من انقدر حرص خوردم سرم درد گرفت:n02:نقل قول:
فکر نکنم تا آخر بازی بتونم طاقت بیارم
Printable View
من انقدر حرص خوردم سرم درد گرفت:n02:نقل قول:
فکر نکنم تا آخر بازی بتونم طاقت بیارم
تنها چیزی که من دارم میبینم اینه که توپ توی هوا در حال چرخشه...نقل قول:
این بازی فوتبال نیست والیباله
یعنی شخمی تر از اینم میشه؟! داریم ملت؟! شما بگبن:n27:
ضربه سر قوچان نژاد گل میشد چه حالی میداد:n01:
این نیجریه کلنگ با این نحوه بازی چطور قهرمان افریقا شده :n29:
بچه ها به جایی اینکه در طول بازی کنن ، در عرض بازی میکنن
خلاصه توپ همش میره تو اوت
از بس دفاع کردیم من بعد از دقیقه 30 فکر فهمیدم پیراهن دروازه بان نیجیریه قرمزه !!! :n02:
سیستم دفاع مطلق !!! :n01:
بچه ها خیلی استرس دارن
بخصوص خسرو و حاج صفی که هر دو کاندیدای تعویضن بین دو نیمه
تو این یه نیمه فقط گوچی عالی بازی کرد، به اضافه پولادی که خوب تو دفاع همه توپا رو جمع کرد ...
حقیقی هم به شدت استرس ورزشگاه گرفتهاتش، ولی امیدوارم بتونه از پس این مسئولیت سنگین بر بیاد ...
حیدری و حاج صفی در حد جام جهانی نیستن....بسیار ضعیف!! باید بیت آشور رو جای خسرو بیاره...و حاج صفی هم تعویض بشه...
از نظر قدرت بدنی در جنگ های تن به تن نیجریه بازیکنای ما رو پرت میکنه زمین....ما با بوسنی بهتر بازی خواهیم کرد
دوستان جالبه غز زدنتونا ... خواب قربون شکل ماهتون برم همه میدونستیم که بازی ایران صد در صد دفاعیه دیگه . اتفاقا پیشرفت حاصل شده تو بازیشون خداییش بازی نیجیریه هم خراب کردند کاملا .:n02:
این خسرو که همیشه رو اعصابمه .. بره بیرون جاش جهانبخش بیاد عالیه ..
خیلی هوایی بازی میکنیم
سرعت حیدری هم دردسر سازه! با توجه به اینکه عمده حملاتشون از چپِِ
دوستان واقعا متاسفم که همچین تیمی گند میزنه به کلاس جام جهانی از اول بازی ها تا الان من با هر بازی که نگاه کردم لذت بردم و با تمام وجودم بازی رو حس کردم ولی این بازی که ایران داره از خودش نشون میده به شدت متاثر شدم توپ همش بکش زیرش هست اون حقیقی اصلا در این کلاس نیست که بخاد بازی کنه بازی کنا پاس های اشتباه خیلی میدن همش در حال دفاع کردن هست امیدوارم ایران حداقل اگر گل نمیزنه یه گل بخوره تا از این لاک دفاعی بیاد بیرون الان کله دنیا نشسته و به این بازی کردن ایران میخندن
سبک فوتبال علی اصغری رو به دنیا نشون دادیم :n19::n02:
اونجا که جلال چپه شد کم مانده بود گل بخوریم !!!!!!!!!!
بچه ها توپ دسته نیجریه هست به سمتشون هجوم نمی برن راحت پاس خطری میدن تا دست ما میاد سریع تحت فشار میزارن
اوه اوه ما که قلبمون اومد تو دهنمون . کاملا سیستم دفاعیه و موقع حمله هم از پاس درست خبری نیست .
نیجریه خیلی داغون بازی کرد . حالا نمیدونم از تیم ما ترسیدن یا نه .
ولی چیزی که مشخصه واقعا دوندگیشون زیاده .
دوستانی که میگن نباید دفاع مطلق کرد اگه یه کم تیم الان هجومی بشه و تعداد مدافعین کم بشه انیجریه فقط یه پاس درست توی عمق بده مطمئن باشین گل میشه .
درسته توپ و میدان دست نیجریه اس اما ایران هم خیلی خوب بازی را کنترل کرده و عملا نیجریه موقعیتی نداشت
از اون طرف ضربه سر قوچان نژاد تک موقعیت خطرناک بازی بود
استرس و تجربه کم بچه ها عامل این شده که اینظور بازی کنند امیدوارم نیمه دوم هم بتونیم اینگونه بازی را کنترل کنیم
نیجریه دفاع آسیب پذیری داره میشه با اضافه شدن در ضد حملات به گل هم رسید
دوستانی که انقاد میکنن از نحوه بازی تیم خدایی چه انتظاری دارن؟
ببینین اگه واسه نتیجه اومدیم که این نوع دفاع منطقی ترین دفاع هست نسبت به ابزار موجود
نیجریه هم موقعیت گل انچنانی نداشته اصلا یعنی اینکه خوب دفاع کردیم
ایران سیستم بازی یونانو 2004 رو از قبل میخواست پیاده کنه و تو این نیمه کاملا موفق بوده . خراب کردن بازی تیم حریف کاملا مشخص بود تو نیمه اول . طوری که مجبور شدند بارها به بازی هوایی رو بیارند
جهانبخش جای خسرو؟؟ کامان :دی بیت آشور رو باید بیاره جای خسرونقل قول:
خوبیش اینه الان دیگه مطمئن شدم بازی بعدی حداقل یه بازی جذاب و پر گل میبینیم .شاید مسی تو همون بازی بتونه آقای گل بشه انشالا اگر اقا بخواد:n02:
اول از همه خوشحالم که نیمه اول گلی نزد نیجریه
ایران خیلی با استرس بازی و شروع کرد
اگه ایران بتونه از جلو تر پرس کنه خیلی بهتره
به احتمال زیاد نیمه دوم بهتر بازی میکنیم . جو ورزش گاه هم یه جوری به سود ایرانه
بچه ها هم استرسشون کمتر میشه در نیمه دوم
به امید برد در نیمه دوم :n12:
واقعا متاسفم واسه کسایی که از گل خوردن ایران خوشحال میشن :n21:
اوه راست میگیا حواسم نبود اصلا:n02:نقل قول:
از اول بازی تا الان 4 بار سر و صورتمو شستم از سر درد دارم میترکم :n03:
واقعا بدتر از اینم میشد با این بازیمون کلاس جام و به حد محسوسی کاهش دادیم
وقتی توپ میرسه نزدیک دروازه بیشتر از اینکه نگران مهاجمای نیجریه باشم نگران حقیقی هستم
اشکان دژاگه خیلی بد بود تو این نیمه ولی تو دفاع خوب بودیم تو خط میانی هم اندو خوب بود
ولی از حق نگذریم موقعیت گل ما جدی تر بود
نظرات رو میخونی اینطوری میشی :n04:
نظرات قبل بازی :
من به برد مقابل نیجریه امیدوارم
هر چی که هست دفاعمون خوبه
یه اتوبوسی جلوی نیجریه پارک کنیم که بخورن بهش له بشن
اگه بتونیم حتی مساوی بگیریم از این بازی خیلی خوبه
واقعا تیم نیجریه قدرت بدنی بالایی دارن .
بازیکنهای اونا واقعا از ما بهترن . فقط باید دفاع کنیم
نظرات بعد از نیمه اول :
این دیگه چه بازی ایه .
همش داریم دفاع میکنیم
فقط میزنیم زیرش
امیدوارم گل بخوریم که به خودمون بیایم
حالم بهم خورد از این بازی
دقیقا . همه میدونن و فقط اینجور موقع ها این نظراتشون گل میکنه . به نظر من که تیم به نسبت خوب دفاع کرد . در مورد حمله . فقط یه حمله بکنیم و بکشیم جلوی مطمئن باشین گل رو خوردیم .نقل قول:
دوستان جالبه غز زدنتونا ... خواب قربون شکل ماهتون برم همه میدونستیم که بازی ایران صد در صد دفاعیه دیگه . اتفاقا پیشرفت حاصل شده تو بازیشون خداییش بازی نیجیریه هم خراب کردند کاملا .:n02:
این خسرو که همیشه رو اعصابمه .. بره بیرون جاش جهانبخش بیاد عالیه ..
گل بزن دیگه کشتیمون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیم دوم خیلی بهتر شدیم امیدوار شدم
این اشکان هیچ هنر از خودش نشون نداد :n03:
این توپ به ارش برهانی میدادی بهتر میزد
تیم با اومدن علیرضا تهاجمیتر شد نیجریه خسته شده الان خیلی شانس گلزنی داریم آندو با زیرکی بیش از بیستا خطا کرد فقط یه کارت زرد گرفت سرعت نیجریه رو گرفت
بهترین نتیجه برای ایران همین طور دفاعی بازی کردن هست شاید بتونه از سه بازی 3 امتیاز بگیره و امیدوار باشه
ولی واقعا روزنامه های خارجی درست پیش بینی کردن که کسل بار ترین بازی جام همین بازی هست
با مساوی ایران مقابل نیجریه طلسم نتیجه نگرفتن تیم های آسیایی در جام جهانی 2014 شکسته شد:n05:
به نظر من این نتیجه بهترین نتیجه میتونست باشه.
باتوجه به اولین بازی هایی که ما از تیم های مختلف دیدیم ، نتیجه خوبی بود واسه تیم ما
نمیدونم مشکل اشکان چیه . اخیرا توی ویدئوهایی که از تیم ملی منتشر شده تو همشون اشکان قیافه اش یه جوری ناراحت بود . یکی از دوستان هم اشاره کرد . معلوم نیست چه مشکلی واسش پیش اومده که تمرکز نداره اصلا .نقل قول:
هیچیمون تو سطح این جام نبود جز دفاع عالی که کردیم که فراتر از انتظار من بود خیلی کم اشتباه کردن . نباید زور الکی برنیم و زیاد انتقاد کنیم سطحمون همینه دیگه اکثرا بازیکنامون تو فشار نمیتونن 10 متر پا به توپ حرکت کنن چه برسه بخوایم از روی برنامه گل بزنیم
آخر بازیم تماشاگرا هر 2تا تیمو هو کردن به خاطر دیدن ضعیفترین بازی جام و اولین بازی بدون گل
یک امتیاز گرفتیم
بهتر از باخت بود
به نظر شما می تونیم امیدوار باشیم ؟
خوابم گرفته بود...چقدر زیر توپ میزدن..ولی انصافا خوب دفاع کردن..نیمه اول هم معلوم بود اعتماد به نفس نداشتن و ترسیده بودن...از قدرت بدنی خوب نیجریه هم تشکر میکنیم
معلوم بود فقط واسه مساوی اومده بودیم . حتی تعویض اخر هم انجام ندادیم . منطقی هم بود . تیم داشت خوب دفاع میکرد و فقط توی حمله اشکان و خسرو مشکل داشتن که اونا هم تعویض شدن .
حذف شود تکراری
یه نکته جالب:
:n02:
به نظره من حتی اگرم میباخت و شرافتمندانه بازی میکرد ارزشش بیشتر بود از نظره حمله هیچ تاکتیکی نداشتن فقط همه دفاع کنن به نظرم ایران لایق این دوره جام جهانی با این کیفیتی که امسال شاهدشیم نیست