روت که دیگه نمیکنم عمرا.چون به درد من زیاد نمیخوره و بیشتر واسم دردسر درست کرد. چون جلوی آپدیت شدن رو میگرفت.الان شما به من بگو که چه جوری باید بکاپ بگیرم؟نقل قول:
Printable View
روت که دیگه نمیکنم عمرا.چون به درد من زیاد نمیخوره و بیشتر واسم دردسر درست کرد. چون جلوی آپدیت شدن رو میگرفت.الان شما به من بگو که چه جوری باید بکاپ بگیرم؟نقل قول:
رم هم فعلا ندارم.نمیتونم بکاپ رو روی هاردم بفرستم؟موقعی که تبلت با کابل به کامپیوتر وصله؟
تبلت خود رو خاموش کنید ویکی مموری کارت روی اون بندازید.نقل قول:
حالا تبلت خود را با گر فتن دکمه های ولوم مثبت و پاور روشن کنید.
حالا در صفحه باز شده ریکاوری رو انتخاب کنید .
در ریکاوری باکلید ولوم پایین حرکت و با دکمه ولوم مثبت گزینه بک آپ رو انتخاب کنید . حالا گزینه yes رو بزنید بک آپ شروع میشود بعد از بک آپ تبلت خودرو ریستارت کنید.
نه خیر . یک مموری پیدا کنید .حداقل دو گیگ یا یک گیگ.نقل قول:
تا الان فکر کنم 4-5 تا آپدیت داده ولی هنوز درست نشده.یعنی مشکل سخت افزاری نیست؟نقل قول:
کجا قول داده؟ اگه میشه یه لینک بدید
ممنون
دوست عزیز منم تو فروم های خارجی مثل xda خوندم.نقل قول:
سلام یه سوال مهم دوستان من مدل 8 گیگ این تبلت رو از دیجی کالا خریدم ولی مثل اینکه دوربینش 5 نیست. درسته؟؟؟
نه بابا.نقل قول:
حتما نظراتو خوندی .اون بابا به اشتباه گفته . مدل قبلی این تبلتو میگفت. در ظمن میتونید از خودش بپرسید.
بله درستهنقل قول:
نسخه 8 گیگ دوربین 2 و نسخه 16 گیگ دوربین 5 مگاپیکسل داره
دوستان گرامی اگه آپدیت جدیدی در یافت کردید در اینجا مطرح کنید
سلام دوستان من نرم افزار آهنگ سازی اف ال استدیو میخام رو این برنامه نصب کنم اصلا این تبلتو برا همین خریدم ولی اول که می خواد نرم افزار اجرا بشه باید دیتای این برنامه را اکسترکت کنه که وسط کار ارور حافظه میده این تبلت ما که کل حافظش خالیه هیچی روش نریختم دیتای برنامه هم 148 مگه چیکار کنم موندم حیرون تو اینترنت دیدم با این تبلت این برنامه رو اجرا میکنن برا همین خریدمش دیروز تا به وای فای وصل شد یه آپدیت 54 مگی گرفت بعد من این نرم افزار را نصب کردم و کارنداد :n03: در ضمن مرورگر خودش هم پیغانم (متاسفانه باید خارج شوید ) میده و کار نمیکنه دوستان متخصص یه نگاهی به این لینک برنامه بیفکنن ببینن میشه مرا از این حیرانی نجات دهند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتدا فایل دیتا رو توی مسیر زیر بریزیدنقل قول:
Android / Obb
سپس برنامه رو نصب کنید
اجازه آپدیت شدن به برنامه رو ندید
سلام
دوستان مشکل otg حل شد یا نه
سلام کسی بلده چطوری میتونم با بلوتوث تبلت به اینترنت کامپیوتر وصل شم ؟
سلام دوستان تورو خدا کمکم کنین. دیروز داشتم مموری داخل تبلتم قرار میدادم. یه دفعه دیدم خاصیت فنریش رو ار دست داده. و مموری هم کامل وارد دستگاه نمیشه و اون رو نمیخونه. مموری رو تست کردم . سالم بود. ولی توی تبلت کامل نمیره و راحت هم درمیاد. میخواستم ببینم ببرم گارانتی تعمیرش میکنن یا نه یعنی شامل گارانتی میشه؟؟؟:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:
با بلوتوث امکانش نیست. اگر لپتاپ داشته باشین میشه با کانکتفای از وایرلس لپتاپ اینترنت رو شیر کنید و روی تبلتتون استفاده کنین!نقل قول:
شما ببر واسه گارانتی نهایتاً بگن جزء گارانتی نیست! مهم اینه مسه روز اولش درست بشهنقل قول:
دوستان من یه مشکل خیلی بد دارم
در قسمت تنظیمات storage هرچی default write disk را تغییر میدم به sd card هیچ تغییری اتفاق نمیافته.
هم چنان باید دیتاها را روی مموری داخلی ریخت و ...
چکار کنم؟
از شماها هم همین طوره؟
اون قسمتی که شما تغییر میدی مربوط میشه به سیو کردن فایل های دوربین و بلوتوث و غیره.برای قرار دادن دیتای برنامه ها در مموری کارت باید راه دیگه ای باشه!نقل قول:
سلام من عصو تازه ی این سایتم
یسوال در باره ی تبلت asus memo pad hd 7 داشتم من این تبلت رو یک هفته ی خریدم دفعه ی اول که به اینترنت وصلش کردم ازم خواست تا آپدیتش کونم منم رد کردم حالا می خوام آپدیتش کنم ولی نمی دونم چجوری باید این کارو بکنم اگه می شه کمکم کنید
دوست گرامی برای دریافت مجدد آپدیت به مسیر setting\about tablet برو و از اونجا گزینه system update رو. بزن.نقل قول:
Sent from my HTC Desire HD
سلام.
otg ساپورت میکنه یا نه ؟
از طریق کابل y و منبع تغذیه خارجی بله ساپورت میکنهنقل قول:
Sent from my ME173X
سلام به همه دوستان من یه مشکل دارم داره دیوونم میکنه حدود دوماهه این تبلتو گرفت ازشم خیلی راضیم فقط از دیروز وقتی شارژش تکمیل شده تا میخوام باهاش بازی کنم یا چند دقیقه باهاش کارکنم یه اخطار در باره باطری میده که سریع میره نمیشه فهمید چیه بعدشم ریست میشه تا بوت اسکرین میاد بازم ریست میشه همین منوال ادامه داره تا شارژش تموم بشه یا بزنمش به شارژر تو تنظیمات قسمت باتری که میرم مثلا نوشته در حال شارژ97درصد 4ثانیه در باتری .ریست فکتوریشم کردم بازم جواب نداد چبکارش کنم بدم گارانتی؟کارانتیش ویستاس کجا باید بدمش؟:n30: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :sad::sq_3:
داش آره ببرش گارنتی !!! زودها شما با گارانتی زنگ بزن و هماهنگ کننقل قول:
سلام رفيقنقل قول:
خبر نداری برای این تبلت قراره اپدیت بیاد یا نه؟! :what:
فرستاده شده از ME173Xِ من با Tapatalk
منم یکی از این تبلتا خریدم خیلی راضیم
اما چندتا مشکل کوچولو داره که قابل چشم پوشیه اصلیش همین OTG ساپورت نمی کنه
البته یه پستی تو یه سایتی دیدم که روش کار OTG که ساپورت کنه نوشته هنوز امتحانش نکردم اما گفته بود عملیه من این مراحلو می زارم اگه بچه ها انجام دادن بگن
فقط دقت کنید همه مراحل رو کامل انجام بدین:
1-اول از همه باید USB Debugging رو فعال کنید.از داخل تنظیمات به Developer Options رفته و تیک USB Debugging رو بزنید.
اما اگه تو تنظیماتتون Developer Options رو ندارین از تنظیمات برین تو About tablet و روی Build number که آخر همون صفحه هست 7 بار پشت سر هم بزنید تا Developer Options بیاد تو تنظیماتتون.
2-حالا تبلت رو با کابل usb به کامپیوتر وصل کنید.
باید درایور های usb تبلت روی کامپیوتر نصب باشه.
اگر نصب هست که هیچی ولی اگر نیست این فایل رو از لینک زیر دانلود کنید و از حالت فشرده خارجش کنید.
حالا نرم افزار SuperOneClick رو باز کنید و از نوار بالا به زبانه advance برین و check drivers رو بزنید تا چک کنه اگه نصب نبود بزنین نصب بشه.
دقت کنید از این نرم افزار برای روت استفاده نکنید فقط برای نصب درایور ها.....
3-حالا motochopper رو از لینک زیر دانلود کنید در فولدر باز شده روی “Run.bat” دابل کلیک کنید تا یک صفحه سیاه و کوچیک باز شه و وقتی عملیات روت تموم شد خود تبلت ریستارت میشه و اگه نشد خودتون انجام بدین.
برای مطمئن شدن هم از نرم افزار rooot checker استفاده کنید.
سلام کسی با برنامه لاین کار کرده موقع تماس تلفنی با همین تبلت صدای طرف نمیاد ولی صدای من میره کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟؟
من شارژر تبلتم گم شد رفتم مغازه دار بهم شارژر سامسونگ داد گفت میخوره بهش
تبلت من asus memo pad hd 7
و شارژری که گرفتم روش اینا رو نوشته
MOdel :etaou10ebe
Input:100-240v~
50-60~ 0.15a
سلام بچه ها آپدیت جدید برای تبلت نیومده جدیدترین ورژن چنده؟
سلام ییخشید من یه سوال دارم در مورد تبلت memo pad hd 7
تبلت من در حالت خاموش شارژ میشه ولی وقتی روشن هست شارژ نمی شه اگه میشه کمکم کنید
سلام، دوستان من میخوام این تبلت رو بخرم فقط منتظرم تا دیجی کالا برای پیشنهاد ویژه بگذاره. 2 تا سوال:
1- به نظرتون احتیاج به محافظ LCD هم هست که برای این تبلت بخرم یا نه؟
2- بین رنگ خاکستری و سفید، شما باشید کدوم رو میخرید؟
داش این تبلت دومدل داره '' یکی هشت گیگ حافظ داخلی داره و دوربین پشتیش ۲ مگاپیکسله ! یکیشم مدل شانزده گیگش هس که دوربین این مدل پنج مگاپیکسله ؟ انتخاب کردین کدوم مدلو میخاین؟نقل قول:
خب در مورد سوالتون باید بگم
بله هست و صد درصد اگه از من به عنوان یه دوست میشنوید حتی یه کیفم براش بخر ! چون واقعا خش پزیره پشتش !! واقعا !! بعدا پشیمون میشید که فلان شد بهمان شد مثل من .
من سفیدو دارم و ازش راضی نیستم !! خاکستری خوبه !! ولی با انواع رنگی که کیف هاش داره میتونید رنگشو تغییر بدید .
بازم معذرت اگه کم گفتم .
داش این مشکل سخت افزاری نیست !! بلکه رام اصلی تبلت ایراد پیدا کرده ! از گارانتی بپرسید ببینید میشه درستش کرد ؟ اگه نشه باید آموزش نصب یه رام دیگرو باید بگم !! که اونم سخته و احتمال خراب کاری زیادهنقل قول:
بازم معذرت داش
فرمایش شما تایید میشه، چون دیجی کالا مدل 16 گیگ رو نداره فعلا باید همون 8 گیگ رو بگیرم.نقل قول:
کیف که میخوام براش یکی از همین TransCover ها بگیرم سوال من اینجاست که آیا محافظ صفحه ضدخش هم بگیرم یا اگر کیف بخرم دیگه به این احتیاجی نیست؟
میشه بگید چرا از سفیدش راضی نیستید؟ آخه سفیدش که توی عکس ها از خاکستری قشنگ تر دیده میشه :n13:
چند روز پیش دیجی کالا مدل 8 گیگش رو فروش ویژه گذاشته بود که رنگ سرمه ایش رو گرفتم. (375 تومن)نقل قول:
صفحه اش گوریلا گلس نیست ولی در برابر خش مقاومه. شخصآ با کلید و چاقو افتادم به جونش ولی خش برنداشت مگر اینکه اجسام سخت با فشار زیادی روش کشیده بشن که خش برداره وگرنه با استفاده معمولی طوریش نمیشه پس نمی ارزه که به قیمت تار شدن صفحه و کاهش حساسیت تاچ هرچند به میزان اندک محافظ بندازیم رو صفحه اش.
در مورد کیف هم سلیقه ای اما به نظرم ارزش نداره واسه یه تبلت 300 تومنی یه کیف 100 تومنی بگیریم! اگه مشکل بودجه نداری همون ترانس کاور براش کفایت می کنه ولی خوب 100 گرم به وزنش اضافه میکنه که با وزن خودش میشه 400 گرم و حداقل برای من یکی ناخوشاینده. من این تبلت رو به خاطر کوچیکی و سبکیش گرفتم.
در کل زیاد وسواس نداشته باش این ابزارها حتی اگه به خوبی هم ازش نگهداری کنی 2-3 سال بیشتر کارایی نداره برات.
با سلام !نقل قول:
ببخشید چرا ارزش نداره ؟ من خودم اولای اومدنش به بازار خریم ! مدل ۱۶ گیگ با قیت ۶۴۰ هزار تومان ، صفحه نمایشش واقعا لکه پذیر بود اما در مورد ضدخش بودنش بگم ، گلکسی اس ۴ از صفحه نمایش گوریلا گلس نسل سوم استفاده میکنه ، برادرم گفت عیب نداره برا گلکسیم ضد خش نمیخرم ، ولی بعد دو ماه به چه کنم افتاده ، روصفحش یه خش بزرگ افتاده و وقتی تو آفتاب به صفحش نیگا میکنی خش های کوچکی دیده میشه .
پس استفاده از یه ضد خش لازمه . در مورد کیف هم باید بگم ، خیر زیاد سنگین نمیکنه بلکه شیک ترم میشه تبلت ، وقابلیت های زیادی داره . و کی گفته که صد تومن ؟ من تو تهران نیستم اما تو تبریز ۶۰ تومنه . من کیف نخریدم الان پشت تبلت واقعا پر از خط و خشه . توصیه میکنم یه کیفو یه ضد خش تهیه کنید.اگه هم خاستین از پشت تبلت یک عکس میگیرم تا ببینید چه قدر خطو خش افتاده.
باتشکر
من خودم ویو 2 دارم که صفحه اش گوریلا گلس نسل یک هست. (اولین گوشی که از گوریلا گلس استفاده کرد) بعد از دو سال نیم استفاده بدون محافظ صفحه کوچکترین خشی رو صفحه اش نیفتاده.نقل قول:
در مورد کیف به نظرم ترنس کاور ارزشش رو داره ضمن اینکه قیمتش هم زیاد نیست و با تبلت هم سازگاری کامل داره و حتی به عنوان پایه هم میشه ازش استفاده کرد. به هر حال خریدن کیف سلیقه ای هستش ولی برای محافظت از تبلت خیلی بهتره که باشه.
درباره خش افتادن هم خیلی عجیبه که با کلید خش نیوفتاده! چون من توی مشخصات تبلت هیچ چیزی در مورد ضدخش بودنش نخوندم ولی خب بازم به طرز استفاده اشخاص برمیگرده که بعد از مدتی چه مقدار خش روی تبلت بیوفته.