-
نقل قول:
در مورد این بخش
Staff Management من توضیحاتی رو بگم.
افراد که به MB فرستاده میشن براساس توانایی هایی که دارن اتوماتیک دسته بندی میشن ولی برخی اوقات لازم هست که خودمون هم به وضعیت افراد نگاهی بندازیم.
همه افراد در بخش Staff Management توانایی هایی که دارن با حروف الفبای انگلیسی تقسیم بندی شدن و از حرف A++ که بهترین توانایی هست تا حرف E که ضعیف ترین هست تقسیم بندی شدن. در هر گروه یا Unite که می خواهین نفرات رو بفرستین دقت کنید تا برای اون بخش کسی رو بفرستین که بالاترین مهارت رو داره.
مثلا اگر شخصی درجه تواناییش برای قسمت Medical یا همون بیمارستان C هست و برای بقیه بخش ها مثل ساپورت - گروه تعمیرات و غیره D هست، پس بهترین گزینه این هست که این فرد رو به بخش بیمارستان بفرستیم.
بالا رفتن لول برابر هستش با ارتقا سطح کلیات بخش MB. (یک سیستم اتوماتیک هم داره که وقتی بزنی همه میرن سرجی خودشون)
نکته بعدی سعی کنید در داخل بازی یعنی در محیط هر چیزی از گل و گیاه و جک و جونور میتونید پیدا کنید و بگیرین و به MB بفرستین، بسته های موادر اولیه رو هم از دست ندید.
اگر سوالی درباره بخش Staff Management داشتید بپرسید تا توضیح بدم.
واقعیتش من خودم دوست ندارم برگرده، دلیلش هم پایان بازی هستش، اگر این بیگ باس واقعی بود من سرمو هم براش میدادم ولی همون بهتر که بره چون کواییت لیاقتش خیلی بیشتر از این ونوم اسنیک تقلبی هست.
برای همین دقیق نمیدونم بعد از رفتنش چطوری باید برگرده میپرسم میگم شاید هم میلاد بلد باشه.
2014 ؟ منظور گراند زیرو هست ؟ GZ
اره داستان اون پیش زمینه این هستش.
داستان کل بازی رو ؟ نمیشه چون اندازه یک رمان کتاب هست :دی
اولا لطف کردید بابت توضیحات .
ثانیا میشه لطف کنید بگید چجوری اتوماتیک بزنم سیستم رو
در مورد داستان هم میشه ... یه خلاصه ای برام بفرستید ( اگر اینجا نمیشه ؟ ) یا یه لینکی چیزی بدید که داستان کامل رو بتونم بفهمم چی به چیه ...
کلا اگر پیش زمینه دیگه ای هم باز قبل از اون هست بگید ممنون میشم .. میخوام همه رو بخونم .. داستان بازی یه جورایی برام مبهمه ..
- - - - - -
-
خب داستان رو برات پ خ کردم.
اون مورد چون من روی کنسول بازی میکنم با L3 هستش نمیدونم تو روی چه پلتفورمی بازی میکنی.
اگر این اولین متال گیرت باشه که بازی میکنی فهم داستان کمی برات سخت خواهد شد، چون همین الان هم برای من که 17 سال هست با این سری زندگی میکنم مبهمه :دی
-
نقل قول:
اون مورد چون من روی کنسول بازی میکنم با L3 هستش نمیدونم تو روی چه پلتفورمی بازی میکنی.
اگر این اولین متال گیرت باشه که بازی میکنی فهم داستان کمی برات سخت خواهد شد، چون همین الان هم برای من که 17 سال هست با این سری زندگی میکنم مبهمه :دی
دقیقا درد همینه ... تا حالا دو نسخه بیشتر بازی نکردم....
یکی رو که بخاطر ندونستن داستان ول کردم.. اما الان تصمیم گرفتم بفهمم ... خخخ :n02:
کمک برادر کمک :n12:
- - - Updated - - -
نقل قول:
دقیقا درد همینه ... تا حالا دو نسخه بیشتر بازی نکردم....
یکی رو که بخاطر ندونستن داستان ول کردم.. اما الان تصمیم گرفتم بفهمم ... خخخ :n02:
کمک برادر کمک :n12:
-
آقایون نسخه کم حجم بازی نبود؟
-
نقل قول:
آقایون نسخه کم حجم بازی نبود؟
کمترین حجم نسخه 12 گیگی هست
-
نقل قول:
کمترین حجم نسخه 12 گیگی هست
لینکشو بزارید لطفا.
-
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - PrePack | 12.3 GB
اگه مشکلی تو سرعت دانلود داشتین بدید دوستان تو بخش مستقیم سازی آپلودسنترها , مستقیم کنند
فقط چند تا نکته:
-آخرین پچ بازی رو دانلود کنید (1.0.0.5 فکر کنم) بعد محتویاتشو به پوشه بازی اضافه کنید و فایل patch.bat اجرا کنید
-اگه بعد باز کردن فایل patch.bat صفحه سفید شد و بازی بالا نیامد ساعت سیستمو به UTC+08:00 Beijing Chongqing , Hong Kong , Urumqi
برگردونید
-
نقل قول:
واقعیتش من خودم دوست ندارم برگرده، دلیلش هم پایان بازی هستش، اگر این بیگ باس واقعی بود من سرمو هم براش میدادم ولی همون بهتر که بره چون کواییت لیاقتش خیلی بیشتر از این ونوم اسنیک تقلبی هست.
برای همین دقیق نمیدونم بعد از رفتنش چطوری باید برگرده میپرسم میگم شاید هم میلاد بلد باشه.
منم موافقم در مورد کوایت ...
ولی خب میخوام دوباره برم مراحل رو ...
خیلی حال میده میزاریش رو میگی منو ساپورت کن اونم همه رو می ترکونه !!
- - - Updated - - -
نقل قول:
-
چرا اغلب سایت ها لینک این بازی و حذف کردن؟ کسی لینک دانلود مستقیم داره؟
-
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
نقل قول:
http://companyxt.ir/download/1460-%25D8%25AF%25D8%25A7%25D9%2586%25D9%2584%25D9%2588 %25D8%25AF-Metal-Gear-Solid-V-The-Phantom-Pain--%25D8%25A8%25D8%25B1%25D8%25A7%25DB%258C-PC.html
-
نقل قول:
خب الان پرسیدم و نتیجه این شد که دیگه وقتی بره، یعنی رفت راه برگشتی نیست.:n14:
-
فکر کنم به اندازه کافی بازی کردم و میتونم نتیجه گیری کنم،
متال گیر 5 یک عنوان بسیار عالی در همه زمینه ها هست و تنها یک مشکل داره و آن هم کم بودن حس متال گیری در بازی بود.
توضیح درباره داستان و رویدادهای قسمت 5 بسیار زیاد هستش و فکر کنم تا زمانی که خود کوجیما حرفی نزنه و یا یک توضیحی ارائه داده نشه
بین مجامع متال گیر فن ها هنوز در نتیجه گیری داستان اختلاف نظر وجود خواهد داشت.
اما یک چیزی برای همه متال گیر فن ها مشترک و برابر هست آن هم تمام شدن تاریخچه این سری بازی بزرگ و تمام شدن این عنوان یعنی
به اتمام رسیدن روح و احساس در صنعت گیم، عنوانی که با ارائه داستان پردازی و شخصیت پردازی منحصربه فرد، بی نظیر و متفاوت در دنیای
بازی های ویدئویی کاری کرد که باعث شد با بقیه بازی های این صنعت فاصله چند برابری داشته باشه.
اگر TLG نبود بعد از MGS 5 و بعد از دو دهه گیم کنترل هارو آوریزان می کردم.
امتیاز من برای این بازی 10
-
من از سایت p30day دانلود کردم.اکسترکت که میکنم رو آیکون نصب کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته.ویندوز 10.چی کار کنم؟
-
نقل قول:
فکر کنم به اندازه کافی بازی کردم و میتونم نتیجه گیری کنم،
متال گیر 5 یک عنوان بسیار عالی در همه زمینه ها هست و تنها یک مشکل داره و آن هم کم بودن حس متال گیری در بازی بود.
توضیح درباره داستان و رویدادهای قسمت 5 بسیار زیاد هستش و فکر کنم تا زمانی که خود کوجیما حرفی نزنه و یا یک توضیحی ارائه داده نشه
بین مجامع متال گیر فن ها هنوز در نتیجه گیری داستان اختلاف نظر وجود خواهد داشت.
اما یک چیزی برای همه متال گیر فن ها مشترک و برابر هست آن هم تمام شدن تاریخچه این سری بازی بزرگ و تمام شدن این عنوان یعنی
به اتمام رسیدن روح و احساس در صنعت گیم، عنوانی که با ارائه داستان پردازی و شخصیت پردازی منحصربه فرد، بی نظیر و متفاوت در دنیای
بازی های ویدئویی کاری کرد که باعث شد با بقیه بازی های این صنعت فاصله چند برابری داشته باشه.
اگر TLG نبود بعد از MGS 5 و بعد از دو دهه گیم کنترل هارو آوریزان می کردم.
امتیاز من برای این بازی 10
منم بازی رسید به دستم. امیدوارم این کم بودن حس متال گیری که میگی نزنه تو ذوقم ...
البته مگه بقیه نقاط قوت بازی میذاره ... D:
جمله آخرت خیلی باحال بود!
-
از ابتدا تا انتها در یک نگاه
-
نقل قول:
من از سایت p30day دانلود کردم.اکسترکت که میکنم رو آیکون نصب کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته.ویندوز 10.چی کار کنم؟
کرک و استیم دارید ؟؟
در ضمن کرک ویندوز 10 تا جایی که میدونم ایراد داره !!
- - - Updated - - -
نقل قول:
کرک و استیم دارید ؟؟
در ضمن کرک ویندوز 10 تا جایی که میدونم ایراد داره !!
-
دوستان بازی من تو اپیزود 46 که باید از بیمارستان فرار کنی گیر میکنه.آپدیت 1.05 و کرک ورژن 2 رو ریختم و تا الانم مشکلی نداشتم اما نمیدونم چرا این مرحله به مشکل خوردم.بعد اینکه مرحله رو رد میکنم و ویدیو بازی پخش میشه همونجا که باس رو موتور نشسته بعدش میره تو صفحه لودینگ و همونجا میمونه.ممنون میشم اگه راه حلی هست کمکم کنید.
-
نقل قول:
دوستان بازی من تو اپیزود 46 که باید از بیمارستان فرار کنی گیر میکنه.آپدیت 1.05 و کرک ورژن 2 رو ریختم و تا الانم مشکلی نداشتم اما نمیدونم چرا این مرحله به مشکل خوردم.بعد اینکه مرحله رو رد میکنم و ویدیو بازی پخش میشه همونجا که باس رو موتور نشسته بعدش میره تو صفحه لودینگ و همونجا میمونه.ممنون میشم اگه راه حلی هست کمکم کنید.
آغا یکی نیس به داد ما برسه؟:n02:
-
نقل قول:
آغا یکی نیس به داد ما برسه؟:n02:
اخر بازی رو که اسپویل کردی برادر، لطفا کمی دقت کن.
برای این مشکل فعلا راه حل دقیق کشف نشده ولی این رو هم امتحان بکن:
+
این که اونجا به بعد تقریبا بازی تموم شده و یک کات سین دیگه مونده که اگر باز نتونستی بازی رو ادامه بدی برو از یوتیوب بقیه اتفاقات رو هم ببین.
-
نقل قول:
+
این که اونجا به بعد تقریبا بازی تموم شده و یک کات سین دیگه مونده که اگر باز نتونستی بازی رو ادامه بدی برو از یوتیوب بقیه اتفاقات رو هم ببین.
معذرت بابت اسپویل.اصلا حواسم نبود:n02:
ای کاش این راه حلی که گفتین و مرحله به مرحله یکی به فارسی ترجمه میکرد.:n13: آخه انگلیسی من خیلی شوته:n41:
-
نقل قول:
+
1. فایل رو دانلود کنید ( یه ابزاری هست برای همین نسخه ظاهرا )
2.فایل توضیحات داخل پکیجش رو مطالعه کنید ( نیازی نیست .. چون مراحل رو توضیح دادن در زیر )
3.با ابزار QAR فایل data1.dat رو در پوشه 'master' اکسترکت کنید . باید پوشه ای با نام data1 براتون تولید بشه که داخلش فایل های زیادی هستند .
4.( دقیقا متوجه نشدم چه محتوی رو ) گفته محتوی که اکسترکت کردی در مرحله 3 رو با محتویات مد ارائه شده جا به جا کنید ( ظاهرا باید یه مدی اینجا لینکش میبود .. نمیدونم ... :-| بعد باید بریزید داخل همون پوشه ) (ویرایش ظاهرا لینک مد در شماره 7 هست )
5.با همون نرم افزار مجدد تبدیلش کنید به همون فایل data1.dat
6. قبلش از سیو ها و فایل data1.dat پشتیبان تهیه کنید .
7. ظاهرا لینک مد هست
-
نقل قول:
+
1. دانلود "فایل"
2. فایل read me رو حتما مطلعه کنید چون برای مراحل بعدی لازم میشه
3. دیتا1 رو با ابزار QAR آنپک کنید (در فلدر master) ، ی نیوفلدر به نام دیتا 1 ایجاد میشه که توش پر از فایل هست و اینا
4. محتوای ماد رو کپی کنید، بریزید رو همون فایلایی که تو مرحله 3 اکسترکت کردید
5. با استفاده از همون ابزار QAR دیتا1 رو ریپک کنید
6. و مایماخ نباشید، یک بک آپ از سیو و دیتا1 بگیرید !
7. لینک
ادیت : دوستمون کامل تر بالا توضیح دادن.
-
سلام
من نسخه کم حجم (12 گیگ) رو ریختم به علاوه کرک 3DM اما بازی موقع اجرا ارور Stopped Working رو میده.
چطوری حلش کنم؟
اگر فایلی لازمه لطفا لینکش رو هم بدید.
تا اوایل آبان زیرنویس فارسی این بازی می یاد
می تونه خبر فوق العاده ای باشه واسه اونایی که مثل
من زبانشون خوب نیست
-
سلام
دوستان من نسخه p30day رو دانلود کردم . کرک رو ریختم و استیم هم دانلود و نصب کردم
این پیغام زیر رو میده . باید چی کار کنم . ممنون میشم راهنمایی کنید
-
Steam رو نصب کنید!
کرَک ورژن 2 رو بریزید!
ساعت کامپیوتر رو بذارید روی بیجینگ
خلاص :)
-
نقل قول:
Steam رو نصب کنید!
کرَک ورژن 2 رو بریزید!
ساعت کامپیوتر رو بذارید روی بیجینگ
خلاص :)
ممنون از جوابتون:n12:
متاسفانه لینک کرک ها سالم نیستن و از بین رفته . لینک سالم از کرک ها دارین قرار بدین ممنون میشم که بشه دانلود کنم
منظور از استیم این برنامه ای هست که من نصب کردم و آپدیت کردم و لاگین کردم دیگه درسته ؟؟!
-
متال گیر بازی نیست زندگیست:n12::n12::n12:
-
سلام
راه حلی برای stopped working پیدا شده؟
کرک و آپدیت هم زدم.
-
سلام. من دوست ندارم ماموریت های فرعی رو برم میخوام ماموریت های اصلی و داستانی بازی برم اما رو هشت درصد گیر کردم الان تو مادربیس هستم کلی آپدیتش کردم چجوری خط داستانی بازی پیش بگیرم و از کجا ماموریت بعدی شروع کنم؟ لطفا یه راهنمایی کلی بکنین
-
نقل قول:
سلام. من دوست ندارم ماموریت های فرعی رو برم میخوام ماموریت های اصلی و داستانی بازی برم اما رو هشت درصد گیر کردم الان تو مادربیس هستم کلی آپدیتش کردم چجوری خط داستانی بازی پیش بگیرم و از کجا ماموریت بعدی شروع کنم؟ لطفا یه راهنمایی کلی بکنین
رفتن ماموریت های فرعی کمک زیادی به پیشرفتت در بازی میکنه، ولی اون ماموریت های فرعی که با رنگ زرد هستن رو باید بری و این ضروریه.
به نوار کاست ها گوش بده حتما تا ماموریت های اصلی برات باز بشه.
-
عجب بازی ایی شده...اصلا نمیشه ولش کرد...جدی میگم...!!!
