فکر کنم این مدل زیاد رو باس مانور نده فکر کنم بیشتر تریبلش خوب باشه
Printable View
فکر کنم این مدل زیاد رو باس مانور نده فکر کنم بیشتر تریبلش خوب باشه
میخواستم بدونم که این هایی که NC دارند که اگه NC خاموش باشه مشکل باطری که ندارند یعنی باتری فقط برای هنگامی هست که از NC استفاده میکنیم . بعد شارژشون چه جوری بید شما میدونی یعنی یه یو اس بی وصل میشه به پی سی شارژ میشه ؟ اخه من از این مدل ها نداشتم خواستم بدونم .... خوب ما فقیریم هدفون با NC نداشتیم
بچه ها میدونند که من جز کریتیو چیزی نمیگیرم ..
دوستان این px100 خوبه بگیرم؟ من اهنگ های ترنس گوش نمیدم فقط پاپ و راک و متال(خیلی خیلی کم)
به دردم میخوره؟ کسی نمیدونه تو اهواز کجا میفروشن؟
این یه قاعده کلی نیست ولی اکثر مدلهای NC اینطوری هستن که اگه NC خاموش باشه (حالا بر اثر تموم شدن باتری یا انتخاب کاربر) باز هم کار بکنن (اصطلاحا میگیم در حالت passive کار می کنن) ... اما مدلهایی هم هستند که اینطوری نباشن و در حالت off کلا کار نکنن (مثلا NC500 سونی اگه درست یادم مونده باشه) ... ولی اغلب از گروه اول هستند ... چک کردن این قضیه ضرر نداره ...نقل قول:
شارژ هم بستگی به نوع باتری داره ... باتری قلمی اگه باشه ، خب دیگه یا قابل شارژ نیست یا اگه باشه که شارژر جدا داره ... اونایی که باتری لیتیوم می خورن ، اغلب شارژر هم دارن همراهشون (مثلا کارای سری QuietComfort از Bose)
من یه از nc مارک فیلیپس دیدم 40 تومن باطری قلمی میخورد ولی اون دستگاهی که کارش nc بود خیلی بزگ بود اندازش دو برابر ipod shuffle 3g بود !
باتری قلمی ها که هیچ طرف صحبتم با باتری های لیتیومی هست که شارژم دارند ... Aurnava X-FI که یکی از مدل های کریتیو هم هست شارژر داخل باکسش هست پس !!!
همونطورم که میدونی این مدل یه دکمه برای NC داره که میتونی خاموشش کنی ... حالا نکته اینجاست یعنی فرضا باتری برای تامین انرژی NC هست دیگه حالا 2 تا چیز:
1:اگه از اول NC رو خاموش کنیم اصلا پس باتری همیشه شارژ هست
2:اگه NC رو روشن کنیم تا باتری لیتیومی شارژش تموم بشه فقط سیستم NC کار نمیکنه یا نه کلا هدفون کار نمیکنه ؟ ...
منظورم هم بیشتر با Aurnava X-FI هست ...
با تشکر ...
در مورد PX صفحات قبل رو جستجو کنی ، مکرر صحبت شده ..نقل قول:
در مورد AURVANA Air :
*برای باس قوی طراحی نشده و کیفیت واقعی اش رو روی مید و های نشون میده (مثلا کارایی که ساز بیشتر داره و خواننده محوره)
*قیمتشون خیلی گرون در نظر گرفته شده که باید مقدار قابل توجهی اش بخاطر طراحی و ساختش باشه ... به نظر میاد کریتیو در همون دامنه متوسط و زیر متوسط بتونه بهتر رقابت کنه تا دامنه high end ... (هرچند خانواده AURVANA در رقابت دامنه high end نسبتاً موفق بوده اند) ...
*ضمناً این مدل in ear نیست ... در واقع یه earbud گرون قیمته ! ...
به نظر من هم CX200 که یه مدل بسیار خوشنام و پرفروش بوده این چند ساله ...نقل قول:
shure دقیقا چه مدلی نظرت بوده ؟ ... فرض اینه که اصولاً shure یه level بالاتر از سن هایزر هستش ؛ اما خب وزنه قیمت هم سنگینه ...
بله - باتری واسه تامین NC مصرف میشه و اگه خاموش باشه مصرف نخواهد شد ... (گزینه های ساند-پروسسینگ دیگه ای که روی هدفون های سطح بالا تعبیه میشه هم از همین باتری استفاده می کنن ها - یعنی باید همه دکمه ها خاموش باشن تا باتری مصرف نشه)نقل قول:
بله - این از اون هدفونهایی هست که اگه باتری تموم بشه هم باز کار می کنه ..
----
در مورد باتری : من الان چک کردم ؛ ظاهرا این مدلی که مورد نظر شماست باتری قلمی می خوره ، دوست من ...
جدی محمد جان ؟ Aurnava X-FI باتری قلمی میخوره ؟ کجا دیدی ؟ ..
پس برای سایر قابلیت ها مثل 3d و ... که اونا هم برای فعال کردنشون یه دکمه هست از انرژی باتری استفاده نمیکنند پس .. .
می تونی چک کنی :نقل قول:
نقل قول:
an on-off switch that activates all of its two AAA battery-powered electronics
نقل قول:
Aurvana does not come with a lithium ion battery but rather two AAA batteries
//نقل قول:
X-Fis take AAA batteries
نه - اونا اغلب همون ولتاژ ضعیف اتصال به منبع صوتی کافی شونه و نیازی به استفاده از انرژی باتری ندارن ..
shure SE102نقل قول:
ظاهرا چندان مدل خوشنامی نیست.
دوستان میخواستم بدونم نمایندگی رایان بدر در پایتخت هست یا نه ؟
ممنون ...
هممم .. من از شکلش هم خوشم نیومد ... چه سیم ، چه امکانات اضافه اش ، چه سرش ...نقل قول:
بهرحال با خرید از بین این مدلها فکر کنم جای اشتباه وجود داشته باشه و همه شون "برنده" هستن ...
واحد 76 .. میشه طبقه همکف ... فروشگاه دیجیتال ...نقل قول:
اخ فروشگاه دیجیتال خودمون پس داره ... خوبه ...
تمام محصولات هم باید داشته باشند دیگه البته منظورم هدفون ها هست :دی
اینکه همه محصولات رو داره یا نه رو مطمئن نیستم ... شماره ای که من ازش دارم اینه : 88781016 ... زنگ بزن و مطمئن بشو ..نقل قول:
از محصولات منظورم هدفون های کریتیو Aurvana Live یا Aurvana X-FI هست ...
1:این محصولات رو رایان بدر گفته موجود داریم و اگر این هم نمایندگی رایان بدر باشه پس باید داشته باشه دیگه نه ؟
دوستان یه سوالی درباره تکنولوژی X-FI داشتم !!!2میدونید که تکنولوژی های بکار رفته در X-FI یکی Crystalizer و CMSS-3D هست ...
جایی خوندم که میتوانند صدای فشرده شده 16 بیتی را در زمان واقعی به صدای 24 بیت تبدیل نموده و آنرا به بهترین نحوی بر روی انواع هدفون ها و بلندگو ها با هر مشخصه و پیکره بندی پخش نمایند...
2:حالا این صدایی که ما در پی ام پی مون داریم چند بیتی هست و ایا این تکنولوژِی همه رو به 24 بیتی تبدیل میکنه ؟؟؟؟؟؟یعنی نمونه اندازه گیری شده مثلا اگه از 24 بیت بیشتر باشه به چند بیتی تبدیل میکنه صدا رو ؟
و این تکنولوژی در هدفون صدای دیجیتال که 16 بیت هست رو به صدای انالوگ 24 بیتی تبدیل میکند دیگر ؟
و مسلم هست که کیفیت صوتی 24 بیت از 16 بیت خیلی بهتر هست چون در صدای دیجیتال هرچی نمونه های اندازه گیری شده بیشتر باشد کیفیت صوتی بالاتر و بهتر میشود ...
3:راستی خدا بخواد این Crystalizer و CMSS-3D که از باتری قلمی Aurvana X-FI استفاده نمیکنند و این باتری فقط برای NC هست دیگه یا نه اونا هم از انرژی باتری استفاده میکنند ؟ (شایدم همون ولتاژ ضعیف براشون کافی باشه !!)
با تشکر ممنون میشم جواب بدید چون فوریه ...
سپاس...
به نظر من نباید به این قبیل تبلیغات توجهی کرد. صدایی که در اصل 24 بیتی نیست رو نمیشه موقع پخش با عملیاتی به صدای 24 بیتی تبدیل کرد به طوری که کیفیتش مثل صدایی بشه که در اصل 24 بیتی بوده.نقل قول:
دیتایی که وجود نداره رو که نمیشه تولید کرد! مثل اینکه موزیک فشرده ی 128Kb رو بیایم به 320Kb تبدیل کنیم، ممکنه کیفیت افت کنه ولی بیشتر نمیشه!
البته من از نظر علمی خیلی اطلاعاتی در این مورد ندارم ولی مقایسه ی نتیجه ی کار از هر روش دیگه ای ساده تر و سریع تر و قابل اعتماد تره. همه ی کسایی که این پلیر creative zen xfi رو تست کردن قبول دارن که بسیاری از پلیر های sony و cowon و sansa و بعضی برند های دیگه صدای بهتری دارن در حالی که کاری هم به 24 بیتی بودن یا نبودن صدا ندارن.
من توصیه ی کلیم اینه که به این اصطلاحات و تکنولوژی ها توجهی نکنید و خیلی ساده نتیجه ی کار، یعنی اون صدایی که قراره بشنوید رو بررسی کنید.
در مورد نمایندگی : نه - الزامی نیست که هرچیزی که شرکت میگه ، نمایندگی هاش داشته باشن ... شاید هم نداشته باشن ... حتی بعضی وقتا خود شرکت همکاری می کنه و بهت میگه که دقیقا کدوم نمایندگی هاش یه محصول خاص رو دارن یا نه ... اینو پرسیدی دقیقا؟نقل قول:
//
در مورد Crystalizer: بله - یه همچین فن آوری ای تبلیغ شده که صدای 16 بیت رو 24 بیت (مشابه کیفیت صدای DVD-Audio) تبدیل می کنه ... اینکه دقیقا چطور این کار رو میکنه یه سری الگوریتم واسه دستکاری/اصلاح فرکانس های صوتی داره که قراره نهایتا منجر به وضوح بیشتر و کیفیت بهتر صدا بشه ...
صدایی که در اغلب mp3 ها موجوده 16 بیتیه ... (حتما توی properties فایل های صوتی عبارت 44.1 kHz رو دیدین که به همین قضیه 16 بیت بودن مربوطه) ... این میاد و میانگیری میکنه از فرکانس ها و دامنه شون رو گسترش میده ... (و ضمنا بلندترشون میکنه یه مقدار)
حکم نهایی اینکه کاملا به تجربه موسیقیایی شنونده ، نوع موسیقی ای که در پخش میشه و هدفونی که داره استفاده میشه بستگی داره ... خیلی ها استفاده از این فن آوری رو "متفاوت" و نه لزوما بهتر یا بدتر ارزیابی کردن ...
//
در مورد استفاده این فن آوری ها از باتری: چرا دیگه- اونها هم از باتری استفاده می کنن ... پس فکر کردی انرژی لازم واسه این کارها از کجا باید تامین بشه ؟ ... من این رو قبلاً هم در پاسخ به سوال دیگه ای از شما گفته بودم :
نقل قول:
نوشته شده توسط seymour
خیلی ممنونم محمد جان و دوست گرامی ...
نه امروز میپرسم خبرشم میگم از دیجیتال ...
پس اینطور یعنی وقتی میگه از 16 بیتی به 24 بیتی تبدیل میکنه یه نمونه مثال هست به طور کلی ... و این هم بخاطر Crystalizer
میباشد ..
فرض کن یه دیواری داریم که بعضی جاهاش ریخته (=فایل mp3) ... با وجود این فروریختگی ها هنوز هم دیوار خوب و کارامدیه ، اما شما می خوای اون نواقص رو رفع کنی (کاری که کریستالایزر می خواد بکنه)... اینجا فقط یه مشکل هست : بخش های فروریخته همگی یک اندازه نیستن؛ بعضی جاهاش بلندتره ، بعضی جاها کوتاه تره ، مصالحش یکی نیست و (این همون تفاوت در محتوای mp3 هاست که می تونه در هر لحظه بم و زیر و... باشه ).. بنابراین باید براساس تجربه حدس بزنی و پیش بینی کنی که اون قسمت چی بوده و بعد بسازی اش ... این کاریه که کریستالایزر می کنهنقل قول:
... واضحه که همیشه درست از آب در نمیاد ... اما فکر می کنم بی ضرر باشه و در خیلی موارد هم حتما خوب و عالیه ...
سلام
من یه هذفون در حد 20-25 میخوام برای کامپیوترم بخرم
شما چی پیشنهاد میکنین؟
چه نوعی مد نظرته ؟ ... تو گوشی ؟ ... هدفونهای کوچیک و معمولی پلیرها ؟ ... هدفونهای سایز بزرگ که کامل روی گوش رو می گیرن؟ ...نقل قول:
با این بودجه شما و به قصد گوش دادن به پلیر ، ep630 کریتیو توصیه میشه (15 تومن) و Ex35 سونی (26 تومن) ... هر دو مدلهای In ear هستند (توی گوشی) ...
اگه هدفون فول سایز میخواین تو این قیمت چیز با کیفیت خیلی خوب پیدا نمیشه. خصوصا با توجه به این که تهران نیستید. ولی مدل هایی مثل A4TECH هست تو بازار که من خودم تستشون نکردم.نقل قول:
نقل قول:
چه نوعی مد نظرته ؟ ... تو گوشی ؟ ... هدفونهای کوچیک و معمولی پلیرها ؟ ... هدفونهای سایز بزرگ که کامل روی گوش رو می گیرن؟ ...
با این بودجه شما و به قصد گوش دادن به پلیر ، ep630 کریتیو توصیه میشه (15 تومن) و Ex35 سونی (26 تومن) ... هر دو مدلهای In ear هستند (توی گوشی) ...
از این مدلهای میخوام که تمام گوش رو می پوشونه(اسمشون چیه؟)نقل قول:
اگه هدفون فول سایز میخواین تو این قیمت چیز با کیفیت خیلی خوب پیدا نمیشه. خصوصا با توجه به این که تهران نیستید. ولی مدل هایی مثل A4TECH هست تو بازار که من خودم تستشون نکردم
خوب پس چقدر باید پول بذارم که یه مدل ساده (زیاد حرفه ای نباشه) بخرم؟
مدل مورد نظرتون اصطلاحا فول سایز نامیده میشه ولی Circumaural headphones هم نامیده میشه ....
شما اگه 3-40 تومن بذاری می تونی هدفونهای مناسب و نزدیک به فول سایز مارکهای معتبری مثل کریتیو و فیلیپس رو بگیری که کیفیت خیلی خوبی هم دارننقل قول:
محمد جان خیلی ممنون اون مثال دیوار خیلی جالب بود !!! ...
اره کارش شفاف سازی فایل های ام پی تیری هست ...
دوستان یه سوالی دارم ...
کسی تجربه یا اطلاعاتی در باره هدفون های AKG داره به چه صورت هست ؟
من بین دو سریش موندم یکی سری
MINI ON EAR هست که همون فول سایز هست ولی با اندازه ی کوچیک تر مثل نمونه ی K450 و ....
فول سایز هاشم مثل مدل های
K272 HD
K242 HD
و یه سری دیگه هم داره به نام LMITED EDITION هست ...
حالا بنظرتون چی کار بکنم ایا AKG ها توی مدل های فول سایز از مدل های فول سایز کریتیو و سونی بهتر هست ؟ ...
توی این سری ها بنظرتون کدوم مدل بهتر هست ایا نمایندگی دارن توی تهران ؟ اگه ندارن کجاها میشه گیرشون اورد گیر میاد راحت ؟ ...
Akg زیر مجموعه ی Harman هست درسته بعنی چی ؟ این Harman چی هست ؟ ...
...........................................
و اما غیر از این مدل مورد بعدی هدفون های عزیز سونی هست که بازهم فول سایز !!
البته اون سری مینی که میگی احتمالا میدل سایز هست.نقل قول:
AKG رو که با سونی و کریتیو مقایسه نمیکنن. AKG جزء مارک های حرفه ای محسوب میشه و باید با هدفون هایی مثل sennheiser و audio technica و Denon و... مقایسه بشه.
هارمان یه کمپانی بزرگه که تخصصش صداست. زیر مجموعه هاش در هر زمینه ای اعم از سیستم های صوتی ماشین گرفته تا آمپلی فایرهای غول خانگی و هدفون و دستگاه های میکس و سیستم های سینمایی و... فعالیت دارن. چند نمونه ش Mark Levinson و Infiniti و JBL و Harmon Kardon هست.
ممنون ...
راستی توی اطلاعات هدفون ها دیده بودم نوشته تکنولوژِ داینامیک هست منظورش اینه که Audio Driver اون از تکنولوژی داینامیکی استفاده میکنه ...
راستی sennheiser که گقتید از چه نظری حرفه ای هست ؟
خیلی ممنونم ...
یه سری مارک ها هستند که در زمینه ی هدفون حرفه ای تر هستند. از نظر کیفیت صدا و کیفیت ساخت و تکنولوژی و... . مثلا Sennheiser همه جور هدفون داره. ولی بیشتر به خاطر هدفون های فول سایز Open و کیفیت صدا و کیفیت ساخت و راحتیش معروفه. Grado از نظر کیفیت صدا بالاتر از Sennheiser قرار میگیره. گفته میشه بالاترین کیفیت صدا مال گرادو هست. هدفوناش open هستند ولی اندازه شون کوچیکه و اصلا از نظر راحتی و استفاده ی طولانی مدت مناسب نیستند. AKG یه مارکیه بیشتر به خاطر سیستم های استودیو و ضبط و اینجور چیزا معروفه و هم میکروفوناش معروفن و هم هدفوناش. هدفون های AKG یه جورایی semi-open هستند. یعنی نه کاملا open و نه کاملا closed. در نتیجه از نظر Bass از هدفون های Open بهتر عمل میکنن ولی صدا به داخل و خارج درز میکنه و البته صداشون با هدفون های closed که یه صدای بسته و محدود داره فرق میکنه و از این نظر هم یه چیزی بین این دو گروهه. مارک های دیگه هم هستند. Denon هدفون های closed داره که برای DJ ها طراحی شده و از نظر Bass و بلندی صدا در نوع خود بی نظیر هستند و البته beyerdynamic و audio-technica و...نقل قول:
ضمنا denon و audio technica ژاپنی هستند. sennheiser و beyerdynamic آلمانی و grado امریکایی هست.
خیلی ممنون ازت ......................
تشکر من با همون CREATIVE FAN بمونیم ممنونم ... برای موسیقی Circumaural های CREATIVE مخصوصا Aurvana X-fi فوق العاده هستند ...
دوستان یه سوالی داشتم دوباره !!! ... :دی
کسی از معماری و ساختار کار تکنولوژی X-fi در Aurvana X-fi خبر داره ؟
من فقط یه مطلب پیدا کردم در این باره که به شرح زیر است :
پردازش صدا HRTF و هدفون ها بر مبنای تکنولوژی هایی است که از شرکتهای مختلف خریداری شده اند. با استفاده از این تکنولوژی ها میتوان تا حداکثر 128 منبع صدای سه بعدی را پردازش کرد. با پشتیبانی از EAX5.0 میتوان انواع جلوه های محیطی مانند انعکاس ها و طنین های مختلف را بر روی حداکثر تا 128 صدای موجود در صحنه پیاده سازی نمود. این توانایی سبب میشود تا علاوه بر امکان استفاده از تعداد بیشتری از اصوات در یک زمان، بتوان افکتها و تغییرات مختلف را بدون نیاز به پردازش نرم افزاری بر روی آنها اعمال کرد. این خصوصیات مخصوصا در بازی هایی که از Dolby PrologicII/IIx پشتیبانی میکنند بیشتر خودنمایی میکند.
علاوه بر اینX-Fi میتواند تمامی این جلوه ها را بر روی هدفون ها نیز پیاده سازی کند. به بیان دیگر برای لذت بردن از جلوه های مختلف صوتی دیگر نیاز به بلندگو های چند کاناله گران قیمت نخواهید داشت. بر خلاف پردازنده های صوتی قدیمی تر، X-Fi میتواند از افکتهای مختلف در حالت های 24bit/96KHz و 24bit/192KHz نیز پشتیبانی کند. طراحی چیپ نیز به گونه ای است که اجازه میدهد بدون نیاز به راه اندازی مجدد سیستم بتوان بین حالتهای مختلف سوئیچ نمود. این باعث میشود تا بتوان از حداکثر منابع سیستم به بهترین نحو استفاده کرد.
X-Fi بر خلاف تمامی معماری های موجود برای طراحی پردازنده ها (از جمله پردازنده های گرافیکی) از یک معماری حلقوی قابل برنامه ریزی استفاده کرده است. این تکنولوژی مخصوصا در هنگام تقسیم سیگنالها بسیار موثر است.
ایا میشه همچین چیزی رو برای هدفون هم در نظر گرفت !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟:18:
خوب بالاخره Aurvana X-fi هم از تکنولوژِی X-fi استفاده کرده دیگه !!!!!!
ممنون میشم یه کمکی کنید ببینیم چی میشه !!!:19:
من نمی دونم کجا اون کلمه رو خوندی ... ولی اون چیزی که معمولاً منظور ما از دینامیک هستش و اغلب پرسیده میشه اینه :نقل قول:
ببین هدفونها رو چندین مدل میشه تقسیم بندی کرد (مثلا معمولا توی این تاپیک چون بحث بیشتر خریده تا فنی ؛ از نظر نوع گوشی طبقه بندی می کنیم که مثلا فول سایزه یا in ear هستش یا ... ) ... یه تقسیم بندی هم اینه که هدفون ها یا الکترواستاتیک هستند و یا دینامیک . این تقسیم بندی از نظر "چگونگی تبدیل سیگنال الکتریکی (از پلیر) به صدا (به گوش شما)" هستش ...
هدفونهای دینامیک مثل اسپیکرها عمل می کنند ... آهن ربایی در کاره و یه قطعه که داخل دیافراگم مرتعش میشه و صدا ایجاد میشه ...
الکترواستاتیک ها از آمپلی فایر استفاده می کنن ... یه میدان الکتریکی ایجاد میشه که به هوا فشار میاره و ... داستانش طولانیه ... نکته مهم قطعات (صفحات) فلزی هستند که حالت مستطیلی دارند ...
اساساً الکترواستاتیک ها کیفیت صدای بالاتری دارند ... و گرونتر هم هستند .
بله - اساس قضیه که قطعاً مشابه ... اما جزئیات بیشتر رو قطعاً خود کمپانی ها منتشر نمی کنن و اون چیزی که باقی می مونه گمانه زنی های روی وب هستش ؛ مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
ممنونم محمد جان بله تکنولوژی رو خودم خوشبختانه پیدا کردم در ویکیپدیا شما هم که گفتی ولی دوستان اگه خواستید برید یک سر به ویکیپدیا بزنید اطلاعات خیلی خوبی داره و تکنولوژی هدفون ها رو به اون صورت دسته بندی کرده بود :
dynamic or moving-coil
electrostatic
electret
و ......
و البته رایج ترین نوع تکنولوژی استفاده شده در اکثر هدفون های مخصوص موسیقی امروزی همون داینامیکی(دینامیکی) یا به اصطلاحی Movin-coil Drive می باشد عده ای هم کلمه سنتی رو براش بکار میگرند که در اکثر هدفون ها میتونیم شاهدش باشیم ........ که به لطف ویکیپدیا بررسی تخصصی ش رو از چند سایت دیگه هم گیر اوردم و خوندم و تکمیل شدم :دی
بله دیگه اساس کارش اینه که بخاطر تغییر قطب + و - سیم ها قطب های + و - میدان مغناطیسی هم تغیر میکند و باعث میشود
که (coil یا به عبارتی دیگر voice coil ) از اهنربا حال چه neodymium چه ferrite باشد دور شود و نزدیک شود چون خود coil هم دارای بار میشود و این حرکت باعث لرزش و حرکت coil میشود و دیافراگم هم که به coil اتصال داره به لرزه در می اید و تولید صدای آنالوگ میکند ....
و به عبارتی در این نوع هدفون ها نوع دیافراگم (سلولزی پلیمر یا کرین و ...) خیلی مهمه + واحد محرکه یا همون اهنریا که neodymium هم یکی از بهترین ها هست ....
دوستان با دیدن این شکل هم میتونند به طرز کار هدفون های داینامیکی در قسمت Audio Driver به صورت ساده پی ببرند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم مفید بوده باشه ....
.................................................. .................................................. .....................................
بله دوستان به این قسمت هم بروید در بخش X-fi sonic clarity میتونند ببینن در هدفون Aurvana X-fi در گوش L در پشت Audio Driver یک عدد برد دیده میشود که مربوط به X-fi هست .. واقعا جالب هست ....
اینم لینک :
کد:http://images.americas.creative.com/images/flash/products/aurvana_xfi/aurvanaxfi_demo.swf
سلام
نظرتون در باره این مدل سونی چیه MDR-EX76LP
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EX76 پیدا میشه ؟ کجا و چند؟نقل قول:
بهرحال بطور کلی توصیه نمیشه... یکی گول اینکه شماره مدلش 76 هستش و مثلا نزدیک به 85 هستش رو نباید خورد ... یه چیزی شبیه Ex82 هستش ... کیفیت پایین تر از استاندارد سونی ...
حالا این Aurvana X-fi چند هستش
به قیمت 240 تومن فروخته میشه در تهران ... قیمت فوق العاده گرون که اکثر سایت ها به عنوان یک عیب ازش نام بردند ...
با این حال چیز واقعا تکمیلی هست ...