من جای شما بودم بجای اینکه این همه پول بالای ایفون 5 بدم s3 و onex رو باهم میخریدم تازه فک کنم ارزون تر تموم میشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من جای شما بودم بجای اینکه این همه پول بالای ایفون 5 بدم s3 و onex رو باهم میخریدم تازه فک کنم ارزون تر تموم میشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
iPhone 5: Foxconn workers walk out over new quality demands
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرفدارای اپل سرسخت تر از این حرفا هستن که شما فکر میکنی ... اصلا 3.600 که چه عرض کنم شما بگو 8 میلیون تومن با همین امکانات یا اصلا حتی پایین تر .. بازم میخرن ...نقل قول:
شما طرفدار های اندروید هم جالب هستید
اینقدر که شما توی تاپیک های مربوط به اپل شلوغ کاری میکنید،طرفدار های اپل توی تاپیک های شما سرو صدا نمیکنن و نمیان هی ایرادات گوشی های مسخره سامسونگ رو بگن.
جالبه برام که از آیفون 5 ایراد میگرفتن و میگفتن صفحش بزرگ شده و میگفتن که آیفون 6 و 7 صفحه اش خیلی بزرگتر میشه.درصورتی نوت 2 سامسونگ ماشالا 5 اینچ صفحه داره.فکر میکنم که صفحه نمایش نوت 7 سامسونگ برسه به 55 اینچ و با اطمینان به نفس هم میگه که گوشی خیلی راحت تو جیب جا میشه
این که گفتم مسخره دلیل دارم براش.چون ایراداتی از گوشی های سامسونگ دیدم که آدم به خنده میندازه.آیفون هم ایراداتی داره اما به مرور درست میشه اما گوشی سامسونگ یا اچ تی سی یا هر سازنده دیگه ایی اگه خراب بشه هیچ کسی حاضر نیست قبلو کنه و اصلا معلوم نیست باید پیش کی بری.به همین دلیله که برای گوشی های اندروییدی هزار مدل گارانتی وجود داره اما تقریبا اکثر کسانی که تو ایران آیفون میخرن بدون گارانتی هست و هیچ کسی هم هیچ مشکلی نداره باهاش.
شما میخوای یه گوشی سامسونگ بخری باید 100 تا پارامتر رو چک کنی تا گوشی سالم باشه اما آیفون اگه روشن بشه یعنی همه چیش درست و واقعا همین چیزاس که آیفون رو به نظرم برتر میکنه
و خیلی مسائل دیگه که بخواید بازم توضیح میدم براتون
ای بابا
این تاپیک های اپل چقدر حواشی داره !!! بابا بیخیال ! آخه چرا نمیذارید هرکسی راحت هرچی میخواد انتخاب کنه و ازش لذت ببره !!
مدریت محترم من یک پیشنهاد دارم که یک تاپیک جداگانه به نام ios vs android بزنید تا دوستان دعواهاشون رو اونجا انجام بدن !!
مشکل سیمکارت های نانو تو ایران حل شده یا نه؟
شنیدم تو علاالدین مردانی از سرزمین پارس تونستن میکرو رو به نانو تبدیل بکنن
اگه حل شده هستش من میتونم به چند نفر رو بزنم برام بیارن
آره این که مشکلی نیست.نقل قول:
سیم معمولی رو هم میشه به نانو تبدیل کرد.
آیفون ها هم خیلی وقته دارن کار میکنن ! :31:
سلام
اره:sq_8:
مثل اینکه این سایت کاترش رو گذاشته واسه فروش
محتوای مخفی: اینجا
اموزشش هم هست با قیچی و سمباده و دقت می تونید این کار رو انجام بدیدنقل قول:
اون که بله روش جالبی هست مخصوصا زمانی که دسترسی به این کاتر ا نباشه ولی با کاتر هم راحت تره هم بی درد سر تر هم تر و تمیز تر هم امکان خطا هم توش خیلی خیلی خیلی خیلی کمه هم همراهش مثل اینکه تبدیلش به میکرو سیم و سیم معمولیم هست که بعدا خواستی سیمو تو گوشی دیگه استفاده کنی به مشکل بر نخوری...
در کل فکر نمیکردم این چینا به این زودی کاترشو بسازن و به این زودیا بیاد ایران....واقعا جای تشکر داره بابت این همه پشت کار:sq_2:
از اپل استور کانادا میخواستم یه 16گیگ بگم برام سفارش بدن ولی گوشی 700 دلاری بیشتر از 104 دلار مالیات و شیپینگ میومد روش.قسطی هم انگار میدن،توی 3قسط 268 دلاری ولی بازم خیلی زیاده
فکر کنم حالا حالاها باید آرزو به دل بمونیم.
آیپادتاچ باز معقول تره
یکی از دوستانم آیفون 5 آورده بود مغازه برای فروش یکی از آیفون ها گوشه ی بالاش خش داشت واسه من چنین اتفاقی برای یه گوشی آکبند جالب بود
دوستانی که قصد خرید آیفون رو دارن دقت کنن چنین مشکلی نداشته باشه گوشی
داداش ایفونها که پک پلاستیکی هستن ، یعنی دست دوم بوده ؟ واسه نشون دادن به مشتری ؟؟نقل قول:
همیشه کسایی از آیفون بد میگن که تا حالا 1 بار هم باهاش کار نکردن ... جالبه
آیفون 5 32 گیگ با قیمت 3550 درهم از دبی خریداری شد
به زودی اپ استور دبی هم آیفون میاره
چیز خاصی ندارم بگم ... فقط میتونم بگم که کاملا متفاوت تر از آیفون های قبلی ( در عین شباهت کامل )
فوق العاده خوش دست و از همه مهم تر فوق العاده روون و سریع و بدون کوچک ترین لگ
مبارکت باشه. 3550 درهم یعنی فکر کنم دو و نیم برات افتاده، یعنی یک و خورده ای ارزونتر خریدی، درسته؟ خیلی خوبه.نقل قول:
مبارک باشه. من هم با آیفون هم آیپاد کار کردم بد هم نمی گم فقط مشکلاتش را در کنار خوبی هایی (سبک، سرییع،صفحه نمایش خوب و ...) که می گن بیان کردم. نظر خود من این بوده که محصولی که این همه منتظرش بودن نباید مثلا مقاومت بدنه در مقابل خش بدنش به خاطر سبکی پایین باشه چسب صفحه خشک نشده باشه و... ولی همچین انتظاری را از سامسونگ ندارم چون خود اپل می گه اونها کپی کارند پس درجه کاریشون پایین تره!نقل قول:
دوست عزیز من قصدم بد گفتن از آیفون نیست اگر خواستین از گوشی عکس میگیرم میدم بهتوننقل قول:
اینم یه خبر در رابطه با این موضوع:
در ضمن شما فقط با آیفون کار کردی من که چنین جسارتی نکردم !!!
نه همون نزدیک 3 تومن میشه درهم 900 تومنه الاننقل قول:
مبارکت باشه. 3550 درهم یعنی فکر کنم دو و نیم برات افتاده، یعنی یک و خورده ای ارزونتر خریدی، درسته؟ خیلی خوبه.
اگه اپ استور بیاره فک کنم ارزون تر هم بشه
خب راستش من همه خیلی گوشی عوض کردم تا قبل از آیفون 4 و الان هم 5
با خیلی از اندروئیدی ها هم کار کردم ... برای من الان کار کردن با ios خیلی لذت بخش تر از آندو و وین موبایل هست
هر چند نوکیا 920 هم خیلی دوست دارم
در رابطه با کیفیت ساخت هم ... راستش با کیفیت و متریالی که من میبینم بعید میدونم مشکل خاصی پیش بیاد
تو عرصه ایفون 4 هم این صحبتا بود ولی به شخصه برای خودم ثابت شد که گوشی مقاوم تر از 4 نداشتم
من می خوام یدونه بگیرم! نرم بگیرم بعد جیلبریک ios6 نیاد؟ :| آخه شنیدم میگن جیلبریکش نمیاد!
قبلاً دیوایسهای جدید که میومد، هکرها میگفتند جیلبریک رو به زودی ارائه میدیم و بعدش چند ماهی طول میکشید تا ارائه کنند.نقل قول:
ولی این بار pod2g و saurik توی WWJC هیچ حرف امیدوارانه ای برای ارائه جیلبریک نزدند.
دوستان من امروز iphone5 خریدم
ازش راضیم
سبک و قدرتمند هست
من خریدم 585 پوند
دوستان به نظرتون الان من برم ایفون 5 بخرم یا صبر کنم برای ایفون بعدی؟ جواب با دلیل می خوام لطفا
نمیدونم دوباره این پست من پاک میشه یا دوام خواهد اورد ولی اگه پاک نشد کسی میتونه بگه چرا سی پی یو آفون 5 رو تو جی اس ام زده دو هسته ای ؟ اینکه 4 هسته ای بود ...
جواب با دلیلی وجود نداره چون کسی نمی دونه آیفون بعدی چطور خواهد بود. 10-11 ماه صبر کردن برای یه محصول کار غیر معقولیه و آیفون 5 هم محصول بسیار بسیار خوبیه.نقل قول:
خیر از همون روز اول دو هسته ای بود.نقل قول:
خدایی دو هسته ایه ؟ باور نمیشه .. ولی باور کنید نوشتته بود چهار هسته ای ... من خودم دیدم .. مطمئنی بعدا تغییر نکرده ؟ اگه 2 هسته باشه که خیلی فاجعست .. پس دیگه برای چی 4 تومن قیمتشه باید هم قیمت 4اس باشه دیگه..
قبل از اینکه معرفی بشه سایت هایی مثل جی اس ام آرنا و سایر نوشته بودند quad core که در واقع دوست داشتند 4 هسته ای باشهنقل قول:
اما نبود
و در واقع نیازی هم نبود... یعنی این چیپ دو هسته ای جدید به مراتب پیشرفته تر از سری قبلیه
مثل دو هسته krait و دو هسته TI OMAP4430 تو دیوایس های اندرویده
خوب بالاخره هرچی باشه 2 هسته ایه هستش الکی اشتباه اپل رو نپوشونید .. ما میگفتیم حالا چون اپل هستش قبول ، 4 میلیون تومن هم باشه اشکال نداره ... کنتر که نداره هرچی بخوان میفروشن ولی دیگه دو هسته باشه اصلا قابل قبول نیست و جنبه تبلیغاتی و تزئیناتی پیدا میکنه فروشش ... گفته بودم که طرفداری اپل سرسخت تر از این حرفان که بخوان نخرن ....
دوستان خبری از جیلبریک نیست؟!
شما هم كنتور رو با هسته ها ميندازيد ديگه؟ اگه ٨ هسته اي بود بابتش ٨ تومن ميداديد؟نقل قول:
جهت اطلاعتون بگم كه قيمت آيفون هيچ تغييري نكرده و تنها تغيير گرون شدنش توي ايران هست.
A6 بیشتر از دو برابر قوی تر از A5 شده. متاسفانه شما فقط مو رو می بینید و دوست دارید همگان هم فقط مو رو ببینند، ولی خوشبختانه پیچشی هم وجود داره که طرفداران اپل نسبت به این اهمیت پیچش مو سرسخت هستند.نقل قول:
Multicore Efficiency در پردازنده های موبایل فعلا بالا نیست و به همین خاطر دو پردازنده دو هسته ای و چهار هسته ای با معماری یکسان چیزی حدود 25 درصد تفاوت کارایی دارند، یعنی دو برابر شدن فضا، مصرف، گرما و فقط 25 درصد افزایش کارایی. این کاری نیست که اپل انجام بده و بعد باهاش تبلیغات کنه و در لیست Spec محصولاتش بنویسه "پردازنده چهار هسته ای".
راه صحیح افزایش کارایی، بهبود و بهینه کردن معماری پردازنده است که کاری است که اپل انجام داده. یک چیپ کوچکتر با مصرف باتری کمتر و 2 برابر کارایی بیشتر. شما آزادید این رو "اشتباه اپل" بدونید ولی اینها همه جزو دلایلی است که ما اپل رو دوست داریم.
من خودم شخصا طرفدار اپل نیستم! ولی ساده بخوام بگمنقل قول:
همین موتورولا با پردازنده 2 هسته ای krait موتو razr m از همین s3 جلوتر زده
اصلا بحث سر تعداد هسته نیست
اصل قضیه رو بخوای اینه که این برندهای آسیایی اومدن فقط با سر زبون آوردن تعداد هسته و... بهانه تبلیغاتی خوبی بدست بیارن
دقت کنی میبینی هیچ کدوم از برندهای آمریکایی هنوز که هنوزه طرف 4 هسته نرفتند......
مگه هر آمریکاهیی سمت هسته نره خوبه ؟ این چه حرفیه .. قبلا میگفتن حافظه کارت گرافیک مهم نیستکه چند گیگه !!! الانم میگید تعداد هسته مهم نیست !!!! درسته مثلا اندروید بیشتر نرم افزارهایش از 4 تا هسته استفاده نمیکنه ولی بالاخره این یه مشکل نرم افزاری که میشه بعدا حل کرد و مثلا روی نوت2 یا اس 3 تجربه چهار هسته ای رو داشته باشی بدون اینکه بخوتای گوشیتو عوض کنی ولی وقتی از اون اول 2 هسته باشه دیگه میخوای چکار کنی ... ؟
همتون یه طوری میگی 4 هسته ای هیچی نیست و فرقی نداره انگار اصلا سامسونگ و دیگر شرکت ها کار خاصی نکردن .. شما تو بنچ مارکهای قدرت هم که نگاه کنی بیشتر جاها نوت 2 اول . از نظر من این یعنی پیشرفت سریع تر از بقیه .. .. :sq_25:
مشکل جدید در آیفون 5 : عدم پاسخگویی صفحه لمسی با تکرار سویپ های قطری
اخیرا برخی کاربران گزارش کرده اند تکرار سویپ های قطری روی صفحه نمایش آیفون 5 و آیپاد تاچ نسل پنجم، می تواند باعث از کار افتادن صفحه و عدم پاسخ گویی آن شود. اگرچه چنین حرکت دستی بر روی صفحه آیفون به ندرت و بسیار کم مورد استفاده قرار می گیرد، اما هشداری برای توسعه دهندگان (بخصوص بازی سازان) است که بیشتر مواظب حرکات لازم درون برنامه ای شان باشند.
به تازگی یک توسعه دهنده بازی کشف کرده که اسکرول مورب و قطری روی صفحه این محصولات جدید اپل باعث عدم پاسخگویی صحیح دستگاه به لمس و حتی در مواقعی قفل و کرش کردن سیستم می شود. نکته مهم اینجاست که آیفون 4S چنین باگی ندارد و آزمون ها نشان می دهد که تنها آیفون 5 و آیپاد تاچ نسل پنجم دچار چنین مشکلی هستند.
احتمالا این ایراد به تکنولوژی لمسی in-cell مرتبط می شود که به تازگی توسط اپل در این دو محصول به کار گرفته شده است. در این تکنولوژی دیجیتایزر و پنل لمس با یکدیگر ادغام شده و به شیشه جلویی دستگاه چسبانده می شوند. البته این سوال مطرح می شود که آیا چنین مشکلی به دلیل شیوه خوانش اطلاعات از روی صفحه توسط سیستم عامل است، یا اینکه صرفا با یک ایراد سخت افزاری روبرو هستیم.
البته چنین مشکلی که هنگام سویپ های سریع و مکرر مورب اتفاق می افتد، کاربران عادی را با مشکل زیادی روبرو نمی سازد. اما بازی سازان ios باید مراقب حرکات ویژه بازی های شان باشند. برای مثال بازی فروت نینجا به حرکات مکرر و سریعی نیاز دارد که ممکن است به صورت مورب هم انجام شوند.
اکنون باید منتظر واکنش اپل در این مورد بود و اینکه آیا مشکل تنها با یک آپدیت نرم افزاری برطرف خواهد شد؟
با این همه خبر دارم از خرید ایفون 5 منصرف میشم! چه وضعشه؟ هر روز خبر میاد که اینش خرابه اونش خرابه! اپل داره گند میزنه!من الان چیکار کنم؟! فکر کنم برم یک گوشی Huawei بگیرم بهتره !:sq_11:
نگران نباش یواش یواش به حرف من میرسین . همتون هم میرسید که اپل اون چیزی نیست که اینقدر گندش کردن .. فقط در حد همون یه اسم و یه مارک هستش نه چیز خاصی ... یعنی بدرد این میخوره که بگی من اپل دارم اینم سیب پشتش همه هم بگن بابا ایول ... تو جزئیات که بری چیزی نداره ...نقل قول:
گوشی با سی پی یو 2 هسته ای و صفحه 4 اینچ تازه رم هم نمیخوره 4 میلیون تومن ... همه بریم بخریم .. چرا ؟ چون گرون دیگه .... :sq_2:
هیچ محصولی کامل نیست. هر چیزی ممکنه عیب ها و مشکلاتی توش پیدا بشه. بعضی از اونها بزرگتر و همه گیر و بعضی از اونها کوچیکتر و ناپیدا میشن. فعلاً در مورد آیفون 5 هیچ کدوم از مشکلاتش بزرگ و همه گیر نشده.نقل قول:
وقتی نوشته های شما رو میخونم معنی کلمه "متعصب" واقعاً برام متجلی میشه.نقل قول:
نقل قول:
تو تا ایفون 5 رو تو دستت نگیری و باهاش کار نکنی نمیفهمی چیه !!
ایفون 5 گرون نیست پول ایران بی ارزش شده !!
سی پی یو 2 هسته ای ghz 1.2 a6 هر بازی و فیلم و برنامه و ..... رو می تونه اجرا کنه!!پس نیاز به هسته و کلاک بیشتر نداره
همونطور که تو پست های قبلیتون نوشته بودید مثال میزنم :نقل قول:
"در مورد بدنه 4 هم همچین حرفایی رو میزدن و میگفتن که شکنندس و .... "
مشکل مشتری اینجاست که شرکتی که ادعای همیشه بهترین بودن رو داره،باید جور همچین مشکلاتی رو هم بکشه
متعصب لقب هر کسی هست که نتونه فرای از اسم و نام برند، به کیفیت دستگاه نگاه کنه. به نظرم نه آی 5 و نه جی اس 3 کیفیت لازم رو ندارند! و البته بیشتر گیرم روی آیفون هست که چه در ایران و چه در خارج بسیار گران قیمته!
هر چقدر هم به ارزش دلار گیر بدیم، 800دلار پول کمی نیست.
هر چند اگر هم قیمت باشند،من انتخابم آیفونه،اما مهم اینه که نیستند! مخصوصا توی ایران به هیچ وجه آیفون فایو نصب پولی که پاش میره ارزش نداره. چون 3میلیون و خوردی کم پولی نیست!
خوشبختانه پریروز با آیفون 5 کار کردم.گوشی خیلی روون و صفحه نمایش بهتر شده! از نظر این که گوشی خیلی خوبیه شکی توش نیست. ولی نسبت به Gs3 از نظر این که چه امکاناتی رو ارائه میده و چه پولی رو میگیره، ارزشی بسیار کمتری داره .
متعصب بودن یعنی این که چشمامون رو به روی واقعیت ها ببندیم.
من به شخصه طرفدار برندی هستم، برند موتورولا
ولی این که میاد Razr HD 900دلار دیده میشه.مسلما سمتش نمیرم!
یا این که یا ریزر آی 500دلار.طبیعتا من ترجیح میدم از نکسس ها یا از سامسونگ چیزی بردارم.
ولی مثلا اگر دیدم با 200-300تومن اضافه کیفیت خیلی بهتر رو بدست میارم . بله این ارزش هزینه رو داره .
ولی این که بخوام با 2میلیون هزینه بیشتر، چیز خاصی رو بدست نیارم . خیر این ارزش رو نداره
(در این پست دلیل وجود Gs3 طرفداری از برندی نیست. موضوع رقابت اصلی بین این دوئه)
ببین من فرد تعصبی نیستم ! ولی به نظر میاد شما فرد تعصبی باشید! شما بدون هیچ دلیلی یک گوشی و یک برند رو زیر سوال می برین! لطفا حرف از هسته و صفحه نمایش نزنید ! اولا هسته یک گوشی به سرعت گوشی هیچ ربطی نداره و مهم عمل درست نرم افزار با سخت افزار هست که اپل ثابت کرده در این کار بهترینه! در مورد صفحه نمایش! صفحه نمایش نباید انقدر بزرگ باشه که تو جیب جا نشه و مجبور باشی بگیری دستت راه بری (منظورم اصلا به galaxy note نیست) نه انقدر کوچیک که مورچه هم نتونه باهاش کار کنه!
خش پذیری سریع آیفون 5 هم مشکلیه در حد همون بدنه شکننده آیفون 4. یه چیزی گفته شد و چند تا فیلم گرفته شده و مقالاتی نوشته شد و دیگه تموم، چند هفته ست که دیگه چیزی نشنیدیم. بعد از گذشت بیشتر از 40 روز، اگر قرار بود مشکل خیلی جدی باشه به طور قطع حتما یه پاسخ رسمی از طرف اپل داشتیم. ولی تنها چیزی که بوده فقط جواب به یه ایمیل بوده و بس.نقل قول:
تو جریان مشکل آنتن دهی فقط 3 هفته از عرضه گذشت که کنفرانس برگزار شد!
علت عمده گرون بودن آیفون تو ایران جدای از بحث ارزش کم پول به خاطر نحوه وارد کردن و نبود نمایندگی رسمی هست. توی بقیه جاهای دنیا آیفون اغلب با قرارداد فروخته میشه که کلاً بحث جدایی داره و نمیشه مثلاً با قیمت 800 دلاری و 500 دلاری مقایسه کرد. فروش 5 میلیونی توی چند روز نشون میده مردم علاوه بر اینکه به اپل اعتماد دارند از قیمت آیفون هم ناراضی نیستند.
در کل شما دارید شرایط ایران رو صرفاً از لحاظ قیمت و نحوه استفاده گوشی ها بررسی میکنید که اگه از این دید باشه حرفتون درست هست. ولی در بقیه دنیا اینطور نیست.