با عرض سلام خدمت شما .
دوست گرامی یه چند کلام میگم ... قصد توهین ندارم ... و امیدوارم ناراحت نشی از دستم.
در مرحله اول به نظر بنده شما دچار چندگانگی هدف هستید ... یعنی هدف خاصی رو دنبال نمیکنید ... به گونه براتون رتبه ی خوب توی کنکور اوردن و... هدف شده و نه ادامه تحصیل در رشته ای که علاقه دارید علی الظاهر که به رشته خاصی هم علاقه ندارید ..
. یه روز مکانیک صنعتی شریف ... یه روز بیوتکنولووژی ... روز دیگه هم فکر سهمیه شاهد هستید ...
چند تا توصیه میکنم بهتون : اول اینکه
هدف خودتون رو به صورت قطعی مشخص کنید ... شاید رشته ای رو که بخواید انتخاب کنید در زیرگروهی باشه که نخواد درسی رو که شما درش ضعف دارید رو خیلی مورد مطالعه و ... قرار بدید.
فکر سهمیه شاهد رو به کل از سرتون بیرون کنید ... اگر بخواید با حساب سهمیه شاهد و ... جای درس خوندن وقتتون رو با موارد دیگه ای پر کنید ... که واقعا در اشتباه هستید .
شخص بنده از روزی که داشتم فنی و حرفه ای میخوندم فکر انسانی بودم اونم نه رشته حقوق و روانشناسی و... تا اینکه الان فرصتی پیش اومده که بعد از خدمت سربازی و مشکلات ... بتونم خودم رو به هدفم نزدیک کنم .
یه شب یه مجلس سخنرانی نشسته بودم طرف داشت درباره کنکور و... حرف میزد بخش مهمی که به نظرم بتونه به شما کمنک کنه این بود که میگفت گاها پیش میاد شخصی خیلی درس میخونه و.. به بهترین دانشگاه ها و نامی ترین رشته ها وارد میشه ... اما از اونجایی که هیچ گونه خلاقیت و ایده و طرحی نداره فقط درس پاس میکنه و مدرکی میگیره ... اما بلعکس هم افرادی وارد رشته های بسیار عادی میشن اما به خاطر عزم , اراده و هدف بزرگشون میتونن به پول و... هم دست پیدا کنن .
امیدوارم که شما بتونید
هدف درستی رو برای خودتون مشخص کنید ... و به بهترین دانشگاه ها وارد بشید .
در ضمن خیلی هم خوبه که رشته بیوتکنو .. سالانه 15 نفر میگیره برای مقطع دکتری رشته هایی مثل حقوق اساسی .. بین الملل و .. سالانه فقط یک نفر پذیرش داره دانشگاه تهران .( به دفترچه دکتری تخصصی مراجعه کنید)
من الله توفیق و علیه التکلان