128 روی 40 دانلود میکنه:18:!!!نقل قول:
حتما از سرویس دیگه ای استفاده میکنه:13:
شما مطمئن هستید؟!
Printable View
128 روی 40 دانلود میکنه:18:!!!نقل قول:
حتما از سرویس دیگه ای استفاده میکنه:13:
شما مطمئن هستید؟!
آقا من الان خودم از شاتل استفاده میکنم 128 خریدم با 60 دانلود میکنم.
شک نفرمایید!نقل قول:
128 روی 40 دانلود میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
حتما از سرویس دیگه ای استفاده میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مطمئن هستید؟!
دوستان من الان دارم از سرويس 128پارس آنلاين استفاده ميكنم و سرعت دانلود رو 10 الي 15 هستش و شارژم تا آخر اين ماه هستش!
حالا ميخواستم ببينم اگه شاتل يا صبانت بهتر هستند از اونا سرويس بگيرم!
بنظر شما شاتل بهتره يا صبانت :20:
سلام آقا حامد
به نظر من که این روزها اصلا طرف صبا نت نرو که خودشون هم به کم بودن سرعت و مخصوصا سرعت دانلود شبانه اعتراف دارن. البته نمی گم شاتل خوبه ها ولی فعلا مطمئنم که صبا نت بده و کلی هم قطعی داره
شبا من با دایل آپ میرم. سرعتش از صبا بیشتره. روز ها ولی نرماله
می خواستم این مطلب رو ننویسم ولی دلم نیومد. ترسیدم شما دوستان هم وقتی به فکر بیافتید که دیگه پشیمونی فایده نداشته باشه و کلی پول از جیبتون رفته باشه
دوستان کمی در مورد خرید اینترنت از شرکت شاتل تامل کنید و گول اسمه هیچ شرکتی رو نخورید ( البته نمی خوام چیزی رو تلافی کنم ها)
من خودم حدود دو ماه پیش رفتم و از شاتل اینترنت خریدم( حدود 70 هزار تومن ) اول کار که سرعت کم بود گفتن فردا درست میشه و بعد که سرعتم کمتر شد بازم گفتن فردا درست میشه حالا منم الان حدود دوماه و نیمه که منتظرم فردا بشه . در ضمن سرعتم هم کمتر از دیال آپه. شاید باورتون نشه که گاهی اوقات حتی نمی تونم یه فایل 200 کیلویی رو دانلود کنم.
به هر حال احتیاط شرط عقله. اگر حرف منو باور ندارید حداقل قبل از خرید اینترنت شاتل از سرعتش مطمئن بشید. مثلا زنگ بزنید مخابرات منطقه و ازشون بپرسید که جدیدا سرعت شاتل توی اون منطقه چطوره
از ما گفتن بود
سرعت شبانه در ماه رمضان به شدت افت کزده ، قظعی زیاد داره ، هنگام کانکت شدن هم بسیار با ارور 734 روبرو میشم...
یه مدتیه صبا داره گند میزنه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل رو که دوستمون میگه اونطوری ، صبا رو هم که شما میگی اینطورینقل قول:
پس در نتیجه فعلا عشق است فن آوای خودمون!!
تومحدوده پلیس و شهید محلاتی چه شرکتی جواب میده
فن آوا همون پارس آنلاینه؟نقل قول:
به نظر شما همون پارس آنلاینه؟؟نقل قول:
سلام. یه چیز که من در مورد دانلود یاد گرفتم اینه که اگر از IDM استفاده می کنین حتما تعداد لینکایی رو که شب میزارین رو دانلود بیشتر از 4 تا باشه. اینجوری سرعت دانلودتون ماکزیمم میشه. (البته منم صبانت دارم و در مورد این شرکت اینو گفتم مال بقیه رو نمی دونم)
من دارم شبی با 45k حدود 700 مگ دانلود می کنم. ولی یکی از اقوام ک اتفاقا خونشون نزدیک خونه خودمون هم هست داره با 110k دانلود می کنه.(البته ما با رپیدشیر دانلود می کنیم. شاید بعضی لینکا سرعتش خوب نباشه)
راستی بچه ها من یه مشکل اساسی دارم. ایمیلم هک شده. کسی می تونه برام پسش بگیره؟ (هزینش رو هم می دم)
دوست عزیز این فقط یه سواله...نقل قول:
من سرویس دهنده ها رو دقیقا نمیشناسم ، فکر کردم یکی از نمایندگان پارس آنلاین باشه...
در ضمن با توجه به عکس تستی که گداشتید ، مشخصه که صبا در این حالت افتضاحش هم تقریبا 2 برابر فن آوا داره سرعت میده...
