احتمالا با ی ریست حل بشه،نقل قول:
فک نکنم مشکله خاصی باشه،
Printable View
احتمالا با ی ریست حل بشه،نقل قول:
فک نکنم مشکله خاصی باشه،
تست کردم الان هرچی گوش میدم دیگه صدایی نمیاد احتمالا مشکلا نرم افزاری بوده مرسی دادا
داداش حتما با اکولایزر ور رفتی اینطوری شده :n02:نقل قول:
سلام سال نو مبارک
ی سوال
با وایرلس که وصل می شم هر چند دقیق وایرلس قطع میشه با توجه که مودم وصله
مشکل از چیه دوستان
منم اوایل باهاش مشکل داشتم میدیدم که روی وایرلس یه ستاره میادنقل قول:
بعد میرفتم میدیدم مودم هم چراغ ADSl اش چراغش خاموش شده و دوباره کانکت میشد
البته وقتی ایطوری میشد که مودم همزمان با Lan به PC وصل بود و موبایل هم با وای فای بهش وصل بود
الان دیگه این مشکل رو ندارم
به نظر مشکل از مودمت هست
امید چی کار کردی خوب شد؟
مودمو ریست کنم؟
داداش برای تو هم مثل مال من میشه ؟ یعنی چراغ ADSL مودم هم خاموش میشه و دوباره کانکت میشه ؟نقل قول:
نه کار خاصی نکردم ریست نکردمش
منم این مشکل اذیت کننده رو با مودم وایمکس ایرانسل دارم...درحالی که با لبتاب بابام هیچ مشکلی نداره....نقل قول:
تا مودم رو از برق نکشم دوباره بزنم هم درست نمیشه...!
سلام
آقا آپدیت بایوس ورژن F27 اومد... کسی آپدیت کرده ؟
سلام امید من دیشب بروز رسانی کردم
آقا برا باا ایسوس اس 200 گرفتم اصلا با مودم مشکل ندره
من فکر کنم مشکل از ویندوز باشه
الان می خوام ویندوز 7 نصب کنم امیدوارم درست بشه
چظور باید فینگربرینت رو راه انداخت
اون چراغ تاچ بد روش نمیه؟
ب کم رو چطور راه بندازم؟
** هنوز نتونستم با کیبورد عربی کنار بیام**
سلام.سال نو مبارک:n01:نقل قول:
این بایوس همونه که میگن نباید آپدیت شه!؟
سلام داش اینجا همه بچه ها ویندوز 8.1 نصبیدن و همه درایور ها درست داره کار میده نمیدونم شاید با 7 به مشکل بخوری هانقل قول:
برای فینگر پرینت باید Validity Finger Print رو اول نصب کنی بعدش Hp Client Security Manager یا Hp Proetct tools رو نصب کنی از این 2 تا که اخر گفتم رو یکیش رو نصب کن جفتش یکی هست
برای وبکم هم همون درایوری که روی سایت هست نو نصب کن راحت نصب میشه
چراغ تاچپد هم درایورش رو باید نصب کنی به همین راحتی ، بعدش دوبار تپ بزنی روی چراغ خاموش و روشن میشه
راستی بایوس همین F 27 رو نصبیدی ؟ مشکلی نداره ؟
سلام سال نو شما هم مبارکنقل قول:
نه کی میگه نباید آپدیت بشه ؟ فقط یه خورده حساسیتش بالاست :n26:
حنقل قول:
سلام، ساله نو مبارک ...
منم اوایل یکم با مودم مشکل داشتم، وقتی درایور خود اچ پی رو نصبیدم بعضی وقتا مودم رو پیدا نمیکرد، رفتم از سایت خود Ralink درایور رو دانلود کردم،
کاملا مشکلم حل شد،
واسه چی کیبورد عربی گرفتی آخه !
خیلی شلوغ پلوغه ...
برو ی برچسب حروف فارسی بگیر روی کیبوردت بچسبون بهتر بشه،
بهتره ویندوز 7 رو نصب نکنی، اگه هم میخوای نصب کنی برو درایورای ویندوز 7 رو از سایت اچ پی دانلود کن، همه درایورا واسه ویندوز 7 هم اوکی هست،
سلامنقل قول:
برادر بایوس رو آپدیت نکردی ؟:n05:
چرا من همون روزی که اومد آپدیت کردم، الان شده F27
خواستی آپدیت کنی از پای لپتاپ پاشو برو ! آخه اولش هنگ میکنه بعد یهو خاموش میشه بعد هم ی چند تا حرکت خطرناک دیگه میکنه که قلب آدم از جاش درمیاد ...
ولی مشکلی پیش نمیاد،
هوووووورااااااا:n20: منم آپدیت کردم :n02: :n25:نقل قول:
اونقدرها هم ترسناک نبود - اما من موندم واقعا به چه دردی میخوره و جه فرقی میکنه آخه !!:n10:
آقا این لپ تاپ دهن منو سرویس کرد-اعصابمو بهم ریخت - مخابرات هم خدا لعنت کنه کلی پول می گیره هم ساعات رایگتان رو حذف کرد هم سرعت رو به 120 رسوند بیشترم نمی شه درایور دانلود کردن واقعا لج در آر شده- آقا موقع نصب داریور ها هی ارورر می ده- رفتم پک کامل گردو خریدم ویندوز 8.1 نصبیدم بازم اروو می ده فینگیر پرینتم اصلا شناسایی نمی شه هی ازم فایل سیکروتی مسنجر 8.2 بالا تر می خواد این چی هست لطفا کمک کنید کلافه شدم:n28:
داداش چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی؟ یکم دقت کنی به حرف بقیه دوستان خیلی راحت میتونی درایورها رو نصب کنی،نقل قول:
شما تا hp protect یا security Clint رو نصب نکنی نمیتونی فینگر پرینت رو راه اندازی کنی،
پیشنهاد میکنم تمام برنامه ها و درایورهای توی سایت رو نصب کنی، منو داش امید واسه نصب security Clint یکم مشکل داشتیم، به صفحه های اول ی نگاهی بنداز تا راه حل نصب رو یاد بگیری،
اگه هم ارور خاصی میده متن ارور رو بزار یا عکس بگیر تا بتونیم کمکت کنیم،
آقا قبلا گفتم بازم میگمنقل قول:
برای فینگر پرینت من اول Validity Finger Print رو نصبیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کردم همین
این Client Security اگر موقع نصب ارور داد برو از داخل پوشه ای که اکسترکت کرده دوباره بزن نصب میشه
برای تاچ پد اینو نصبش کن :
برای وبکم :
این لینک ها همش برای ویندوز 8.1 هست اما روی ویندوز 7 و 8 هم کار میکنه
سلام
تو این چند روز گذشته دوبار شده که وقتی سیستمو روشن میکنم همون اول که ویندوز شروع میکنه به لود شدن یهو سیستم خاموش میشه.منتها بعد یه چند ثانیه که دوباره دکمه پاورو میزنم بدون هیچ مشکلی ویندوز بالا میاد.کسی میدونه که مشکلش چیه؟:n13:
سلامنقل قول:
رو باتری اینطوری میشه یا وقتی به برق وصل میکنی ؟
نمیدونم من اطلاعات زیادی ندارم ان شاءالله که مشکلی نیست
سلام امید عزیزنقل قول:
من همه اینا رو دان کردم
اما مشکلی که دارم اینه یا نصب نمی شن یا یعد نصب فینگر پریت هنوز شناخته نشده
همشونم ازم سیکروتی منیجر 8.2 به بالا می خوان من نمی دونم این چی هست اصلا
فقط بهم بگید بعد نصب ویندز (پک کامل گردو خریدم 2014) چیز دیگه ایی نصب کردید بعد درایورها رو نصب کردی یا نه
فدای تو داداش گلم
به قول ببر مازندران تو فیلم پایتخت فدایی داریی داداش دی:
سلام داش
من اولش رفتم از بازار یه دی وی دی گردو خریدم ، بعدش ویندوز رو نصب کردیم:n02:
بعدش آوردمش خونه اول درایور چیپست رو نصب کردم
بعدش هم رفتم سراغ گرافیک و بعدش کارت صدا
همین !! کار خاصی انجام ندادیم.
ویندوزت اکتیو شده هست ؟
بلی امید جانم ویندوز اکتیو شده
کلافه ام کرده
البته مشکلی با لپ تاپ ندارم
فقط بلوتوث و فینگر پریت غیر فعال هستن اینا رو می دونم بقیه ک فعال نیستن رو نمی ونم
آقا چرا صدای این لپ تاپ اینقدر کمه
خونه رفیقم بودم یه دل داشت خریده بود 800 تومن دو سه سال پیش صدای لپ تاپش قشنگ لپ تاپ منو له کرد دی:
سلامنقل قول:
خداروشکر من همه چیارو راحت و 3 سوته نصبیدم بلوتوث و فینگر رو هم راخت نصبیدم:n05:
صداش که خوبه :n13: برای کارت صدا درایور رو دانلود کردی ؟
این برنامه رو داری تو ام ؟
فرقی نمیکنه.فقط وقتی که سیستم بیشتر از 10 ساعت خاموش بوده این اتفاق میافته.وگرنه در طول روز که تایم خاموشیش کمتر 2 ساعته,نشده که یهو خاموش شه!نقل قول:
اگر مشکلش نرم افزاری نباشه ، مثل ایراد از ویندوز و یا بایوسنقل قول:
بهتر هست که زودتر ببری پیش یه متخصص و یا گارانتی چون اگر ایراد سخت افزاری داشته باشه الان زیاد اذیتت نمیکنه به مرور زمان مشکلش حاد تر میشه و دفعات خاموش شدنش بالاتر میره
سلام
دوستم میخاد لپ تاپ بخره بین این مدل و لنوو z510 شک داره.بنظرتون کدوم بهتره؟این لپ تاپ چطوره؟راضی هستین؟معایبش چین؟مرسی
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
سلام به دوستان عزیز مخصوصا آقا امید و بقیه بچه های قدیمی اینجا. من بلاخره این لپتاپ رو گرفتم البته مدل g1 اش رو که سیپییو هزولِ 4200m i5 با رم 8 روشه و گرفیک که همون 8750 عزیزه و هاردش هم یک ترابایته . قیمتش برای من شد دو میلیون و دویست با یک سال گارانتی . فقط چندتا سوال داشتم . یک اینکه شما کدوم درایور هارو به چه ترتیبی میریزید تا همه چیز خصوصا فینگرپرینت نصب شه؟ سوال بعد اینکه علامت های روی کلید های f3 و f4 چی هستن؟ بعد اینکه چه نکاتی لازمه تا دستگاه عمر بیشتری بکنه؟ مرسی دوستان
سلام داش مبارکت باشه ایشالا که همیشه برات خنک کار بدهنقل قول:
من که خودم همه درایور ها رو هردمبیلی میریختم به هیچ مشکلی هم نخوردم اصلا
اگر فقط مشکلت فینگر پرینت هست ، قبلانم چندین بار گفتیم تو صفحات قبل هم هست ببین اگه مشکلی داشتی بگو ، فعلا آستین ها رو بالا بزن و برو تو کار دانلود
دکمه هایی هم که گفتی روشون عکسش هست دیگه ، اگه fn رو نگه داری و F3 رو بزنی میره رو اسلیپ و اگه fn رو نگه داری و F4 رو بزنی تنظیمات این هست که تصویر رو روی یه نمایشگر دیگه ببینی مثل وقتی که HDMI وصل میکنی.. من جندبار HDMI وصل کردم بهش خیلی حال میده همزمان صدا و تصویر رو انتقال میده
تو تلویزیون 50 اینچ PES بازی کردیم:n02:
قربونت امید جان ممنون . اتفاقا تا الان که فنش خوب کارکرده . یه بازیه نسبتا سنگین هم روش اجرا کردم . یکم بیشتر گرم نشد. ولی یه چیزی که تا الان و البته قبلا هم بهم ثابت شده بود اینه که خیلی از مردم سر مسایل کوچیک حساسیت بیخود بخرج میدن و بامبول درست میکنن . مثلا میگفتن هاردش صدا میده و نمیشه صدای موزیک رو شنید و ... !!! من یه برای تست کلی از هارد کار کشیم اصلا صدا نمیده مگه اینکه گوشت رو بچسبونی به بدنه . حالا این که خوبه . مثلا میگفتن بدنش اثر انگشت رو خیلی جذب میکنه وایــــــی خیلیی بده حالا چیکار کنیم و این حرفا . درصورتی که دستت خشک و تمیز باشه اصلا جذب نمیکنه . احتمالا اون دسته از دوستان یه شام چرب چیلی خوردن بعدم با دست چرب با لپتاپ کار کردن که خوب معلومه جذب میکنه . که حتی دراون صورت هم با دستمال به راحتی پاک میشه . بنظرم نقاط ضعق این لپ تاپ یکی نبوده بک لایت و این کیبرد عربیشه و دیگری هم قیمتشه که بعد از عید زیاد شد و قبل از عید خییل مناسب تر بود . سوال اینجاست که شما اولا چجوری توربو بوست رو فعال میکنید و دوم اینکه دمای لپ تاپ رو از کجا و کدوم برنامه تشخیص میدادید.؟؟؟؟
سلام
زاویه دید این لپ تاپ حدودا چقدره
می شه چند نفره راحت باهاش بازی کرد؟
و سوال دومم اینه که باطری اش برای وب گردی با وای فای روشن چقدر شارژ نگه می داره
برای بازی هایی مثل pes حدودا چقدر؟
بعله حق با شماس ، این لپ تاپ خیلی خنک هست موقع بازی کردن ، اونم باعث یه اشتباه میشه ، که چی ؟ آدم فکر میکنه چون زیاد داغ نمیشه یعنی اینکه از حداکثر توان گرافیکی استفاده نمیکنه:n02: کلا ما ها عادت کردم که همه وسایلمون داغ کنننقل قول:
هاردش هم صداش آزار دهنده نیست .. روی این لپ تاپ طبق مقایسه ای که با بقیه کاربرها کردیم هارد های مون با هم مدلش فرق داشت ، از قضا برای من همون مدلی هست که صدا میده:n02: اما برای بنده سرعتش بالاتر هست چون SATA III هست -برا منم صدا میده بعضی وقت ها اما اصلا آزار دهنده نیست
نبود بک لایت رو قبول دارم اما من شب ها هم تو چراغ خاموش باهاش کار کردم مشکلی نداشتم یه چند وقت دیگه دستت روون میشه راه میفتی چشم بسته تایپ میکنی ، در مورد کیبورد عربی هم برای من اصلا عربی نداره حروفش انگلیسی هست
علت گرون بودن لپ تاپ شما هم بخاطر پردازندش هست که هاسوله ، بعدش هم هاردش هست که ظرفیتش بیشتره
در مورد تربو بوست هم من متوجه منظورت نشدم من که به چیزی دست نزدم همه تنظیماتش مثل اول هست فقط از پاور آپشن میزان ماکزیمم استفاده از پردازنده رو گذاشتم رو 50 درصد
برای مشاهده دما هم برنامه زیاده مثل CPUID HW Motnitor
سلامنقل قول:
زاویه دید که خوب باید قبول کرد بخاطر مات بودن و TN بود پنل صفحه نمایش محدود هست اما منظورت رو از بازی چند نفره نفهمیدم ، خوب 2 نفر میخوان با هم بازی کنن دیگه مگه بازی هم داریم که بیش از 2 نفر بازی کنن
در ضمن هرکاری که کنی خوب صفحه 15.6 اینچ جواب اینو نمیده که چند نفر بخوان ازش استفاده کنن اینطور مواقع بهتر هست که تصویر لپ تاپ رو روی یه نمایشگر بزرگتر نمایش بدید
واسه باتری هم حقیقتش من اکثر مواقع از برق استفاده میکنم نمیتونم بگم که آقا فلان قدر ساعت نگه میداره اما جندباری که استفاده کردم از باتری راحت بالای 5.5 ساعت ازش استفاده کردم
منظورم اینه که توی لپ تاپ های چندسال پیش برای فعال کردن توربو بوست (که سیپیو رو اورکلاک میکنه و تنها برای اینتله) یه دکمه ای وجود داشت. میخوام بدونم چجوری این توربو بوست رو باید فعال کنیم. درمورد صفحه نمایش هم امید عزیز درست میگه . خیلی بشه ازش استفاده کرد دو نفری بشه . باترییش رو هم من چون تازه گرفتم نمیتونم نظر قطعی بدم ولی برای من که هزوله همه میگن شارژ رو خیلی خوب نگه میداره.
داش اونا قدیمی بودن الان خودش دیگه اورکلاک میکنه:n13: بله برای شما چون هاسول هست فکر میکنم که بیشتر شارژ نگه دارهنقل قول:
امید جان یه سوال دمای مدل شما رو چنده درحالت عادی؟ من احساس میکنم از دیشب بکم گرمه در حالت کلی . یعنی دست میزنم گرمه بنظرم . شاید حساسیت الکیه و حس میکنم . شما همینظوریه یا خنک و سرده ؟
بیا دادش تو حالت عادی برای من اینه : همین الان عکس گرفتم داشتم با وای فای روشن با فایرفاکس وبگردی میکردم + اینکه یه فایل PDF هم بازه داشتم مطالعه اش میکردننقل قول:
دست که میزارم سمت چپ یه باد ملایم و خنکی داره می وزه :دی
معمولا دمای لپ تاپم همینقدره شاید هم کمتر دور و بر 35 یا 36 درجه
آها اولا که ماله تو همه اطلاعات و بهت داده ماله وقت دو سه تا سطر بیشتر نیست. دمای من روی 48 درجس . ببینم روی کول پد شاید تو گذاشتی من کول پد نگرفتم هنوز. وقتی دست میزنی روی بخش تاچ پد و اینا گرماش رو چجوری حس میکنی ؟ .
با برنامه های دیگه مثل AIDA64 هم نگاه کردم همین مقدار رو نشون میدهنقل قول:
نه از هیچ کول پدی استفاده نمیکنم معمولی گذاشتمش روی میز - کول پد بزارم هم فکر نکنم از این پایین تر بیاد:n02:
48 برای شما اونقدر ها هم زیاد نیست چون برای شما هاسول هست و من اطلاعات زیادی ندارم شاید اینها گرمای بیشتری تولید میکنن
بعد شاید برنامه سنگین در حال اجرا داری ؟ تسک منجر نگاه کن ببین کدوم برنامه زیاد از منابع سیستم استفاده می کنه ؟ شاید هم برنامه ای رو با کارت گرافیک دومت اجرا کردی چون معمولا گرافیک دوم دما رو میبره بالاتر
اصلا از موقعی که روش بازی ریختم اینم داره بازی درمیاره . امروز برم خونه دانلود درایور ها رو کامل میکنم و بعد 8.1 میریزم (الان 8ئه) شاید شما بایوس رو آپدیت کردی بهتر شده .