اون ردیف سوم (اخری) که دماها توش زیاد تره ماکسیمم دما هاستنقل قول:
Printable View
اون ردیف سوم (اخری) که دماها توش زیاد تره ماکسیمم دما هاستنقل قول:
ردیف سوم (اخریه) ماکسیمم دما هاستنقل قول:
اگه پردازنده 85 شده پس گرافیک حدود 75 باید باشهنقل قول:
پس مال من احتمالا فنش مشکل داره چون جدیدا صداش نویزی هم شده
من با قفل اورکلاک به این دما میرسم
راستی ویندوز ارجینال روشه یا عوض کردی؟
اره گرافیک 70 اینا بود...نقل قول:
نه ویندوز خودشه
سلام دوستان
من قرار یک لپ تاپ از ترکیه بخرم
تو سایت hp مدلهای مخصوص خاور میانه همگی با گرافیک GT630 ارائه می شه
من زیاد بازی انجام می دم
به نظر شما خیلی تفاوت دارن
بله دوست عزیز 650 با 630 اصلا قابل مقایسه نیست اما اونجا هم 100 درصد با 650 گیر میادنقل قول:
البته ترکیه برای خرید جای گرونیه شاید از ایران بخری ارزون تر دربیاد گارانتی هم داری!
دوست عزیز ی سری ب سایت یاس لپ تاپ بزن منم احتمالا همینو میخرم با این قیمت عالیه
hp dv6t-7000
cpu:3612
gpu:gforce 650
ram:8
hdd:1024gb
bluray
از همه مهمتر FULL HD
قیمت : 3220000
دوست عزیز این مدل FHD اش تو ایران نیست احتمالا اشتباه نوشتننقل قول:
منم اولش همین فکرو میکردم...دوستان اگه کسی تهرانه و وقتشو حوصلشو داره میشه ی لطفی بکنه بره این لب تاپو از نزدیک ببینه اگه فول اچ دی هست ی خبری بده..اخه شهرستانم میخواستم ببینم اگه فول اچ دی هست بیام تهران بخرمش ممنون میشم ازتون
تهران، خ ولی عصر، بالاتر از طالقانی، شماره 1602 اینم ادرسشه!!!!
چرا عزیز fhd هم هست ... یکی از دوستان خریده بود همینجا ... صفه های قبلو بگردی هست ...
دوستان وقتی بخوای خرجی یک اهنگی که ساختی بگیری کارت صداش چیه beat هست
ايني كه تو سايت زده كه hd هستش (تو فايل پي دي اف كه ليست محصولات رو زده به فول اچ دي اشاره نشده)در ضمن قيمتش هم بالاست لاقل 120 تومن پايين تر از اين ميتوني گير بياريدنقل قول:
اون من بودم که فروشنده ابله فرق HD و FHD رو نمیدونست بهم گفت FHD هستش سیستم رو روشن کردم همونجا میخواستم بزنم تو سرش لپتاپ رو!!!نقل قول:
البته چون از همه جا ارزون تر میداد نزدم تو سرش دیگه:n02:
بله سیستم صوتی Beats هستشنقل قول:
دوست عزیز 100 درصد مطمئن باش FHD نیست کسی هم نمیتونه ببینه بهت بگه چون رو جعبش که نزده چون جعبه کاستوم هست و چیز خاصی روش نمینویسه شبیه مقوای پفکه:n02:نقل قول:
روشنش هم نمیتونن بکنن چون ویندوز ارجینال هست و روشن بشه باید بخریش چون تابلو میشه استفاده شده!
فروشنده هم گفت FHD هست باور نکن چون من تجربشو دارم یارو نمیدونست FHD چی هست!!!
ممنون عزیزان از راهنمایی هاتوننقل قول:
ولی بنظرم هست ک ببینیم بای هست یا نیست
dv6-7000 تمامی این لپ تاپ ها صفحات اچ دی شون براقه و شرکت اچ پی توی این سری صفحات مات رو برای فول اچ دی انتخاب کرده توی سایت خود اچ پی زده
تحقیقی هم ب عمل اووردم همینو میگه
اگه توی این سری صفحه نمایش مات بود فول اچ دی هستش
اگه براق بود اچ دیه!!!!!!!!!
اینم یه حرفیه! خدا وکیلی عجب چیزایی رو کشف میکنین آدم هنگ میکنه:n02:نقل قول:
انجاس که میگن ایرانی مخش کار میکنه:n06:
منم میخواستم واسه ps3 مانیتور بخرم به طرف تاکیید کردم فول! اچ دی باشه نه اچ دی !!!! گفت من یه عمره فروشندم میخوای یاد من بدی !!! یه هفته بعد که رسیده دستش دیدم روش زده اچ دی !!!! آخرشم جلو مشتریا از خجالت رف تو زمین !!! ... راستی یعنی هیچکس تا حالا fhd ش رو تو این تاپیک نداشته ؟ ... !!! ملت میان تو تاپیک y580 از صفجه fhd ش تعریف میکنن که !!!!!!:n02:نقل قول:
اگه دقت کنی مدل FHD از Y580 رو فقط یکی از دوستان اونجا داره که تو مالزی دانشجو هستش و از اونجا خریده تو ایران موجود نیست!!!نقل قول:
دوستان در حالت وبگردي نهايت دمايcpu چقدر هست؟
48 درجه سانتی گراد!نقل قول:
البته بعد از 20 قیقه وب چرخی بین 41 تا 44 درجه!
دوستان من یکی دارم در حد آکه.هرکی خواست 2.880 تومن بهش میدم.مثله روز اوله HP Pavilion dv6T-7000
16 ماه گارانتی ایران اچ پی داره که خیلی معتبره تو ایران!!!!
سلام
چجوری میشه چراغای زیر کیبرد رو روشن کرد؟ با fn و f5 امتحان کردم نشد:n13:
اگه روی دکمه F5 علامت لامپ هست لپتاپ شما بک لایت داره و گرنه ندارهنقل قول:
لپتاپ های این مدل هم تو ایران هیچکدوم بک لایت ندارن
سلام دوستان
اگه این لپ تاپ و به تلوزیون سه بعدی وصل کنیم میشه فیلم 3dدید؟
با تشکر
دوست من باید مانیتور یا TV قابلیت نمایش 3D رو داشته باشند در این صورت هر لپتاپی که کارت گرافیک مناسب و نسبتا قوی و نسبتا جدید داشته باشه میتونه این کارو بکنه.مهم نمایشگرهنقل قول:
سلام کسی اطلاعی راجع به dv6-7080 داره؟
قیمت؟
و اینکه فول اچ دیه؟
و اینکه خریدش ب صرفست؟
دوستان من از دوستمون mrg66 خریدم . آیا این لب تاب مشکلی با ویندوز 8 داره یا نه.؟؟؟ درایور اون برای 8 را از کجا بگیرم آخه ایران که تحریمه ؟؟ ممنون میشم پاسخ سریع بدید...:n16:
دوستان من این لپ تاپ را گرفتم . اول اینکه این درایو ریکاوری را که تو هارد هست چگونه کپی کنم. دوم لطف بفرمایید با ویندوز 8 مشکلی نداره درایورهاش گیر میاد. ............................یعنی کسی هست جواب من را بده؟؟؟؟؟؟؟؟:n13::n13::n13::n13::n13:
نقل قول:
HP Recovery Media Creation رو باز کن 5 عدد DVD آماده کن دونه دونه خودش رایت میزنه و فقط یک بار اجازه تهیه DVD Recovery رو میده
درایورهای ویندوز 8 هم تو سایت HP هستش بعلاوه آپدیت بایوس برای استفاده بهتر از ویندوز 8
عزیز جان اینHP Recovery Media Creation که میگید کجاست..... 5 تا دی وی دی که ویزنه ویندوز 7 با درایورهاست دیگه
شما تو منوی استارت عینا بنویسش برات میارهنقل قول:
یا HP Recovery manager رو باز کن توی قسمت Recovery Media Creation هستش
ویندوز و برنامه و درایورهای موجود تو درایو ویندوز
این را زدم. حالا یه سوال دیگه شرمنده ام :n27:.. من سیستم را ریکاوری فاکتوری کردم .. می خوام بدونم میشه هارد را پارتیشن بندی کرد و اون پارتیشن ریکاوری را پاک نکنم و ویندوز اورجینال را بنصبم .:n13:. لطفا یه کوچو لو توضیح بدید که متوجه بشم:n02::n16: میشه با سی دی بوتیبل هاردش را پارتیشن بندی کنم بعد با ریکاوریش ویندوز اورجینال نصب کنم.شرمنده انقدر سوال میکنما:n06:
من خودم اول Recovery Disk رو تهیه کردم بعد 800 گیگ از درایو C جدا کردم و کردمش 2 تا درایو 400 گیگی درایوهام شد 4 تانقل قول:
حالا خواستی Recovery کنی چند تا گزینه میاد من دقیقا یادم نیست یکیش فقط درایو C رو برات برمیگردونه کاری به پارتیشن بندیت نداره
من که رفتم 8 بنصبم درایور هاشم گرفتم . خبرش را میدم... با تشکر:n06:
چشمتون روز بد نبینه زد حال شد برام.:n01: ویندوز 8 نصبیدم.
تاچ پدش خوب کار نمیکنه با اینکه آخرین ورژن درایورش را گرفته بودم.:n06:بلوتوس را هم که میخواهد نصب کنه میگه نت فریم ورک 2 بنصب:n01:
بچه ها میگم این اچ پی چرا اینطوریه اصلا انگار نه انگار که کلی قطعات توپ روشه ها من پی سی کر تو دو دارم زودتر ویندوز توش بالا میاد تا این اچ پیه . هر وقت اچ پی دیدم همینطوری بود سرعتش پایین اما تا دلتون بخواد جون سخت (آخه دست بدترین آدما دیدم جون سالم به در برده):n02:
برم ببینم این نت فریم ورک که میگه کجا میشه پیدا کرد:n13:
دوست عزیز خود HP تو سایتش نوشته قبل از نصب 8 باید بایوس رو آپدیت کنیدنقل قول:
من 800 گیگ از هاردم پره کلی هم اطلاعات و برنامه نصب شده رو C دارم به سرعت برق و باد لپتاپ میاد بالا!!!
من تمام آپدیت ها را گرفتم حتی بایوس :n05:که وقتی 8 نصب شد اون را نصب کردم وسیستم ریستارت شد و بایوس هم آپدیت شد.:n01:..1کجا مشه وژن آپدیت بایوس را دید ؟ :n13: 2 مال شما ورژن چند است؟ :n13: 3 ویندوز 8 شما تو چند ثانیه از وقتی که روشن میکنید تا وقتی که کاملا بیاد بالا طول میکشه؟ :n29:
جواب 1 را پیدا کردم ماله من F.22 ورژن بایوسمه..و 19 ثانیه طول میکشه تا توی دسکتاپ.منتظر جوابتون هستم
مال من آخرین ورژن بایوس هست دیگه از سایت اچ پی گرفتم