حدود 12 بدون گارانتی .نقل قول:
Printable View
حدود 12 بدون گارانتی .نقل قول:
ممنون.آیا این بهترین تلوزیون 4k است؟نقل قول:
این تلویزیون به تازگی وارد ایران شده حدود یک هفته هست . و فعلا فقط به صورت بدون گارانتی میتونی از بانه بخرید .نقل قول:
بهترین و با کیفیت ترین تلوزیون 4k موجود در ایران این مدل سونی هست :
LED UHD4K SMART 3D SONY KDL-55X9004
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد تلویزیون 65X9000B
دوستان چرا قیمت ها اینقدر پرته؟ میخواستم برای عید یک 4k بگیرم ، نظرم روی 55x8500b بود که دیدم تازه با تخفیف شده ۸.۵ ! قیمت جهانیش ۱۵۰۰ یورو هست و حداکثر. ۶ تومن در میاد ، تازه سفارش انگلیس که قطعا بهترین پنل ها داره :نقل قول:
قیمت های بانه چک میکردم چیزی حدود ۷ ت بود ، ولی نمی دونم میشه به بانه اعتماد کرد ؟ ریفر نباشه؟
اگر گزینه دیگه ای برای 4k و ۵۵ اینچ سراغ دارید ممنون میشم راهنمایی کنید . بودجه همین حدود ۷-۸
سلام
من یه سونی 60w600 دارم ، بعد اینکه wifi رو کانکت تو باز کردن بعضی از سایت ها مثل gmail ، ایراد پیدا می کنه و می نویسه که مموری داخلی TV کمه!
مشکل از کجاست؟
دوستان خبری نشد؟نقل قول:
همین تی وی فوق العادست ..من باشم همینو میگیرم .نقل قول:
سلام
مشکل فونت فارسی سونی فقط در مورد زیرنویس فیلم هست یا توی وبگردی با سایتای فارسی هم مشکل داره؟؟
من تلویزیون W605B گرفتم که با زیرنویس فارسی مشکل داره و اجرا نمی کنه
آیا می شه تلویزیون رو آپدیت کرد و این مشکل رو برطرف کرد و یا راهی اصلا وجود داره برای اجرای زیرنویس فارسی ؟
SONY 4K 3D LED 55X8504
Sony 4K 3D LED 55X8500
بعد بنظرتون اون دو مدل بالا بهتره بگیرم یا w900a و برای من مشکی عمیق و سرعت تصویر و کنتراست بالا و دیدن تصاویر hd و sd با کیفیت عالی مهمه و همش میترسم 4k بگیرم تصاویر sd و hd درش خوب up scala نباشه و سوال دیگه ایا مدل بانه ای بهتره یا مدلهای تو بازار و اصلا باهم فرق دارن مثل داشتن ----- داخلی و غیره و اگه دارن ساخت و مونتاژ کجا باشه بهتره.ممنون[/QUOTE]
[/QUOTE]نقل قول:
سلام
اگر روی Upscaling حساسید . به نظرم W900a خریداری کنید .
از بین دو تلویزیون نامبرده Sony 4K 3D LED 55X8500 رو بیشتر میپسندم . چون طراحی و پایه نگهدارندش زیباتر هست . و قیمتش ارزونتره . و کیفیتشم عالیه .
سلام.نه دوست عزیز توی وبگردی فارسی مشکلی ندارهنقل قول:
سلام دوست عزیز مبارکه. من تا اون جایی که میدونم تلوزیون های سونی زیرنویس فارسی رو نشون نمیدن.ولی با سینمای خانگی سونی میشه زیرنویس فارسی اجرا کرد.نقل قول:
سلام من یه تلوزیون 55 تا 65 inch میخواستم فرق w800b وw850 b رو بدونم و اینکه سونی uhd داره که --- s رو داشته باشه قیمت خیلی برام مهم نیست ترجیح میدم یه بار پول بدم. اگه کسی راجب لووه هم میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه؟
سلام دوستان.آیا تلوزیون w800b 50 قابلیت ضبط کردن ویدیو رو داره؟
یکی از دوستان نگران Upscaling یا همون ارتقای تصویر بود. نگران رزولیشن پایی نشبکه های داخلی ایران نباشید .
