آخه من چون تو آزمون شرکت نکردم فقط میتونم رشته های بدون آزمونو بزنم!!!!نقل قول:
یعنی پیام نور+غیرانتفاعی:n27:
آخه من چون تو آزمون شرکت نکردم فقط میتونم رشته های بدون آزمونو بزنم!!!!نقل قول:
یعنی پیام نور+غیرانتفاعی:n27:
سلام دوستان توی تاپیک کنکور92 سوال کردم گفتم اینجا شلوغ تره اینجا هم بپرسم!
:n16:نقل قول:
دفترچه رو هم خواندم ولی یکم گنگ گفته!
مثلا من انتخابم اینطوریه به ترتیب:
1عدد دبیری فیزیک
چند تا مهندسی
چند تا دبیری شهید رجایی
دوباره چند تا مهندسی
اونطور که فهمیدم من میتونم 3 تا کدرشته قبول شم! 2تا دبیری و یکی هم مهندسی!
اونوقت اگه مصاحبه دبیری فیزیک رو قبول نشدم ، باید برم مصاحبه شهید رجایی! درسته؟:n01:
دبیری رو هر جایی بزارم (مثلا وسط یا اخر) مشکلی نداره؟
ای بابا هیچکس نیست جواب ماااارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟این همه آدم اینجا هست هاااااا!!!:n28::n22:
درود دوستان بازار کار رشته های شیمی تو ایران چطوره ؟
بین پلیمر و نفت و مهندسی شیمی و مواد کدوم بهتره ؟
میشه استاد دانشگاه شد ؟
تو شرکت های پتروشیمی و دارویی کار مناسب و خوب هست واسه این رشته ؟
ممنون !
سلام
کسی از علامه طباطبایی هست؟ یا اطلاع دقیقی داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت نظرات رو بخونید!
اگر هم اسم این آغا و دانشگاه رو سرچ کنید چیزای عجیبی میاد!
کلا بزنیم،، نزنیم ..؟
اینا دیگه چیه! قطعا جعلیه.نقل قول:
نمیدونم والا
یه پیج چهره بوک! هم دیدم تنفر از صدر!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا آخرش بخونید..
دوستان چند شب پیش یک لینکی تو سایت سنجش دیدم مثلا مقطع تحصیلی رو انتخاب می کردی رشته هاش رو برات می آورد بعد کدش هم نوشته بود...
یا مثلا شهر رو انتخاب می کردم رشته هاش رو می آورد...
الان پیداش نمی کنم چرا؟:n28:
فکر میکنم در سایت ازمون دانشگاه ازاد به این بوده .......نقل قول:
نه سنجش بود...نقل قول:
مثلا زدم مقطع دکترا ...خیلی راحت پزشکی ، دارو و دام رو باسم آورد:n03: ولی الان نیست
اقا با 44 هزاره تجربی چیکار کنم ؟ غیر انتفاعی یا شبانه قبول میشم تهران چه رشته ایی ؟؟؟؟؟ ازاد چی ؟؟؟ تهران قبول میشم ؟ رودهن چی ؟؟؟
تو شرکتهای دارویی کار واسه داروسازش نیست دوست عزیز چه برسه به.......:n28:نقل قول:
سلام بر دوستان
اقا یکی به فریاد ما برسه
با رتبه 54262 ریاضی میشه رو روزانه دولتی در رشته های
حسابداری.مهندسی عمران.صنایع.میکانیک.کامپیو ر.برق.حساب کرد؟
اگر اره یه مرد پیدا بشه واز بین استان مرکزی و همدان و تهران و البرز
که خوابگاه هم داشته باشه (اگر هم نداشت خوابگاه ازاد داشته باشه)
به ما معرفی کنه انشاالله خیر ببینید
دمتون گرم
آقا هیچ کسی نیست جواب مارو بده؟:n28:
حذف شود.......
مربوط به مناطق محروم همون استان میشه + باید بهشون تعهد محضری بدی که براشون کار کنینقل قول:
:n07::n07:
دفترچه رو دیدم نوشته بود که باید بومی اون منطقه باشی مگرنه آدم از خداش باشه تبریز کار کنهنقل قول:
پذيرش دانشجو در مناطق محروم: بر اساس مصوبه جلسه سي و سوم شوراي عالي انقلاب فرهنگي مورخ 14
هاي ايلام، بوشهر، چهارمحال و بختياري، سيستان و بلوچستان، كردستان، كرمانشاه، كهكيلويه و بويراحمد، لرستان و هرمزگان در رشتههاي مورد نياز برحسب نظر
استانداري هاي اين استان ها و به تعداد 500 نفراز داوطلبان بومي هر يك از استان هاي مذكور در دانشگاه هاي ديگر پذيرش ميشوند. بديهي است كه پذيرش در اين رشته ها به صورت آزاد و از بين داوطلبان بومي هر يك از استا نهاي مذكور انجام مي شود.
سلام برای انتخاب رشته باید از این مسیر بریم؟
انتخاب رشته تحصیلی آزمون سراسری 92(ویژه حاضرین و غایبین)-->> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینه دیگه؟
وقتی کد رشته رو وارد می کنیم عنوان رشته رو خودش نمیاره.چرا؟!
نقل قول:
تقریبن این سه تا رشته (به جز مواد) بازارکار یکسانی داره، البته مهندسی شیمی بعدن به گرایشهای دیگه ای مثل بیوتکنولوژی و اینا تقسیم میشه که یه کمی متفاوته ولی خب گرایش پتروشیمی مثل همون نفت و پلیمر معطوف میشه به کار توی پالایشگاه ها و صنایع وابسته به نفت.
تو شرکتهای دارویی خیلی خیلی کم در حال حاضر نیاز دارن به مهندسین شیمی، بیشتر توی همون صنایع نفت و گاز مشغول به کار میشن.
استاد دانشگاه هم مثل سایر رشته ها اگر مقاطع تحصیلی تکمیلی رو طی کنید و شرایط رو داشته باشید چرا که نه؟
در حال حاضر کار کامپیوتر خیلی خیلی بیشتره، البته بیشتر منظورم روی امور استخدامیه، چون شما به ندرت می بینید که یه اداره یا ارگان یا شرکت مهندس معماری واسه استخدامش بخواد، ولی خب مهندس کامپیوتر رو لازم دارن. البته هر دو رشته خیلی زیاد متکی به فرده، یعنی در هر دو رشته در آینده برای یک کار مستقل دستتون بازه، ولی خب واقعن نیاز به پشتکار داره و علاقه ی شدید به رشته ی تحصیلیتون. اینکه میگن مهندسی کامپیوتر صرف نداره کاملن مضحکه الان شرکتهای برنامه نویسی هستن که به طور مثال روی یک پروژه ی سیستم یک بانک حدود یکی دو میلیارد میگیرن، اتفاقن با توجه به در حال توسعه بودن ایران هنوز کار برای مهندسین کامپیوتر هست.نقل قول:
در مورد مواد اما، تحقیق کافی بکنید، مخصوصن در مورد بازار کارش، چون به نظر من توی زمینه ی آینده ی شغلی با توجه به کم بودن فارغ التحصیلانش نسبت به معماری مخصوصن، شرایط مناسبی داره.
در مورد تحصیل توی شهرستان واقعن باید ببینید میتونید با شرایطش کنار بیاید یا نه؛ بعدش میتونید در مورد رشته فکر کنید. بنده در مورد دانشگاه اصفهان و دانشگاه صنعتی اصفهان اگر سوالی داشتید در خدمتم
آره همینهنقل قول:
وقتی چند تا رو بنویسید عنوان رو میاره به عکسی که صفحه قبل هست نگاه کنید
خیلی ممنون از پاسخت........راستی اینو یادم رفت اضافه کنم که من با رتبم میتونم دانشگاه خوارزمی تهران رو هم برم که چون دانشکده ی فنی اش کرجه محل تحصیلش هم کرجه تویه این دانشگاه فک می کنم بتون صنایع و یا عمران رو برم ولی درمورد اعتباار دانشگاه خیلی نمیدوونم و اینکه آیااا نسبت به اون دوتا اولویت داره یا نه؟؟........راجع به اصفهان هم که گفتی اتفاقا من صنایع هم صنعتیشو هم خود اصفهانو میتونم برم.....ولی شنیدم که صنعتی اصفهان هم از نظر مکانی جایه خوبی نیست(خارج از شهر) هم اینکه خیلی سختگیری می کنن و هم اینکه جو خیلی بد و خفقانی دااره(از چند تا از دانشجو هااش که خیلی شاکی بودن شنیدم) اصفهااان هم که اعتباار علمیش فک کنم از صنعتی خیلی کم تر بااشه.....خلاصه به نظر تو من اون رشته هاایی رو که گفتموو تو تهراان برم یا اصفهان؟؟(اون کامپیوتر هم که گفتم چون از یه دانشجوییش شنیدم که می گفت یه نرم افزااره خارجی مثل3d max چند صد دلاار پولشه ولی اگه ایرانی ها تو ایران همونو بساازن هیچکس نیست که با اون قیمت بخرتش و همه میرن با500تومن کپی خارجیشو می خرن و اینجوور چیزااا که می گفت بااعث میشه مهندسی کامپیوتر تویه ایراان خیلی صرف نداشته بااشه...... حالا من صحت حرفااشو نمی دونم!!)نقل قول:
نقل قول:
والا این دانشگاه خوارزمی رو من خیلی تعریفی ازش نشنیدم، البته خب اگه قصد ادامه ی تحصیل (مخصوصن خارج از کشور) داشته باشید شاید یه کمی مشکل ساز بشه.
من خودم دانشجوی صنعتی اصفهانم، محل دانشگاه بیرون شهره، البته سرویس رفت و آمدش فراهمه در طول روز به طور تقریبن مرتب، سختگیری هم بستگی به دانشکدش داره ولی خب در مجموع میشه گفت که سختگیرن ولی شاید تا حدودی همین موضوع براش اعتبار آورده، البته رشته ی صنابع به طور خاص کلن رشته ی سختی نیست که بخواد مشکل ساز بشه. در مورد جو دانشگاه هم هر کی بهت گفته دمش گرم، حرف حق رو زده :n02: ، که این جو البته توی زمان ریاست همین رییس ملعونش ایجاد شده، چون قبلش به این شکل نبوده، این رییس هم احتمالن با تغییر وزیر علوم رفتنیه و ما هم از همین الان پیگیر باز کردن انجمن اسلامی و انجمن های صنفی هستیم، این مورد رو بنده شخصن قول میدم که از ترم بعد شرایط بهتر میشه :n06:.
اما در مورد دانشگاه اصفهان، در مورد رشته های علوم پایه و محض واقعن در قدرت و اعتبارش حتی در زمینه ی بین المللی هیچ شکی نیست ولی خب در زمینه ی رشته های مهندسی، در سطح صنعتی اصفهان نیست، البته واقعن توی این چند سال پیشرفتش خوب بوده ، هم دانشکده های جدید ساختن هم هییت علمی هاش قوی شدن و هم اقبال دانشجوها نسبت بهش بیشتر شده، هم نکته ی مثبت دیگه اینه که در بهترین نقطه ی اصفهان چه از نظر آب و هوا، چه از نظر دسترسی به همه جا قرار داره.
در مورد اون صحبت دانشجوی کامپیوتر هم گفتید، ایشون درست گفته، در اون زمینه ها ایران بازار مناسبی نداره، مثلن کسی که علاقه به ساخت بازی های کامپیوتری داره توی ایران به هیچ وجه موفق نیست، ولی خب اون مثالی که زدم در مورد برنامه نویسی یه نمونه از کارهای فوق العاده سودده توی ایرانه
دوستان نظرتون راجع به بازار کار رشته شیمی محض و کاربردی چیه ؟ منظورم بیشتر مقاطع فوق به بالاس ....
نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
به صحبت های personal جان و gomnam23 عزیز، این رو اضافه کنم که اوضاع پالایشگاه ها و پتروشیمی های کشور خوب نیست!
دانشجوهای مهندسی پتروشیمی که کارآموزی شون طبعا در پالایشگاه و پتروشیمی هست، به علت کمبود بودجه ی این مجتمع ها مجبور شدن کارآموزی کارخانه های غیر مرتبط برن، دیگه چه برسه به کار و استخدام و...
عملا در بازار کار، بعد از کامپوتر و IT و صنایع (البته با شرایط خاص خودشون)، مهندسی مکانیک و برق خوب هست و بعد از اون مهندسی شیمی... اغلب در صنعت مهندس مکانیک رو جایگزین مهندس شیمی میکنن اما برعکسش، خیر!
(صرف نظر از اینکه آیا مهندس مکانیک میتونه کار مهندس شیمی رو انجام بده یا نه)
با تشکر مهران...
سلام آقا من رفتم پیش یه مشاور یه چیزایی بهم گفت که اصلا کلا نظر عوض شد! لطفا کمک کنییییییییییییید! هر کی یه چیزی میگه موندم به کی گوش بدم!
1-گفت که مهندسی نفت و مهندسی شیمی اصلا نزن به خاطر اینکه دیگه بورس نمیکنه دانشگاه صنعت نفت
2-گفت برق الکترونیک رو بالاتر از مکانیک بزن، ولی بعضیا میگن الکترونیک زیاد بازار کار نداره البته به نسبت
3-بعد گفتش که دانشگاه هم بعد از تهران فقط شهر خودت(بوعلی همدان) بزن (تهران که قبول نیستم میفتم بوعلی با رتبه 2100) ، به نظر شما دانشگاه شیراز و دانشگاه اصفهان روبالاتر نزنم؟ دانشگاه عباسپور چطور؟
لطفا کمک کنین یه روز موندههههههههههههههههههه
سلام .
به نظرتون غیر انتفاعی تهران رشته مدیریت بازرگانی رو زودتر بزنم یا روزانه تهران حسابداری ؟
بین این سه رشته به نظرتون بازار کار کدوم بهتره ؟
IT و حسابداری و مدیریت بازرگانی
بستگی به خودت داره و شرایطتنقل قول:
بوعلی دانشگاه خوبیه
سلام دوستان خواهشا زود جواب بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دبیری فیزیک که من زدم، متمرکزه یا نیمه متمرکز؟
توی دفترچه که فقط زده: رشته های تحصیلی دانشگاه فرهنگیان (مراکز تربیت معلم سابق) ویژه داوطلبان آزاد ........ ولی چند صفحه بعدش رشته های نیمه متمرکز رو گفته که شامل تربیت بدنی و آموزش ابتدایی و ... میشه!!!
الان برای بقیه کدرشته ها(روزانه ها) مشکل بوجود نیاره؟
چون من میخوام هم دبیری فزیک قبول شم و هم یه مهندسی که بینشون انتخاب کنم! میترسم الان فقط دبیری قبول شم!
/////
راستی در مورد رشته های مناطق محروم هم توضیح میدین؟ برای بومی های کرمانشاه ، چند تا مهندسی خوب دانشگاه رازی داره که نمیدونم بزنم یا نه! خوبن آیا؟ امکانات و خوابگاه میدن بهشون؟
سلااام مرسی از پاسخه خوبت خیلی چیزارو فهمیدم :n16: ............فقط اگه درمورد خوابگاه های صنعتی اصفهااان و مقایسش با اصفهان توضیح بدی ممنون میشمنقل قول:
سلام. از دوستان با تجربه تقاضا داریم بگویند که آیا با این رتبه پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی "هر جایی" در دانشگاه" آزاد "قبول می شوم یا خیر؟(منطقه ی 1)
پنج چهار سه دو يک رتبه و نمره کل / زير گروه 6524 6074 7661 8783 8382 نفر
74038 رتبه در سهميه بين 22874 20862 28912 32353 30429 نفر
438015 رتبه کشوري (بدون سهميه) بين 8101 8239 *7578 7775 7945 نمره کل نهايي
درس عنوان درس رديف 46/7 زبان و ادبيات فارسي 1 44/0 زبان عربي 2 37/4 فرهنگ و معارف اسلامي 3 94/7 زبان خارجي 4 0/0 زمين شناسي 5 33/4 رياضيات 6 14/0 زيست شناسي 7 34/5 فيزيك 8 11/5 شيمي 9
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه): 25450
آخرين رتبه مجاز در سهميه ( دوره هاي روزانه وشبانه ) رتبه کل در سهميه ماکزيمم نمره کل زير گروه ها 31813 7096 8239
در مقام دفاع بگم که رشتم ریاضی بوده کلا!! ولی در کمال اعتماد به نفس زمان زیادی رو روی زیست و شیمی گذاشتم و این درصد های طلایی رو کسب کردم.:n09:
ممنون
آقا یه خیّری پیدا نمیشه جواب سوالای ما رو بلد باشه ؟! ؟!نقل قول:
سلام .
برای انتخاب رشته محدودیتی نداریم ؟ منظورم اینه که مثلآ غیر انتفاعی فلان جا رو حتمآ باید بین اولیوت 1 تا 12 بزنیم وگرنه جای دیگه بزنیم قبول نمی کنن .
محدودیت نداریم ؟
سلام ، نه مهم نیست...نقل قول:
سلام دوستان ، میشه یکی دانشجوی دانشگاه آزاد باشه و توی یه رشته دیگه هم ثبت نام کنه ؟ فکر کنم بشه رشته ی دوم رو توی دانشگاه پیام نور انتخاب کرد درسته ؟ ممنون میشم خیلی سریع جواب بدید با توجه به این که امروز روز آخر انتخاب رشتست
سلامنقل قول:
اگر منظورتون تحصیل در دو رشته است در پیام نور میشه :)
سلامنقل قول:
فقط فراگیر پیام نور امکان پذیر هست ...
از دوستان کانونی
یک نفر لطف می کنه یوزر پسوردش رو بده ...برا نرم افزار انتخاب رشته اش می خواسنم:n01: خودم هر کاری می کنم نمی تونم عضو بشم...
یعنی عضو میشم ولی بعدش شمارنده رو نمیده...
ممنون میشم اگر می تونید کمکم کنید
شما باید از صفحه ی ورود "دانش آموزان غیر کانونی" وارد شید . هم یوزر هم پسشم کد ملی خودتونه....ولی باید حتما کد ملی رو درست وارد کنید در صفحه ی عضویت.نقل قول: