نه عزیز همین روشه.برو چندتا روش c4 بنداز.یدونه نه.چندتا بذار بعد بیا عقب و منفجرش کن.shift رو بگیر سریع برو پشتش تا نزنتت و سریع بنداز و بیا عقب منفجرش کننقل قول:
Printable View
نه عزیز همین روشه.برو چندتا روش c4 بنداز.یدونه نه.چندتا بذار بعد بیا عقب و منفجرش کن.shift رو بگیر سریع برو پشتش تا نزنتت و سریع بنداز و بیا عقب منفجرش کننقل قول:
نقل قول:
نه لپ تاپ نیست pc هست کار صدا ربطی به اجرای بازی نداره من منظورم کیفت بهتر و واقعی تر صدا بود
در ضمن سی پی یو من 2 هسته ای هست که با پل مادربرد 2 هسته قفل شده بالز میشه میشه 4 هسته ای ولی اصلا لگ نداشتم
نقل قول:محتوای مخفی: تانک
منم دقیقا همین به فکرم زد که شما هم گفتین!:n09:نقل قول:
تانک ها توی یک مسیر مشخص میرن و دور میزنن
من از مین های ضدتانک استفاده کردم
انداختم سر راهشون
هر دوتاشون دقیقا از یه محل رد میشدن
جفتشون ناکار شدن
همه دارن مولتی بلیر بازی میکنن اینجا؟
نه بابا من دارم با داستان بازی جلو میرمنقل قول:
نه باو... سریال برای مولتی بازی کردن چیزی حدود 140 هزار تومنه!:n09: حالا مشکل پولش نیس(خداییش بتل به مولتی معروفه و یه چیز دیگه ست و هرچقدر هم که پول بدی می ارزه). مشکل اصلی پینگ و سرعت ریده مال نت ایرانه! حالا بیای 140 تومن بدی سریالش رو بگیری وقتی نت خوبی نداری، به چه دردی میخوره!:n15:نقل قول:
با این سیستم میتونم بازی کنم؟
core i5 750
ATI 4890 1gb
4gb of ram 1333
بله صد در صدنقل قول:
من که گرفتم 5 تا دی وی دی بود 29 پارت ، چند بار نصب کردم ارور میداد همه کار کردم نشد،رفتم عوض کردم بازم همون مشکل... آخر سر پس دادم ، توی نصب ارور میداد با winrar هم ارور میدا میگفت دو تا پارت خرابه 17و 23
قسمت نبود مثل اینکه
کســی همچین مشکلی نداشته ؟
رمت خرابه!(من خودم همچین مشکلی رو داشتم) ببر گارانتی تا رمت رو تعویض کنن! راهمایی بیشتر خواستی باید تو فروم مشکلات سخت افزاری بپرسی!نقل قول:
؟! میشه بدونم چطوری مربوط به رم میشه؟؟:n13: اصلا برام نمگنجِنقل قول:
بازی نصب نمیشه رمم خرایه؟!:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز! خواهشا دیگه در این تاپیک ادامه ندید!:n16:
من رفتم بخرم گفت 3 تا dvd 9 دونه ای 7 تومن 21 هزا رتومن میشه...منم همش 12 هزا رتومن داشتم..
من حقیقتش توان خرید ندارم.:n28: اگر کسی جنوب شرق تهران خیابون پیروزی - هستش که خریده - بیام در خونشون بهم بده منم موبایلمو گرویی میزارم پیشش تا برم بریزم و برگردم..
سیستمم خوبه میکشه : core i5 2500 gtx560ti ram 8 gig این سیستمو موقع دلار هزار تومن خریدم .
اگرم خواست میتونم بهش 5 هزار تومن بدم بابت همین که لطف کرد من برم کپی کنم تو هاردم...:11: سر 2 ساعت هم بر میگردونم بازیشو ....محدوده منطقه 14 تهران لطف کنه اگر کسی خریده برای 2 ساعت قرض و 5 هزار تومن بخاطر لطفش بهش میدم و گرویی میزارم
یه موبایل 200 تومنی..w980 سونی اریکسون
چرا برای انجام تنظیمات گرافیکی میگه باید ویندوزت 64 بیتی باشه !؟!
چون که بیس اصلی بازی برای سیستم های 64 بیتی و روی سیستم های 32 بیتی تنظیمات گرافیکی غیرفعاله!:n01: چون روی سیستم های 64 بیتی ار تمام حافظه رم استفاده میشه(روی سیستم های 32 بیتی اگر بیشتر از 3 گیگ رم به عنوان مثال 8 گیگ رم بزارید فقط از 3.5 گیگ آن استفاده میشه )، بیشتر بازی های آینده بر روی سیستم های 64 بیتی اجرا میشن!:n09:نقل قول:
برای بازی کردن با PC باید به فکر سیستم های 64 بیتی باشیم!
کسی به مرحله ی سد رسیده؟یجاش گیر کردم.میزنم همه رو میکشم ولی جلوتر میرم دیگه راه تموم میشه و پرتگاهه و جلوم بقیه ی راه هست و پله هست ولی خب فاصله هست و میپرم میفتم می میرم.از جای دیگه باید برم؟
پ.ن: از بغل سد میرم.بمب هارم کار میذاریم و جلو کلی داربست هست و میرم بالا و همه رو میکشم ولی بعدش دیگه نمیدونم باید کجا برم
سلام دوستان
من چندجا رفتم بگیرم بازی رو اما پیدا نکردم
از دوستانی که تهران هستند اگر لطف کنند آدرسی که میشه بازیا رو تهیه کرد پ خ کنن ممنون میشم:n16:
اگه جایی هست که بازیاش پک داره و نباید 2 ساعت منتظر رایتش موند بگید :n11:
من همین الان تموم کردم بازیو ...نقل قول:
اینجام خیلی راحته باس برگردی بری بالا ...همچین چیزیه ...میخوای شات بگیر
هرکاری کردم شات نمیداد بهم.چرا اینجوریه پس؟؟؟؟؟نقل قول:
ببین مرحله ایه که از زندان فرار کردی.دارین بمب کار میذارین روی سد.ببین از این شات ها که شانسی بهم داد چیزی یادت میاد(فقط وقتی pause میزدم شات میداد):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم اونجاس که همه رو میکشم و میرم بالا ولی دیگه جلو راهی نیست که برم:
نمیدونم باید چیکار کنم رفته رو مخم
دوست عزیز شما رفتی از فزوشگاه گیم اسپات خرید کنی اون گرون گفت منم بهش زنگ زدم ولی رفتم ولی عصر گرفتم 18 تومان
من دو ساعته بازی رو تموم کردم!!!!!جدا من موندم یعنی همین چند مرحله رو داشت چقده ضایع آخر سر من باید یا بمبو میدادم به دختره یا به رفیقم سیاه پوسته و بعدشم منفجر شدن ناو دشمن و تموم چقده داستان و آخرش مزخرف بود
چرا برا من نمیشه تنظیمات گرافیک تغییر داد؟؟؟؟
کاش چند صفحه قبلو میخوندینقل قول:
چون سیستمت 32 بیتی هست.باید 64 باشه
اینم ازون حرفاست من سیستمم 32 بیتی بودش و تنظیمات گرافیکمم تعییر دادم بدون هیچ مشکلینقل قول:
دوستانی که مشکل عدم تغییر تنظیمات گرافیکی تو ویندوز 32 بیتی رو دارن بعد از این که یک بار بازی رو اجرا کردن بیان بیرون و دوباره اینکار رو بکنن حل میشه :
نقل قول:
دوستانی که سیستمشون 32 بیتی هست و نمیتونن تنظیمات گرافیکی رو تغییر بدن بعد از یه بار اجرای بازی برن به مسیر Documents/Battlefield 4/settings فایل PROFSAVE_profile رو با نوت پد باز کنن و مقدار OverallGraphicsQuality رو به 5 تغییر بدن.
از بازی سنتر
گرافیک خوب بود.اما داستانش حوصله بر بود و اصلا جذابیت نداشت.واسه هر مرحله باید 1ساعت فیلمش را نگاه کنی تا وارد مرحله بشی.امتیاز من به این بازی 5-اونم فقط بخاطر گرافیک عالیش.
البته امتیاز شما مربوط به بخش تکنفره ی بازی میشه
و ارزش کلی بازی رو مشخص نمیکنه...
دقیقا منظور من بخش تکنفرش بود و هست.
عالم و آدم بازی رو تموم کردن یکی نیست بگه اینجارو چیکار کنم؟نقل قول:
عجب بازی خفنیه...خیلی اعتیاد اوره
hp772: شما باید از این جا بپرید روی پله های روبروت. نمیدونم چرا هر کاری میکنم جواب بصورت نقل قول بفرستم نمیشه
7مرحله بیشتر نبود!!!!!!!!داستانش واقعا یه افتضاح به تمام معنا بود.مراحلش سرد و بی جذاب بود!بتل 3 یه چیز دیگه بود مرحله هواپیمای بتل 3 به تمام این بازی می ارزید.
همون پریدم.همون هانا میگفت باید بپری ولی توجه نمیکردم.ممنونم دوست عزیزنقل قول:
بازی رو تموم کردم.قشنگ تموم شد بخصوص اون قسمتش که باید یکی از دوستات رو انتخاب میکردی تا بره پایین بغل کشتی و بمیره.ولی خیلی زود تموم شد.داستانش هم خوب نبود.باید منتظر ghost بمونیم
دوستان نمی دونم چرا همه از این بازی انتظار یه سینگل پلیر کامل مثل کالاف دارن این بازی اصولا کلا برای مولتی پلیر ساخته شده من خودم الان دارم انلاین بدکمپانی 2 رو رایگان بازی می کنم و به شدت عالیه در صورتی که سینگلش به لعنت خدا هم نمی ارزه،شما یه جورایی باید این بازی رو آنلاین محسوب کنید،اکثر جاها هم دیدم که درجه عالی رو به مولتی پلیرش دادن
این استاتیک من تو بدکمپانی 2 هست
ایشالا این بتل هم مولتیش رایگان میشه و می ترکونیمش
آره این سری تو بخشی قوی هست که هر MFPS ایی باید قوی باشه یعنی Multiplayer ....و BF4 هم بهترین مولتی پلیر رو داره تو کل این سری ...میگم اگه Campaign نبود شک نکنید راحت بالای 95 میشد .نقل قول:
بدکمپانی 2 هم خوب رفتی جلو....چند ماه نمیزنم ولی Joker-n7 بودم اونجا ...
نقل قول:دوستان یک توضیحی میدید چطور میشه آنلاین بدکمپانی 2 رو بازی کرد؟ چه نسخه ای رو باید دانلود کرد؟نقل قول:
حالا یا اینجا یا تو تاپیک خودش یک توضیح بدید ممنون.
بازی خوبی هستش من که ۳ رو بنا به دلایلی بازی نکردم اما ۴ رو یه مقدار بهتر نسبت به نسل های قبلش میدونم.
اما نمیدونم چرا تو حالت ۱۰۸۰ (فول اچ دی) یه مقدار تصویر پرش داره و یه کوچولو فریم کم میاره تو بعضی قسمت ها (Xbox 360 Slim)
راستی دوستان این ماجرا که میگن دی وی دی ۲ رو نصب کنی یه مقدار از گرافیک بازی کم میشه راسته!!
این بازی رو میشه بدون اینترنت مپ انتخاب کرد و مثل BF2 بازی کرد ؟
و همچنین
اصلا میشه بدون اینکه نخسه اصلی رو بخری روی pc مولتی پلیر بازی کنی ؟
واسه چی میگن حداقلram مورد نیاز 4 گیگ.ram سیستم من 2گیگ هسش.ولی بازی بدون مشکل و لگ اجرا شد واسم.