نه منظورم k750 ست که چرا تفاوت قیمت دارن و اینکه میگن یه سریشون سریال نامبرش با گارانتی جور در نمیاد و یه سری دیگه جور در میاد این یعنی چی ؟؟؟نقل قول:
و اینکه k800 بهرته یا k750 ؟؟ اخه شنیدم که k800 از بقیه مدلای k سونی اریکسون صدای ضعیفتری داره؟
Printable View
نه منظورم k750 ست که چرا تفاوت قیمت دارن و اینکه میگن یه سریشون سریال نامبرش با گارانتی جور در نمیاد و یه سری دیگه جور در میاد این یعنی چی ؟؟؟نقل قول:
و اینکه k800 بهرته یا k750 ؟؟ اخه شنیدم که k800 از بقیه مدلای k سونی اریکسون صدای ضعیفتری داره؟
بله محدودیت وجود داره.اگه شما با نرم افزار My Phone Explorer میزان حافظه را نگاه کنی میبنی مقدار حافظه اس ام اس را نوشته که برای K750 مقدار 215 اس ام اس هست.همچنین سیم کارت نیز قابلیت ذخیره 50 اس ام اس را دارد. البته با هک کردن گوشی توسط نرم افزار Far Manager می توان حافظه اس ام اس را زیاد کرد فکر می کنم چیزی حدود 11 هزار اس ام اسنقل قول:
سلام
مي خواستم بدونم وقتي sonyk750i كه به كامپيوتر وصله از طريق usb . براي جدا كردن از كامپيوتر اول بايد ارتباط نرم افزاري رو از جايي قطع كرد يا احتياجي نيست؟
فکر نکنم. چون این کار فقط برای سرویس Mass Storage به کار میره.
با گوشی ام (k750) نمی تونم در حالاتی که روی یک موردی zoom کرده ام عکس بگیرم، در ظاهر حالت عکس روی zoom دیده می شود ولی وقتی عکس save می شود روی حالت عادی save می شود ، گوشی من مورد داره ؟ چه کارش کنم؟ درست می شه یا نه؟
نه.در حالت عادی نیازی نیست اما اگر از device manager تنظیماتش رو تغییر داده باشید باید اول از طریق نرم افزاری اون رو جدا کنید و اگر این تنظیم عوض نشده باشه همونطور که گفتم نیازی به این کار نیست.نقل قول:
برای من که مشکلی نداره.وقتی می خوام عکس بگیرم اگه اندازه ی عکس رو روی متوسط تنظیم کرده باشم تا 2.5و اگه روی کوچک تنظیم کرده باشم تا 4 درجه زوم میشه اما روی اندازه ی بزرگ زوم نمیشه.نقل قول:
در هر حال مشکلی با زوم ندارم.شاید راهش رو اشتباه میری یا...:sad: !
آقاي تكنو
خسته نباشيد. من شنيده ام كه در برخي از كا750 ها ميشه روي اندازه بزرگ هم زوم نمود.
آيا امكان چنين چيزي اصلا وجود دارد؟
در ضمن بهتره آواتارتون رو عوض كنين. چه دليلي داره كه ژرچم يك كشور بيگانه رو تبليغ ميكنين؟..؟
آقا من چند تا منو برای کا 750 دانلود کردم اما اونا رو نمیتونم نصب کنم کسی تا حالا این کارو کرده منو راهنمایی کنه
میشه بیشتر توضیح بدیننقل قول:
شما هم خسته نباشید،نقل قول:
اول اینکه این یک کشور بیگانه نیست حداقل از پرچم عربی ما که بیگانه تر نیست.آلمانی ها و ما از یک خون هستیم.البته من اصلا با نژادپرستی موافق نیستم و هیچ انسانی رو هم بیگانه نمیدونم.هز جوابی رو لطفا در پی ام بذارید تا بحث به اینجا کشیده نشه!
در مورد زوم باید بگم که من در حالت بزرگ هنگام عکس برداری نتونستم زوم کنم چرا که به من هشدار میداد که در حالت بزرگ امکان چنین کاری وجود ندارد.فکر کنم شما منظورتون زوم بعد از عکس برداریه که در اون صورت مشکلی نیست.:)
آقاي موريس عزيزنقل قول:
>> آموزش my phone explorer
لطفا به جاي لينک دادن به يه انجمن ديگه و ثبت نام برنامه رو همينجا بذاريد تا ديگران بتونن استفاده کنن و حالت تبليغ نداشته باشه!
چه طوری میشه تایم فیلمبرداری در k750 را تغییر داد؟
خدمت همه دوستان سلام. برنامه تبديل xilisoft بهترين برنامه براي تبديل انواع فرمت صوتي و تصويري به همديگه است.همسر من و خودم مرتب آهنگ هاي هندي و تركي را كه لازم داريم از روي DVD يا VCD به MP3 تبديل كرده و روي گوشيهاي سوني اريكسون خودمون ريخته و به قول شماها حالشو ميبريم.
دوستان بهترین ورژن دوربین برای k750چیه ؟؟؟؟ میشه بذارید . ممنون میشم .
با phone xs میشه تو گوشی ریخت؟؟؟؟
مشکلی برای رجیستر پیش نمیاد ؟؟؟؟؟ :blush: :blush: :biggrin: :)
اگه منظورت رفع محدودیت فیلم برداریه که بتونی به مدت نامحدودی فیلم بگیری این کارو بکن: برو قسمت دوربین و فیلم برداری رو انتخاب کن-بعد برو قسمت تنظیمات و حالت تصویر برداری رو انتخاب کن و در آخر فیلم با کیفیت بالا(به انگلیسی:Camera-settings-Shoot mode-High quality video).حالا میتونی نامحدود فیلمبرداری کنی:cool:نقل قول:
یکی هم جواب ما رو بده . ثواب داه به خدا
آقا لينکت کار نميکنهنقل قول:
به نظر من ورژن 8.53 بهترین درایور برای دوربین است. البته کار کردن با این درایور کمی مشکل است و شما تقریبا باید یک عکاس حرفه ای باشید چون دوربین گوشی را تبدیل به یک دوربین حرفه ای می کند. لازم به ذکر است که این درایور در محیط های کم نور عکسهای فوق العاده ای می اندازد و ...نقل قول:
من با فار این درایور را بر روی گوشی ریختم و برای رجیستر هم مشکلی به وجود نیامد.
با تشکر بابک آنلاین
ممنون از لطفت عزیز
اقا یکی جواب ما رو بده please
سلام
میخواستم ببینم نرم افزارهای مختلف رو از کجا میتونم دانلود کنم واسه گوشیم هر چی گشتم نبود
برای شناختن گوشی تو کامپیوتر چه برنامه ای لازم است ؟
از کجا می توانم دانلود کنم؟
سی دی همراه گوشی نبود و باید از گارانتی بگیرم
لطفا کمک کنید فوری
سلام
بهترین پخش کننده موسیقی برای k750 چیه! اگه میشه لینک دانلود بدبد ممنون
نقل قول:
سلام
شما می رید تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ودر قسمت Drivers and scripts دو تا گزینه را دانلود می کنی زمانی که پورت usb وصل کردی و از شما ادرس خواست مسیری که برنامه انجا دانلوذ شده رو می دی قبلش هم حتما برنامه رو unzip کن.
به جز این دوتا برنامه هیچ گزینه دیگری رو از جمله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگیر چون مجبور می شی ببری بیرون فلش کنی همون بلایی که من سر یه گوشی بنده خدا اوردم
وقتی روی یک موزیک گزینه بیشتر را انتخاب می کنم بعد گزین فایل به عنوان گوشی ریست مشود چرا؟
چند وقتی از این گزینه استفاده نکن بعد از 2 ماه خوب می شهنقل قول:
اقا من گاهی اوقات وقتی عکس می گیرم گوشیم عکسها رو بعد از 1 ساعت نشون نمی ده باید چه کار کنم (این مشکل الان حدوده 6 ماهه دامنگیرمه
ضمنا کسی جوابمو در مورد منوی گوشی نمی دونست ؟
سلام
کسی تا حالا رم 2gig رو روی K750 تست کرده؟
]چرا اینطوریه؟ امروز درست شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
این درایور دوربین k750 رو دانلود کردم یه فایل با فرمت dat هستش چطوری باید نصبش کنم
من یه مشکل با k750i داشتم.
دکمه ی سمت راست بالا(درست زیر lcd) به صورت پیش فرض روی (live!cas) تنظیم است و تعویض هم نمی شود.
و مورد دیگه هم روی صفحه ی اصلی عبارت (welcom! ready to resive..........) همیشه وجود دارد. راهی برای رفع آن هست یا نه؟
من یه مشکل با k750i داشتم.
دکمه ی سمت راست بالا(درست زیر lcd) به صورت پیش فرض روی (live!cas) تنظیم است و تعویض هم نمی شود.
و مورد دیگه هم روی صفحه ی اصلی عبارت (welcom! ready to resive..........) همیشه وجود دارد. راهی برای رفع آن هست یا نه؟
این مشکل نیست دوست عزیز
این یکسری خاص از گوشی K750 هست.دوستم هم از این مدل داره.
نقل قول:
دوست خوب ممنونم اما راهی نیست تا اون دکمه رو تغیر بدم؟
این برام مهم هست لطفا جواب بدین
ممنون:blush:
من یه مشکل دارم
تو سایت top sony ثبت نام کردم ولی اجازه دانلود به من نمی ده
می گه باید چند تا پست و پیغام تو این سایت داشته باشی
منظورش اینه که کاربر فعال باشی
حالا باید چیکار کرد
این همه اموزش دادین برای هک کردن گوشی چه جوری باید فایلهای لازم رو دانلود کنم
گوشی من k750 isja
سلام دوستان عزیز من چند روز پیش یه گوشی k750i گرفتم ولی یکی از دوستام که گوشی اون هم k750 بود اومد گفت مال من بازار مشترک هست حالا چرا؟
1.روی دگمه هاش فارسی و انگلیسی با هم نوشته و فقط باید انگلیسی نوشته باشه !(این یکی واقعا برام عجیب بود)
2.دوربینش تا 4 زوم میکرد ولی مال من تا 2.5
راستی من این گوشی رو 210 تومن خریدم حالا هم خیلی فکرم مشغول شده ایا دلایل دوستم درسته ؟ و چجوری باید بفهمم مال بازار مشترک هست یا نه ؟
جان من کمک کنید
آقا يكي جواب مارو بده لطفانقل قول:
احتیاج به نصب نیستنقل قول:
باید با فایل اصلی عوض کنی اونم با فار منیجر که تو قسمت هک گوشی کا 750 و دبلیو 800 کامل صحبت شد