منم خب تازه شروع کردم با تیم مورد علاقه ام یونایتد هنوزم بهش مسلط نیستم، اول فصله کلی راه، بازی ها همه سخت نزدیک :n01:
Printable View
منم خب تازه شروع کردم با تیم مورد علاقه ام یونایتد هنوزم بهش مسلط نیستم، اول فصله کلی راه، بازی ها همه سخت نزدیک :n01:
من هم با لیدز شروع کردم، کلا لذتی که با یه تیم ضعیف شروع کنی فوق العادست:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور از صفحه تیم عکس بگیرم با Win+prntscr که نشد:n27:
agha ye soal daram man 3ta az part ha ro download kardam abaghiaram daram download mkonam vali yeki az un part haro baz kardam bad tuye un yr part dg ro baz kardam bad ke varede yeki dg shod gof bayad ye volume khasi dashte bashi manzuresh chie? bayad chka konam?
همه رو دانلود کننقل قول:
بعدش اکسترکت کن فکر کنم دو مرحله باید اینکار بشه بعد یه فایل ایزو با حجم 6.2 گیگ بهت میده که اونو با یه درایو مجازی باز می کنی من از vitrual clone drive استفاده کردم نصبیدم
اینا رو چند صفحه قبل وین رونی عزیز توضیح دادن
بسختی تونستم با ارسنال مساوی کنم
حالت تماشای بازی رو باید گذاشت سه بعدی یا حالت دیگه جواب بهتر بده؟
نقل قول:۱. وقتی بعضی باز هست و روی سفیی هستید که میخواید screenshot کنید، Alt را نگاه دارید و F۹ را فشار بدید.
۲. وقتی این کار رو کردید، اوتماتیکلی یه ایمیج توی My\Documents\Sports Interactive\Football Manager ۲۰۱۳\screenshots سیو میشه
agha daste hamatun makhsusan spirit dard nakone :n16: va kasi ke lige iranam gozashte :n16:zahmat keshide
bazio nasb kardam alanam ba galatasaray shuru kardam bebinam ch mishe:n02: ta be hal ba in time kar nakardam ishalla ke khub beshe
دوستان بین fifa manager و football manager کدومو پیشنهاد میکنن؟اگه میشه مزایا و معایب هرکدوم رو بگین
شک نکن football manager .خیلی واقعی تر هست.من هر دوتا رو بازی کردم.فیفا منیجر رو بیشتر از سه سال بازی کردم.برتری فیفا منیجر فقط در قسمت آمار و ارقام هستنقل قول:
bastegi be khodet dare chon har dotash khuban vali ye seri tafavothayi daran masalan fifa manager karhaye graphicish bishtare bazie se bodish graphicesh kheli behtar az football managere vali football manager ham kheili mazaya dare masalan dar morede masaele fanni kheili behtar az fifa manager e hashiehash bishtare dar zemn football manager gostarde tare masalan hamin keshvare khodemun tu fifa manager gheir az lejionerha hichish dorost nist vali tu football manager khili etelaat dare kheili az bazikonaro dare hame bashgaha hastan. tu fifa manager be zendegie shakhsiham pardakhte shode ke football manager nadare.نقل قول:
dar kol age donbale masaele fanni va footballe vaghei hasti football manager baetare vali age donbale sargarmi hasti fifa manager betare
خب من که هردوتا نصب دارم و دنبال میکنم :n02:نقل قول:
سعی می کنم هر وقت حوصلم گرفت وقتی تو فیس بوق POD (یعنی همون بازیکن منتخب روز)رو قرار دادن من هم اینجا قرار بدم.
اینها همراه با عکس هستند اگه عکس رو نمایش نمیده بگید تا درست کنم
این از اولی:
Player of the Day - Will Hughes (Screenshot from 2018) - M(RLC), AM(RC). 17 year old, Will Hughes, starts his career at Derby County and is capable of being a world class player in most saves. More screenshots and a scout report at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومی:
Ganso (Screenshot from 2019) - AMC. Ganso is one of the most well-known Brazilian youngsters out there, and a very good acquisition on FM13 for the right price. More screenshots and a scout report available at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط juve3
[QUOTE=وین رونی;7669861
ادم اگر طرفدار واقعی یه تیم معمولی باشه حالش زیاده هدایت این تیما....اگر تقلب نکنی و بصورت نرمال جلو بری فک کنم 6 7 فصلی طول بکشه.
تو فوتبال منیجر امکان ساخت آکادمی جوانان هم هست؟اگه آره نسبت به فیفا چطوریه؟
توی فیفا قسمت جوانان البته نسخه 2013 به دوتا کاهش پیدا کرده 15-16 ساله ها و 17-18 ساله ها که یه سری اختیارات داری روشون میتونی تمرینات تک تک شون رو هدفمند کنینقل قول:
برای فوتبال هم یه زیر هجده داره که من دارم اطلاعاتم رو بیشتر میکنم دوستان به مراتب اطلاعات بیشتر دارن
یکم بازیش زیادی خشک و بی روح نیست؟
خسته کننده میشه از بس بی روح هست
این یه شبیه ساز مدیریتیه با عناوین دیگه فرق می کنه :n24:نقل قول:
من تیم میدلزبورو رو برداشم دسته یک انگلیسه.باشگاه سال 1876افتتاح شده.تا حالا بالاترین افتخارش یکبار قهرمانی تو دسته یک انگلیس بوده قهرمان کردن این تیم خیلی لذت بخشه:n19:
اسکینت باحاله...چیه؟نقل قول:
میدلزبورو تیم کوچیکی نیست...چند سال قبل فینالیست لیگ اروبا بوده...نقل قول:
من با لاتسیو تو نیمه نهایی لیگ قهرمانان بورتو رو شکست دادم و فینالیست لیگ قهرمانان شدم...یونایتد و بارسا و مادرید و بورتو رو بردم.الان تو فینال با یوونتوس دارم.وای خدا...یعنی میشه تو فینال قهرمان بشم....بعد از سه فصل تیمو قهرمان لیگ قهرمانان کنم...................
سلام. بچه ها روی بعضی از گزینه های بازی که میزنم از بازی میپره بیرن... چرا؟؟؟؟؟؟
من که نداشتم از این تسخه اخر استفاده میکنم proper که اقایان توی چند صفحه قبل گذاشتن و کرک جدید تا حالا کرشی نداشتهنقل قول:
سلام
چقدر سخت شده این ورژنش البته تازه شروعش کردم. تو 2012 خیلی بهتر نتیجه میگرفتم. هنوز سیستم مورد نظر رو پیدا نکردم
بچه ها سعی کنید اگه درجه ی خودتون رو کمتر از "فوتبالیست بین المللی" قرار میدین به هیچ عنوان سمت تیم های ملی نرید، یعنی رسما گند زدم به تیم ایتالیا:n02: هیچکی ازم حساب نمیبرد، کلی فشار روم بود، اما خب با قهرمانی در جام کنفدراسیون ها تا حدود اوضاع بهبود پیدا کرد، خواستم جوون گرایی کنم، تیمم کاملا بی تجربه شد و اوایل نتایج جالبی نمی گرفت، برخلاف نسخه های قبلی تو این بازی سعی کنید حداقل دو، سه تا بازیکن با تجربه توی تیمتون داشته باشید، تو بازی های حساس نتیجه اش رو به وضوح خواهید دید.
میدلزبورو 137سال قدمت داره فقط یکبار اومده فینال یوفا و باخته یبارم قهرمان دسته یک شده تو جام حذفی و جام اتحادیه هم هیچی نداره .به نظر شما تیم کوچیکی نیست . تو دسته یک انگلیس تیمی مثل ناتینگهام هست که دو بار قهرمان لیگ قهرمانان شده.نقل قول:
کسی راهی نداره شیوه ای چیزی؟من همش توی ضربه ازاد پشت محوطه گل میخورم :n23::n27:
بازیکن روز امروز!!
Felipe Anderson. 19-year old, centre attacking
midfielder, Anderson, is one of those talents at Santos, who will be a great addition to most clubs, especially those that are just below the Champions League spots. Screenshots and scout report at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری گل می خوری؟یه ضرب یا نه تو شلوغی بعد از ضربه؟نقل قول:
ضرب اول گل میخورمنقل قول:
خوب دیوار دفاعیت رو با بازیکنان قد بلند بچین و تمرین اختصاصی بذار برای دروازبانت برای ترمیم ضعف این قسمتنقل قول:
دوستان چه ریلیزهایی از این بازی کرک شدن؟!
Skidrow داره بازی رو؟!
CPY و Proper رو از کجا میشه گرفت لینکاشون رو؟!
کسی از سایتهای مگادانلود ایرانی گرفته؟!
دانلودها یه نسخه گذاشته،ولی پستش ماله پارساله،میترسم بگیرم ولی کرک نشه.................
از کجا بگیرم در کل؟!
CPY توی سایت Skidrow هست که صفحات پیش هم لینکش رو گذاشته بودن دوستان و کاملا سالمه و خودم از اونجا دانلود کردم . (لینکش فیـــلتره ولی از اون لینک دانلود نمیشه یعنی داخل اون لینک 5 تا لینک دیگه هست که از اون ها باید دانلود کنید و اونا فیــلتر نیستن)
از دانلودها اینا نگیرید چون اکثرشون همون نسخه قبلیو دارن که کرکش مشکل داره .
نقل قول:
دوستان چه ریلیزهایی از این بازی کرک شدن؟!
Skidrow داره بازی رو؟!
CPY و Proper رو از کجا میشه گرفت لینکاشون رو؟!
کسی از سایتهای مگادانلود ایرانی گرفته؟!
دانلودها یه نسخه گذاشته،ولی پستش ماله پارساله،میترسم بگیرم ولی کرک نشه.................
از کجا بگیرم در کل؟!
اینم لینک مستقیم:n01:
هر کی زبان انگلیسیش خوبه بره به این صفحه امکانات جدیدی که برای FM14 قراره بیاد داخلش نوشته شده:
بازیکن روز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Player of the Day - Kyriakos Papadopoulos. One of the best young center defenders you’ll find in the game, Kyriakos is already a big asset to the 1st team squad of Schalke. He might be expensive, but definitely worth the money. More screenshots and scout report available at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیکن بسیار خوبی به نظر میرسه برای دفاع.تکل 20 مارک 18 شجاعت که برای دفاع ضروریه 20.هد 15
سه تا سیستم خوب برای زمان های مختلف:به رول ها خوب دقت کنید
4-5-1 برای زمانی که جلو هستید یا می خواهید حفظ توپ کنید:
4-2-3-1 از این سیستم زمانی استفاده کنید که می خواهید هافبکهای تیم حریف رو از کار بندازید.در این سیستم تک فوروارد نباید هدف باشه.بارها دیدم در این فورمیشن فوروارد پاسی رو از هافبک کناری می گیره به عقب میاد و فضا ایجاد می کنه و دو هافبک دیگه که به فضا رفتن را با یه پاس تو در صاحب موقعیت می کنه.
4-2-4 برای زمانیه که تیمتون عقب هست و نیاز به گل دارید
سلام بچه ها...من فقط سومم رو با لاتسیو تموم کردم...در سال 2015 قهرمان لیگ قهرمانان شدم.باورتون میشه.درحالی که گرونترین خریدم حدود 4 میلیونه...میخام عکس بذارم..نمدونم چرا تو فروم ها بازی میرم کسی باور نمیکنه...:n21:
ما باورت داریم ولی برا اینکه خیال خودت راحت شه عکس بذاری بد نیست:n11:نقل قول:
سلام. بچه ها وقتی روی بعضی از گزینه ها میزنم بازی میپره بیرون.... کرک چند صفحه قبل که 13 مگ حجم داشت رو هم ریختم ولی ذیگه تو بازی نمیره و ارور stop working میده.... چیکار کنم؟؟؟؟/
صفحات قبل رو بخونین مشکل شما جوابش داده شدهنقل قول:
باید نسخه ی cpy رو دانلود کنید!
چشمنقل قول:
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk