چشمه ی توریان
sony HX100v
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
از همین سوژه میتونستین عکس های تبلیغاتی خوبی بگیرین اما جسارتا این ها بیشتر شبیه اسنپ شاته. :n13:
به قول دوستان ( تو همین تاپیک ) بیایید هر عکسی رو تو نت پخش نکنیم. :n02:
سلام
Camera
NEX-5N
Focal Length
50mm
Aperture
f/6.3
Exposure
1/200s
ISO
800
ممنون هیوا خانم بابت تذکر :n16:نقل قول:
منم یادم میره دیگه :n02:
ای بابا همون slenderman اینه هاااااااانقل قول:
عکست حس خوبی داره
پي نوشت: هر نفسي شهد ناگوار مرگ را خواهد چشيد سپس همه به ما رجوع خواهند كرد. (العنكبوت،57)
هلیکوپتر
پارک جنگلی چیتگر
EOS 7D
1/200
f 5.6
ISO 100
به به بسیار زیبانقل قول:
اما چیی که تو ذوق میزنه تخریب جرئی بافت عکس هست گویا شارپیتگ تخریبی انجام شده
ممنوننقل قول:
شارپش نکردم احتمالا بخاطر عملیات HDR باشه
و اینکه عکس اصلی هم روی سنگها وضوح کامل رو نداره ولی مشکل کمتره به دلیل لرزش کوچیک توی مدت زمان شات هست
راه ...
پارک جنگل چیتگر
EOS 7D
1/2000
f 4.5
ISO 100
سلام بر اساتید. عکسای منو نقد کنین پلیز :n01:
کرم ابریشم که وسط اتاقم پیداش کردم:n04: مرحله به مرحله عکسشو می ذارم. مطمئنم پروانه زیبایی خواهد شد. ببینید چه معصومانه چشماشو بسته.
این یکی عکس هم تراوشات ذوق من هستند :n02: . ببینید میشه با وسایل ساده چه چیزهایی ساخت...
راستشو بگین. نظرتونو درباره عکس و ایده ام می خوام بدونم
مفهموم یا پیام این عکس چی هست؟نقل قول:
در انتظار زاینده رود
سلام,
بند امیر, ولسوالی یکاولنگ, ولایت بامیان, افغانستان
سلام عزیز:n12:نقل قول:
برای خود من جدا زیستن و تک افتادگی (یا به عبارتی عدم سازگاری با دیگران) :n09:
جایی که عکس را گرفتم همه درختان به صورت ردیفهای منظم کاشته شده بودند این یکی به تنهایی جدا از بقیه رشد کرده بود:n02:
کمی رنگ پس زمینه را دستکاری کردم تا شاید این مفهوم بهتر منتقل شود هر چند نمیدانم درست درآمده یا نه:n13:
دوست عزیز vtn54 لطفا در هر پست فقط یک عکس بذارین .
ممنون .
سلام عزیزنقل قول:
من برای اولین بار که در این تاپیک پست دادم سه عکس را به صورت متوالی در سه پست مجزا ارسال کردم ولی چون یکی از مدیران محترم این بخش هر سه را به یک پست منتقل کرد لذا پس از آن عکسهایی را که به صورت متوالی پست میشوند را در یک پست قرار میدهم:n05:
از آنجا که نه در اولین پست این تاپیک و نه در کل انجمن عکاسی قانونی در این مورد دیده نمیشود لذا اگر مدیران محترم در این مورد راهنمایی کنند ابهام از بین میرود.:n13:
ارادتمند:n12:
آیا از نظر بارگذاری و اختصاص حجم فرقی داره تو یک صفحه ی تاپیک ، دو پست با دوعکس ارسال بشه یا یک پست با دو عکس؟؟
فقط وقتی تو چند پست متوالی ارسال میکنید ، بی جهت تعداد پستها بالا میره و بقیه میرن تو صفحه ی جدید و از لحاظ پیکربندی به هم میخوره
برای خود کاربر مفیدتره که که عکس هاش تو پست های جدا ارسال بشه چون تشکر های هر عکس مجزا میشه.
خب تعداد پست کاربر ها بالا بره مگه چی میشه ؟ اسپم نباشه که مشکلی نداره. شکل صفحه ها هم اگر قانون حجم عکس رعایت بشه به هم نمی خوره.
به هر حال در این مورد فقط نظرم رو گفتم نفع خاصی برای من نداره.
+ یادمه قبلا چنین قانونی بود و مدیران هم تذکر میدادن. بعدا هم اطلاع رسانی نشد که این قانون برداشته شده روی همین حساب گفتم.
با چه روش و افکتی این عکس بیروح رو جوندار میکنید؟؟! مرسی.
این جور عکس های بهتره با دیاف های خیلی بسته تر و سرعت خیلی کمتر ثبت شوند تا حرکت اب به صورت زیبا تری نمایش داده شودنقل قول:
این عکس رو من گرفتم! اصلش رو هم دارم چطور شد الان این عکس بعد از مدتها رونمایی و سوژه شده برام جالبه!:n13::n06:نقل قول:
سلامنقل قول:
من فکر میکردم عکس متعلق به دوست عزیزمان ma1317 است که پرسیده بود چطوری میشود عکس را ویرایش کرد و خبر نداشتم عکس متعلق به کس دیگری است.:n03:
در هر حال از اینکه بدون اطلاع شما عکستان را تغییر دادم معذرت میخواهم :11:
پست مربوطه ویرایش شد.
ارادتمند:n12:
گویا کناره های رود ارسهنقل قول:
ببینید در همچین موقعیتهایی بهتره دوتا شات عمودی بگیریم و اونارو به هم بچسبونیم. اینطوری همه چیز تو کادر میوفته
سلام
من این مدته که نبودم کلییییییییییییی عکس گرفتم. یه چند وقتیه همش دوربین به دستم. امروز هم سوژه ای به پستم خورد. اسمشو گذاشتم دراکولا! یه آخوندک بزرگ (10 سانتی متر) :n30: . بماند که با چه ترس و لرزی ازش عکس گرفتم. در عوض براتون قصه ی آخوندک گرسنه را گذاشتم: (راستی حجم عکسا پایینه. روی هم رفته در حدود1 و نیم مگ)
یکی بود یکی نبود توی یه انباری سرد و تاریک یه آخوندک تنها زندگی می کرد. آخوندک خیلی گرسنه بود. اینقدر گرسنه بود که یه روزی به گریه افتاد.
اینقدر گریه کرد که خودش خسته شد. صورتش خیس اشک شده بود. آخوندک قصه ما اشکاشو با دستاش پاک کرد .
با خودش گفت. اینطوری نمی شه باید یه فکر اساسی بکنم. رفت کنج انباری و به فکر رفت فرو...
که ییهو ذهنش یه جرقه زد. با خودش گفت : آهااااااان فهمیدمممممم
آخوندک رفت که نقشه خودشو عملی کنه. برای همین پاورچین پاورچین رفت سراغ غذای آقا عنکبوته تا از غذای اون عنکبوت بیچاره بخوره. آخه عنکبوت قصه ما خیلی غذا برای زمستونش ذخیره کرده بود. اگر آخوندک گرسنه را می دید خیلیییییییییییییی عصبانی می شد.
اما همینکه غذاشو خورد، داشت برای خودش بشکن بالا می نداخت دید که یکی داره ازش عکس می گیره. خیلی خجالت کشید. به خودش قول داد که دیگه تنبلی نکنه و خودش بره شکار.
امیدوارم خوشتون اومده باشه.
خب اون عکسها که در حوزه ی ماکرو بودند. عکسی که دوست دارم نقد بشه این عکسه:
(لانه ی گرگ):n30:
پ ن : شاید عکسام نقد بشن شاید.......