نقل قول:
به نظر من میتونه نماد افرادی باشه که انتقاد پذیر نیستن
و آینه قبلی چون عیوب اون رو آشکارا نمایان کرده ، شکسته شده
Printable View
نقل قول:
به نظر من میتونه نماد افرادی باشه که انتقاد پذیر نیستن
و آینه قبلی چون عیوب اون رو آشکارا نمایان کرده ، شکسته شده
به قلم نویسندگانی که متن هاشون خلاف قانون یه کشور یا مکانیه اجازه ی نوشتن داده نمیشه. حتی وقتی که خودشون آروم آروم پیش میرن.. و وقتی که از حد میگذرونن باید جواب پس بدن!نقل قول:
فکر کنم برای اون دوستانی که تشکر کردن روشن باشه :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کوچکترین تحرک فکری تحمل نمیشه و به زور میخوان مختصر فعالیتی رو هم که وجود داره از بین ببرن
پیشرفت ممنوع ! ! !نقل قول:
پیشرفت در پسرفت .نقل قول:
دوئالیزم پیشرفت و چرخه ای بودن پیش رفت .. مثل یک دایره که هی دور خودش میچرخه ؟
انتقاد به نظام سرمایه داری هستنقل قول:
سو استفاده از تلاش طبقه کارگر برای رشد و پیشرفت سرمایه داری
می خواد بگه گه اگر با هم اتحاد و هماهنگی داشته باشیم زمین نمی خوریم و در مواقع اظطراری باید دست هم رو بگیریم.
نقل قول:
انسان میتونه یه چوب رو وقتی یه دونه است بشکنه, اما وقتی هی زیادو و زیاد تر بشه, قابل شکستن نیست. مشابه همین عکس.
اتحاد و همکاری عامل موفقیت و شکست نخوردن افراده.
همانا جان ندادن به عزرائیل استنقل قول:
آدمهای خسیس و حسابگر که تو هر شرایطی دنبال حسابکشی هستند
هیچ کسی از آینده خبر نداره و نمیتونه آینده رو پیش بینی کنهنقل قول:
داره برای ازرائیل کف بینی میکنه اما چون گوشت و رگی نداره پیش بینیش سخته.نقل قول:
کسی که مرده باشه، دیگه پیش بینی یا فهمیدن آینده ش چه فایده ای براش داره؟
کسی که برای مرگ خودش هم گریه میکنه، و مردمی که اینقدر سرشون رو توی برف کردن تنها کسی رو که از لای جمعیت از اونها میخواد صبر کنن رو نمیبینن.نقل قول:
تصویر فردی رو نشون می ده که برای معشوقش از محدوده مجاز وارد محدوده چمن شده و گل می چینه.
می تونه تفسیر بشه به عنوان عشق حد و مرز نمی شناسه.
یا...
فکر میکنم یکی از نظریات کانت در مورد "اخلاق" اینه که فعل اخلاقی ما می بایست در جهت یک قانون کلی باشه که بهش باور داریم و این قانون یک امر قاطع هست و استثنا ناپذیر (جدای از نتیجه ی علم و پیامدها) ...نقل قول:
و من فکر میکنم عشق هم به نوبه ی خود یک امر قاطع هست به معنی اینکه هرکاری برای معشوقت انجام بده ...
تصویر به خوبی نشون میده این منظور رو ...
سلامنقل قول:
راستش عکس تون خیلی کوچک هست خیلی واضح نسیت حتی با Zoom کردن رو عکس. اگر کمی بزرگتر بود بهتر دیده میشد
به نظر من می خواد رابطه بین عشق و شجاعت رو نشون بده و بگه تا وقتی حرفت رو نزنی هر کاری هم که انجام بدی هیچ اتفاقی نمیفته و باید مستقیم عشقت به طرف رو بگی.
و از نگاهی هم داره منتظر موندن برای عشق رو می گه که باز هم من فکر می کنم داره شجاعت اینکه عشقت رو ببنی رو به تصویر می کشه.
نقل قول:
به نظر من میخواد سادگی در عشق رو نشون بده
عشقی که خالصانه است و دور از تجملات و مادی گرایی است
یکی به آقای توو تصویر بگه گلای توی پارک رو نکنه، اگر میخواد دسته گلی برای کسی که دوست داره ببره اون رو خریداری کنه.نقل قول:
نقل قول:
اگر به آن گلی که داره از ریشه در میاد دقت کنین، داره کش میاد و با تمام وجود مقاومت میکنه که از سایر گل ها جدا نشه.
و رسیدن به این حرف که انسان برای رسیدن به اهداف خودش، اهداف تمامی موجودات و دیگران رو زیر پا میذاره و اونارو قربانی میکنه.
اینکه چه بلایی سر عشق دیگران از طبیعت و جانداران میاد مهم نیست، مهم اینست که من به عشقم برسم.
نقل قول:
راضی کردنِ یار به قیمتِ آسیب زدن به دیگران .
دلِ یار رو به دست آوردن یا خوشحال کردنش به قیمت ضرر زدن یا نابود کردن دیگران .
اگر خود یار اون گلها رو درخواست کرده باشه , پس یاری خطرناک هست چون از دلدارش سوء استفاده میکنه برای رسیدن به اهدافِ شومش .
بعضی از آدمها خیلی خطرناک هستند چون برای راضی کردنشون باید کاری کرد که ...... رو ناراضی میکنه
زن مرد رو نمی بینه که گل ها رو می چینه و مرد در دلهره دیده شدن ... ترس از روشن شدن حقیقت... اولین دروغ یک رابطه عاشقانه!نقل قول:
*
مرد گل ها رو می چینه مبادا مرد دیگه ای این گل ها رو برای زن مورد علاقه اش بچینه، زن مرد رو نمی بینه...
*
در لحظه ای که قرار می گیریم -مردی با یک لبخند که گل ها رو به سمت زن گرفته - از لحظه قبل از این لحظه شیرین -پایان حیات یک زیبایی- نمی دونیم.
درود؛
اگه درست فهمیده باشم، تصویر انتخابی شما در واکنش به تصویر قبلی وموضوع مربوط به آن(عشق) ،انتخاب شده . درواقع می خواستید بگید : اینقدر دم از عشق نزنید.ببینید این روی دیگر انسان است. ببینید ،سرتا پای او راخشونت فراگرفته است و....
اما نکته ای که در اینجا باید به آن توجه کرد این است که چه چیزی انسان ودنیای اورا به این سمت وسو کشانده؟ مگر چیزی جز خود خواهی وخودمداری او . آیا راه چاره ودر مان این دردها با چیزی جز روی آوردن انسان به عشق واقعی ودیگر خواهی ممکن است؟
واما اگر تصور وبرداشتم از انتخاب شما نادرست بوده، باید بگویم از نظر من موقعیت و زمان مناسبی را برای گذاشتن آن انتخاب نکردید. در واقع با انتخاب خود دوستانی را که در باره ءموضوع قبلی مشغول گفتگو بودند را در شـوک فرو بردید. البته این سلیقه ونظر منه.:n16:
نکته ی جالب این عکس این هست که سرِ این آقا در عکس قرار نداره و در عوض سر گاو در کادر هست (و فقط سر گاو در کادر هست نه چیز اضافی دیگه ای)نقل قول:
محتوای مخفی: عکس
روزگـارِ غریـبـی اسـت نازنیــن
نــور را در پستــوی خـانـه نهــان بایــد کــرد
عشـق را در پستـویِ خـانـه نهـان بایـد کـرد
آنـک قصـاباننـد بر گـذرگـاهـانِ مستــقر با کُنــده و ساطـــوری خــون آلــود
و تبـسم را بر لبــهـا جـراحـی می کننـد
و تـرانـه را بـر دهــان
کبـابِ قنــاری بر آتــشِ سوسـن و یـاس
شـوق را در پستــوی خانــه نهــان بایـد کـرد
- این تصویر کشتارگاه خون آلود و سرِ یک گاومیش (سمبل خشم و عصبانیت) رو در دستان یک قصاب خونسرد (با لباس قرمز = همرنگ خون و رنگی که منشا و منبع عصبانیت و خشم بیشتر گاومیشه ) نشون میده و بیانگر اوج خشونت قصاب هست که تونسته با قدرتِ تیغ سمبل خشونت و عصبانیت رو هم مغلوب کنه ..
- نمایش و تظاهر دروغین به بیان حقایق و تناقض بین چیزی که در ذهن ساخته ایم و چیزی که واقعا وجود دارد (حقیقت اون چیزی نیست که در ذهن ما ساخته شده و یا مجبور به نمایش اون هستیم (مثل گاو میش نماد خشونت با خشمی که اجبارا نشون میده ) حقیقت چیزی است که در عمل وجود داره (کشته شدنِ نماد خشونت به دست انسانی که ادعای اهلیت دارد ولی مسبب به وجود اومدن عصبانیت و خشم است و خودش بر هم زننده ی آرامش و حیاتِ سمبلی که خودش ساخته ))
همیشه میگفتی گاو میش وحشیه.. اما وقتی سرشو میبری دست کمی ازش نداری!نقل قول:
(سر گاو میتونه جای سر قصاب باشه)
بهیچ وجه عکسی که گذاشتم ربطی به عکس قبلی نداشت و اصلا عکس قبلی رو من ندیده بودم و تفسیرها رو نخوندمنقل قول:
ولی تفسیرتون جالب و زیبا بود
در مورد شوک اتفاقا اگر اینطور شده برای من جای خرسندی داره چون هدف وارد کردن شوک و به فکر فرو بردن بود
که فکر کنیم و ببینیم ما و دنیا، واقعیات دیگه ای هم وجود داره
معرفی عکاس و عکسهای دیگش رو هم توصیه میکنم که ببینید چون واقعا عکسهایی پر از حرف داره
البته شاید مقداری نارحت کننده و خشن باشه پس دوستانی که نمیخوان ناراحت بشن میتونن نبینن!!!!
به هر حال این طبیعت انسان است.
اگر اینطور باشه که باید همه حیوانات درنده گوشت خوار رو محکوم کنیم.
منبع اصلی خیلی از مواد مغذی بدن همین گوشت گاو است و جای گزینی هم براش نیست.
لذت می بریم از خوردن گوشت همین گاو که می تونیم ساعت ها در باب صحنه وحشیانه کشته شدنش سخنرانی کنیم!نقل قول:
افکار انسان که به غافلگیرانه ترین حالت ممکن می تونه باعث سقوط انسان شه، نه این سنگ ابتدا به این بزرگی بوده و نه انسان از ابتدا در لبه این پرتگاه قرار داشته.نقل قول:
مورچه ای در یک لیوان آب دست و پا میزد.نقل قول:
از او پرسیدند تو را چه شده است؟
گفت مرا نجات دهید که در اقیانوس آرام غرق شدم !!!
به یاد جملاتی از دنیای سوفی (یوستین گردر) افتادم:نقل قول:«در واقع ما خرگوش سفیدی هستیم که از آن کلاه [شعبدهبازی] بیرون کشیده شده است. تنها فرق ما و خرگوش سفید این است که خرگوش کوچکترین درک و فهمی از شرکت در شعبده بازی ندارد. ولی ما فرق داریم. ما خودمان فکر می کنیم که در چیزی مرموز شرکت داریم و می خواهیم چگونگی این رمز و راز را درک و افشا کنیم.
پی نوشت: شاید بهتر باشد ماجرای خرگوش را به کل جهان هستی تشبیه کنیم. ما، یعنی کسانی که در اینجا زندگی می کنیم، شپش های کوچکی بین موهای خرگوش هستیم. اما فیلسوف ها سعی می کنند از بین این موهای بلند بالا بیایند و صاف زل بزنند به چشم های شعبده باز بزرگ.»
پی نوشت 2: شاید هم تمام کیهان ما -با این راز و رمز هایش- یکی از اتم های بدن شپشی در یک دنیای بیگانه باشد، که سعی می کند سر از کار شعبده بازی درآورد... آیا شعبده باز به وجود ما اهمیت می دهد، یا از وجود ما باخبر است؟!
پی نوشت بی ربط: به قول دوستی همین قدر که این تصویر خیالی، ناچیزی ما را در این جهان عظیم نمایان می کند، بی اهمیت هم هست. من در جهان خودم زندگی می کنم، با تصمیمات خودم که زندگی خودم را تحت تاثیر قرار خواهد داد. اگر من در حال زندگی در بدترین جهان باشم، آیا می توانم این واقعیت را تغییر دهم؟ خیر. به جای این بهتر است به زندگی اهمیت دهم و به انسانهای اطرافم؛ تنها چیزی که از ارزش و اهمیتش اطمینان دارم.
نقل قول:
اگر به من بگن فلسفی ترین عکسی که تو زندگیت تا به امروز دیدی چیه؟ میگم همین عکس !!!
و اگر هم به من بگن فلسفی ترین جمله ای که تو زندگیت شنیدی چه بوده؟ میگم :
بودن یا نبودن، مسئله اینست.
و به نظر من این جمله فوق العاده ویلیام شکسپیر در این عکس به بهترین شکل به تصویر کشیده شده است.