کلا اینجا دیگه کسی جواب نمیده بهتر تعطیل بشه این بخش.یکی ایپاد نانو 6 هست دوروبر 300 400 گیر میاد یکی هم از انرژی سیستم بود فک کنم من همینارو میدونم.البته اینا پلیر هستن که مثل ساعت هم بسته میشن
Printable View
کلا اینجا دیگه کسی جواب نمیده بهتر تعطیل بشه این بخش.یکی ایپاد نانو 6 هست دوروبر 300 400 گیر میاد یکی هم از انرژی سیستم بود فک کنم من همینارو میدونم.البته اینا پلیر هستن که مثل ساعت هم بسته میشن
سلام
آقا این دستگاه های ضبط خبرنگاری صدا چجوریاست؟
1 - منظورم اینه که چقدر کیفیت صدای ضبط شده شون با صدای ضبط شده توسط گوشی یا mp3 player چقدر فرق میکنه
2 - قیمتاش هم به نسبت بالاست ، میخوام بدونم واقعا توجیه اقتصادی دارن؟ چه مزایایی نسبت به یه گوشی واسه این کار دارن؟
3 - در کل میشه مثلا واسه ضبط صدای یه نفر از فاصله 6-7 متری روشون حساب کرد؟ مثلا از ته کلاس صدای استاد رو با کیفیت نسبتا خوب ضبط کنیم؟
4 - تا قیمت 300 ( هرچی ارزونتر بهتر ، ولی نه به قیمت از دست دادن کیفیت) چیزی میشه پیدا کرد؟
5 - میشه به عنوان یه mp3 player هم ازشون استفاده کرد ، منظورم پخش یه فایل mp3 نیست ، یعنی واسه این کار هم ساخته شده؟ روزی 4-5 میشه موزیک گوش داد؟
ممنون
1 در مقابل گوشی و پلیر کیفیت صدای ضبط شدشون بسیار بالاست
2 اینو شما خودت باید تشخیص بدی
3 6 متر یه مقدار زیاده اینجوری دیگه بیشتره شلوغی کلاس رو هم ضبط میکنه هر چه نزدیک تر بهتر
4 الان فقط سونی و المپیوس هست که هر دو از دویست و خورده ای شروع میشه
5 بله
مرسی ،چند تا سوال دیگه داشتم:نقل قول:
1 - تو بعضی از سایتها ، در مورد محدودیت فولدر گذاشتن نوشته ، مثلا اینکه المپیوس یه تعداد فولدر پیش فرض داره و نمیشه فولدر جدید اضافه کرد ، یا خیلی از مدلای سونی نمیشه فولدر توی فولدر گذاشت و اگه بذاریم قابل خوندن نیست یعنی اگه چند تا فولدر به تفکیک خواننده داشته باشیم ، نمیشه توی هر فولدر چند تا فولدر به تفکیک آلبوم گذاشت؟
2 - مارک های lander و samsung چطوره؟ به درد نمیخورن؟
3 - دنبال یه چیزی میگردم که علاوه بر ضبط خوب و کیفیت پخش خوب پورت usb سرخود داشته باشه (نیاز به کابل نداشته باشه ) - باتری لیتیومی داشته باشه (آلکالین نباشه) - توسط usb شارژ بشه - جک 3.5 از بالا بخوره - ترجیحا ورودی میکروفن داشته باشه ، خودم Sony ICD-UX 543 Voice Recorder پیدا کردم ، ولی یه مقدار گرونه و ظاهرا فولدر در فولدر رو پشتیبانی نمیکنه ، المپیوس چیز ارزونتری با این مشخصات نداره؟ اگه داره همون مشکل محدودیت فولدر رو داره؟
مدل Sony Walkman MP3 Player NWZ-B172 صدای هدفونشم خوبه ؟
نه چندان.کلا هدفون های همراه پلیرها کیفتی نداره و اینکه ایرباد مانند هست و سخت تو گوش قرار می گیره.نقل قول:
فقط بعضی مدل های سری E مثل 464،ایرفون همراهشون هست.
سلام اساتید x1 میتونه hd598 درایو کنه یا لازمه x3 بخرم؟میخوام یه پله از آیپاد بهتر باشه. آلبوم Flac با کیفیت از کجا دانلود کنم؟بعضی از Flac ها کیفیت خوبی ندارن.
X1 تا اونجا که من می دونم از لحاظ کیفیت صدا، در حد همون آیپاد هست. ولی قدرت خروجیش بیشتره و برای همین می تونه به خوبی از پس درایو هدفون ها بر بیاد (البته قدرت خروجیش خیلی کمتر از x3 یا x5 هست.) ولی 598 رو خوب درایو می کنه.نقل قول:
شما اگر در حال حاضر آیپاد دارید، می تونید به جای خرید x1، به خرید e12 یا گزینه معقولی مثل e17 فکر کنین که امکان استفاده به عنوان دک/آمپ با لپ تاپ رو هم داره.
ممنون از توضیحاتتون.نقل قول:
همین آیپاد تاچ تا حدودی خوب (نسبت به دیوایس های اندرویدی) میتونه هدفونم درایو کنه ولی دنبال کیفیت صدای بهتری هستم.تو سایت هدفای بعضیا گفتن در کل بهتر از آیپاد و آیفون هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شما خودتون استادید.بالاخره x1 فقط به عنوان پلیر کاربرد داره ولی آیپاد تاچ میتونه خیلی کارها کنه.
اگه امکانش هست و زحمتی نباشه چنتا سایت برای دانلود آلبوم های Flac برام پیام خصوصی کنید.با این هدفونا حال نمیده 320 گوش کنی!:n02:
یکی از دوستان آلبوم Enigma برای دانلود گذاشته بودن واقعا صدا شفافیت فوق العاده ای داشت.بیس تمیز بود و سانداستیج خیلی خوبی رو هدفونم داشت.همچین آلبوم هایی با این کیفیت نمیدونم از کجا میشه گیر آورد.چنتا آلبوم Flac دانلود کردم متاسفانه مثل اینکه فیک بودن و کیفیت مناسبی نداشتند.
خیلی ممنون
اگر کسی بین آیپاد و x1 مونده باشه برای خرید و هدفش صرفاً موزیک گوش دادن باشه، خب انتخاب معقول x1 هست. ولی اگر کسی آیپاد داره و می خواد بفروشه که بره x1 بخره، خب من خیلی منطقی نمی دونم اون حرکت رو. مخصوصاً اینکه هدف درایو کردن هدفون فول سایز باشه و توی کشوری باشه که e17 قیمتش ارزونتر از x1 هست. این در صورتیه که قیمت جهانی e17 حدود 30 دلار بیشتره.نقل قول:
تفاوت x1 با آیپاد، بیشتر از اینکه در کیفیت صدا باشه، خیلی بیشتر در سبک صدا هست. صدای فیوو، گرم تر و تا حدی تاریک تر هست. من به عنوان ریویو، این دو نفر رو قبول دارم:
آهنگ هم، من همشون رو از تورنت می گیرم. به نظر مطمئن میان. مخصوصاً اینکه طرف اسکن سی دی و بوتلگ و ... رو هم میزاره.
کیفیت آهنگ ها، خیلی بیشتر از اینکه به تفاوت بین 320 و فلک وابسته باشن، به تفاوت بین کیفیت ضبط و مستر بستگی دارن.
سلام
دو تا مدل سونی هست px333 و px440 چه فرقی بنیادی با هم دارند ؟ قیمتشون هم زیاد فرق نمیکنه
گارانتی هم نداره بعقیده تون با این وجود خریداری بکنم؟
دوستان من یه px440 خریدم ، راهی هست که از قابلیت فولدر در فولدر پشتیبانی کنه ؟ یا اصن پشتیبانی میکنه و من شاید بلد نیستم؟ منظورم اینه که مثلا چند تا آلبوم از یه خواننده رو که توی فولدر های مختلف قرار داره رو بزارم تو یه فولدر به اسم همون خواننده ، ولی وقتی این کار رو میکنم فولدرها رو جدا نشون میده
px333 ضبط مونو داره ولی px440 استریو دارهنقل قول:
سلام
دو تا مدل سونی هست px333 و px440 چه فرقی بنیادی با هم دارند ؟ قیمتشون هم زیاد فرق نمیکنه
گارانتی هم نداره بعقیده تون با این وجود خریداری بکنم؟
px333 باید با کابل به pc وصل کنی ولی px440 یو اس بی سرخود داره
دوستان تا 1 حدود یک میلیون بهترین mp3 player با صفحه نمایش مناسب چیه ؟
بسیار بسیار مهم برام کیفیت صداش هست و بعد از اون طرفیت بالای 32 گیگ
الان یک j3 کوون دارم اما یک چیز بهتر می خوام
خودم بین سونی و fiio موندم راهنمایی میفرمایید
ممنون
تو این قیمت Fiio x5 موجوده که برای کاربرد های حرفه ای طراحی شده... ولی من اگه جای شما بودم چون بیشتر فایل هام mp3 هست و یه تعداد کمی flac دارم و هدفون خیلی خاصی هم نمیخوام استفاده کنم Apple iPod Touch 5 میخریدم...نقل قول:
الان یک j3 cowon دارم + fioo e7
الان موندم بهتره این دو مورد بالا رو بفروشم و یک fiio x5 بگیرم
یا این ها رو نگه دارم و یک ie80 سنهایزر بگیرم
هدفون نسبتا خوب هم دارم اما شاید نه اندازه ie80
نظر شما کدوم بهم کیفیت بهتری میده و منطقی هست ؟
دوست عزیز من ایپاد تاچ داشتم الانم کوون j3 دارم صدای کوون نسبت به ایپاد سره هم از نظر بلندی هم تنظیمات اکولایزر.من فیو نداشتم اما دیگه بالاتر از کوون خیلی جزیی میشه تفاوت شما اون مبلغ رو خرج هدفون بکنید فک کنم بهتر باشه
توهین نشه به طرفدار برند خاصی اما بنده خودم آیپاد داشتم و میگم کیفیت صدای محصولات اپل فاجعه هست !!!!نقل قول:
حتی الان این گوشی سونی چه w800 که مال سال های بسیار دور بوده چه الان که z ulta دارم بسیار کیفیت بهتری داره حتی گوشی سامسونگ هم صدای بهتری از آیپاد داره
دوست عزیز صدای cowon از ipod بهتر بود... الان دیگه اون دوران تموم شده و این iPod و رقبای اندرویدی مثل HTC One M8 هستن که پلیر های پرتابل رو احاطه کردن... در این زمینه پیشنهاد میکنم پست زیر رو از یکی از اساتید فروم مطالعه کنید:نقل قول:
این هم یه پست از یه استاد دیگه:
فکر میکنم این بحث باید در تاپیک مسائل حاشیه ای ادامه پیدا کنه... تلفن های همراه اندرویدی پیشرفت های قابل توجهی انجام دادند و مدل Galaxy S4 در زمان خودش امتیازات قابل قبولی گرفت و مدل One M8 کیفیت صدای یک تلفن اندرویدی رو به حد اعلا رسوند...نقل قول:
کووان مشکلی که داره اینه که در طول سالها تغییر بخصوصی نداده به صدای پلیرهاش و یه جورایی از قافله عقب مونده. در طرف مقابل اپل سال به سال پیشرفت کرده و در iPhone4S بهترین عملکرد خودش رو به نمایش گذاشت... تا قبل از این iPhone یکی از اجزای جدانشدنی پلیر های اپل Lineout ها بودند (چون خروجی 3.5mm خود اپل کیفیت لازم را نداشتند) یا داک هایی برای از کار انداختن داک داخلی اپل، اما بعد از 4S کیفیت خروجی 3.5mm به قدری بالا رفت که دیگه نیازی به Lineoit یا داک های جانبی نباشه و خود iPod کیفیت قابل قبولی داشت...
عزیز من ایپاد 5 داشتم تا همینچند وقته پیش الان j3 دارم که تولیدش واسه چن ساله پیشه بهتری ندیدم تو ایپاد.هرکسی نظر خودش رو تو صدا داره ولی فک نمیکنم با تنظیمات اکو وبلندی صدایی که کوون داره از ایپاد ضعیف تر باشهنقل قول:
دوستان کیفیت پخش موسیقی fiio x5 بیشتره یا x3 ؟ یا مثل هم هست ؟ در کل چقدر از لحاظ کیفیت پخش متفاوت هستن ؟
برای کامپیوتر هم ازش استفاده نمیکنم ...برای همین کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
سلام دوستان
بنده دنبال پلیر هستم که شفافیت و وضوح صدا بالا ، صدای فلت و بیس دستکاری نشده ، تفکیک صدا مناسب و بازه فرکانسی زیاد داشته باشه :n01:
شما چه توصیه هایی با توجه به مدلهای بازار ایران دارین ؟
از بین مدلهای سونی 172 ، کوون I9 و ایپاد کدوم بهترن
سونی رو نمی دونم. ولی:نقل قول:
آیپاد شفاف تر، فلت تر و طبیعی تر هستش.
درود دوستان. با کیفیت ترین voice recorder با رنج قیمت 150 تا 200 که میشه تو بازار پیدا کرد چیست؟ (برای ضیط در کنفرانس و کلاس و... بهش نیاز دارم)
سلام. با کمی افزایش بودجه میتونید Olympus VN-731 رو تهیه کنید اما متاسفانه فقط 2GB حافظه داخلی داره و MicroSD هم نمیخوره... میتونید مدل VN-732 رو تهیه کنید تا 32GB حافظه میخوره (در مورد موجود بودنش نظری ندارم)نقل قول:
با استفاده از نرم افزار های حرفه ای ضبط صدا که برای iOS و Androis موجود هستن میتونید از تلفن بازدهی خوبی بگیرید و تا حد زیادی به این رکوردر های به اصطلاح خبرنگاری نزدیک بشید ولی خوب باز هم این رکوردر ها بهتر هستند.
مدل 731 فقط با فرمت WMA و مدل 732 با فرمت های MP3 و WMA ضبط میکنه. هر دو مدل هم از باتری AAA به عنوان منبع تغذیه استفاده میکنند.
برای نرم افزار های ضبط صدا با موبایل هم میتونید لینک های زیر رو مطالعه کنید:
موفق باشید.
ممنون.نقل قول:
با گوشی رو امتحان کرده بودم و نرم افزارهاش ولی تو صدای ضیط شده خیلی باد و... میپیچه !!
یکسری مدل Lander دیده بودم، نمیدونم کسی تجربه داشتن اینهارو داشته یا نه:
Olympus ها میزنه بالای 270 تومان تا 400 که به نظر نمیاد ارزش این پول رو داشته باشن.
سلام دوستان.برای من یدونه ضبط صوت sony px440 خریدن هدیه اوردن.اولن اینکه الان قیمتش چنده حدودا؟
بعدش اینکه من فقط تا حالا تونستم قابلیت نویز کنسلینگش رو پیدا کنم.آیا قابلیت خاص دیگه ای داره؟
سلام
من می خوام برای یکی از فامیلامون MP3 player بگیرم و موارد زیر براش مهمه:
1) حداکثر تا 150 هزار تومن باشه
2) وضوح صدا و تا حدودی هم بلند باشه
3) باتریش قابل قبول باشه
مرسی:n16:
نقل قول:
کسی نیست جواب بده :n13:
دوستان کسی میدتونه بگه از نظر کیفیت صدا و در مجموع بین fiio x5 و ibasso dx90 کدوم بهتره و چرا ؟
ممنون
برو پاساژ رضا بگردی همون ابتدا اولین مغازه سر نبش Archos داره همین قیمت مدل های چند سال پیشنقل قول:
سری B سونی هم خوبه
با سلام . دوستان من قصد خرید یک mp3/mp4 player بلوتوث دارم. یه هدفون Razer Adaro بلوتوث دارم .
پیشنهادتون چیه ؟؟ چه مدل خوبی هست تو بازار؟؟ یه مدل Creative ZEN Xfi 3 هست ولی نتونستم پیدا کنم.
دوستان میشه منو سریعتر راهنماییی کنید ؟؟ برای خرید عجله دارم. بازم ممنون
دوستان من هنوز نتونستم تصمیم بگیرم که cowon j3 رو بفروشم و یک fiio x5 بگیرم
این کار عاقلانه ای هست و تفاوتی در کیفیت پخش موزیک برای بنده میکنه ؟ ( یعنی واقعا کیفیت پخش fiio x5 از j3 بالاتره ؟ )
اینم بگم که آمپ خارجی بودن x5 برام کاربردی نداره چون آمپ lyr دارم
یکی از دوستان اهل فن راهنمایی کنه ممنون میشم
من j3 رو گوش ندادم. ولی از لحاظ تئوری :n02: x5 چندین سطح بالاتر هستش. چه از لحاظ دک چه آمپ چه امکانات صوتی. ریویو هم از افراد قابل اعتماد، فراوونه از x5. احتمالاً توی ریویو ها می تونید مقایسه کوچیکی بین j3 و x5 پیدا کنید. یا در نهایت توی تاپیکش بپرسید توی هدفایی. توی ریویوها چیز مناسبی پیدا نکردید؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
اول از همه جاداره سال نو رو به شما و بقیه کاربرها تبریک عزض کنم به امید سالی خوب و پر بار برای همگی دوستان
من اونجا و چندین سایت دیگه رو دقیق خوندم ( کلا تفریح من اینه که همیشه اونجا review های مختلف و بحث های مختلفشون رو دنبال میکنم ) اما مشکلی که وجود داره اینه که ما به دلیل محدودیت در سرعت و حجم اینترنت و اینکه دسترسی به سورس با کیفیت نداریم مجبوریم اکثر موزیک ها رو بصورت mp3 گوش کنیم
ولی کاربرهای بیرون از ایران همونقدر که اهمیت هدفون و پلیر رو میدونن اهمیت سورس موزیک رو هم میدونن و اکثرا سراغ flac و سورس های 24 بیتی میرن
در نتیجه review های اون ها رو نمیشه خیلی برای انتخاب پلیر ملاک قرار داد چون سورس با کیفیت استفاده میکنن 100% پلیر میتونه تفاوت ها رو بخوبی نشون بده
ولی در mp3 واقعا نمیدونم این موضوع رو که تفاوتی میکنه یا نه
برای همین هست که حتی من با گوشی xperia zultra خودم هم موزیک mp3 گوش میدم و همون رو با j3 تفاوت خیلی فاحشی رو حس نمیکنم ( اگرچه بازم j3 بهتره در جزئیات )
حتی جاهای زیادی رو خوندم که میگن وقتی سورس شما mp3 هست پلیر گوشی های پرچمدار براتون کفایت میکنه و هزینه برای پلیر مجزا کار اشتباهی هست
ولی واقعا تصمیم گیری سخته
ممنون. همینطور برای شما. ایشالله هدفون ایده آل منطقی رو بهش دست پیدا کنید تو این سال D;نقل قول:
فکر کنم ذاتاً تفاوت خاصی بین کیفیت j3 و zultra وجود نداشته باشه (مشخصات روی کاغذ و سرعت بالارفتن کیفیت اسمارت فون ها توی این چند سال اخیر که لااقل این رو نشون می ده.)
اگر مسئله بالا رو نادیده بگیریم، چرا فکر می کنید، ما سورس با کیفیت نداریم؟ توی تورنت کارهای خیلی خوبی گذاشته می شه که می شه با فرمت فلک دانلود کرد. شما اصلاً لازم نیست فلک بالای 16/44100 یا 16/48000 بگیرین. تمامی تست های علمی نشون دادن که انسان بالای اون کیفیت هایی که گفتم رو نمی تونه تشخیص بده. این ذاته گوش انسان هست. شما به راحتی می تونید برای خودتون تست کنید. تنها چیزی که می خواد، یک آهنگ با کیفیت مطلوبتون هست، و یک کانورتر مناسب که همون آهنگ رو به 16/44100 تبدیل کنید، و در نهایت یا خودتون تست می کنین و متوجه می شین، یا با استفاده از شیوه های بلایند تستینگ استفاده کنید و بعد متوجه بشید. متأسفانه یا خوشبختانه:
When it comes to listening, the human imagination is more powerful than reality
حتی من به جد بهتون توصیه می کنم که همون آهنگ رو به mp3 320kbps با انکودر LAME تبدیل بکنید، و بعد دوباره تست کنید. حتی اینکار رو می تونید ادامه بدید و نرخ نمونه برداری یا تعداد بیت رو تغییر بدید و ببینید صدا چطوری تغییر می کنه. برای من اختلاف mp3 320kbps با انکودر LAME با فلک 24/192 اونقدر کم بود که تو بعضی ترک ها به هیچ وجه، و توی بعضی دیگه شاید فقط یک توهم بود.
با سلام به همگی دوستان
می خواستم بدونم تفاوت بین کیفیت پخش موزیک پلیر گوشی iphone 6 plus به همراه آمپ e7 با پلیر fiio x5 چقدر است ؟
خیلی ها میگن کیفیت پخش موزیک گوشی های پرچمدار اینقدر خوب شده که نیاز به پلیر جدا رو منتفی کنه البته این گوشی آمپ e7 هم همراهش استفاده میشه
بحث هم فقط با هدفون های معمول زیر 32 اهمی هست ...منبع موزیک هم mp3 و 320kbps هست ...
آیا این تفاوت اینقدر زیاد هست که ارزش حمل یک دستگاه جدا به عنوان پلیر رو داشته باشه؟
ممنون میشم دوستان اگر تجربه ای دارن بیان کنن
و بازم جاداره از دوست خوبم جناب برای راهنمایی های کاملا منصفانه و دقیق شون تشکر کنم واقعا کاربرها باید از اطلاعات ایشون نهایت استفاده رو ببرن
سلام
تجربه e7 رو نداشتم تا حالا اما به نظرم در مجموع تفاوت مهمی بین این دو ست ملموس نباشه. به ویژه اینکه سورس موزیک هم ۳۲۰ باشه.
به نظرم x5 دک خوبی داره هرچند دک های آیفون و آیپاد در این سطح خیلی خوبن.
سلام برادران
آقایون داداشا یه پلیر کوچیک که بدون هندزفری آهنگ گوش کنم هست؟ یکی میگفت هست قیمتش 20 تومن ولی اسمشو نمیدونه.
شما بگین ببینیم چیه چجوریه؟
دست شما درد نکنه.نقل قول:
یعنی از خروجی هدفون آیفون وصل کنید به ورودی e7؟
از لحاظ کیفیت که تأثیری نداره. منطقاً ضعیفتر هم خواهد شد. اما نکته مهم سبک صداست :n02: سبک صدای مورد نظر شما، یا با تنظیمات فراوونه اکولایزر بدست میاد، یا مثلاً با اضافه کردن e7. اگر اشتباه نکنم جایی خوندم که از وصل کردن e7 به پلیر، بهره بردید قبلاً. خب وقتی تجربش رو دارید، دیگه چه حاجت به پرسیدن؟ ولی همونطور که خدمتتون عرض کردم، از لحاظ تکنیکی، شما افت کیفیت خواهید داشت. هرچند اون افت کیفیت ممکنه مشاهده پذیر نباشه. و از اونور سبک صدا اونقدر به ذائقه شما نزدیک بشه که خیلی مطلوبتون بشه.