برد مقابل کاردیف رو تبریک میگم! واقعا نفسمون بند اومد فاجعه میشد اگه بازی رو نمیبردیم امیدوارم تیم های رقیب امتیاز از دست بدن و بتونیم بازی های خودمون رو ببریم و فاصله رو بیشتر کنیم الان فقط یه امتیاز با سیتی فاصله داریم!
Printable View
برد مقابل کاردیف رو تبریک میگم! واقعا نفسمون بند اومد فاجعه میشد اگه بازی رو نمیبردیم امیدوارم تیم های رقیب امتیاز از دست بدن و بتونیم بازی های خودمون رو ببریم و فاصله رو بیشتر کنیم الان فقط یه امتیاز با سیتی فاصله داریم!
آرسنال 2 - 0 تاتنهام
و به این ترتیب آرسنال فاتح دربی شمال لندن میشه! وای خدا نمیتونم حس خودم رو بعد از بازی بگم! بسیار عالی کار کردیم طوری که تاتنهام فقط یه موقعیت جدی گل داشت انقدر خوب و حساب شده حریف رو پرس کردیم که چندتا از بازیکن های تاتنهام کاملا محو شده بودن مخصوصا لنون و آدبایور!
این برد در حالی رقم خورد که ونگر با زیرکی از چند تا بازیکن ها مثل اوزیل و فلامینی و گیبس استفاده نکرد و یه جورایی به اونا استراحت داد مهاجم نوک هم نداشتیم و ولکات تو نوک خط حمله حضور داشت و عملکردش با توجه به اینکه یه وینگره خیلی خوب بود و چقدر بد شد که نتونست گل بزنه!
همونطور که گفتم همه ی بازیکن ها عالی بودن اما اگه بخوام یه بازیکن رو به عنوان بهترین انتخاب کنم اون کسی نیست جز روسیچکی! به معنای واقعی بی نقص بازی کرد و در نبود مسعود اوزیل یه جورایی رهبر تیم بود و بازی استثنایی خودش رو با زدن یه گل بی نظیر تکمیل کرد هوس کردم برم کل بازی رو دانلود کنم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقه 80 بازی ولکات مصدوم شد و آرسنال مجبور شد بقیه بازی رو 10 نفره بازی کنه ! بعد از اینکه داشتن ولکات رو میبردن بیرون طرفدارهای تاتنهام به سمتش سکه پرت کردن و ولکات هم اینجوری جوابشون رو داد!
به نظر من حرکت ولکات یه جواب دندان شکن بود به اون حرکت زشت آدبایور که چند سال پیش با پیراهن منچسترسیتی جلوی تیم ما انجام داد!
اینم سکه هایی که طرفدارهای تاتنهام پرت کردن!
ونگر : آرسنال از هر لحاظ بر تاتنهام سلطه داشت!
در پي پيروزي 2 بر صفر خانگي آرسنال مقابل تاتنهام در دور سوم بازيهاي جام حذفي انگليس که صعود توپچيهاي لندن به مرحله بعدي اين مسابقات را قطعي کرد، آرسن ونگر به ابراز رضايت از عملکرد شاگردان خود پرداخت.
به گزارش تسنيم، وي درباره بازي مردان خود اظهار داشت: بازي سرعت مطلوبي داشت و به نظر من آرسنال هر 2 طرف آن را کاملاً آن را کنترل ميکرد، منظورم در بُعد دفاعي و در بُعد هجومي است. در تمام طول بازي ما نظم خوبي داشتيم و در خط دفاع مستحکم نشان داديم. هر زمان که آرسنال به بازياش سرعت داد و از پاسهاي تند و تيز استفاده ميکرد، خطرناک نشان ميداد.
در جريان بازي تئووالکات، بال انگليسي آرسنال مصدوم شد و در حين انتقال به خارج از ميدان، زماني که سوار بر برانکارد بود با دستهايش رو به هواداران تاتنهام نتيجه بازي (2 بر صفر) را نشان داد که اين باعث تحريک آنها شد و وادارشان کرد حرکت او را با پرتاب انواع و اقسام اشياء جبران کنند.
ونگر در اين خصوص گفت: پزشکان تيم به من گفتند که باران سکه بر سر والکات ميباريد و آنها مجبور شدند از او محافظت کنند و شايد به همين خاطر بوده که او آن حرکت را انجام داده است. بله، هواداران تاتنهام زماني سکههاي خود را به سمت والکات پرتاب کردند که او هنوز آن ژست را نگرفته بود. اين همان چيزي بوده که به من گفته شده است. بعد از آن والکات با دست نتيجه بازي را نشان داد که حتي آن هم به نظر من حرکت تهاجمي و خشونتآميزي نبود. شما (خبرنگاران) به دنبال کوچکترين اتفاقات ميگرديد و من اين را درک ميکنم اما به نظرم اين اتفاق کسي را آزردهخاطر نکرد.
ونگر در پاسخ به اين سوال که آيا والکات از سوي کميته انضباطي اتحاديه فوتبال انگليس جريمه ميشود، تصريح کرد: بعيد ميدانم. پاسخ من خيلي ساده است. آنها تصاوير تلويزيوني را ديدهاند. اگر به نظرشان هجومي آمده باشد چه کاري از دست من برميآيد؟ ترجيح ميدهم والکات را محروم نکنند. من بعد از بازي فيلم آن را تماشا کردم و حرکت والکات به نظرم حتي تحريک کننده هم نبود. او داشت لبخند ميزد.
سرمربي فرانسوي توپچيها در پايان درباره اهداف خود در بازار نقلوانتقالات زمستاني هم عنوان کرد: منتظرم ببينم که چه کسي از تيمش جدا ميشود و در ورود به آرسنال را به صدا ميآورد. صادقانه بگوييد، به نظر شما آيا ما بازيکناني بهتر از کساني که اکنون در اختيار داريم پيدا خواهيم کرد؟
دوري يک ماهه مهاجم آرسنال از ميادين
مهاجم مليپوش آرسنال که در ديدار با تاتنهام آسيب ديد به مدت يک ماه نميتواند تيمش را همراهي کند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تئو ولکات که در جريان ديدار آرسنال و تاتنهام از دور سوم جام حذفي انگليس دچار آسيب ديدگي زانو شد تا يک ماه نميتواند براي تيمش به ميدان برود.
به نقل از فارس،آسيب ديدگي ولکات ممکن است آرسن ونگر، سرمربي آرسنال را در پنجره نقل و انتقالهاي ژانويه به دنبال جذب يک مهاجم جديد بفرستد. ونگر در کنفرانس خبري خود پس از پيروزي دو بر صفر مقابل تاتنهام ابراز اميدواري کرده بود با اينکه ولکات با برانکارد از زمين خارج شده است، آسيب ديدگي وي جدي نباشد.
مهاجم تيم ملي انگليس پيشتر نيز با همين آسيب ديدگي روبهرو بود. در ديدار با تاتنهام نيز دو بار با تکل بازيکنان حريف مواجه شد تا در نهايت تعويض شود.
با دوري ولکات از ترکيب آرسنال و با توجه به آسيب ديدگي اوليويه ژيرو و نيکلاس بندتنر، ديگر مهاجمان توپچيها، ونگر در هفتههاي پيش رو کاري سخت در پيش دارد.
یه خبر خیلی بد برای طرفداران ارسنال و تیم ملی انگلستان
تئو والکات به مدت 6 ماه مصدوم خواهد بود و لیگ و جام جهانی رو کامل از دست می ده!!!!!!!
علتش هم پارگی رباط صلیبی هستش
---------
تو بازی با تاتنهام به نظر نمیومد مصدومیتش خیلی جدی باشه
واقعا این مصدومیت عجیبی بود! اصلا فکرشو کسی نمیکرد که همچین مصدومیت شدیدی باشه! به اون ژست و چهره اش هم نمیخورد که اتفاق مهمی افتاده باشه. لیگ که حالا هیچی ولی جام جهانی رو از دست دادن واسه هر بازیکنی فاجعه ای غم انگیزه.امیدوارم برسه به جام جهانی.
نمیدونم شاید نفرین هواداران تاتنهام بود ، اون دقیقا در روز بعد از اینکه ویلشر گفت ولکات قدم در راه اسطوره ارسنال شدن گذاشت با اون حرکت!
خط حمله تیم تازه داشت با اومدن تئو جون میگرفت که این بلا سرمون اومد. 6 ماه !!!!!!!
البته گفته شده حدالقل 6 ماه ... یعنی امکان اینکه خیلی بیشتر باشه زیاده. :n03:
اگه کمی خوش شانس بود میتونست تو 25 سالگی 3 تا جام جهانی رو تجربه کنه.
میگن همه اول فکر می کردن چیز خاصی نباشه ولی بعدش گفتن شاید لیگامنتش باشه ولی هیچکس فکر نمی کردم که رباط صلیبی پاره شده باشه.
فکر خرید وینگ تو ژانویه رو هم نباید کرد، چمبو به تمرینات کامل برگشته و نابری هم نشون داده که میشه بهش بیشتر فرصت داد. احتمالا ونگر با همین وینگایی که موندن کار رو ادامه بده.
شاید این مصدومیت یه فرصت باشه واسه ریو و نابری که خودی نشون بدن.
ولی شاید خرید مهاجم جدی تر بشه.
داغان شدم با این خبر. :n28:
اگر رباط صلیبیش باشه بیشتر از 6 ماه طول میکشه برگرده .
چیزی که برام عجیبه اینه که تو جریان بازی بعداز اینکه بیرون بردنش , ایستاد و انگار چیزیش نبود . در صورتی که اگر رباط صلیبیش پاره شده بود اصلآ نمی تونست وایسه . من خودم رباط صلیبیم پاره
شده و اون زمانی که پاره شد اگر پاتو بذاری زمین انگار زانو نداری و می افتی . مصدومیت وحشتناکیه :n15:
چه نتیجه اعصاب خورد کنی به دست اومد روزهای شنبه و یک شنبه خیلی استرس دارم تا ببینم امشب آرسنال میبره یا نه اگه تو این موقع عقب بیفته خیلی بد میشه چون تیمهای چلسی و منچستر سیتی خیلی خوب دارن نتیجه میگرن
خبرهای زیادی در مورد یولیان دراکسلر هست که گفته میشه ارسنال با یه قرارداد +45م یورویی میتونه اون را بخره و ونگر تمایل داره به این خرید
گفته میشه ونگر میخواد دراکسلر را به یه مهاجم تبدیل کنه
این دو روزه حسابی خبرش زیاد شده، امیدوارم بیاد و شبیه قضیه هیگواین نشه:n28:نقل قول:
برد تیم رو تبریک میگم.
متاسفانه این چند وقت سرم شلوغ شده نمیرسم بیام اینجا.
شایعات دراکسلر خیلی شدت گرفته ولی مثل اینکه منبع همشون دو نفرن که تو توییتر یه چیزایی گفته بودن.
البته صحبتهای زئیس شالکه هم باعث شد شایعات بیشتر بشه.
رئیس تایستون هم واسه دراکسلر اقدام کرده بود که در نهایت اوزیل رو گرفت.
گفته میشه ونگر میخواست برای تابستون برا دراکسلر اقدام کنه ولی با مصدومیت تئو امیدواره که بتونه ژانویه بگیردش.
اینم تو GT دیدم که محسن (Arsenal) عزیز گذاشته بود:
این یارو که تو توییتره کسیه که زودتر از همه خبر اوزیل و گوتزه را گذاشت( قبل از همه خبرگذاری ها)و خبراش خیلی معتبره
آرسنال دراکسلرو میخواد چیکار؟ این همه هافبک داره، خرید دراکسلر پول دور ریختنه.
میگن ونگر میخواد ازش یه مهاجم بسازه:n02:نقل قول:
جارو بدی ونگر تبدیل به بازیکنش میکنه این که جای خود داره:n08:
برد مقابل استون ویلا رو تبریک میگم انتقام خوبی ازشون گرفتیم میتونستیم بیشتر گل بزنیم اگه یه مهاجم تمام کننده ی خوب داشتیم! امیدوارم یه مهاجم بگیریم که از نون شب واسمون واجب تره!
مدیر برنامه های موراتا گفته رئال یه پیشنهاد 20 ملیونی رو از یه باشگاه انگلیسی رد کرده...
فکر کنم فقط ونگر دنبالش بود...
بیست ملیون واسه این زیاد نیست؟
تو طرفداری زده بود یه سری تیم های دیگه هم دنبالش افتادن!نقل قول:
قضیه اش شبیه اون کفش و بیابون و این چیزاست:n02:
برد رو تبریک میگم
فقط اینکه یونایتد خاک بر سر نتوانست از چلسی مساوی بگیره ضد حال شد:n03:
بد جور یه مهاجم احتیاج داریم:n27:
اگه این هافبک های گل زن رو نداشتیم الان رتبه دو رقمی داشتیم:n02:
متاسفانه موراتا رسما گفت میمونه تو real.نقل قول:
الان افتادیم دنبال ووچینیچ که به نظر من در حال حاظر از ژیرودم بدتره
من نمیدونم چرا ونگر نمیره برباتوف را بخره هنوزم عالی بازی میکنه و بسیار ارزونه چون، 60 ماه بیشتر قرارداد نداره
امروز با یکی از دوستان داشتیم در مورد بازی های این چند وقا اخیر در فوتبال و نتایجش حرف میزدیم. تو باشگاهی داخلی که نتیجه ها دلخواه من بود. رئال و میلان و آرسنال بردن و حریف ه هم اکثراً باختن یا مساوی شد. فقط یه نکته بود و اونم اینکه ایکاش میشد حالا که منچستر باخت چلسی هم نمیبرد!!!!!! :31:. نمیشه ولی اگه میشد چی میشد. امیدوارم برو بچ توپچی آمادگیشونو حفظ کنن چه فیزیکی و چه آمادگی ذهنی و با تمرکز از بازی های پیش رو نتیجه بگیرن.
خب برد رو تبریک میگم.
تا الان به ژیرو کاری نداشتم ولی دیگه داره اعصاب راه میره فقط. اون شوت مضخرف آخرای بازی چی بود آخه؟؟؟؟؟؟
ژسنی 100 مین بازیش رو در لیگ برتر انجام داد.
بعد از بازی هم لباسشو داد به این هوادار فوق معروف آرسنال :n02:
--------------
گفته میشه قضی ووچینیچ منتفیه. مثل اینکه میخواد بره اینتر. البته هیچ توافقی بین آرسنال و یووه انجام نشده بود. آرسنال قرضی میخواست ولی یووه فقط دائمی میفروخت.
قضایایه دراکسلر هم فعلا خوابیده.
دو روز پیش (19 ژانویه) سالروز تولد هربرت چاپمن بزرگ بود. کسی که هم آرسنال هم فوتبال خیلی بهش مدیونه.
آندرس یونکر هم به عنوان سرپرست جدید اکادمی معرفی شد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر تنها تیمی که منو نگران میکنه سیتیه.نقل قول:
امروز با یکی از دوستان داشتیم در مورد بازی های این چند وقا اخیر در فوتبال و نتایجش حرف میزدیم. تو باشگاهی داخلی که نتیجه ها دلخواه من بود. رئال و میلان و آرسنال بردن و حریف ه هم اکثراً باختن یا مساوی شد. فقط یه نکته بود و اونم اینکه ایکاش میشد حالا که منچستر باخت چلسی هم نمیبرد!!!!!!:دی. نمیشه ولی اگه میشد چی میشد. امیدوارم برو بچ توپچی آمادگیشونو حفظ کنن چه فیزیکی و چه آمادگی ذهنی و با تمرکز از بازی های پیش رو نتیجه بگیرن.
تو هر پستی حدالقل 2 تا بازیکن تاپ دارن. خیلی خظرناک این سیتی.
این جمله هرکی بیشترین گل رو بزنه برندس ماله خیابانی نبود؟:n02:
دو هفته دیگه سیتی و چلسی با هم بازی دارن اگه مساوی کنن عالی میشه...
برنامه بازی های آرسنال تو زمان بازی با بایرن خیلی سخته.
Liverpool - 8th Feb Manchester United - 12th Feb Round 5 - FA Cup - 14 / 15 / 16 / 17 Feb Bayern Munich - 19th Feb Sunderland - 22nd Feb Stoke City - 1st Mar Quarter-Final - FA Cup - 7 / 8 / 9 / 10 Mar Swansea - 8th Mar Bayern Munich - 11th Mar Tottenham Hotspur - 15th Mar Chelsea - 22nd Mar Manchester City - 29th Mar
کلا اگه این دوره مخصوصا مارچ رو به خیر و خوشی رد کنیم و صدر نشین باشیم وضعیتمون برای قهرمانی خیلی خیلی خوب میشه.
اوه اوه!
بایرن، تاتنهام، چلسی و بعد منچستر! خیلی نافرمه.
البته الان که نگاه کردم بین بازی بایرن و تاتنهام 3 روز وقت هست و برای دو تا بازی بعدی قشنگ یک هفته.
به هر حال تیم میخواد قهرمان بشه و باید مثل یه تانک از رو موانع رد شه :31:.
برد رو تبریک میگم از شانس بد من اون شب مهمونی بودم و تا دقیقه 35 دیدم اما یکی از مهمون ها زد یه کانال دیگه و میخواست سریال ببینه:n22: بعدا که دوباره زدم ببینم نتیجه چیه دیدم آرسنال 2 بر 0 جلو افتاده و کلی شارژ شدم! فقط خدا کنه نتیجه ی بازی چلسی و منچسترسیتی مساوی بشه و اونوقت ما فاصله مون با هر دوتا زیاد میشه!
خب تو خبر ها هستش که پیشنهاد 20 میلیونی واسه دراکسلر داده شده + یه بازیکن که خیلی ها میگن اون بازیکن پولدیه :n28:
هر چقدرم دراکسلر خوب باشه من یکی اصلا دوست ندارم پولدی رو بدیم بره. خیلی اشتباهه.
حاضرم مهاجم نگیریم ولی پولدی با تیم باشه :n03:
یعنی دراکسلر اندازه پولدی + 20 تا میارزه ؟ !
پولدی اگر مصدومیت هاش بذاره گلزن خیلی خوبیه و پاسور هم هست
از خرید دراکسر استقبال میشه ولی نه بجای پولدی
قضیه پولدی چرته، آخه مگه مخشون عیب داره همچین بازیکن معرکه ای رو بدن بره؟
ونگر امروز در فرودگاه Heathrow
رئیس رفته مخ کی رو برنه؟:n02:
تا الان خبر رو فقط سان منتشر کرده.نقل قول:
یعنی دراکسلر اندازه پولدی + 20 تا میارزه ؟ !
پولدی اگر مصدومیت هاش بذاره گلزن خیلی خوبیه و پاسور هم هست
از خرید دراکسر استقبال میشه ولی نه بجای پولدی
طبق چیزایی هم که خوندم کلا سان خبرگزاری زرد و مضخرفیه.
گفته میشه واسه دیدن بازیه پدرو و سرجیو روبرتو و تیو رفته اسپانیا.نقل قول:
رئیس رفته مخ کی رو برنه؟
البته من یادم نمیاد رئیس تا الان واسه دیدن بازیه کسی رفته باشه ورزشگاه.
ایوان گازیدیس هم باهاش بوده قطعا اسپانیا یه خریدی چیزی باید باشه چون باشگاه ما کلا به اسکاتاش معروفه هیچ وقت یه مربی بزرگی مثل ونگر نمیره که صرفا یه بازیکنا ببینه و این کارا اسکات هاش واسش انجام میدن
حالا چند روز بیشتر نمونده باید خرید کنیم چون با ترکیب فعلی شانسمون کم میشه خصوصا مقابله یه تیم مثل سیتی
گویا واسه دراکسلر سر مبلغ با شالکه به توافق رسیدیم ولی هنوز معلوم نیست الان میاد یا تابستون باید صبر کرد و دید
بازی دیشب رو 4 - 0 بردیم.
کازورلا هم جدیدا خیلی خوب شده. دوباره برگشته رو فرم.
با بازی کردن دیشبه زلالم، اولین بازیکنی شد که تو ترکیب اصلی برای آرسنال بازی کرده و موقعی که ونگر به عنوان سرمربی آرسنال انتخاب شده هنوز به دنیا نیومده بوده.
اواسط بازی هم یان اوگه فیرتوفت اعلام کرد که آرسنال و شالکه سر قیمت دراکسلر توافق کردن ولی مشخص نیست الان میاد یا تابستون.
تو کنفرانس خبری بعد بازی هم در مورد دراکسلر از ونگر پرسیدن اونم جواب داده که:
باز هم یک توهم است. هیچ اتفاقی صورت نمی گیرد، صادقانه نه. ما به هیچ بازیکنی در کناره ها نیاز نداریم، چمبرلین را داریم که بازگشته، بازیکنان زیادی در کناره ها داریم. در کنفرانس قبلی صادقانه به شما گفتم، خرید بازکین جدید را رد نمی کنیم اما در حال حاضر نمی توانم هیچ گزینه ای را به شما اعلام کنم.
موقع جواب دادن هم اینجوری بوده که از اون لبخند معروفاشه :n02:
تیم تو دور بعدیه FA Cup خورد به لیورپول...
بازیای بعدی:
8th Feb: Liverpool (A)
12th Feb: Man Utd (H)
15th Feb: Liverpool (H)
19th Feb: Bayern Munich (H)
قیافه من دقیقا بعد از دیدن این 4 بازی آینده دقیقا شد قیافه آواتارت :n02:نقل قول:
نقل قول:
دیگه مرد میخواد واسه قهرمانی یجنگه
خداوکیلی با این شرایط آرسنال بتونه جون سالم به در ببره قهرمانی واقعا حقشه !
فقط همون 2 تا بازی با بایرن مونیخ نفس آرسنال رو میگیره !! :n25:
اون دوتا بازي نفس بايرن رو هم ميگيره ، شما لابد فکر کردي آرسنال،لقمه ي راحتي واسه بايرنه ، مطمئنا با اومدن آرتتا و ولکات تيم بهتر،هم ميشه الان رو فرم خوبي هستيم ،
در اینکه اون 2 بازی نفس بایرن رو میگیره شکی نیستنقل قول:
ولی شما یه نکته رو در نظر نگرفتی
حتی اگه بایرن تو اون 2 بازی خیلی هم تحت فشار قرار بگیره واسش مهم نیست
چون تو جدول لیگ آلمان بایرن با اختلاف بالای 10 امتیاز صدر نشین هست و اگه قبل بازی آرسنال به بازیکن هاش استراحت بده و لیگ رو هم امتیاز از دست بده مشکلی نیست
ولی آرسنال نمیتونه همچین کاری بکنه -- اختلاف تو صدر جدول انگلیس خیلی کمه و حتی یک مساوی تو لیگ آرسنال رو عقب میندازه
واسه همین اون 2 بازی بیشتر به ضرر آرسنال تموم میشه
بایرن عملا امسال تو لیگ رقیبی نداره که بخواد واسه امتیاز از دست دادن نگران باشه !!
قبل بازی چمپیونز ارسنال باید 2 بازی با لیورپول و 1 بازی با منچستر انجام بده
که سخت خواهد بود !!
و بعد از بازی برگشت چمپیونز ارسنال باید با تاتنهام - چلسی و سیتی بازی کنه
که صد در صد خستگی بازی با بایرن تاثیر گذار خواهد بود و باعث میشه آرسنال امتیاز از دست بده !
برنامه بازی هامون خیلی راحت بود لیور هم بهش اضافه شد.
از این مرحله هم صعود کنیم از اونجایی که خیلی خوش شانسیم احتمالا می خوریم به برنده سیتی و چلسی که بازیش احتمالا میوفته بین بازی با استوک و سوانسی.
هر جوری نیگا میکنم نمیتونم این برنامه بازی ها رو هضم کنم، خیلی فشرده و سخته. تو مدت 11 روز باید 2 بار با لیور، منچستر و بایرن بازی کنیم.
البته یه نکته مثبت هست که 3 تا از این بازی ها تو زمین ماست.
باید دید تیم تو این 2 ماه چه میکنه. کلا همه بازی های سختمون تو همین 2ماهه.
جالبه که مورینیو گفته بود جدول بازی ها آرسنال آسونه و انگار که اونا هر وقت میخوان با هر تیمی که می خوان بازی می کنن :n04:
حرفتون درست ولی فشاری که تو لیگ انگلیس در حال حاضر هست تو آلمان نیست. الان آرسنال با یه مساوی میتونه سوم هم بیاد.نقل قول:
اون دوتا بازي نفس بايرن رو هم ميگيره ، شما لابد فکر کردي آرسنال،لقمه ي راحتي واسه بايرنه ، مطمئنا با اومدن آرتتا و ولکات تيم بهتر،هم ميشه الان رو فرم خوبي هستيم ،
از این نظر کاملا شرایط به ضرر آرسناله.
ولکات که رفت واسه فصل بعد ولی رئیس گفته آرتتا و رمسی فردا برمیگردن و جکی احتمالا بیرون باشه به خاطر مشکل از ناحیه مچ پا.
دلم بدجور واسه بازی های اول فصل رمسی تنگ شده. :n12: