سیم کشی خونه رو یک تست کن ببین از خونه نباشهنقل قول:
Printable View
سیم کشی خونه رو یک تست کن ببین از خونه نباشهنقل قول:
خیلی از دوستان متاسفانه وقتی مشکلشون حل میشه دیگه سراغ تاپیک نمیان و اعلام هم نمی کنن چطوری مشکلشون حل شدنقل قول:
باتشکر از جناب AIM :n16:
تایید میشهنقل قول:
دوستان اگر مشکل حل شده لطفا در همین تاپیک اطلاع رسانی کنید
خیلی از کاربرا چه به صورت کاربر میهمان و چه به صورت کاربر عضو شده این تاپیک رو می خونن و از اطلاعاتش استفاده می کنن
پس اگر شما مشکلتون حل شده و تو این تاپیک بگید تقریبا میشه گفت یک راه حل برای حل مشکل دادید
با تشکر
این چطوره ؟
بعضی وقتا برای 1 ثانیه انگاری قطع میشه یعنی سند و ریسیو ندارم به نظرتون برا اینه؟
Mode: ADSL2+
Line Coding: Trellis On
Status: No Defect
Link Power State: L0
Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 31.6 30.6
Attenuation (dB): 28.0 13.9
Output Power (dBm): 0.5 11.8
Attainable Rate (Kbps): 7236 930
میشه برسی دقیق کنید وضعیت این خط چطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت تامی اوته؟نقل قول:
بد نیستنقل قول:
خوبه
مشکل نداری؟
سلام
اینم خط ما لطفا بگین اوضاعش چه طوره 256 نا محدود مخابرات
عکس نمی یاد!نقل قول:
اره تایم آوته از وقتی سرویس رو عوض کردم اینطوری شده میتونه برای مخابرات باشه؟نقل قول:
وضعیت خط چه جوره؟نقل قول:
البته فکر نمی کنم از خط باشه
نویز که نداری؟
عکسو درست کردمنقل قول:
دوستان مشکل خط من خیلی پیچیدش یه 5 6 نفری جمع میشید بررسی کنید؟:n02:
ابتدا این رو توی تاپیک ADSL تهران گفتم اما مثل اینکه جاش اینجاست . سرعت تست دانلود من از سایتهای ایرانی بین 600 الی 700 کیلوبایته . مثلا سایت های تست دانلود سافت گذر پیسی دانلود IDM و سایت های معتبر دیگه . تمام طول روز هم همین سرعت رو دارم چه ساعت 9 صبح چه 12 شب !سرعت دانلود شبانم هم باز از این سایتها روی 150 الی 200 هست .
اما مشکل از سایتهای معمولیه ! سرعت دانلود من از سایتهای فیلم , موزیک , ورزش 3 , ایران فیلم و موزیک باران و خلاصه .... صبح ها تا ساعت 10 11 روی همون 600 700 هست و خیلیم خوبه . اما از ساعت 12 تا 5 بعد از ظهر سرعتم توی اینجوری سایتها میاد روی 120 اینطورا ! شبا ساعت 8 و 9 هم تقریبا همینه تازه گاهی به 90 و 80 هم میرسه ! دانلود شبانم هم روی 60 70 ئه .
جالبیش اینجاست که دقیقا بعد از عید این مشکل برام پیش اومده قبل از عید هر ساعتی از هر سایتی دانلود داشتم سرعتم زیر 500 نمیومد حتی با وی پی ان ! اما متاسفانه بعد از عید اینجوری شده که سرعتم از سایتهای معتبر همیشه عالیه صبح و شب , اما سایتهای دیگه که اکثر کار من با این سایتهاس فقط صبح تا ساعت 10 11 سرعت خوبی دارن و بعد از این ساعات اون مشکلاتی که گفتم برام پیش میاد !
زنگ زدم پشتیبانی میگن کیفیت خط شما کمه نویز دارید و خطتون کشش سرعت بالا رو نداره اگه سرعتتون رو کمتر کنیم بهتر میشه . ریت منو آوردن پایین روی 4 مگ بستن بازم دردی ازم دوا نشد و همون مشکلات رو که گفتم داشتم دوباره زنگ زدم گفتم بذارید رو همون 6 مگ حداقل صبح ها یه سرعت 700 کیلوبایتی ببینیم:n02:البته نمیدونم الان گذاشتن رو 6 یا روی همون 4 ئه که تست کردن ! الان روی 6 مگ بستن یا 4 ؟
حالا میخوام ببینم واقعا کیفیت خط من بده یا اینا خالی میبندن . این مشخصات من :
حالا اگرم ایراد از خط منه چرا بعد از عید اینجوری شده ما 3 ساله اینجا میشینیم ! مگه خط یهویی نویز دار میشه ؟ چیزیم رو تلفنمون وصل نیست بی سیم و اینجور چیزا هم نداریم:n03:
خط تقریبا خوبی دارینقل قول:
نباید مشکل خاصی داشته باشی
ببین خط شاید کم کیفیت باشهنقل قول:
ولی به نظرم مثلا دانلود از یک سایت با سرعت 700 و سایت دیگه تو همون زمان 100 ربطی به کیفیت خط نداره
سرور سایت ها می تونه داخل یا خارج باشه
حالا باید ببینید اینترنت شما با سایت های داخل سرعتش بیشتره از خارج هست یا مساوی!
این که قرمز کردم مشکل نیست ؟ بنظر خیلی کم میادنقل قول:
اگه بخوام برم از دم در تست بگیرم، کلی دردسر دارهنقل قول:
یه سوال . اگه attenuation (میرایی) خط بالا باشه یه خط دیگه از مخابرات بگیریم برای خط جدید هم بالاس؟ چون این پارامتر بیشتر مربوط به فاصله از مرکز مخابراتیه
بنظر من که خیلی هم خوبه.نقل قول:
به تجربه فهمیدم که هر وقت snr دانلود به آپلود بالا باشه سرعت و کیفیت خط بهتره.
برای من در بهترین شرایط 18 به 11 میشه. خیلی وقتها 14 به 11 است.
ببین دوست عزیزنقل قول:
شما مشکل نویز داری
حالا این مشکل یک جای کار هست
یا تو خونه شما یا تو از خونه شما تا مرکز مخابراتی
به هر حال شما باید تست کنید
ممکنه مشکل از سیم کشی خونه نباشه
یا شاید از خود مرکز مخابرات باشه
ممکنه از سیم کشی اول خونه تا مخابرات باشه
به هر حال شما باید مشکل رو حل کنید
خود من خیلی وقته مشکل نویز خط دارم واین روزا شدید تر هم شده و الان به دنبال راه حل هستم ولی باید مشکل رو حل کرد تا استفاده بهتری از اینترنت ببرم
درسته حرفتون. چه کار هایی باید بکنم؟ توضیحم بدی چطوری باید انجام بدم ممنوننقل قول:
نقل قول:
کلا سیم کشی یک بازبینی از دمه در تا مودم انجام دادم. اسپلیتر جدید گرفتم.
مامور مخابرات اومد گفت اشکال از سیم کشی داخله ، اما از مخابرات بود چون هنگام صحبت کردن خط رو خط میشد. به 117 دوباره زنگ زدم گفتم اشکال از مخابرات که اونا قبول نمیکردن البته مامور گفت بررسی میکنه که انگار بررسی کرد خطم درست شد و نویز از روی خط بر طرف شد.
دارم میگم دیگه مثلا سرعت دانلود من از سایتهای سافت گذر - پی سی دانلود - همین پی سی ورلد - سایتهایی که تست سرعت میذارن مثل پارس آنلاین سپنتا و ... - مایکروسافت - سایت IMDb - سایت Mediafire روی 700 هست توی تمام ساعات زمانی اما سرعت دانلودم از سایتهایی مثل ورزش 3 - ایران فیلم - تینی موویز - موزیک باران - گانجا تو موزیک - بیا تو رپ - رپفا و اکثر سایتها بین ساعت 9 تا 10 11 صبح روی همون 700 اما از اون به بعد به اون شرایطی میشه که توضیح دادم !!نقل قول:
حالا ایراد از سرویسیه که دارم . خط خونمونه . ویندوزمه ... نمیدونم ... اما مطمئنم ایراد از این سایتها نیست چون قبل از عید با سرعت بالا از همینجاها دانلود میکردم و الانم دوستام راحت دانلود میکنن من فقط مشکل دارم !
در ضمن یادتون رفت این خط من کیفیتش پایین نیست یا نویز نداره ؟
روی ریت چند مگ برام بستن 6 ئه یا 4؟
همیشه توصیه میشه از سیم کشی خونه اطمینان داشته باشیدنقل قول:
ببین بعضی از سایت ها سرورشون تو داخل کشورهنقل قول:
بعضی هم خارج
ممکنه بعضی از مواقع سرعت داخل بیشتر از خارج بشه
شما ببینید سایتهایی که دانلود می کنید سرورشون در داخله یا خارج
حالا گیریم این سایتهایی که من سرعتم ازشون کمه واسه خارجه سرورشون نتیجه چی میشه ؟ از شرکت ADSL یا از خط تلفن ؟:n02:نقل قول:
این 2 تا سوال منم جواب بدی ممنون میشم :
این خط من کیفیتش پایین نیست یا نویز نداره ؟
نقل قول:فکر نمی کنم کاری به خط داشته باشهنقل قول:
حالا گیریم این سایتهایی که من سرعتم ازشون کمه واسه خارجه سرورشون نتیجه چی میشه ؟ از شرکت ADSL یا از خط تلفن ؟:n02:
خط خراب باشه واسه همه یک جوره
تقریبا نه خیلی خوب نه خیلی بدنقل قول:
این خط من کیفیتش پایین نیست یا نویز نداره ؟
در هر صورت مشکل نباید داشته باشی
رو 4 مگ ظاهرانقل قول:
جواب این سوال رو کسی هست بده؟نقل قول:
دوستان اگر کسی می دونه جواب بدهنقل قول:
من مطمئن نیستم
ااااا !!!
آقا یه چیز جالب:n08:از همون سایتهایی که گفتم سرعت دانلودم کم میشه مثلا همین بیا 2 رپ . الان اومدم یه لحظه تست کنم دیدم روی 160 70 ئه به جای 600 اینطورا . اما یه چیز جالب و عجیب ! دقیقا 4 تا لینک باز کردم 4 تا دانلود همزمان با هم دارم الان انجام میدم خوب قطعا باید سرعتشون بیاد پایین دیگه . هر 4 تاش روی 140 اینطوراس الان !!
این دیگه فکر کنم نه واسه خطمه نه شرکت سرویسم:n02:دیگه خیلی عجیب غریبه همچین چیزی ندیده بودم ! گفتم شاید ایراد از IDM هست پاک کردم دوباره نصب کردم بازم همینجوریه :n13:یعنی چی اون وقت ؟!!! این مشکلو من الان کجا بگم؟:n08:
چند تا لینک با هم سرعت کامل رو میدهنقل قول:
این مشکل نیست
بعضی مواقغ اینترنت اینجوری هست
واسه من که یک چیز معمولی شده :n15:
بسته به نوع سیم کشی تا منزل شما ممکنه فرق داشته باشهنقل قول:
سلام دوستان
من قبلا وضع خطم رو گذاشتم اینجا
از دیروز بدون اینکه کاری کنم سرعتم از 128 کیلوبیت که مودم نشون میداد به 512 رسیده
تنها تغییری که میبینم مقدار نویز از 52 به 45 کاهش داره.
حالا سوال:
1) این تغییر نویز بنظرتون به چه دلیلی بوده؟
2) تا حالا بی کیفیت ترین خطی که دیدین مقدار snr و نویزشون چقدر بوده؟
3) کیفیت خط فقط به همین مقادیر هست یا مساله دیگه ای هم دخیله؟ مثلا بعضی از من ظاهرا خطشون بدتره ولی راحت وصل میشن سرعت هم بالای 1 مگ هست.
SNR Up : 10.1
SNR Down : 6.5
Line Attenuation Up : 47.0
Line Attenuation Down : 45.9
Data Rate Up : 382
Data Rate Down : 525
نقل قول:
خط جدید اگه با همون پیش شماره باشه و خط دیگتون هم فقط بخاطر دور بودن دچار نویز باشه باید بگم بله، من دیدم که بهمین شکله.
اما اگه از مرکز مخابراتی جدیدی هست یا اینکه چک نکردید در مخابرات شاید خط فعلیتون مشکل سخت افزار در مرکز داشت هباشه اونوقت نمیشه مطمئن بود که فرقی نکنه.
الان اینجا همسایه ها هم مشکل دارن روی نویز ولی واسه ما از سیم برق کوچه رد شده (!) چن نمره بدتره و همین بیچاره مون کرده...
سیم تلفن رو کشیدم ... بعد رفتم با یه سیم دیگه که سالم بود هم با اسپلیتر و هم بدون اسپلیتر تست کردم درست نشد یه بار هم که از 192.168.1.1 خواستم پارامتر ها رو ببینم هی عدد های مختلف نشون میداد!:n04: خلاصه دوباره با این سیم امتحان کردم تا درست شد (امروز بارون اومده بود خیلی قطع شد!) الان دیگه مطمئنم که دیگه از سیم نیست. مشکل از این 3تا باید باشه سیم کشی خونه / مخابرات / پریز تلفن (این رو بعید میدونم چون تو 2تا پریز دیگه امتحان کردم درست نشد البته اون 2تا پریز اصلی نبودن!)
ویرایش: این تست رو الان گرفتم:
کمتر از 1% احتمالش هست که مشکل از پریز تلفن یا مخابرات باشه. گزینه سوم رو همین امتحان کردم و موبایل رو بردم یه جای دیگه ولی دوباره قطع شد. شاید چندتا از قطعی هام بخاطر موبایل بوده باشه ولی دلیل اصلی نیست. من همه ی این راه ها رو رفتم و 99% احتمال میدم مشکل من گزینه دوم که با قرمز کشیدم باشه!نقل قول:
وجود نویز بر روی خط ADSL باعث ایجاد اختلال در ارتباط میشود و بطور کلی دو نوع متفاوت دارد:
۱ نویز شنیداری )روی خط تلفن(:
برای برطرف کردن نویز شنیداری از روی خط تلفن، راهکاری ساده وجود دارد، و آن استفاده از اسپلیتر )جدا کننده Voice از Data ( است.
نصب این سخت افزار بسیار ساده است و با استفاده از آن میتوان نویز شنیداری بر روی خط تلفن را برطرف نمود.
۲ نویز خط ADSL )که باعث افت کیفیت سرویس میشود(:
در این مورد باید به این نکته اشاره کرد که سیست مها و دستگا ههایی وجود دارند که بر روی خط ADSL اختلال ایجاد کرده و باعث افت کیفیت
سرویس اینترنت خواهند شد. برخی از عل تهای دیگر که باعث ایجاد نویز روی خط ADSL م یشوند:
وجود فکس، سیستم شناسایی تماس گیرنده )یا Caller ID (، تلفن بیسیم.
سیم کشی غیر استاندارد، قرار گرفتن سیمهای برق در کنار کابل تلفن.
قرار گرفتن موبایل در کنار مودم.
خب حالا باید چیکار کنم؟
پ.ن: من حتی رفتم بالا پشتمون، دیدم که 3-4 متر سیم تلفن از کنار سیم برق عبور کرده.
1-هرچیزی امکان دارهنقل قول:
2- اس ان ار 5 یا 6 خودم یکی از بدترین خط ها رو دارم با بیشترین نویز
3-این سوال برای خودمم به وجود اومده
نقل قول:الان چی شد؟نقل قول:
درست شده؟
مشکل سیم برق بوده؟
نتم هی قطع میشد حتی یه دقیقا هم نتونستم کانکت شم 3 ساعت اینطوری بود ... 5 مین پیش رفتم بالا پشتمون سیم رو دستکاری کردم درست شد سیم کشی تلفن خیلی خیلی ناجوره 4-5 جا ازش سیم گرفته شده ! از بغل کابل آنتن عبور کرده و چند جا بریدگی بزرگ داره ... بالا پشتمون دقیقا 2-3 باری که دست زدم درست میشد ولی باز قطع میشد رفتم سیم رو کشیدم سفت شد وصل کردم به یه جا! بعد دیدم بـــــــــله درست شده! مشکل از سیم کشی بود حالا اگه اینطوری درست کار کرد دیگه اون مرده رو نمیارم ... این متن خیلی بهم کمک کرد:
یا:
نقل قول:
وجود نویز بر روی خط ADSL باعث ایجاد اختلال در ارتباط میشود و بطور کلی دو نوع متفاوت دارد:
۱ نویز شنیداری )روی خط تلفن(:
برای برطرف کردن نویز شنیداری از روی خط تلفن، راهکاری ساده وجود دارد، و آن استفاده از اسپلیتر )جدا کننده Voice از Data ( است.
نصب این سخت افزار بسیار ساده است و با استفاده از آن میتوان نویز شنیداری بر روی خط تلفن را برطرف نمود.
۲ نویز خط ADSL )که باعث افت کیفیت سرویس میشود(:
در این مورد باید به این نکته اشاره کرد که سیست مها و دستگا ههایی وجود دارند که بر روی خط ADSL اختلال ایجاد کرده و باعث افت کیفیت
سرویس اینترنت خواهند شد. برخی از عل تهای دیگر که باعث ایجاد نویز روی خط ADSL م یشوند:
وجود فکس، سیستم شناسایی تماس گیرنده )یا Caller ID (، تلفن بیسیم.
سیم کشی غیر استاندارد، قرار گرفتن سیمهای برق در کنار کابل تلفن.
قرار گرفتن موبایل در کنار مودم.
مشکلم عبور از کنار سیم برق نیست ... مشکلم اینه: سیم کشی تلفنمون خیلی ناجور و غیر استاندارد (از کنار کابل آنتن عبور کرده ولی این فکر نکنم تاثیر بزاره)نقل قول:
حتما از سیم کشی خونه مطمئن شونقل قول:
@Armin.Computer نویز به وجود اومده ی خطم به دلیل سیم کشی غیر استاندارده!
اینم پارامترهای جدیدم:
مشکل شما چیه؟
مشکل از سیم کشیه... اون فایل پی دی اف من تمام راه ا رو رفتم. آخرین راه همین گزینه "سیم کشی غیر استاندارد، قرار گرفتن سیمهای برق در کنار کابل تلفن." مونده بود قبلا فکر میکردم عبور از کنار سیم برقه اما امروز فهمیدم مشکل از سیم کشیه. رفتم سیم رو دستم اینترنتم وصل شد ... بعد دوباره قطع شد بعدش رفتم سیم رو آویزون کردم به یه جا که سفت بمونه به کار اومد! دیگه مطمئنم که مشکل از سیم کشیه!نقل قول:
بهت گفتم که مشکل ممکنه از خونه باشهنقل قول:
حالا باید شورع کنی به تعمیر کردن سیم کشی خونه
بهترین سیم کشی بزار که اگر بارون یا آفتاب یا هرچی روش تاثیر حداقل بزاره
گفته بودم سیم تلفن 3-4 متر از کنار سیم برق عبور کرده اون سیم برق نبود ، کابل آنتن بود:دی
من که خودم بلد نیستم سیم کشی کنم باید یکی رو بیارم ... اگه بیارم میگم خوب سیم کشی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فعلا هم که دستکاری کردم داره کار می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس الان دیگه مطمئنی که مشکل از سیم کشی خونه هست؟نقل قول:
خواهش می کنم
خوشحالم مشکل رو فهمیدی