دوست عزيز نورتون360 سال2012 با 2013 انچنان تفاوتي ندارن ولي معمولا بهتر ميشن و بهينه تر ولي چون من از هر دونسخه استفاده كردم به نظر من نسخه 2012 از 2013 سبكتره و نسخه 2013 سنگينتر و موقع اپديت كردن روزانه معمولا خيلي ضعيف شده.نقل قول:
دوست عزيز نورتون360 سال2012 با 2013 انچنان تفاوتي ندارن ولي معمولا بهتر ميشن و بهينه تر ولي چون من از هر دونسخه استفاده كردم به نظر من نسخه 2012 از 2013 سبكتره و نسخه 2013 سنگينتر و موقع اپديت كردن روزانه معمولا خيلي ضعيف شده.نقل قول:
سلام!
norton360 را نصب کردم ولی بعد از مدتی این پیام اومد{هرچی گزینه fix را میزنم یا آپدیت میکنم درست نمیشه}:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام" مطمئن بشید ک کامل ب روز رسانی میکنه، تاریخ سیستمتون رو چک کنید ب روز باشه، از داخل تنظیماتش توی قسمت آپدیتز بررسی کنید ک همه گزینه ها روشن باشند. اگرم کرک کرده باشید از این مشکلات برای آپدیت آنلاین پیش میاد ک باید مجدد نصب کنید و با کرک مطمئن کار کنید.
سلام!
چرا اینقدر نورتون بعضی وقت ها دیگر حرکت میکنه در آپدیت مشکل از سرور هستش؟!
بله. ی وقتایی سرعت نت کم بشه دیر ب سرورش وصل میشه
سلام
2013 یادمه اولی که اومده بود چندتا باگ داشت الان رفع شدن؟
سلام!
تو سایت سافت98 نوشته که نورتون 360 4 لایه دارد درسته یا اشتباه؟!!!!
اگر دارد چرا پس آنتی ویروسش و اینترنت سکوریتی نورتون 5 لایه دارد؟؟؟
حتما اشتباه نوشتن.نقل قول:
5تا لایه داره
EXCLUSIVE
- Norton™ Protection System – Our 5 patented layers of protection detect and eliminate threats more quickly and accurately than other technologies
تقریبا رفع شدننقل قول:
سلام" با نورتون نمیشه جلوی نشون دادن بنرهای تبلیغاتی سایتهارو گرفت؟ تنظیمات نداره؟
نقل قول:
چرا از مرورگر opera استفاده نمیکنی ؟ خیلی راحت میتونی block بکنی :)
سلام من به سایت اصلی نورتون رفتم برای دانلود نسخه ازمایشی که دیدیم نوشته کشور شماتحریم است!چه جوری دانلود کنم؟ایادیگه نورتون اورجینال نخریم؟ممنون میشم جواب بدین چون میخوام برم نورتون بخرم اما مییترسم اپدیت نشه:n01:
سلام" چ کاریه نسخه آزمایشی؟ صبر کنید نهاییش بیاد. حیف حجم نباشه؟نقل قول:
نسخه اورجینال ک شرکتای داخلی هم میفروشند، مشکلی نیست!!
تازه بزارید تحریم کنه، ما هم اونارو تحریم میکنیم ازشون محصول نمیگیریم. مگه قحطیه؟ ( کاسپر، بیتدفیندر،...)
