یک تشکر از آقای کواچ خوشتیپ...کم کم داره سایه سنگین ولاسکو رو کنار میزنه
Printable View
یک تشکر از آقای کواچ خوشتیپ...کم کم داره سایه سنگین ولاسکو رو کنار میزنه
نقل قول:
این بوبو چقدر شبیه راس تو سریال فرندر هست:n02:
حتی حالت هاش(عصبانیت ,نگرانی,خوشحالی ...) کنار زمین هم شباهت داره به راس.
من فکر میکردم فقط خودم اینجوری احساس میکنمنقل قول:
به نظر من اکت های کواچ خیلی شبیه راس هست از همون لحظه اول که دیدمش این موضوع برام جالب بود:دی
از نظر فیزیک و خصوصا موهاش هم کم شبیه نیست
اصلا عکس العمل هاش کاملا شبیه راسه :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------------------------------------------------
در مورد تشویق ها منم با بوق و شیپور موافق نیستم. به نظرم اصلا مناسب داخل سالن نیستند. منی که از تلوزیون نگاه میکنم اعصابم به هم میریزه دیگه ببینید به سر اون بازیکنا چی میاد.
در مورد اون 1 2 3 گفتن هم فکر کنم تاثیر منفی رو تیم خودمون هم داشته باشه ، چون مهاجم به جای اینکه به فکر کار خودش باشه و ضربه رو در وقت مناسب بزنه ممکنه تحت تاثیر با 3 گفتن تماشاگرها بزنه . این موردی بود که کواچ هم توی مصاحبه بعد از بازی اول با برزیل بهش اشاره کرد.
بالاخره اون موردی که دنبالش می گشتم رویه سایت ورزش 3 اومد :
رقباي احتمالي ايران در دوربعد ليگ جهاني
نحوه گروهبندي و برگزاري مرحله نهايي ليگ جهاني واليبال 2014 مشخص شد.
رقباي احتمالي ايران در دوربعد ليگ جهاني
اولين جشن ملي واليبال در آزادي، مهر ماه 1390 با قهرماني مردان ايران در آسيا رقم خورد؛ روز صعود به ليگ جهاني با پيروزي بر ژاپن در شهريور 1391 دومين بار بود که واليبال، آزادي را به ميزبان يک جشن ملّي بدل کرده بود و حالا آزادي آماده است تا پذيراي سومين جشن باشکوه واليبال باشد. جايي که مردان ايران با لهستان روبرو ميشوند و پس از کسب سه امتياز در بازي اول اگر موفق به کسب 2 امتياز از بازي دوم شوند، بدون نياز به امتيازهاي دو مسابقه آيندهشان در لهستان و همچنين بدون توجه به نتيجه بازيهاي هفته آينده ايتاليا – برزيل، ميتوانند صعودشان به جمع شش تيم فيناليست ليگ جهاني را در خانه با هواداران بينظير واليبال ايران در سالن دوازده هزار نفري آزادي جشن بگيرند.
در واقع حُسن 2 امتياز گرفتن از بازي يکشنبه در اين است که ايران، بي اما و اگر و محاسبه نتايج بازيهاي هفته آينده، صعود خود را مسجل کرده و از طرفي فخر و حماسه صعودش را همينجا با مردم نازنينش جشن ميگيرد. اگرچه براي کسب اين 2 امتياز، دو بازي ديگر در لهستان هم فرصت دارد و اصلاً چه بسا به همين 2 امتياز هم نياز نداشته باشد. فقط کافي است تا ايتاليا هفته آينده حداقل 5 امتياز از برزيل بگيرد، که اگر بگيرد ايران با همين 16 امتياز کنوني هم به مرحله نهايي ليگ جهاني صعود خواهد کرد.
مرحله نهايي ليگ جهاني واليبال روزهاي 25 تا 29 تيرماه در شهر فلورانس ايتاليا برگزار ميشود. اين ششمين ميزباني ايتاليا در مرحله نهايي ليگ جهاني است؛ همچنان که فلورانس پس از جنوا (1992)، رم (2004) و ميلان (1991 – 1994 – 1998) چهارمين شهر ايتالياست که ميزبان رقابتهاي اين مرحله است.
شش تيم حاضر در اين مرحله نيز در دو گروه سه تيمي ابتدا به صورت دورهاي با هم به رقابت ميپردازند و سپس تيمهاي اول و دوم هر گروه به صورت ضربدري برگزارکننده ديدارهاي نيمهنهايي خواهند بود. در ادامه، تيمهاي برنده اين مرحله براي کسب مدال طلا و بازندهها براي کسب مقام سوم مصاف خواهند داد. تيمهاي سوم هر گروه نيز بر اساس امتيازي که کسب کردهاند، بدون انجام مسابقه در ردههاي پنجم و ششم قرار ميگيرند.
بر اساس اعلام پيشين فدراسيون جهاني، در گروه اول اين مرحله ميزبان (ايتاليا)، تيم اول گروه دو (يکي از تيمهاي روسيه، آمريکا، بلغارستان، صربستان) و تيم قهرمان دسته دوم (22 تير ماه در سيدني مشخص ميشود) قرار ميگيرند.
در گروه دوم نيز دو تيم صعود کننده از گروه يک (دو تيم از ميان: ايران، لهستان، برزيل) همراه با تيم دوم گروه دو (يکي از تيمهاي روسيه، آمريکا، بلغارستان، صربستان) به رقابت ميپردازند.
=====
بنابراین عملا فرقی نمی کنه چندم صعود کنیم چون در هر صورت با لهستان یا برزیل و احتمالا روسیه همگروه خواهیم شد.
از دوطرف میشه به این گروه نگاه کردنقل قول:
جنبه ی مثبت اینه که ایران با لهستان یا برزیل هم گروه میشه و دیدیم که میتونه اونا رو شکست یده. احتمال اینکه توی این گروه بتونه صعود کنه بیشتر از گروه دیگست
جنبه ی منفی اینه که در صورتی که تو گروه دوم بشه برا نیمه نهایی باید با ایتالیا بازی کنه که واقعا امسال یک سر و گردن از بقیه تیم ها بالاتره
به امید رفتن روی سکو :n19:
جنبه مثبتش بهتر از منفیه چون فعلا هدف بودن بین 4 تیم برتره. البته ما که دوست داریم همین امسال قهرمان بشه ولی در هر حال بین 4 تا بودن نشون از متوقف نشدن پیشرفت تیم بعد از ولاسکو هست. به نظر من هم مهمترین چیز همین پیشرفت مداومه. پارسال حظور در لیگ جهانی، امسال حضور بین 4 تیم برتر، و سال دیگه تلاش برای قهرمانی.نقل قول:
دقیقا هدف حضور در بین 4 تیم هست (بماند که قبل از شروع لیگ جهانی هدفمون صعود از گروه بود ! :n02:)
اما ؛ چرا با ایتالیا بازی کنیم ؟! اگه سرگروه صعود کنیم نیمه نهایی به تیم دوم اون گروه می خوریم که احتمالا ایتالیا نخواهد بود (بلند پروازانه گفتم ؟! :n02:) البته هر اتفاقی ممکنه بیوفته. به نظر من حتی اگه جزء 4 تیم هم نریم باز هم نتایج گرفته شده کاملا ایده آل هست. قطعا در مرحله نهایی هم بازی های خوبی انجام خواهیم داد.
یادمه تا پیش از این هدف رو بقا رو در لیگ جهانی عنوان می کردن و حالا ... :n01: (یادش بخیر ! چقدر سختی کشیدیم تا به لیگ جهانی راه پیدا کردیم .. )
خدا رو شکر اینجا دیگه توقعاتمون مثل فوتبال نیست که بلندپروازانه و رویایی باشه
ما وقتی باور داریم که می تونیم حتی تیم اصلی ایتالیا رو شکست بدیم (البته الان، نه اون بازی اول که کواچ شناخت نداشت)، پس جلو روسیه و آمریکا و ... هم می تونیم برنده باشیم
با این حال همه می دونیم که حتی ششم شدن در مرحله نهایی هم هیچی از ارزشای ما کم نمی کنه ...
همین که بچه ها تو لیگ حضور دارن، به مرحله نهایی رفتن و جلو تیمایی مثل ایتالیا و روسیه بازی می کنن خودش دنیایی می ارزه
سلام دوستان
نحوه ی انجام بازی های مرحله نهایی چطوریه؟
مثل همین مرحله مقدماتی دو گروه میشن و چهار بازی رفت و برگشن دارن و در نهایت دو تیم که در صدر هر دو گروه هستن میرن نیمه نهایی؟درسته یا اینکه جور دیگه ایه؟:n13:
ما حداقل 5 ساله می تونستیم وارد لیگ جهانی بشیم ولی به دلیل نفوذ کره و ژاپن بسیار ضعیف(تیم دوممون هم می تونه قهرمان اسیا بشه) از این مسابقات جا موندیم و حالا با توپی پر اومدیم...همین صعود می ارزه به کل حضور ده سال اخیر تیمای اسیایی...
ایولا داره این تیم...ولی نباید مغرور بشن...
فكر نكنم ديگه رفت و برگشتي در كار باشه. چون ايتاليا ميزبانه.نقل قول:
فكر كنم به دو گروه سه تيمي تقسيم مشيم و بعد تيم ها اول و دوم هر گروه به صورت ضربدري در نيمه نهايي با هم بازي ميكنن و برنده ها ميرن فينال و بازنده ها هم ميرن رده بندي.
اگر غير اينه لطفاً اصلاح كنيد.
راستش همونطور که گفتم یه جور حسهنقل قول:
تو یکی از بازیها فکر کنم ایتالیای میهمانمون بود که برای دیدن یک ویدئو چک فریادی بود که فکر کنم معروف بر سر کواچ میکشید (یک جور دستور دادن) که دیده بشه ولی در نهایت کواچ قبول نکرد.
بیتوجهی بازیکنا به صحبتهای کواچ
فراخونی اونها توسط کواچ و اینکه گوش کنند چی میگه.
و ... کلا اینگونه رفتارها که کم و بیش میبینم.
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم و امیدوارم اینگونه هم باشه.
شباهتش با راس هم خیلی جالب بود. :n02:
فقط امیدورام به بیحالی اون نباشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که البته مشخصه نیست.
جاخالی معروف هم تو بازی با ایتالیا عالی بود دقیق سه کنج زمین و اون لبخند و کاری که دوباره دیشب با لهستان تکرار شد.
قرعه کشی شده سایت fivbنقل قول:
تویه پست قبل که عنوان شده بود، همینه :نقل قول:
نقل قول:
شش تيم حاضر در اين مرحله نيز در دو گروه سه تيمي ابتدا به صورت دورهاي با هم به رقابت ميپردازند و سپس تيمهاي اول و دوم هر گروه به صورت ضربدري برگزارکننده ديدارهاي نيمهنهايي خواهند بود. در ادامه، تيمهاي برنده اين مرحله براي کسب مدال طلا و بازندهها براي کسب مقام سوم مصاف خواهند داد. تيمهاي سوم هر گروه نيز بر اساس امتيازي که کسب کردهاند، بدون انجام مسابقه در ردههاي پنجم و ششم قرار ميگيرند.
اگر امروز ایران 2 امتیاز بگیره، با توجه به 2 تا بازی که تو لهستان داره نه تنها صعود میکنه بلکه میتونه یکی از هم گروهی هاش تو دور بعد رو هم انتخاب کنه. راحت میتونه باعث صعود لهستان بشه چون به نظر من تیم راحت تری نسبت به برزیله (قدرتو دارین؟ :n09:)
نظرات جواد محتشميان درباره ى موفقيت در زندگى زناشوىي جالب و شنيدنى است ::n08:
..
او درباره ی زوج های جوان معتقد است :
بهتره زوج های جوان در زندگی زناشویی دقت رو چاشنی کار بکنند چون وقتی که سرعت چاشنی کار میشه دقت کاهش پیدا میکنه
،،،
وقتی درباره ی جزئیات کار از او پرسیده شد جواب داد :
متاسفانه در زندگی زناشویی ویدئو چک وجود نداره پس بنابراین کوچکترین اشتباه باعث به وجود امدن بزرگترين مشكلات در طرفين ميشه
....
وي درباره ى اينكه ايا ثروتمند بودن زوجين باعث خوشبختى در زندگى ميشه يا خير جواب داد :
باور كنيد حتى اگر دو تا اپارتمان مسكونى هم پشت قباله ى داماد باشه باز هم اگر اخلاق چاشنى كار شده باشه اين زندگى راه به جايى نخواهد برد.
در زندگی زناشویی مدرن امروز پوووووووول حرف اول و اخر را نمیزند.
....
او درباره ى مبلغ مهريه معتقد است كه :
مهريه اى كه براى يك زن تعيين ميشه مثل يك خط دفاعی در زندگى مشترك عمل ميكنه و زن با كنترل مبلغ اين مهريه ميتونه در مناطق حساس زندگى شوهر خودش رو كنترل كنه و هر چقدر تعداد دفاع روی تور بیشتر باشه زننده ضربه توسط داماد سخت تر
.....
نظر او درباره ى دخالت مادرشوهر ها در زندگى عروس هايشان جالب و شنيدنى است :
زبان مادرشوهر ها گاهى اوقات مثل تيرى كه از چله ى كمان خارج ميشه عمل ميكنه اما هر چه باشه نظر انها مثل داور يك مسابقه بايد براى عروس ها محترم باشه و در موانع زندگى عروس ها بآيد صحبت هاى انها را چاشنى كار قرار بدهند
.....
او در انتها ضمن ارزوى موفقيت براى زوجين معتقد بود كه : تور مآنع عبور توپ !
.....
آره درسته . ولی به نظرم شخصیت والیبال کشورمون در حال حاضر بالاتر ازین حرفاست که حتی از برزیل هم بخواد بترسه . دیگه بازیکنا باید تفکرشون رو سکو رفتن باشهنقل قول:
دیروز بازی بازیکنهای لهستان خیلی عجیب بود.بنظر من تحت تاثیر جو استادیوم بودن و نتونستن بازی همیشگیشون رو بکن.البته باید این رو هم در نظر بگیریم که این لهستان، لهستانی نیست که 2012 قهرمان شد.تیمشون کلا پوست انداخته.نقل قول:
بنظرم امروز بازی سختر از جمعه هست.ولی باز بنظرم بازی با لهستان خیلی راحتتر از بازی با برزیل توی مرحله فینال هست.
احتمالا (اگر بالا بریم) باید توی مرحله بعد با روسیه ای بازی کنیم که همیشه جلوش مشکل داشتیم.اگر برزیل هم باشه دیگه کارمون خیلی سخت میشه.
حالا خوبه به آمریکا نخوریم
صعود و صدرنشینی رو تبریک میگم:n12:
ایتالیا، ما داریم می آییـــــم:n02:
منم صعود رو تبریک میگم
ایشالا مرحله ی بعد بهتر عمل میکنیم
از بازی بازیکن شماره 12 زیاد راضی نبودم
ما چقدر خوبيم :n02:
کولاک کردن آقا . کولاک. خیلی خوب بازی کردن
تبریک میگم.برد شیرینی بود
این لهستان حریف ما نبود.با توجه به مصدومیت محمودی ولی غفور خیلی خوب جاش رو پر کرد.
الان ایران با توجه به Points Ratio تیم اول گروه هست و مقام دومیمون قطعی شد.اگر ایتالیا با همون تیمی که ایران اومده بود با برزیل بازی کنه احتمالاً اول گروهمون خواهیم شد.البته تاثیری در مرحله بعد نداره ولی از لجاظ روحی خیلی برای ما خوب مبشه
لهستان بنده خدا نابود شد:n02:
هم ما رفتیم صدر جدول هم اونا رفتن قعر جدول:n09:
اگه تو لهستان هم بچه ها اونقدر خوب باشن که نهایتا لهستان حذف بشه فکر کنم دشمن خونی بشن باهامون و بعد برای جام جهانی شهریورماه برامون مشکل درست کنن
این جاس که کادر فنی باید سیاست به خرج بده
یه تبریک تپل به همگی
امروز فوق العاده بودیم، مثل همیشه
مصدومیت محمودی نگران کننده بود که امیدوارم به خیر بگذره؛ البته خوشبختانه 2 بازی آخر ما تشریفاتی هست و محمودی هم فرصت کافی برای رسیدن به بازی های مرحله نهایی داره.
تا قبل از برگزاری این دور فابین از نظر آمار بهترین پاسور بود که واقعا هیچی نشون نداد ! بدون شک بهترین پاسور و بهترین مدافع حال حاضر دنیا (قاطعانه میگم!) معروف و موسوی هستن.
ایتالیا در دو بازی با برزیل با ترکیب اصلی بازی خواهد کرد و شاید بشه از الان برزیل رو حذف شده دونست ! فکر کنم هدف اصلی ایتالیا هم همین باشه.
غفور ثابت کرد چیزی از محمودی کم نداره. نکته مهمش اینجاست که در بازی های بعدی کواچ میتونه از غفور بیشتر بازی بگیره تا به محمودی کمتر فشار بیاد و در مجموع تیم نتیجه بهتری بگیره.
آقا من الان متوجه نشدم
حرف های متناقصی شنیدم
از هر گروه چند تیم صعود میکنه ؟؟؟ (( از هر 5 گروه 1 تیم صدر نشین و میزبان که ایتالیا هست ))
پس فقط تیم اول و دوم میرن مرحله بعد از گروه ما
پس برد و باخت لهستان فکر نکنم زیاد واسش فرق داشت
چون به هر حال صعودش غیر ممکن بود
ولی بعضیا حرف از صعود لهستان و برزیل میزدن همراه با ایتالیا و ایران
اینطور که نمیشه
الان داستان چه شکلیه ؟؟
تویه صفحات قبل توضیحات کاملش هست. از گروه ما 2 تیم (به جز ایتالیا که میزبان هست) صعود می کنه، از گروه B هم دو تیم، تا اینجا 5 تیم؛ بعلاوه تیم برتر سایر گروه ها (که فکر کنم C و D باشه) که نهایتا 6 تیم خواهد شد.نقل قول:
خوب منم تبریک میگم عاشقانه این تیممون رو دوست دارم:n12: ..
امروز از نظر خودم موسوی و اشتباهات لهستان برگ برندمون شدند . لهستان فاجعه بود از نظر اشتباهات . از طرفی موسوی هم یه تنه تیم رو به بازی برگردوند مخصوصا در ست دوم که فکر میکنم 6 امتیاز عقب بودیم .
کلا بر خلاف دوستان عقیده دارم امروز خیلی خوب نبودیم و شانس آوردیم لهستان فاجعه بود.منظورم اینه میشد بهتر ازینا باشیم مخصوصا در سرویس پرشی و اسپکها.
اما در کل عقیدم اینه این تیم پتانسیل رو سکو رفتن رو داره به شدت و امیدوارم بازی تدارکاتی که قراره با امریکا برگذار کنند به تیم کمک خوبی بکنه .
دقت کردین ایران نخستین تیم صعود کرده به دور نهایی هست؟! :n05:
تبریک بابت برد و صعود قاطعانه :n12:
بهترین چیزی که من از این بازی دیدم یکی عملکرد کواج بود که تو ست دوم بازی باخته رو برگردوند و نشون داد مربی تواندمندیه :n05: یاد ولاسکو افتادم
دوم عملکرد خیلی خوب امیر غفور بود که چند دفعه ی گذشته که بازی کرده بود ازش ندیده بودیم . ولی امروز خوب بود، حتی عبادی پور هم خوب بود
انشاالله که مصدومیت محمودی هم جدی نیست
شما هر جور حساب کنید برزیل تو فینال برامون شاخ میشه چرا وقتی قدرتشو داریم تیم ساده تر رو انتخاب نکنیم ؟نقل قول:
حتی من فکر میکنم علت اصلی این که ایتالیا جلو ایران و لهستان با تیم دوم بازی کرد حذف کردن برزیل بود و فکر میکنم جلو برزیل با تیم اول بازی کنه
شما هر جور فکر کنی برزیل یه تیم خیلی بزرگه و هیچ تیمی حتی ایتالیا نمیخواد تو مراحل نهایی با برزیل بازی کنه
تو بازی های نهایی شرایط خیلی فرق میکنه ایران که تو دور دوم حظورش رفته فینال جلو برزیل قرار بگیره که 8 بار قهرمان شده (از جمله سال گذشته) به نظر من کار خیلی سخت میشه و این رو به این مورد اضافه کنید که احتمالا تیم دیگه گروه ما روسیه هست
ایتالیا که میزباننقل قول:
2 تیم از گروه A
2 تیم از گروه B
*از گروه C و D و E هر کدوم یک تیم + استرالیا دو هفته بعد تو استرالیا مسابقه میدن و تیم اول به جمع 5 تیمی که بالا گفتم اضافه میشند برای مرحله نهایی
افرین به غیرت و تلاش بازیکنان خوبمون
اما دور بعد طبق گفته فدراسیون جهانی والیبال
گروه اول:میزبان(ایتالیا)+تیم اول گرو2+بهترین تیم گروه های c , d , e
گروه دوم:دو تیم برتر گروه اول +تیم دوم گروه 2(احتمال زیاد روسیه خواهد بود)
به امید ی نتیجه رویایی در مرحله پایانی
جدای ازینکه برزیل مسلما برامون دردسر ساز میشه این کار در ورزش زشته که بخوای یه تیم رو با تبانی و این حرفها حذف کنی و نباید به این فکرها بود .تیمی که میخواد پیشرفت کنه اصلا نباید به این مسائل فکر کنه از نظرم . شما فکر کن ایتالیا با تیم اصلیش میومد ایران الان همه چطور از ناجوانمردی و این چیزها میگقتیم ...نقل قول:
گروه های f , g چی میشن ؟:n13:نقل قول:
اونا دست گرمی بودن!نقل قول:
کوبا، ترکیه و چین بین اون 8 تیم ، اول تا سوم شدن
باحتمال بالای 95 درصد ایران در مرحله بعدی با لهستان و روسیه همگروه میشه
از بین این 3 تیم 2 تیم میرن نیمه نهایی
اون ور هم ایتالیا و امریکا هستند
خیلی شانسمون بالاست که بریم نیمه نهایی
میشه این لهستان رو تو ایتالیا دوباره شکست داد
این اصلا اسمش تبانی نیستنقل قول:
مگه قراره از لهستان پول بگیریم؟ (یا چیز دیگه:n02:)
کادر فنی ایران میاد دودوتا چهارتا میکنه تا ببینه برای دور نهایی لهستان بهتره یا برزیل
اونجا نه میزبانیم نه بازیها مثل این دور، 4 تا هست با هر تیم
یه تک بازی هست و اگه ببازیم به 4 تیم برتر نمیرسیم
پس عاقلانه هست که بهترین تصمیم رو برای گرفتن بهترین نتیجه بگیریم
البته معلوم نیست کواچ چه برنامه ای داره ولی اگه تصمیم گرفت با تیم اولش نره لهستان اسمش تبانی یا حتی بازی ناجوانمردانه نیست
تازه فرصت بسیار خوبیه که فارغ از نگران بودن کسب نتیجه از بازیکنهای تیم دومش هم بهره بگیره و تواناییهای اونها رو شناسایی کنه
مثل همون کاری که ایتالیا انجام داد
خداییش ما ایرانیها همیشه مرگو واسه همسایه میخوایما..:n02: از شما دیگه بعید بود :n02:نقل قول:
ما اگه فقط خودمون رو هم در نظر بگیریم منطقیه که به بازیکنان اصلیمون استراحت بدیم. البته به قول کواچ ما بازیکن ذخیره نداریم. منظور اینکه به بازیکنانی بازی بدیم که کمتر بهشون بازی رسیده.
هیچ اشکالی هم نداره که با تیم اصلی به لهستان نریم. برزیل اگه می خواد صعود کنه باید خودش آستین بالا بزنه و از ایتالیا امتیاز بگیره چون لهستان حتی اگه ما با تیم دوم هم بریم براحتی از پس ما بر نمیاد! گرچه شدیدا می خوان از ما انتقام بگیرن ! (ولی کور خوندن :n02: )