با این راه تونستم کرایسس 3 رو هم با دایرکت 10.1 اجرا کنم ولی بسیار بسیار گیر میکرد بازی ... حتی با تنظیمات حداقل .... :n28:نقل قول:
Printable View
با این راه تونستم کرایسس 3 رو هم با دایرکت 10.1 اجرا کنم ولی بسیار بسیار گیر میکرد بازی ... حتی با تنظیمات حداقل .... :n28:نقل قول:
نقل قول:
سلام
میشه راهنمایی بفرمایید کجای انجمن باید مطرح کنم ، به هر صورت اینم یه مشکله که ما بهش برخوردیم و واقعا راهی براش پیدا نکردیم
گفتیم شاید دوستان صاحب تجربه راهنمایی بفرمایند ، در صورت راهنمایی ممنون میشم از دوستان
اینجا باید سوال کنی ... :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوستان خدا رو شکر بازم تونستید لااقل لنگ لنگون وارد محیط این بازی شوید:n20:
دوستان این حقه بازی شرکتهای نرم افزاری و سخت افزاری واسه فروش محصولات جدیدشونه!!!که یدفعه یه بازی میدن که به هیچ صراطی مستقیم نیست!
والا ما این بازیم کردیم ولی فرق آنچنانی با بازیهای خوب دایرکت 10ساپورت منجمله کال اف بلک اپس، یا کرایسیس ندیدم!!!
خودم گرافیک دو پردازنده ایسوسbit 896-295x2دارم ولی واسه این مسخره بازی های این شرکت مجبور به خرید یه کارت ضعیف 630جیفورس فقط بخاطر دایرکت 11ساپورتش شدم تا بتونم این بازیو انجام بدم:angry:
والا ماهم تو فکر خرید یه کارت دایرکت ۱۱ بودیم ولی متخصصین این فروم گفتن ۴۸۵۰ حتی از بعضی سری ۶۰۰۰ ها هم قوی تره .دیگه دلم نیومد عوض کنمنقل قول:
با سلام
دوستان به سیستمم که مشخصات ان بشرح ذیل هست بازیهای نید فور اسپید Rivals و بتل فیلد 4 را به راحتی اجرا کرده ام
خواستم بپرسم بازی کال اف دوتی گوست را با این سیستم میشه اجرا کرد که برم برای دانلود 24 گیگ بازی .
مشخصات سیستمم :
رم .4 گیگ 1333
مین .p5qc ایسوس
گرافیک . جی فورس 9400GT -یک گیگ
CPU.اینتل core 2 duo E8400 - 3gig
ویندوز . سون 32 بیت یا 8.1 - 64 بیت
با اپدیت تمامی درایورها مثل گرافیک و خود ویندوزها و نتها و ویژالها
ممنون خواهم شد :n02:
سلام
چرا رنگ قرمز رو صورتی نشون میشه!!!!؟؟؟
نه عزیزم فکرشم نکن که گناهه:n20:نقل قول:
فقط مشکلت گرافیکت هست
باید از سری 450به بالا استفاده کنی
ویندوزم حتما 64بیتی باشه
ویندوز8 بنظرم بهتره از7
با تشکر از پاسخگوییتاننقل قول:
به نظر شما دوست عزیز چه گرافیکی رو میشه به جای کارت فعلی ام با توجه به مین P5QC بگذارم که هم قویتر باشه و هم مینم ساپورت کنه و ضمنا
دایرتکس 11 رو هم ساپورت کنه که برای اجرای بازیهای جدید مشکل نداشته باشه .
مرسی :n12:
سلام
من بازی رو نصب کردم اما ارور دایرکت ایکس و میده ممنون میشم لینک دایرکت ایکس مورد نیاز این بازی رو بدین
گرافیکم 5850 رمم هم 6 گیگه
لینک آخرین ورژن دایرکت ایکس پ.خ شد ..!نقل قول:
دوستی هست بتونه منو در مورد نصب ویندوز 8 که 64 بیتی باشه با استفاده از vmware راهنمایی کنه که بتونم این بازی رو نصب کنم؟
ممنون
سلامنقل قول:
دوستان من بازی رو دارم اجرا میکنم رو ویندوز 8.1 که 64 بیتی هستش با گرافیک تو امضام و رم 6 گیگ فقط منم همین مشکل رو دارم که رنگهای قرمز رو همه رو بنفش نشون میده گرافیکم رو هم اپدیت کردم به 13.9
ممنون میشم راهنمایی کنین
و این که بهترین کرک برای این بازی تا این لحظه کدوم کرک هستش با لینکش ممنون میشم مرحمت بفرمائید
سلام دوستان.من مشکل این ارور را دارم و هرکاری کردم درست نشد.آخرین دایرتکس و آپدیت ها و تنظیمات کارت گرافیک هم تغییر دادم ولی باز درست نشد.حالا چه کار کنم؟مرسی[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم عکسو کم میکردی دوست عزیزنقل قول:
شما هم مثل بنده و خیلی های دیگه گرافیکتون dx11 رو ساپورت نمیکنه و بازی براتون بالا نمیاد
سلامنقل قول:
شما می تونید از فایلی که آقای شهنام 89 توی صفحه ی 35 قرار دادند ، استفاده کنید
که بازی بالا میاد ولی شدید ریپ می زنه
من خودم امروز اومدم بازی رو نصب کردم و همون فایل رو استفاده کردم
مثل بقیه ی دوستان بازی بالا اومد ولی شدید ریپ می زنه
درضمن گرافیک من ، آنبورد 4250 هست
با اینکه تنظیمات رو روی کمترین حالت قرار دادم بازم ریپ می زنه
البته یه پچ هم گویا اسکیدرو داده که میشه با دایرکت ایکس 10 بازی رو بالا آورد ولی فعلا لینک دانلودی ازش پیدا نکردم
اینم پیج فیس بوک که این پچ رو در موردش صحبت کرده:
البته می دونم پیج رسمی اسکیدرو توی فیس بوک باید لینک زیر باشه :
ولی بازم می خواستم بدونم دوستان تونستن لینک دانلودی از پچ بالا پیدا کنن؟
مرسی:n16:
نقل قول:
بله اونو دیدم ولی میگن خیلی ریپ میزنه.اینطوره؟زیاد لگ میزنه؟یا میشه تحمل کرد؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما محدودیتی در خرید گرافیک ندارید و فقط بستگی به جیبتان دارد
از سری 450به بالا البته بیشتر دست دوم هستند
سری 550 به بالا
و الانم 630 128بیتی 2گیگ رو 250تومنه کارت خوبیه یا بالاتر
سری های ATI هم دایرکت 11 ساپورتش خوبه
در ضمن این بازی گرافیکی سنگینی نداره چون خودم با 630که تقریبا کارت ضعیفی هست با تنظیمات بالا بازی می کنم و خیلی نرم و روان بازی اجرا میشه
فقط ایرادش اینه که برنامش واسه دایرکت 11 نگارش شده بخاطر همین دوستانی که می خواهند با پچ دایرکت 10 این بازی را انجام دهند بازی دچار گیر و لگ می شود
مرسی دوست عزیزنقل قول:
تا 500 تومن رو برای خرید کارت در نظر گرفته ام
چند گزینه از سری 600 مد نظرم هست که فعلا دارم بررسیش میکنم .
اگه کارت خاصی رو سراغ داری که کارکرد خوبی داشته خوشحال میشم معرفی بفرمایید .
موفق باشید :n02:
برو سراغ سری های جدید ATI که R9 شروع میشهنقل قول:
r9 280کارت خوبیه اینو بخری کارت توپی خریدی فکرکنم تو 700یا 800باشه
خوب بجای این GTX 650 ti رو بخر کل عمرتو راحت باش ...!نقل قول:
دوستان گرامی لطفا سعی کنید قبل از راهنمایی دوستان دیگر حتما آمار و اطلاعات بروز داشته باشید که خدایی نکرده باعث تصمیم اشتباهی برای کسی نشود که اون شخص همیشه شمارو مقصر می داند!نقل قول:
من خودم انودیایی هستم الانم 2تا کارت ازش دارم ولی نمیتونم حقیقت نازل بودن قیمت کارت های ATI را در این زمان منکر بشم!
این یک سایت معتبر هست که فقط اقدام به مقایسه ی فاکتور های مهم کارت گرافیک از اولین مدل تا آخرین مدل نموده و کاربر به راحتی بعد از چنتا سرچ و مقایسه میتونه (فارغ از تبلیغات دروغین سازندگان) کارت مورد نیازش را انتخاب کند
اولین مقایسه بخاطر دوست عزیزمون کاربر:MUSKETEER
1-مقایسه کارت گرافیک 650ti با کارت R9-290
خالا خودتان شاهد تفاوت فاحش کارت ATI با 630 می باشید
یا حق
با سلامنقل قول:
دوست عزیز خود هم اولین گزینه ام GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB 192-bit هست اما نمیدونم با سیستم من
جور در میاد و مشکلی نداره یا قطعات دیگری را هم باید عوض کنم البته رم را هم به 8 گیگ ارتقا خواهم داد.
با سری کارتهای ATI خودم مشکل دارم
به هر حال ممنون :n02:
سلام.
بازی رو امروز گرفتم و تازه نصبش کردم.
بدون مشکل وارد بازی میشم و بازی میکنم فقط یه مورد وجود داره
تنظیمات گرافیک رو وقتی رو high قرار میدم و save میکنم وقتی دوباره به قسمت تنظیمات برمیگردم تنظیمات روی normal قرار گرفته
یعنی بازی خود به خود تنظیمات رو کم میکنه؟؟
دوست عزیز من یه دفعه این مقایسه ها رو دیدم گول خوردم رفتم یه کارت با چیپ ATI گرفتم ...کلا یه هفته تونستم تحملش کنم ...!نقل قول:
این تفاوت فاحش فقط رو کاغذ هستش و عملا یه چیز دیگه از دوستانی که گرافیک ATI دارن بپرسین با این بازیهای جدید مشکل دارن یا نه ....؟:n11:
درباره GTX 650 ti هم من الان خودم GTX 680 4GB دارم قبلش GTX650 ti داشتم و از حرفی که دربارش زدم مطمئنم ...حتی بازی cryses 3 رو با بالاترین دیتیلز به راحتی انجام دادم ....!
شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقایسه رو قبول دارید ..!:n04:
مشخصات سیستمتون چیه ...؟نقل قول:
با سلام مجددنقل قول:
مشخصات سیستمم بشرح ذیل هست دوست عزیز
مین .p5qc ایسوس
گرافیک . جی فورس 9400GT -یک گیگ
CPU.اینتل core 2 duo E8400 - 3gig
رم .4 گیگ 1333
پاور . گرین 530 وات
هارد .2عدد هارد یکی 1ترا و یگ 500 ساتا
با تشکر :n02:
یعنی چی؟؟؟؟
ینی من با کارت گرافیک 4870x2 نمیتونم این بازی رو اجرا کنم؟؟؟؟؟؟؟
من زمستون با کارت گرافیک خونه رو گرم میکنم اونوقت میگی نمیشه این بازی رو اجرا کنم؟؟؟؟؟؟
عجب داستانیه!!!!
مینو سی پی یو و پاورت خوبن یه GTX 650 ti و 2گیگ رم بذار روش عالیه ...!نقل قول:
دوستان کسی نمیدونه مشکل من از چیه؟نقل قول:
آقا این patch که skidrow داده که بازی با directx 10 اجرا بشه رو کسی نداره ؟؟؟
بهتره بیخیال بازی بشی.چون اگه پچ رو نصب هم بکنی باز هم بازی دچار لگ شدید میشه.به نظرم بی خیال بازی بشن اونایی که DirectX11 رو کارت گرافیکشون پشتیبانی نمیکنه.نقل قول:
سلام
وقتی من بازی رو میخوام اجرا کنم این میاد
وبعد yes زدن این میاد
دوباره دایرکت موجود در خود بازی رو نصب کننقل قول:
این پنجره yes که امده یکی دیگه هم میاد اونم yesکن
راستی تا حالا رو سیستمت اجرا شده؟سخت افزارت چیه؟
چون رو سیستمی هم که سخت افزار استاندارد یا دایرکتش 11 نباشه هم این پیغام میاد
این ارور مال safe mode یعنی تنظیمات گرافیک رو در حد کارت گرافیکتون میذاره و ربطی به دایرکت ایکسو اینجور چیزا نداره و برای همه میاد ..!نقل قول:
بازی شما موقع اجرا stop working میشه که با آپدیت و کرک درست میشه ...!
دوست گرامی شما در یک موضوعی که یا اطلاع نداری یا اطلاعاتت کمه بشدت تو نظر، اشتباهت پافشاری می کنی!!!نقل قول:
بنده به شما توصیه می کنم که توی فروم ها اگر مثل این فروم تازه وارد هستی به نظر کسانیکه سالها قبل از شما عضو هستند توجه کنید چون بالاخره تجربه شان از شما بیشتره!! واگر نمی خواهی توجه هم کنی فورا نظر اون شخص رو باطل نکن
تا الان این گیم رو روی تقریبا 20عدد کامپیوترهای مختلف نصب کردم و یجورایی پوستمو کنده تا رو هر کدوم از سیستم ها بتونم اجراش کنم
رو سیستم خودم که همه چیش او کی هست در طول روز که می خوام این بازی رو اجرا کنم بارها میشه که از این ارورها یا دیفالت ستینگ ها واسم میاد حتی بعضی شب ها انقدر اذیت می کنه که از بازی کردن منصرف میشم و سیستمم را خاموش میکنم و فردا میبینم که درسته و اجرا میشه.
همین stop workingحتی مواقعی که تنظیمات بازی به هم ریخته باشه یا دایرکت 11ایراد داشته باشه یا گرافیکت نتونه 11 ساپورت کنه یا ویندوز 64 نباشه یا هزاران ایراد دیگه می اید اینها که گفتم تک تک شون رو خودم دیدم و انجام دادم
ram : 4
grafic: gt 530
دوست عزیز قصد جسارت نداشتم ...!:n16:نقل قول:
ولی اینکه شما سه سال قبل از من عضو شدین دلیل بر این نمیشه که همه فن حریفین بعدشم من از سال 2006 تو این فروم بودم ..قبل از این دو اکانت دیگه داشتم و اگه حرفمو قبول ندارین میتونم با اونیکی اکانت بهتون پ.خ بدم ...!:n15:
این ارور هم وفتی بازی به صورت ناگهانی یعنی بدون اینکه بازی رو از منو EXIT کنین از بازی خارج شه پیش میاد که اگه گزینه Yes رو انتخاب کنین بازی با تنظیمات پیش فرض اجرا میشه و اگه گرینه NO رو انتخاب کنید با تنظیمات قبلی اجرا میشه ...!نقل قول:
شما از کرک RAM Fix استفاده کنید ..!نقل قول:
من ازRAM Fix هم استفاده کردم بازم همینطوریه !!!