خوب من الان میخوام نورتون دانلود کنم ولی میخوام معتبر باشه چون سایت اصلی نورتون هم خودش رو از ما دریغ کرده
اما امان از مشکلات لایسنس و......... کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
دوستان من هیچ وقت از نورتون خوشم نمیامده و همیشه باهاش مشگل داشتم ولی چند روز پیش نسخه 2013 رو نصب کردم و به نظرم عالی امد خیلی خوب ولی فقط یک اشگال داشت این بود که در شناسیایی واقعا ضعیف عمل کرد چندین تست باهاش انجام دادم و ضعیف تر از بقیه عمل کرد میخواستم تنضیماتش رو چجوری دست بزنم تا بهتر بشه و اینکه سونارا رو کاملا برام توضیح بدید چیه و کارش دقیقا چیه و چجوری عمل میکنه مرسی
سلام :نقل قول:
شما اگه میخواهید از خود سایت دانلود کنید باید با ابزار مخصوص اینکارو بکنید...در ضمن سایتهایی مثل فایل هیپو و دانلود دات کام سایتهایی کاملا معتبر برای دانلود هستند و تایید شده میتونید از این سایتها دانلود کنید و آپدیت هم کاملا کم حجم و بدون ابزار دور زدن فیلتر امکانپذیره...
برای کرک و شماره سریال اینجا تاپیک داره و خیالتون راحت چون دوستان خیلی فعال و زحمت کشی داره...
تاپیک سریال نورتون :
یه سوال دیگه فرق این با این توی چی هست و کدوم بهتره
Symantec Endpoint Protection 12.1.2015.2015 + 11.0.7300.1294 x86/x64
Norton Internet Security 2013 20.2.0.19 Fina
Norton 360 2013 20.2.0.19 Fina
اولی: واسه سیستمایی هستش ک شبکه شدند. کلا تو کار شبکستنقل قول:
دومی: هم آنتی ویروسه هم فایروال داره
سومی: آنتی ویروس، فایروال و چندتا کار دیگه مثل بهینه سازی سیستم و ... داره
کدوم بهتر بودنشونم بستگی ب قدرت و کشش سیستمتون و نوع کاری ک انجام میدید فرق داره
Norton Internet Security 2013 20.2.0.19 Fina فکرکنم بهتر باشه نه سریالاشم بیشتر پیدا میشه
360 فکر نکنم ارزش داشته باشه نه؟
---------------------
اولی برای سیستم های شبکه یعنی امکانات بیشتری داره؟
------------------------
یه سوال دیگه نورزتون+فایروال کومودو
یا همون ins خودش
ی مشخصه از رم و CPU و گرافیکتون بدید بیزحمت
اون ورژن آخریه اگه ب امید خدا کرک درستو درمون براش اومده باشه ک فکر کنم دیگه اومده ، خوبه ( توصیه میکنم سریال بهش بدید مگه خیالتون از صحت کار کرک ، راحت باشه)
360 هم تنها فرقش همون امکانات بهینه سازی سیستمه ک داره وگرنه با NIS فرقی نداره ( اگه ب اون امکانات نیازی ندارید NIS بهتره با اینکه میشه اونارو خاموش کرد)
اون یکی هم ک واسه شبکست ، خب امکانات مخصوص حفاظت از شبکه رو داره. من باهاش کار نکردم
سوال آخرتونم: نورتون آنتی ویروس + کومودو فایروال ( چون تست کردم فایروال کومودو راه نفوذش خیلی کمتره نسبت ب فایروال خود نورتون ) برنامه تست فایروال هم موجوده.
ممنون
این سیستم که میخوام روش نصب کنم ایناست
intel e4500
ram2*1gb ddr2
8400s nvidia
.
1.الان norton internet secruty زدم با سریال 120 روزه اما تریال نوشته اشکالی نداره .؟
2.به نظرت پاک کنم انتی ویروس نصب کنم با کدمودو فایروال یا بزارم روی همین بمونه؟
سیستمت خوبه
ی نکته بگم: اگه اینترنت پرسرعت داری و داخل هاردت اطلاعات خاص هست، ک میترسی هـ ک بشی و عواقب بعدی، فایروال رو نصب کن
اگرم برات مهم نیست و همچین خبرایی نی، لازم نیست ، آنتی ویروس تنها نصب کن / تصمیم با خودته الان
من یکی ، فایروال NIS رو قبول ندارمش
ممنون مرسی
1.روی همین نمیشه فایروال نصب کنم که ؟باید نسخه فقط انتی ویروس دانلود کنم دیگه؟
2.فایروال کومودو یکی دارم 95 میگی اما الان رفتم سایتس 127mb شده واینترنت سکوریتیشم 127 میگ جریان چیه؟
3.سریال نرتون سکوریتی با انتیویروسش میخونه ؟
4.بعد اینا با هم هماهنگن؟کومودو و نورتون؟
5.خودت چی استفاده میکنی؟
1- :n01: ابدا همچین کاری نکن ک سیستمت مختل میشه ( دو تا فایروال یا دوتا آنتی ویروس، توی یک سیستم، با هم تداخل پیدا میکنند)
2- اون کومودو اینترنت سکوریتی، هم آنتی ویروس داره هم فایروال( من با آنتی ویروس کومودو کار نکردم نمیدونم چقد مطمئنه) برا همین سنگینتره.
3- نه . محصولاتش فرق دارند. برا هر کدومش سریال خاص خودش هست
4- هماهنگی نمیخواد : نورتون ک انتی ویروس تنهاست، کومودو هم ک فایروال. مکمل همدیگند
5- الان خودم نورتون آنتی ویروس. چون سیستمم ضعیفه ب همین بسنده کردم. چیز خاصی هم تو هاردم ندارم ک نگرانش باشم.
ممنون دوست عزیز
1.اوکی زدم دانود بشه هر 2تاش
2.منظورم این بود کومودو اینترنت سکوریتیش با فایروالش هر دو 1 حجم داشتن برای دانلود
3.خوب اینترنت سکوریتی که گرونتر از انتی ویروس خالیه چرا بهش نمیخوره :D
4.همین 2تارو نصب میکنم
5.منم سیستم خونم ضعیفه اغلب روش نود نصب میکنم
سلام
تغییرات ایجاد شده در نسخه 20.2.1.22
این آپدیت از طریق LiveUpdate در دسترسه.کد:
- Added ability to configure Toolbar "Share" feature.
- Fixed issues logging into Norton Account to access Online Storage.
- Fixed problems with unintended logouts from Norton Account.
Fixed issues AP, Sonar, & AntiSpyware getting turned off and Fix Now unable to resolve it.
Updated for Firefox 18 compatibility
- Corrected Norton Safe Web spelling mistake "Satistics".
سلام مسعود جان :
من اکانت identity safe که میخوام بسازم توی قسمت پسورد لینک آخرش نوشته پسورد هینت که نمیدونم چی باید توش وارد کنم...اگه میشه راهنماییم کنین...هر چی وارد میکنم یا ارور میده یا یکی از تیکها قرمز میخوره...
ممنون
سلامنقل قول:
Identity Safe کلا روی پسورد حساسه.پسورد شما باید حداقل 8 کاراکتر،شامل حروف بزرگ و کوچک،اعداد و علائم باشه.
Password Hint هم یه عبارت برای اشاره به پسورد و به خاطر آوردنش هست.
مثلا شما شماره حساب بانکی خودتون رو به عنوان پسورد در نظر میگیرید.
در قسمت Password Hint میتونید اسم بانک رو بنویسید تا در صورت فراموش کردن پسورد بهتون یادآوری کنه.
با عرغ پوزش آقا من یه سوالم دارم من توی مرحله اول یه سریال وارد میکنم ،مرحله بعدش دوباره یه سریال میخواد که دیگه اینجا هیچ سریالی رو قبول نمیکنه دوستان لطفا منو راهنمایی کنید ممنونم
Identity Safe
این چیه ؟
سلام
من لپتاپم NIS 2012 داره و بعد از هر بار ویندوز عوض کردن تا 60 روز رجیستره.می خواستم ببینم راهی داره که بدون ویندوز عوض کردن بتونم دوباره تا60 رو اکتیوش کنم.(بدون کرک)یعنی دوباره نصبش کنم و فعال شه.یه بار قبلا با Norton removal هم پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی نشد.راهی داره اصلا یا حتما باید وین عوض شه؟
بدنبال انتشار گزارشات مالی که چهارشنبه 23 ژانویه منتشر شد، کمپانی نرم افزاری هر چند نتایج خوبی را از فروش خدمات و سرویس هایش ارائه کرد، اما تاکید کرد که در سال جدید 1000 نفر بیکار خواهند شد تا بازسازی ساختار اداری این کمپانی انجام شود.
نتایج منتشره مانع از اظهار استراتژی جدید سیمانتک برای سال جدید نشد. هدف استراتژی جدید بالا بردن کیفیت خدمات به مشتریان و شرکاء و محصولات جدید اعلام شده است.
در این راستا مدیران میانی و شغلهایشان در استراتژی جدید وجود نخواهد داشت تا عملیات خدمات رسانی بهتر به مشتریان انجام شود.
کمپانی سیمانتک رسما تعداد شاغلانی که بیکار می شوند را نگفته اما بلومبرگ آنرا 1000 نفر اعلام کرد. بر این اساس منابعی که نخواسته اند نامشان فاش شود اظهار کردند که استیو بنت مدیر اجرایی قصد اخراج هزار نفر را دارد.
این میزان 5 درصد از کل نیروی کار در سیمانتک را شامل می شود.
این خبر همزمان با انتشار خبر استخدام متخصصین جدید در سیمانتک در قسمت تحقیقات و توسعه است که نشان می دهد هر چند هزار نفر شغل خود را از دست می دهند، اما نیروهای تازه نفس جدید در بخش تحقیقات می توانند در ارائه محصولات جدید و خدمات بهتر به مشتریان قبلی کمک باشند.
کارشناسان می گویند پست های مدیریتی کم اهمیت حذف می شوند تا سیمانتک با توان بالاتر به حفظ بازار خود بیندیشد.
دو فاکتوری که کمپانی های مشابه به سوی آن رفته اند : موبیلیتی (بازار موبایل) و کلود (رایانش ابری) است که سیمانتک کند به سوی آنها رفته است و حالا می خواهد جبران کند.
قطعا محصولات جدید با نیروی تازه نفس با دانش جدید متحقق خواهد شد. درآمد سالانه سیمانتک در تازه ترین گزارش 1.79 میلیارد دلار اعلام شد.
منبع : بخش خبری انجمن خودمون
سلامنقل قول:
شما دستورالعمل زیر رو دنبال کنید.اگر جواب نداد باید به فکر استفاده از سریال یا کرک باشید:
ضمنا نصب دوره ایه آنتی ویروس(هر 60 روز یکبار) کار جالبی نیست.بهتره از سریال برای فعالسازی استفاده کنید.
سلام :
اگه دوستانی تست کردن
جایگزینی پوشه DEFINATION توی ورژنهای 2013 هم کار میکنه برای انتقال آپدیتها؟
اگه کار میکنه و دوستان تست کردن خاموش کردن TAMPER کافیه یا باید از سیف مد انجام بشه؟
اینکار مثل اجرای آپدیت آفلاین خود سایت نورتون باز هم حجم آپدیتهاش بعد از آپدیت آفلاین همونقدره یا کمتر میشه؟چون آپدیت EXE تاثیری روی حجم آپدیت آنلاین نداره ...
ممنون:n16:
سلام" اولی رو من امتحان کردم شده.
باید حتما Safe mode باشه . توی ویندوز خطا داره.
نه حجمش خیلی کمتر میشه. در حد چند ثانیه ، مابقی رو آنلاین میگیره و تموم
سلام.ممنون بابت پاسخ.ولی چرا جالب نیست؟ اخه این اوریجیناله.راستش من هیچ جوره تو کتم نمی ره یه انتی ویروس اونم از یه شرکتی مثل سیمنتک یا کسپر و ... رو کرک کنی و اونا هم که کلا فیلد کاریشون تو این زمینه است نفهمند!مطمئنا به فرقی باید با نسخه اوریجینال داشته باشه.در ضمن من وقتی دوباره نصب می کنم قبلش یه اسکن می گیرم که مطمئن شم سیستم پاکه.بعد سریع آپدیت می کنم و تو هیچ سایتی هم نمی رم تا آپدیت کامل.البته حرف شما رو قبول دارم که باز ممکنه این وسط ویروسهایی بتونند فعال شن.ولی احتمالش خیلی کمه به نظرم.اگه منظورتون همین باشه البته.اگه اوریجینال نداشتم مطمئنا از همین کرک و سریالها استفاده می کردم.ور÷نشون هم جدیدتره!نقل قول:
سلامنقل قول:
شما با مدرک به من بگید آنتی ویروس اوریجینال شما چه مزیتی نسبت به آنتی ویروس کرک شده من داره؟
سیمانتک کشور مارو تحریم کرده و هیچ رابطه تجاری با ایران نداره.
آنتی ویروس یک برنامه سیستمیِ مهم و ضروری محسوب میشه و درست نیست که به دفعات پاکسازی و مجددا نصب بشه.
شما تنظیمات آنتی ویروس رو از دست میدید و باید دوباره تنظیم کنید.
برنامه هایی که به فایروال معرفی شدن از دست میرن.
تولبار باید دوباره آپدیت و نصب بشه و مرورگر شما رو تحت تاثیر قرار میده.
برنامه هایی که تو لیست چشم پوشی هستن باید دوباره به آنتی ویروس معرفی بشن.
فایلهای قرنطینه شده از دست میرن.
یکسری فایلها و کلیدهای رجیستری اضافه تولید میشه و باقی میمونه.
و کلی Side Effect دیگه که ممکنه باهاشون مواجه بشید.
ببخشيد کسی لينک NIS2007رو داره؟ خيلی لازمش دارم:n01::n01:
با ساید افکت و ... موافقم.بیشتر منظورم از لحاظ امنیتی بود که سیستم رو به مخاطره بندازه.ولی جدا از اینا فکر نمی کنید شرکت غولی مثل سیمنتک که اتفاقا کارش جلوگیری از -- و نرم افزارهای مخرب و کرک و ... هست اگه با کرک یا سریال فیک رجیستر بشه به راحتی متوجه می شه! من متخصص نرم افزارهای امنیتی نیستم.ولی فکر نمی کنم همچین شرکتهایی نفهمند که داریم دورشون می زنیم و مجانی استفاده می کنیمنقل قول:
البته بحثها زیاده تو این زمینه.بعضیا می گن خودشون می دونند و به دلیل تبلیغات و توسعه تجاری این اجازه رو به ما می دند.حتی من قبلا یه جا خوندم که سرورهای نسخه های اوریجینال( که با سریال معتبر رجیستر شدند)با سرورهای تقلبی ها جدا هستند و دیرتر آپدیت می شند و ... .نمی دونم این حرفها تا چه حد درسته.ولی من الان با نسخه اوریجینال هیچ مشکلی ندارم.حتی با ip ایران هم به صورت اتومات هر 10 دقیقه آپدیت می کنه.نمی دونم مال شما هم اینطوره یا نه.چون اکثر انتی ویروسها الا با ip ایران مشکل دارند و حتما باید با V-p-n آپدیت کرد.البته می دونم نورتون هم ایران رو تحریم کرده.ولی بدون v-p-n هم به صورت اتوماتیک آپدیت می شه.کلا به نظرم انتی ویروس تنها نرم افزاریه که می ارزه حتی بابت اوریجینالش پول بدی.چون بحث امنیت سیستم مطرحه.البته خودمم قبلا کرکی استفاده می کردم.این تو لپتاپ بوده.وگرنه منم کرکی استفاده می کردم و الان دارم ور÷ن 2013 رو دانلود می کنم ببینم چی می شه.فقط لنگ تریالش هستم و تو اون تاپیک گفتم pm کنند.چون لینکی که مربوط به تریال بود تو اون تاپیک فایلش از سرور پاک شده