این همه بازی کردم تازه رسیدم 6% خیلی نمیتونم نظر بدم ولی تا الان که فقط دارم حال میکنم با همه چیه بازی (تازه من که اولاشم..جلوتر معلوم نیس چه سورپرایزهایی داشته باشه)
ولی چقدر خوب تونسته این همه پیچیدگی و امکانات رو تا اونجایی که میشده ساده طبقه بندی کنه ... اولش یکم ترسیدم ولی خیلی سریع فهمیدم چی به چیه و عادت کردم بهش.
فقط نحوه روایت داستان فرق کرده و کلا big boss هم یکم کم حرف و مظلوم شده انگار (البته تا به اینجای کار) ... من خودم مشکلی ندارم باهاش...اینقدر جذب گیم پلی و بقیه چیزا شدم که مجنون شدم بقیه اشکالاتو نمی بینم...بهترین تجربه Stealthم خواهد بود... im gonna die with it
امیدوارم جلوتر میرم اون حس عاطفی...لحظه های درام و... رو هم داشته باشه... (البته به پای mgs 3 که نمیرسه این چیزاش :n28: boss...)
نقل قول:
حیفه بخدا.. برو ماموریت فرعی هارو...دیگه گیرت نمیاد همچین گیم پلی و بازی ایی ها :n02: جدا از اینکه خیلی کمکت میکنه...
-
قبلا در مورد کوایت صحبت کردیم ...
حالا مسله ای که پیش اومده اینه :
من امروز یه سیو 100درصد از نت دانلود کردم و دیدم طرف مرحله 45 رو رفته ولی هنوز کوایت توی لیست نفراتش هست ... چه جوری ممکنه ؟؟؟
- - - Updated - - -
من امروز یه سیو 100درصد از نت دانلود کردم و دیدم طرف مرحله 45 رو رفته ولی هنوز کوایت توی لیست نفراتش هست ... چه جوری ممکنه ؟؟؟
-
نقل قول:
از جمله موارد نادر محسوب میشه :دی
باید مورد بررسی قرار بگیره :n02:
-
نقل قول:
از جمله موارد نادر محسوب میشه :دی
باید مورد بررسی قرار بگیره :n02:
خودمم شاخ در اوردم:n35:
اگر روی پی سی داریش حتما دانلودش کن ...:n38:
-
دوستانی که در درک داستان بازی شک و شبهه دارن این مقاله رو مطالعه کنند ....
واقعا عالیه :
داستان رو کلا اسپویل میکنه ...
از من گفتن
-
در رابطه با کوایت و بر گشتنش :
Its highly unlikely that Konami Japan had this planned but more likely caved into console players complaints about the PC side having the ability to mod Quiet back in game after her departure in game. In the latest patch if you replay “Cloaked in Silence” mission 7 times Quiet will be reactivated for use in game.
-
دوستان راهنمایی لطفا. من بازی و که اجرا می کنم پیغام کرک میاد ولی بعد اجرا نمیشه. توی تسک منجر نشون میده فایل بازی و میبینم ولی هیچ اتفاقی نمیفته. ساعت سیستم هم روی +8 هستش و قبلا هم این مشکل و نداشتم. کسی راه حل داره؟
-
سلام
فرق این دو تا نسخه چیه که همزمان تو اینترنت اومده برای فروش ؟؟
Metal Gear Solid V Phantom Pain
Metal Gear Solid V Ground Zeroes
ممنون میشم توضیح بدین :n40:
- - - Updated - - -
سلام
-
نقل قول:
سلام
- - - Updated - - -
سلام
گرند زیرو در سال 2014 امده و یک پیش زمینه ای برای فانتوم پین هست . کل بازیش شاید 45 دقیقه تا 1 ساعت باشه
فانتوم پین هم که اخرین نسخه 2015 هست که بعد از گرند زیرو باید بازی بشه و ....
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام
- - - Updated - - -
سلام
گرند زیرو در سال 2014 امده و یک پیش زمینه ای برای فانتوم پین هست . کل بازیش شاید 45 دقیقه تا 1 ساعت باشه
فانتوم پین هم که اخرین نسخه 2015 هست که بعد از گرند زیرو باید بازی بشه و ....