تمامی تلویزیون های 4k سونی این تراشه را دارند .
سیستم ®۴K X-Reality PRO
بهترین کیفیت تصویر از هر منبع
چه در حین مشاهده فیلمی با کیفیت ۴K* یا چه در زمان تماشای کلیپ ضبط شده توسط موبایل،هنگام پخش تصاویر از دیسک Blu-ray یا پخش تلویزیونی و تماشای ویدئو در اینترنت با رزولوشن پایین، کیفیت حیرت انگیز تصویر را تجربه کنید. نسل جدید موتور پردازشگر سونی، تصاویر را آنالیز، اصلاح و بهبود بخشیده تا نتیجه کار، تصاویری زیبا و با کیفیتی باورنکردنی باشد.
و خیلی ها میگفتن که پایه های تلویزیون 4k سونی زیاد زیبا نیست ...که به نظر من زیباست . اما دلیل اصلیش :
دوستان سلام
من جدیدا یه سونی 48w600 خریدم
از کیفیتش کاملا راضیم و بر خلاف گفته خیلی از دوستان حتی زاویه دیدش از 170 هم بیشتره
صداش هم عالیه
تنها چیزی که توی ذوقم خورد در قسمت برنامه ها هیچ برنامه ای بغیر از یک مرور گر نداره
درصورتی که در تبلیغات سامسونگ دیدم کلی برنامه و بازی داره
ایا برای بقیه دوستان هم بهمین شکله یا نه؟
اصلا میشه روش برنامه ای از خارج نصب کرد یا نه؟
کلا هر شرکتی یک چیزی ارائه میده .نقل قول:
سامسونگ بیشتر بر قابلیت های جانبی و کمتر بر روی کیفیت تی وی مانور میده
سونی روی کیفیت تصویر و نه امکانات جانبی
ال جی رو کیفیت تصویر و OLED
...............
اگر به نصب app و بازی علاقه مندید . یک Android tv box بگیرید . که هم میشه بازی های اندروید و برنامه های اندروید رو وصل کرد و هم میشه فیلم های بلوری سنگین رو با زیرنویس فارسی دید . hdmedia.ir
سلام دوستان
خواستم نظرم را بزارم شاید به کسی کمک کنه
من الان چند روزه سونی ال ای دی 60 اینچ مدل w600b خریدم کیفیت تصویرش عالیه شفاف و روان هست و روشنایی خوب و رنگ مشکی یک نواختی داره و اصلا نور نشت نمیده و رنگ سیاه را خالص نمایش میده که من خیلی حال کردم
امکانات و همه چیزش عالیه
کیفیت ساختش هم مثل همیشه بالاست
ظاهرش هم عالیه بسیار زیباست
من خیلی راضیم اگر کسی قصد خرید داره شک نکنه
سلام ببخشید شما با گارانتی خریدین یا نه؟ من میخوام یه سونی 40w600 یا 42w800 بخرم. موندم بین داستان با و بدون گارانتی که هرکدوم با هم حدود 400 تومن فرقشه :n19:نقل قول:
داداش من با گارانتی گرفتم. چون قبلش یک 55 w800 خریدم بدون گارانتی آوردم خونه دیدم مشکل داره دادمش پس و با گارانتی گرفتم.نقل قول:
با گارانتی بگیر 2 سال ارزش داره
این بدون گارانتی ها اعتباری بهشون نیست و اگر خراب شد باید بندازی بره.
در ضمن کیفیت تصویر w600b محشره خیلی بهتر از w800b هست
چون بدون سه بعدی هست کیفیت تصویرش بالاتره
W800 خیلی تاریک هست روشنایی نداره و رنگ ها را مرده نشان میده من هر دو را داشتم ولی w600b خیلی خوب درآمده کیفیت تصویرش
من با نظر شما موافقم چون 3d نیاز ندارم ولی تویه فروشگاه بزرگ که عرض هم بود از فاصله 3-4 متری و زاویه حدود 60 درجه ( مورب ) تصویر 40w600 کمی تار و بیحال میشد. شما تو خونه با این مورد برخوردین؟ ولی 800 زیاد تفاوت نمیکرد، از طرفی چند آپشن جزیی هم 800 بیشتر داره نسبت به 600 که منو دو دل کرده :n03: ولی 500 تومن فرقشونه به نظر شما کدوم ارزش داره؟ :n13:نقل قول:
.سلام دوست خوبم اگه می خایی خودت رو راحت کنی w800b 50 یا 55 بخر من خودم w800b 50 دارم واقعاً کیفت تصویر و جنس بدنه ظرافت و طراحی بی نظیره حالا خودت میدونی w600b هم تلوزیون خوبیه درضمن زاویه دید w800b 50 عالیه. (w800b 50 و w800b 55 پنلش مال ژاپنه ولی w800b 42 پنلش ال جی).نقل قول:
سلام شما لطف دارین که گزینه بهتر پیشنهاد میکنین ولی من نهایت تا 2/600-2/700 میخوام هزینه کنم چون الان 32 سونی دارم مجبورم میز روهم عوض کنم که ماشالا 300-400 به بالا هست. شما نظرت در مورد بدون گارانتی چیه به مشکلی بر میخورم؟نقل قول:
من اول 55 اینچ w800 گرفتم اما پشیمان شدم چون تصویرش تاریک هست یعنی روشنایی تصویر کمه و این خیلی ضد حال بود و رنگ ها را مرده نشان می داد
اما بعدش 60 اینچ w600 گرفتم فوق العادس تصویرش روشنایی عالی رنگ های زند و گرم و رنگ مشکی خالص و عمیق
هیچ عیبی نمی تونم از تصویر w600 بگیرم
ولی w80 تصویرش تاریک هست و این برای من مشکل جدی بود
از لحاظ زاویه دید در یک حد هستند
کلا سری جدید های سونی سری b یکم از زاویه های تند کن نگاه کنی یکم جزیی رنگ ها کم رنگ تر به نظر ميرسه اما اذیت نمی کنه ودر اکثر زاویه ها تصویر عالی هست.
من خودم باورم نشد تصویر w600 بهتر از w800 هست البته فقط تفاوت شون دو روشنایی هست که روشنایی w600 باعث بالاتر رفتن کیفیتش میشه
البته خیلی هایی که SONY میگیرن، متاسفانه حسگر نور رو خاموش نمیکنن، یعنی نمی دونن.نقل قول:
احتمالاً شما هم حسگر نور رو خاموش نکردی؟
XPERIA Z3
داداش من خودم استاد ال ای دی و سیستم صوتی هستم.نقل قول:
اتفاقا تمام سنسور ها و حسگر و ذخیره نیرو را خاموش کردم که بلکه روشنایی زیاد بشه اما فایده نداشت و کلا نور پس زمینه اش کلا ضعیف بود.
حالا شایدم برای شما مشکل داشته،چون من این دو مدل رو پیش هم دیدم.
داداش داخل نمایندگی مشخص نمیشه وقتی تو خونه باشه مشخص میشه چون اونجا تصویر با کیفیت می ذارند مشکلات توی رو نمیشهنقل قول:
من که می گم w600 کیفیت تصویر بهتری داره چون خودم هر دو را تجربه کردم
ممنون که راهنمایی کردین دوستان اتفاقا من بخاطر سنسور نور w800 و فریم باکیفیت فلزی و زیبایی بیشتر و قابلیت دیواری شدن پایه اون میخوام بگیرمش. چون الان lcd 32v400 سونی دارم که سنسور نور داره و دوست دارم اخر وقت که نور اتاق رو کم میکنیم تصویر خیلی پر نور نباشه و لازم نباشه دایم تنظیم ها رو تغییر بدم. به نظرتون اینها+3d بودن که فکر نمیکنم با توجه به حجم زیاد و کیفیت متوسط فیلم های دانلودی زیاد استفاده بکنم ارزش 400 تومن اختلاف رو دارن؟ :n27:نقل قول:
داداش محض اطلاع شما پایه w600 دقیقا همون پایه w800 هست فلزی و همون شکل هست اصلا پایه هاشون یکی هست. فقط w800 قابلیت نصب دیوار هم داره که برای من مهم نیست چون به دیوار اصلا نصب نمی کنم.نقل قول:
کلا مهم ترین تفاوت شون این هست که w800 سه بعدی هست. سنسور حسگر نور همه مدل های سونی دارند.
W600b بخر من خودم w800b 50 بدون گارانتی از تهران خریدم این دوتا پنلهاشون ژاپنی هست اما w800b 42 پنلش مال این الجیه کیفیتش پایینه.نقل قول:
سلام دوستان سوالی داشتم مدل تلوزیون بنده w60b 40 اینچ هست..به مشکلی که بخوردم این هست که امروز تلوزیون رو که روشن کردم پیام سیگنال وجود ندارد رو داده و هیچ شبکه ای نشون نمیده ....دوستان چجور این مشکل رو برطرف کنم?
اینترنت وصل بوده؟نقل قول:
XPERIA Z3
نه وصل نبوده تازه من چند هفته قبلش اپدیتش کردم..زمانی که گیرنده دیچیتال رو وصل مکنم با ورودی ودیو شبکه ها رو دارم و لی سیستم دیجیتال خود تلوزیون چیزی نشون نمیده.بازیابی کارخانه ای هم کردم که کلا توی سرچ شبکه دیجیتال چیزی رو پیدا نکرد ..:n03:
یک سوال! اگر 3ِD نخواهیم، بهترین تلویزیون سونی زیر 50 اینچ چی هست؟ و اینکه خواهشی که دارم از دوستانی که تهران بدون گارانتی پیدا کردند چقدر زیر قیمت خریدند و کجا؟ چون این فروشگاه های بانه ای بعضا رو جنس 4 تومنی 1 تومن ارزون تر می دهند ولی آدم می ترسه ازشون خرید کنه!
سلامنقل قول:
این دو تا بهترین تلویزیون های غیر 3d سونی هستند :
Sony KDL-W605
Sony KDL- EX630
هر کدوم سایز های 46 تا 60 اینچ دارند .:n40:
سلام مدل 605 نسبت به 600 ظاهرا رسیو..ر داخلی اضافی داره که می خواستم بدونم hd هست یا معمولی و آیا برتری دیگه ای نسبت به w600 داره و با توجه به اینکه سفارش اروپا هست و حتی منو فارسی نداره خریدش بدون گارانتی ریسک نیست چون ممکنه مرجوعی یا اصلا شده توشون زیاد باشه و از سوریه و عراق سرازیر شده باشن غرب کشور، ولی 600 حداقل سفارش آسیا و خاورمیانه هست و ظاهرا تا امارات و سلیمانیه هوایی ارسال میشن. چون منم میخوام 40w600 بخرم می پرسم:n13:نقل قول:
سلام شما کافیه برین جمهوری و تو فروشگاه های اونجا ترجیحا غیر از نمایندگی اصلی و از هر کدوم که بپرسین اگر بیارن بهتون قیمت میدن که حدود 100 تومن تو 40 اینچ اختلاف با بانه هست فکر کنم کرایه حمله و ارزش داره برای این مقدار نرین اونور کشور و اینجا از یک مغازه قابل مراجعه خرید کنی.فقط اول 2-3 تا سوال درباره قیمت اصلی و خود مدلش بپرسین بعد برین سر اصل مطلب .من همین جوری قیمت گرفتم .تازه وقتی خریدتون قطعی باشه میتونین با یک فروشنده که ظاهرا میبینین آدم مطمئن و درستی هست توافق کنی که چند روزی خودش ضمانت کنه اینجوری شاید بترسه و جنس سالم و بی دردسر بده :n20:نقل قول:
سلامنقل قول:
----- HD دارد . نمیدونم از نمایندگی سوال کنید .:n16: