آقا این سمت چپ کیبورد لپتاپ من خیلی رو اعصابمه...دیگه دکمه هاش داره چق چق میکنه...خواستم ببینم من که شهرستان زندگی میکنم(کرمانشاه ) و لپتاپمو از تهران گرفتم باید اینو بدم کجا واسه گارانتی؟
Printable View
آقا این سمت چپ کیبورد لپتاپ من خیلی رو اعصابمه...دیگه دکمه هاش داره چق چق میکنه...خواستم ببینم من که شهرستان زندگی میکنم(کرمانشاه ) و لپتاپمو از تهران گرفتم باید اینو بدم کجا واسه گارانتی؟
اقا راهی هست که بشه صفحه نمایش LCD و LED رو از رو مشخصاتشون از همدیگه تشخیص داد؟
دوستان من امروز رفتم کمتر از 2350 گیر نیاوردم
هر جا 2250 بود میگفتن تموم کردیم حالا نمیدونم واقعا نداشتن یا میخوان گرون کنن
میرم سمت hp
فقط یه مشکلی که هست اینه که گرافیک 650 فریم کمتری میده
گفتم که 2250 خیلی خوب بهتون گفتن :31:نقل قول:
بله متاسفانه فریم کمتری میده گرچه فک کنم که شنیدی که میگن در حد 10-15 درصده ولی این لیستو ببینین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونین فقط تیک 2 گزینه 660M و 650M رو بزنین و بعد restrict کنین که بهتر نتایج رو بفهمین. اون موقع بیشتر متوجه میشین که حتی همون 10-15 درصد واسه خیلی از بازی ها میشه تفاوت در روون بودن بازی (سبز رنگ) و لگ دار بودنش (زرد رنگ) یا به عبارت دیگه با همین 660 میتونین خیلی از بازی هارو روون بازی کنین ولی با 650 نمیشه
زفیق شما با SSD چند گرفتی؟ از سرعتش راضی هستی؟ میتونی یه تست ازش بگیری؟ مثلا با HD Tune
بپرسید شاید پیدا بشه من خودم 2250 خریدم
بلهنقل قول:
گرفتم 2550. سرعتش عالیه.
ویندوز 7 با نصب تموم درایور ها ولی بدون نصب هر برنامه ی جانبی 12-13 ثانیه طول میکشه بوت کامل شه و 6 ثانیه هم طول میکشه خاموش شه
من که از سرعتش راضیم
به همه توصیه می کنم SSD دارشو بگیرن. بلوری اونچنان که فکر می کنین کاربرد نداره
تستم به زودی می گیرم
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه ممکنه آدرس مغازه ای رو که خریدین رو برای منم پ. خ کنین، خیلی ازتون ممنونم.
دیشب قیمت گرفتم پاساژ ایران 2290
بدون ssd
دلار و یورو رفتن بالا اگه انبارای سازگار خالی شه و منتظر دور بعدی واردات Y580 باشین مسلما با قیمت روز دلار وارد کشور میشه احتمال میدم تا 100 تومن گرون شه
دوستان اگه با کابل hdmi لپتاپو ب مانتیتور وصل کنیم اون وقت صدا از لپتاپ در میاد یا از مانیتور؟؟؟
4 سالی میشه که LCD ها کلا نیستن. فکر کنم آخرین LCD بازار رو من خریدم :31:نقل قول:
مال من ب صورت پیش فرض صداش رفت رو مانیتور که با توجه به اینکه مانیتورم اسپیکر نداش یعنی بی صدا شد!نقل قول:
ولی رفتم تو یsound manager و Speaker رو set default device کردم تا صدا از سیستم پخش بشه
اقا برنامه خوب برای camera لپ تاپ چی پیشنهاد می کنین؟
من cyberlink youcam رو نصب کردم ولی چرت بود سریع پاکش کردم
اخه چرا نباید یه برنامه پیش فرض واسه دوربینش داشته باشه؟
چرا مگه cyber link چشه
اولا که کرکشو پیدا نکردم
دوما اگه رزولیشنو عکس رو توی Setting می بردم بالا تصویر invert میشد
نصف قابلیت هاشم واسم کار نمی کردن وقتی روشون کلیک می کردم به جاش یه صفحه اینترنتی به صورت پاپ-آپ به جاش واسم باز میشد (که فک کنم واسه همون کرک نبودنشه ولی خب کرکشم پیدا نکردم)
سلامنقل قول:
من وقتی Y560 خریدم روش YouCam بود و درست هم کار میکرد. اینم لینک دانلودش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مرسی
این نسخه رو رفتم واسه دانلود
قفط چه طوری این برنامه به صورت اورجینال رو لپ تاپتون بوده؟ منظورتون روی DVD لپ تاپ هست یا ویندوز اورجینال داشته؟
روی ویندوز اورجینال کلی برنامه Trial نصب بود. مثل بقیه لپ تاپ ها. ولی تا جایی که یادمه برنامه کامل کار میکرد و پیغامی برای اکتیو و فعالسازی به من نداد.(شاید هم در طول مدت تریال بوده) افکت های جالبی هم داره این برنامه. که میشه توی سایتش افکت های بیشتری هم دانلود کرد.نقل قول:
این نسخش همه امکاناتش کامل کار می کردنقل قول:
ممنون
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،ممکنه آدرس مغازه ای رو که Y580+SSDخریدین رو برام پ. خ کنین، ممنونم.
پ.خ شد ذوست عزیزنقل قول:
واسه همه پ.خ کردم دوستان. امیدوارم اگه قسمت شد و خریدین از لپ تاپتون راضی باشین :46:
دو جا تهران تلفنی قیمت کردم یه جا 2390 یه جا هم 2400 بود البته بدون ssd :41: به نظر شما می ارزه بگیرم یا صبر کنم؟ آقا ssd دارش آدرس(تلفن داشتین چه بهتر) دارین برای ما پ.خ کنید، تشکر :)
الله اکبر!!!از اون زمان که من خریدم 200 تومن گران شده!!!
به نظرم اگه تا یه سال دیگه لازم نداری نخر...اما اگه لازم داری بخر چون دوباره گرون میشه...این دلار تا سال دیگه بعیده ارزون بشه....
دوستان ما يك y580 گرفتيم ويندوز سون نصب كرديم جاي حروف فارسي در كيبورد جا به جا هست . فروشنده هم ميگفت اين نسخه امارات هست اينطوريه . آيا راه حلي براي اين مشكل مسخره نيست؟
از لحاظ سخت افزاری که نه ولی ویندوز 7 رو اگه زبان فارسیش رو نصب کنین کیبورد درست رو واستون نصب می کنه. منتها جای بعضی از حروف مثل ((گ)) یا ((ظ)) یا ((پ)) رو باید یادتون باشه دیگه.نقل قول:
از دوستان کسی با کانفیگ SSD قیمت گرفته؟ چند قیمته الان؟ اگه دوستی قیمت گرفته ، پیلیز تلفن و آدرس فروشنده پ.خ . صبر کنیم تا فول اچ دیش بیاد یا همینو بخریم؟
سلام کارت گرافیک GTX660 رو به 306.23 آپدیت کردم حالا توی ریتینگ ویندوز و 3D mark گرافیک اینتل رو امتیاز میده
چیکار کنم که به GTX660 امتیاز بده؟؟؟
سلام
بالاخره بعد از کلی تحقیق و سوال و جواب رفتم Lenovo Y580 Full HD رو با کانفیگ core i7 با یک ترا بایت هارد و بلوری گرفتم.به پول مالزی 3400 رینگیت شد.(به پول ارز آزاد هر رینگیت 750 تومن میشه2550000 تومن) لپتاپ خوب و خوشگلیه.من با قیافش خیلی حال میکنم همچین مردونست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه مشکل داره که کمی آزار دهندست.رو خود لپ تاپ Windows 7 Home Premium نصب بود.اومدم ویندوز کرک شده ultimate نصب کردم رو هارد یه فضای 25 گیگ هم برای فایل های لنوو گذاشته بود واسه همین وقتی وبندوز رو نصب کردم حجم گرفته شده بدون نصب برنامه 40 گیگ شد!!!!!!!!
درایور تاچپد هم خیلی افتضاح طراحی شده!!!!!گاهی کرش میکنه و موس میپره!!!!!درایور گرافیک Geforce هم فقط رو سایت لنوو هست.رو سایت خود Nvidia این مدل اصلا درایور نداره!!!!!
ولی سرعت دستگاه عالیه.واقعا خوب ساخته شده.رو بدنه لک دست زود میمونه.هیت سینک مسی خیلی قشنگش کرده.جلوه جالبی به موضوع داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان برای امتحان ویندوز 8 روش نصب کردم.سرعت بوتش عالیه. 10 ثانیه!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی چون درایور هاشو برای ویندوز 8 نساختن عملا فعلا کار نمیده و بدرد نمیخوره اما محیط قشنگی داره.هرچند پلتفورمش مثل بقیه ویندوز هاست و تکراریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان در شرف نصب لینوکس اوبونتو هستم تا اونم تست کنم.اگه همه جوره جواب بده روش میمونم تا تستش کنم.
از خریدم خیلی خیلی راضیم.فقط امیدوارم درایورهاشو زود آپدیت کنن تا همه جوره کامل شه.هنوز هیچ بازی روش تست نکردم.باید لینک سالم پیدا کنم و دانلود کنم.
من کارت گرافیکو آپدیت کردم نمره ی ویندوز کمتر شد:) قبلا 7.2 بود کارت گرافیک الآن شده 6.9
بچه ها اون برنامه ای که وقتی رو ترک پد با دو تا انگشت میکشی چپ یا راست صفحه دسکتاپ میره چپ و راست و اپلیکیشن های دیگه میاد چیه؟برای من رو وین ارجینال نصب بود.الان پاک شده و اسمشم نمیدونم ولی برام جالب بود.یه سوال دیگه اون دکمه کنار پاور که عکس پیکان دوار داره چیه؟:31:میبخشید اگه این سوالم چرت بود.هنوز بهش دست نزدم چون نمیدونم چیه:46:
بچه ها هر کی قیمت خوب سراغ داره به ما هم بگه.من دو روزه همین جا از 2-3 نفر پرسیدم ولی تا الان هیشکی جواب نداده!
فردا می خوام بخرم جون من زود واسه ام ب پ.خ ید!
ممنون
محل back up رو مشخص میکنه...نقل قول:
دکمه Recovery هست وقتی کار میکنه که برنامه Lenovo OneKey Recovery نصب باشه. که من ازش استفاده نمیکنم از آکرونیس استفاده میکنم. شما هم چون ویندوز جدید ریختی پس الان نصب نیست.نقل قول:
سلام کارت گرافیک GTX660 رو به 306.23 آپدیت کردم حالا توی ریتینگ ویندوز و 3D mark گرافیک اینتل رو امتیاز میده
چیکار کنم که به GTX660 امتیاز بده؟؟؟
آقا ویندوز 8 سرعتش عالیه.خیلی با ویندوز 7 فرق نداره از نظر ظاهر کلی در دسکتاپ.
از سیستم های لینوکسی Ubontu و Mint و Suse رو هم نصب ردم که متاسفانه در هر سه اونها درایور های مختلفی شناسایی نشدن.
خلاصه اینکه مجبور به برگشت به ویندوز 7 شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما خدایی تو سرعت ویندوز 8 عالی بود و تو زیبایی اوبونتو معرکه بود.
خواستم تجربه یک هفته ایمو با شما در میون بذارم تا لااقل فعلا سراغشون نرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جز خستگی چیزی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه کول پد مناسب برای این لپ تاپ معرفی کنید لطفاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
306.23 که نصب کردین بتا هست درسته؟نقل قول:
واسه منم همین طوره. چون اخرین ورژن 306 هست که بتا هست. واسه همین باشه فکر کنم. همون ورژن 300 یا 295 رو نصب کنیم فکر کنم بهتر باشهنقل قول:
تاچپد منم همینطوریه. باید یه بار با دکمه Fn+F6 (اگه اشتباه نکنم) تاچپدو خاموش روشن کنین که درست شهنقل قول:
در مورد درایور هم اونجا یه تیک هست که توی Search سایت nVidia ورژن های یتا هم واستون بیاره. اون تیک رو که بزنین آخرین ورژن بتارو میاره واستون
دمت گرم دادا مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من کول پد n8 که تقریبا بهترین کول پد هست روبهتون پیشنهاد میدم. تو ایران 55 تومنه ولی مسلما تو مالزی فرق فوکوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من از هر فروشنده ای پرسیدم گفتن سیستم کولینگ Y580 جز بهترین هاست که کولپد انچنانی احتیاجی نداره. با این حال من خودم برای انجام دادنبازی های سنگین فکر می کنم یه کولپد لازم باشه
الآن دیگه بتا نیست:) نسخه ی رسمی 306 روز 13 سپتامبر( سه روز پیش ) رو سایتشون قرار گرفت....نقل قول:
یعنی هیشکی نیست به ما یه فروشنده ی با انصاف معرفی کنه!!؟ :(
من ظهر دارم می رم بخرم جون من تا اون موقع اگه کسی سراغ داره واسه ام پ خ کنه!
ویرایش:
بچه ها دستم به دامنتون الان رفتم چند جا رفتم قیمت کردم.همشون حرف از 2400 تا 2450 می زنن! تازه واسه مدل بدون SSD !!!! :O
whitewolf نمی خوای جواب مارو بدی!؟ :(