سلام بازی رو نصب کردم اجرا میشه ولی وقتی می خواد بره تو بازی یهو می پره بیرون.
چی باید نصب کنم؟
این آخرین درایو کارت گرافیک رو ار کجا باید گیر بیارم؟
Printable View
سلام بازی رو نصب کردم اجرا میشه ولی وقتی می خواد بره تو بازی یهو می پره بیرون.
چی باید نصب کنم؟
این آخرین درایو کارت گرافیک رو ار کجا باید گیر بیارم؟
سلامنقل قول:
هم باید کارت گرافیکت رو آپدیت کنی ، هم خود بازی رو آپدیت کنی ، هم کرک درست و حسابی بکنیش
واسه گرافیک هم مدل کارت گرافیکت رو بگو تا دوستان بتونن راهنماییت کنن
وقتی از بازی میاد بیرون هیچ اخطاری نمیده؟؟نقل قول:
کارت گرافیکم geforce 640
اخطارشم stopped working بود فک کنم
شرمنده دیر شد!نقل قول:
والا این اخطاری که شما میگی خیلی کلیه و همه جور دلیلی میتونه داشته باشه...توی خیلی از بازیها از نصب نبودن NVIDIA PHSUX گرفته تا حتی آلوده بودن سیستم عامل یه بد افزار!!
ولی قبل از همه چیز این نمر افزارهایی که من توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم رو نصب کن ببین مشکلت برطرف نمیشه!(آپدیت درایور گرافیک هم همراهشه!)..
سلام آپدیت 1.4 رو کسی نصب کرده ؟ من نصبیدم هیچ فرقی نکرد ، بازی هم از اول شروع شد
اعصاب میخواست برای رد کردن اون آموزش اولش اما صبوری کردم:n05:
تازه قبلا دسته های بازی که دارم روی هر 2 نسخه کار میکرد اما الان دسته هام فقط تو 32 بیتش کار میکنه:n02: اما احساس میکنم بازی روونتر شده!
آقا درستش کردم باید سیو بازی رو هم میریختمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاک شود لطفا.
سلام
نسخه Reloaded + آپدیت 1.4 + NFS14_x86_fixed رو ریختم اما موقع اجرا تو صفحه سیاه میمونه.
اینو بگم که با نسخه اولیه بازی (7 گیگ) قبلا تونسته بودم وارد بازی بشم.
الان مشکل چیه ؟
سلام دوستان من این بازی رو ندالود کردم و نصب کردم حالا اجرا میشه و حدود 30 فریم هم میگیرم ولی بعضی مواقع یه گیر میکنه و در حد 2-3 ثانیه و بعد درست میشه این مشکل مواقعی بیشتر هست که مصلا تصادف میکنیم یه حالت فیلم نشون میده یادم نمیاد بهش چی میگفتن من کارت گرافیکم gtx 560 1gb هست و سی پی یو هم 2500k و رمم هم 4 هست مشکل از چیه فالبته به رمم شک دارم که حافظه اش کم با شه اگر میشه راهنماییم کنید که مشکل از چیه ممنون
درد بیدرمون که نیست کسی چیزی نمیدونه کسی اطلاعاتی نداره راه حلی بلد نیست مشکل از چیه؟نقل قول:
شما که میدونی برای اینکه باز ی کمترین لگ رو داشته باشه باید نسخه 64 بیت بازی رو اجرا کنی!نقل قول:
ضمنا لگ توی خون این بازی هست و حتی با قویترین سیستمها هم بازی با لگ و افت فریم اجرا میشه!!
بله منم همین کار رو میکنمنقل قول:
شما میگی یعنی مشکل از بازیه؟
من این بازی رو روی لپ تاپم اجرا میکنم
مشخصاتشم اینه
CPU : Core i5 3230M
Graphic : AMD Radeon HD 8750M 2GB
Ram : 4 GB
همه تنظیمات رو روی پایین ترین گذاشتم ، رزولوشن تصویرم آوردم پایین ترین :n02: باز هم سر پیچ ها که میپیچه یه خورده لگ داره
بعضی وقتا هم خود ویندوز وسط بازی ارور میده میگه رم نمیکشه میخوای بازی رو ببندم ؟ من کنسل میکنم میام تو بازی :n02: ویندوزمم 8.1 هست
نقل قول:
برای کمبود رم
تو بخش virtual memory تیک automatically manage for all drive بزن دیگه ارور کمبود حافظه نده
در مورد مشکل گرافیکی
اکثررکارت های گرافیک لپ تاب on bord هستن . برای اجرای باز های سنگین مثل need for خوب نمیکشن
از فن خوب موقع بازی استفاده کن (این هم یه توصیه از خودم :) )
اون virtual memory رو نمیدونم از کجا باید تیک بزنم ! :n13: زیاد ارور نمیدوه شاید تو یک ساعت بازی 1 بار ارور بدهنقل قول:
اما خوب در مورد کارت گرافیک لپ تاپ ها معمولا 2 تا کار گرافیک دارن ، یکی آنبورد هست و یکی دیگه که قوی تر هست جداس و موقعی که بهش احتیاج باشه خودش میاد تو کار برا من اونیکه آنبورد هست Intel HD 4000 هست و GPU دوم هم AMD 8750 هست:n18:
امید است مفید باشهنقل قول:
1. Go to Control Panel>System And Security and click System.
2. Click on the Advanced System Settings in the panel right side.
3. Click the Advanced tab in the System Properties box.
4. Click Settings in the Performance section.
5. Click the Advanced tab in the dialog box.
virtual memory = control panel - > system < advance system setting > perfomance > advance > settingنقل قول:
در مورد گرافیک هم
اونی که ان برد است intel تو خود برد اینتل است
ولی کارت گرافیک AMD هم به صورت یه چیب رو مادر برد سوار است -- خود اش برد جداگانه نیست . فن جدا نیز نداره
از سیستم خنک کننده سی پی استفاده می کنه .... جز معدودی از لپ تاب های مخصوص بازی
ولی در کل لپ تاب زیاد برای بازی مناسب نیست (البته به نظر من) :n01:
بله عزیز همینطور که دوستان هم اشاره کردند،لگ توی این بازی کاملا عادیه و شما هر سیستمی هم که داشته باشی بازم توی بازی در برخی جاها به شدت لگ داری!!نقل قول:
سلام.دوستان من هر چی time trials را طلا میارم این مرحله رد نمیشه.
حل شد
سلام دوستان . من بازی رو نصب کردم میخوام با فرمان بازی فراسو مدل fgw-851 بازی کنم . میخواستم بدونم چطوری باید تنظیمش کنم .
دوستان تو همون قسمت ترینینگ اول بازی هنگ میکنه و STOP WORKING میده ، این مشکل directx error رو کسی واسش راه حلی پیدا نکرد؟
من نسخه blackbox repack رو دارم.
دوستان این مورد چی هست؟
چیکار باید بکنم؟
من تا 350 هم دریفت کردم ولی حساب نکرده.
این چه مدل دریفتی هست؟
Single Drift نوشته.
فکر کنم تو عکس کامل نیست.
چند ثانیه که وارد یازی میشم یهو می پره بیرون و این ارور رو میدخ
آخرین درایور گرافیکم نصب کردم,netframework 4.5.1 هم نصب کردم؛سیستمم هم جواب میده
آخه چرا اینجوری میشه؟؟!!!!
مشکلاحتمالا از برنامه دایرکت باشهنقل قول:
برنامه کامل دایرکت و اگه داری نصب کن
از لینک زیر هم می تونی دان کنی
سلام من نسخه Reloaded این بازی رو نصب کردم منتها وقتی بازی رو اجرا می کنم صفحه سیاه میشه و بعد هرچی منتظر می مونم اتفاقی نمی افته! چیکار کنم؟!
سیتم عامل من 8.1
رمم3گیگ سی پی یوی.3 گیگ دو هسته ای و کارت گرافیکم هم 630 هستش.
سلام
بازی رو نصب کردم اجرا شد ولی بعد از چند دقیقه این ارور میاد:
DirectX function "GetDeviceRemovedReason" failed with DXGI-ERROR-DEVICE-HUNG("The application's device
faild due to badly formed commands sent by the application.
This is an design-time issue that should be investigated and fixed.").GPU:"AMD Radeon(TM) HD 6630M",driver:Unknown
باید چیکار کنم؟
درایور کارت گرافیکت اپدیته ؟نقل قول:
آزه آپدیته.
سلام.چطوری میشه به این بازی فهموند کارت گرافیک اپدیته
با سلام کسی میتونه بگه با این سیستم من میشه بازی کرد نسخهیBlackbox و نصب کردم میره رو تصویر آهسته هرچی فرومه رو خوندم هرچی راه گفته شده بود رفتم افاقه نکرد دیگه خسته شدم:n03:
مشخصات لبتاپ من
hp probook 4545s
processor: AMD A6-4400M APU with radeon(tm) HD GRAPHICS 2700 Mhz
Gpu: AMD radeon HD 2520G 2.5GB
RAM: 4G
سلامنقل قول:
داش منم روی HP ProBook 450 بازی میکنم تنظیمات رو گذاشتم رو پایین ترین بعضی وقتا کند میشه
فکر میکنم که رمت پایین هست
برای منم رمم 4 گیگ هست و پر میشه موقع بازی کردن
کلا نمیشه بازی کرد اگه بهتر از این نمیشه اصلا از خیرش میگذرمنقل قول:
کسی به من جواب نمیده؟نقل قول:
اقا برای تنظیم دسته تو بازی راه حلی هست؟
64 بیت!
با سلام خدمت دوستان.تو بازی وقتی ماشین تصادف میکنه میره تو هوا بعد دیگه حرکت نمیکنه.کسی راه حلی نداره؟
نسخه بازی هم 3dm هست و اچدیت 1.4 هم ریختم
مشکل احتمالا از کرک هست...این بازی قبل از آپدیت و کرکها باگ زیادی داشت!!نقل قول:
کرک و آپدیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید ببیند مشکلتون رفع میشه یا نه!
من خودم که با این کرک و آپدیت تا آخر بازی رفتم و کوچکترین مشکلی هم نداشتم!
مرسی.اپدیت رو باید کپی کنی یا فایل نصبی داره؟نقل قول:
دوست عزیز اپدیت رو کپی کردم بازم بازی همون مشکلو دارهنقل قول:
والا موندم چی بگم..این چیزی که شما میگی باگه که باید با نصب آپدیت و کرک درست شه!!نقل قول:
مبگم یک کار کن بازی رو طور صحیح پاک و دوباره نصب کن و ایندفعه با این کرک و آپدیت اجراش کن ببین درست میشه...آخه توی یکی دو مورد بچه ها اشاره کرده بودند که بهتره بازی رو دوباره نصب و آپدیت و کرک رو بریزید!