ولی توی سایت pcsx2 زده که این بازی رو به طور کامل ساپورت میکنهنقل قول:
اگه قرار بود هیچ جوره درست نشه که اینو نمیزد نه ؟:37:
Printable View
ولی توی سایت pcsx2 زده که این بازی رو به طور کامل ساپورت میکنهنقل قول:
اگه قرار بود هیچ جوره درست نشه که اینو نمیزد نه ؟:37:
من یکی که نه! فقط تونستم دموی اولیش رو با کلی دردسر ببینم! آخرش هم مجبور شدم PS2 بگیرم.نقل قول:
من تقریبا روی 4یا 5 بازی امتحان کردم (بازی هایی که در combat list بودند (سبز)) همه ی آنها همیتجوری میشدند!!!!:31:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:با سلامنقل قول:
بچه ها چرا اینقدر خودتون رو اذیت می کنید؟؟؟؟؟:41::41:
مگه شما می تونید معجزه کنید ؟؟؟ بععععععله >>معجزه<<
من سیستم های وحشتناکی رو هم دیدم که حتی کار هایی رو که شما انجام دادهاید رو هم نتونستهاند انجام بدهند!!!
خواهشا برای بار هزارم میگم: باید منتظر یه نسخه ی درست و حسابی از این برنامه باشید می دونم که شما هم مثل من برای اجرای بازی های ps2 روی pc لحظه شماری می کنید ولی چه کار میشه کرد؟؟؟
:46::46::46:
سلامنقل قول:
آقا من اين پلاگين بازيو ندارم كه با اون بتونم آدرس ايميجو به بازي بدم لطف كن روال كار و اون پلاگينو برام بزار :46:
در ضمن من از Viva PlayStation TraByIranianSpy استفاده مي كنم شما هم از همين شبيه ساز استفاده مي كنيد؟
نرم افزار ePSXe.exe هم دارم ولي اصلا بلد نيستم با اون بازيو بيارم يه لطفي كن روال كار با اين نرم افزار رو هم مرحله به مرحله توضيح بده:41:
يه قضيه ديگه كه هست اينه كه وقتي از روي سي دي پلي استيشن ايميج مي گيرم با الكل و اون بخش تيپ رو هم روي پلي استيشن تنظيم مي كنم و وقتي كه مي خوام ايميجو باز كنم پيغام مي ده اين درايو فرمت شده نيست و از اين حرفا
اين داستانو چطوري بايد رفع كرد:19::19::19:
ممنونم به خاطر وقتي كه مي ذاري:11::11:
با چی میخواشتی ایمیج رو باز کنی؟نقل قول:
مطمئنی دستگاهت ویروسی نیست!؟
سلام دوستان منم وقتي يک بازي PS2 را اجرا ميکنم 2 گزينه زیر ظاهر ميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1_Browser
2_System Configuration
اولي وارد Memory ميشه که داخلش هيچي نيست دومي هم وارد تنظيمات ميشه.حالا چطور ميشه بازي را بالا آورد.
من نرم افزار 0.9.2 رو گرفتم اکسترا کردم اون 4 تا bios و دو مموری کارد رو هم کپی کردم تو برنامه و دستهای بازی رو هم بهش معرفی کردم .
توی تنظیمات هم همه چیز سرجاش بود سیستم من هم cpu 2core duo 2 و اگیگ رم ddr2 و vga 256 ati x1400
dvd rw هم دارم البته هیچ پلاگینی دیگه نصب نکردم وقتی cd بازی رو run میکنم bios از من می خواد که بهش معرفی کردم اون 10000 رو (البته تو راهنمای فارسی خوندم که از این بالاتر باید انتخاب بشه )که وارد اون گزینه های بالا می شه و دیگه بیرون نمی ره خواهشا از اول راهنمایی کنید من چکار کنم پلاگینی دیگه باید بریزم اگه پلاگینی ریختم باید تو تنظیمات اونو معرفی کنم کدوم بایوس رو معرفی کنم ولیست بازی های که باهاش اجرا می شن کجاست
خدا خیرتون بده
سلام
ممنون میشم تا من را راهنمایی کنید تا مشکلم حل شود.
ps2 من سی دی کپی را نمی خونه چی کار باید بکنم.
سلام دوستان عزيزم:
به غير از نرم افزار پي سي ايكس ديگر چه نرم افزاري مي تواند بازي هاي پلي استيشن را اجرا كند.لطفآ لينك آن را بنويسيد.
به غیر از pcsx من 2 نرم افزار شبیه ساز دیگه میشناسم اما همو pcsx بهتره. اسم اون 2 تا شبیه ساز PS2Emu Alpha و NeutrinoSX هستش، البته تا اونجایی که میدونم فقط برای دموی بازیها کار میکنن.نقل قول:
برای ps2 باید dvd رم داشته باشیم یا نهه
البته! اما اگر ایمیج بازی رو دانلود کرده باشی هم میشه یا اینکه ایمیج بازی رو به هر طریقی -مثل کول دیسک- به هاردت انتقال بدی.نقل قول:
سلام دوستان من قبلا هم این سوال رو کردم(در مورد اجرای بازی های PS2)
چرا پلاگین صدا توسط ورژن های قبلی برنامه ePSXe شناخته میشه ولی توسط نسخه جدید اون یعنی 9.2 شناخته نمیشه
دوست عزیز اون سایت چرتو پرت زیاد میگه :31:نقل قول:
بقال که نمیگه ماست من ترشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :13:
دوست عزیز تو تنظیمات بعضی پلاگین های CD میشه آدرس ایمیج داد !!! :13:نقل قول:
ولی چشم من هم آموزش epsxe و هم اجرای ایمیج رو برات تهیه می کنم :5:
متوجه نمیشم epsxe چه ربطی به PS2 داره ؟؟!؟!؟؟! :13:نقل قول:
دوست عزیز اون صفحه یعنی این که امیولیتر DVD بازی رو نشناخته انگار که اصلا DVD وجود نداره شما DVD plugin رو چک کن !:13:نقل قول:
ببخشید منظورم همون pcsx 0.9.2 بودنقل قول:
حالا باید چکار کنم
دوست عزیز این مشکل برای منم پیش اومده بود ولی یه بار کامپیوتر رو خاموش کردم دوباره روشن کردم درست شد !نقل قول:
برای دوستمم پیش اومد windows عوض کرد درست شد !!!!!
یکی دیگه از دوستام پلاگینهای جدید نصب کرد درست شد !!
آخریم برنامه رو پاک کرد و دوباره نصب کرد درست شد !!!
یکی دیگه هم برنامه رو پاک کرد و بیخیال PS2 شد !!!!!!!!
حالا شما کدومو انتخاب می کنی ؟؟؟!؟!!!!!!!!!:31:
سلام به دوستان عزیزم !!
من برای اجرای بازی های PS1 با ePSXe توی تنظیمات پلاگین گرافیک مشکل دارم معمولا سرعت بازی زیادتر از حد معموله حوصله هم ندارم تنظیمش کنم اگه کسی از پلاگینش راضیه خودش و عکس تنظیماتش رو برام بزاره
ممنون از همتون !! :40:
برو تو تنظیمات پلاگین ویدیو و روی گزینه Nice اون پایین سمت چپ کلیک کن. درست میشه. مال منم همینطوره همیشه!نقل قول:
قبلا زده بودم یه کم بهتر شد اما من میخوام مثل خود Ps1 بشه !!
مثل امیولیتور Psx که بدون پلاگین و این مسخره بازی ها آخر کیفیت بود !!
امیولیتور pSX فقط نوشته هاش گرافیک بهتری دارند و الا epsxe گرافیکش بالاتره لااقل برای من.نقل قول:
بهترین حالت گرافیکی برای epsxe وقتی هست که پلاگین ویدیوت Pete's Open GL 2.7 باشه. البته اونوقت نمیتونی FullScreen بازی کنی چون فقط 600*800 اجرا میشه.
دوست عزیز درسته گرافیکش بهتره اما مشکلات اجرایی دیگه داره من به همون گرافیک PSX راضیم :13:نقل قول:
من با psxfin كار ميكنم مثل epsxe هست تازه نياز به پلاگين هم نداره:31:
خوب درسته psxfin برنامه ی خوبیه اما مشکلات خودشو داره
مثلا tekken3 و final fantasy 1&2 وچند تا بازی دیگرو تست کردم که اجرا نمیشه و اولاش قفل میکنه !
یه سؤال دارم. مگه psxfin فایل اجرایی pSX Emulator نیست؟؟ منظورم اینه که مگه دوتاشون یکی نیستن؟؟
آره دوتاشونم یکین !
Oww...پس دوتاشون یکین!!
فکر کردم دوتاشون یکین!!!
LOL
ولي من tekken 3 رو باهاش اجرا كردم فينال فانتازي رو نميدونم ولي اون اجرا شد:13:نقل قول:
خوب یا شما شانست خوبه یا من شانسم بده !!!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید دوستان این pcsx2 v0.9.2 با تمام مخلفاتش رو دانلود کنم چه بازیهایی رو قشنگ اجرا میکنه؟
یه لیست تو برنامه بود ولی نمیشه بهش اعتماد کرد شما تا حالا با این برنامه بازی کردید؟
اسم بازی رو بی زحمت بگید.
دوست عزیز من با کمال اطمینان میگم هیییییییییییییییییییییچ بازی رو نمیتونید اجرا کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:5:نقل قول:
امتحان کردی که میگی؟نقل قول:
دوست عزیز من با کمال اطمینان میگم هیییییییییییییییییییییچ بازی رو نمیتونید اجرا کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره تایتان امتحان کرده، منم همینطور!نقل قول:
(تایتان ببخشید که از طرف شما نوشتم!:10:)
یعنی راهی نداره؟
هیشکی با این برنامه نتونسته بازی اجرا کنه؟
امین اسپای جان خواهش میشه شما صاحب اختیاری !! :5:نقل قول:
چرا بعضی دوستان از جمله خودم تونستن دموی اول !!! بعضی !!! بازی هارو ببینن !نقل قول:
واستا ورژن جدیدش بیاد !!:13:
همون دموش رو هم چجوری ببینم bios و همه کوفت و زهر مارهاش رو پیدا کردم ول صفحه اولش میاد بعد بسته میشهنقل قول:
چرا بعضی دوستان از جمله خودم تونستن دموی اول !!! بعضی !!! بازی هارو ببینن !
واستا ورژن جدیدش بیاد !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما بیخیال این pcsx 2 شو ! فرض کن این جا حل مشکلات PS1 هست :13:نقل قول:
آخه واسه ps1 3 تا برنامه دارم 3 تاش مثل ساعت کار میکنن هیچ وقت نا امیدم نکردننقل قول:
دوست عزیز شما بیخیال این pcsx 2 شو ! فرض کن این جا حل مشکلات PS1 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی این PCSX 2......