نرم افزار Visual C ++ 2005 نسخه 32 بیت رو نصب کنید درست میشه ..!نقل قول:
Printable View
نرم افزار Visual C ++ 2005 نسخه 32 بیت رو نصب کنید درست میشه ..!نقل قول:
ممنون از دوستان بله با نصب visual c++ مشکلم حل شد:n05::n05:
اقا وقتی من بازی رو اجرا میکنم.اوایل همه چیز خوب هست ولی بعد از 5 دقیقه بازی هی تیک میزنه .چه بالاترین تنظیمات و چه پایینترین تنظیمات.ربطی به دما هم نداره.شک خودم به رم هست.نظر شما چیه؟
I5 2500
9800 GT
4 GIG
این مشکل به خاطر اورلود شدن مموری در گرافیک و بدنبال اون در سیستم هست!!نقل قول:
اولا شما باید حتما نسخه 64bit (همون bf64)رو اجرا کنی...ثانیا اگه گرافیکتون 512mb هست روی گزینه texture qaulity اینقدر مانور بده تا مشکلت رفع شه(فکر کنم اگه روی low یا medium بگذاری تا حد زیادی مشکلت رفع شه)...
ولی اگه بازم جواب نداد دیگه باید یه فکر به حال رم سیستم بکنی(گرافیک رو متاسفانه نمیشه کاریش کرد)..
تا حالا ندیده بودم 4 گیگ رم برای یه بازی کم بیاره!!
به نظر میرسه داریم وارد نسل بعد میشیم!
خدا به خیر کنه
نه عزیز جان!نقل قول:
بحث سر اینه که گرافیک شما مموریش خیلی پایینه و وقتی رم گرافیک کم میاره اطلاعات رو با رم سیستم شیر میکنه که باعث میشه رم سیستم بیش از حد لود شه!!
وگرنه این بازی در نهایت گرافیک ماکزیمم به 3.5GB رم سیستم برای اجرا نیاز داره!
برای فهمیدن این موضوع هم میتونید از آخرین ورژن نرم افزار msi after burner استفاده کنید که تموم اطلاعات مورد نیاز رو در اخطار شما میگذاره...ضمن اینکه محض اطلاع باید بگم اخرین نسخه این نرم افزار با بازیها 64 بیت هم هماهنگ شده:46:
مموری گرافیک من 1 هست.
یعنی 1 کمه برای این بازی؟
الان با gpu z چک کردم memry load از 950 پایین تر نمیومد.
نه یک گیگ پایین نیست ولی مهم اینه که توی تنظیماتی که شما بازی میکنی رم سیستم هم اور نشده باشه...البته بازم میگم حتما باید نسخه 64 بیت رو اجرا کنی!نقل قول:
سلام دوستان، تو سایت Guru3d وقتی میخواد یک کارت گرافیکی رو تو بازی بتلفیلد 4 در بالاترین کیفیت ممکن همون اولترا آزمایش کنه و نتایجشو بذاره از این تنظیمات استفاده میکنه که عکسشم میذاره:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که میبینید همه ی متغییر ها رو ماکزیمم نیستن! مثلا: Vertical Sync خاموشه ، Field Of View و Motion Blur و Resolution Scale ماکزیمم نشدن. اونطرف هم آنتی آلیاسینگ بجای 4x روی 2x تنظیم شده!
سیستم من تو امضام هست. هیچکدوم از قطعات رو اورکلاک نکردم و نمیخوام بکنم. مانیتورم 27 اینچ کیفیت 1920 در 1080 هست که با کابل HDMI به کارت گرافیک وصله. من وقتی با این سیستم تو بتلفیلد 4 همه ی متغییرهای گرافیکی رو ماکزیمم میکنم تو مراحل نه چندان سنگین بازی مخصوصا فضاهای بسته فریم ریت دور و بر 50 میگیرم ولی تو مراحل سنگین و جنگ و دعوا و بارون و گرد و غبار و آتیش و ... بشدت افت فریم تا زیر 30 فریم دارم تا جایی که تو مراحل اول وقتی اون ساختمون فرو میریزه و داریم سقوط میکنیم رسما با مکث های 1 ثانیه ای فریم میگیرم!!!
اینم عکس از تنضیمات من: ( البته اینجا حالت windowed کردم تا بتونم عکس بگیرم )[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته باید بگم من رو این سیستم بازیهای مثل COD: Ghosts و NFS Rivals و Batman Arkham Origins رو تو بالاترین کیفیت ممکن بسیار روان اجرا کردم و مشکلی پیش نیومد.
موقع اجرای بازی هیچ برنامه ای تو پس زمینه فعال نیست بجز دانلود منیجر که داره دانلود میکنه اونم فکر نکنم زیاد تاثیرگذار باشه تو کیفیت.
الان بازی بتلفیلد رو تو همون اوایلش ول کردم چون حیفم میاد کمتر از کیفیت اولترا بازیش کنم!
بنظر شما مشکل تنظیمات بتلفیلد از کجاست؟ گرافیک من ضعیفه؟ یعنی قدرت گرافیکی سیستم من به یدونه PS4 نمیرسه؟
درایور گرافیک آخرین آپدیته یعنی 335.23 . ویندوز هفت 64 بیتی . بازی هم آپدیتهاش کامل نصب شده ( آپدیت 5 و 6 ریلودد ).
اگر گرافیکم ضعیفه بنظرتون با یدونه 780 حالت SLI کنم یا کلا بفروشم و بجاش 780 تی آی و یا AMD R9 290x بگیرم؟
ممنون از راهنمایی های شما.
سلام دوستان بازی رو ریختم و کرک کردم
البته ویندوز 32 بیتی هستش و کرک 32 بیت رو هم کپی کردم
اما بازی لود میشه ولی جایی که میزنهPress Enter دیگه هیچ چیز کار نمی کنه
درایور و ... هم کامل نصبه
اقا سلام !
من وقتی این بازی رو با گرافیک سی پی یو لپ تاپم یعنی HD intel 4600 باز می کنم هیچ مشکلی نداره
ولی وقتی با گرافیک اصلیم جی فورس جی تی 740 2 یازی رو باز می کنم ارور زیر رو میده
درضمن ورژن انودیا اکسپرینس من هم اینه 334.89
خواهشن یکی کمک کنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
بازی رو تو ویندوز 7 نصب کن -
اکثر بازی ها با ویندوز 8 مشکل دارن
احتمالاً درایور کارت گرافیکتون مشکل داره.نقل قول:
از سایت اصلی گرفتید؟
پیشنهاد می کنم یک بار دیگه چک کنید.
ورژن 335 رو دیده بودم. حتما جدید تر هم اومده.
دوست عزیز...نقل قول:
من هم از 8 استفاده کردم، هم از 8.1 باید بگم تا حالا هیچ مشکلی از جهت اجرای بازی توش نداشتم و فریم ریتم هم از 7 بیشتر بوده.
+ وقتی با کارت اصلی بازی می کنند این ارور به وجود میاد. پس ربطی به ویندوز نداره.
دوستان من بازی رو به همراه تمام اخرین اپدیت های همه چیز نصب کردم.بازی مشکل نداره اجرا میشه خیلی راحت حتی روی ultra بدون حتی یه زره لگ .ولی مثلا دو روز بعد میرم بازی کنم لگ شدید شدید در حد صحنه اهسته داره هرچی میرم بیرون میام تو .ریستارت میکنم فایده نداره.بازی هم از اول نصب کنم اولش باز عالی اجرا میشه ولی بعد ی ه مدت دوباره لگ!
مدت زمانی که شما بازی می کنید چقدره؟نقل قول:
سیستمتون ویروسی نیست؟ این مشکل رو با سایر بازی ها هم دارید؟
اگه نه، احتمالاً بازیتون باگ داره. باید برید از یه جا دیگه بخرید.
خیلی کم به ساعت نیست مثلا 5 دقیقه بازی کردم بعد فرداش گیر پیدا کرد .بعد دوباره نصب کردم این بار 3-4 ساعت بازی کردم بعد گیر کرد .سیستم هم تازه گرفتم فقط این بازیو نصبیدمنقل قول:
احتمالاً ویروسه.نقل قول:
برای اطمینان، بازی های دیگه رو هم امتحان کنید.
من بخاطر اینکه سایت انودیا مشکل اکسز داره از سایت لنوو کارت گرافیکشو دانلود کردم (البته ورژن انودیا اکسپریینس من 326.80 هستش که اشتیاهی گفته بودم 334.89)نقل قول:
در واقع اخرین اپدیت موجودش 334.89 هستش (که حالا کی حوصله داره دانلود کنه :n05:)
سلام دوستان:n16:
من نسخه بلک باکس رو با حجم 17 گيگ دانلود و نصب کردم، ولي روي آيکنش که کليک ميکنم اجرا نميشه، هيچ پيغامي هم نمياد!:n27:
ويندوز 8.1 هست و همه بازيها هم معمولاً به راحتي اجرا ميشن از جمله بتلفيد 3.
به نظرتون مشکل از چيه؟ راه حل داره؟
مشکل من حل شد دوستان، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل ديسک، دو تا فايل پيش نياز ويژوال سي بود که من فکر ميکردم اونا نياز نيست نصبش نکردم،
بعد از نصبشون، بازي اجرا شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من با کارت giga 780 oc 3x 3gb و i5 4670k و 16 رم چرا از این بازی تو res 1920x1080 high detail فریم ریت 36 میگرم؟تو بنچ مارکا دیدم 780 که عالی کار کرده ممکنه کارت من مشکل داشته باشه؟؟
دوستان من درایورمو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی هنوز فلو سبزو قرمز میزنه
Battlefield 4 v110067 Update-RazorDOX
جدیدترین آپدیت رسمی بازی
Download
اقا من قبلاً کارت dx 10 داشتم این بازی رو راحت رو high میزدم.ولی الان که کارت dx11 گرفتم و از کارت قبلیمم قویتره وقتی نسخه 64 بیتی رو باز میکنم بازی بالای 6 فریم نمیده.
