منم همین نظر رو دارم . البته اونقدر هم بی دست و پا نیست نکونام و شاید توی اون پست بد بازی نکنه و شوت های پشت محوته رو هم خوب میزنه. ولی کارایی تیموریان به نظرم توی اون پستنقل قول:
بیشتره .
Printable View
منم همین نظر رو دارم . البته اونقدر هم بی دست و پا نیست نکونام و شاید توی اون پست بد بازی نکنه و شوت های پشت محوته رو هم خوب میزنه. ولی کارایی تیموریان به نظرم توی اون پستنقل قول:
بیشتره .
خوب فقط دروازبان ريسك براش بياد و حين بازي پشت محوطه شوت بزنه:n02: البته خصوصيات اندو و نكو خيلي شبيه هم نيست!؟:n13:نمي دونم
بايد يه جوري جا بندازه تو تركيب ديگه اصلا مشكلي نيست:n15: من خودم رو چرا درگير كردم!:n13:
نکونام توانایی بازیسازی و شم گلزنیش خیلی بیشتر از تیموریان هستش.در مقابل تیموریان دوندگی و جنگندگیش خیلی بیشتر از نکونامهنقل قول:
اگه یادتون باشه نکو هروقت ازادانه جلوتر بازی کرده هم گل زده هم پاس گل داده.هم زمانی که در اوساسونا بود ازادانه کمی جلوتر بازی میکرد و هم بازیهایی که برای تیم ملی انجام میده ازادی بیشتری داره که به دروازه حریف نزدیکتر باشه
یکی از خصوصیات نکونام به عنوان هافبک دفاعی توانایی در بازیسازی و شم گلزنیه بالاشه
قدرت و جنگندگی و دوندگی اندو باعث میشه نکو با خیال راحت تری رو به جلو حرکت کنه
اگه گل زدشونو هم با هم مقایسه کنیم نکو در رده باشگاهی حدود 89 گل و در رده ملی 36 گل به ثمر رسونده و اندو در رده باشگاهی 7 گل و در رده ملی 8 گل به ثمر رسونده....امار هم نشون میده نکو به عنوان هافبک دفاعی میل به هجوم بیشتری داشته و حتی گلزنترین هافبک دفاعی خارجی لالیگا هم معرفی شد....
اندو در کارهای دفاعی موفقتر از جواد هستش از اندو یا توپ رد نمیشه یا بازیکن :دی
اگه یادتون باشه یکی دو سال پیش از طرف تلوزیون ملی اسپانیا کاملترین گلزن لالیگا معرفی شد
صرفا برای یاداوری
نکونام کاملترين گلزن لاليگا معرفي شد
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تلويزيون ملي اسپانيا عنوان كرده كه نكونام تنها بازيكن لاليگا است كه توانسته گل هاي مهمي را با اشكال مختلف در كارنامه خود ثبت كند كه اين گل ها با ضربات سر ، شوت بغل پا ، كاشته از چپ و راست و گلزني با پاي چپ و راست را در كارنامه خود به ثبت رسانده و به عنوان كاملترين گلزن لاليگا شناخته شده است.
گفتني است : جواد نكونام از اين حيث حتي بالاتر از مسي و كريس رونالدو قرار گرفته كه افتخار بزرگي براي ستاره فوتبال ايران محسوب مي شود.
لازم به ذكر است : نكونام در سالهايي كه در لاليگا مشغول به كار است 24 گل براي تيم اوساسونا به ثمر رسانده كه آمار گلزن ترين هافبك تدافعي را به خود اختصاص داده است.
در پايان شايان به ذكر است : مهمترين گل نكونام در جام يوفا به تيم فوتبال بوردو زده شده و هنوز هم صحنه هاي اين گل بارها و بارها از تلويزيون اسپانيا پخش مي شود .
وقتی خطیبی خودش را ضربه فنی کرد/ اتهامات علیه میرشاد و استقلال رد شد
همین تناقض با توجه به این که مصاحبهاش بعد از بازی دقایقی پیش روی آنتن رفته بود بار اتهامات را از روی ماجدی برداشت
سایت گل – شب گذشته برنامه نود بخشی از زمان خود را به بازپخش جملات رسول خطیبی در پایان برنامه نود اختصاص داد، جایی که رسول با اشاره به تماسهای سرپرست استقلال به بازیکن تیمش گفت اینکه امیر قلعهنویی از آقایی تعریف کرد و گفت او بهترین بازیکن گسترش است حساب شده و با برنامه بوده است. او همچنین گفت: اینقدر به موبایل اقایی زنگ زدهاند که او گفته آقایی موبایلش را خاموش کند.
بخش دیگری از اتهام رسول خطیبی به استقلالیها این بود که چرا درست در شب بازی استقلال گسترش نامه حضور آقایی در اردوی تیم ملی جوانان تحویل گسترش فولاد شده است.
با پخش این صحبتها و بعد از این که خود بازیکن هم موضوع تماسها را تایید کرد میرشاد ماجدی سرپرست سابق کمیته جوانان فدراسیون روی خط آمد و یک بار دیگر تاکید کرد او از سمت خود از کمیته جوانان استعفا داده و هیچ سمتی در این تشکیلات ندارد تا بخواهد به بازیکنی زنگ بزند. او با گلایه از رسول خطیبی تاکید کرد: با توجه به این که شماره تلفن او مشخص است و بازیکن مذکور نیز تلفن مشخصی داشته نهادهای مربوطه میتوانند با کنترل شمارهها میتوانند پیگیری کنند و ببینند تماسی در کار بوده یا نه. میرشاد در ادامه گفت: من این اتهام را تا وصول نتیجه پیگیری میکنم تا هر کسی هر چیزی که به ذهنش میرسد به زبان نیاورد.
در این لحظه رسول خطیبی سرمربی گسترش فولاد روی خط آمد و با چند تناقض گفتاری اعتبار همکار قبلی خود را زیر سوال برد، رسول که گفته بود میرشاد با بازیکنش تماس گرفته اینبار جور دیگری صحبت کرد و گفت که به اسم سرپرست استقلال اشاره نکرده که همین تناقض با توجه به این که مصاحبهاش بعد از بازی دقایقی پیش روی آنتن رفته بود بار اتهامات را از روی ماجدی برداشت. رسول همچنین به ارسال نامه فدراسیون به بازیکن در شب بازی اشاره داشت که ماجدی در جواب او گفت: این موضوع هیچ ارتباطی به وی ندارد و آمار ماجرا را باید از فدراسیون و هیات فوتبال بگیرد ...
در نهایت در حالی که عادل فردوسیپور به طرز عجیبی دوست نداشت مکالمه در این زمینه ادامه پیدا کند به پایان رسید و شاید بشود گفت خجالتش برای خطیبی باقی ماند؛ بازیکن و سرمربی گسترش فولاد که شکل اعتراضش به قلعهنویی شبیه رویکرد نامزد پرامید اما شکست خورده انتخابات اخیربود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: تهمت زدن مثل آب خوردن شده :n29:
واقعا اونهایی که در این سالها میگفتند جواد نکونام فوتبالیست خوبی نیست دوزار از فوتبال نمیفهمیدند . نکونام همیشه یه سرو گردن از نسل خودش بالاتر بوده .استایل این بازیکن کاملا مثل فوتبالیستهای بزرگه جهانه
واقعا از خوندنش متعجب شدم:n04:نقل قول:
من معتقدم نکونام به درد لیگ دسته 1 میخوره نه لیگ برتر!
استایل هم شد دلیل خوب بودن ؟ از نظر فیزیکی ، آره فیزیک خوبی داره اما از لحاظ فنی .... :n23:
ببخشید از لحاظ فنی چشه ؟ من نمیدونم شما این نظر کارشناسانه رو بر چه اساسی میگید .. نکونام داره با یه مشت بازیکن که سطح سواد فوتبالی و درکشون بسیار پایینه بازی میکنه مسلما این خیلی روی سطح هر بازیکنی تاثیر میذاره وقتی بازیکنای تیمت اون درکی که تو از فوتبال داریو نداشته باشند روی شما هم تاثیر منفی میذاره .اما باز با همین رویه فوتبال ایران نکونام سطح بازیش از خیلیا بالاتره . ما عادت کردیم فقط بازی هرکس تو چشم هستو ببینیم .نقل قول:
دو تا پاس رو به جلو نمیتونه بده ! از ترس اینکه توپو لو نده سریع توپو پاس میده !نقل قول:
پاس دادنش رو دقت کن ، اصلا نمیتونه زیر پای بازیکن پاس بندازه ، یا 2متر میندازه عقب یا 2 متر جلو !
نقشی که به عنوان هافبک دفاعی داره ، 5 درصد رو هم به درستی انجام نمیده ! در موقعی که توپ دست مدافعین استقلال دقت کن که اصلا برای صاحب شدن توپ جایگیری نمیکنه ، چون میترسه !
و....
این حرفا چیه بابا ؟ بیخیال تروخدا ... یه طوری میگی مثلا بقیه بازیکنای استقلال یا کلا ایران خیلی سطح بالان ! من خودم استقلالیم اما دیگه واقعیت هم باید ببینیم دیگه بازیکنای ایران کی شعور جایگیری داشتند که از نکونام انتظار داری بتونه بهشون درست پاس بده . این که نکونام هم در بعضی مقاطع زمانی افت داره کاملا منطقیه و این ضعفهایی که مطرح کردی رو ازت میپذیرم .نکونام به خاطر سبک بازی اروپا و ذاتش عادت به بازی نزدیک و بازیسازی داره . بخدا ژاویشم اگه بیاد ایران با یه مشت بی شعور همتیمی بشه عمرا بتونه بازی خوبی ارائه بده . تو ایران هنوز نه مربیها نه بازیکنا درک بازی نزدیک رو ندارند و فقط یاد گرفتند بازی مستقیم انجام بدند و با فاصله از هم باشند .نقل قول:
شما باید کلیت یک بازیکن و شعور فوتبالیش رو نگاه کنی که آیا همیشه همین ضعفها رو داره ؟ چقدر این بنده خدا گلهای خوب بسمر میرسونه که هیچکس نمیخواد ببینه .
شما دقت کن مثلا خسرو حیدری که انقدر ما استقلالیها ازش تعریف میکنیم بارها شده فقط بلده بدوییه بدون نگاه کردن به زمین و طرفین . بازیکنی باشعوره که همه جای زمینو زیر نظر داشته باشه و به موقع پاس بده که به نظرم نکونام مخصوصا در قدیم فوق العاده بود و الان به خاطر پا به سن گذاشتن و تاثیر بازیهای بی کیفیت فوتبال ایران روش تاثیر منفی گذاشته ...
..................................
در ادامه بگم خسرو حیدری که با اینکه میتونه خیلی بهتر ازینا باشه اما آخرش نشد یکم رو این ضعف بزرگش کار کنه که فقط صرف دوییدن و سانت کردن به عنوان رفع تکلیف درست نیست و باید با هدف بازی کرد .
اینجوری صحبت کردن در مورد بازیکنای بزرگ کار سختی نیست و اینبار اول شما نیست که در مورد بازیکنایی مثل نکونام و رحمتی توی تاپیک های مختلف اینجوری صحبت می کنید...نقل قول:
واقعا از خوندنش متعجب شدم:n04:
من معتقدم نکونام به درد لیگ دسته 1 میخوره نه لیگ برتر!
استایل هم شد دلیل خوب بودن ؟ از نظر فیزیکی ، آره فیزیک خوبی داره اما از لحاظ فنی .... :n23:
با این صحبت یعنی میشه از این به بعد تیم ملی رو از بازیکنای لیگ دسته یک تشکیل داد چون یه هافبک دفاعی از لیگ دسته یک می تونه گل های سرنوشت ساز تیم ملی رو بزنه و بعد تازه آخرش ترول هم بشه :دی
+
در مورد سیستم استقلال به نظرم با این بازیکنایی که الان داریم سیستم 1-3-2-4 مناسبه و نباید حتما روی سیستم 2-4-4 لوزی اصرار کرد
اگه بحث نیمکت نشینی مهاجم ها باشه که الان تیمای بزرگ دنیا رو نگاه کنید با وجود چند مهاجم خیلی عالی با همین یه مهاجم بازی می کنه و این چیزیه که جا افتاده
برای بازی با سپاهان این ترکیب خوبه:
رحمتی
نیکبخت - صادقی - عمران زاده - منتظری
نکونام - تیموریان
اکبرپور ---------- نوری ---------- حیدری
برهانی
در صورتی که فرهاد هم اوایل نیمه دوم به بازی بیاد
ولی خب فکر کنم فعلا قلعه نویی اصرار به همون 2-4-4 لوزی داشته باشه
فعلا که ترکیب کامل نیست ولی امیدوارم بعد از کامل شدن ترکیب دیگه با این سیستم بازی نکنه
حتی 2-5-3 به قولی منسوخ هم برای استقلال کنونی بهتر از اون سیستمه!
نقل قول:نکونام جز قابلیت سر زنی و پنالتی قابلیت دیگه ای که بشه روش تمرکز کرد نداره !نقل قول:
هر کسی باید درک فوتبال خودش رو داشته باشه و ربطی به افغانستان و ایران و اروپا نداره ! من در تعجبم اوساسونا چقدر بدبخت بود که نکونام رو چند سال تحمل کرد !
کسی که فکر و هوش و توانایی فوتبال رو داشته باشه ، در مقابل یک سری بازیکنان به قول شما بی شعور و کم شعور همون فوتبالش رو ارائه میده !
نکونام یه بازیکن ترسو که از نزدیک شدن به توپ میترسه ! حالا من خیلی لطف کردم که لیگ دسته 1 رو مناسبتش دونستم !
در مورد رحمتی که هم بحث رو پیش کشیدین ، قبلا توضیحاتش رو دادم و نقاط ضعف و قوتش رو گفتم ! الانم رو همون حرفم هستم ! 2تا تایپک که هیچ ، 40تا تایپک هم بحث در مورد رحمتی باشه بازم میگم که کلا باهوش نیست ! خلاق نیست ! چابک نیست ! و .... ( نیازی نمیبینم که اینجا توضیح بدم )
در مورد نکونام هم که گفتم مشکلاتش رو ! واسلام!
کنایه امیر قلعه نویی به برنامه دیشب 90
آنهایی که میگویند حریف تایلندی آسان است همان کسانی هستند که موقع صدر نشینی استقلال در گروه مرگ هیچ صحبتی انجام ندادن نمیگویند که ما از آن گروه به این مرحله رسیده ایم / آنها فقط منتظر هستند استقلال با امیر قلعه نویی از آسیا حذف شود تا جشن بگیرند
آقایان ما از شما کمک و حمایت نمی خواهیم فقط به ما ضربه نزنید/ توکل ما به خداست نه بنده ی او و به امید خدا با قهرمانی آسیا هواداران استقلال را خوشحال خواهیم کرد
FB
نکو روی هم در رده باشگاهی و ملی 125 گل به ثمر رسونده که از این 125 تا گل 24 تاشو در معتبرترین لیگ دنیا زده....شما یه هافبک دفاعی ایرانی به من معرفی کن امار گلزنیش از نکو بهتر باشه یا نزدیک نکو باشه....نقل قول:
24 کلین شیت فصل گذشته استقلال که رو هوا به دست نیومد....هافبک دفاعی نقش زیادی در استحکام ساختار دفاعی استقلال داشت...
من شاید از اخلاق نکو خوشم نیاد ولی افتخاراتش انکار ناپذیره
افتخارات فردی نکونام صرفا جهت اطلاع
عضویت در باشگاه صدتايی های فيفا:
بهترین بازیكن سال ۱۳۸۶ فوتبال ایران
نامزد کسب عنوان بهترین بازیکن سال ۲۰۰۵ آسیا
نامزد کسب عنوان بهترین بازیکن سال ۲۰۰۷ آسیا
نامزد کسب عنوان بهترین بازیکن سال ۲۰۰۸ آسیا
حضور در جمع ۱۱ بازیکن برتر اسپانیایی حاضر در رقابت های جام یوفا در فصل ۰۷-۲۰۰۶
بهترين بازيكن اوساسونا در فصل ۲۰۰۷-۲۰۰۶ به انتخاب روزنامه محلی پامپلونا
بهترین بازیكن اوساسونا در سال ۲۰۱۱ میلادی به انتخاب کاربران اینترنتی باشگاه اوساسونا
گلزن ترین هافبک دفاعی خارجی لالیگا
کاملترين گلزن لاليگا
نکو الکی که بیشترین دست مزدو از اوساسونا نمیگرفته و همینطوری رو هوا محبوبترین بازیکن اوساسونا نبوده....در این دو فصل اخیر هم برای رضای خدا از تیمهای عربی پیشنهاد 10 میلیاردی نداشته....
اوساسونا برای اولین بار با گل نکو به یک هشتم نهایی جام یوفا صعود کرد...برای استقلال گل قهرمانیو زد و قبلش هم یه گل حساس به تراکتور زد
شما ندیدی چه قدر تجربش در بازیهای اسیایی کمکمون کرد؟
پسر خوب هافبک دفاعی مستقیم از لالیگا گرفتیم بعد شما میگی دسته یک ایرانم زیادشه؟:n04:
نقل قول:
در پنجمین ماه سال میلادی ۲۰۰۸ جواد نکونام در ديدار خيريهای که مابین تيم منتخب جهان و ياران (فردريک كانوته) بود و از سوی صندوق حمايت كودكان سازمان ملل برگزار می شد ،در تركيب تیم منتخب جهان و در كنار بازيكنانی همچون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به میدان رفت.
از این بعد میفرستیمش لیگ یک با منتخب شموشکو برق شیراز بازی کنه:n02:نقل قول:
همچنین در نوامبر سال ۲۰۰۸ میلادی ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با ارسال دعوتنامه ای به باشگاه اوساسونا از جواد نکونام برای دیداری خیر خواهانه ای که در كشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بین یاران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برگزار می شد، دعوت به عمل آورد
فکر نمیکردم یه روزی از عملکردو افتخارات نکو صحبت کنم:n02:
بازم میگم 24 کلین شیت پارسال و دادن کمترین موقعیت گل به حریف در کنار یه گلر خوب و دفاع خوب نیاز به یه هافبک دفاعی خوب داشت....
اینو جا انداختم:n02: نکو در کنار سر زنی و پنالتی زدن به عنوان هافبک دفاعی بازیسازی هم میکنه شوتزن و بازیخونه و الکی خطا نمیکنه به خوبی توپگیری میکنه و پشت محوطه جریمه خودمون به حریف معمولا ضربه ازاد باد اورده و الکی نمیده ضربات ازادو خوب میزنه و شم گلزنی بالایی داره....یه هافبک دفاعی باید چه خصوصیات دیگری داشته باشه؟:n15:نقل قول:
نکونام جز قابلیت سر زنی و پنالتی قابلیت دیگه ای که بشه روش تمرکز کرد نداره !
نقل قول:
به امار و ارقام کاری ندارم جناب.
رفتی کلی اعداد اوردی میگی فلان؟
نکونام جزو ضعیفترین بازیکنای فصل قبلمون بود که من کیانوش رحمتی رو بهش ترجیح میدادم.
کسی که فهم درستی از فوتبال روز نداره و بسیار بازی رو اعصابی انجام میده.
کلین شیت؟
نقش نکونام ۵درصد هم نبوده
کسی که نمیتونه با فکر بازی کنه و ۴تا پاس سالم و موثر بده به درد لیگ ۱ میخوره!
اکثر پاس ها با اولین بازیکن نزدیکشه که نکنه توپ رو خراب کنه. پاس های با فاصله ی زیادشم یا خیلی جلوس یا عقب که باعث میشه بازی رو از ریتم بندازه.
هافک دفاعی که جز تکل های خشن و خطاهای زیاد راهی برای توپ گیری نداره!
هافبکی که اصلا معنی و مفهوم جایگیری رو نمیدونه!
هافبکی که .....
جالبه!بعد اینکه گفتم فقط خطا میکنه،یادت اومد توپگیره؟
اخه برادر من نکونام کجاش توپ گیره؟
یکم منطقی باشین نه متعصب!
پولشو اونا میگیرن ( که ایشالله حلال نباشه و نیست، که سر این مسئله دستمزد خیلی حرف دارم) حرصشو ما میخوریم!
جدال جباری و فتح الله زاده: آزمون تماشاگران استقلال
عصر ایران - جدال امشب استقلال و سپاهان، در نظر اول، رویارویی مجتبی جباری و مدیران باشگاه استقلال است. جباری که امشب باید در ترکیب سپاهان علیه استقلال توپ بزند، مصاف با تیم محبوبش را زیر سر علی فتح الله زاده و سایر مدیران استقلال می داند.
او اگر چه امشب در صورت ارائه نمایشی موثر و یا گلزدن به تیم سابقش، ممکن است از سوی تماشاگران استقلال هو شود، اما میخواهد با بازیای موثر برای سپاهان، فشار تماشاگران استقلال را متوجه علی فتح الله زاده کند.
اگر در جباری در بازی امشب کار استقلال را به شکست در ورزشگاه آزادی بکشاند، بیتردید بر افسوسهای استقلالیها بابت حضور خودش در سپاهان میافزاید و این افسوسها دیر یا زود دامنگیر علی فتح الله زاده خواهد شد.
مجتبی جباری هفت سال برای استقلال توپ زد و در دهه گذشته، در کنار فرهاد مجیدی، بهترین بازیکن استقلال بود. او همچنین یکی از موثرترین بازیکنان استقلال در دوران پس از انقلاب بود و نامش را، از حیث وزن و اهمیت در استقلال، میتوان در کنار شاهرخ بیانی و مجید نامجو مطلق ثبت کرد.
جباری هنوز خودش را استقلالی میداند. او غیرت آبی دارد و پیشنهاد رویانیان برای حضور در پرسپولیس را نپذیرفت. در آخرین مصاحبهاش نیز گفته است که جداییاش از استقلال قاعدتاً نباید درازمدت باشد.
او حساب تماشاگران استقلال را از علی فتح الله زاده جدا میکند. برای تماشاگران استقلال احترام قائل است و آنها را هنوز دوست دارد. بیمهری تماشاگران، عامل جدایی او از استقلال نبوده است؛ برخلاف خوزه مورینیو که یکی از دلایلش برای ترک مادرید و بازگشتن به لندن، بیمهری تماشاگران مادریدی بود.
جباری در بازی امشب شاید هم نتواند نمایش قابل توجهی داشته باشد؛ چرا که هنوز در آغاز فصل هستیم و دیگر اینکه او، احتمالاً استرس بازی در برابر تماشاگرانی را دارد که تا همین چند ماه پیش مشوقان همیشگی او بودند.
از این منظر، میتوان گفت در مسابقه امشب، "آزمون تماشاگران استقلال" بیش از تسویه حساب جباری و فتح الله زاده اهمیت دارد. تماشاگران استقلال امشب نشان خواهند داد که تا چه حد اهل قدرشناسی و سپاسگزاری و حفظ حرمتاند.
آنها اگر در بازی امشب به جباری ناسزا بگویند و یا حتی او را هو کنند، مردودین آزمون بزرگ امشب خواهند بود. نود دقیقه امشب به هر حال میگذرد و تمام میشود ولی ناسزاگویی احتمالی تماشاگران استقلال به مجتبی جباری، در تاریخ فوتبال ایران ماندگار میشود.
در هفت سال اخیر، که بسیاری از بازیکنان بزرگ فوتبال ایران به تیمهای دیگری جز استقلال و پرسپولیس رفتند تا درآمد بیشتری داشته باشند، مجتبی جباری فقط در استقلال توپ زد. او احتمالاً میتوانست با دریافت مبالغی کلانتر، در سپاهان و ذوب آهن و تراکتورسازی و پرسپولیس و ... هم بازی کند و مثلاً در سه بار قهرمانی سپاهان در چهار فصل اخیر لیگ برتر ایران، حضور داشته باشد. اما جباری حضور در استقلال را به توپزدن برای تیمهای قویبودجهی داخل کشور و یا حضور در باشگاههای ثروتمند کشورهای عربی ترجیح داد.
استقلالی ها قطعاً گل های جباری در بازی با پرسپولیس در جام حذفی را فراموش نکرده اند؛ دو گلی که او در وقت اضافی زد و منجر به شکست سنگین 3 بر صفر پرسپولیس و استعفای حمید استیلی شد.
حال اگر او به دلیل پیوستن به سپاهان، آن هم پس از قرار گرفتناش در لیست فروش استقلال از سوی علی فتح الله زاده، در اولین بازیاش با سپاهان در ورزشگاه آزادی دشنام و بشنود و هو شود، بیتردید میتوان گفت که تماشاگران استقلال ناسپاسی و قدرنشناسی کردهاند. این کار شاید راه بازگشت جباری به استقلال را نیز مسدود کند و او را در سپاهان ماندگار کند و یا حتی به پرسپولیس هدیه کند.
باید دید که امشب تماشاگران استقلال با مجتبی جباری چه میکنند. این امر شاید مهمتر از نتیجه بازی استقلال و سپاهان باشد.
مهم ترین پست توی فوتبال هافبک دفاعیه بدون شک ! فقط به حال تیم منچستر در بازه زمانی بازنشستگی روی کین تا به خدمت گرفتن کریک دقت کنید ! و حتی مصدوم شدن تیموریان 2 فصل پیش یا تیم پرسپولیس قبل و بعد از رضا حقیقی !نقل قول:
نکونام جزو ضعیفترین بازیکنای فصل قبلمون بود که من کیانوش رحمتی رو بهش ترجیح میدادم.
نکونام اگر بهترین بازیکن فصل پیش ما نباشه جزو بهترین هاست ! اصولا اگر هافبک دفاعی خوب کار نکنه کله تیم نابود میشه !
بازی دور رفت لیگ استقلال نفت تهرانو برد ، همون موقع هایی هم بود که همه میگفتن استقلال این همه خرج نکونام کرد به دردشم نخورد ! یعقوب کریمی بعد اون بازی مصاحبه کرد گفت استقلال بردشو مدیون نکونامه ، چون بازی ما رو خراب می کرد !!
من دارم با امارو ارقام باهاتون صحبت میکنم شما رو هوا میگی فلانی به درد نمیخوره....نقل قول:
اینطوری که شما داری میگی فصل گذشته نقطه ضعف استقلال هافبک دفاعیش بوده.تیمی که یه هافبک دفاعی در حد لیگ یک داشته باشه چه جوری در لیگ قهرمان میشه؟چه جوری از گروه مرگ اسیا به عنوان تیم اول صعود میکنه و تا 8 تیم بالا میره؟
چرا تیمهای عربی+سپاهان پرسپولیس+تراکتورسازی دنبالش بودن؟
برای درک بیشتر تاثیرگذاری نکونام شما بازیهایی که نبود یا اماده نبودو به یاد بیار.. بعد از چندین سال بازی در لالیگا طبیعی بود که طول بکشه به شرایط لیگ ایران عادت کنه و امیرخان به دوران اوج رسوندش.....الان هفته دوم لیگ برتریم اولین بازی نکونام برای ما مقابل سایپا بود که نکو خوب نبودو بازیو باختیم....ولی کم کم به اوج امادگی رسید
شما میتونی بگی من از قیافش خوشم نمیاد از شخصیتش خوشم نمیاد خب اون نظر شخصیتونه و بسیار محترمه و منم به خودم اجازه نمیدم نظر شخصیتونو نقد کنم و بینهایت بهش احترام میذارم.ولی الان بحث شما نظر شخصی نیست شما داری کاملا از نظر فنی بدون هیچ دلیلی نکونامو زیر سوال میبری
من الان دسترسی ندارم به بازیهای استقلال که برم بازبینی کنم و عملکرد نکونامو انالیز کنم و تعداد توپگیریها و پاسهاشو بشمارم در هر بازی و به شما بگم...الان چیزی که در دسترسه همین امار فوق العاده گلهای زدشه و موفقیت تیمهایی که در اونها بازی کرده در دفاع و ندادن موقعیت گل زیاد به حریف.....جواد نکونام اوایل حضورش در استقلال بله پاسهای اشتباه میداد ولی هرچی گذشت بهتر شدو به اوج رسید
نکونام شاید الان هم به خاطر اینکه دیر به تمرینات اضافه شده باز چند بازی طول بکشه به شرایط ایده الش برسه ولی من از همین بازی اولش تعداد توپگیریها و پاسها و .... یادداشت میکنم و از لحاظ امار هم در هر بازی تا نیم فصل بررسیش میکنم .....از وقتی نکو به روزهای اوجش نزدیک شد استقلال بیش از 90% بازیها وقتی گل اولو زد دیگه بازیو نباخت و گل نخورد یعنی موقعیت گل الکی به حریف نداد.....هافبک دفاعی خیلی نقش بزرگی در این موفقیت داره ولی متاسفانه هافبک دفاعی پستیه که مثل مهاجمو .... به چشم نمیاد و دیده نمیشه....نکو فصل گذشته عقب بازی میکردو مثل تیم ملی یا اوساسونا نمیتونست ازادانه جلوتر بازی کنه ولی این فصل اندو در کنارشه و نکو جلوتر بازی میکنه و بیشتر به چشم شما میاد....بعد از یه هافبک دفاعی شما نباید یه بازی فانتزی و پاسهای در عمقی مثل جباری انتظار داشته باشی....
نقل قول:
چه ربطی داره حاجی؟
یه جوری میگی انگار فقط نکونام بوده تو تیم که ما قهرمان لیگ شدیم!
احترام به نظرات هم خوب چیزیه.
بحث با شماها بی فایدس.چون فقط حرف خودتون رو درست میدونید.
هرکی خواهان یک بازیکن باشه یعنی اون بازیکن بهترینه؟
یک جوری میگی استقلال بعد از زدن گل اول نباخت که انگار نکونام باعث بوده.
بحث من روی بازی نکونام نه تیم استقلال.
میتونی تشخیص بدی که فرق داره؟
اگه استقلال قهرمان شده،اگه تو اسیا به اینجا رسیده ، ۱درصد هم به نکونام ربطی نداره....
شا طوری میگی که انگار مسی بوده و یک تنه تیم رو به اینجا رسونده،نقش بازیکنای دیگه رو کشک فرض کردی با این تحلیلت!
نکونام ۵میلیون دستمزد هم زیادیشه!بازیکنی که فکر نداره باید لیگ دسته ۱ بازی کنه.
حوصله کل کل ندارم!
من منظورم این نبود که فقط به خاطر نکونام قهرمان شدیم و گل نخوردیم...منظور من اینه که نکونام هم نقش مهمی داشته..وقتی یه مجموعه ای موفق بوده یعنی تمام افراد وظایفشونو به درستی انجام دادندنقل قول:
اگه یکی از این افراد وظیفشو به درستی انجام نمیداد مطمئنا این موفقیت حاصل نمیشد
ساختار دفاعی استقلال و تیم ملی عالی بود و همه بازیکنا وظایفشونو به خوبی انجام دادند نکونام هم مثل بقیه مدافعان و گلر به خوبی وظیفشو انجام داد
تیمی که یک دفاع عالی داره باید حتما یه هافبک دفاعی عالی هم داشته باشه....هافبک دفاعی نباید تکنیکشو به رخ بکشه باید بازی حریفو خراب کنه باید جلو حمله حریفو بگیره باید توپو سریعا از دفاع بگیره و به هافبکا برسونه....نتیجه همه اینا میشه موفقیت تیم...
بازیکن اگه فکر نداشت این همه موفقیت فردی و تیمی کسب نمیکرد 6 سال در بالاترین سطح دنیا بازی نمیکرد....
محتوای مخفی: چند تا عکس دیگه
تحلیلت از بازی نکونام بسیار مبتدیانس !نقل قول:
اصلا بحث من تیم استقلال نبود که شما اونو پیش کشیدی !
من بحثم سر بازی نکونام ! اینکه باهوش بازی نمیکنه !
شما هی میای میگی استقلال قهرمان شده ، علاوه بر فلان هافبک دفاعی شم خوب بوده !
نکونام توپ گیری کرده و با مسی هم بازی بوده و .....
یا میای عکس نکونام با دنی آلوز و پویول رو نشون میدی! این چه ربطی به بحث ابتدایی من داره؟!
من دارم میگم بازیکن از هوش پایینی برخورداره و توانایی بازیسازی و توپ گیری بسیار ضعیفی داره ! اکثر توپ رو با خطا و تکل های بی مورد میگیره !
من نگفتم باید تکنیکی باشه ! گفتم هوش بالایی نداره ! جایگیری بسیار ضعیفی داره ! شما تو بازی های استقلال دقت کن ! زمانی که بازی گره میخوره در یه منطقه یا زمانی که دفاع داره گیر میکنه و نیاز به یار خالی داره ، نکو اصلا جابه جا نمیشه تا خودش رو تو یه فضای خوب قرار بده و توپ بگیره !
حرف ها و عکس های شما نمیتونه منو قانع کنه ! چون دلیلم رو از هوا نمیگم و طبق بازی هایی که از این آدم دیدم ، نظرم رو گفتم !
حالا ادامه ی نظرات بماند برای بعد!
ابلیس عزیز من بشخصه منظور شما رو از اینکه میگید باهوش نیست متوجه نمیشم! میشه با یه مثالی عکسی چیزی نشون بدی!نقل قول:
عکس که ندارم ولی میدونی منظورم از هوش چیه؟نقل قول:
زمانی که کمترین فرصت رو میبینه سریع تصمیم گیری کنه ! بذار یه مثال بزنم ؛ مثلا مجتبی جباری که دیگه تو تیم نیست ! بسیار بازیکن باهوشیه !
با فکرش بازی میکنه ! پاس های چشم بسته ، بازی خونی عالی ! پاس های استاندارد !
امیدوارم منظورم رو گرفته باشی ! همین بازی خونی از یار حریف به هوش و چابکیت بستگی داره ! برای یک هافبک دفاعی این موضوع خیلی مهمه ...
حالا شما بازی بعد و بازی های بعد ، دقتت رو بیشتر کن و بازی نکونام رو زیر نظر بگیر ! اصلا یه جوری غیرموثر بازی میکنه !
زمانی که توپ زیر پاش میاد ، هیچ انگیزه ای درش وجود نداره ! اصلا وقتی توپو میگیره ، هیچ امیدی در آدم زنده نمیشه که یک کار خاصی بکنه ! از روی رفع تکلیف بازی میکنه و توپو سریع پاس میده!
کلا حالا اینا به کنار ، درسته وظیفه ی هافبک دفاعی ، تخریب بازی حریفه ، ولی کار این آقا از تخریب گذشته :n02: با لگد و مشت و ... سعی میکنه رو بازیکن خراب بشه و خطا میکنه !
من خودمم اول گفتم .... پنالتی و قدرت سرزنی بالایی داره ! ولی خوب در کل ........
بله شما کاملا به صورت کارشناسی همه رو قانع کردین که نکونام اصلا بازیکن خوبی نیست و به درد لیگ حرفه ای ایران هم نمی خوره ؛ با این قسمت صحبت شما که من دیگه واقعا قانع شدم!نقل قول:
حرف ها و عکس های شما نمیتونه منو قانع کنه ! چون دلیلم رو از هوا نمیگم و طبق بازی هایی که از این آدم دیدم ، نظرم رو گفتم !
.......................نقل قول:
اگه استقلال قهرمان شده،اگه تو اسیا به اینجا رسیده ، ۱درصد هم به نکونام ربطی نداره....
داریوش یزدانی: یکی باید با جباری برخورد کند/ کمیته اخلاق فوتبال چرا دخالت نمی کند؟
داریوش یزدانی سرمربی تیم ال ای بلوز آمریکا و بازیکن سابق تیم ملی با اظهار تعجب ازسکوت بزرگان فوتبال در قبال حرف های اخیر مجتبی جباری, در مورد تبعات منفی این سکوت هشدار داد.
سایت گل- داریوش یزدانی سرمربی تیم ال ای بلوز آمریکا و بازیکن سابق تیم ملی با اظهار تعجب ازسکوت بزرگان فوتبال در قبال حرف های اخیر مجتبی جباری, در مورد تبعات منفی این سکوت هشدار داد.
یزدانی با تاکید بر اینکه مجتبی جباری اولین نفری نیست که چنین اتفاقاتی را در فوتبال ما رقم میزند, گفت: نگرانی من از رواج یک بی اخلاقی در فوتبال ماست و سکوت کمیته اخلاق و کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال و مربیان بزرگ فوتبال در این مورد تعجب بر انگیز است.
بازیکن سابق استقلال و تیم ملی افزود: گاهی عکس العمل ناگهانی و احساسی یک بازیکن در قبال 90 هزار تماشاگری که 90 دقیقه به او توهین میکنند و ناسزا میگویند, با برخورد شدید انضباطی و رسانه ها مواجه می شود و تا سالها از یادها نمیرود اما امروز یک بازیکن خیلی راحت و در حالی که بدون کمترین استرسی در خانه نشسته موبایلش را جواب میدهد و به خبرنگاران میگوید که من با مشت به صورت فلان مدیر زدم! و همه در قبال این حرفها سکوت میکنند.
یزدانی با مثالی از فوتبال انگیس گفت: حتما شما هم شنیده اید که وقتی روی کین کاپیتان منچستریونایتد در کتاب خاطراتش اعتراف کرد چند سال پیش یک بازیکن را در جریان بازی بطور عمدی زده است, اتحادیه فوتبال انگلیس او را با جریمه مواجه کرد.
اما امروز هیچ عکس العملی از کمیته اخلاق نمیبینیم. مدیران باشگاه سپاهان در قبال حرفهای بازیکن شان در مورد مدیر یک باشگاه دیگر سکوت میکنند و مربیان بزرگ فوتبال ما هم که اخلاق مداری همواره شعار و سرلوحه کارشان بوده است, حرفی نمیزنند.
یزدانی با که خود نیز از بابت وعده های عملی نشده ی فتح اله زاده در زمان حضورش در استقلال کم ضرر نکرده, ادامه داد: زمانی که یک مدیرتوانایی عمل به تعهدات خود را ندارد, یک بازیکن هم پیدا میشود که این چنین با او برخورد کند.
وی افزود: با این حال من نگران آینده و تبعات اخلاقی این مساله هستم. آنجایی که بازیکنان جوان فوتبال ما یاد میگیرند مثل بازیکن تیم ملی شان برای گرفتن پولشان با مشت به صورت مدیر یا مربی و بزرگتر خود بزنند! و لازم است که در این باره شاهد واکنشی از سوی متولیان فوتبال باشیم
دعوت نکونام از هواداران؛ به ورزشگاه بیایید
امروز به حمایت شما احتیاج داریم و حضورتان. در ورزشگاهی که ابهتش با پرچمهای آبی چند برابر است.
سایت گل - به ورزشگاه بیایید
این پیغام جواد نکونام است برای هوادارانش.پیغام بازیکنی که قرار است امشب در آزادی از او رونمایی شود.بازیکنی که با ارسال این پیامک قبل از بازی با سپاهان دارد به هوادارنش دلگرمی می دهد.
هواداران و همراهان عزیز به دومین مسابقه فصل رسیدهایم که یکی از مهمترینها و تاثیرگذارترینهاست. برای ما که میخواهیم قهرمانی را تکرار کنیم و ستاره سوم را به سینه سنجاق کنیم، بازیهایی مثل این فرصتی هستند برای امتحان ظرفیت و قدرتی که داریم. امروز به حمایت شما احتیاج داریم و حضورتان. در ورزشگاهی که ابهتش با پرچمهای آبی چند برابر است. امشب منتظر شما هستیم برای یک پیروزی بزرگ که زیر نورافکنها درخشش بیشتری هم خواهد داشت.
وقتی شما قهرمانی استقلال رو مدیون نکونام هستید ، منم باید مثل شما تحلیل کنم و بگم 1 درصد هم موثر نبوده :n09:نقل قول:
شما انتظار داری نکونام مثل جباری پاس بده؟نقل قول:
زمانی که کمترین فرصت رو میبینه سریع تصمیم گیری کنه ! بذار یه مثال بزنم ؛ مثلا مجتبی جباری که دیگه تو تیم نیست ! بسیار بازیکن باهوشیه !
با فکرش بازی میکنه ! پاس های چشم بسته ، بازی خونی عالی ! پاس های استاندارد !
اصلا بیخیال نکونام و هافبک دفاعی...کدوم هافبک بازیسازی مثل جباری میتونه پاس بده که نکونام بده؟
هافبک دفاعی باید درگیر و جنگنده و دونده باشه ولی نکونام نسبت به هافبک دفاعیهای دیگه تازه کمتر خطا میکنه...زمان مظلومی یکی از مشکلات اندو که کارشناسا میگفتن این بود که خیلی خطا میکنه مخصوصا پشت محوطه....اگه یادتون باشه هر چند بازی اندو 3 کارته میشد نسبت به بقیه هافبک دفاعیها نکونام خیلی کمتر خطا میکنه نمیدونم روی چه حسابی شما میگین نکو زیاد خطا میکنه؟نقل قول:
اکثر توپ رو با خطا و تکل های بی مورد میگیره !
مهدی جان نکونام که هافبک نفوذی تاحالا در استقلال بازی نکرده یا وینگرو دفاع چپو راست نیست که وقتی توپ دستش میاد انتظار داشته باشی الان سانتر میکنه یا پاس گل میده یا 5 نفرو الان دریبل میکنه...داداش خودتم داری میگی سریع پاس میده خب وظیفه هافبک دفاعی همینه توپو به سرعت از دفاع بگیره و به هافبکا برسونه....فصل گذشته نکو طبیعی بود از نفوذ کردن ترس داشته باشه چون بازیکنی مثل نوری یا تیموریان کنارش نبود..جلوش جباری بازی میکرد،مجتبی جباری بازیکنی نیست که درگیر بشه و برگرده و به دفاع کمک کنه اگه نکونام نفوذ میکرد احتمال داشت در برگشت تیم غافلگیر بشه چون جباری هم کسی نبود که بتونه در کارهای دفاعی شرکت کنهنقل قول:
وقتی توپو میگیره ، هیچ امیدی در آدم زنده نمیشه که یک کار خاصی بکنه ! از روی رفع تکلیف بازی میکنه و توپو سریع پاس میده!
قهرمانی و موفقیت یک تیم حاصل تلاش تمام افرادیه که زحمت کشیدن از اقا مدد بگیر بیا تا قلعه نوییو بازیکنانقل قول:
وقتی شما قهرمانی استقلال رو مدیون نکونام هستید
ما داریم از نقش پر رنگ هافبک دفاعی در حین دیده نشدنش میگیم....هافبک دفاعی هم مثل گلر پست بسیار حساسو تاثیرگزاریه اگه وظایفشو درست انجام نده تیم کله میشه.....هافبک دفاعی خوب نباشه هر لحظه باید تن ادم بلرزه هر حرکتی بازیکنای حریف میکنند الان تبدیل میشه به موقعیت گل ... هافبک نفوذی حریف هرجور که میخواد کار میکنه و دفاعو به هم میریزه حریف n تا موقعیت گل به دست میاره...از پشت محوطه دروازرو به توپ میبندن و ... انصافا نکونام در مهار این چیزا موفق نبوده؟
نقل قول:
حرف شما رو قبول ندارم امیرمحمد استقلالی گل و گلاب!
بهتر دیگه بحث ادامه پیدا نکنه ! من هر چی بگم شما قبول نمیکنی و شما هم هرچی بگی من قبول نمیکنم !
منظورم از سریع پاس دادن رفع تکلیفه دوست گرامی!
کلا بخوام توضیح بدم باز برداشت ها متفاوت میشه ، ولی به هر حال بهتره کمی منطقی تر به شرایط و بازی ها نگاه کنیم !
منم مثل شماها طرفدار استقلال هستم ، اما نمیزارم تعصب به یه تیم یا هر چیزی ، واقعیت ها رو از جلو چشام دور کنه و فقط بخوام خوبی ها رو ببینیم !
شاید نکونام شما با نکونام تی وی ما فرق داره :n02:
چند وقت پیش در مورد رحمتی نقدهایی انجام دادم و به مرور به واقعیت پیوست ! حالا اینم بماند!
لطفا دیگه توضیحات رو ادامه ندین که مجبور به پاسخ نشم ! بگو خب :n02:
بازی با سپاهان همیشه یه بازی خاص بوده واسمون... مخصوصا این اواخر که اکثرا رقیبمونم بوده... و بیشتر از همه فصل قبل که با یه تساوی نقره داغ شدن! اون بازی رو هیچوقت فراموش نمیکنم... بخاطر شرایط خاص اون بازی و کلا لیگ قبلی، اون بازی یکی از پر استرس ترین بازیهای تاریخ استقلال بود واسم... واسه هممون البته... تا مرز سکته پیش رفتم! صدرنشین بودیم و هرچند واسه پیروزی رفته بودیم، ولی مساوی واسه ما بهتر بود... واسه همین وقتی 1-0 عقب بودیم، آرزومون مساوی اون بازی بود... باختمون که از دست رفتن قهرمانی بود... گل به خودی لحظات آخر سپاهانیها شیرین ترین گل به خودی عمرم بود که دیدم... بازی بعدیمون با فولاد بود و خیلیها حتی مساوی رو نتیجه خوبی نمیدونستن... اما همون گل به خودی حکم قهرمانیمونو امضا کرد... بازی فولاد رو هم که بردیم و کارو تموم کردیم!
در کل سپاهان یا قهرمانی رو ازمون گرفته یا داده... پارسال قهرمانی رو ازشون گرفتیم و داغش به دلشون موند، اما خب نیازه که یه بار با یه بازی سرتر تو آزادی ببریمشون! هرچند شرایط امروز خیلی فراهم نیست و تیم امیر نشون داده چند هفته اول نشونی از تیم باصلابت اواخر لیگ رو نداره و الآن خیلی از استقلالیها مساوی توی بازی امروز رو نتیجه بدی نمیدونن، اما بنظرم شکست دادن سپاهان همین امروز هم دور از دسترس نیست... هرچند بازم میگم هفته های ابتدایی تیم امیر نباید توقع بازدهی 100% داشته باشیم، بخاطر همین حتی اگر نتیجه بدی هم رقم خورد ناراحتی نداره!
قرار گرفتن آندو و نکو توی لیست، هرچند از قبل مشخص و محتمل بود اما خوشحال کنندست...
به امید یه بازی خوب و قدرتنمایی و ترجیحاً کسب 3 امتیاز...
اختلاف نظر بر سر جباری و نشان دادن اسکناس به شماره 8/ اعلام ترکیب استقلال و سپاهان
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سید مهدی رحمتی اولین بازیکنی بود که به محض ورود به زمین با تشویق تماشاگران روبرو شد. چند دقیقه بعد رحمان احمدی به زمین آمد ولی هوادارن استقلال واکنش خوبی نسبت به وی نشان ندادند. احمدی در جو سنگین و شعارهای تمشاگران به سمت هواداران سپاهان رفت و برای آنها دست تکان داد.
* تیم استقلال با ترکیب سید مهدی رحمتی، منتظری ، صادقی، عمران زاده، آندرانیک تیموریان، محمد قاضی، سیاوش اکبرپور، خسرو حیدری، جواد نکونام، پژمان نوری و فرهاد مجیدی به مصاف سپاهان می رود.
* تیم سپاهان با ترکیب رحمان احمدی،هادی عقیلی،احسان حاج صفی،امید ابراهیمی، مجتبی جباری، حسین پاپی، علی حمودی، شجاع خلیل زاده،آرش افشین، اروین بولکو و محمد غلامی به مصاف استقلال می رود.
* طرفداران استقلال به شدت فرهاد مجیدی را به شدت مورد تشویق قرار دادند و او را قاتل پرسپولیس معرفی کردند.
* آندرانیک تیموریان به محض ورود به زمین با دست خود شکل قلب را درست کرد و به تماشاگران استقلال نشان می داد.
* نکته جالب توجه اختلاف نظر تماشاگران بر سر جباری بود. در ابتدا تعدادی او را با شعار جباری زیدان آسیایی تشویق کردند و جباری به سمت آنها آمد اما تعدادی دیگر به شدت علیه وی شعار داده می گفتند( پیراهن آبی بابا غیرت داره) تماشاگران در ادمه منتظری و دیگر بازیکنان را در اعتراض به جباری تشویق کردند.
* به محض ورود جباری تعدادی از طرفداران استقلال به شماره 8 سابق آبی ها اسکناس نشان می دادند. در همین لحظات استقلالی ها یک نارنجک در روبه روی جایگاه منفجر کردند که باعث آسیب دیدگی چند نفر شد.
Fars
پستم چرا پاک شد نمیدونم !
ولی نیمه اول تموم شد ! بازی جواد نکونام رو دیدین؟
بسیار بد و داغون بازی کرد ! اگه هر بازی رو بازیش زوم کنید ، متوجه حرفم میشید که رو هوا نبوده!
دوست عزیز هر چقدر هم بد بازی کنه اما اسمش یه وزنه هست برای تیم پس انقدر الکی به جواد گیر ندیننقل قول:
نیمه اول تموم شد هر دو تیم در یک سطح بازی کردند استقلال کمی بهتر بود اگر اون اشتباه خسرو نبود الان نتیجه مساوی بود
گزارشگر هم طبق معمول رو اعصابه و خیلی یک طرفه گزارش میکنه :n24:
گیر نیست دوست من ! وقتی میام تحلیل میکنم ، همه بهم میگن شما استقلالی نیستی ، قصد تخریب داری !نقل قول:
گفتم که یک بازی هم شده روش زوم کنید ، خودتون متوجه بشید !
ضمنا من همیشه حقیقت رو می پذیرم ! هر کسی خوب باشه میام میگم خوبه ، حتی اگه نیمه ی دوم بهتر بازی کنه میام اعلام میکنم !
هر بازیکن همینه ! چون تعصب کورکورانه نسبت به کسی ندارم ! فقط میخوام تحلیل درست کنم!
برادر من قربونه شکله ماهت برم چرا گیر به جواد دادی شما هر فصل دست میزاری رو بازیکنی که همه قبولش دارن الانم بین دو نیمه من بدی از بازی جواد ندیدم شما توقع داری همرو دریبل بزنه واست گل بزنه ..بابا پست جواد هافبک دفاعیه و وظایف یه بازیکن هافبک دفاعی فقط خراب کردن و پرس کردن بازی حریفه..نقل قول:
در کل همونطور که شما به بازی جواد به شکل اعصاب خورد کن نگاه میکنی ما هم به پستای شما به همین شکل نگاه میکنیم:n02:
اگه شما این سبک بازی ، یک بازیکن رو میپسندی ، حرفی درش نمیمونه ، اگه به بازی نیمه اول جواب نمره ی قبولی میدی دیگه بحثی نیست !نقل قول:
کسی که لالیگا بازی کرده ، الان اینجوری داره ضعیف و داغون بازی میکنه دیگه حرفی نمیمونه ! من به کسی گیر ندادم دوست عزیز !
چند صفحه قبل یکی از بچه ها در مورد جواد یه نکته ای گفت که بحث و صحبت به اینجاها کشید !
من همیشه بعد بازی ، تحلیل منطقی از بازی و بازیکنان کردم ، اما به مزاج بعضی ها خوش نمیاد و منو متهم به چیزهایی میکنن که نیستم!
خب بازی رو باختیم!
شاید آخر فصل حسرت این سه امتیاز رو بخوریم
چه قدر موقیع خراب شد
سپاهان امسال میتونه عنوان خوش شانس ترین تیم لیگ رو به خودش اختصاص بده!
خب اولین باخت رو تجربه کردیم و عیبی هم نداره چون در کل شایسته برد بودیم و باختیم
بد بازی کردیم خصوصا نیمه اول
بین هافبگها و مهاجمین فاصله زیادی بود و نیمه اول فرهاد و قاضی تک تنها بودن
ضربات آخر رو خیلی بد زدیم
و در آخر داوری بسیار ضعیف
اما این مزدک فیکس بوکسی وبلاگی چیزی نداره من برم چند کلمه باهاش حرف دارم :n25:
این بازی به اندازه کافی اعصاب خرد کن بود این قدم رو میرفت رو اعصاب من با اون گزارشمضخرفش
ابلیس جان کاملا حق با توئه بیخیال یان نکونام شو. پاس گل رو هم ایشون دادند ظاهرا :n13: فعلا اونقدر ناراحتم که نمیتونم پست تحلیلی درست بدم بمونه واسه فردا :n27:نقل قول:
واقعا حق استقلال برد بود ، حیف شد حیف شد
بهترین بازیکن استقلال به نظرم قاضی بود ، دمش گرم مردونه بازی کرد همه جای زمین بود
به هر حال بازی جو روانی زیادی برای تیم داشت ولی اگه مهاجم ها توی ضربه زدن ها دقت میکردن نتیجه ی عجیبی رقم میخورد
اما این استقلال در هفته های آینده تیم درخشانی از آب در میاد ، مطمئن باشید
استقلال قلعه نویی همیشه هفته های اول ریپ میزنه و یواش یواش جا میفته
باختيم ولي اصلا حق سپاهان برد نبود.
اين مزدك ميرزايي هم يه موجود ... كه واقعا داره حالم ازش بهم ميخوره. يعني يكي نيست جلوي اينارو بگيره كه هرچي از دهنشون در مياد نگن؟