سلام. بچه ها منابع کشتیمو که میخوام ارتقا بدم میزنه plan-elite set of cannons..... چیکار باید کنم؟؟؟
Printable View
سلام. بچه ها منابع کشتیمو که میخوام ارتقا بدم میزنه plan-elite set of cannons..... چیکار باید کنم؟؟؟
تا 40% بازی رفتم و ولش کردم ...
واقعا نتونستم تحملش کنم افتضاح بود ...
فوق العاده خسته کننده ...
داستان : 7 (از دیالوگا که هیچی نفهمیدم از بس قلمبه سلمبه س اما روایت داستانم حرفی برای گفتن نداشت)
گیم پلی : 6
گرافیک : 8.5
صداگذاری : 7
امتیاز کل : 7.1/10 :n21:
تا الان 90 درصد بازی رفتم پیدا کردن محل نقشه های گنج خیلی سخته :n29:
یعنی اساسین کرید 1 با اون دیالوگ های خسته کننده و تکراری altair با al Maulimهیچ موردی نداشت:n13:
اگه black flag بخوایم خسته کننده حساب کنیم نسخه قبلی اساسین کرید اگه همون چند تا نبردهای دریاییش نداشت پس مفت نمی ارزید دیگه
اونا مجسمه های شخصیت های اصلی همین بازی هستن که بعد از اتمام داستان بازی خود به خود تکمیل میشننقل قول:
کسی مارو راهنمایی نمیکنه؟؟؟؟نقل قول:
چرا که نه ؟ به یه مرحله ای که برسی میتونی یه وسیله ناقوس مانند بخری واسه رفتن زیر آب ، نمی دونم اونجا رسیدی یا نه ؟ از اون مرحله به بعد دیگه میتونی بری سر وقت کشتی های غرق شده و صندوقچه هاش رو بگردی ، نقشه های آپگرید (plan-elite) تو اون صندوقچه هاست .البته تو هر محدوده فقط یکی از اون پلن ها رو داره . اونا رو که پیدا کنی حله دیگه میتونی کشتیت رو تا ته آپگرید کنی .نقل قول:
تو این سایت مختصات همش رو زده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم الان کشتیم فول آپگرید هست که یعنی هر کشتی ای چپ نگاه کنه رفته ته دریا هواخوری ، اینم بگم چیت میت نزدم ، زحمت کشیدم کشتی غارت کردم ، گنج پیدا کردم ، ماموریت انجام دادم ، قلعه ها رو گرفتم و ..... .
دو تا از اون کشتی های legendry رو که رو نقشه آیکون قرمز رنگ دارن رو هم فرستادم مرخصی 20 هزار بابت هر کدومش گیرم اومد .
کجا محل پیدا کردنش سخته به این آسونی قربونت !؟ هر نقشه ای که پیدا میکنی پایینش مختصات محل گنج رو زده ، بعد از رو مپ بازی موس رو میبری رو محل ها و لوکیشن های بازی ، کنارش مختصاتش رو مینویسه . از این راحت تر هم میشه ؟ تو نقشه ی گنج هم یه نشونی تابلو بصورت تصویری گذاشته که بتونی جای دقیقش رو پیدا کنی .نقل قول:
نقل قول:
ممنون از راهنماییت از 22تا نقشه گنجی که باید پیداشون کنم 10 تاش پیدا کردم 12تا مونده-این 12تا پیدا کنم فقط میمونه legendary ships و تمام:n01:
چرا اینقدر غر میزنی...!؟ :n23:نقل قول:
هر چی باشه از نخسه 3 بازی خیییییلی بهتره..که باید گرگم به هوای دوران کودکی شخصیت بازی هم انجام میدادی...!!:n29:
منم اولش که بازی کردم ، اولاش به خاطر گیم پلی خسته کننده و گرافیک فانتری اش یه ذره تو ذوقم خورد...
ولی الان که حدود 60% بازی رو رفتم ..خیلی قشنگ بوده و خوشم اومده و مراحل جالبی داره..
شاید سفر کردن اولاش به خاطر نبود fast travel یه ذره خسته کننده باشه..
ولی محیط بسیار وسیع و زیبایی داره که هر منطقه تقریبا اکوسیستم و معماری و بناهای خودش رو داره و شبیه همدیگه نیست و مناطق مخفی هم زیاد داره که باعث میشه تمایل پیدا بری تو تو جزیره ها بچرخی..ولی کلا قبول دارم اینجوری بازیهای وسیع به علت نبود وسایل نقلیه درست و حسابی برای گشت و گذار یکمی حوصله سر بر هست...
اتفاقا اون قایم موشک نسخه ی پیش خیلی ایده ی جالبی بود و دقیقا ربط داشت به شخصیت پردازی بازی. انصافا نسخه ی قبلی با اینکه فاجعه بود اما شخصیت پردازی خیلی خوبی داشت، خیلی سینمایی تر از این نسخه بود. این وسیله نقلیه هیچ، هوش مصنوعی بازی به شدت به ذوق میزنه، جلو چشم دشمنا اونا رو میکشی و هیچ عکس العملی بهت نشون نمیدن !! فقط یکم شک میکنن سریع میری قاطی علف ملفا قایم میشه دیگه شکشون میخوابه و انگار نه انگار !! یادمه قبل بازی یوبی سافت گفته بود مخفی کاری واقعی رو با این نسخه ی اساسین تجربه میکنید !! نمیدونم چرا اینقد خالی بندی میکنن قبل اینکه بازیشون بیاد ... مخفی کاری تنها المانی که داره مخفی شدن قاطی علفاس !! :n21:نقل قول:
ولی کلا قبول دارم اینجوری بازیهای وسیع به علت نبود وسایل نقلیه درست و حسابی برای گشت و گذار یکمی حوصله سر بر هست...
فقط من تنها چیزی که میتونم بگم انلاینش خیلی خنده داره =)))))))
چرا ؟ :n02::n02::n02::n02:نقل قول:
برا این که در همه و هیچ هدف خاص یا گروه خاصی وجود نداره!:n15:نقل قول:
تو یه قسمت شهر 5 تا اسسین باهم ولگردی میکنن!:n02:
مثلا یدفعه داری راه میری با یه نفر حرف میزنی یکی از تو سبزه ها میکشتت تو :دی بعد تا اون یار در میاد یکی میپره از بالا روش :)))) خیلی خر تو خره میای یکیو میکشی 3 نفر دنبالت میکنن :))))
من تمام نسخه های این بازی رو بازی کردم و تا تهش رفتم غیر همون نسخه ی قبلی خیلی بی سرو ته بود ؟ اصلا نمی فهمیدم چیکارم تو بازی ! ولی اینو که شروع کردم اولش یکمی بدم اومد ازش ولی کم کم واسم جالب شد .نقل قول:
علفا که نسخه ی قبلی هم بود ، فکر کنم منظورشون همون کمد هایی هست که بعضی جاها تو ساختمونا یا کنارشون هست :n09: .
تو بازی ، خارج از انیموس و تو دنیای واقعی بعضی کامپوترها رو که -- کردم نوار هایی پیدا کردم که توش همش صحبت از یک زن آلمانی بود و فکر کنم یه اسمی هم از جنگ جهانی بردن . البته من همه ی کامپیوتر ها رو -- نکردم .
محتوای مخفی: مربوط به انتهای بازی
دوستان اینجا کسی تونسته اون کشتی legendary ships لول 75 که تو بازی هست شکست بده:n04:اجازه هیچ کاری به آدم نمیده در عرض 2-3 ثانیه اینقد mortar shot رو سرکشتی میریزه 3سوته دخل آدم میاره:n29:
شما همه چیتو آپگرید کن اونام برات ماکارونی میشن!:n02:نقل قول:
هاقا چه طور میتونم چهار تفنگیش کنم فقط دوتا تفنگ داره و تنها کاری هم که کردم این بود که تعداد shot های تفنگاشو افزایش دادم دیگه باید چیکار کنم؟¿
از تو کرفتینگ باید کمر های مربوط به تفنگ سینه رو کرفت کنی!نقل قول:
================================================== ============
دوستان کسی DLC freedom cry رو نصب کرده؟!
من دوتای پایین نقشه رو فرستادم ته دریا . کشتیم از لحاظ آرمور و توپ فول آپگرید هست . البته بازم با این حال بعد درگیری جون کشتیم قرمز میشد و ته میکشید . وقتی با توپ های دور برد میزنه سریع سرعت رو کم میکنی و میپیچی به چپ یا راست و بلافاصله سرعتت رو به حداکثر میرسونی و میری دنبالش .نقل قول:
اقا چه طوری کمر بند سینه(همونی که برای 4 تا تفنگ)هستش رو کرفت کنیم؟!؟ اصن نمیشه......من فقط یه بار توی AC 3 بود که کمربند دوتایی رو کرفت کردم....دیگه بلد نیستم plz کمک:n30::n29:
برو روش بعد سمت چپ ببین چی لازم داره برا درست کردنش!(بعد اون حیوونو شکار کن!)نقل قول:
البته به جز یکی از حیوونا بقیه رو میشه شکار کرد!
اونم نهنگ سفیده!(که 40000 تا پولشه و پیدا نمیشه برا شکار!)
پس یعنی نمی تونم بسازمش نهنگ سفید کجا بود برا شکار چه طوری باید پیداش کنم نهنگ قاتل کشتم ولی این چی بد بخت شدم ههههی تو تونستی بگیریش¿؟
نه 3 نوع نهنگ وجود داره تو بازی که دو تاش قابل شکارن و یکیش نیست!نقل قول:
شما تو نقشه بگردی میتونی علامت همون نهنگ مورد نظرو تو نقشه پیدا کنی!
نقل قول:پوست نهنگ سفید رو فقط از فروشنده ها میتونید بگیرید ...!نقل قول:
آره لا مصب گرونم هستنقل قول:
40000 تا
یه نفر سیو بازی تا اونجا که بازی ماموریت اصلی تموم میشه رو بزاره.میخوام اون 4تا کشتی غول بگیرم.
دوستان یک سوال این کشتی های Men of war انگلیسی وقتی با دوربین روشون زوم میکنی تا ببینی چقد بار تو کشتی دارن زده 1000 تا metal بعد وقتی کشتی گرفتی بیشتر از 100-200 تا نصیبت نمیشه چرا اینجوریه:n13:
باید کنار کشتی پیاده کنی افرادو تا بتونی همه ی دارایی کشتی رو به تاراج ببری!:n02:نقل قول:
اگه در جا سینکش کنی منابع نصف میشن!
منم همین کار میکنم همیشه board میشم رو کشتی وقتی همه رو کشتم دارایی کشتی غارت میکنم ولی هیچوقت بیشتر از 200تا متال بیشتر بهم نداده :n13:الان 90 درصد کشتیم اپگرید کردم برای 4تا اپگرید اخر حدود 3000تا متال لازم دارم خسته شدم اینقد کشتی ناکار کردم:n27:نقل قول:
بالای 200 تا هیچ منبعی موجود نداریم!نقل قول:
شما پولی که با تسخیر کشتی آزاد میشه رو با منابعش اشتباه گرفتین 100%
دوستان کسی این dlc Freedom Cry نصب کرده حجمش طرفای 4/5 گیگه ولی تو سایتها گفتن فقط روی نسخه blackboxبازی نصب میشه:n13:
راستی Assassin Creed : Pirates هم برای گوشی های اندرویدی اومد:n01:
اه لعنت به این پلنگ سفیدا.....هر جزیره ای میری هستن.....راستی این بلو گان روی حیوانات هم اثر میزاره¿؟
آره فقط از نوع خواب آورش!نقل قول:
پلنگ سفید به جز یکی دوجا دیگه هیچ جایی نیستا .... اشتباه نمیکنی؟!:n13:
ولی من جزیره ی misteriusa رفته بودم پر بود ازشون....راستی بچه ها ac black flag روی gt 630m 2GB میاد؟¿برای یکی از فامیلامون میخوام:n02:
آره ... باکیفیت متوسط به پاییننقل قول:
من نصب کردم ولی سیوام پرید :دی بک اپ از سیوا گرفتم ولی نمیدونم چرا بر نمیگرده :n13:نقل قول:
فک نکنم فقط بلک باکس باشه :n13:
ای بابا.....بازی تموم شد کهههههههههههه.......خیلی با حال بود ولی حیف که انقد زود تموم شد
این سیستم میتونه اجراش کنه یه وقت پول الکی ندم((حتی پایین ترین تنظیمات))
i5 2500
4 gig ram
intel hd 2000
گرافیک داخلی پردازنده.
[SPOILER][/SPOILER]احتمالا........اره ولی گرافیکتون یه ذره ضعیفه :n02:نقل قول:
در کل فکر کنم بقیه ی چیزا OK باشه.....:n02: