سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم . نسخه Need.For.Speed.Rivals.Deluxe.Edition . موقع اجرا صفحه مانیتور کلا مشکی میشه و هیچ اتفاقی نمیفته . لطفا راهنمایی کنید
سیستمم ضعیفه یا بازی ایراد داره ؟
با تشکر
Printable View
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم . نسخه Need.For.Speed.Rivals.Deluxe.Edition . موقع اجرا صفحه مانیتور کلا مشکی میشه و هیچ اتفاقی نمیفته . لطفا راهنمایی کنید
سیستمم ضعیفه یا بازی ایراد داره ؟
با تشکر
یه لپ تاپ ایسر دارم ویندوز 8 روشه . اصلا هیچ بازی رو این نصب نمیشه . با اینکه پیش نیاز های بازی هارو همه نصب کردما . مثل نت فریم ورد 2 و 3 و 3.5 و 4 و 4.5 و دایرکت ایکس 9 و 10 و ... ولی باز موقع اجرای بازی ها ارور میده . ویندوز 8ش آپدیت نیست . یه چیزی در حدود 900 مگابایت آپدیدت داده آیا میتونه از اون باشه ؟
این یه نمونه ارورشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم سیستمتون ضعیف باشه . رم حداقل 4 گیگ میخواد با سی پی یو دوهسته ای 2.5 گیگانقل قول:
دوستان کسی راه حلی نداره؟ رو اجرای گزینه x86 هم خطای MSVCP100.dll missing می دهنقل قول:
نقل قول:نسخه 32 بيت نرم افزار visual c ++ 2005 رو نصب كنيد مشكلتون حل ميشه ..!نقل قول:
چرا رو آیکون x64 کلیدها بعد تغییر رزولیشن کار نمی کنن؟ راه حلی برای این مورد تو ویندوز 8.1 هست؟ برای مورد x86 هم انواع visual c ++ را نصب کردم ولی این بار خطا از 100 تبدیل به 110 شد من قبلا رو ویندوز 8 مشکلی برای اجرا نداشتم بعد مدتی 8.1 را نصب کردم که فقط با x86 می تونستم اجراش کنم الان که دوباره آپدیت ویندوز فوریه 2014 را نصب کردم این خطاها را برای x86 می ده رو همه کرک ها هم امتحانش کردم. در ضمن همه ویندوزها که نصب کردم 64 بیتی و لپ تاپم هم ایسوس n55 sf با 8 گیگ رم هست.نقل قول:
رم سیستمم 6 گیگه و cpu core i7 هستشنقل قول:
شما هم این Microsoft Visual C++ Redistributable رو سرچ کن و نصب کن حتما مشکلت حل میشه
من n تا Microsoft Visual C++ Redistributable را نصب کردم حل نشد که نشد تو ویندوز 8 اصلا این مشکل نبود نبودم چرا تو اجرای NFS14 بعد تغییر رزولیشن کیبورد تو بازی از کار می افته؟ برای NFS14_x86 هم خطا می ده در حالی که تو نسخه نوامبر ویندوز 8.1 64 بیتی راحت NFS14_x86 اجرا می شد.نقل قول:
نسخه های قبلی همچین مشکلاتی داشت شما سعی کنید نسخه Reloaded رو نصب کنید ..!نقل قول:
برای اون ارور هم شما نرم افزار VC Redist Installer 1.5.8 رو نصب کنید البته تمام گزینه هاشو ..!
اینا رو تو پوشه ویندوز کپی کن.البته قبلش بایر c++ رو نصب کرده باشی.نقل قول:
Origin رو نصب کنید درست میشه.نقل قول:
تو system 32 کپی کنم؟نقل قول:
نه خود ویندوزنقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون مشکل اجرا حل شد ولی الان بازی صدا نداره مشکل صدا از چیه؟
این آزمونهای زمان رو با چه ماشینی میتونم مدال طلا بگیرم؟
توی یه مرحله میگه slipstream 6 s in one go باید چکار کنم؟
کسی نبود پاسخ بده؟:n04::n24:نقل قول:
بیوفت دنبال یه ماشین (از رقیبا)برا 6 ثانیه....نقل قول:
Cops Jammed چی میگه؟باید چیکار کنم؟
مطمئنی؟ من چند دقیقه هم دنبالشون افتادمنقل قول:
مشکلتون چیه؟نقل قول:
کسی نبود؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تو مسابقات یا به صورت آزاد اگه درست پشت و باکمی فاصله رقیبتو تعقیب کنی اسلیپاستریم میندازه برات...نقل قول:
سلام.ایم مرحله دقیقن باید چکار کنم
سلام.ایم مرحله دقیقن باید چکار کنم
نقل قول:
سلام، باید دقیقا همین hot pursuit رو از رو نقشه پیدا کنی و تمومش کنی، همین
نقل قول:اسلیپاستریم در واقع به فشار هوای پشت ماشین گفت میشه که تو سرعت های بالا افت میکنه و شما باید دقیقا پشت یه ماشین مسابقه یا یه پلیس به مدت 6 ثانیه ی پیاپی حرکت کنی تا از ویک ایجاد شدش به نفع خودت استفاده کنی
تو مسابقات هم اینکارو بکن، برا سبقت گرفتن خیلی بدردت میخوره، سریع میرسی به ماشین جلویی، در واقع فشار هوا جذبت میکنه
یعنی با یه مسابقه این مرحلش تمومه؟نقل قول:
آره تمومه، اگه اشتباه نکنم بازی هم تموم میشه اینجانقل قول:
من این مرحله رو چند بار رفتم نتونستم پاسش کنم تو ده کیلومتر پایانی معمولا کم میارم و پلیسها ماشینم رو میترکونن باید یکم دیگه پول بدست بیارم با بهترین ماشین که استحکام بدنش هم علاوه بر سرعتش بالا باشه این مرحله رو تموم کنم الانم باید این مرحله رو به پایان برسونم و برم سروقته حالت پلیس :n01:نقل قول:
مکانش بالای بالای نقشه هستنقل قول:
من با لامبورگینی اونتادور بار اول تمومش کردم :n10:نقل قول:
فقط شانس آوردم اون آخرا یک ریپیر شاپ به دادم رسید:26:
نقل قول:
لمبورگینی تو پیچها خوب نمیپیچه من الان پاگانی زوندا رو با آخرین آپگرید خریدم میخوام با اون مرحله رو پاس کنم:n10:
پاسش کردم با پاگانی زوندا اما شانس آوردم درست مثل تو ریپیر شاپ آخری درست زمانی که جونم یکدرصد بود به دادم رسید یک ثانیه دیرتر میرفتم تو ریپیر پلیسه میزد پشتم و بنگگ:n19::n19::n20::n20::n09::n10:نقل قول:
هیجانی داشت آخراش :n19:
آقا من بعد از most wanted دیگه nfs بازی نکردم
همه چیز توی این بازی تغییر کرده که اصلا نمی دونم چی به چیه
لطفا یکی مارو روشن کنه بفهمیم این بازی رو چه جوری باید بازی کرد:n16:
کسی نبود جواب مارو بدهنقل قول:
نقل قول:
وارد بازی که شدی یکی از دو حالت ریسینگ یا پلیس رو انتخاب کن و هر کدام از این حالتها خودشون 3 حالت دارن تو مسابقه دادن که میتونی هر کدومش رو خواستی انتخاب کنی اگه دیدی یه حالت از این 3 حالت سخته برو روی یه حالت دیگه فرق نمیکنه چون همشون به یه جا ختم میشن در واقع برای رسیدن به مراحل پایانی در هر یک از دو حالت ریسینگ و پلیس سه تا راه مختلف برای رسیدن به مرحله پایانی داری توی هر مرحله هم خودش نوشته باید چکارهایی بکنی تا پاس بشه هر مرحله هم کگه پاس کنی ماشین جدید ابزارهای جدید و... میده اگه پرسش دیگه ای داشتی بگو تا با عکس و جزییات بیشتر بگم
اقا یه عکس از ماشین lamborghini veneno میزارین:n02:
خدمت شمانقل قول: