خوب اوکی دیگه . زنگ بزن رفاتک ببین میکروتیک تایید میکنن یا نه . اینم شمارش : 2220540 . راستی اگر پینگ خیلی خوب برات مهم رفاتک نگیر ولی اگر دانلود برات مهمه 100% رفاتک بگیر :n01:نقل قول:
Printable View
خوب اوکی دیگه . زنگ بزن رفاتک ببین میکروتیک تایید میکنن یا نه . اینم شمارش : 2220540 . راستی اگر پینگ خیلی خوب برات مهم رفاتک نگیر ولی اگر دانلود برات مهمه 100% رفاتک بگیر :n01:نقل قول:
512 نامحدود آسیاتک ساعت 2:09 ظهر شنبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود فراوان.
این روزا مشغله ی کاری زیاده و خیلی کم فرصت میشد بیام اینترنت.
بعد از مدتها برگشتم.
اینم تست سرویسم:
مگه نمیگن پارس آنلاین خط ها رو 9 مگ می بنده؟
نقل قول:
چرا ولی ایمان میگفت خطش مشکل داره مقادیر بالا رو نمیکشه
نقل قول:دقیقاً همینطوره.واسم روی 9 بستن خطم نمیکشید روی 4 بستن.نقل قول:
دوستان اگر کسی توی اهواز شاتل حجمی داره لطفا یک نست از داخل و یکی از لندن بزاره .
ممنون
من دوستم شاتل داشت قیدشو زدنقل قول:
پینگ بالا
محدویت در سرعت دانلود
قطعی زیاد
نقل قول:
lمحدوددیت در سرعت دانلود مهم نیست فقط میخاستم ببینم شاتل که در حالت عادی پینگ خارجش پایینه و سرعت روزانه افت نمیکنه توی اهواز که زیرساختش داغونه شاتل چه جوریه کیفیت سایر استانها رو داره یا نه
کلا پینگاشم داغونهنقل قول:
اون چیزی نیست که شما میخواهید
نقل قول:
ولی ظاهرا جاهایی دیگه مثل ستلایت عمل میکنه روی هر مسیری که بندازیش پینگ خارجش زیر 190 هست و سرعت روزانه دقیق و استیبل.
دوستان وایرلس رفاتک مثلا سرویس 1 مگ نامحدود روی همون 1 مگ بسته شده ؟ و اینکه افت سرعت نداره ؟
سرویس های حجمی چطور , توی ساعات رایگان کاهش سرعت ندارن ؟
2 نوع نامحدود داره . یکی سیلور یکی برنز . سیلور ها هر چی بگیری دو برابر بسته میشه برنز همون سرعت اسمی . سیلور چه حجمی چه نامحدود کلا 2 برابر بسته میشن :n01: من توی این 2 ماهی که 128 نامحدود گرفتم سرعتم 32 فیکس بوده حتی تک کانکشن . تو این 2 ماه هم فقط 20 دقیقه افت سرعت داشتم :n12::n01:نقل قول:
نقل قول:برنز دقیقا روی 1 مگ هست سیلور هم حداکثر سرعت 150 کیلوبایت رو میده (بجای 128) تعداد اشتراک (شیر) هم کمترهنقل قول:
دیروز با اداک تماس گرفتم طرح ها و قیمت ها ش رو عوض کرده و بهترشده با اونجا هم می تونید مقایسه کنید شیر هم 1 به 1 هست
ارش مگه اداک هنوز زندس ؟
قبلا که قیمت هاش گرون تر از بقیه جاها بود کارشون هم بیشتر دادن خدمات وسرویس به شرکت ها استنقل قول:
چند وقت هست می بینم طرح های جدید ارایه کرده
طرح های گلد چطور ؟ مثلا 4 گیگ 1 مگ گلد روی چند بسته میشه ؟ سرعت دانلود شبانه در حد 250-300 هست ثابت ؟راستش هزینه ی راه اندازی وایرلس همنطور که میدونین خیلی گرونه , من الان هارد و مودمم رو دارم میفروشم که 300 تومن هزینه کنم برای اینترنت . پینگ هم خیلی برام مهم نیست . فقط اینکه بتونم با هزینه ماهانه 40 تا 50 تومن, شب ها به طور متوسط 7 گیگ دانلود کنم. ممنون میشم با این اطلاعات شرکت معرفی کنید. شبانه خیلی برام مهمه که افت نداشته باشه.
نقل قول:
تعرفه هاشو کجا میشه دید ؟سایتی چیزی داره ؟
گلد ها که شبانه رایگان نداره ولی پهنای باندش طبق گفته بخش فروش به من 800-900 کیلوبایت سرعت دانلود میده :n01:نقل قول:
این سایت شون هست ولی تعرفه ها رو یه چند وقت برداشتن باید تماس بگیری ولی ادرسشون هنوز تغییری نکردهنقل قول:
وقت کنم فردا یه سر میرم طرفشون
سلام دوستان شما کدوم شرکت اینترنتی را قبول دارید و پیشنهاد میدید واسه یه اینترنت خوب ؟؟؟؟؟؟؟/
1-پینگ داخلی وخارجی زیره 200 باشه
2 قیمت سرویس هاش مناسب باشه
اهوازم
سرویس 2مگ محدود 10 گیگ در ماه ساعت 4:42 PM سرور لندن
2مگ 10 گیگ در ماه آسیاتک
جدید:
سلام دوستان. درحال حاضر از وایمکس مبین نت استفاده میکنم اما برای اولین بار میخوام Adsl بگیرم(به امید سرعت بیشتر). لطفا منو راهنمایی کنید:
کدوم شرکت تو اهواز بهتر جواب میده؟ مخصوصا تو پادادشهر.
شاتل؟ پارس آنلاین؟ و یا hiweb؟
اگه از بچه های پادادشهر کسی اینجا هست لطف میکنه اگه جواب بده.
و یه سوال فنی : خونه ی ما آپارتمانیه و میگن آپارتمان ها نمیتونن Adsl استفاده کنن چون pcm دارن!!! از کجا مطمئن بشم pcm داره یا نه؟ اگه pcm باشه راهکارش چیه و چقدر هزینه داره؟
لطفا کامل جواب بدید دوستان. من چند روزیه دارم تحقیق میکنم و دیگه خسته شدم چون هرجا سوال می پرسم به جواب درستی نمیرسم :(
با سپاس از همگی.
بهترین گزینه پارس انلاین
میخواهی متوجه بشی که خطت pcmهست یا نه برو مخابرات منطفه تون سوال کن
اگه pcmبود هیچ راهی وجود نداره باید بری مخابرات درخواست خط جدید بدی همین:n02::n02:
سرعت دانلود وایرلس رفاتک 2 مگ محدود 500-600 .. روی 4 مگ بستن . پینک هم بین 150 تا 300 . فقط نمیدونم چرا با اسپید تست الان سرعت گرفتم دانلود رو زد 0.79 ولی سرعت 500 به بالا بود.
خب دست گلشون درد نکنه همین شب اول بعد از 6 ساعت که 8 گیگ دانلود کردم سرعت اومد روی همون 2 مگ . قطع شد, سیستم رو ریستارت کردم زدم برای دانلود دیدم بالاتر از 270 نمیره.
یعنی دیگه برای همیشه محدود شدم ؟ یا باز فردا میاد روی همون 4 مگ ؟
درسته دیگه دوست عزیز ساعات رایگان همون سرعت اسمی میده محدودیت نیست . روز 500-600 شب میشه همون 2 مگ که فیکس 260-70 بهت میده . نه انصافا 270 برای ساعات رایگان اونم 8 ساعت بده ؟! به نظر من عالیه :n02::n01:نقل قول:
این قدر تبلیغ رفاتک رو نکنید الان سرعتش خوبه چون تعداد یوزرها از تعداد ip هایی که ست کردن کمتره
اگه تعداد زیاد بشه فکر نکنم دیگه IP اضافه کنند اونوقته که اشتراک میره بالا و شیر تو شیر میشه (شیر رو share به معنی اشتراک تلفظ کنید)
مرسی. مخابرات شماره تلفنی برای اینجور سؤالا نداره؟نقل قول:
شماره تلفن 2020 برای همین سؤالاته؟
لطفا هرکی اطلاع داره بگه.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
مرکز مخابرات آزادی جفت خونتونه.پیاده هم میتونی بری قسمت شبکه هوایی برو انجا راهنماییت میکنن.نقل قول:
2 سه سال بعد....حمید من 6 ماهه دارم میام اینجا همی سوالو میپرسی ولک پ کی میخوای اینترنت بگیری :دینقل قول:
منم 512 نامحدود گرفتم خوبه هم وب هم دانلود،فقط یکم پینگ رفته بالا و تایم اوت زیاده
نه آخه تا ساعت 6 صبح سرعت همون 500 بود بعد شد 270 . ساعت 7 تا 8 هم افت داشت.نقل قول:
البته بعید میدونم کسی بره سراغ وایرلس, تجهیزاتش خیلی گرونه . تعرفه هاش هم همینطور تقریبا. واسه من تایم اوت هم داره . منطقه هم خیلی تاثیر داره . من انتن ام به سمت دکل رستوران امپراطور هست.نقل قول:
چن تا شرکت عوض کردم یکی از یکی بدتر باید کامل منوجه بشم کدوم شرکت عالی هست توی اهواز نه از چاه در بیام دوباره بیافتم توی چاه:n02:نقل قول:
حمید نه حامد رفیق
دوستان تجهیزات اینترنت وایرلس چقدر هزینه داره؟ میشه راه اندازیش رو خودم انجام بدم یا حتما باید نصاب بیاد؟
با توجه به بالا بودن نسبی هزینه تعرفه ها اگر سرعت 256 محدود بگیرم سرعت دانلود چطوره؟ سرعت واقعی میدن؟
260 تومن آنتن . کابل شبکه هم متری 1500 تومن هست تا 3-4 تومن . یه 30 تومنی هم هزینه نصب میشه . خودت هم میتونی نصب کنی ولی واسه کانفینگ حتما باید یکی بیاد.نقل قول:
256 محدود سرعت دانلود 64 بهت میده . افت سرعت هم نداره مگه اینکه پینگ بره بالا و تایم اوت داشته باشه . من الان چند روزه گرفتم تایم اوت خیلی داره.
شما به خاطر اینکه خطتون فیبره فقط میتونید از اسیاتک adsl بگیرید که اون هم فعلا ثبت نام نمیکنه چون هنوز سرو سامون پیدا نکرده و معلوم نیست کی ثبت نامش شروع میشهنقل قول:
اما اگر میتونی بیشتر هزینه کنی وایرلس بگیری بهتره و سرعتش هم بالاتر و اینجور نیست که فقط یه شرکت ارایه بده و انتخاب زیادی بین شرکتا داری و یکی از بهترین شرکتا هم رفاتکه
اگه تایم اوت داری مشکل احتمال زیاد از طرف خودت هست شاید به دکل درستی وصل نشدینقل قول:
برای من که نداره البته 1-2 روز دکل منطقه مشکل داشت و قراره شرکت یه کارایی روش انجام بده. امشب که فعلا خوبه
تو پینگ و تایم اوت از همه بهتر تپش و راصد هستند اداک هم باید خوب باشه
ارش خان این چن تا شرکت که نام بردی سایت هم دارننقل قول:
اگه دارن لینک بده بی زحمت
اداک رو چند صفحه قبل گذاشتم بقیه هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پ.ن: اگه همون روز که لیست رو گذاشته بودم به پست اول اضافه شده بود هم دوستان نیاز نبود هردفعه سوال کنند هم من برای هر بارسوال بگردم ادرس صفحه اش رو پیدا کنم