مثال:40:نقل قول:
شمشیر z
زره c
,..................
Printable View
مثال:40:نقل قول:
شمشیر z
زره c
,..................
سلام
من این بازی رو مدت سه سال که بازی می کنم نسخه یک رو بیشتر می پسند .
روشی که استفاده می کنم خیلی کارگرشاید دوستان از این استفاده کنن
1- بعداز دیوار کشی دور قلعه عمدا یه قسمتی از دیوار رو باز می کنم بعد از محل باز شده دیوارهای بصورت دالان های نسبتا بلند می کشم به طوری که بلاخره نفر بتونه وارد قلعه بشه بعد اطراف این دالان ها از برج ها بلند استفاده می کنم وکمان دارها رو به بالای برج ها می فرستم . سربازهای دشمن با توجه به اینکه یک مدخلی برای ورود به قلعه وجود داره اکثرا به طرف اون دالان ها میان واونوقته که با کمی نفت و آتیش یک مراسم بسیار با شکوه از جنگ رو تجربه خواهید کرد .
2- در روش دوم درب وردی را کمی داخل تراز دیوار های اصلی قرار میدم بطوری که یک حالت پاگرد مانند درست میشه سربازها دشمن وقتی به درب میرسند درب قلعه اتوماتیک بسته میشه وسربازها کمی اونجا صبر میکنن اگه جلوی درب کمی نفت باشه سربازهای کمان داری که اطراف درب و روی دیواها خواهند بود می تونن سربازهای دشمن رو قتل عام کنن .
موفق باشید.:11:
ببینم شما کدوم قسمتش را میگین من تا حالا 3 قسمت این بازی را تموم کردم
ولی بازی اول از همه بیشتر حال میداد یادش بخیر مخصوصا که فارسی هم بود
از لحاظ استراتژیک بسیار شبیه هم فکر می کنیم منم دقیقا همین کار را می کردم البته وقتی به اندازه کافی قوی شدم چون اولا نمیشه این کار را کردنقل قول:
تو این قسمت های بعدیش من از تنه های چوب آتشین که بالای دیوا بودن هم استفاده میکردم دشمن را لت و پار میکرد
[quote=dizgah;1967176]ببینم شما کدوم قسمتش را میگین من تا حالا 3 قسمت این بازی را تموم کردم
ولی بازی اول از همه بیشتر حال میداد یادش بخیر مخصوصا که فارسی هم بود
بازی اولی خیلی باحال تر از قسمت دوم هست الان هم بازی می کنم تقریبا هر روز یه مرحله ور بازی می کنم بد جوری به این بازی عادت کردم خوب یادم اولین بار که این بازی رو نصب کردم ساعت 4 بعداز ظهر بود بعداز نصب گفتم کمی باهاش بازی کنم تا بعدا سر فرصت مناسب بازی کنم اولین مرحله روشروع کردم کمی بازی کردم دیگه متوجه گذشت زمان نشدم ساعت 3نصف شب ومن چند ساعت پیوسته بازی کرده بودم .واقعا بازی جالب و سرگرم کننده ای هست .
[QUOTE=parya_shilan;1988073]تنه ها تو قسمت 1 نبود فکر کنم بعد 2 و3 اومدننقل قول:
منم از 1 بیشتر از همه خوشم میومد
2و3 هم باحال بود ولی چنگی به دل نمیزدن
حیف که سی دی اش را گم کردم
کسی بازی جنگ های صلیبی را برای دانلود مگذارد؟؟؟؟
:10::40::2::21::10:کسی بازی جنگ های صلیبی2 را برای دانلود میگذارد؟؟؟؟
این هم لینک دانلود::27:نقل قول:
[PHP]http://downloads2.computergames.ro/hdd/demo/stronghold2_demo_us.zip[/PHP]
man in bazi ro tamoom kardam va too zanjan ham vase khodam kaliam age jayi vase bazi online hast begin ba ham bazi konim man in bazi ro az zaman arze bazi mikonam fekr konam too ghesmate 1 in bazi hamatoono bebaram too ghesmatike wolf va baghie hastand
انگلیسی تایپ نکن همشهری عزیز!نقل قول:
man in bazi ro tamoom kardam va too zanjan ham vase khodam kaliam age jayi vase bazi online hast begin ba ham bazi konim man in bazi ro az zaman arze bazi mikonam fekr konam too ghesmate 1 in bazi hamatoono bebaram too ghesmatike wolf va baghie hastand
بازی دمو هست نه بازی کامل درسته؟نقل قول:
http://downloads2.computergames.ro/hdd/demo/stronghold2_demo_us.zip
اقا اسم بازی رو انگلیسی تایپ کنین
2. من دوش رو بازی میکنم انلاین که میاد جلو ؟
آقا چطور بايد سربازا رو بفرستي بالاي قلعه تازه جنگهاي صليبي1نصبش كردم ممنون اگه جواب بدين بدجوري هم گير كردم
منظورت از قلعه کدومه ؟نقل قول:
اونی شاه بالاشه یا کلا برجک ها ؟
هر دوش راحته سربازا رو انتخاب می کنی موس رو می بری بالای فلعه کلیک می کنی تا برن بالا.
برای برجک ها هم اول باید یه دیوار بچسبونی بهش بعد پله بذاری تا سرباز ها و بقیه بتونن برن بالاش.
حالا این بود سوالت یا نه ؟
سلام
اقا یک سوال کی بازی قله 1 یا همون جنگ های صلبی یک رو تمام کرده؟؟؟(بدون کد)
:11:
بازیه کامله.:46:نقل قول:
لطفا رمز بازی جنگ های صلیبی 2 را بگذارید.
من بدون کد 1 و 2 و 3 اش را تموم کردهنقل قول:
1 که مال خیلی وقت پیش تمومش کردم یادش بخیر
من چند سال پیش این بازی رو میکردم
بازیه خوبیه
1.2.3. که خوبن
ولی بین همشون 1 از نظر گرافیکی و تعداد مراحل و کلا همه چی بهتر از همشونه
یکی هم که جدیدی در اومده بود
که توش اژدها هم بود
این یکی دیگه واقعا چرت بود
ایای این بازی رو میشه انلاین هم بازی کرد ؟
ببخشید من این بازی رو فارسی دارینوس دارم .
کسی سریالشو داره که منم بیام ؟
سریال بازی جنگهای سلیبی مخصوص دارینوس .....
ببین این نیستنقل قول:
s/n: P2XR59TL17GB
بالاخره کسی تونست از طریق آی پی این بازی رو آنلاین بازی کنه یا نه ؟ :41:
من که بد جوری تو کفم:19:
سلام به همه
کسی بازی مثل نسخه اول بازی جنگ های صلیبی سراغ نداره البته نسخه دوم در مقایسه با نسخه اول خیلی ضعیفتره البته به نظرمن با نسخه اول بهتر میشه بازی کرد اگه از دوستان سراغ دارن لطفا راهنمایی بکنن.ممنون:11:
سلام
در بازی جنگ های صلیبی2 بعضی از افراد دزد می شوند و بالای مغازه آن ها علامت دار میاد.من دار و دادگاه و شکنجه گاه هم میذارم ولی کاری انجام نمیدن.چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان سلام
اگه کسی دنبال نقشه های اماده شده stronghold crusader شماره یک می گرده توی تاپیک زیر هر چند وقت چندتا اپلود میشه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2264270#post2264270
سلام به همگی این بازی رو من خودم خیلی دوست دارم . تا حالا 2 بار تمومش کردم .
سیو های این بازی رو کسی داره؟
شرمنده ها! از اول تاپیک نخوندم!نقل قول:
سیو های این بازی رو کسی داره؟
سیو کدومشو میخوای؟
stronghold crusader
؟؟؟
یا دو ؟؟
یا سه؟؟؟
بگو؟
شرمنده اینم الان دیدم! مدیرا خواستن پستامو ادغام کنن!نقل قول:
در بازی جنگ های صلیبی2 بعضی از افراد دزد می شوند و بالای مغازه آن ها علامت دار میاد.من دار و دادگاه و شکنجه گاه هم میذارم ولی کاری انجام نمیدن.چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب شم باید پستای نگهبانی بسازین تا اگه کسی جرمی مرتکب شد بگیرنش بعد هم باید عدالت خانه بسازین!
برای دزدی از انبار غذا! چشمای طفو کور میکنن!
ولی نکنین این کارو خیلی از محبوبیتتون کم میکنه
شرمنده اینم الان دیدم! مدیرا خواستن پستامو ادغام کنن!نقل قول:
خوب شم باید پستای نگهبانی بسازین تا اگه کسی جرمی مرتکب شد بگیرنش بعد هم باید عدالت خانه بسازین!
برای دزدی از انبار غذا! چشمای طفو کور میکنن!
ولی نکنین این کارو خیلی از محبوبیتتون کم میکنه
اگه 2 رو بخوای:نقل قول:
p2xr59tl17gb
نقل قول:
همون stronghold crusader قسمت مرحله هاش< تمومش میخوام آزاد بشه
من تا حالا دو بار Stronghold1 و یکبار Stronghold Crusader رو تموم کردم
هرکی بتوونه مرحله آخرشو بره یعنی خدای بازی شده.
ولی تو ایران هنوز زاییده نشده....
دانلود ترفندtrainer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزای خیلی اسون میشه بهتر ازترفندtrainerاستفاده نکنید
بابا ترفند و این مسخره بازیا چیه بزارید از بازی لذت ببرن...
به به زلاتان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه آدم با شخصیتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تسلیتم عرض مینمایم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی بازیه سختیه.من که هر چی زور زدم نتونستم اون عربرو شکست بدم.لعنتی از زمین و آسمون تیر میبارید همیشه جلو قلعه اش
سلام
خواهشن چطوری میتونم از کد تقلب جنگهای صلیبی 1 استفاده کنم .
اگه میشه برام بزار.
و توضیح بده ممنون
این بازیها دقیق تو چه سبکی انجام میشه
سلام
من این بازی رو چند هفته پیش خریدم. روی جعبش نوشته شده بود جنگهای صلیبی 3 اما توی بازی نوشته بود افسانه قلعه 3. فرقی میکنه؟