آقایون کسی نبود جواب منو بده؟ سیستم مورد نیاز این بازی چقدره؟؟؟؟ گرافیک پردازنده هارد ؟؟؟؟ :n13:
Printable View
آقایون کسی نبود جواب منو بده؟ سیستم مورد نیاز این بازی چقدره؟؟؟؟ گرافیک پردازنده هارد ؟؟؟؟ :n13:
یکی از دوستان تو صفه ی 34 یه حدسی زد به نقل از ایشون :
نقل قول:
به نظر من این جوری باید باشه
cpu i5 3550 / fx8350 = high
i3 3220 / fx6300 = medium-high
pentium g840 fx4100 = low
vga
hd 7870 / gtx 570 = high
hd 7770 / gtx 650 ti medium
hd 6670 / gtx 640 = low
ram
8gb ddr3 = high
4gb ddr3 = medium
2gb ddr3 = very low
تابستونو با این بازی عشق است
نه بابا ...
آخر تانستون میاد . 26 شهریور 5 روز دیگش دانشگاه ها و مدارس باز می شن .
تازه تا بخواد بیاد ایران که یکی دو هفته ای آی می خوره ... تازه هنو به طور رسمی PC رو تایید نکردن :n23:
این بازی هر موقع بیاد آدم رو میخکوب خودش میکنهنقل قول:
درزم شما میتونید بگید چرا یکی دو هفته آی میخوره تا به ایران بیاد؟!!
من قول میدم 27 شهریور توی کیف بازی های کنسولم دارمش
بعضی از ماشینای بازی شناسایی شدن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوتا خودرو هم فعلا" معلوم نیست ولی امید واریم تو بازی باشن!
ولی عجب شهریه این لس سانتوس
الهام گرفته از شهری واقعی واقعی
نقشه ای 5 برابر GTA IV :n04:
دوستان خوبم با این سیستم میشه این بازی رو قشنگ بدون افت فریم بازی کرد؟
PC:
Monitor:LG LED 2060s OR LG LED E2040S
Case: Green x-5 fusion
M.B: ASUS P8B75-V
VGA: Sapphire 7850 2GB DDR5
CPU: Intel Core™ i5-3570K
Power: Green GP585B
Ram: Corsair 2*4DUAL 1600
H.D.D: Seagate 1TB(1024GB)
سی پی یو خوبه دیگه نه ؟!
این سیستم شما بازی رو روی های راحت جواب میده بدون aaنقل قول:
این بازی روی کنسولها که خیلی افتضاح باید باشه وضوح پایین درخشندگی کم به خاطر dx9 و گرافیک وری وری لاو
و افت فریم وحشتناک
اگه برای pc خوب برنامش رو بنویسن روی پی سی میشه حالش رو برد
اونایی که کنسول دارن زیاد روش حساب نکنن
دوستانی که دارید در مورد نسخه پی سی بحث میکنید،جا داره اشاره کنم بازی هنوز برای PC رسما تایید نشده!
+بزارید حداقل روی کنسول ها بیاد بعد اینجور نظرات رو بدید.نقل قول:
این بازی روی کنسولها که خیلی افتضاح باید باشه وضوح پایین درخشندگی کم به خاطر dx9 و گرافیک وری وری لاو
و افت فریم وحشتناک
اگه برای pc خوب برنامش رو بنویسن روی پی سی میشه حالش رو برد
اونایی که کنسول دارن زیاد روش حساب نکنن
با توجه به تریلر ها و preview هایی که از بازی اومده،گرافیک روی کنسول ها کاملا راضی کننده هست.من نمیگم عالیه ولی برای یه بازی با این وسعت و اونم روی این کنسول های 7 ساله گرافیک خیلی هم خوبه.
گرافیک بازی در حد Red Dead Redemption هم باشه بازم خوبه............
نقل قول:
بله حق با شماست
واقعا تعجب آوره
نقشه ای با این اندازه و ریزکاری تا این حد در شبیه سازی شهر لوس آنتوس
همیشه یکی از سرگرمی های اصلی بازی جی تی ای شهری گردی (دور زدن توی شهر) هست. با این حال شرایط برای ولگردی توی GTA V به وفور فراهمه.
تا الان که هرچی از این عنوان فاخر رو شنیدم کنار هم میزارم، یک چیزی تو مایه های فراشاهکار در میاد!
البته یادتون باشه این عکسهایی که میزارید برای pc هست و نسخه کنسولیش خیلی پایین تر از این حرفهاست
نه جناب این عکس هایی که توسط شرکت راک استار منتشر میشه مربوط به نسخه کنسول بازی هستنقل قول:
شما مگر خبر ندارید؟ پروداکشن راک استار اعلام کرده فعلا نظری روی ساخت بازی برای pc نداریم
هنوز اصلا معلوم نیست بازی برای pc میاد یا نه
این عکس رو ساعاتی پیش شرکت راک استار بر روی وب سایت اصلی خودش قرار داد
عکس معروف که تیزر اخرین تریلر انتشار شده از بازی بود (مایکل - فرانکلین - تروور) در کنار هم از این عکس ها برش خرده بود. در واقع به عبارتی original artwork GTA V
همچنین راک استار نوید این رو داد که در هفته ی آینده اسکرین شات هایی از شخصیت های دیگه ی این بازی انتشار خواهد کرد، از جمله بقیه دوستان ، اعضای خانواده ، همکاران دیگر این سه شخصیت اصلی بازی
بنده تمامی اخبار این بازی (خبر، اسکرین شات، تریلر) رو به محض انتشار شدن در فروم قرار خواهم داد
تا وقتی که بازی به طور رسمی برای پی سی تایید نشده دیگه صحبت در مورد نسخه پی سی و به خصوص سیستم مورد نیاز توی این تاپیک دیگه جایی نداره!
از این به بعد قاعدتا پستایی که اینو رعایت نکنن ، پاک میشن...
تفاوت چشم گیر
این کجا و آن کجانقل قول:
این = (GTA V)
آن = (GTA SA)
دوستان عکسایی که گذاشتین رو آنتی ویروس من بلاک میکنه... ویروسی نذارین لطفا:n16:
دوستان لطف کنین عکسا رو نقل قول نکنین !:n16:نقل قول:
آنتی ویروس بلاک نیمکنه شیلترن!:n09:(البته اگه ام بلاک کنه ، ویروسی نیستن یه دلیل دیگه داره!(چون من خودم خیلی چکشون کردم![):n06:نقل قول:
دوستان خیلی بد شد بازی تو کنفرانس E3 نخواهد بود!:n03::n28::n14:
اگر به تاریخ عرضه ی هر دو عنوان دقت کنی اصلآ حتی یه سر سوزن هم چشمگیر نیست!نقل قول:
تفاوت چشم گیر
gta sa در زمان خودش بی رقیب بود در زمینه ی گرافیک.حالا بعد از چندین سال با توجه به گذر زمان و پیشرفت صنعت گیم GTA V شده اینی که الان داریم میبینیم.
واقعآ از تنها گیمی که همیشه لذت فرآوان بردم همین سری های gta بود.
آره میدونم ولی این فقط یه مقایسه بود !(والا MP1 با MP3 که سال پیش منتشر شد یکی نبودن سالاشون و تکنولوژِ هاشون!)نقل قول:
اینا فقط یه سری عکس بودن با زاویه ها و وسایل نقلیه و محیط دورو بر یکسان!(این برا این بود که مشتری و گیمر بفهمه که چی دارن بهش تحویل میدن!)
اما بالاخره هرچی باشه من مطمئنم که این بازی رو هممون با دهان های باز بازی خواهیم کرد :33:
بغیر از مراحل اصلی بازی صدها نوع ماموریت جانبی وجود داره که هر کدوم منبع خوبی برای پول در آوردن هست
همینطور انواع و اقسام سرگرمی ها در بازی گنجانده شده
گروه های کوهنوردی ، دچرخه سواری ، شرکت در مسابقات تنیس ، گلف ، یوگا ، خرید ملک و گاراژ ، اسپورت کردن ماشین ها ، تجهیز کردن سلاح ها ، عوض کردن مدل مو ، مدل لباس و خالکوبی گوشه ای از این سرگرمی هاست تازه شما اگر سوار مینی بوس های توریستی شوید، تور توریستی شما را به خانه های عطیقه و قدیمی و مناطق زیبای شهر میبرد!
واقعا روی سه شخصیت اصلی بازی کار شده
هر کدام در نقاط مختلف شهر زندگی میکنند. هر کدام نگرش ، زندگی و اهداف خاصی را دنبال میکنند
هر یک از شخصیت های بازی خصوصیات خاص خودوشون رو دارن. حتی قدم زدن و دویدن هر کدوم با دیگری فرق داره
بعوان مثال :
مایکل متفکر تر ، فرانکلین بلند پرواز تر ، تروور دیوانه تر!
در روز های آتی خبرهای بدردبخوری از این پروژه پت و پهن منتشر خواهد شد. ماشین دزدان حرفه ای منتظر باشند :n01:
راک استار حتی کاور بازی رو هم منتشر کرده . اما خبری از pc نیست :n15:
شاید باور نکنید اما فقط به خاطر این گیم کنسول خریدم.... اما واقعا موندم این گیم با رم 512 کنسول راحت ران میشه.!:n13:
مطمئن باش راحت اجرا می شه. راک استار رو کنسول خرابکاری نمی کنه و حتی به خاطر رفع اشکالات بازی تاریخ عرضه رو حدود 4 ماه عقب انداخت.نقل قول:
حالا که کنسول خریدی تا موقعی که GTA بیاد بشین انحصاری ها رو بزن حالش رو ببر.:n02:
امیدوارم.....نقل قول:
اما خدایی این انحصاریها هم خیلی خفن هستن..... به خصوص هیلو و گرز اف وار........ صبح تا شب پاشم:n06:
چرا باور نکنیم ؟ من خودم زدم تو کار سیستم .:n09: اما رم 512 بنظرت برا همچین بازیی کم نی :n27:؟ من که تو کنسول تخصص ندارم :n15:. اما فکر کنم تو pc راحت یه 4 تایی رو پرکنه :n06: به هرحال همه برای اجرای این بازی باید دست تو جیبشون کنن :n08:نقل قول:
قیمت کنسول الان چنده؟
چه کنسولی بهتره؟ من از کنسول منسول سر درنمیارم فقط اسمشو شنیدم نمیدونم چی هست اصلا!!!
جنابFOURTH RETURN شما به تاپیکی که برای همین سوالات ایجاد شده رجوع کنید. کمکتون میکنند[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مایکل پتچر:عنوان GTA V در ۶ ماه اول عرضه اش به فروش ۲۰ میلیون نسخه خواهد رسید
به تازگی آقای “مایکل پتچر” یکی از معروف ترین و سرشناس ترین تحلیل گران صنعت بازی های رایانه ای در تازه ترین اقدامات خود اعلام کرده است که عنوان Open_World شرکت Rockstar در ۶ ماه اول عرضه ی رسمی اش به فروشی بالغ بر ۲۰ میلیون نسخه دست خواهد یافت که رسیدن به این تعداد فروش نسخه آن هم تنها در دو پلتفرم کنسولی PS3,X360 یک مقدار جای تامل بر جای می گذارد.در تازه ترین پیش بینی هایی که آقای “مایکل پتچر” داشته وی اذعان داشته که عنوان Grand Theft Auto V در ۶ ماه اول عرضه اش میتواند ۲۰ میلیون نسخه فروش داشته باشد که اگر این عنوان در به فروش رساندن این تعداد آمار و ارقام ناکام و ناموفق ظاهر شود,پیش بینی می شود از زمان عرضه ی رسمی این عنوان تا تاریخ ۳۱ ماه مارچ سال ۲۰۱۴ میلادی ۱۵ الی ۲۰ میلیون نسخه از آن عنوان در سرتاسر جهان به فروش برسد که همچنین در یادداشت های اخیر سرمایه گذاران “مایکل پتچر” در خصوص این زمینه این چنین معتقد بود:عنوان بزرگ GTA V در مسیر فروش یک رکورد در سال ۲۰۱۴ میلادی از خود به ثبت خواهد رسانید.عنوان در حال توسعه ی شرکت Rockstar به طور رسمی برای عرضه در ماه سپتامبر برنامه ریزی شده است که در ۶ ماه اول عرضه ی رسمی این عنوان سال مالی خوبی برای توسعه دهندگان پیش بینی می شود که در آن همچنین بازیکنندگان میتواند از بازی کردن در فروشگاه ها لذت ببرند.این ویژگی کاملا تضاد نسخه های پیشین این سری بوده است زیرا به طور معمول نسخه های گذشته در نزدیکی پایان سال های مالی عرضه می شدند و از فروش در تعطیلات بهره می بردند.ما انتظار داریم که در سال مالی ۲۰۱۴ نسخه های بیشتری نیز از عنوان GTA V در قیاس با عناوین این سری همچون GTA IV به فروش برسد و از سوی ما پیش بینی می شود که تعداد آمار و ارقام فروش این عنوان هرساله از روزها و ماه های اولش افزایش خواهد یافت و ما امیدواریم ۲۰ میلیون نسخه از این عنوان در طی دو سال اخیر به فروش برسد که اگر بخواهیم بسیار خوشبینانه با این موضوع برخورد کنیم,میتوان گفت ۲۴ میلیون نسخه فروش انتظار این عنوان را در طی تمامی سال ها خواهد کشید.
منبع: GAMEfa
شک نکن ps3 عالی هست و خیلی ویژگی بهتر از ایکس باکس دارهنقل قول:
فک کنم 360 گیگش 1میلیون چهارصد یا پانصد
هر وقت موقع انتشار این بازی میشه از این کنسول ندارم حسابی ناراحت میشم !
نمیشه به pc تبدیلش کرد ؟
یه جدول طراحی کردم و تمامی نسخه هایی که واسه PC اومدن یا نیومدن رو نشون دادم...
+
ببینید بچه ها از سال 1997 که سری GTA متولد شده تا الان با همین نسخه آخری 15 نسخه از این سری منتشر شده،که فقط چهار نسخه از این سری برای PC نیومده که این نسخه ها در زمان خودشون انحصاری یک پلتفرم خاص بودن.والا باقی نسخه ها همگی برای PC هم منتشر شدن،،نسخه آخرم یعنی GTA V انحصاری نیست و واسه X360 و PS3 میاد.پس دیگه نگران نباشید و این نسخه هم واسه PC پورت میشه.
+
خواستم با دلیل بهتون ثابت کنم که واسه PC میاد یا نه!!
در ضمن با زور و تهدید هیچ مسئله ای حل نمیشه،،بلکه وخیم تر میشه،،نمونشم همین تاپیک!!
+
لطفا دیگه به این بحث PC خاتمه بدید و درمورد بازی و قدرتهاش بحث کنید و لذت ببرید،،اصلا هم نگران نسخه PC نباشید،چون دیر یازود داره ولی...سوخت و سوز نداره.پس پای بحث PC نسوزید:دی از بازی لذت ببرید...
Liberty City Stories و Vice City Stories انحصاری PSP بودند در اصل بعد برای PS2 اومدند.
میشه پرتش کرد ولی هم از نظر گرافیکی پایین میاد کیفیت هم به صورت GTA IV میشه دوربینش!نقل قول:
راک استار لیاقت نداره واسه pc بازی بسازه از همون ارتقای سایه های gta iv epflc معلوم بود
اسکرین شات های جدید از نسخه ی کنسولی بازی :
بازی 17 سپتامبر بر روی PS3 و 360 عرضه می شود ...
این که تکسچراش کیفیت نداره . نسخه ی کنسولی این جوریه ؟ ( مگه نسخه دیگه ای ام هست ؟ :n02: ) 4 ما دیگه این موقع ...
واااای بچه ها ...
من یه چیزی به ذهنم رسید ...
توی استارت ویندوز 8 دیدین به اپلیکیشن Game وقتی می ریم می نویسه Xbox Game ؟ حالا من می گم شای GTA رو
بتونیم با او اجراش کنیم . نمیشه ؟