ولی وقتی نسخه 32 رو باز میکنم روون هست ولی کییفیت تکسچرا پایینه .مشکل چیه؟
سلام این ارور چیه که اشک مارو در اورده رو همه بازیام میاد هر چی نصب کنم این هست
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
شما سیستمت قویه؟ تا حالا چه بازیهای رو اجرا کردی؟ شاید سیستمت نمیکشه؟ کارت گرافیکت چیه ؟نقل قول:
آخه میگی رو همه بازیها میاد این ارور شاید سیستمت کی...؟
این ارور اکثرا به خاطر نصب نبودن یکی از برنامه های Runtime استنقل قول:
از لینک زیر اخرین ورژن رو نصب کن
از پس این برمیاد این چیزی نیست کارتم هم همچین بدک نیست داره قدیمی میشه رو متوسط ولی زیر 30 نمیاد متوسط هم نه یکی کم تر از اخرین تنظیمات یا 2 تانقل قول:
12gb ram
cpu i5 2500k up to 4.5
vga: gtx 560 1gb
بقیه اش هم برای بازی مهم نیست
از اون سایتایی بود که من هیچی ازش نفهمیدمنقل قول:
مشکل هنوز هست
سلام
دوستان من دایرکت ایکس رو نصب کردم ولی این ارور رو میده :
مشکلش چیه ؟
سلام دوستان گلم...يه سوال دارم خدمتتون.من از امازون خريد زياد ميكنم.رفتم ديدم نوشته بتلفيلد ٤(انلاين كد) به قيمت ٤٩ دلار...چطوري ميشه خريد كرد بازيو؟عملي هست؟سي دي كي ميده به من؟بايد تو استيم حتما سي دي كي رو رديم كنم؟سپاس
اولا به اون انلاین کد نمیگن cd key میگن دوما از 2011 به بعد بازی های ea در استیم نیست باید در اوریجین بازی کنید سوما بازی درون استور اوریجین 20 دلار هست بهتره از خود اوریجین بخرید:n05:نقل قول:
سلام ميدونم ولي نوشته داخل پرانتز انلاين كدنقل قول:
مشکل قبلی حل شد حالا مشکل جدید اینه که بازی رو نمیشه تنظیمات گرافیمش رو تغییر داد و خیلی بایینه کیفیتش این طور که فهمیدم مال کرک هست کرک روی صفحه اول کار رو راه میندازه حجم ندارم اگر راه میندازه دانلود کنم
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست دوم استفاده کننقل قول:
کد انلاین بیشتر توسط کاربران ps3 استفاده میشه یه سر به فروم های فروش بازی دست دو ps3 بزنی میبینینقل قول:
بهر حال اگه میتونی bf4 رو از اوریجین بگیر
جواب نداد هنوزم بسته هست تنظیماتنقل قول:
یه تجربه شخصی بهت بگم.
من اولش با 9800 این بازیو انجلم میدادم و رم 4 گیگ.هیچ مشکلی نداشت.همه تنظیمات هم روی high بود که با توجه به قدرت این کارت معقوله.
بعد اومدم گرافیکم رو به 770 ارتقا دادم.در حین نا باوری وقتی نسخه 64 بیت رو باز میکردم فریم بازی 2 بود و غیر قابل بازی کردن.ولی وقتی 32 رو باز میکردم مثل شما تنظیمات رو نمیشد عوض کرد و کیفیت بافت ها هم پایین.برام سوال شده بود چرا اینجوریه؟احتمالاً به خاطر کارت جدید بود که از dx11 ساپورت میکرد.تا اینکه رمم رو به 8 ارتقا دادم همه چیز رفع شد.دست به کرکم نزدم.
اخه مشکل از رم هم نیست ۱۲ گیگ رم دارم من حتی روی ۳۲ هم مشکل داره ۶۴ اصلا باز نمیشه ولی با بازی های دیگه مشکلی نیست مثلا اسنایپر الایت ۳ رو حدود ۳۰ فریم روی اولترا دارم میگیرم که گرافیکش بدک هم نیست ولی اخرش هم کسی که کرایسیس بازی کرد اینا بهش نمیچسبه کرایسیس یه چیز دیگه بود من تنها بازی که بیشتر از کرایسیس دوست داشتم ولفنشتاین بود اونم بدلیل داستانش که خیلی قشنگ بود واچداگز رو متاسفانه نتونستم بازی کنم به دلیل گرافیک فوق العاده سنگین و بهینه سازی بسیار ضعیفش روی متوسط به زور حدود ۳۰ فریم بود سال دیگه که کنکور دادم حتما یه کارت گرافیک خوب میخرم سیستمم فقط گرافیکش میلنگه البته همین حالا هم بدنیست ولی ۵۶۰ دیگه مال ۳ سال پیشه برنامه روی ۸۷۰ و یا ۸۸۰ ریختمنقل قول: