کسی تو این انجمن پاسخگو نیس
Printable View
کسی تو این انجمن پاسخگو نیس
سلام من یه مشکلی دارم؟ نمی دونم چرا هر وقت لاین را وصل می کنم کجکی است چه کار بکنم
سلام ببخشید ایکس مد روی بلو استیک کار میکنه ؟
سلام کسی پاسخ منو میده؟من مرحله اولو واسه روت رفتم ولی توی فولدر output هیچ فایلی وجود نداره
.نقل قول:
نه خیر کار نمیده .!
اقا یکش کمک کنه بلواستک من این ارور رو میده:
it seems your system has been upgrade please click on ok to run bluestacks app player
بعد هرچی میزنم رو اوکی همین پیامو میده
:n34:
سلام دوست عزیز اول نگاه کن سیستم شما 32 بیتی است یا 64 بیتی بعد می خوای در برنامه نویسی ازش استفاده کنی اگر می خواهی استفاده کنی کلاً این نسخه رو حذف کن و از سایتی که برات می فرستم دانلود کن انشاء الله نصب می شه نگران نباش هر چیزی و مشکلی در ضمینه برنامه نویسی اندروید داری به ایمیل من پیام بده در عرصه وقت پیام شما را خواهم داد یا علی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خیلی وقته از برنامه blue stacks استفاده میکنم اما امروز وقتی اومدم ورژن جدیدش رو نصب کنم به مشکل برخوردم جوری که نمیتونم برنامه رو به اصطلاح uninstall کنم و هنگام نصب ورژن جدید خطای زیر رو میده[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من نسخه جدید رو نصب کردم (0.9.27.5408 روت شده) اما میگه دستگاه شما گوگل پلی رو پشتیبانی نمیکنه و نمیتونید اکانت جیمیل رو اضافه کنید. نسخه قبلی درست بود (0.9.11.4119) چه باید کرد؟
آیکن گوگل پلی هم نمایش داده نمیشه با اینکه نصبه. play games هم همین ارور رو میده
تو ستینگ جا برای اضافه کردن اکانت داره اما جیمیل رو نمیزاره اضافه کرد.
من نسخه جدید رو نصب کردم (0.9.27.5408 روت شده) اما میگه دستگاه شما گوگل پلی رو پشتیبانی نمیکنه و نمیتونید اکانت جیمیل رو اضافه کنید. نسخه قبلی درست بود (0.9.11.4119) چه باید کرد؟
آیکن گوگل پلی هم نمایش داده نمیشه با اینکه نصبه. play games هم همین ارور رو میده
تو ستینگ جا برای اضافه کردن اکانت داره اما جیمیل رو نمیزاره اضافه کرد.
مشکل در نصب برنامه وایبر در بلواستکس؟
ورژن 5.02 وایبر را امتحان کنید.....روی اخرین ورژن بلواستکس بنده نصب شد.....موفق باشید..... با سپاس از دوستان نوین وب ساز بابت این آموزش که به بنده دادند !! منم دوستدار پی سی ورلد :)
البته استفاده از وایبر دسکتاپ هم یک راه حله !!!
application installation failed.....intall_failed_invalid_apk
Try viber ver 5.02 to resolve the problem with installing viber on bluestacks ( bsoffline)
من هم گرافیک و هم بلو استکس رو با اخرین ورژن نصبیدم .وقتی نصب کردم خیلی عالی هم جواب داد. ولی مشکلی که داره اینه که وقتی میبندم برنامه رو دوبره میخام اجرا کنم این اررور رو میده .باید حتما همه رو پاک و از اول بنصبم تا درست شه .زمانبر و اعصاب خورد کن .میتونید کمکم کنید تا مشکل حل شه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من این نرم افزار را یک ماه پیش نصب کردم و کلش را روش داشتم که لول42 بودش ولی حالا ک میخوام برم توی بلو استکس تو لودینگ گیر میکنه تروخدا کمک کنید خیلی واجبه حیفه اگر پاک بشه:n03::n03::n03::n03::n03:
سلام
کسی میدونه چرا بلو استکس این قدر اینترنت میخوره ؟؟؟ راحت روزی چند گیگ نابود میکنه :(
سلام..
راهی هست که وقتی ویندوز کامپیوتر رو عوض میکنم بلو استکس و فعالیت هایی که داخلش داشتم پاک نشه ...ممنون
سلام.دو تا مشکل دارم بنده !!!
1. وارد برنامه bluestacks که میشم بهد از چند دقیقه ارور bluestacks fronted has stop working میده. و میپره بیرون
2. داخل clash of clans که میرم تند تند این علامت wifi هست وسط صفحه بازی میاد !! هی میاد و بعد از چند دقیقه میزنه connection lost و نمیدونم try again
3.داخل bluestacks که میام پس زمینش تند تند مشکی میشه ودر نهایت کامل مشکی میشه ولی آیکونا هست و میشه وارد برنامه ها شد ولی برنامه ها هم همینطوری مشکی و با بعضی از آیکونا اجرا میشن.
کارت گرافیک آپدیته.هم آخرین نسخه رو دانلود کردم هم نسخه bluestacks hd app player آخرین نسخشو دانلود کردم.روت هم بودن دوتاشون.چیکارش کنم ؟
با سلام
من برنامه رو نصب کردم و بدون هیچ مشکلی وارد محیط اندروید شدم
فقط مشکلی که دارم اینه ، برنامه Instagram نصب نمیشه
بعد از دانلود و اجرای فایل نصبی و زدن گزینه Instal ، پیغام App Not Installed رو میده
از 2 جا هم دانلود کردم ولی بازم مشکل داره
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
سلام دوستان،
موقع نصب نرم افزار BlueStacks.0.8.7.3069 روی کامپیوتر این ارورها رو می ده:چ
ادامه:
ادامه:
لطفاً اگه کسی می تونه من و راهنمایی بکنه....
با تشکر.
نقل قول:
از طریق مارکت خود bluestacks اقدام به دانلود و نصب instagram کنین . نیازمند یه سری فایل های مورد نیاز برای نصب هستش
اگر اشتباه نکنم bluestacks شما باید قدیمی باشه
نوشته میزان رم سیستمتون کم هستش بیشتر از 2 گیگ رم می خوادنقل قول:
مثل یه دستگاه اندرویدی با یه نرم افزار بک آپ گیری از همه چیز بک آپ بگیرین پس از تعویض ویندوز بک آپ رو برگردونیننقل قول:
سلام از ورژنای افلاین استفاده کنید ( روت )نقل قول:
سلام آخرین ورژن کلشو نصب کنید اگه مشکل داشت از ف - ل - تر شکن استفاده کنیدنقل قول:
کلا من هرکاری کردم رو نسخه ی اخر نصب نشد.. مجبور شدم ورژن BlueStacks.0.9.6.4092.Rootd نصب کنم بعد اینستاگرامو نصبیدم دوباره uninstal ش کردم اما دیتارو پاک نکردم بعد اخرین ورژنو که نصب کردم اجرا شد . ( به نظرم BlueStacks.0.9.6.4092.Rootd از همه نسخه های دیگه بهتر باشه ) . در ضمن تو هیچکدوم از نسخه های بلواستک که اینستاگرامو اجرا کردم نتونستم عکس اپلود کنم :(نقل قول:
از اونجا هم دانلود و نصب کردم متاسفانه بازم قبول نمیکنه :n03:نقل قول:
کسی نبود جواب مارو بده؟؟؟
سلام
آخرین ورژن رو نصب کنید
دوستان من مدتیه با بلو استاکس بازی میکردم مشکلی نداشتم الان 3 روزه خود به خود این مشکل پیش میاد وسط بازی کلش هنگ میکنه و یا مپ رو میاره بهم ریخته میاره گرافیکش بهم میریزه. یه بار دیگه هم برنامه رو نصب کردم بازم اینطوری میشه. میخواستم بدونم مشکل از چیه. چند بار آخرین ورژن و ورژن قبلی هم نصب کردم نشد که نشد. وقتی بلو استاکس باز میکنم نور صفحه اش میره و میاد هر وقتاینطوری میشه هنگ میکنه.
پست رو تکراری زده
اقا من بلو استیک نصب کردم بعد باهاش کلش بازی میکنم همش ارور وارد شدن به گوگل میداد وارد نشدم امروز اک برید چیکار کنم؟
سلام
وقتی لاینو تو بلو استکس نصب میکنم هیچ ایکونی بوجود نمیاد هیچ پیغامی هم نمیده مشکل از کجاست؟
اقا من دو تا مشکل دارم با بلو استک دارم
امروز برنامه exterem key helper رو نصب کردم فکر کنم جفت مشکل ها بعد از نصب این برنامه ایجاد شده
یکیش اینه که او نوار پایین برنامه که دکمه بک و زوم داره غیبش زده
دومیش اینه که یه مقدار کمی که با تلگرام کار میکنم ارور has stop working blue stacks میاد ودیگه نمیشه کار کرد ومجبورم ببندم برنامه رو
کسی میدونه باید چی کار کنم
1- زبان برنامه رو انگلیسی کنیدنقل قول:
2- برنامه رو پاک کرده و دوباره نصب کنید.. یا از نسخه روت نشده استفاده کنید..
اقا دمت گرم زبان رو انگلیسی کردم فکر کنم درست شد تا الان که دیگه ارور نداده اون نواره هم برگشت
یه مشکل دیگه دارم اینه که تو تلگرام کلیپی برام اومده(فرمتmp4) که باهر نرم افزاری از جمله archos,es media ,mxplayer,movies,kmplayer میزنم پلی نمیشه یه سری شون میگه نمیتونیم پلی کنیم یه سری شون هم وقتی میزنی میره تو برنامه صفحه سیاه میشه ولی نشون نمیده
مشکل از چیه؟
چطوری میتونم کلیپرو تو ویندوز پیداش کنم با پلیر ویندوز پلی کنم؟
اگر نسخه های جدید bluestacks باشه ( اگر اشتباه نکنم 0.9.6 به بعد ) گزینه ی send to windows در share هست . کافیه یه فایل منیجر گیر بیارین فایل رو پیدا کنین بزنین share >>>> send to windowsنقل قول:
راحتترین راهش همینه
سلام خدمت مهندسا
آقا من بعد کلی دنگ و فنگ تونستم اینستاگرام رو روی بلواستک نصب کنم
اینم لینک برای دانلود نسخه بلواستک که اینستا روش نصب میشه
سوال من
چرا وقتی میخام عکس توی اینستا آپلود کنم توی قسمت لودینگ هنگ میکنه؟
لطفا دوستان کمکم کنید
متشکرم
.نقل قول:
نمیشه عکس آپ کرد !
با سلام خیالتون راحت خیلی بهتر از بو استک کار میکنه مطمئن باشید :n33:
یعنی هیییییییییییچ راهی نداره؟؟؟؟:n04:
یعنی چیخیالتون راحت خیلی بهتر از بو استک کار میکنه مطمئن باشید:n33: ؟؟؟؟؟
موقعی که میخوام یه اکانت گوگل دیگه اضافه کنم ارور میده
already account exists
در حالی که اکانت نیست ، هر اکانتی میزنم این ارور رو میده