سلام !
هر تیم در حد شخصیتش روزنامه هاش براش می نویسن انگار ...
کسی خبری از رونالدو نداره ؟:دي منظورم اینه که مصدومی چیزی نشده باشه ...
بازی بعدی کیه ؟
ایفون ۵ ه دست اوزیل ؟:دي
Printable View
سلام !
هر تیم در حد شخصیتش روزنامه هاش براش می نویسن انگار ...
بازی بعدی کیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مصدومیتش جدی نبوده. به بازی روسیه-پرتغال میرسه احتمالا".
"Raul injured himself today, while Ronaldo (shoulder strain) and Pepe (thigh strain) had their first training of the week, and we'll take a decision (on their availability to play) tomorrow," said Bento
شنبه 29 مهر : رئال مادريد - سلتاویگو __ ساعت 19:30نقل قول:
بازی بعدی کیه ؟
داور : کلوس گومز (داور بازی رفت سوپر کاپ)
آره لامصب :دينقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل – برزیل در دیداری دوستانه شش بر صفر عراق را در سوئد شکست داد. کاکا هم در اولین دیدار ملی خود پس از بازگشت به سلسائو گل زد.
اسکار در دقایق 22 و 27 روی پاسهای نیمار و کاکا دروازه نور صبری را باز کرد.صبری و تیر دروازه به کمک عراق آمدند تا شکست درنیمه اول سنگینتر نشود. اما کاکا در دقیقه 48 با ضربهای سنگین گل سوم تیمش را زد. هالک در دقیقه 56 با ضربه ای که به بازیکنان حریف برخورد کرد گلزنی کرد.نیمار در دقیقه 76 با شوتی دیدنی گل پنجم را زد و در نهایت لوکاس مورا از گوشه محوطه جریمه در دقیقه 80 گلزنی کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فابیو کاپلو سرمربی ایتالیایی تیم ملی روسیه در صحبت هایی اعلام کرده که آرزو داشت تا مصدومیت کریستیانو رونالدو جدی تر می بود تا امشب نمی توانست در مصاف تیم ملی پرتغال مقابل روسیه حضور یابد.
پیش از این ابهاماتی درمورد سفر رونالدو همراه با کاروان تیم ملی پرتغال به روسیه وجود داشت ولی این طور به نظر می رسد که رونالدو از بند مصدومیت از ناحیه شانه که در بازی ال کلاسیکو گریبانگیر او شده بود، رها شده.این روزها رونالدو در اوج روزهای فوتبالی اش است و حالا کاپلو اعلام کرده که اگر رونالدو دراین بازی نبود، تیمش کار اسان تری داشت. کاپلو در صحبت هایی درروز 5شنبه به خبرنگاران گفت:« راستش را بخواهید من امیدوار بودم که مصدومیت رونالدو جدی تر باشد. اگر او بازی نمی کرد، کار دفاعی برای ما خیلی آسان تر می شد.»
این درحالی است که فابیو کاپلو در تابستان جانشین دیک ادووکات شد و حالا امیدوار است که تیمش بتواند در بازی امشب مقابل تیم پرتغال که تا نیمه نهایی یورو2012 پیش رفت به نتیجه مطلوبی برسد . کاپلو ادامه داد:« پرتغال تیم تراز اولی است و جمعه شب یک بار دیگر به دنبال آن خواهیم بود تا با پیاده سازی برنامه های تاکتیکی مان مقابل آنها قرار بگیریم. متوقف کردن رونالدو همیشه خیلی سخت است. همه تیمها برای مهار او تلاش می کنند ولی این کار آسانی نیست. ما تلاش می کنیم تا با حداکثر توانمان بازی کرده و توانایی های او را خنثی کنیم.»
این عکس مربوط به دورانی است که مورینیو در تیم بارسلونا مترجم بابی رابسون سرمربی افسانه ای این تیم بود و گواردیولا از بازیکنان جوان این تیم محسوب می شد!!!!
زنده باد بزرگترین مربی تاریخ فوتبال...ژوزه مورینهو کبیر...
لایکنقل قول:
خیلی قشنگه
مررسی
ندادن توپ طلا به رونالدو جنايت است
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اعطاي جايزه مرد سال اروپا را به مهاجم بارسلونا همچون جنايت ميداند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از آبولا، به باور کارشناسان، رقباي جدي براي کسب عنوان بهترين بازيکن فوتبال دنيا در پايان سال جاري ميان کريستيانو رونالدو و ليونل مسي خواهد بود.
به گزارش فارس،ژوزه مورينيو، سرمربي رئال مادريد در اين مورد نظري خاص و بحثانگيز دارد. وي در تازهترين اظهار نظر خود به انتخابکنندگان هشدار داده به اعجوبه آرژانتيني کاتالانها اين عنوان را ندهند زيرا هموطن و شاگردش در رئال، بيشترين استحقاق را براي احراز اين عنوان دارد.
وي گفت: اگر کريس مرد سال نشود و بخواهند براي چهارمين مرتبه عنوان بهترين بازيکن دنيا را به مسي بدهند، اين کار مثل جنايت خواهد بود. نمي توان گفت رونالدو بهتر است يا مسي آنچه مسلم بوده، اين نکته است که گويي هيچ يک از اين دو به کره زمين تعلق ندارند.
مورينيو افزود: اگر هر دو اينها، بهترين بازيکنان دنيا هستند، چرا بايد يکي (مسي) چهار بار و ديگري (رونالدو) فقط يک بار برگزيده شوند؟ فکر ميکنم براي انتخاب بهترين بازيکن، همه راهها به کريس ختم شود.
اين اظهارات در حالي از سوي مربي کهکشانيها مطرح مي شود که دو مدعي کسب عنوان فوق، عملکرد خيرهکنندهاي از خود به جاي گذاشته اند. مسي در فصل گذشته در 37 بازي 50 گل در رقابتهاي باشگاهي زد. رونالدو هم 46 گل به نام خود ثبت کرد.
مورينيو ادامه داد: اگر رونالدو امسال صاحب توپ طلا نشود، احتمالا به اين خاطر است که چهرهاش زياد مهربان نبوده و در زمين با هم تيميهايش بحث و جدل ميکند. در حالي که مسي خوب بلد است مقابل دوربينها چهره خوبي از خود ترسيم کند.
انتخاب بهترينها در پايان سال جاري ميلادي انجام خواهد شد.
واقعا مثل جنایته اگه بازم مسی بشه!!!
همون پارسال برای همه بسه که الکی الکی حق هم تیمی هاشو خوردن و توپ طلا رو دادن به مسی...
همون سال بسه که حق وزلی اسنایدر رو خوردن توپ رو دادن به مسی...
اگه به پلاتینی باشه...امسال هم حق کریس رو میخوره و میده به مسی...
آقا...یه سوال...این پلاتینی تا کی قراره رو کار باشه؟؟چرا نمیره کنار؟؟؟
اتلتيکومادريد فالکائو را به رئال نميدهد
يک روزنامه چاپ اسپانيا نوشت: ممنوعيت انتقال بازيکن ميان دو تيم شهر مادريد کماکان به قوت خود باقي است و مهاجم کلمبيايي اتلتيکو به رئال محلق نخواهد شد.
-------------------------------------------------------------------------------
به نقل از آس، در روزهاي گذشته دو موضوع در ارتباط با اين دو تيم شهر مادريد در رسانهها گزارش شد. اولين نکته برداشته شدن قانون ممنوعيت انتقال بازيکن ميان رئال و اتلتيکو بود. گزارشهاي منتشر شده عنوان مي کردند از چندين سال قبل، دو باشگاه با هم قرار گذاشتند بازيکني بين يکديگر مبادله نکنند.
به گزارش فارس،دومين نکته که به موضوع قبل ارتباط داشت، انتقال قريب الوقوع رادامل فالکائو از اتلتيکو به رئال بود.
در اين ارتباط مقامهاي تيم دوم مرکز اسپانيا، از جمله ميگوئل آنخل گيل، رئيس باشگاه در چند مصاحبه اظهار داشتند قانون ممنوعيت فوق همچنان به قوت خود باقي است و بر اين اساس بحث واگذاري گلزن خارجي اتلتيکو به رئال به هيچ وجه مطرح نيست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]+
سایت گل- قرار بود ال کلاسیکوی یکشنبه شب به یک سوال اساسی پاسخ دهد؛ "چه کسی برنده توپ طلای امسال خواهد بود؟" اما نمایش خیره کننده مسی و رونالدو و نبرد پایاپای آنها نه تنها پاسخ روشنی برای این سوال به دست نداد، که بیش از پیش تردیدها در مورد برتری یکی از این دو بر دیگری را افزایش داد. حتی باعث شد تا بسیاری برای اولین به این فکر بیفتند که امسال دو توپ طلا در نظر گرفته شود تا درخشش هیچ یک از این دو بازیکن به هدر نرود. پیشنهادی که البته با توجه به سیستم رای گیری برای اهدا توپ طلا، تقریبا غیرممکن است. در این رای گیری که سرمربیان و کاپیتان های تیم های ملی به همراه روزنامه نگارانی از سراسر دنیا در آن شرکت دارند، هر نفر می تواند به سه نفر رای بدهد که به ترتیب، 5، 3 و 1 امتیاز به آنها تعلق می گیرد. با توجه به این شرایط، احتمال اینکه رای ها طوری تقسیم شود که مسی و رونالدو به یک اندازه رای بیاورند، تقریبا صفر است. اما چرا شانس مسی بیشتر است؟
شاید اگر توپ طلا هنوز هم تنها توسط مجله فرانس فوتبال اهدا می شد و نفر برتر تنها با رای روزنامه نگاران انتخاب می شدند، نمی شد به راحتی در مورد برنده نهایی اظهار نظر کرد اما ادغام این جایزه با انتخابات بازیکن سال فیفا و ورود مربیان و کاپیتان های تیم های ملی سراسر دنیا در انتخابات، شرایط را کمی متفاوت کرده است.
سابقه جوایز فیفا و رای هایی که داده شده، نشان می دهد بسیاری از مربیان و کاپیتان هایی که در این رای گیری حضور دارند، اطلاع دقیقی از شرایط روز فوتبال دنیا ندارند و آرا آنها به شدت تحت تاثیر سابقه فردی بازیکن و علاقه شخصی خود آنهاست. برای مثال در رای گیری سال گذشته، کاپیتان تیم ملی "بروندی" به هیچ یک از سه نامزد اصلی، مسی، رونالدو و ژاوی رای نداده بود و در مقابل، نیمار، آبیدال و بنزما را به عنوان نفرات منتخب خود انتخاب کرد؛ یا کاپیتان تیم ملی پاکستان تنها به یک نفر رای داد؛ توماس مولر! معمولا چنین رای های "پرتی" در بین روزنامه نگاران دیده نمی شود؛ در حالی که تقریبا در تمام دوره های بهترین بازیکن سال فیفا، چند نمونه از آنها می دیدیم. (یکی از معروف ترین رای ها در انتخاب بازیکن سال فیفا، رای سرمربی تیم ملی مالدیو در انتخابات سال 1995 است. او در حالی به مارکو فن باستن، ستاره تیم ملی هلند، رای داد که او به دلیل مصدومیت شدید از 3 سال قبل فرصت بازی پیدا نکرده بود!)
این مسئله در توپ طلای سال 2010 نیز کاملا به چشم آمد. در آن سال اسپانیا قهرمان جهان و اینتر قهرمان چمپینزلیگ شد و انتظار می رفت توپ طلا به یکی از ستاره های این دو تیم، ژاوی و اینیستا یا وسلی اسنایدر که با هلند به فینال جام جهانی هم رسیده بود، اهدا شود اما در کمال ناباوری، مسی برای دومین سال پیاپی این جایزه را به دست آورد و اسنایدر حتی در بین سه بازیکن نهایی نیز قرار نداشت. در حالی که اگر توپ طلا تنها براساس نظر روزنامه نگاران که در طول سال به طور دائم شرایط بازیکنان را زیر نظر دارند، اهدا می شد، اسنایدر با 320 امتیاز، بالاتر از اینیستا (313) و ژاوی قرار می گرفت.
با توجه به این شرایط و همچنین محوبیت رسانه ای بیشتر مسی، در حال حاضر، این احتمال که او برای چهارمین بار برنده توپ طلا شود، بیشتر از اهدا دومین توپ طلا به رونالدو است. البته هنوز سه ماه دیگر باقی است و شاید تا آن زمان یکی از این دو ستاره به نفع دیگری کوتاه بیاید؛ هرچند با توجه به آنچه در ال کلاسیکو دیدیم، بعید است مسی و رونالدو به این زودی بخواهند میدان را به حریف واگذار کنند.
من نمیدونم به چه بهونه ای میخوان رونالدو رو انتخاب نکنن، هرچند طبق شواهد اصلاً شیوه انتخاب بهترین بازیکن اشتباه هست.
وقتی مسی جام میبره، انتخاب میشه، میگن جام برد، اما رونالدو فقط گل زد!
وقتی مسی گل میزه و رونالدو جام میبره، میگن باید مسی انتخاب بشه چون گل زیاد زده!
دلیلش نحوه توزیع رای هاست.نقل قول:
یک سری افراد بر اساس جام های برنده شده رای می دن، یک سری افراد بر اساس درخشش فردی (که گل زدن در اون بسیار مهمه). سال 2010 افرادی که بر اساس جام می خواستن رای بدن رای هاشون بین ژاوی، اینیستا (قهرمان اسپانیا + جام جهانی) و اشنایدر (قهرمان ایتالیا + جام باشگاه ها) تقسیم شد، و این باعث شد رای افرادی که بر اساس درخشش فردی میدن (مسی) تاثیر زیادی پیدا کنه. مسی فقط با 22 درصد امتیاز برنده شد، ولی اینیستا و ژاوی و اشنایدر هر کدوم 17، 16 و 14 درصد رای آوردن. قطعا اگه در اسپانیا یک کاندید داشت (ژاوی یا اینیستا) و اشنایدر از هلند، مسی انتخاب نمی شد و یکی از این دو (احتمالا اون اسپانیایی) برنده می شد. اگه هلند قهرمان می شد اشنایدر برنده می شد، ولی شانسی بود که مسی آورد.
امسال هم قضیه برای رونالدو پیچیده است. رونالدو شخصا سال پر جامی رو پشت سر نگذاشت (فقط قهرمان اسپانیا)، خب پیرلو هم با یووه بعد از 10 سال قهرمان ایتالیا شدن و فینالیست یورو هم شدن. دروگبا چلسی رو قهرمان اروپا کرد، داوید سیلوا و اگرو با من سیتی فوق العاده بودن و بعد از چند دهه قهرمان شدن. بازیکن های اسپانیایی مثل کاسیاس و اینیستا هم که هستن، نیمار در برزیل رو هم نباید فراموش کرد. کسی بخواد صرفا بر اساس جام انتخاب کنه رقیب برای رونالدو زیاده و باز هم احتمالش خیلی زیاده این رای ها طوری پخش بشن که تاثیر اساسی رو دوباره مثل سال 2010، رای های شخصی و صرفا بر اساس بازی بازیکن ها در نهایت سرنوشت ساز بشن که دوباره شانس مسی بیشتره.
سیستم بهینه نیست (من سیستم قبلی، جدا بودن بهترین بازیکن فیفا و Ballen d'Or رو مناسب تر می دونستم)، ولی واقعیت قضیه اینه. من امسال هم مسی رو شانس اول می بینم به دلایل بالا.
کلا به نظر من هم این سیستم انتخاب بازیکن ایراد هایی داره که الان به واسطه نزدیک بودن فاصله دو ستاره پرطرفدار و با سطح فنی شدیدا بالا، داره خودش رو قشنگ نشون میده (خصوصا از زمان مرج شدن توپ طلا فرانس فوتبال با جایزه سال فیفا)...
از مسئله سالی بودنش که جدایی از سبقش و نمادین بودنش برای ورود به سال جدید، واقعا با توجه به فصلی بودن لیگ های معتبر و انجام تورنومنت های مهم در فصل تابستان، عجیبه، بگیریم تا انتخاب توسط کاپیتان و مربی های تیم هایی که حتی اگه اطلاعات بالا داشته باشند و سلیقه محور نباشند، خیلی راحت میشه اونا رو متهم کرد به عدم شناخت و سلیقه محوری. فکر کنم سر انتخاب سال 2010 هم این موضوع رو تو تاپیکی اتفاقا با حضور آرمان جان بحث کردیم.
در اینکه مسی، رونالدو، ژآوی و.... فوق العادن و در سطح بالایی هستند شکی نیست... اما توپ طلا هم جایزه کوچکی نیست، ورود ایراد به سیستم دقیقا کمک میکنه به لوس شدن این جایزه... چیزی که برای نمونه به نظرم در سال 2010 برای اسنایدر و ژاوی رخ داد.
الان در سر انتخاب مسی و رونالدو حتی یک رای با دید علاقه و سلیقه ای باشه تا دید فنی و عملکردی به سال 2012، واقعا حق یکی از این دو بازیکن نادیده گرفته میشه. همونطور که گفتم نزدیکی دو رقیب به هم این ایراد رو پر رنگ کرده و الا تصور کنید رونالدو نبود، مسی با نیمی از گل هایی که فصل قبل زده بود، باز به عنوان بهترین بازیکن انتخاب میشد، یا اگر مسی نبود، رونالدو سال گذشته توپ طلا رو در دست داشت.
من فکر می کنم اگر نحوه انتخاب بازیکنان به کمک دیتا بیسی از عملکرد بازیکنان اعم از گلزنی و تاثیر گذار بودن در بازی و پیروزی و کسب جام و غیره تهیه میشد و در کنارش ضریبی هم به نظر کاپیتان ها و مربیان یا خبرنگاران ورزش اختصاص داده میشد، اینقدر هم حرف و حدیث ایجاد نمیشد که فرضا کاپیتان کشور خودمون، به بارسلونا علاقه داره و یا مثالهایی مشابه این.
تو یه مثال لوکال تر دیگه الکلاسیکو اخیر که نبرد تن به تن بود نشونو داد همه چیز رو که رونالدو و مسی شدن 2-2 مساوی! خوب هر کسی بیاد به رونالدو رای بده باید در نظر بگیره مسی رو نادیده گرفته و بالعکس.
به نظر من جیزی که شانس مسی رو بیشتر از رونالدو میکنه پیشینه انتخاب شدنش در سه دوره قبله. هر چند عادلانه اینه که هر دوره رو جدا سنجید، اما خوب یا بد، از تئوری تا عمل خیلی فاصلس... من شانس هر دو رو 50-50 میدونم و سوای از اینکه کدومشون برنده میشن، خوشحالم که در دوره ای هستم که ستاره هایی مثل رونالدو و مسی تو مستطیل سبز هستند.
بله دقیقاً این سیستم هست که مشکل داره.نقل قول:
از اونجایی که رای ها سلیقه ای هست تا بیشتر از رو آنالیز باشه، به عقیده من هم شانس انتخاب مسی بیشتر هست، فقط به خاطر کرکتر بهتری که داره. به شخصه معتقدم همین طرفداری های مورینیو باعث میشه رای رونالدو کمتر بشه،چون خیلی ها از مورینیو بدشون میاد و "از رو دشمنی با اون هم که شده به رونالدو رای نمیدن".
ضمن اینکه میشه به بعضی از مثال هات خرده گرفت، مثلاً سطح لالیگا و سرا آ ، انصافاً یکی نیست. فکر نکنم اصلاً نیاز به توضیح باشه که چرا. یا از اونطرف عملکرد خوب رونالدو تو یورو رو فراموش نکنیم. کلاً هم تیم پرتغال خیلی خوب کار کرد و اکثراً معتقداً تنها تیمی که جلو اسپانیا خوب و "زیبا" ایستادگی کرد همین پرتغال بود. رونالدو الان حتی تو ال کلاسیکو هم واسه خودش رکوردی داره (گلزنی در 6 ال کلاسیکو متوالی).
به نظر من این عنوان بهترین بازیکن جهان دیگه ارزش و اهمیتی نداره
چون معیار انتخابش سلیقهی مربیا و کاپیتاناس و دیگه عملکرد تاثیری توش نداره
یه زمانی زیدان بر اساس لیاقتی که داشت این عنوان رو کسب میکرد
ولی الان اینیستا و اسنایدر و فورلان خوب کار میکنن جایزه رو مسی میبره که حقش نیست
حتی اگه بازیکن مورد علاقم هم این جایزه رو ببره واسه من ارزشی نداره!
واکنش کاسياس به اظهارات مورينيو
کاپيتان رئال مادريد در صفحه اينترنتي خود به اتهاماتي که اخيرا به او نسبت داده شد، پاسخ داد.
--------------------------------------------------------------------------------
ايکر کاسياس در اين چند سالي که در ترکيب رئال مادريد به ميدان رفته است، نمايش خيره کنندهاي داشته است و همواره از دلايل اصلي موفقيت اين تيم بوده است.
ايکر که حالا به بازيکني محبوب در سانتياگو برنابئو تبديل شده است و براي سفيدپوشان پايتخت اسپانيا علاوه بر کاپيتان يک نماد به شمار ميآيد، امسال حاشيههاي زيادي برايش به وجود آمده است. با اين حال او سکوت کرد تا اينکه امروز سرانجام در صفحه اجتماعي خود به سخن آمد و به اتهامات اخيري که به او نسبت داده شد، پاسخ داد.
کاپيتان محبوب سانتياگو برنابئو نوشت: در چند ماه اخير عليرغم ميل باطنيام وارد بسياري از قضايا شدم که هيچ ربطي به هم نداشتند. الان زمان آن فرا رسيده است که پاسخ دهم. اول اينکه درباره خوشحالي نکردن پس از گل کريستيانو رونالدو در دقايق پاياني مقابل منچسترسيتي صحبت کنم. من پس از گل کريس خوشحالي نکردم چرا که در آن لحظه از گلي که دريافت کرده بودم، ناراحت بودم. همه ميدانند که من پس از باز شدن دروازهام بسيار ناراحت ميشوم و نوعي احساس سردرد پيدا ميکنم. اگر در آن روز از رونالدو حمايت نکردم بايد بگويم که من از دوستداران بازي کريس هستم.
وي افزود: بعضي آمدند و من را تشبيه به گنجشکي کردند که اخبار تيم را به بيرون درز ميدهد. بايد در جواب اين افراد بگويم که من 13 سال است که در تيم بزرگي چون رئال مادريد بازي ميکنم. معتقدم که چنين سخناني اصلا عاقلانه نيست. تمام روزنامههاي ورزشي را به خوبي ميشناسم. کسي که در مورد من چنين سخناني را بر زبان راند تنها قصد سوء استفاده را داشته است.
کاپيتان تيم ملي فوتبال اسپانيا افزود: در مورد مورينيو هم بايد بگويم اگر شخصي وجود داشته باشد که بيشتر از همه براي او احترام قائل شوم،مربي است که تيم را دوباره به روند پيروزيها و موفقيتها بازگرداند. اميدوارم همه چيز به صورت خوب پيش برود. اين همان چيزي است که من ميخواهم.
خبر بد براي کهکشانيها
مدافع چپ رئال مادريد در جريان تمرين تيم ملي فوتبال برزيل از ناحيه پاي راست دچار شکستگي شد.
--------------------------------------------------------------------------------
مارسلو در جريان تمرين تيم ملي فوتبال برزيل دچار شکستگي استخوان پاي راست شد و حداقل تا پايان سال از تمرينات دور خواهد بود.
به گزارش فارس، رودريگو لاسمار، پزشک تيم برزيل در اين باره اظهار داشت: اين مدافع حداقل 3 ماه از ميدان دور خواهد بود.
تيم ملي برزيل براي برگزاري ديداري تدارکاتي مقابل ژاپن به لهستان رفته بود.
لاسمار ادامه داد: مصدوميت مارسلو ممکن است به عمل جراحي نياز داشته باشد.
اين بازيکن به اسپانيا بازخواهد گشت تا توسط کادر پزشکي رئال مادريد نيز مورد معاينه قرار بگيرد.
مارسلو نيز خاطرنشان کرد: به زودي بازخواهم گشت. ميخواهم براي رقابتهاي جام کنفدراسيونهاي 2013 که برزيل ميزبان آن است به خوبي آماده شده باشم.
تولد 24 سالگی سلطان پاس گل رئال مبارک
مخالفت بارسا و رئال با برگزاري سوپرکاپ در چين
باشگاه هاي بارسا و رئال با برگزاري ديدار سوپرکاپ اسپانيا در چين مخالفت کردند.
در جلسه اي که امروز براي تصميم گيري در اين مورد برگزار شد، نمايندگان ساير باشگاه ها و همچنين آنخل ماريا ويار، رئيس فدراسيون فوتبال اسپانيا، از اين طرح استقبال کردند.
در اين نشست که در مادريد برگزار شد، همه باشگاه ها به طور جداگانه نظرشان را در باره برگزاري ديدار سوپرکاپ اسپانيا در چين اعلام و با آن موافقت کردند و تنها نمايندگان بارسا و رئال بودند که از اين طرح استقبال نکردند.
براساس گزارش راديو کاتالونيا، هنوز تصميم گيري در اين مورد انجام نشده است.
مورينيو: در برابر تاريخ رئال ناچيز و کوچک هستم
سرمربي پرتغالي رئال مادريد معتقد است که هواداران مادريد قدردانش هستند و از او تمجيد ميکنند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ژوزه مورينيو در گفتوگو با رئال مادريد تيوي گفت که حمايت هواداران را احساس ميکند و در اين باره اظهار داشت: رئال مادريد از بسياري لحاظ بهترين باشگاه دنيا است. احساس من اين است که هواداران مادريد از من تمجيد ميکنند؛ شايد همه اين کار نکنند و اين طبيعي است.
به گزارش فارس، وي ادامه داد: هر چه بيشتر مادريد را ميشناسم، بيشتر به اين باور ميرسم که آنها هواداران خوبي هستند. احساس ميکنم هواداران مادريد به من اعتماد ميکنند؛ مردم از اولين حضورم در اين شهر از همه لحاظ از من قدرداني کردهاند.
سرمربي رئال مادريد با اشاره به سابقه طولاني اين باشگاه افزود: من در برابر تاريخ رئال مادريد بسيار ناچيز و کوچک هستم. تنها يک ليگ و يک جام را با اين تيم به دست آوردم، اما باور قلبي من اين است که يک بازيکن مادريد بايد زندگياش را در زمين مسابقه بدهد.
مورينيو خاطرنشان کرد: پس از پايان ليگ، رقابتهاي يورو، تمرينات پيش فصل کوتاه و نداشتن تعطيلات، شروع فصل جديد بسيار سخت بود و بايد براي آن بجنگيم.
وي اضافه کرد: از اين که تيم اکنون به آمادگي رسيده خوشحالم؛ نميتوانم بپذيرم که براي کسب جام قهرماني ليگ قهرمانان مبارزه ميکنيم و 15 امتياز پايينتر از صدرنشين باشيم.
سرمربي رئال مادريد تصريح کرد: نکته ضروري در نيوکمپ بازگشت تيم بود. با تساوي که به دست آمد جايگاهمان در جدول تغييري نکرد، اما تيم قويتر شد.
مورينيو تأکيد کرد: پس از بازي مقابل بارسا خوشحال بودم. نه بهخاطر تساوي زيرا ميتوانستيم برنده باشيم، بلکه به خاطر بازگشت تيم.
ورزش 3
خوب ظاهرا 6 بازیکن رو برای بازی با سلتا ویگو در اختیار نخواهیم داشت.
ولی اگر مورینیو نخواد احتیاط کنه بنزما - هگواین - خدیرا احتمالا هیچ مشکلی نخواهند داشت.
در کل تو مرکز خط دفاع مشکلی وجود نداره فقط در کنار ها مشکل داریم که احتمالا از بازیکن آکادمی ناچو یا کاسادو استفاده میشه _ راموس به سمت راست میره و مرکز خط دفاعی رو واران - په په پر میکنند.
در خط حمله و مهاج نوک اگر بنزما و هیگواین به بازی نرسند جایگزین های نسبتا خوبی از تیم آکادمی داریم ، یکی از بازیکن ها خسه رودریگز هست که در حال حاضر در لیگ دوم اسپانیا با تیم رئال مادرید B آقای گل فصله تا اینجای کار + یکی از بهترین و آینده دار ترین بازیکن های آکادمی هم هست و گفته میشه مورینیو به زودی به تیم اصلی واردش میکنه.تو تیم ملی اسپاینا هم ( المپیک( شماره 10 رو بهش داده بودند و اینطور که کارشناس ها میگفتند خط حمله آینده اسپانیا رو تضمین کرده.
این اواخر یک پیشنهاد هم از یوونتوس داشته.
+
قضیه روبرتو کارلس و و اومدنش به دفاع چپ هم یک مقدار داره جدی میشه :دی
یعنی دیگه بازیکن نموند که مصدوم بشه؟! تمام Full-back ها مصدوم شدن.
لیست بلند مصدومین:
- مارسلو (۳ ماه)
- فابیو کوئنترائو
- کریم بنزما
- گونزالو هیگواین
- سمی خدیرا
- آلوارو آربلوا
مارسلو گفتند 4 ماه....7.5 میلیون هم سره مارسلو از فیفا گرفتند.
کوانترائو هم 1.5 ماه طول میکشه تا روی فرم بیاد.
کریم بنزما ظاهرا مشکلی نداره و دیروز فقط برای احتیاط تمرین نکرده سامی خدیرا هم همینطور....!
آربلوا هم 3 هفته نیست.
هیگواین هم اینطور که خودش رو صفحه توییترش گفت مشکلی نداره.
مورینیو: بارسلونا به دنبال جذب په په بود:sq_19:
اصلاعجیب نخواهد بود که در روزهای آتی بازیکن دیگری را هم از دست بدهیم. باید ببینیم که خوش شانس خواهیم بود یا نه
سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی رئال مادرید در آستانه دیدار تیمش مقابل سلتا ویگو از سری رقابت های لالیگا به این نکته اشاره کرده که سلتا ویگو 15 روز زمان داشت تا خودش را برای این بازی آماده کند و تیم او تنها یک روز زمان داشته. او در بخشی از صحبت هایش به این نکته اشاره کرد که بارسایی ها روزی به دنبال جذب په په بودند.
محتوای مخفی: دراینجا می توانید متن صحبت های آقای خاص را مطالعه کنید:
ورزش۳: ستاره پرتغالي رئالمادريد نخستين ورزشکاري است که در دنياي مجازي توانسته بيش از 50 ميليون هوادار داشته باشد. به گزارش ايسنا،هر چند اين اظهارنظر غيررسمي است ولي CR7 در وبسايت اجتماعي فيس بوک نخستين ورزشکاري شناخته شد که از مرز 50 ميليون هوادار گذشته است. چنانچه تمام افرادي که گزينه "like" را در صفحه هواداري گرانقيمتترين فوتباليست جهان انتخاب کردند، کشوري را بنيانگذاري کنند، ميتوانند بيستوپنجمين سرزمين پرجمعيت جهان باشند! رونالدو با تشکر از هوادارانش در فيس بوک گفت: "رسيدن به 50 ميليون باورنکردني است. دوست دارم از تمام آنها که از من در اين سالها پشتيباني کردهاند، تشکر کنم." او دست کم در فضاي مجازي توانسته است ليونل مسي را در دوئلي رودررو از پيش رو بردارد. مقايسه بهترين فوتباليستهاي جهان يکي از خاصترين دوئلهاي ورزشي است. درست همانند مقايسه روجر فدرر و رافائل نادال در تنيس. در دوئل مسي – رونالدو بحث بر سر گل، جام و افتخارهاي فردي و تيمي است. آخرين بار ستاره بارسا توانسته بود، رونالدو را درانتخاب بهترين بازيکن فوتبال دنيا و بهترين گلزن اسپانيا جا بگذارد ولي اين بار اين ورزشکار 27 ساله پرتغالي بود که توانست رقيب آرژانتيني خود را که 38/5 ميليون "like" را در صفحهاش داشت، جا بگذارد. ديويد بکام با 21/5 ميليون هوادار مجازي در رده سوم محبوبترين ورزشکاران دنيا ايستاده است.
حسابی شانس آوردیم که خود مورینیو مصدوم نشده و رسید به بازی با این وضع!!!! :sq_2::sq_6:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایکر کاسیاس در گفتگو با روزنامه آ.اس به بررسی مسائل مختلفی پرداخته. از بازیهای تیمش در کوپا دل ری گرفته تا انتشار اخباری درمورد احتمال انتقال فالکائو به رئال و پیغام مجازی کاسیاس برای فوتبال دوستان.متن این گفتگو را دراینجا مطالعه کنید:
نظرت درمورد انتشار ویدئویی از سوی بارسایی ها درمورد په په چیست؟
نمی دانم که به شما چه بگویم. تعجب کرده ام که بارسایی هاچنین ویدئوهایی را تهیه کرده اند. درک می کنم که آنها برای زیرنظر داشتن حریف چنین ویدئوهایی تهیه کنند ولی زیر نظرگرفتن تنها یک بازیکن، رفتارمناسبی از سوی تیمی مثل بارسلونا نیست
نظرت درمورد آلکویانو، حریف اول رئال در کوپا دل ری و احتمال رویارویی با بارسا در نیمه نهایی کوپا دل ری چیست؟
هنوز تا رویارویی احتمالی با بارسا خیلی زمان باقی است. ما باید اول خودمان را برای بازی با آلکویانو آماده کنیم. در سالهای اخیر، در مصاف با تیم های گمنام تری در مقایسه با رئال، با سختی های زیادی مواجه شدیم. بایدبرای حریف ارزش و احترام قائل شد. حریفانی مثل آلکویانو؛ چون قطعا آنها چیزی برای از دست دادن ندارند و انگیزه های زیادی برای پیروزی دارند.
برای دفاع از برخی اتهام هایی که در شبکه های اجتماعی دریافت می کنی، از شبکه های اجتماعی استفاده کردی
همه ما در شبکه های اجتماعی هستیم و زمانی رسید که تصمیم گرفتم نظرم را در مورد صحبت هایی که در هفته های اخیر مطرح شده بود، در فیس بوک اعلام کنم. زمان را مناسب دیدم. فقط می خواستم برخی نکات را اعلام کنم.
این روزها انتقاداتی به عمل می آید. نظرت درمورد این انتقادات چیست؟
تمام اینهارا باید به شوخی گرفت. باید به نظرات احترام گذاشت. هرزمان که یک انتقاد سازنده باشد، خیلی هم مثبت است. زمانی که این همه مدت در اوج هستی و به علاوه در تیمی مثل رئال هستی و پرونده خوبی را داری و تنها در یکی دو بازی نمی درخشی، همه چیز سیاه دیده می شود. من سالهاست که با اینها کنار آمده ام. همچنان کار می کنم و تلاش می کنم تا نظرات مخالف را تغییر دهم.
فکر می کنی فالکائو به رئال خواهد آمد؟
او مهاجم خیلی بزرگی است . البته این صحبت ها همه شایعه است. فقط بازیکنان تیم ما برایمان مهم هستند. ایگواین، بنزما و موراتا، مهاجمانی هستند که ما نگرانشان هستیم و می خواهیم که دراوج باشند. من کسی نیستم که بگویم که کدام بازیکنان به درد تیم می خورند و کدام بازیکنان باید به رئال بیایند.
از اینکه الگوی خیلی از مردم هستی، چه احساسی داری؟
مردم به من لطف زیادی دارند واحترام زیادی برایم قائلند. واقعیت این است که از شنیدن این صحبت ها احساس غرور می کنم. سعی می کنم تا به بهترین نحو ممکن کارهایم را انجام دهم تا مردم از بازیهای رئال و تیم ملی لذت ببرند.
تو این بازی هم گویا اسین به عنوان Full back بازی کرد.نقل قول:
مورينيو اشلي کول را ميخواهد
باشگاه رئال مادريد در نظر دارد با 6 ميليون پوند مدافع چلسي را در ماه ژانويه به خدمت بگيرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از ديلي ميرور، ژوزه مورينيو پس از اينکه مارسلو را به دليل مصدوميت از دست داد به دنبال جذب اشلي کول در ژانويه به تيمش است.
اما سرمربي سابق چلسي براي راضي کردن مدافع 31 ساله کار سختي در پيش دارد.
کول تا تابستان آينده قراردادش با چلسي به پايان ميرسد و به نظر ميرسد خودش را براي ترک استمفورد بريج آماده ميکند؛ در حالي که رومن آبراموويچ تنها با عقد يک قرارداد يک ساله با اين بازيکن 31 ساله راضي ميشود.
مارسلو به دليل شکستگي پا به مدت 3 ماه از ميادين دور خواهد بود؛ فابيو کونترائو و آلوارو آربلوا نيز ديگر مصدومان رئال مادريد هستند.
مورينيو حدود 6 ميليون پوند براي خرج کردن در ژانويه در اختيار خواهد داشت و چلسي ترجيح ميدهد از خروج کول پولي به جيب بزند؛ در حالي که پس از پايان فصل هيچ مبلغي دست اين تيم را در ازاي فروش کول نخواهد گرفت. ورزش 3
دوستان
حضور فالکائو شایعه اس کاملا؟؟؟؟
به نظرم باید یه مهاجم دیگه در تیم باشه در سبک ساموئل اتوو این سبک فوتبالیست...
ما به مهاجم هایی نیاز داریم که در بعضی شرایط خودشون بتونن برای خودشون موقعیت ایجاد کنن (البته از این نظر بنزما بهتره از هیگواین) نه فقط یه فوروارد کلاسیک و تمام کننده...
اون فصل هم ادبایور کم به درد تیم نخورد خداییش...
کلا شاید شرایطی پیش اومد نیاز به 3 فوروارد یه سیستم فوق هجومی بود...
درسته فوروارد های دیگه ای هم داریم...ولی میشه فوروارد های بهتری هم داشت خداییش...
فالکائو بازیکن خوبی هست. ولی امکان انتقالش با توجه به رابطه رئال با تیمش، واقعاً بعید هست! هرچند اگه مفت میدن، ما بدمون نمیاد:دی الان هم که یه پولی بابت مصدومیت مارسلو گیرمون اومده.نقل قول:
اما در کل، به نظر من رئال الان تیم کاملی داره، اگه قرار باشه بازیکنی بخره، بهتره یه مدافع راست خوب بگیره.
اسين: رئالمادريد براي پيروزي به دورتموند ميرود
بازيکن 29 ساله غنايي گفت که سفيدپوشان براي تساوي به دورتموند نميروند و هدف آنها کسب 3 امتياز است.
مايکل اسين تأکيد کرد که رئال مادريد به دنبال پيروزي در مسابقه اين هفته خود در ليگ قهرمانان مقابل بوروسيا دورتموند است.
قهرمانان اسپانيا 6 امتياز از 2 بازي ابتدايي خود مقابل منچسترسيتي و آژاکس به دست آوردند و قصد دارند نوار پيروزيهاي خود را مقابل قهرمان بوندس ليگا هم ادامه دهند.
اسين در اين باره اظهار داشت: بازي بسيار سختي خواهيم داشت. به هر حال ما بايد براي پيروزي مقابل دورتموند به ميدان برويم. براي کسب 3 امتياز مجبوريم بهترين بازي خود را به نمايش بگذاريم.
اسين در پيروزي مادريد مقابل سلتاويگو در پست مدافع چپ به ميدان رفت و بازيکن سابق چلسي تأکيد کرد که خوشحال خواهد شد هرجايي که مربي به او نياز داشته باشد، به ميدان برود.
وي در اين باره گفت: بايد تأييد کنم که بازي در دفاع چپ هميشه برايم کمي عجيب بوده است. به هر حال مورينيو از من خواست تا در اين پست بازي کنم و من اکنون ميدانم که ميتوانم در اين پست به ميدان بروم.
بازيکن 29 ساله غنايي مادريد خاطرنشان کرد: خوشحال ميشوم که در هر پستي که مورينيو از من بخواهد بازي کنم. وظيفه دارم براي تيم فداکاري کنم. تلاشم را ادامه ميدهم تا به تيم در راه کسب 3 امتياز کمک کنم.
رئال مادريد چهارشنبه شب ساعت 20:45 به وقت محلي در ليگ قهرمانان اروپا مقابل بوروسيا دورتموند به ميدان خواهد رفت.
همیشه بحث خرید بازیکن از اتلتیکو مادرید به ضررمون شده..... چه زمانی که فرناندو تورس می درخشید چه بازیکن فوق العاده ای مثه آگوئرو و حالا هم فالکائو!! البته شرایط فالکائو با اون دوتای قبلی خیلی فرق میکنه رامدال خودش رو به همراه هالک در زمانی که پورتو بازی میکرد اثبات کرده بود و همه از استعداد بی نظیزش کم و بیش خبر دار شده بودن. شانسه که ما داریم که تیم رقیب هم شهریمون بهترین مهاجمای جهان رو معرفی میکنه؟؟
به نقل از مارکا، کريستيانو رونالدو يا ليونل مسي را فراموش کنيد. ايکر کاسياس، سرخيو راموس را براي دريافت توپ طلاي سال 2012 انتخاب کرده است.
به گزارش فارس،کاپيتان اسپانيا رأي خود را براي جايزه بازيکن سال فاش کرد. 3 انتخاب کاسياس به ترتيب راموس، کريستيانو و ژاوي هستند. سيستم رأيگيري به هر کاپيتان و خبرنگار اجازه ميدهد تا به 3 بازيکن امتياز بدهند اولين انتخاب 5 امتياز، دومين انتخاب 3 امتياز و سومين انتخاب يک امتياز دارد.
انتخاب 5 امتيازي ايکر، راموس همتيمي وي در رئال مادريد و تيم ملي اسپانيا خواهد بود که در کنار هم توانستند قهرمان لاليگا و قهرمان اروپا با تيم ملي کشورشان شوند.
اين اولين باري است که اين دروازهبان در سيستم جديد رأيگيري فيفا که در سال 2010 براي اولين بار معرفي شد، رأي ميدهد.
راموس در موفقيت اسپانيا براي رسيدن به قهرماني يورو 2012 مهرهاي کليدي بود که يک شاهکار ديگر تيم ملي اسپانيا را معرفي کرد و ايکر بر اين باور است که مدافع متولد سويل شايسته تقديرشدن است.
اولين انتخاب کاسياس در سال گذشته کريستيانو رونالدو بود که اين بار انتخاب دوم سنگربان مادريد است. سومين انتخاب کاسياس اين بار ژاوي خواهد بود که هنوز هم با وجود اختلافات دو باشگاه در الکلاسيکوهاي سالهاي اخير يکي از بهترين دوستان او محسوب ميشود.
کاکا و کریس در کنار آسمانخراش چینی! :دي
+
پن: قد سونمینگمینگ 235سانتیمتر است، این چینی برای دیدن تمرین رئالمادرید آمده بود!
فاصله ی سر یارو با تیر عمودی دروازه رو ببینید ، کمتر از 10 سانته :دینقل قول:
اگه میشد گلر دیگه نیازی به پرش نداشت دست شو دراز میکرد توپ هارو میگرفت:sq_2:
کریس کنارش اینجوری شده ، فکر کن یکی کوتاه تر از کریس با این چینیه عکس بندازه....
اگه این خبر راست باشه فقط میتونم بگم واقعاً مسخرست و واقعاً کریس رونالدو حق داره که ناراحتی کنه.ما که نخواستیم مثل تیم های دیگه بازیکن های سوتیمون رو از کریس بهتر بدونیم ولی این دیگه واقعاً مسخرست. حتماً ده سال پیش هم ایوان هلگرا هم از رائول بهتر بود!!این همه از سیستم رای گیری بد گفتیم ولی سیستم درونی آدم ها رو نمیشه کاریش کرد! ناسیونالیستی هم حدی داره.نقل قول:
خب امشب با دورتموند بازی داریم.انصافا تیم خوبی هستند ولی جدیدا یک سری از مصدومیت ها براشون دردسر ایجاد کرده و بازیکنایی که از مصدومیت ریکاوری کردند هم زیاد آماده نیستند.از طرف دیگه تیم رئال هم توی قسمت چپ واقعا مشکل داره نمدونم بازی قبل رو دیدید یا نه ( محلی که اسین بازی میکرد) واقعا غیر قابل پیشبینی بود درسته نمره قبولی رو گرفت ولی تاحدودی جلوی یک بازیکن کناری پر تحرک میتونه خیلی راحت برامون مشکل ساز بشه.در مرکز زمین هم خدیرا از مصدومیت ریکاوری کرده ولی خوب به طبع آماده نیست ولی چاره ای جز فیکس کردنش نداریم چون بازیکن دیگه ای تو خط میانی نداریم که کنار ژابی بازی کنه به جزء اسین و خدیرا...مهاجم نوک هم به احتمال خیلی زیاد بنزما فیکس میشه با توجه به بازی قبل که استراحت کرد ولی سایر بازیکنان هم دی ماریا - اوزیل - رونالدو ، در خط دفاعی هم باز هم به احتمال زیاد واران فکیس میشه ، اگر هم نشه آلبیول میره راست راموس و په په مرکز خط دفاعی رو میبندند.
به نظر من هم خیلی پیراهن های رئال قشنگه و تیم فقط رئال چون متفاوت بازی میکنه و مثله بارسا نیستنقل قول:
من هی میگم کاسیاس تیم ملی اسپانیا خیلی بهتر از کاسیاس رئال مادرید هستش شما میگید نه...!!!!
اینقدر امشب ناشیانه توپ هارو دف میکرد(در حالی که خیلی هاشو میتونست بگیره به راحتی) تا اینکه اون گل مضحک رو خوردیم!!!!!!!!!!! :sq_10::sq_10::sq_10:
آخه اون گل بود خوردیم؟؟؟؟؟؟؟؟ :sq_4:
اینه واقعا بهترین دروازبان جهان ؟؟؟؟؟:sq_11:
من که خداییش تو این فصل با بازی هایی که از کاسیاس دیدم شدیدا ازش نا امید شدم...:sq_3:
خیلی وقتها خوب بوده(خب این چیز عجیبی نیست و کاسیاس باید خوب باشه)
ولی خیلی وقتها واقعا تاسف بار عمل کرده... :sq_14:
نمیدونم چرا از این اشتباهات تو تیم ملی نمیکنه هیچ وقت..!!!!!!!!!!!!!!!!! :sq_19:
این واقعا برام جای سواله...!!:sq_6:
تیم اصلا برنامه نداشت...
ایسن و اوزیل در حد فاجعه بازی میکردند ! په په سوتی داد ولی خوب دفاع کرد ، گل هم تقصیر جای گیری خط دفاعی بود واقعا نبود مارسلو و کوانترائو تیم رو بیچاره کرده !
به نظر من په په باعث باخت تیم شد همش سوتی میداد . کاسیاسم کاسیاس قبل نبودنقل قول:
خب اولین باخت رئال در CL هم رقم خورد.
بازی رو ندیدم، ولی هایلایت هاش رو که دیدم، هر دو گلی که خوردیم رو اشتباهات فردی بود. اولیش رو اشتباه په په، دومی هم دفع بد کاسیاس.
اما تقریباً همه گفتن که دورتموند بهتر بازی کرد! به هر حال قهرمان بوندسلیگا هست و بازی هم تو زمین خودش برگذار میشد.
مصدومین رئال هم براش گرون تموم شد، مخصوصاً مصدومیت دوباره خدیرا تو همون نیمه اول، که باعث شد نیمه زمین رو از دست بدیم.
ببینیم تو برنابئو هم میتونه اینجوری بازی کنی یا نه...