اذیتش نکن دیگه بنده خدا رو از خواب پا میشه بدخواب میشه ها :n02:نقل قول:
Printable View
اذیتش نکن دیگه بنده خدا رو از خواب پا میشه بدخواب میشه ها :n02:نقل قول:
انقلاب یازده مرد قهرمان تیتر نقد و بررسی بازی است که گیمفا به ان پرداخته است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه حسی بهم میگه این Pes میخواد بترکونه:n02:نقل قول:
این عکس خیلی باحاله
حالت های چهره بازیکنان تو بازی
دیگه فکر نمیکنم اینجوری باشه ... احتمالاً با این موتور تو نسل بعد میشه اینجوری درست کرد ...نقل قول:
دوستان لطف میکنید آخرین تریلر از گیم پلی بازی رو لینکش رو بدید؟همینی که تو کیفا هم عکسایی اطش هس
سلام
این هفته قراره کونامی تاریخ انتشار دمو رو اعلام کنه
ما بی صبرانه منتظر این بازی هستیم
pes2014 از تکنولوژی Havok استفاده خواهد کرد . :n10:
این تکنولوِژی در مورد فیزیک و انیمیشنهای بازی بکار میره و به واقعیتر شدن بازی خیلی کمک میکنه .
امسال کونامی حسابی سرش داغه:n04::n02: . واقعا خبر خوشحال کننده بود.:n01:
Havok’s Leading Middleware Technology to Power KONAMI’s Pro Evolution Soccer 2014
خیلی از بازیهای مهم از این تکنولوژی درشون بکار رفته.
البته یک نکته ای رو درباره استفاده کونامی از موتور Havok بگم کونامی از این موتور از سه تکنولوژیش استفاده کرده از موتور فیزیک ،موتور انیمیشن وفن آوری پارچه...................
The product of several years of collaboration between Havok and Konami Digital Entertainment, Inc., PES 2014 offers advanced Physics, Animation Studio and Cloth technology, for a comprehensive simulation of each on-field player. Each player’s intricate movements are naturally represented according to the individual player’s mass and physique, and each uniform reacts realistically according to the players’ moves and speed.
در این متن بالا گفته شده pes 2014 از موتور فیزیک و استدیوی انیمیشن و فن آوری پارچه انتخاب کرده و درباره فیزیک بازیکن ها گفته که هر بازیکن به طور مجزا جرم و حجم و وزن بازیکن پردازش میشه و حرکان بازیکن با توجه به شدت ضربه در میدان مسابقه با توجه به وزنشون واکنش نشون میدن و همچنین درباره لباس ها هم گفته شده که باتوجه به سرعت و حرکت بازیکن ها در زمین پیراهنشون به صورت واقعی حرکت میکنه .
امسال دربازی pes 2014 پیراهن و شورت بازیکنان به صورت کاملا 3d طراحی شده .
هیچی از مستر لیگ گفتن ؟؟
واقعا این مستر لیگ خسته کنندست
به یه جایی که می رسی دیگه هیچ انگیزه ای نیست
هنوز اخبار جامعی درباره مستر لیگ ندادن ولی اعلام کردن که در مستر لیگ امسال هم میتونی تیم باشگاهی عوض کنی و هم به طور همزمان هدایت تیم های ملی رو هم به عهده بگیری . همچنین گفتن که اخبار جامع مستر لیگ رو در در هفته های آینده خبر رسانی خواهیم کرد .نقل قول:
ایول امسال میخواد بترکونه تا حال فیفا رو بگیره منم مشتاق bal و مسترلیگ بازی هستم :n02:
حقیقت تلخه
اون رو به دوستی میگم که پست ما رو گزارش داد و حذف کرد
امسال هم میبینیم Konami چه دسته گلی به آب میده!
نقل قول:
دوستان بارها گفتم دوباره هم میگم که این عکس به هیچ وجه مربوط به PES2014 نیست و چند ماه پیش این عکس رو یک سایت چینی گذاشته بود و مدعی شده بود مربوط به PES2014 هستش . این عکس توسط یکی از طراحان چهره با برنامه های ویرایش بازی ساخته شده . این عکس FAKE هستش و اصلا کونامی این تصویر رو منشتر نکرده .
متاسفانه سایت GAMEFA.COM هم توی نقدش از بازی این تصویر رو گذاشته !!!! :n02: خوبه کمی اطلاعاتشون رو در مورد این بازی بالا ببرن و به هر عکس بدون منبع رجوع نکنن :n01:
سلام . سیستم مورد نیاز این بازی مشخص شده ؟؟؟؟حدافل رو میگم . مثلا من با cpu p4 و گرافیک 5450 بازی pes2013 رو رو high بدون مشکل بازی کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه فیفا با پی اس قابل مقایسه نیست.:n04:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طی خبر جدیدی که کونامی رسما اعلام کرده بازی pes 2014 در نمایشگاه Gamescom که در شهر کلن آلمان برگزار میشه افراد عادی میتونن pes 2014 رو بازی کنن و در ضمن در همون روز ها هم درباره لایسنس های جدید هم به صورت کامل خبر رسانی خواهد شد .
من از موسس وینینگ الون بلاگ و مدیر بخش pes در اروپا آدام بتی پرسش های زیادی کردم در رابطه با pes و فید بک هایی هم دادم ولی دو پرسش مهمی که از آدام بتی کردم در رابطه با برف و باران بوده و همچنین در رابطه با این HUD بازی .
Datiss wrote:1. (feedback) adam bhatti please tell konami name of the player on the bottom of the screen . i hate current style . please tell konami two options (old style and current style) in the game
2. adam bhatti do you know snow and rain put in the game this year ? yes or no
1) I got lots of feedback and have passed it on. Sorry if it's not in the final game, I've made it clear but I do feel my energy should be spent on other things. We need to get the game right, and sometimes you have to focus. That's not to say I don't agree, but like I said, we'll see.
2) Snow is not, rain is. The snow conversation is an interesting one, only something you'll get when you see how the weather dynamics play a part in the game. Rain in PES 2014 is in general spectacular. For me snow is a simply effect to add, but the team don't want to add it without implementing it perfectly. i.e. realistic ball bobbles and outcomes etc. I asked them to, and they we're very much against it. Something tells me they have a set attitude from now to take no short cuts.
Still working on it
من خلاصه پرسش و جوابش رو اینجا میگم ..........
اول بهش یک فیدبک دادم همراه با پرسش که این اسم بازیکن ها بالای سر بازیکن ها رو من به شخصه ازش متنفرم و به کونامی بگه که تنظیماتی بیشتری بزاره برای این بخش مثلا استایل کلاسیک و همین استایل جدید که هر کی دوست داره یکی رو انتخاب کنه .
پرسش دیگه درباره باران و برف بوده که آیا در بازی امسال هست یا نه .
آدام هم در جواب اول گفته حتما به کونامی میگه و لی امسال این موضوع با توجه به اواخر ساخت بازی امکان پذیر نیست .
جواب دومش هم جالبه گفته برف نیستش و باران هست ولی توضیحات جالبی داده گفته برای ما کاری نداره که یک افکت برف بزاریم ولی در عمل هیچ تاثیری روی زمین ،وزن توپ و خیلی چیزای دیگه هیچی نبینیم . گفته میخوایم از امسال چیزی رو که اضافه کنیم کاملا درست و عالی باشه و همچنین گفته باران امسال هستش و تاثیرات عالی بر تمام قسمت ها داره و گفته که کماکان داریم روش کار میکنیم (به همین جهت هستش که هنوز در ریلر ها از بارش باران چیزی نشون ندادن چون هنوز این بخش کامل نشده )
دوستان این هم تاریخچه بازی winningeleven یا همون Pes که خیلی خیلی جالب هستش .
دمو کی میاد؟
مردیم باو:n23:
اره منم دیگه طاقت ندارم پس دمو کی میاد دارم دیوونه میشم :24: :n12::n12::n12:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز شما چطور ازتباط برقرار کردید میشه بگید ؟
چون من هم نظراتی دارم برای بهتر شدن بازی :n10:
شما میتونین تو سایت www,winningelevenblog.com عضو بشین و نظراتتون رو در این قسمت بزارین . البته من در فرو های کونامی و سایت pes fan و یکی دو تا سایت دیگه هم فعال هستم و آدام بتی و تیمش در تمامی این سایت ها سرک میکشن و نظرات گیمر ها رو میخونن .نقل قول:
هنوز از دمو خبری نیست؟؟
در نمایشگاه گیمز کام اعلام میکنن که کی عرضه میشه .نقل قول:
من یک سری نکات پخش شده از بازی برای دوستان قرار بدم که شاید رقبت چندانی برای پیگیری اخبار pes 2014 خاطر عملکرد ضعیف این بازی در سال های گذشته باعث بوده رو بگم .
1 : درباره مستر لیک بازی اخبار کمی کونامی بیرون داده ولی اعلام کرده که در مستر لیگ امسال شما میتونین تیم باشگاهی رو عوض کنین و به طور هم زمان هدایت تیم های ملی رو به عهده داشته باشین و همچنین گفتن که اخبار کامل تری رو در هفته های آینده از این بخش بازی قرار خواهیم داد
2 : بخش آنلاین هم زیر و رو شده ولی هیچ اخباری بیرون ندادن و گفتم اعلام خواهیم کرد .
3 مشکلات هوش مصنوعی در کد 60 درصد نمایشگاه E3 : دروازه بان ها در صحنه های تک به تک ضعیف عمل میکنن ، دفاع بازی مشکلاتی داره ،گل زدن در کرنر ها آسون هستش
خوب کد 75 درصدی نسخه تست شده در برزیل : هوش دروازه بان ها خیلی بهتر شده ولی باز هم جا برای بهتر شدن داره و تیم ویژه ای دارن رو این بخش باز هم کار میکنن ، دفاع بازی بهتر شده ، گل زدن در کرنر ها حالا بالانس بهتری پیدا کرده ، زمان پاسخگویی بازی بهتر شده
4 : سرعت بازی 10 درصد از pes 2013 کمتر هستش و بسیار به فوتبال واقعی از لحاظ سرعت شباهت داره .
هیچ خبری از بازی نیست ؟
گفته میشه واسه کنسول های نسل بعد نمیاد!
یه مزیتی که fifa به pes داره اپدیت راحت ترکیب تیم و نقل و انتقالات هستش
نقل قول:
از این کلمه فوتبال واقعی ، طبیعی و ... اینقدر بدم میاد که نگو .
سرعت بازی اگه کمتر از 2013 باشه که دیگه فاتحه بازی خوندس .آخه همینجوریش هم بازی سرعت نداره شوتا انگار صحنه آهسته میرن پاس که میدی جون آدم در میاد که به بازیکنت برسه
از این pes هم فکر نکنم آبی گرم بشه :n27:
یه جوری میگید برا کنسول نسل بعد نمیاد که انگار همتون کنسول نسل بعد دارید .:n19:نقل قول:
ملت دردشون این گیم پلی خراب شده است . من حاضرم گرافیک بره زمان وینینگ الون ولی این گیم پلی خراب شده درست بشه.
سلام
قرار بود این هفته کونامی تاریخ انتشار دمو رو مشخص کنه اما دو روزه هر چی دنبال اطلاعات از دمو می گردم چیزی پیدا نمی کنم
اکه کسی خبری چیزی از تاریخ انتشار دمو داره ما رو هم تو جریان بزاره
ممنون
PES 2014 will be released in North and South America on September 24th 2013 acording to Konami tweet. Uk release (not official news) should be 20 of september, but that is just shopto ad.
تاریخ انتشار خودش اعلام شد دموش نه ؟! :n13:
الان تو pes13 سرعت کمه ؟نقل قول:
مطمئنید با game speed +2 بازی میکنید ؟
الان اتفاقا خیلی خوب و سریع می دوند
بهترین بازی برای تحمل گشنگی نزدیکی افتار همین pes هست.
خدا خیرشون بده
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
There will be 20 teams from Serie A and and 3 teams from Serie B. The team list is as follows:
Serie A:
Goianienseo Clube Atlético
Mineiro Clube Atlético
Paranaense Atlético Clube
Esporte Clube Bahia
Botafogo de Futebol e Regatas
Sport Club Corinthians
Coritiba Foot Ball Club
Criciuma Clube Esporte
Clube Cruzeiro Esporte
Clube de Regatas do Flamengo
Fluminense FC
Goias Esporte Clube
Grêmio Foot-Ball Porto Alegrense
Sport Club Internacional
Capibaribe Clube Nautico
Ponte Preta Associação Athletic
Desportos Associação Portuguesa de
Santos FC
São Paulo FC
Club de Regatas Vasco da Gama
Esporte Clube Vitoria
Serie B:
Sociedade Esportiva Palmeiras
Figueirense Futebol Clube
Sport Club do Recife
دوستان چرا خبری از دمو نیست
دوستان من شنیده بود که قراره توی این ورژن از ساکر جام باشگاه های آسیا هم باشه !!!درسته؟
آره از طرف کونامی تایید شده .نقل قول:
آقا دمو کی میاد؟تاریخ دقیقشو کسی نمی دونه؟