یه خوبی که 90 داره اینکه معلوم میشه یه حرکت مشخص تو بازی های متفاوت حکم های متفاوتی داره !!!!
اگه به ضرر پرسپولیس باشه خطاه اگه نه که هیچی !!! (بازی های فصل قبل)
زیاد وارد جزئیات نمیشم با توجه به اتفاقات صبح این تاپیک
Printable View
یه خوبی که 90 داره اینکه معلوم میشه یه حرکت مشخص تو بازی های متفاوت حکم های متفاوتی داره !!!!
اگه به ضرر پرسپولیس باشه خطاه اگه نه که هیچی !!! (بازی های فصل قبل)
زیاد وارد جزئیات نمیشم با توجه به اتفاقات صبح این تاپیک
تقصیر فنایی نیست : بنده خدا استایل طبیعی دستای عمو سپهر اینجوریه :n09:نقل قول:
انشاا... این دیدهای متفاوت داورا و ناظرا نسبت به یه سری از بدیهیات ! با بازیای به مراتب بهتر و نتیجه گیری بهترتر !! حل میشه !
به نظرم نظر فنایی در مورد سپر و صادقی کاملا درست بود.ئ از رفتار دایی اصلا خوشم نیومد.نقل قول:
البته توی فوتبال ایران مربی مجبوره این کارها را بکنه تا بتونه جو به نفع تیمش بشه
به نظرم درمان تمامی مشکلای یکی ورود دستگاه های اطلاعاتی هست که با مافیا فوتبال مقابله کنن و دومی هم قدرت دادن به داوره
شاید الان استقلالی ها از این حرف من خوششون نیاد ولی وقتی انواع جریمه ها در مورد فحاشی، این مشکل رو حل نکرده دیگه باید چکار کرد...تا کی باید این جو مسموم رو توی ورزشگاه ها تحمل کنیم .تا کی باید پدر با پسرش نتونه بره ورزشگاه...دوستان که اطلاعات بالایی دارن خیلی دوست دارم بگن آیا توی فوتبال اروپا هم این وضعیت هست یا نه؟
اگر داور اشتباه کرد راهش جریمه کردنش هست نه فحاشی تماشاچی ها....امیدوارم دوستان صحبتهای من رو رنگی نبینن
فرصت پنج روزه پرسپولیس برای جذب خلعتبری
باشگاه پرسپولیس برای جذب محمدرضا خلعتبرتنها پنج روز فرصت دارد.
به گزارش نامه، پس از اینکه محمدرضا خلعتبری با عجمان امارات قرارداد منعقد کرد، اعلام شد که لیگ این کشور در فصل جاری با عنوان جعلی لیگ خلیج ع ر ب ی برگزار خواهد شد.
کمی بعد اعلام شد که بازیکنان ایرانی نباید در این لیگ به میدان بروند و پس از منتفی شدن حضور نکونام در لیگ امارات، تلاش ها برای فسخ قرارداد خلعتبری با عجمان آغاز شد.
پرسپولیس جدی ترین گزینه برای خرید این بازیکن است اما اماراتی مبلغ یک میلیون دلار برای فسخ قرارداد طلب کرده اند که بسیار سنگین است و قرمزها از فدراسیون و وزارت برای تامین هزینه های جذب خلعتبری کمک خواسته اند.
پنج روز دیگر لیگ امارات آغاز می شود به همین علت پرسپولیس برای جذب خلعتبری تنها پنج روز فرصت دارد
6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربی پرسپولیس در برنامه شب گذشته 90 علیه کارشناس داوری صحبت هایی را مطرح کرد.
به گزارش نامه، سرمربی پرسپولیس که معمولا عصبانی است شب گذشته روی خط برنامه 90 رفت و علیه کارشناس این برنامه موضع گیری کرد.
فنایی تاکید کرد که 15 سال کارشناس 90 است و همواره در مورد مسائل داوری نظر می دهد که این اظهارات با واکنش دایی مواجه شد و با بیان این جمله که شما مشاور یک تیم هستند گفت: طوری می گویید 15سال کارشناس هستید انگار ما در این مدت در فوتبال نبودیم و راگبی بازی می کردیم. بدانید که بزرگ ترین داوران دنیا برای علی دایی قضاوت کرده اند و خیلی خوب می دانم که خطاها چه هستند.
وی ادامه داد: به من می گویید درباره داوری نظر ندهم ولی خودتان درباره کمیته انضباطی و آرای آن اظهارنظر می کنید. مگر کارشناس حقوق هستید؟
دایی تاکید کرد: سال گذشته دربی برگشت همه گفتند که دو پنالتی به سود پرسپولیس گرفته نشده ولی تاکید کردید که کار داور صحیح بوده است.
6
باشگاه پرسپولیس شیوهی جدیدی را برای درآمدزایی و پوشش هزینههای جاری خود برگزیده است.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت باشگاه پرسپولیس در خبری نوشت: به منظور تسهیل حمایت هواداران از باشگاه پرسپولیس، سامانه حمایت مشروط با شمارهگیری *۷۲۰*۹# راه اندازی شد.
به این ترتیب در طول هفته هواداران می توانند با انتخاب یکی از گزینه های پرداخت، مبلغی را از طریق یکی از کارت های بانکی خود به باشگاه پرداخت کنند. در صورت عدم نتیجه گیری تیم در مسابقه آتی خود (باخت تیم) مبلغ مذکور (پس از کسر کارمزد بانکی) به حساب هوادار عودت داده می شود.
همچنین در صورت امتیازگیری تیم در هر مسابقه، به سه نفر از هوادارانی که در آن هفته از تیم حمایت کرده اند به قید قرعه جوایزی پرداخت خواهد شد.
اتفاقا به نظر من دایی خیلی خوب جواب فنایی رو داد فنایی همیشه میره پشت یه نقاب اخلاقی و حرفاشو میزنه
همیشه هم جهت دار کارشناسی میکنه همیشه هم ادعا میکنه ما بی طرفیم دایی هم برای اینکه دستشو رو کنه روی صحنه محمد نوری اصرار میکرد که خطای کف پاشه که واقعا هم بود و هیچ توجیهی هم نداشت اما فنایی چون بنا داشت از داور دفاع کنه خیلی راحت گفت خطا نبوده
خیلی خوشم اومد که دربی فصل پیش رو یادآوری کرد واقعا اونجا فنایی با کارشناسیش یه خاطره تلخ تر از خود اون دربی رو برام ساخت
اصلا کارشناسیش رو قبول ندارم
مثلا صد بار به صحنه نوری با مدافع سپاهان نگاه کردم هر دو بازیکن خیلی طبیعی داشتن کنار هم حرکت میکردن مدافع سپاهان حتی یه وجب هم پاشو برای خطا حرکت نداد اون موقع توی همون نگاه اول میگه خطاس بعد کمی شک میکنه میگه اجازه بده ببینم بعدم کلا بیخیالش میشه
یا همون خطای کف پایی که روی نوری بود
سلام :n02:نقل قول:
مدافع سپاهان بعد بازی خودش مصاحبه کرد و گفت که با نوری برخورد داشته ! بعد شما صد بار نگاه کردی برخوردی ندیدی؟ چجوریه پس نوری به اون وضع افتاد ؟ بند کفشش باز شد رفت زیر پاش
اونجوری قدم قدم افتاد ؟
نمیدونم والا شاید هم من اشتباه میکنمنقل قول:
من ماحبه ای از مدافع سپاهان ندیدم چیزی که من دیدم این بود که مدافع سپاهان توی نود گفت برخوردی نداشته بازم شاید اشتباه شنیدم
ولی اینجوری که مشخصه شما هم هر چی نگاه کردی برخوردی ندیدی چون به جای نشون دادن زمان برخورد حواشی اون رو مثل باز شدن بند کفش و این جور چیزا دلیل پنالتی بودن اون صحنه میدونید
:n16:
العان مثلا پنالتی باشه یا نباشه چه سودی برایت تیم داره جز اینکه تیم بره تو حاشیه واقعا از دایی که ادعای حرفه ای بودن داره تعجب میکنم که تیم رو به این راحتی تو حاشیه میبره .
در مورد پنالتی هم از نظر من پنالتی نبودش هر 2 صحنه باعث مساوی بازی دیشب چندتا بازکن بودن که چند فصل هست اماده نیستن .هادی نوروزی- غلامرضا رضایی-محمدنوری( از هر 1 بازی یع بازی خوب بازی میکنه)
دایی: زمان نشان میدهد که در خریدها اشتباه نکردهام/ انتظارها از روحانی بالاست
علی دایی امیدوار است پرسپولیس با شکست مس به بالای جدول برسد.
به گزارش ایسنا، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری دیدار این تیم برابر مس کرمان با تبریک عید فطر اظهار کرد: دیدار با مس مثل همه بازیها سخت است. مربی
این تیم هم که استاد همه ماست و همه ما شاگرد او هستیم. بازی سختی داریم. مس نشان داده که آرام آرام شکل اصلی خود را پیدا میکند. ما هم تمرینات خوبی داشتیم، در
زمین خودمان بازی میکنیم و از همان دقایق اول بازی به دنبال برد هستیم و میخواهیم سه امتیاز این بازی را بگیریم تا به بالای جدول برسیم.
سرمربی پرسپولیس درباره عملکرد خوب دفاعی این تیم در دو هفته نخست لیگ گفت: نمیتوانیم این را فقط به حساب دروازهبان و خط دفاع تیم بگذاریم. ما دفاع تیمی خوبی
داشتهایم و حمله هم همه بازیکنان خوب کار کردهاند. شکل دفاعی ما بهتر شده است. در دو هفته گذشته به حریفان اجازه نفوذ ندادهایم و در حمله عملکرد خوبی داشتیم اما
ضربات آخر را کم دقت زدیم که مطمئنا با تمرینهایی که انجام دادهایم درست میشود و میتوانیم توازن خوبی بین کارهای هجومی و دفاعی به وجود بیاوریم.
خبرنگاری از دایی درباره معرفی سلطانیفر به عنوان وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان پرسید که سرمربی پرسپولیس پاسخ داد: من شناختی از سلطانیفر ندارم و تا به حال ایشان
را از نزدیک ندیدهام. خیلی وقت هم است که نشنیدهام ایشان در مجموعهای مدیریت داشته باشد. فقط میتوانم برای ایشان آرزوی موفقیت بکنم. امیدوارم ورزش ما از این وضعیت
خارج شود. ما نباید فریب این را بخوریم که در المپیک لندن توانستیم مدالهای بیشتری در مقایسه با دورههای قبل به دست آوریم. مساله دیگر انتخاب مدیران شایسته است که
بتوانند به ورزش کمک کنند.
دایی گفت: انتظارات مردم از روحانی خیلی زیاد است چراکه او با رای اکثریت مردم انتخاب شده و در واقع در همه زمینهها مردم از او انتظار دارند. در ورزش هم مسوولیت خیلی
سخت و حساس است و باید کاری کرد که نشاط به جامعه برگردد. مطمئنا هرقدر ورزش ما قوی باشد و نتایج خوبی بگیرد مردم هم خوشحالتر خواهند بود.
سرمربی پرسپولیس درباره بازیکنان جدیدی که این فصل به خط گرفته گفت: ما بازیکنان جوان و خوبی جذب کردهایم که البته هماهنگی آنها با تیم زمان میبرد. من در دو بازی اول
خیلی نخواستم در ترکیب تیم تغییر ایجاد کنم و 70 درصد بازیکنان همان تیم فصل قبل بودند. میخواستم هماهنگی از بین نرود و مطمئنم که با تمرینها و تلاش بازیکنان، تیم
خوبی تشکیل خواهیم داد. با گذشت زمان شما خواهید فهمید ما در جذب این بازیکنان اشتباه نکردهایم.
وی درباره جوب نامناسب ورزشگاههای فوتبال که اخیرا منجر به کسر امتیاز سه تیم لیگ برتری شده، گفت: من نمیتوانم در این باره نظر خاصی بدهم اما باشگاههای ما در سالم
کردن جو ورزشگاهها میتوانند نقش زیادی داشته باشند. این نباشد که باشگاههای ما فقط اسمشان فرهنگی- ورزشی باشد. ما باید در انتخاب افرادی که به عنوان مشوق به
ورزشگاهها میآوریم دقت کنیم و آنهایی را بیاوریم که تحصیلکرده و مقبول جامعه هستند. مطمئن باشید اگر این کار را درست انجام دهیم، 50 درصد مشکلات ورزشگاهها حل
میشود.
علی دایی در ادامه نشست خبری درباره بحثهایی که در دو هفته نخست لیگ مبنی بر اشتباههای داوران پیش آمده اظهار کرد: من فقط از داوران میخواهم که یکنواخت سوت
بزنند. امیدوارم که همیشه انصاف را رعایت کنند و قوانین داوری را بر بازی حاکم کنند. متاسفانه هرکسی میخواهد کوچکترین صحبتی بکند، فکر میکنند که ما دنبال تخریب
داوری هستیم در حالی که اگر داوریها خوب باشد، آرامش ما هم بیشتر است. من برای جامعه داوری آرزوی موفقیت دارم آنها خیلی بهتر از اینها میتوانند سوت بزنند و بدون
حرف و حدیث به کارشان بپردازند.
سرمربی پرسپولیس درباره کیفیت توپهایی که در لیگ برتر استفاده میشود، گفت: من قبلا هم درباره این موضوع صحبت کردهام. این توپها متعلق به سال 2007 هستند اما
الان ما در سال 2013 هستیم و در لیگ ایران هنوز این توپها استفاده میشود. مطمئنا کیفیت این توپها در طول زمان کم میشود. خدا را شکر تیم ملی ما هم به جام جهانی
راه پیدا کرده و باید توپهای استاندارد را وارد چرخه فوتبالمان کنیم. من اسم نمیآورم که تبلیغ شرکت خاصی نشود، اما توپهای بهتری هم هستند.
دایی گفت: آیا شما توپهایی با این شکل و شمایل را جایی دیدهاید. توپ نارنجی بیشتر به درد برف میخورد. اصلا من یک سوال دارم، مگر سال 2007 که این توپها تولید شده،
لیگ ما با شرکت آلاشپورت قرارداد داشته است؟ مطمئن باشید مردم ما خیلی فهیم هستند. با شعور مردم بازی نکنید. این توپها برای لیگ ما مناسب نیست.
وی در پایان درباره برگزاری دیدار پرسپولیس و سایپا در کرج گفت: این حق طبیعی همه تیمهاست که از میزبانی استفاده کنند الان هم که در پرسپولیس هستم این را میگویم که
میزبانی حق همه تیمهاست و هرجا بگویند ما بازی میکنیم.
دیدم دوستان از بازی نوروزی و نوری و رضایی گله می کنن . من خودم با اینکه از نوروزی خوشم نمیاد ( نه اینکه پرسپولیسی باشه ) ولی بازیکن خوبیه . نه به عنوان تموم کننده . ولی تاثیر گذاره .
همون بازی تراکتور اگر نوروزی اون فرار سرعتیشو نمی کرد و بهترین مدافع تراکتور که دفاعش عالیه رو رد نمی کرد تراکتور 10 نفره نمیشد .
در مورد نوری هم یکی از بازیکنان پرسپولیس هست که من خوشم میاد ازش . ولی نوری به درد هافبک نمی خوره . نوری رو باید خیلی کم عقب تر از مهاجم ها بهش بازی بدن . من بازی های
فصل پیش رو نگاه می کردم حتی اون نیم فصل اول که کریمی هم بود همکاری خوبی با کریمی انجام میداد تو محوطه جریمه . کلآ نوری تو محوطه جریمه بازیش خوبه . فصل پیش هم گل های
حیاتی زد . ولی به نظرم اصلآ به درد هافبک نمی خوره .
اما رضایی من برام سواله چرا هنوز تو پرسپولیس بازی می کنه . به نظرم یکی از دلایل نتیجه نگرفتن پرسپولیس رضایی هست . هر چند بعضی مواقع خیلی کم یه حرکتایی می کنه .
به نظرم اگر پرسپولیس این فصل با این ترکیب بازی کنه میتونه نتیجه بگیره ..
------------------------------------ نیلسون --------------------------------------
میثم حسینی ------------ حسینی -------------- بنگر ----------------- ماهینی
----------------------------- حقیقی ------------------------------------------
------------------------------------------------- دهنوی -----------------------
؟؟ -------------------------------------------------------------------- صادقیان
---------------------------------- نوری -------------------------------------
----------------- سید صالحی -------------- نوروزی ( عباس زاده )
هافبک چپ رو نمی دونم کی رو بذارم . بازی امیدعالیشا و میلاد غریبی و این بازیکنای جدید رو ندیدم . شاید به خاطر این کمبود هست که دایی به رضایی بازی می ده .
سمت چپ با اومدن خلعتبری می تونه به بهترین شکل پر بشه یا شایدم آماده شدن پولادی ....
توی این ترکیب دهنوی آزاد باشه و خط هافبک رو بچرخونه .
اگه اون جای خالیم پر کنی تیمت میشه 12 نفره:n02: فکر کنم به خاطر احساس ضعف شدید در تیم مجبور شدی تیمو 12 نفره بفرستی داخل:n02:نقل قول:
هافبک چپ رو نمی دونم کی رو بذارم . بازی امیدعالیشا و میلاد غریبی و این بازیکنای جدید رو ندیدم . شاید به خاطر این کمبود هست که دایی به رضایی بازی می ده .
اگه خلعتبری بیا خداییش تیم خوبی میشیم رضایی هم یاد میگیره شبا زودتر بخوابه صبحا زودتر بیدار بشه:n02:
عجب من یه بارم شمردم اون موقع قبل از اینکه پست رو بزنم 10 تا شمردم بدون اون علامت سواله :n02:نقل قول:
------------------------------------ نیلسون --------------------------------------
میثم حسینی ------------ حسینی -------------- بنگر ----------------- ماهینی
----------------------------- حقیقی ------------------------------------------
------------------------------------------------- دهنوی -----------------------
؟؟ -------------------------------------------------------------------- صادقیان
---------------------------------- نوری ( نوروزی ) ---------------------------
----------- سید صالحی ( عباس زاده ) --------------------------------------
الان درست شد . نوری و سیدصالحی نقش گلزن دارن . البته نوری می تونه برای سید صالحی موقعیت ایجاد کنه .
ولی بازم سمت چپ مشکل داره . به نظرم کوتاهی مربی یا کادر فنی بوده که به فکر چپ نبودن . نمیشه که بقیه جاها با بازیکنای خوب پر بشه ولی یه طرف هیچی . حیفه یه تیمی خوب
بسته شده و زود کارشو شروع کرده ولی به خاطر یه بازیکن به هم بریزه .
شاید اگر خلعتبری اون قرارداد رو به اون زودی امضا نمی کرد یا پولادی مصدوم نمیشد مشکل چپ هم نبود .
در آخر هم به نظرم این تیم با ابراهیم زاده موفق تر می شد بشه .
با گذشت چند فصل ناموفق در پرسپولیس هنوز مورد اعتماد دایی است .
وی 15 مردادماه سال 63 در شیراز بدنیا آمد .
رضایی در سال 87 به تیم ملی فوتبال ایران به مربیگری علی دایی دعوت شد. که در بازی با تیم ملی فوتبال زامبیا اولین گل ملیش را به ثمر رساند. موثرترین گل ملی او گل به تیم ملی فوتبال سوریه بود که باعث صعود ایران به دور بعد مسابقات مقدماتی جام جهانی شد. وی سابقه بازی در تیمهای ایرانی فجر سپاسی شیراز، صبا باطری و فولاد خوزستان را دارد.او در فصل 89-90 به تیم پرسپولیس تهران پیوسته..شماره پیراهن وی در این تیم 10 می باشد.
غلامرضا رضایی توانست با زدن گل در ثانیه ۱۱ دیدار با فجر سپاسی شیراز در ۱۰ دی ۱۳۹۱ و در شرایطی که فجرسپاسی شیراز شروعکننده بازی بود٬عنوان زننده سریعترین گل تاریخ لیگ برتر ایران را در آن دوره به دست آورد.
از همان روزی که فوتبال را شروع کردم مربیان و همبازیانم می گفتند که از سایرین جلو هستم و آینده خوبی را برایم پیش بینی می کردند. فکر نمی کردم به این درجه برسم اما می دانستم آینده روشنی خواهم داشت و به خودم اطمینان داشتم.
* خانواده ام همیشه حامی من بودند. به واسطه اینکه علیرضا برادر بزرگترم هم فوتبالیست بود، این رشته در خانواده ما طرفدار داشت! البته علیرضا به خاطر انتخاب های بدی که داشت به حقش در فوتبال نرسید.
* سومین پسر خانواده هستم و یک برادر بزرگتر به جز علیرضا هم دارم که فوتبال را به طور جدی دنبال نکرد.
* خدا را شکر در این سال ها به هرچه می خواستم رسیدم. مهم این بود که از تلاش هایم به نتیجه لازم برسم و باعث افتخار خانواده ام بشوم و آن ها را سربلند کنم.
* بیشتر از خانواده هدیه تولد می گیرم. کمتر پیش آمده از کس دیگری کادوی تولد بگیرم.
* پرسپولیس امسال نسبت به سال گذشته وضعیت به مراتب بهتری دارد و قطعا پرسپولیس واقعی را امسال همگان خواهند دید.
* گل زدن برای من مهم نیست، مهم این است که پرسپولیس برنده شود و به هدفمان که قهرمانی لیگ برتر است برسیم .
وی در بازیهای باشگاههای آسیا 6 بار ( 4 بار با صبا و 2 بار با پرسپولیس به میدان رفته ) . 2 بار قهرمان جام حذفی شده یک بار با فولاد و یک بار با پرسپولیس
از 4 تیمی که عضوش بوده ( فجر -صبا-فولاد- پرسپولیس ) بیشترین گلها رو توی فجر به ثمر رسونده
قرارداد وی با پرسپولیس تا خرداد 93 هست و باید دید توی این یک سال پیش رو روند رو به رشدی داره یا نه !؟
تولدش مبارک :n12:
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ۳ ساعت به سازمان صدا و سیما رفت
محمد رویانیان به مدت سه ساعت به سازمان صدا و سیما رفت و با مسئولان این سازمان به گفتوگو پرداخت.
به گزارش خرداد به نقل از فارس، در چند روز اخیر محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس یکی از منتقدان برنامه 90 و صدا و سیما بود از همین رو این مدیرعامل سعی کرد تا شب گذشته روی خط برنامه 90 برود و جواب عادل فردوسیپور و اظهاراتش را بدهد. اما علیرغم تلاشهای فراوان موفق به این کار نشد. ولی رویانیان پس از گفتوگوی تلفنی با مدیران صدا و سیما و تماسهایی که با وی داشتند، امروز به مدت سه ساعت به سازمان صدا و سیما رفت و با مسئولین و مدیران این سازمان در خصوص مسائل مختلف به بحث و گفتوگو نشست.
در پایان این جلسه رویانیان به توافقات بسیار خوبی هم با مسئولان صدا و سیما رسید و سپس این سازمان را ترک کرد.
6
دو فرزند علی کریمی با عقد قراردادهایی دو ساله به تیم پاس شمیران پیوستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علی کریمی یکی از بازیکنان خوب کشورمان است که محبوبیت خاصی در بین هواداران فوتبال دارد. نکته جالب این است که بدانید دو فرزند علی کریمی به نام هاوش و هیرسا کریمی از امروز رسما وارد عرصه فوتبال شدهاند و با عقد قراردادی دو ساله به تیم پایههای پاس شمیران در فوتبال تهران پیوستند.این موضوع برای علی کریمی میتواند نکتهای جالب باشد چون او قبلا اعلام کرده بود که علاقه چندانی به حضور فرزندانش در فوتبال ندارد.
منبع فارس
6
پرسپولیس - نفت؛ در ورزشگاه تختی دیدار دو تیم نفت تهران و پرسپولیس در چارچوب هفته ششم لیگ برتر در ورزشگاه تختی تهران برگزار می شود.
تسنیم: سازمان لیگ برتر فوتبال از برگزاری دیدار دو تیم نفت تهران و پرسپولیس در ورزشگاه تختی خبر داد.
به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، دیدار دو تیم نفت تهران و پرسپولیس در چارچوب هفته ششم لیگ برتر در ورزشگاه تختی تهران برگزار می شود.
این دیدار ساعت 20:15 اول شهریور برگزار میشود. پیش از این قرار بود این دیدار در ورزشگاه آزادی برگزار شود.
6
بازی ما و پرسپولیس پر گل میشود
بانکیا: سرمربی مس کرمان می گوید ریسک بزرگی کرده که هدایت این تیم را برعهده گرفته است.
به گزارش بانکداری ایران (بانکیا) به نقل از خبرآنلاین؛محمود یاوری سرمربی مس کرمان در کنفرانس خبری پیش از بازی با پرسپولیس گفت:«فکر می کنم یک بازی خوب از آب در بیاید.می دانم که پرسپولیسی ها از ما شناخت دارند،البته ما هم این تیم را به خوبی می شناسیم.امیدوارم فردا شرایط طوری شود که هر تیم به حق خودش برسد.»
یاوری این را گفت و با اشاره به مشکلات داوری ادامه داد:«دو بازی قبل ما را دو داور جوان قضاوت کرده اند که ما از این موضوع لطمه خوردیم.امیدوارم برای این دیدار از داوران جوان استفاده نکنند.به هر حال جلوی چشمان 50-60 هزار تماشاگر قرار میگیرند و باید با قاطعیت قدرت قضاوت کنند.انتظار ما این است که خدایی نکرده قضاوت داور در سرنوشت هیچ تیمی تاثیر نگذارد و داور حاکمیت را در زمین پیاده کند تا هیچ تیمی از این موضوع لطمه نخورد.»
یاوری در پاسخ بخ سوال یکی از خبرنگاران که پرسید شما با قبول کردن هدایت مس ریسک بزرگی انجام دادید این واکنش را نشان داد:«
دقیقا ریسک بزرگی بود،من در زندگی ام زیاد ریسک می کنم و عادت کرده ام که زندگی آرامی نداشته باشم.به هر حال حالا هم این کار را را انجام داده ام و مسئولیتش را می پذیرم.فکر می کنم یک مربی باید چنین ریسک هایی را انجام بدهد.»
سرمربی مس با بیان اینکه مطمئن است در بازی فردا گل های زیادی ردوبدل خواهد شد ادامه می دهد:«مطمئن هستم که فردا گلهای زیادی رد و بدل میشود و امیدوارم سهم گلهای ما بیشتر باشد و بازی خوبی را تماشاگران شاهد باشند.»
از محمود یاوری درباره کسر یک امتیاز از برخی تیم ها پرسیده شد که او گفت:«به نظرم ما باید قبل از اینکار اقدامات فرهنگی انجام دهیم، باید تماشاگران ما آموزش ببینند، معتقدم اگر کنترل هواداران را به تیم میزبان بدهیم شرایط بهتری در ورزشگاهها حاکم خواهد شد. هیچ تیمی را نمیشود به صورت خاص تنبیه کرد شاید همین یک امتیاز در سرنوشت تیم تاثیرگذار باشد. به هر حال تیمها 25-30 میلیارد هزینه میکنند و به دنبال نتیجه گیری هستند.درست نیست که بخواهیم از تیم امتیاز کم کنیم البته کمیته استیناف این رای را برمیگرداند، شما ببینید سایپا که هزار تماشاگر دارد باید این لطمه را بخورد، شاید این موضوع از پیش تعیین شده بود، اما باید به نظر تصمیمی بگیریم که تاثیر گذار باشد، چرا که شاید با این تصمیم هواداران عصبی شوند و یا باشگاه دست به کارهای دیگری بزند، به نظرم آموزش تاثیر به سزایی دارد.»
6
یادآور سنگینترین شکست دایی مربی
این شکست 4 بر صفر، سنگین ترین شکست دوران مربیگری علی دایی در فوتبال باشگاهی ایران بوده است
قانون آنلاین- علی دایی فردا شب در حالی با پرسپولیس رو در روی مس قرار می گیرد که از آخرین دیدار با این تیم کرمانی به هیچ عنوان خاطرات خوبی ندارد. دایی در نیم فصل دوم سال گذشته با راه اهن به کرمان رفت و با نتیجه 4 بر صفر مغلوب تیم بوناچیچ شد. جالب اینکه بدانید این شکست 4 بر صفر، سنگین ترین شکست دوران مربیگری علی دایی در فوتبال باشگاهی ایران بوده است. حالا باید دید دایی اینبار با پرسپولیس می تواند این شکست را جبران کند و از کرمانی ها انتقام بگیرد یا خیر.
6
بازیکن پرسپولیس: تحمل نیمکت نشینی برایم دشوار است ؛ با دایی صحبتی نمی کنم
به گزارش اوج نیوز؛ محمدرضا خانزاده درباره شرایط تیمش قبل از دیدار با مس کرمان اظهار داشت: «شرایط خوبی داریم و آماده دیدار با مس کرمان هستیم. به نظر من دیدار چهارشنبه شب از دو دیدار قبلی ما راحت تر است. با این حال مس تیم خوبی است و امیدوارم در آزادی بتوانیم 3 امتیاز را مال خود کنیم.»
وی درباره نیمکت نشینی اش در بازی های قبلی عنوان کرد: «پرسپولیس تیم بزرگی است و انشاءالله به همه بازی می رسد. با دایی صحبتی نمی کنم اما تلاش می کنم تا خودم را در تمرینات ثابت کنم. نیمکت نشینی برایم دشوار است اما در بازی های آینده شک ندارم به من هم بازی خواهد رسید.»
مدافع تیم پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا فکر نمی کند با ادامه این روند موقعیتش در تیم ملی را از دست بدهد، خاطرنشان کرد: «انشاءالله این طور نمی شود. تازه اول فصل است و بازی های زیادی تا پایان باقی مانده است.»
خانزاده در پایان افزود: «همه بازیکنان هم قسم شده اند تا ناکامی های قبلی را جبران کنند. انشاءالله امسال بهترین عملکرد را خواهیم داشت و به قهرمانی می رسیم.»
6
رویانیان در جمع بازیکنان و اعضای هیات مدیره عنوان کرد که از این پس تعیین مبلغ پاداش ها تا انتهای فصل برعهده دایی خواهد بود تصمیمی غیرمنتظره که تعجب بازیکنان و حتی کادر فنی و البته اعضای هیات مدیره را در برداشت.
به نظر می رسد در فصل جاری همه مسائل بیرونی و درونی پرسپولیس تحت کنترل و اختیار علی دایی و سرمربی سرخ هاقرار گرفته است و او در همه موارد تصمیم گیرنده است و به نوعی علاوه بر وظایف سرمربیگری، قرار مسئولیت های دیگری را نیز برعهده بگیرد. وظایفی که غالب آنها جزو اختیارات مدیرعامل محسوب می شود!
به گزارش افکارنیوز ؛ یکی از مسائلی که دایی در فصل جاری بر عهده گرفته و برای در اختیار گرفتن آن نیز پافشاری زیادی داشته، تصمیمی گیری درباره پاداش ها و جرائم بازیکنان و کادر فنی است. سرمربی پرسپولیس در مذاکرات طولانی اش با مدیرعامل باشگاه درخواست موکد داشت تا تصمیم گیری در این مورد شخصا به او واگذار شود و او بنا به تشخیص خود پاداش ها و یا جرائم را برای اعضای تیم در نظر بگیرد.
نکته ای که رویانیان با اکراه آن را پذیرفت و از همین رو در جلسه ای که اواسط هفته گذشته به همراه اعضای هیات مدیره با بازیکنان داشت، به آن اشاره کرد. رویانیان در جمع بازیکنان و اعضای هیات مدیره عنوان کرد که از این پس تعیین مبلغ پاداش ها تا انتهای فصل برعهده دایی خواهد بود تصمیمی غیرمنتظره که تعجب بازیکنان و حتی کادر فنی و البته اعضای هیات مدیره را در برداشت.
6
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: قانون در همه جا یکسان است و نباید برداشتهای مختلفی از قانون شود.
به گزارش نامه به نقل از فارس ، علی دایی در کنفرانس مطبوعاتی قبل از دیدار مقابل مس کرمان ضمن تبریک روز خبرنگار و عید فطر گفت: بازی با مس همانند تمامی دیدارها سخت است. مس مربیای دارد که استاد همه ماست و ما همه شاگرد یاوری هستیم. مس کم کم شکل واقعی خودش را پیدا میکند ما نیز تمرینات خوبی داشتیم و در زمین خودمان از همان ابتدا به دنبال زدن گل هستیم تا با سه امتیاز از زمین خارج شویم. با تمرکز لازم می توانیم پیروز شویم.وی در مورد اینکه پس از دیدار مقابل سایپا در 8 مسابقه در تهران به میدان میروند عنوان کرد: از یک بابت خوب است اما با توجه به اینکه اوایل فصل است و تیم جا نیفتاده باید تمام تلاشمان را بکنیم چه در خانه و چه در خارج از خانه امتیازات کاملمان را بگیریم و به بالای جدول بیاییم. اگر قدر موقعیتهایمان را بدانیم باید از همین ابتدا امتیازات را کسب کنیم تا کارمان به اما و اگر نکشد.سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سوال که دفاع این تیم گل نمیخورد اما در خط حمله مهاجمانشان در امر گلزنی ناموفق هستند اظهار داشت: نگرانی به هیچ وجه نداریم. تیم کم کم خودش را پیدا میکند. تیمی که در دفاع موفق است نمیتوان آن را به حساب دروازهبان و خط دفاعش گذاشت چرا که کل مجموعه خوب بوده است. از لحاظ شکل دفاعی خیلی خوب شدیم و اجازه موقعیت سازی به حریفان ندادیم. در کار تهاجمی نیز اگر در زدن ضربات آخر دقت کنیم مطمئنا نتایج بهتری میگیریم. این مسئله نیز با تمرین حل میشود و انشاءالله شاهد توازن بهتری در کارهای دفاعی و هجومی خواهیم بود.دایی در مورد حضور سلطانی فر در کابینه حسن روحانی به عنوان وزیر ورزش گفت: شناختی از سلطانیفر ندیدم. او در جای خاصی به عنوان مدیر فعالیت داشت. برای همین اظهار نظر نمیکنم و تنها آرزوی توفیق دارم تا بتوانم با دوستان و مدیران ورزشی ورزش را از این حالت خارج کنم. نباید فریب مدالهای بیشتری که در لندن گرفتیم را بخوریم این مدالها در یکی دو رشته بود و به غیر از آنها دچار ضعف بودیم. امیدوارم با انتخاب مدیران لایق ورزش به شرایط خوبی برسد.انتظار مردم از دولت زیاد است. با توجه به انتخاب حسن روحانی با اکثریت آرا و در دور اول انتخابات مردم انتظار زیادی دارند. با موفقیت در ورزش نشاط جامعه مطمئنا بالا میرود. کار سلطانیفر در صورت تائید مجلس بسیار سخت است. او باید نشاط را به جامعه بازگرداند با توجه به اینکه ورزش نقش بسزایی در این موضوع دارد و با نتیجه گرفتن در عرصههای بینالمللی باعث نشاط جامعه می شود.وی در مورد میزان رضایتش از عملکرد جوانان پرسپولیس عنوان کرد: جوانان خوبی به خدمت گرفتیم اما جا افتادن آنها در تیم زمانبر است. جوانها را آرام آرام به ترکیب تزریق میکنند. در دو مسابقه گذشته دیدید 70 درصد تیم را بازیکنان سابق تشکیل داده است چرا که با تغییرات زیاد هماهنگی از بین میرود. از شرایط فعلی راضی هستم و با گذشت زمان مشخص میشود که اشتباه نکردیم.سرمربی پرسپولیس در مورد تصمیم کمیته انضباطی مبنی بر کسر امتیاز از تیمهایی که هوادارانشان دشنام میدهند گفت: چون از این موضوع سررشته ندارم نظر نمیدهم اما نقش باشگاهها در محیط و جو سالم ورزشگاهها بسیار مهم است. باشگاهها باید فرهنگسازی کنند و فقط اسم فرهنگی را یدک نکشند. باید در انطباق مشوق دقت داشته باشند و از افراد تحصیلکرده و دارای عقبه استفاده کنند. اگر در گزینش دقت کنیم 50 درصد اختلافات کم میشود.دایی در مورد مصدومان و محرومان تیمش اظهار داشت: رضا حقیقی تمرین کرده و مصدومیتی ندارد. خوشبختانه در تیم ما مصدومی نیز وجود ندارد.وی در مورد اینکه انتقادات زیادی درهفتههای اخیر به داوری شده و محمود یاوری نیز به این موضوع اعتراض کرد گفت: قوانین تعیین نمیکند. ای کاش از قوانین همه برداشتی یکسان و یکنواخت داشته باشند نه اینکه در یک بازی خطایی شود و بازیکن را با اخراج و کارت زرد جریمه کنند و در یک دیدار دیگر خطای شدیدتر مشابه همان صحنه را هیچ جریمهای نکنند. متاسفانه موضوع بدی باب شده که هر کسی صحبت می کند فکر میکنند جبهه گرفته است. دنبال تخریب نیستیم. همه دوست داریم داوری خوب باشد و به فوتبال کمک کند چرا که در این صورت آرامش ما نیز بیشتر می شود. برای جامعه داوری آرزوی موفقیت می کنم و دعا میکنم فردا داور به دور از حاشیه و به خوبی شوت بزند.سرمربی پرسپولیس در مورد توپهای شرکت آل اشپورت که تولید سال 1007 است گفت: شما توپها را ببینید روی آن نوشته شده برای سال 2007 است. این توپها از رده خارج شده و چطور میتوان سال 2010 از توپهای 2007 استفاده کرد. حیثیت این توپها روی مسابقات اثر میگذارد. (دایی توپ آل اشپورت را و تاریخ تولید آن را به خبرنگاران نشان داد.) در چنین کشوری مثل ما که تیم ملیاش به جام جهانی رفته استفاده از این توپها خوب نیست. از دید ما ورزشیها این توپ ها را استوک میگویند. فکر میکنم این توپها در انبار بوده و با 2_3 دلار آن را گرفتهاند توپهایی که هیچ جا با آن بازی نمیشود. باید توپها استاندارد شود و از همان توپهایی استفاده کنیم که در جام جهانی یا جام ملتهای از آنها استفاده میشود. اگر در شکل و شمایل توپ رنگ سفید آن نبود به درد بازی کردن در برف میخورد.دایی در مورد اینکه تولیدکنندههای این توپ اعلام کردند این توپها را مخصوص ایران ساختهاند عنوان کرد: چطور میشود در سال 2007 قرارداد بسته باشند که توپی را در سال 2013 برای ایران تولید کنند شاید مدت تولید توپها انقدر طول کشیده است. نباید با شعور مردم بازی کنند چرا که مردم خیلی فهیم هستند. آنها که علم غیب نداشتهاند که سال 2007 توپی مخصوص لیگمان درست کنند.سرمربی پرسپولیس در مورد لباسهای تولید شده این شرکت که باشگاه پرسپولیس نیز از آنها استفاده میکند عنوان کرد: چون خودم تولیدی دارم درست نیست که در مورد این مسئله اظهارنظر کنم.دایی در مورد اینکه آیا راضی هستند که در دیدار مقابل سایپا در استان البرز به میدان برود اظهار داشت: سال قبل هم که در راهآهن بودم این موضوع اعلام کردم و مخالفتی با این مسئله ندارم. حضورم در پرسپولیس باعث نمیشود نظرم تغییر کند. اگر شرایط فراهم شود ایراد ندارد و با کمال میل بازی میکنیم.
6
کفاشیان:کفاشيان در خصوص تلاش برای بازگرداندن خلعتبری از امارات گفت:بعداز پیگیری های باشگاه پرسپولیس و خلعتبری نامه ای به وزیر ورزش وجوانان دادیم تا با حمایت مالی شان مانع حضور ورزشکارانمان در لیگ امارات شوند.
علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال در گفتگو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افزود: ما نامه ای از مراجع ذیصلاح دریافت کردیم که به هیچ عنوان اجازه رفتن بازیکنان به حوزه خلیج فارس و لیگ امارات به خاطر نام جعلی لیگشان را ندهیم بر این اساس ما هم به دنبال راهکاری هستیم تا خلعتبری را به لیگ ایران بازگردانیم. کفاشیان در ادامه اظهار داشت: خلعتبری قبل از حکم مراجع ذیصلاح با عجمان امارات قرارداد بسته بود به خاطر همین ما نمی توانستیم مانع حضور خلعتبری در لیگ امارات شویم بر این اساس برای اینکه قراردادش مانع حضور خلعتبری در لیگ امارات شویم بر این اساس برای اینکه قراردادش را این بازیکن با باشگاه عجمان امارات فسخ کند باید یک میلیون دلار خسارت بدهد. وی درباره مانع شدن جواد نکونام از قرارداد بستن با الشارجه امارات گفت: نکونام زمانی قرارداد با باشگاه الشارجه امارات بسته بود که بخشنامه برای فدراسیون آمده بود براین اساس این بازیکن محدودیت برای حضور در لیگ امارات داشت. کفاشیان در ادامه تصریح کرد: قضیه جواد نکونام با خلعتبری فرق می کند براساس بخشنامه صادر شده ما برای ماندن نکونام در استقلال پادرمیانی کردیم. کفاشیان عنوان کرد: بر این اساس ما به نکونام کمک کردیم که در ایران بماند و با یکی از باشگاه های استقلال یا تراکتورسازی قرارداد ببندد. به هر حال ما پول قرارداد نکونام را پرداخت نکردیم بلکه قرار شده که اگر باشگاه استقلال در دادن مبلغ قرارداد نکونام دچار مشکل شد از درآمد باشگاه در سازمان لیگ این مشکل برطرف شود. وی درباره تهدید خلعتبری از بالابردن پیراهنش بعد از گلزنی در لیگ امارات گفت: من خبری از تهدید خلعتبری از نوشتن خلیج همیشه فارس در پیراهنش ندارم تا در این باره نظری بدهم. کفاشیان در خصوص فروش ساختمان کمیته ملی المپیک با قیمت پایین گفت: گزارشی به اعضای اجرایی کمیته ملی المپیک ارائه شده است که این ساختمان پایین تر از قیمت کارشناسی شده فروخته شده است. وی در ادامه بیان داشت: بر این اساس ما در حال استعلام این قضیه هستیم که چرا کارشناسان قبلی قیمت بالاتری برای این ساختمان نسبت به کارشناسان فعلی پیش بینی کرده بودند و به همان قیمت بالا فروخته شده است. وی درباره فروش این ساختمان به یک شرکت صوری گفت: این شرکت صوری نیست و نام آن در قرارداد ذکر شده است. وی درباره شایعه فروش ساختمان المپیک به نزدیکان اعضای اجرایی هیأت رئیسه گفت: من در این باره خبری ندارم اما قرار است ابهامات به وجود آمده در جلسه ای با حضور مهار اعضا پیگیری شود. وی درباره فروش ساختمان به خاطر پرداخت هزینه های المپیک 2012 خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته پول فروش ساختمان المپیک قرار شده برای ساختن ساختمان جدید المپیک صرف شود اما هنوز این اقدام انجام نشده است. به خاطر همین این پول در حساب سپرده کمیته ملی المپیک گذاشته شده است
باشگاه پرسپولیس با ارسال نامهای به فدراسیون فوتبال خواهان گرفتن تست دوپینگ از بازیکنان در بازی چهارشنبه شب این تیم مقابل مس کرمان شد. ایسنا: در سالهای گذشته فوتبال ایران چندین بار شاهد وقوع پرتعداد موارد دوپینگ در لیگ برتر و لیگ دسته یک بوده است. در برخی موارد باشگاهها از دوپینگ بازیکن تیم حریف متضرر هم شدهاند و مواجهه با این موضوع یکی از دغدغههای تیمهای لیگ برتر است. امروز (سهشنبه) باشگاه پرسپولیس با ارسال نامهای به فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ خواهان انجام نمونهگیری پس از بازی فردا شب مقابل مس کرمان شد. در این نامه درخواست شده نمونهگیری از بازیکنان هر دو تیم به عمل بیاید.
6
تمام موقعیت ها را برای پرسپولیس گل میکنم
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: «با پیروزی در بازی های آینده به صدر جدول می رسیم.»
به گزارش سرویس ورزشی خبرنو؛ پیام صادقیان در خصوص وضعیت پرسپولیس اظهار داشت: «خوشبختانه شرایط خوبی داریم. در بازی با ذوب آهن هم مثل دیدار با تراکتورسازی مستحق برد بودیم اما بدشانسی آوردیم و توپ هایمان تبدیل به گل نشد. امیدوارم از این بازی بدشانسی های ما تمام شود.»
وی ادامه داد: «اصلا نگران نیستیم که الان در صدر جدول نیستیم. صدرنشینی در هفته های ابتدایی که اهمیتی ندارد. ما تلاش می کنیم بازی های آینده را ببریم و به صدر برسیم و سپس روند خوبمان را تداوم ببخشیم.»
صادقیان افزود: «با شراطی که در تیممان می بینم امسال بهترین بازی ها را ارایه خواهیم داد. پرسپولیس هم مثل بقیه تیم ها به زمان نیاز دارد چون بدن بازیکنان هنوز سنگین است و چند هفته ای طول می کشد در شرایط مسابقه قرار بگیریم.»
مهاجم پرسپولیس درباره وضعیت خود گفت: «برای همه بازی های پرسپولیس انگیزه دارم. دوست دارم گل های زیادی برای پرسپولیس بزنم و دیگر نمی خواهم موقعیت از دست بدهم. من با انگیزه زیاد به پرسپولیس آمده ام و می خواهم بهترین روزهای فوتبالی ام را در این تیم داشته باشم.»
وی درباره اینکه چه زمانی به ترکیب اصلی پرسپولیس می رسد؟ خاطرنشان کرد: «درباره این موضوع باید دایی تصمیم بگیرد. من به عقیده دایی احترام می گذارم و می دانم که او بهترین ها را به زمین می فرستد. این موضوع را درک می کنم و هر وقت دایی صلاح بداند برای پرسپولیس فیکس بازی می کنم.»
صادقیان درخصوص رویارویی با تیم مس گفت: «برای مس و محمود یاوری احترام زیادی قایلم. نمی خواهم درباره گذشته حرف بزنم و همه تمرکز من روی همین بازی است. با حمایت هواداران 3 امتیاز بازی فردا مال پرسپولیس است.»
6
اطلاعيه باشگاه پرسپوليس در مورد حق پخش باشگاه پرسپوليس درباره مباحث اخير مطرحشده پيرامون برنامه 90 و حق پخش تلويزيوني مسابقات فوتبال اطلاعيه صادر کرد. به گزارش سايت باشگاه پرسپوليس، باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس با صدور اطلاعيهاي درباره مباحث اخير مطرح شده از سوي مدير عامل باشگاه پيرامون برنامه 90 و حق پحش تلويزيوني باشگاههاي فوتبال توضيحاتي را ارائه کرد.
متن اطلاعيه باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس به شرح زير است:
1- طبق هماهنگي قبلي قرار بود محمد رويانيان مدير عامل باشگاه پرسپوليس دوشنبه شب از طريق برنامه 90 درباره اظهارات اخير خود توضيحاتي ارائه کرده تا از برداشتهاي متفاوت جلوگيري شده و شفاف سازي نمايد. آقاي رويانيان به هنگام پخش برنامه 90 به مراسم پايگاه بسيج مسجد جامع ازگل رفته بود و به علت تمام شدن شارژ تلفن همراه پاسخگوي تماس عوامل برنامه 90 نبود و براي پاسخگويي سريعا به دفتر کار خود در فرمانيه رفت اما اين برنامه پس از آنکه مجرياش مطالبي را در خصوص آقاي رويانيان مطرح کرد به رغم تماس روابط عمومي باشگاه با عوامل برنامه 90 مبني بر اينکه مدير عامل پرسپوليس آماده پاسخگويي است، ارتباطي با ايشان برقرار نکرد که اين يک طرفه به قاضي رفتن عادلانه نبود. شايد هم برخي نگران بودند که درآمدهاي صدا و سيما از حق پخش تلويزيوني از سوي مدير عامل باشگاه پرسپوليس در يک برنامه پر بيننده مطرح شده و اعداد و ارقامي بيان شود که با ميزان پرداختي صدا و سيما به باشگاهها بابت حق پخش تفاوت چشمگيري دارد.
2- مدير عامل باشگاه پرسپوليس عزم خود را جزم کرده تا با همکاري فدراسيون فوتبال، سازمان ليگ، اتحاديه مديران باشگاههاي کشور و رسانههاي محترم پيگير حق پخش واقعي باشگاهها از صدا و سيما و دولت شود اما به ميان آمدن نام فردوسيپور و برداشت متفاوت از اظهارات مطرح شده موجب شده تا همه از اصل ماجرا و واقعيت حاکم فاصله گرفته و به جاي پيگيري مطالبات به حق باشگاهها به موضوعات ديگري توجه نمايند.
3- سازمان صدا و سيما از نگاه مديريت باشگاه پرسپوليس بدون ترديد يکي از قويترين سازمانهاي فعال در قاره آسيا است. صدا و سيما خدمات بزرگي را به مردم، نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و حتي ورزش کشور ارائه کرده و مدير عامل باشگاه پرسپوليس نيز به وابسته فعاليت در نهاد و ارگانهاي مختلف با بخشهاي سياسي، اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و ورزشي صدا و سيما در ارتباط تنگاتنگ بوده و بيگانه با قوانين و ضوابط حاکم بر صدا و سيما نيست. محمد رويانيان به واسطه فعاليت در راهنمايي و رانندگي، پليس 110، ستاد حمل و نقل و سوخت کشور، باشگاه پرسپوليس و ديگر نهادها حداقل 30 قرارداد با سازمان صدا و سيما به امضاء رسانده و به همين دليل نسبت به خيلي از مسائل کاري در اين سازمان آگاهي و اطلاع دارد و اين را نيز به خوبي ميداند که در صدا و سيما ميتوان درباره مسائل مختلف ورزش و فوتبال کشور به اظهار نظر پرداخت الا حق پخش تلويزيوني باشگاهها و درآمدهاي صدا و سيما از محل پخش مسابقات فوتبال و برنامههاي ورزشي. ترديدي نداريم که صحبت کردن در اين باره در برنامههاي مختلف راديو و تلويزيون «خط قرمز» مسئولان محترم صدا و سيما است و تجربه ثابت کرده که آنها تاکنون به هيچ مقام مسئولي اجازه ندادهاند در يک برنامه زنده تلويزيوني بيش از يکي، دو دقيقه درباره حق پخش مسابقات فوتبال به اظهار نظر بپردازد. براستي چرا؟!
چرا حق پخش تلويزيوني فوتبال تبديل به «خط قرمز» صدا و سيما شده است؟! چرا اجازه نميدهند در اين باره نظري مطرح شده و در رسانه ملي موشکافانه به آن پرداخته شود؟ چرا در همين برنامه 90 که کل فوتبال و ورزش کشور را به چالش ميکشد هيچگاه در اين ساليان به موضوع حق پخش تلويزيوني باشگاهها پرداخته نميشود؟! آيا براي اين چراها پاسخي يافت ميشود؟!
4- دوستان عزيز! روساي محترم فدراسيون فوتبال، سازمان ليگ، اتحاديه مديران باشگاههاي کشور و رسانههاي محترم ورزشي که وجدان بيدار و آگاه جامعه هستيد؛ موضوع حق پخش تلويزيوني که درد فوتبال و باشگاههاي ايران است توسط مدير عامل باشگاه پرسپوليس مطرح شد اما متاسفانه اين بحث مهم به واسطه برداشت متفاوت نسبت به آنچه نظر مدير عامل باشگاه پرسپوليس بود به گونه اي ديگر بازتاب پيدا کرد. در اين رابطه هيچ رسانهاي را مقصر نميدانم و به واسطه حمايت رسانهها از شخص فردوسيپور دلخور نيستيم و بار ديگر بايد بگوييم منظور مدير عامل پرسپوليس درآمدهاي حاصله از پخش برنامه 90 و مسابقات فوتبال بود که اين درآمدها به طور طبيعي عايد سازمان صدا و سيما ميشود و نه عوامل برنامههاي ورزشي اما ... يک حساب سرانگشتي کافي است تا همه ما اهالي ورزش و فوتبال کشور بار ديگر از خواب بيدار شويم. درآمد پخش هر ثانيه آگهي بازرگاني در صدا و سيما و تلويزيون بستگي دارد به ساعت پخش و ميزان بينندگان آن برنامه. بر اين اساس درآمد پخش هر ثانيه آگهي بازرگاني بين يک تا شش ميليون تومان است و به طور متوسط درآمد پخش اين آگهيها به هنگام پخش برنامه 90 و مسابقات فوتبال داخلي ثانيهاي چهار ميليون تومان خواهد بود. درآمد آگهيهاي زير نويس هم البته به مراتب کمتر و ميزان درآمدهاي حاصله از پيامکهاي ارسالي مردم به برنامههاي ورزشي هم به راحتي قابل تخمين است. حال محاسبه کنيد صدا و سيما از محل پخش آگهيها و درآمدهاي جانبي ديگر به هنگام پخش مسابقات فوتبال و برنامه هاي ورزشي مختص فوتبال يا با محوريت فوتبال و همچنين پخش مسافقات فوتبال در شبکههاي استاني چه ميزان آگهي پخش ميکند و درآمدهاي حاصله از طريق فوتبال چه مبلغي ميشود. اگر محاسبه کرديد و به اعداد و ارقام بلند و طويلي رسيديد و متعجب شديد مقصر ما نيستيم. ايضا محاسبه فرمائيد ميزان زير نويسها، پيامکها و ديگر درآمدها را به طور مثال در همين برنامه 90 در هر ماه حدود بيست ميليون پيامک رد و بدل و جابجا ميشود که 10 ميليون آن همراه با تبليغات است. درآمد صدا و سيما از اين پيامکها چه ميزان است؟! هر ماه حداقل 600 ثانيه آگهي بازرگاني با نرخ متوسط ثانيه اي چهار ميليون تومان پخش ميشود. قيمت پخش برنامه 90 براي هر دقيقه تقريبا يک ميليون و دويست هزار تومان است که صدا و سيما از خير آن گذشته و هر ماه 600 دقيقه برنامه پخش ميکند. آيا اعلام تقريبي درآمدهاي صدا و سيما از برنامه 90 و تاکيد بر اين نکته که رسانه ملي از پخش مسابقات فوتبال باشگاهي چه درآمدهاي کلاني دارد واقعيتي محض و انکار ناپذير در فوتبال است يا ... آيا صدا و سيما مي بايست با اين ميزان درآمدها بابت حق پخش تلويزيوني هر فصل ورزشي 17 ميليارد تومان به سازمان ليگ و باشگاهها پرداخت نمايد؟! آيا فاصله ميان درآمدهاي صدا و سيما از پخش مسابقات فوتبال و برنامه هاي ورزشي با ميزان پرداخت حق پخش باشگاه ها به اندازه «زمين تا آسمان» نيست؟! بايد سکوت کرد يا موشکافانه به اين واقعيتها پرداخت؟! بايد از پرداختن به حقيقت به خاطر مصلحت انديشي پرهيز کرد يا اين که درد فوتبال و باشگاه ها را گفت. اگر احساس مي کنيد حق باشگاه ها و فوتبال کشور تضييع و پايمال مي شود ما را همراهي کرده و بگوئيد که حق پخش تلويزيوني کشورهاي صاحب نام فوتبال و حتي کشورهاي همطراز فوتبال ايران چند درصد از درآمدهاي يک باشگاه فوتبال را شامل ميشود يا چه ميزان از هزينههاي تيمداري را تامين ميکند؟!
5- موضوع ديگري که مدير عامل باشگاه پرسپوليس مطرح کرده اين است که ميزان دريافتي باشگاه پرسپوليس به عنوان پرطرفدارترين تيم فوتبال آسيا از محل حق پخش تلويزيوني و همچنين تبليغات دور زمين در فصل گذشته يک مييليارد و يکصد ميليون تومان بوده است. وقتي دريافتي سازمان ليگ بابت حق پخش و تبليغات دور زمين 30 ميليارد تومان است منصفانه است که پرسپوليس به عنوان يکي از هجده تيم فصل گذشته يک ميليارد و يکصد ميليون تومان دريافت کند؟! اگر پرسپوليس را همطراز با تيم هاي بدون طرفدار و کم طرفدار بدانيم که بازيهايشان از شبکههاي سراسري پخش نميشود حقالسهم باشگاه پرسپوليس از محل 30 ميليارد تومان حق پخش و تبليغات دور زمين مي بايست يک هجدهم باشد يا يک سيام؟! اساسا ضمن احترام به مسوولان محترم سازمان ليگ چرا تبليغات دور زمين و بليت فروشي بايد در انحصار سازمان ليگ باشد و به باشگاه ها واگذار نشود؟! حق پخش واقعي که داده نميشود، تبليغات محيطي و بليت فروشي هم که در اختيار باشگاهها نيست، پس باشگاههاي فوتبال کي ميخواهند همدل و متحد شده و حق خود را از اين فوتبال بگيرند. آيا رسانهها که هميشه يار و ياور اهالي فوتبال بودهاند باز هم باشگاهها را براي گرفتن حق و حقوق خود و ريشه کن کردن اين موانع و مشکلات همراهي خواهند کرد؟!
شايد صدا و سيما معتقد باشد که لزومي ندارد همه درآمدهاي حق پخش مسابقات فوتبال و برنامه هاي ورزشي را به باشگاه ها بدهد شايد هم بگويند پخش برنامه ها و بازي ها هزينه هايي نيز دارد. ما نمي گوييم که صدا و سيما بودجه خودش را به باشگاه ها اختصاص بدهد بلکه مي گوييم پس از کسر هزينه ها، حقالسهمي براي خود قائل شده و ساير درآمدهاي حاصله از انحصار پخش مسابقات فوتبال را منصفانه به سازمان ليگ و باشگاه ها پرداخت نمايد و يا اينکه دولت و مجلس محترم بودجه صدا و سيما را افزايش داده و اين سازمان را موظف نمايند که از محل بودجه در نظر گرفته شده و درصدي از درآمدهاي حاصله، حق پخش واقعي به باشگاه ها پرداخت شود نه اينکه سهم باشگاهي مثل پرسپوليس بابت حق پخش و تبليغات دور زمين يک ميليارد و يکصد ميليون تومان باشد. بي تعارف اگر حقالسهم پرسپولبيس از حق پخش تلويزيوني و تبليغات دور زمين يک ميليارد تومان يا کمي بيشتر است، مال خودتان و درآمدهاي حاصل از پخش فوتبال هم نوش جانتان. آيا گوش شنوايي هست. آيا کسي صداي ما را مي شنود؟! آيا براي اين دردها و مشکلات باشگاه ها مرهمي پيدا مي شود؟! آيا ... آيا...
علی دایی در پایان تمرین امروز (سهشنبه) پرسپولیس اسامی 18 بازیکن این تیم برای دیدار با مس کرمان را اعلام کرد.
ایسنا:18 بازیکن پرسپولیس برای مصاف با مس کرمان مشخص شدند.
علی دایی در پایان تمرین امروز (سهشنبه) پرسپولیس اسامی 18 بازیکن این تیم برای دیدار با مس کرمان را اعلام کرد.
نیلسون، علیرضا حقیقی، سید جلال حسینی، محسن بنگر، حسین ماهینی، میثم حسینی، رضا حقیقی، قاسم دهنوی، غلامرضا رضایی، هادی نوروزی، محمد نوری، مهدی سید صالحی، پیام صادقیان، محمد عباسزاده، محمدرضا خانزاده، حمیدرضا علیعسگر، مهرداد کفشگری و میلاد غریبی.
..
امیدواریم که توی سومین ترکیب دایی یه تغییرات اساسی ببینیم : اگه نبود باید به یه سری چیزا شک کرد !
بله درسته نوری جلوتر باشه بهتره، نشون داده بیشتر گل زنه تا گل ساز!نقل قول:
جای ؟؟ هم غریبی گزینه خوبیه. (عالیشاهو نمیدونم اصن پستش چیه که راجبش نظر بدم:n02:)
آواتار ما یه روزم تحمل نشد تهدید به مرگ شد:n02:
ولی خداییش این آواتار جدید کلک و پر آدمو میریزونه:n02:
لامصب اسطوره بودن تو خونشه هرچقدرم سنتی و دیکتاتور باشه بازم شناسنامه فوتبال ایرانه:n12:
@
دم سحری گفتیم دو سه خط در مورد بازی امشب بنویسم
به نظر من علی دایی برای آخرین بار به نوروزی و رضایی اعتماد میکنه در هر صورت دوران بدنسازی رو پشت سر گذاشتن و سنشون هم بالاتر از جوونای تیمه به همین خاطر ممکنه هنوز بدنشون سنگین باشه
ولی اگر توی نیمه اول اتفاقی نیفتاد مطمئنم که این بار همون اوایل نیمه دوم هم صادقیان رو میاره داخل هم عباسزاده رو
در هر صورت تا دو سه هفته دیگه ترکیب اصلی کم کم پیدا میشه طبیعیش هم همینه بالاخره هر چقدرم تمرینات رو زود شروع کرده باشیم بازم در کوران لیگ بعضی بازیکنا خودشون رو کم کم به مربی تحمیل میکنن
شاید بد نباشه به جای تمرکز روی تغییرات در خط حمله یه نگاهی به سمت چپ تیم بکنیم که من ترجیح میدم نورمحمدی رو به جای حسینی در سمت چپ ببینم و مطمئنم که خیلی خوب هم جواب میده
گل اول رو بزنیم کارمون راحت میشه مقابل ذوب هم مشکلمون گل اول بود که اگر میزدیم با اختلاف میبردیم ایشالا زود گل رو بزنیم
هفته سوم لیگ پرسپولیس-مس کرمان ورزشگاه آزادی ساعت22/15
*امیدوارم دایی از اشتباهاتش تو بازیهای قبلی عبرت گرفته باشه و حداقل تو فاز حمله تغییراتی تو ترکیب بوجود بیاره.
*هیچ دلیلی نداره تو آزادی و جلوی تیم مس هم با دو هافبک دفاعی همزمان بازی کنیم.
*با رسیدن علیرضا حقیقی امیدوارم درون دروازه هرکس آمادگی و لیاقتشو داشت بازی کنه نه..........
*اصلا از مربیگری و شخصیت یاوری خوشم نمیاد.همیشه تو مصاحبه هاش و بازیهای رودروش جلو پرسپولیس به دنبال حاشیه وفوتبال کثیفه(کلا ضد پرسپولیسه) امیدوارم امشب حداقل چهارتایش کنن.
*درسته مس هم مث پرسپولیس آمار گلزنیش بالا نیست ولی خط فوروراد زهر داری دارن.شجاعی،ادینیو و مخصوصا حسن زاده
ترکیب که خودم دوست دارم باشه:
.........................................نیلس ن..........................................
.........میثم حسینی.................سیدجلال......... ............بنگر.............
........................................حقیقی .......................................
علی عسگر.......................................... ..........................دهنوی
.......................................پیام صادقیان.................................... ...
.........عباس زاده.......................................... غریبی....................
...................................سید صالحی.......................................
به نظر من تغییرات ناگهانی توی سیستم تیم اونم ابتدای فصل زیاد مفید نیستنقل قول:
بازی با یه هافبک دفاعی رو قبول دارم اما با سه مدافع رو نه
آفرین من اصلا علی عسگر رو فراموش کرده بودم به راحتی میتونه سمت چپ بازی کنه
پس با این شرایط این ترکیب به نظر من بهتره
..........................نیلسون............ ...............
نورمحمدی........جلال............بنگ ر...........ماهینی
...........................حقیقی............. .............
علی عسگر..............نوری.................... .دهنوی
....................پیام..............سید.. ................
ولی یه نکته:
توجه کردین اگه علی دایی بر اساس خواسته طرفدارا عمل کنه و صادقیان و عباسزاده رو از اول بازی بده دستش توی تعویض و تغییر و تحول توی نیمه دوم بستس
اما وقتی بر اساس تفکر خودش و اصرارش بر استفاده از رضایی و نوروزی در نیمه اول بازی میکنه هم نیمه اول میتونه دفاع حریف رو خسته کنه هم نیمه دوم میتونه به طور کلی با ورود جووناش بازی رو متحول کنه
در صورتی که پیام و مثلا عباسزاده بازیکنای خوبی برای خسته کردن حریف نیستن و رضایی و نوروزی هم همونجور که میدونیم بازیکنای خوبی برای استفاده از خستگی مدافعای حریف نیستن
حرفم اینه که خداییش دایی هم بدون تفکر عمل نمیکنه که ما بخواین اینقدر ساده زیر سوالش ببریم
اگه قرار باشه 2-4-4 بازی کنیم به نظرم بهترین زوج خط حملمون عباس زاده با سید صالحیه و صادقیان جای محمد نوری هافبک نفوذی بازی کنه.ولی نظر خودم بهترین سیستم با توجه به نفراتی که داریم سیستم 3-4-3 هجومیه.نقل قول:
آخه بازی کردن با سه مدافع ممکنه همهانگی دو بازی اول رو ازمون بگیرهنقل قول:
اگه اصرار به بازی با سه مهاجمه میشه از 4.3.3 استفاده کرد
.......................نیلسون............... ....
نورمحمدی......جلال......بنگر...... .ماهینی
علی عسگر.........حقیقی..........دهنوی
عباسزاده............سید..............پ یام
3-4-3 تو ایران واسه تیمای ایرانی اصلا جواب نمیدهنقل قول:
کلا 3 مدافع تو ایران خوب نیست
نمونش استقلال که 3-5-2 بازی میکنه و تو این چند بازی دفاعش خیلی بد بوده
منظور همون استقلال هست دیگه؟!نقل قول:
استقلال 3-5-2 بازی میکنه؟! :n29:نقل قول:
دیرروز روی یدونه شوت از راه دور و یدونه اشتباه گل خوردیم که ربطی به ترکیب نداشت (البته ترکیب 3-5-2 نبود). 3-5-2 جدید که توسط بعضی تیمهای اروپایی مثل یوونتوس هم اجرا شده نتایج خوبی داشته تا حالا.
بعد از خط خوردن از لیست هجده نفره/ عالیشاه خودش را ممنوع المصاحبه کرد
پرسپولیس نیوز : هافبک تیم فوتبال پرسپولیس خودش را ممنوع المصاحبه کرد.
امید عالیشاه پس از خط خوردن از لیست 18 نفره این تیم برای دیدار با مس کرمان به خبرنگار اوج گفت: تا اطلاع ثانوی قصد انجام هیچ مصاحبه ای را ندارم و انشاءالله در زمان مناسب حرف می زنم.
---------------
نمیدونم چرا دایی به این بازیکنها فرصت نمیده-حداقل 30 دقیقه
دوستان ترکیب هایی که پیش بینی میکنین با توجه به دو بازی اخیر یکم برام عجیبه...چون مطمئنا با این هم تغییر پرسپولیس به میدان نخواهد رفت اون هم با مربی مثه دایی که زیاد تغییر و تحولات بنیادی توی سیستم تیم نمیده.
پیام واقعا بازی های خوب و موثری داشته و دید مثبتی رو واسه هوادار ها ایجاد کرده امیدوارم امروز فیکس باشه.
درضمن عالیشاه هم بازیکن بدی نیس ، و از خیلیای دیگه تو تیم بهتره ولی نمیدونم چرا اصلا بهش بازی نمیده در حالی که خیلی به موقع به تیم اضافه شد و خود علی دایی هم جذبش کرده ضمن اینکه تو راه اهن سابق هم شاگرد خودش بوده و روش شناخت داشته نمیدونم چرا ازش استفاده نمیکنه
وینگر های جوان و خوبی رو داریم که به نظرم بهتر هست وقتی میبینیم که رضایی و نوروزی عملکرد مثبتی ندارن واقعا باید از اونا استفاده بشه..
پس کی باید بازی غریبی و عباس زاده و عالیشاه رو ببینیم؟
من مثبت ترین نکته تیم این فصل یکدست بودن نفراتش می بینم ولی چه فایده وقتی فقط از یه سری استفاده میشه؟
به هر حال ریش و قیچی دست شماست علی جان دایی :n06: ببینیم چیکار میکنی ، من که خوش بینم به این تیم.
نماینده باشگاه پرسپولیس در مذاکره با مهاجم ایرانی تیم عجمان امارات گفت: «اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود او به زودی پرسپولیسی می شود.»
جام ورزشی؛ امیر مشیری درباره آخرین وضعیت پیوستن محمد رضا خلعتبری به پرسپولیس عنوان کرد: «مذاکرات خوبی با این بازیکن داشته ایم. سه شنبه شب هم تلفنی با خلعتبری صحبت کردیم و همه چیز طبق روال پیش می رود. او به شدت علاقمند است به ایران برگردد و در لیگ برتر جام خلیج فارس بازی کند.»
وی در پاسخ به این پرسش که چقدر باید خلعتبری را به پرسپولیس نزدیک دانست گفت: «اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود او به زودی پرسپولیسی می شود. البته در حال رایزنی با وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال هستیم تا این بحث تسریع شود.»
پرسپولیسم بیاد باید نیمکت نشین نوروزی و رضایی بشه:n02:نقل قول:
فکر نمیکنم ، فعلا که از جفتشون اماده ترهنقل قول:
پیام کانون هواداران پرسپولیس برای تماشاگران/ نود دقیقه حمایت همه جانبه در سایه اخلاق و نظم
رسپولیس نیوز : کانون هواداران پرسپولیس در پیامی از هواداران خواست امشب ضمن حضور گسترده در ورزشگاه آزادی با رعایت شئونات انضباطی و اخلاقی حمایت همه جانبهای از سرخپوشان داشته باشند.
به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس، رئیس کانون هواداران پرسپولیس در این ارتباط گفت: با توجه به استقبالی که در اولین بازی و پس از آن از سوی پرسپولیسیهای اصفهان در بازی با ذوب آهن صورت گرفت، انتظار میرود که با وجود برگزاری بازی در روز وسط هفته شاهد حضور گسترده تماشاگران در ورزشگاه آزادی باشیم.
حسین فریدونی ادامه داد: با این وجود برحسب وظیفه ذاتی کانون، از هواداران دعوت میکنیم که با حضور حداکثری خود و تشویق کادر فنی و بازیکنان از دقیقه یک تا سوت پایان بازی، حمایت همه جانبهای را از سرخپوشان داشته باشند تا به امید خدا با تقویت روحی و انگیزشی آنها، در آستانه عید سعید فطر با کسب پیروزی، موجبات شادی مضاعف خانواده بزرگ پرسپولیس فراهم آید.
وی تصریح کرد: همچنین از هواداران پرسپولیس تقاضا میکنیم با توجه به حساسیتهای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال و بویژه به حرمت ایام مبارک ماه رمضان که شرایط تقویت روحیه و تزکیه نفس را فراهم آورده است مثل همیشه شئونات انضباطی و اخلاقی را رعایت کنند. همانطور که از سال گذشته بارها شاهد برخوردهای اخلاقمدارانه و صبوری هواداران پرسپولیس روی سکوها بودیم تا مورد اشاره همگان قرار بگیرد.
-----------------------------
حقیقی : با منتفی شدن "دینامو" روحیهام را حفظ کردم/ برای یاوری آرزوی شکست دارم!
رسپولیس نیوز : هافبک دفاعی تیم فوتبال پرسپولیس روحیه و انگیزه فوق العادهای برای رویایی با سرمربی پیشین خود دارد و امیدوار است امشب مقابل مس کرمان به برتری برسند.
در مورد عملکرد پرسپولیس در هفتههای آغازین لیگ برتر ضمن بیان مطلب فوق گفت: پرسپولیس چون خیلی زود تمرینات آمادهسازیاش را شروع کرد، باید مزد زحماتش را بگیرد. ما از نظر بدنی شرایط خوبی داریم و به نظرم این مساله میتواند در ادامه به ما کمک کند.
وی با بیان اینکه پرسپولیس در دو هفته نخست نتایج خوبی گرفته است، افزود: در بازی با ذوبآهن از موقعیتها استفاده نکردیم و بازی صفر - صفر شد هرچند پیروزی حق پرسپولیس بود. امیدوارم در هفتههای بعد با پوشاندن ضعفهایمان و استفاده از موقعیتها، شرایط بهتری برایمان رقم بخورد و نتیجه بهتری بگیریم.
هافبک دفاعی پرسپولیس در مورد مشکل گلزنی این تیم یادآور شد: باید این مشکل را هم برطرف کنیم. البته گلزدن فقط مختص مهاجمان نیست و همانطور که همگی برای دفاع از دروازهمان تلاش میکنیم، باید در حمله نیز همه با هم تلاش کنیم. همانطور که وقتی گل میخوریم همه مقصریم، وقتی هم گل نمیزنیم، همه مقصریم و امیدوارم این مشکل حل شود.
به نظر میرسد بعد از ماجرای منتفی شدن ترانسفر و حضور در دیناموکییف دچار افت روحی - روانی شدهاید؟. وی به این سوال اینگونه پاسخ داد: بالاخره از دست دادن تیم دیناموکییف خیلی برایم سخت بود. میگویند شانس یکبار در خانه هر کس را میزند اما امیدوارم برای من اینطور نباشد هرچند روحیهام ضعیف نشده است. زمانی که تصمیم گرفتم از حال و هوای دیناموکیف خارج شوم و به فوتبالم در ایران ادامه دهم، تمام تمرکزم را روی پرسپولیس و بازی این تیم قرار دادم و تمام تلاشم را میکنم تا تیمم موفق شود و مطمئن باشید روز به روز بهتر میشوم.
حقیقی در مورد اینکه در بازیهای اخیر عصبی بازی کرده است، خاطرنشان کرد: پست من هافبک دفاعی است و باید بجنگم. شرایطم با پستهای دیگر فرق دارد و دلیل آن، فقط همین است و مشکلی ندارم.
وی در خصوص رویاروی با محمود یاوری، سرمربی سابقش در فجرسپاسی تصریح کرد: در بازی با مس کرمان شرایط سختی داریم. بالاخره ما پرسپولیس هستیم و باید در زمینمان این تیم را ببریم. خودم هم انگیزههای زیادی مقابل مربی سابقم دارم.
هافبک دفاعی پرسپولیس در پایان گفت: فوتبالم را مدیون محمود یاوری هستم و ایشان را دوست دارم اما امیدوارم بعد از بازی با ما تیمشان موفق شود و در بازی امشب برای محمود یاوری آرزوی شکست و برای تیم پرسپولیس آرزوی برد دارم.
بازی بعدی
سايپا البرز - پرسپوليس تهران، ساعت 20:30، ورزشگاه انقلاب کرج
سيدمهدي سيدعلي – رضا سخندان – سعيد قاسمي – اميد سعيد فر – ناظر: فريدون اصفهانيان
Persepolis F.C. 6–0 Taj F.C.
The [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , inaugural season of the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] first leg match between [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Now Azadi) took place on 6 September 1973. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The match Which is Known as Shishtayiha Match [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (The 6-goals match, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بازی شیشتاییها, Persian pronunciation: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) or Shishtay-e-Panjahodo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (The 6-goals in year 52 (in [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ۵۲ شیشتای, Persian pronunciation: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), specially among fans of the winner, Persepolis, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is one of the most notable matches between the two, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and the Largest victory in the history of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Persepolis fans have since made slogans related to the match to blame rival fans, which is still used. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم به شوخی گفتم:n06:نقل قول:
نیمه اول تموم شد .بار دفاعی تیم خیلی بیشتر از تهاجمی هست
رضایی یه تنه اندازه یه فصل توی یه نیمه توپ خراب کرد! حیف اون شمارهی 10 که تن همچین آدم تعطیلیه! امیدوارم خلعتبری بیاد و از شر این به درد نخور خلاص بشیم، وگرنه این بابا حالا حالاها فیکس پرسپولیسه!:n30:
ادم روانی میشه از دست رضایی!
حالا همشهریم هم هست اما حماقت هم حدی داره والا!
توانایی استپ توپ رو هم نداره ..
3 ساله تو پرسپولیس داره زجرمون میده...
ممد نوری هم که مثل همیشه...اون وسط زمین عقب جلو میره بدون کوچکترین حرکت موثری...
امیدوارم از همین 2 3 تا موقعیتی هم که به سختی گیرمون میاد استفاده کنیم حداقل ببریم بازیو...همین..
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
اخرای نیمه اول خوب بودن ولی کمبود بازیساز به خوبی حس میشه:n27:
اقا اینا دارن چیکار میکنن ؟ :n24:
وضعیت بازی افتضاح بود .