ویرایش شد.
Printable View
ویرایش شد.
این ماه ایران خودرو فروش نقدی برای 206 داره ؟ چه زمانی؟
و اگه فروش نقدی اعلام بشه قیمت تمام شده 206 تیپ 5 چقدر هست؟
همین 2 3 صفحه اخیر این سوالات جواب داده شده!نقل قول:
درود به همگی
من یک پارس tu5 داشبورد جدید تحویل 30 آذر تو خرداد ماه ثبت نام کردم
فکر میکنید دعوت نامه حدودا چند روز قبل از تحویل ارسال میشه؟
دوستان من 206 تیپ 5 فروش فوری تیر ماه رو گرفتم مرداد بهم تحویل دادن ... اکثر این 206 های تحویلی چند ماه اخیر فراخوان خوردن واسه سیستم فیوز و آپدیت کردن کامپیوترش منم جزو همین فراخوانی ها بودم ماشین 40 تا بیشتر کار نکرده بود برا فراخوان بردمش نمایندگی ستارخان تا مشکلش برطرف شه و بعد از آپدیت متوجه شدن کل سیستم مالتی پلکس ماشین نابود شده به من گفتن ماشین و پذیرش کن دوباره بخوابون بعد از 3 روز خودم رفتم گفتن تا مامورین این بخش از شرکت کروز بیان بیش از 1 هفته طول میکشه و شما خودت بیا ماشین و ببر کیلومتر 9 جاده مخصوص شرکت کروز امدم ماشین و ببرم دیدم ماشینو از عقب چسبوندن به سپر یه ماشین قدیمی و سپر ماشینم رد انداخته ..
فقط خواستم این مسائل رو بازگو کنم که متوجه بشین خودرو با چه قیمتی و با چه کیفیتی دست مشتری میدن و نمایندگی هاشون اصلا صلاحیت کار رو ندارن
بعدا متوجه شدم این سیستم کامپیوتر ماشین نزدیک 3 م هزینه داره واسه همین اینا زیر بار نمیرن. و در نهایت ماشین و اوردم بیرون در حالیکه سیستم های برقیش از کار افتاده پنجره هاش پایین مونده و بالا نمیره دزد گیر و قفل مرکزی از کار افتاده هر چی هم به 096440 زنگ میزنم و شکایت میکنم هم هیچکس پاسخگو نیست . دیگه خودتون برای خرید از ایران خودرو کلاتونو قاضی کنید
ماشینایی که توی فروش فوری میدن همش ماشینای ته انباری و بی کیفیت هستش و میخان با ترفند فروش فوری ردش کنن بره ... تازه پول طرف یه ماه دست کمپانی بدون سود میمونه ...
البته ماشینایی که توی پیش فروش میدن هم دست کمی از فوری ها ندارن ، یه کم با کیفیت ترن ....
راستی این ماشین دنا ، چند قیمته ؟ یه مدت دادن بیرون فکر کنم ؟ چنده /
دنا هنوز تعیین قیمت و تحویل نشدهنقل قول:
امروز رفتم امور مشتریان مرکزی تو یادگار برای پیگیری طرح شکایت , متوجه شدم که طرح شکایت تلفنی که برام ثبت کردن به امداد خودرو زدن و مسئولش میگفت اشتباه برات ثبت کردن و دوباره نامه زد و گفت برو امور منطقه ای قسمت تهران شمال یه رسید هم برای پیگیری داد به ما وقتی مراجعه کردم بهم گفتن مسئول رسیدگی به پرونده شما سر کلاس هست حالا ساعت چنده 10:30 بهشون میگم کسی نیست جای ایشون رسیدگی کنن؟ میگن نه !!مشکل رو ازم جویا شدن و در جواب بهم گفتن ما سیستم و روالی برای شما نداریم حالا من بشون میگم آقا درو پیکر ماشین من بازه و شیشه ها ایین ماشینو به امان خدا رها کردم منو به یه نمایندگی معرفی کنید .میگه ببین الان نمایندگی پذیرش نداره تازه پذیرشتم کنن میوفته شنبه بعدشم قطعه ای که میخوای نیست و باید درخواست بدن و یه چند هفته ای طول میکشه خلاصه امور مشتریانشونم اینه ..نقل قول:
من یه رانا هم پیش خرید کرده بودم که همین امروز میرم انصراف میدم و دیگه پشت دستم رو داغ میکنم و هیچ ماشینی از ایران خودرو خریداری نخواهم کرد که جز بی کیفیتی و بد رفتاری ازین شرکت ندیدم
ایران خودرو دیگه مثل چند سال قبل فروش لیزینگی نداره؟
کلا به فروش های لیزینگی میشه اعتماد کرد؟
معتبرترین شرکتی که فروش لیزینگی انجام میده کدام شرکته؟
ایران خودرو دیگه مثل چند سال قبل فروش لیزینگی نداره؟
کلا به فروش های لیزینگی میشه اعتماد کرد؟
معتبرترین شرکتی که فروش لیزینگی انجام میده کدام شرکته؟
ديگه اونطوري ليزينگ ندارهنقل قول:
فقط پيش فروش ها هست
الان شركتي كه بهتر از بقيه است ليزينگ ملت
سلام دوستان، پیش فروش جدید ایرانخودرو از کی شروع میشه؟ برای هفته بعد احتمالش هست که پیش فروش اعلام کنن؟
پیش فروش این ماه که تمام شده و انجام شده اول ماه. اگر منظور فروش فوری هست که احتمالا میلاد امام رضا (ع)نقل قول:
پیشنهاد من به دوستان اینه که اول برید تعمیرگاه های مجاز و سوال بپرسید که کیفیت خودرو ها به چه صورت هست ..به نظرم خریدن ماشین چینی تو این شرایط به نفع مشتری هست .. با این تفاسیر که ایران خودرو پیش میره تنها هزینه های بالا تر برای خودرو در ایران و کیفیت پایین رو بهمراه داره ...من دو تا ماشین ثبت نام کردم یکی فوری یکی پیش فروش سر خودرو اول متضرر شدم خودرو دوم هم که راناست دارم انصراف میدم ..
بابا ماشين چيني هم آشغاله ،،،، ماشين دوست من ام وي ام ٥٣٠ بود تو پاركينگ خودبخود موتورش آتيش گرفت ،،، الان داره واسه تعويض ماشين تلاش ميكنه
قطعا ماشینای چینی از ماینهای ایرانخودرو و سایپا خیلی سرترن....بعضی پیرو جرفای دیگران میگن چینی بده و هنوز استفاده ای نکردن اینجوری میگن....همین ماشینهای چینی که شما میگین بده برا 2سال دیگه اینقد پیشرفت میکنه و گرون میشه ک کسی از عهده خریدش بر نیاد...مثال ام وی ام 315 اول 19میلیون بود الان 40تومنه
گران بودنش هیچ ارتباطی به چیزی که شما می فرمایید نداره. خودروی چینی یا کلا خارجی بخش قابل توجهی از قیمتش را ارز بری داره ، دو سال پیش مثلا قیمت دلار چقدر بود؟ الان چقدره؟نقل قول:
وقتی دلار بیش از دو برابر بشه ، طبیعی هست که خودرویی که قطعاتش کامل داره از اونطرف مرز با دلار وارد میشه هم باید دوبرابر بشه...
ممنون آقای معصومی ولی بنده منظورم این بود خودرو هرچقد کیفیتو کارایی بالاتری داشته باشه قیمتشم بالاتره...در کل میگم خودروهای چینی با کیفیت تر از خودروهای سایپا و ایرانخودرو هست.
در مورد کیفیت کاملا موافق شما هستم و اصلا به نظرم خودروهای چینی هم قابل قیاس با ایرانی ها نیست و خیلی بهتر و پر امکانات و آپشن تر از خودروهای ایران خودرو و سایپاسنقل قول:
نقل قول:
واقعا خودروهای با کیفیتی هستن..ولی متاسفانه بدنام شده بعضیا هنوزم دستشون به فرمون اینا ماشینا نخورده میان ازشون انتقاد میکنن و ایراد میگیرن ولی واقعا الان فقط خودروهای چینی بصرفه تره..سواری..امکانات..قیمت مناسبت نسبت به امکاناتشون
بهتر هست بگید کیفیت ظاهریشون بهتر هست چون از لحاظ باطن و فنی تعریف زیادی ندارن . خصوصا MVM که واقعا پرمشکل بوده . توی خانواده ما هرکس خریده یه جاش مشکل داشته و واقعا خسته شدن ، ازگیرباکس و هیدرولیک و کمک ها و سوختن واترپمپ گرفته تا و واشر سوزوندن . مدل های 530 و 350نقل قول:
دوست عزیز 6ماه ام وی ام 315 داشتم واقعا عالی بود سواری شتاب امکانات..... فامیلا خیلیاشون 315 ..530mvm و جی 5 دارن تا حالا نشنیدم بگن از ماشین ناراضی هستیم..حالا درسته بعضیا ماشیناشون مشکل دارن ولی به اندازه ماشینای ایرانخودرو و سایپا مشکل ندارن
سلام
واسه ولادت امام رضا فروش میذارن ؟
سلام- مراحل بیمه کردن و پلاک زدن خودروی صفر که از نمایندگی می گیریم حداکثر چقدر طول می کشه ؟ممنون
بعد از رانا و 206 حالا نوبت سمند شده که فراخوان بخوره ...
واقعا این ماشینای بی کیفیت رو چطور روشون میشه بدن بیرون
در خصوص مشکلات ماشینای چینی هم با یه سرچ زدن میتونید ببینید که مشکلاتشون به چه صورت هست ..بدون مشکل نیستن ولی در حال حاضر کیفیت بهتری نسبت به خودرو های وطنی دارن
به نظر من ماشین های چینی چرخشون به کل به این آشغالای ایران خودرو و سایپا می ارزه . ماشینای ایران خودرو هرچی مدلشون بالاتر باشه کیفیتشون پایین تره .نقل قول:
من یه 206 مدل 85 تیپ 5 داشتم بعد یه sd مدل 90 V1 خریدم به مراتب بی کیفیت تر از ماشین قبلیم بود . الان یه 405 مدل 84 دارم که میتونم بگم از سمند EF7 برادرم که مدل 91 هست بهتر و با کیفیت تره .
الانم تصمیم دارم این رو بفروشم یه لیفان 620 بگیرم . به قولی خر بخر ایران خودرو نخر . آدم وقتی میبینه دارن با پر رویی این آشغالارو با قیمتای نجومی به مردم میندازن کفرش در میاد .
کسی میدونه جریان این خبر چیه؟؟ همون واسه 70 درصد به بالاست هنوز یا درصد رو آوردن پایینتر؟؟
مجوز معافیت گمرکی خودرو جهت استفاده معلولان صادر شد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بنا بر اعلام دبیرخانه فراکسیون حمایت از حقوق معلولان، وزارت صنعت، معدن و تجارت مجوز فعالیت گمرکی خودرو جهت استفاده حدود 4500 نفر از معلولان را با محدودیت پنج سال خرید و فروش صادر کرده است.
دبیرخانه فراکسیون حمایت از حقوق معلولان همچنین اعلام کرده که جامعه معلولان خواهان حذف محدودیت پنج سال خرید و فروش جهت حسن استفاده از این امکانات است.
اگه منظورت اینه که از نمایندگی ثبت نام کردی بستگی داره ماشین کی فاکتور بشه هروقت خودرو فاکتور بشه حداکثر تا یک هفته بیمه و پلاک مشخص میشه...اگرم منظورت اینه از فروشنده گرفتی بازم تا یه هفته طول میکشهنقل قول:
فروش فوری شهریور ماه رو روز ولادت امام رضا اعلام میکنننقل قول:
فروش فوری ایرانخودرو هیچ خبری ازش نیست ... هیچ سایتی ازش خبری نزاشته ...
نقل قول:
چند وقت پیش با بخش بازاریابی و فروش تماس گرفتم گفتن ولادت امام رضا اعلام میشه...ولی نمیدونم چرا خبری نشده
من فکر نکنم امروز فروش فوری بزارن ، چون 25 مرداد آخرین فروش فوری بود ، الان زوده برای فروش فوری ...
احتمالا شنبه هفته بعد یعنی 22م بزارن تا فاصله یکماهه حفظ بشه ...
آقایون این فروش فوری تحویل 5 روزه ایران خودرو چه ماشینایی داره؟
رفقا خودم پیداش کردم فقط کیفیتش خوب نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز اینو از کجا پیدا کردی؟نقل قول:
این که چیزیش معلوم نیست، مخصوصا قیمت ماشین!
والا تمام اینترنتو زیر و رو کردم این رو یافتم.نقل قول:
اینم اصل خبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمتاش همون قبليه ديگه
به گمونم كمي تخفيف هم داده باشن. بالاخره بايد پاركينگ ها رو خالي كنن. ديگه گذشت زمان احتكار. يواش يواش داريم به رواج گذشته ميرسيم اما در سطح قيمتي 3 برابرنقل قول:
اسم طرحش خوشه هاي رنگارنگه
نوشته آخرين فرصت براي سفرهاي رويايي تابستان ،،،:n05:
سفرهاي رويايي با لگنهاي ايران خودرو:n01:
تو اصل خبر که لیست شرایط فروش رو نداشت این لیست را معمولا از کجا میتونیم به صورت به روز پیدا کنیم؟نقل قول: