[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من آقای یاکیده رو دوست دارم .از اولش اون صدای بسیار زیباش و این نقش آفرینیش
اینطوری اگه باشه مشکلی نیست پس همه چی درست بوده :n02:نقل قول:
ولی اون جایی که کارمندا چندبار گفتن از وزارت اطلاعاته اشتباه بوده :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه تو بخش ادبیات یه تاپیک میزدی و این زندگی نامه رو اونجا قرار میدادی و لینک اون تاپیک رو اینجا میزاشتی بهتر بود
ببخشید، نمی دونستم. الان این کار رو می کنم.نقل قول:
پ.ن: پست قبلیمو ویرایش کردم و بیوگرافی رو بردم بخش ادبیات.
نقل قول:
من چمه ؟؟ راست میگیا.... به نکته ریزی اشاره کردی :n19::n02:
میگم الان که هوش سیاه از زندان فرار کرده و تو خونه خودش هست چرا به جای قهوه روبوستا شیر میخوره ؟؟؟ خیلی عجیبه
هوش سیاه 1 خیلی خالی بندی داشت طرف با اینترنت دیال آپ زغالی کانکت شده بود ولی کاظمی هکش کرده بود و در عرض چند ثانیه کل درایو های کامپیوتر طرف رو کپی کرد =))) اصلا اونا اگه از طریق LAN هم وصل شده بودن بازم یکی دو ساعت وقت میبرد چه برسه به اینترنت اونم دیال آپ !! اصلا یه ماه هم صبر میکرد نمیتونست درایو ها رو وصل کنه !
اونجایی هم که از اینترنت رفت ماشین BMW خرید خیلی چاخان بود چطور ممکنه در عرض چند ساعت از یه سایت خارجی ماشین بخری و از نمایندگی ایرانش تحویل بگیری و سند رو هم درجا به نامت بزنن ؟؟ :O
یه جاییش انقدر خندیدم که الانم یادم میافته میخندم :)) اون صحنه ای که ظامی با ستار بهشتی قرار گذاشته بودی توی پارک؛ با خودش اجاق خوراک پز و کافی میکر برده بود که قهوه دم کنه =))))))
شنیده بودم خیلی باحال از زندان فرار کرده ... الان تلویزیون تکرارشو گذاشت به من که زیاد حال نداد.
همه ش خالی بندی بود.
اون از -- کردنش ...
اون از فتوشاپش :n15:
اونم از اینکه فن سی پی یو رو در اورد یهو :n04:
[QUOTE=Alireza SM;7682924]میگم الان که هوش سیاه از زندان فرار کرده و تو خونه خودش هست چرا به جای قهوه روبوستا شیر میخوره ؟؟؟[QUOTE]
به نظرم چون الان هنوز زخمش خوب نشده، شیر می خوره تا خودشو تقویت کنه. وگرنه قهوه روبوستا نوشیدنی مورد علاقه اش بود (و احتمالا هست!)
پخش شبکه 3 اعلام کرد،در صورتی که امروز (شنبه) مسابقه ی والیبال زود تمام شود هوش سیاه 2 پخش خواهد شد.
ای بابا، یعنی باز می خوان پخش نکنن :|
ستار اقبالی منظورم بود :n02: همون که دزد ها رو به کاظمی معرفی کردنقل قول:
فن سی پی یو اونجا بود از قبلنقل قول:
نقل قول:
[=elahe_n12345;7683092][=Alireza SM;7682924]میگم الان که هوش سیاه از زندان فرار کرده و تو خونه خودش هست چرا به جای قهوه روبوستا شیر میخوره ؟؟؟[]
به نظرم چون الان هنوز زخمش خوب نشده، شیر می خوره تا خودشو تقویت کنه. وگرنه قهوه روبوستا نوشیدنی مورد علاقه اش بود (و احتمالا هست!)[/]
چه ربطی به زخم داره ؟ :n02:
سری قبل هم که تیر خورده بود خودشم تیرشو درآورده بود روی میز کارش قهوه دم میکرد میخورد همش :n02:
واقعا مسخرت. این کانال ورزش رو واسه دکور درست کردن احتمالا ؟ حتی شده که فوتبال زنده لالیگا رو از کانال ورزش پخش کردن اونوقت والیبال چی هست مگه که از شبکه سه نشون میدن و برنامه های پرمخاطب رو حذف میکنن بخاطرش ؟:n15:نقل قول:
نه بابا اگه اونجا بود که دیگه برق نداشت !!نقل قول:
فن سی پی یو اونجا بود از قبل
فن سی پی رو در اورد هنوز داشت کار میکرد واسه همین برق داشت !!
امشب باز پخش نمیشه:n03:
نقل قول:
راست میگی به خدا . من نمیدونم این شبکه ورزش رو پس برای چی راه انداختن که آخرش باز همه ورزشا رو شبکه 3 پخش میکنه:n13:
فن مگه برق داره؟:دینقل قول:
با سیم برق زد بهش برق گرفتش ... بعدش با سی پی یو زد تو سرش! (نمیدونم مال کامپیوتر خودش بود یا نه)
اگه خود سی پی یو برق میداشت که برق خودشو میگرفت:n02:
مطمئنی سیم برق خالی بود ؟ من خودم فنش رو دیدم داشت میچرخید :n02:نقل قول:
فن مگه برق داره؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سیم برق زد بهش برق گرفتش ... بعدش با سی پی یو زد تو سرش! (نمیدونم مال کامپیوتر خودش بود یا نه)
اگه خود سی پی یو برق میداشت که برق خودشو میگرفت
یعنی توهم زدم ؟ :n08:
خب سیم برق از کامپیوتر کند دیگه ؟
همه بریم اعتراض کنیم به شبکه سه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02:
آخر اینا مردمو به خودکشی کردن میندازن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یدونه سریال میخوان بدناااااا
تف به این شبکه سه یه ذره به شعور مخاطبش اهمیت نمیده
ضزغام تی وی:n25:
امشبم سریال پخش نمیشه:n14:
ای بابا . اینا هم دیگه خیلی طول میدن . دو شب منتظر بودیم . به قول دوستان پس شبکه ورزش برا چیه ! ( البته خیلی ها هستن شبکه ورزش رو ندارن )
حالا مجبوریم والیبال رو ببینیم . ایران - روسیه .:n02:
جالبه که شبکه ورزش هم داره همین والیبال رو نشون میده! :n15:
اینا فقط بهونه س که پخش نکنن. بهرحال یه طوری باید در مخاطب نیاز ایجاد کنن دیگه!!
خدایی گندش دیگه در اوردن بعد از قرنی یک سریال درست حسابی ساختن یک بار فینال جام حذفی یکبار والیبال:n15:نمیتونستن سریال یکم دیرتر با تاخیر پخش کنن
برنامه ریزی شبکه 3 با برنامه های مفرحی که برای مردم میزاره بهم میخورد سریال دیرتر پخش میکردن:n21:
آقا اعراضی چیزی کجا باید اعتراض کنیم و چی بگیم و کی رسیدگی کنه؟
-روابط عمومی شبکه سهنقل قول:
- هیچکس ( منظورم اون بازیگر هیچکس نیستا کلا هیچکس :n02: )
اینها همه از بی برنامگی صدا وسیما استنقل قول:
وفقط فقط میخاند تو ذوق مخاطب بزنند و بس
بازیگر نیست خوانندس:دینقل قول:
هیچکس ( منظورم اون بازیگر هیچکس نیستا کلا هیچکس :n02: )
چرا این تاپیک حذف شده ؟نقل قول:
این شعرش چه معنی ای داره ؟
پابرهنه تا کجای دنیا دویده ای که اینقدر گل شکفته ؟
چون تکراری بودهنقل قول:
اینا میدونن که یه سریالی که مردم میبیننش میخوان بزارتشون تو خماری:n03:
یه سریال دارن باید سهمیه بندی بشه دیگه
بریم بهشون همه با هم ایمیل کنیم یه فکری بکنن! شاید خسته بشن این همه ایمیل یهو ببینن D: :n02:
اینجوری که نمیشه تو کف موندیم باو! :n02:
منو و دوستانو میگی: :|
اینقد لفتش میدن . میخوان بازدید شبکه سه زیاد شه :n09:
آقا ما نخوایم فوتبال و والیبال نگا نکنیم کیو ببینیم؟ :بهمن
حالا یه سریال درست کردن خودش فک کنم 30 قسمتم نبود؟ ببین اینا انگار میخوان تابستون رو بگذرونن باش :n02::n09:
نه اصلا باید بگم کامران بیاد تا شبکه سه رو بهکه بعد هم بنویسیه: به خاطر پخش نکردن سریال هوش سیاه و گذاشتن مرد تو کف مجبور به -- کردن سایتتون شدیم ، لطفا با مردم اینکارو نکنید ! :n08::n02::n09:
مجموعه عکس های کیکاووس یاکیده
سلام
جاتون خالی الان از خواب بیدار شدم داشتم خواب میدیدم که رفتم تو نیروی سرگرد چه حالی داشت هی باشین اینورواونور میرفتیم:n02:
تو خواب احیانا ادامه سریال رو ندیدی ؟ :n02:نقل قول:
نه فقط تا جایی بودم که تو ماشینشون جا نبود گفت برو یه ماشین دیگه بگیر بیا من گفتم رانددگی بلد نیستم:n02:
یکم شبیه yanni نیست؟
کی شبیهyanni هست؟
سلام دوستان ...
این سریال رو کجا می تونم دان کنم ؟
تو گوگل سرچ کنی همه جا هست
از این جا میتونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنی
به جای ------بنویس d o w n l o a d h a