درست توضیح نداده! ولی از نظرسنجی که موقع ثبت نام آورد و سوال کرد که چه بازیهایی انجام دادید، که لیستی شامل بازیهایی مثل هت تریک می شد، احتمالا باید یه جور بازی آنلاین مربیگری یا لیگ فانتزی یا چیزی شبیه به اون باشه! :n13:نقل قول:
Printable View
درست توضیح نداده! ولی از نظرسنجی که موقع ثبت نام آورد و سوال کرد که چه بازیهایی انجام دادید، که لیستی شامل بازیهایی مثل هت تریک می شد، احتمالا باید یه جور بازی آنلاین مربیگری یا لیگ فانتزی یا چیزی شبیه به اون باشه! :n13:نقل قول:
اخه میگه ultimate team و seasons رو داره.نقل قول:
احتمالا باید بشه بازی کردش. نمیدونم.
سلام؛نقل قول:
روی کاور چک نوشته:
fifa street 14 هم هست؟؟!
چرا تیم ملی ایران رو نمیسازن ؟؟
سلام؛
تا الان که چیزی اعلام نشده...نقل قول:
خب نمیخوان لایسنس کنن ایرانو؛نقل قول:
ولی در بازی جام جهانی 2014 ایران باید باشه...
یکی از باگ های حاشیه ایی این بازی اینه که موقعی شما سه تعویضتو تو 13 انجام میدی باز هم میبینی بازیکنا دارن گوشه خودشونو گرم میکنن که خیلی تو ذوق میزنه...باید درستش کنند:n24:
شاید میخوان این همه گرم کردن، ضایع نشه، تا اخرش ادامه بدن. :n02:نقل قول:
من تریلر این بازی رو دیدم.
به نظر، چندان فرقی نکرده!
ولی بازم خیلی بهتره از، PES
البته تریلر PES رو که دیدم، دیدم که گرافیکش خیلی بهتر شده! ولی فقط گرافیک و چند تا خوشحالی کلیشه ای جدید و چند تا زمین خوردن جدید، در حالی که توی فیفا اینطوری نیست و زمین خوردنشون به هر حالتیه که روشون تکل زده می شه.
در کل:
FIFA IS THE BEST OF THEM ALL
راستی من توی سایتهای دانلود، بازی LORDS OF FOOTBALL رو دیدم.
کسی می دونه چیه؟
یه نکته این کهنقل قول:
مثلا خطا به نفع تیم حریف هست و پشت محوطه جریمه و میخوای تعویض کنی
انیمیشن تعویض رو که نشون میده میبینی که بازیکن وسط زمین هست!
اینم زیاد جالب نیست!
این که به کنار بعضی وقتها که روی cpu خطا میشه و cpu میخواد بازی رو سریع شروع کنه هنوز بازی رو شروع نکرده من میرم یه تعویض رو انجام میدم که هم تعویض رو بکنم و هم Cpu بازی رو سریع شروع نکنه ولی تعویض انجام نمیشه و Cpu بازی رو سریع شروع میکنه .نقل قول:
دوست دارید تمام نامردی ها و نا حقی هایی که بازی در حق شما میکنه و به نفع cpu میگیره رو نام ببرم؟
حتی بعضی چیزا که ظاهرا به نفع شما میگیره، در واقع به نفع cpu میگیره.
تنها چیزی که امیدوارم امسال اصلاح شده باشه، زیر توپ زدن مدافعای cpu هست که صاف به تک مهاجمشون تو زمین ما میرسه. اینو اصلاح کنه، cpu تو world class حرفی برای گفتن نداره.
اگر میخاد از دو مربی همیشه ثابت اسیتفاده کنه بهتره که اصلا مربی رو حذف کنند...
راستی، یه چیز دیگه رو هم توقع دارم درست کنن.
اینکه بعد از موفقیت تو یه تیم تو career mode (به عنوان مربی) پیشنهاد از تیمای خوب داشته باشم. :n28:
ایا این حق من نیست؟ :n03:
حرف از باگ ها شد
یه باگ مصدومیت داریم وقتی 3 تعویض انجام میشه دیگه خیالت راحته که دیگه مصدومی نخواهی داشت اگر هم بعد از 3 تعویض مصدوم داشتی طی چند ثانیه مصدومیت بازیکن خوب میشه،
من گاهی به بازیکنایی که انرژی بسیار پایینی دارم نیاز دارم پس سریع سه تعویض رو انجام میدم تا مشکلی براش پیش نیاد
در کریر هم بازیکن های آزاد به لطف هوش مصنوعی پایین در فصل دو به بعد از طرف باشگاههای دیگه خریداری نمیشن و شما با پرداخت مبلغ کمی یعنی پرداخت هفتگی میتونید بازیکن های چند میلیونی و عجیب غریب رو بخرید و بفروشید و با اینکار درامدزایی کنید،
من معمولا از این ترفند مصنوعی و غیرواقعی استفاده نمیکنم.
مربی ها بصورت مسخره ای برخی اوقات هنگ میکنند و تکون نمیخورند
بازیکن ها و توپ بعضی اوقات روح میشن و از تبلیغات میگذرند
تماشاگرا بر جاذبه زمین غلبه میکنند و پرچم ها و شال هاشون رو در زمین و هوا معلق نگه میدارند
فیفا در مورد گیم پلی خیلی سختکوش و باگ برطرف کن هست امیدوارم این نکته ظریف رو دیده باشه که میشه همیشه با ضربه بسیار آروم مهاجم به دروازه بان حریف موقعیت ریباند درست کنیم چون هیچوقت دروازه بان برخی شوت های آروم که با قلق خاصی زده میشه رو دفع کامل نمیکنه و رد میکنه
cpu در هر لولی در هرکجای زمین با حرکت صاف عمودی پا به توپ ما به راحتی جا میمونه (دریبل نمیخوره ولی جا میمونه و فریب میخوره) حالا اگر این حرکت رو در کنار دروازه انجام بدیم براحتی تک به تک میشیم
و خیلی چیزهای دیگه
نمیدونم چرا باگهارو اینجا میگیم هیچکس که نمیبینه!
باید تو فروم EA بگیم
اونجا هم کسی نمیبینه.
کلا فیفا توجهی به مصرف کننده نداره.
فیفا 14 اومد؟نقل قول:
یه ماهو نیم دیگه.نقل قول:
خوب این که داور اجازه ی تعویض نده اشکال نیست
تو فوتبال واقعیم هیچ وقت داور شروع سریع بازی رو به خاطر تعویض قطع نمیکنه!!!!
دوستان یه اگه ea میتونست یه کاری بکنه برای مود be a pro و تیم پلی که بازی کنان سرخود تک روی نکنن یا درست مثل یه انسان بازی کنن عالی میشد
فرضا قبل از بازی هرکی که رنکش نسبت به بقیه زیاد تر باشه رو ادمین انتخاب میکردو اون رو در بازی مجاز میکرد هرکی این کار رو میکرد کیک کنه
یا یه نفر مثل یار 12 :n02: برای هر دو تیم باشه بازی رو نگاه کنه این مسائل پیش میومد و اعتراض میشد بازیکن رو یه حالی میداد یا کیک میکرد:n02:
پس این باگها مال 13 است؟نقل قول:
داداشهاي قولم من اطلاعات زيادي در موردفيفا14 ندارم اگه ميشه تمام اطلاعات را در اختيارم بذارين ممنون
بله
مال 13 هستن که امیدواریم تو 14 نباشن.
من اطلاعات زيادي در موردفيفا14 ندارم اگه ميشه تمام اطلاعات را در اختيارم بذارين ممنون
اطلاعات مهم و اصلی رو میتونید تو پست اول، تو صفحه اول ببینید.اگر سوالی داشتید، در خدمتیم.نقل قول:
گویا قراره استادیوم ها تو fifa 14 بیشتر شبیه سازی بشن.
این خبر در مورد current-gen هست، در مورد next-gen به احتمال بالا خیلی شبیه تر از این حرفان.
اینم عکس از سه استادیوم مهم. به ترتیب از راست به چپ، مستایا، سانتیاگو برنابئو و انفیلد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی، اینا مثل اینکه اسکرین شاتای fifa online هستن، ولی تو نسخه های pc, xbox 360 و ps3 هم تغییر کرده.
دورتموند، پارتنر شیپش تمدید شد.
اینا فقط بازار گرم کنی های ea هست که هر سال موقع اومدن بازی انجام میده تا جو بده، بازیشو بخریم.
اینم عکس:
واسه منچستر یونایتد متاسفم که با PES قرار داد بسته!!!
البته به عنوان گرون ترین باشگاه جهان و گرون ترین مارک ورزشی جهان فکر نکنم اصلا ea سمت این باشگاه بره چون هزینش زیاد میشه
خیلی با بارسلونا تفاوت نداره که بخواد مبلغ زیادی بشه.فکر میکنم در اینده، منچستر هم پارتنرشیپ داشته باشه.نقل قول:
چرا با بارسا فرق داره. برند منچستر یونایتد در بین تمامی تیم های ورزشی(حتی بسکتبال و بیسبال) معتبر ترین و گرون ترین برنده! همچنین میزان قرارداد های تبلیغاتی و هزینه هایی که منچستر از اسپانسر هاش میگیره بیشتره. میتونی تو فربس تحقیق کنی! همین قراردادی که با شورلت برای تبلیغ رو لباس بسته برای 8 سال مبلغش 550 میلیون پونده! که در تاریخ گرون ترین مبلغ قرارداده اسپانسر رو لباسه! همچنین فروش لباس های منچستر برای نایک بیشتر از بارسلونا بوده برای همین منچستر تبدیل به تیم اول نایک شده. در بیزینس هیچ تیمی رقیب منچستر نیست ولی همه قبول دارن که بارسلونا در حال حاضر پرستاره ترین تیم جهان و یکی از بهترین هاستنقل قول:
درسته، میدونم، ولی میگم یه قرارداد پارتنرشیپ برای بارسلونا و منچستر یونایتد خیلی تفاوت قیمت نداره که ea نتونه پرداخت کنه یا نصرفه براش.نقل قول:
اقای روتر، تهیه کننده فیفا تو صحبتاشون گفتن current-gen و next-gen تجربه متفاوتی دارن.
Goodison park، استادیوم اورتون به بازی اضافه شده و بازیکنای اورتون هم فیساشون اسکن شده. پارتنرشیپشونم 2 سال تمدید شده.
من که منتظر anichebe با قیافه واقعیم.
عکس استادیوم و پینار:
بازم EA گل کاشته.
در عرض و پهنا تو حلق پِس فن:n12:
پ.ن: تو این برنابئو شیشتایی کردن رئال بد حال میده،بد!
:n13:
حالا این تصویر چه ربطی به فیفا 14 داره ؟! :n29:
حداقل یک تصویر Ingame میذاشتین آدم دلش نسوزه :n02:
از چند نفر شنیدم میگم تو قسمت Pre Order نوشته برای پی سی هیچی نمیاد و فقط پچ نقل و انتقالات میاد !
رفتم نگاه کردم دیدم همچین چیزی نیست !
قضیه چیه ؟
کاملا مشخصه که اون چند نفر دروغ گفتن .
نسخه PC مثل سابق منتشر میشه .
تایید شده بازی برای pc میاد ولی نه با موتور جدیدش. فرقی هم با همون پچ نقل و انتقالات و لباس ندارهنقل قول:
نقل قول:نسخهی نکست بر پایهی موتور گرافیکی جدید Ignite ساخته شده، گرافیک بهتر، هوش مصنوعی قویتر، تماشاگران پویاتر، انیمیشنهای بیشتر و ... داره...نقل قول:
نسخهی کارنت که برای کنسولهای نسل حاضر و PC منتشر میشه، با این که به خوبی نسخهی نکست نیست، پیشرفتهایی در زمینهی فیزیک توپ، انیمیشن بازیکنها، حرکت بازیکنان، مالکیت توپ، سیستم شوتزنی، هوش همتیمیها و ... داشته...