منظوری نداشتم ، معذرت!نقل قول:
دوست عزیز صبا پهنای باند 1 مگ رو بین 4 نفر تقسیم میکنه و توی ساعات خلوت شبکه ، دسترسی به چنین سرعتی عجیب نیست
خب سرویس من هم 512 هستش و این عکسی که توی امضام هست با توجه به این سرعت طبیعی هست!
مهم سرعت دانلوده ، سرعت دانلودتون چنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته الان دیگه اینطور نیست افت کرده ، ولی نسبت به پارس آنلاین که قبل از این داشتم شاهه ، پارس آنلاین عمرا از 15 میومد بالا؟!!
برای من سرعت از 55 تا 60 متغیرهنقل قول:
بعضی وقتا به 70 هم میرسه!
شما 128 گرفتی؟
بله 128...
روزانه همونیه که عکس تستش رو گذاشتم..
شبانه با توصیفات فعلی بین 50 تا 60...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا مهدینقل قول:
ببینم شما فن آوا از کدوم شرکت گرفتید؟ اگر از صفاییه کوچه 23 و شخص آقای حسینی گرفتید باید بگم که من قبلا باهاشون کار کردم و اگر هم شما ازش راضی هستی معلوم میشه که تا حالا صابونشون به تنت نخورده.
ولی اگر از جایی دیگه گرفتید لطفا به بنده هم آدرس بدید که ازشون بخرم
اگر هم خواستید بگید تا مشکلات شرکت فن آوای آقای حسینی ( که تا اونجا که من می دونم تنها نمایندگیه قمه) رو براتون توضیح بدم
با تشکر
ممنون از پاسخ هاي دوستان! :11:
من تو مركز مخابراتي علامه هستم با پيش شماره 665 - 666 (آزادگان) ولي نفهميدم آخر پارس آنلاين و بدم شاتل بگيرم يا صبا :31:
ممنون ميشم راهنمائيم كنيد :40:
سلامنقل قول:
دوست عزیز به نظر من که اگر سرعت دانلود روزانه ات حدود 20 باشه خوبه و نمی خواد که به فکر عوض کردن خطت باشی. چون صبا که مزخرفه و شاتل هم تکلیفش معلوم نیست یه دفعه میبینی پس فردا سرعتش از همه کمتر شد. من تا حالا با پارس آنلاین کار نکردم ولی فکر نمی کنم بدتر از اینها باشه.
موفق باشی
ممنون دوستان!
تصميم گرفتم از شركت شاتل سرويس بگيرم :11:
ایا فرق خاصی بین مودم هایی که شاتل ساپورت میکنه وجود داره؟
مثلا اگه من از 3com و یا paradyne استفاده کنم مشکلی به وجود میاید؟
با عرض سلام
بچه ها من اینترنت شاتل دارم در منطقه فرهنگیان با پیش شماره 750. باید بگم اینقدر سرعتم پایینه( کمتر از دیال آپ) که به فکر تغییر اینترنتم افتادم. مسئولین شاتل هم همش قول های سر خرمن می دن.
به هر حال می خوام بدونم کسی از دوستان با این پیش شماره 750 از منطقه ما اینترنت دیگه ای به غیر از شاتل داره . اگه داره سرعت دانلودش چقدره؟ آخه منطقه فرهنگیان جدیدا راه اندازی شده و شاتل هم می گه مشکل از جدید بودن لینک های مرکز مخابراتیه!!!!!
دوستان منتظر راهنمایی شما هستم
ممنونم
نقل قول:
ما که نفهمیدیم چی بگیریم
شاتل که شما گفتی
صبا که بقیه میگن
پارس که با آموزش و پرورش قرادادبسته
باپیش شماره 723 چی بگیرم
فن آوا موقعی که وصل باشه ، از لحاظ سرعت مشکلی نداره (حداقل برای منطقه ما اینطوری بود)نقل قول:
ولی امان از نمایندگیش:18:!!!!!!!
ما رو زجر کش کرد!!
بین این سرویس دهنده ها فکر می کنم صبانت بی مشکلتر از بقیه باشه ، ولی بازم تحقیق کن!!
برای 128 ، سرعت 1 مگ رو میبنده!
نه اقا به نظر من صبا نت خوب نیست به چند دلیل
1- کلا قعطی زیاد داره
2- دانلود شبانه از ساعت 3 بامداد شروع میشه
3- دانلود شبانه برای اینکه اجازه دانلود خیلی زیاد بهتون ندن هر یک ساعت یه بار به طور اتوماتیک قطع میشه
من تو اداره صبانت دارم اینجوری بقیه رو نمی دونم
اون حسینی بی شعور هم که مسئول فن آواست پدر صاحب بچه رو در میاره
پارس آنلاین خوبه
شاتل از همه بهتره ،درسته یه کم هزینه نصبش گرونتره ، ولی ادب و احترام و پیگیریشون به همه چیز می ارزه به علاوه سرعته خوبی هم داره
موفق باشی
درست برعکس اون نمایندگی که من ازش صبا گرفتم خیلی خوش برخورد و پیگیر هستند این حسینی که شما می گید نمی شناسم اول می خواستم شاتل بگیرم که اصلا پیگیر نبودن
این که دانلود از ساعت 3 شروع میشه چیز خوبی هست با صبا شما در عرض 5 ساعت حداکثر 1.7 دنلود می کنید ولی با شاتل در عرض 6 ساعت حد اکثر 1.2.
من توی 6 ماهی که صبا داشتم 250 گیگ دانلود کردم و کاملا هم راضی بودم
منم که گفتم:نقل قول:
صبانت حداقل به این دلیل که چند تا نمایندگی داره ، حداقل توی رقابت با هم ،باید خوب عمل کنننقل قول:
ولی امان از نمایندگیش!!!!!!!
ما رو زجر کش کرد!!
حداقل از لحاظ نمایندگی مشکلی نداره
آقا مطمئنی پارس آنلاین خوبه؟؟
قیمتاش یکم ارزون و گول زننده به نظر میاد!!
پارس آنلاین فکر نمی کنم شبانه داشته باشه داره؟
سلام خدمت همشهری های گرامی
بچه ها ایا کسی میدونه من چطور میتونم از باقیمانده حجم دانلودم با خبر بشم
2-لطفا اگر کسی یوزر و پسورد رایگان شبانه صبا نت رو میدونه ممنون میشم بهم بگه
ضمنا من حدود دو ماه هست که از صبا نت 128 استفاده میکنم تا به حال یک بار قطع شده اونهم حدود 2ساعت و با سرعتش هم فقط 3 تا 7 صبح مشکل دارم بقیه مواقع سرعتش خوبه
برای پیش شماره 663 کدوم سرویس دهنده بهتره . لطفا دوستانی که این پیش شماره را دارند از کیفیت سرویس دهنده و میزان رضایت از ان خبری بدن . ممنونم
نقل قول:کد:http://support.ngsnet.net/
نقل قول:
به نظر من صبا بهتره
من خودم از شاتل استفاده میکنم ولی در کل این رو هم بگم که سرعت صبا از شاتل بهتره(البته نه زیاد) و خدمات شاتل از صبا بهتره، مثلا روز میلاد امام رضا 1 گیگ رایگان شاتل به مشترکینش ارایه داد...:27::31:
سلام به شما عزیزان من در منطقه صفاشهر قم زندگی میکنم اکثر شرکتها اینجا خدمات ADSL ارایه میدن ولی متاسفانه این مخابرات دزد عوضی
همه خطوط رو به صورت PCM ارایه داده و هرچقدر هم که پیگیری میکنم میگن امکان عادی کردن خطوط به خاطر کمبود ظرفیت وجود نداره اگه خط جدیدی همه بگیرم میگن همه رو به همین صورت pcm واگذار میکنن خلاصه عزمشون رو جزم کردن که مشکل باقی بمونه وحل نشه . به نظر شما من چه کار باید بکنم واقعا درمونده شدم از دست این مخابرات لعنتی:19:. کسی ازشما آشنایی پارتی کسی رو تو مخابرات نداره یه خط عادی به من بدن؟ اطمینان دارم که اگه زور بالاسرشون باشه یه شبه درستش میکنن. کاش میشد از دستشون شکایت کرد و حالشون روگرفت
سلام من صبا 512 گرفتم 1 ساله.1مگابیت برام بستن.هنوز هیچ کاهش سرعت وقطعی نداشتم.
ولی امان از شاتل لعنتی.128 1ماهه سفارش دادم 22 خرداد وصل شد.23خرداد قطع شد.20 روز بعد سعی می کرد وصل بشه ولی زورش نمی رسید. کلا 5 روز داشتم.
کسی میدونه چه قدر میشه با این اینترنت رایگان صبا شبانه دانلود کرد؟
تا اون جایی که من میدونم حسینی مسئول شاتل هست !!نقل قول:
اون حسینی بی شعور هم که مسئول فن آواست پدر صاحب بچه رو در میاره
سلام بر همشهریان گل.. : دی
تا جایی که من خبر دارم، محدودیّتی در کار نیست؛ یکی از بچّه ها یک و خورده ای گیگ دانلود می کرد شبا با صبا.نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad.clergyman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته منم 1.7 دانلود می کنمنقل قول: