منم کنکوری 91 بودم اولش اینجور حسی داشتم ریاضی به شدت بدم میومد من تجربیات خودمو تو وبلاگ تو تالار گفتمان نوشتم همش تجربه است نباید خودت تجربه کنی چون از بقیه جا میمونی شاید به دردتون بخوره مطمئن باش که ضرر نمی کنی ادرس پایین اواتار!
Printable View
منم کنکوری 91 بودم اولش اینجور حسی داشتم ریاضی به شدت بدم میومد من تجربیات خودمو تو وبلاگ تو تالار گفتمان نوشتم همش تجربه است نباید خودت تجربه کنی چون از بقیه جا میمونی شاید به دردتون بخوره مطمئن باش که ضرر نمی کنی ادرس پایین اواتار!
سلامنقل قول:
آزمون هخای ازمایشی باعث میشه خودترو به یک برنامه برسونیو یکجورایی حس رقابت رو ایجاد میکنه ...
اینی که امسال رتبه یک تجربی توی کانون نبوده یک چیزی رو میفهمیم که ازمون رمز موفقیت نیست
خوب ومفهمومی خوندن مهم هست
البته فراموش نکنیم که بی تاثیر هم نیست.
اگر بتونی خودت رو با برنامه مثلا گاج برسونی خوب هست.
ازمون وکلا تست زنی باعث میشه شما اشکالاتت رو بفهمی در درس خوندنهای بعد حواست باشه که مثلاپاینجا میتونه مهم باشه این شکل مهمه
با تست زنی هم میشه این کار رو کرد ...
موفق باشید
اقا من امسال میرسم سوم ریاضی میخوام تو این یه ماه یکی از دو درس ادبیات و عربی رو جمع بندی و خلاصه نویسی کنم دو تا سوال دارم:
1- به نظرتون کدومو بخونم(با توجه به اینکه اصلا حوصله ندارم عربی رو بخونم ولی میگن اهمیتش بیشتره
2- چجوری بخونم؟:31:
نقل قول:
سلام
اولا سعی کنید برنامه بازی داشته باشید.تا باعث یکنواختی نشود.
فقط یک درس را مطالعه نکنید.
چون ذهن شما خسته میشود.
یک توصیه مهم این هست که نقاط ضعف خودر ا بهبود بدید.عربی رو کنار نزارید.
مثلا از لغات شروع کنید ....
موفق باشید
دوستان ببخشید این کتابای گاج سفید توضیح و جزوه هم داره؟آخه اونطور که به قیافش میاد همش تست باشه! یه توضیحی میدین؟
یه سوال دیگه...چرا بیشتر برای معرفی کتاب ، کتاب تست معرفی میکنن؟خب یکی که درسو بلد نباشه تست به چه کارش میاد:(
سلام دادا من کتاب هایی که به دردت بخوره و حتی روش های خوندشون تو وبلاگم تو بخش تالار گفتمان گذاشتم همش تجربه اس به دردت میخوره ادرسش پایین اواتارم!!!نقل قول:
بله. کتابای گاج سفید توی قسمت پاسخ تشریحی تست ها ، درسنامه داره. و درسنامه هاش مختصر و مفید هستن. یعنی نمیشه گفت یه جزوه ی کامل دارن. البته کتاب به کتاب تفاوت هایی هم دارن ، من در کل گفتم.نقل قول:
برای یاد گرفتن بعضی از درسها مثل بیشتر دروس ریاضی، تست، خیلی بیشتر از جزوه اهمیت داره. یعنی اگر یه جزوه ی مختصر و مفید خونده بشه و به جاش تعداد بیشتری تست زده بشه، تأثیر بیشتری خواهد داشت. پس واسه این درسا، جزوه ی مختصر و مفید و پاسخ تشریحی خوب، به یک اندازه اهمیت دارن.
این کتابایی هم که معرفی میشه، فقط تست نیستن. کمتر کتابی توی بازار هست که فقط و فقط تست داخلش باشه. حداقل یه جزوه ی مختصر و مفید دارن.
حالا این درسنامه های گاج سفید آدم رو گیج نمیکنه؟میتونه برای یکی که ضعیفه درس رو جا بندازه و نیازی به جزوه نباشه؟
خوب نمیشه که برای همه ی کتابای گاج سفید یه حکم صادر کرد که. در ضمن، شما مطمئنن توی همه درسا ضعیف نیستی. پس شما بگو دقیقن کدوم کتاب رو مد نظر داری و سطحت چجوریاس تا بهت توضیح داده بشه. :46:
ضمنن اگه میخوای کتاب بخری، نری یه دفعه همه ی کتابای گاج سفید رو بگیریا! واسه هر درس ، یکی دو تا انتشارات کتاباشون از بقیه بهترن. البته با توجه به سطحتون.
سلام دوست مننقل قول:
در تست زنی ابتدا تسلط بر مباحث کتاب شرط اولیه هست. چون با فهم و درک مطالب کتاب میتونید تست رو بزنید.
واین نکته رو فراموش نکنید تا مبحص رو خوب مسلط نشدید وارد تست نشید چون باعث میشه نتونید خوب تست بزنید و روحیه شما بد بشود ....
در مورد کتاب سفید درسنامه داره تقریبا منطبق با تستهای همون مبحث....
ولی اموزشی نیست که از پایه و صفرش شروع کنه ....
و البته نکات تستی بیشتر درش اومده
پیروز باشید
ممنون
یه چیزی
واقعا لازمه برای همه ی درسا کتاب تست و کمک درسی بخرم؟ مثلا من ادبیات و زبان فارسی و انگلیسی رو از روی کتاب میخونم...حتی اگه تست هم نزنم تو آزمونا 70 درصد رو میزنم تقریبا...الان من بیام برای آرایه و لغات ادبیات کتاب جدا بخرم؟یا مثلا تیک8 برای انگلیسی بخرم؟ همینطور برای آمار چی؟
یه سوال دیگه
دینی رو از روی کتاب میشه خوند یا باید کتاب جدا بگیرم؟ بیشتر توی آزمونا مشکلم روی آیات هستش...مثلا میگه کدوم آیه مربوط به این مطلبه...من اگه بتونم کتاب رو + آیاتش حفظ کنم دیگه نیازی به کتاب های دیگه هستش؟
آخرین سوال
برای شیمی و فیزیک و همه درسای ریاضی یه جزوه ی نصفه نیمه (معلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) + تست زدن زیاد کافیه به نظرتون؟
نظرتون راجه به کتاب زرد قلمچی چیه؟(عمومی و اختصاصی)
ویرایش:
شیمی ، یه جزوه +کتاب+تست میتونه جای مبتکران رو بگیره؟:دی
(جزوه ی شیمیـم خوبه)
راستش بدم میاد دورو برم کتاب جمع کنم...اصلا تمرکزم از بین میره وقتی چند تا چند تا کتاب بخوام بخونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید یکم زیاد شد سوالام:دی
برای همه درس ها نیاز نیست
جزوه هم برای درک راحت تر خیلی خوبه
برای امار زیاد حساسیت به خرج ندید یه گاج سفید کافی است!
نخ سوزن بچه های تجربی که اسونتر ریاضی هاس براشون.بچه های ریاضی هم مشکلشون با همین کتاب و سوالاتی که توش پرسیده شده تمام ریزه کاری ها رو یاد می گیرن.
برای دین و زندگی فقط یه ایات روایات الگو بگیر گاج نگیریا..دیگه نیازی به کتاب تست نیست چون بعد عید که دور دنیا میگیری همه تستای سراسری می زنی و برات تکراری نمی شن.نقل قول:
من خودم هم جامع الگو و هم ایاتش رو داشتم الکی جامعش کتابو کپی کرده وقتت رو تلف میکنه البته شاید بگی همگامان اینجوری نیست ولی نیازی نیست تو کتاب درسی رو چند بار بخون بعد از روی ایات الگو پیامها و قرابت و اینکه چه سالی از چه مفهومی تو کنکور استفاده شده رو از روش بخون بعد خود این کتاب تست تالیفی سنجش و ازاد و سراسری رو داره بعد عید هم دور دنیا در4ساعت رو که گرفتی هرچی تست سراسری داخل و خارج رو حداقل 2 بار میزنی.
واقعن اگه بدون تست زدن، ادبیات و زبان رو 70 اینا میزنی میتونم بگم خیلی خیلی عالیه!!!! مخصوصن زبان!!!!نقل قول:
واقعا لازمه برای همه ی درسا کتاب تست و کمک درسی بخرم؟ مثلا من ادبیات و زبان فارسی و انگلیسی رو از روی کتاب میخونم...حتی اگه تست هم نزنم تو آزمونا 70 درصد رو میزنم تقریبا...الان من بیام برای آرایه و لغات ادبیات کتاب جدا بخرم؟یا مثلا تیک8 برای انگلیسی بخرم؟
اول از همه ببین آیا میتونی فقط با خوندن کتاب تستای کنکور رو توی وقت خودش 70 اینا بزنی یا نه. اگه مطمئن شدی میتونی، فقط همون کتابو بخون و فقط زمانی برو سراغ تست که درسای دیگت هم تا این حد خوب بشه.
اما اگر نمیتونی که طبیعتن هم باید اینطوری باشه، واسه قسمت هایی که مشکل داری کتاب بگیر. مثلن اگه آرایه مشکل داری ، آرایه ادبی الگو رو بگیر یا مثلن واسه املا، املا و لغت سبطی و ... . برای زبان هم اگه معنی همه یا بیشتر لغات رو حفظی ( بصورت فهرست وار)، دیگه نیازی نیست تیک 8 بگیری. باید یه کتاب تست مثل شبقره یا مبتکران یا خیلی سبز (جامع) بگیری و فقط تست کار کنی و برای لغت، تست کار کردن اهمیتش به مراتب بیشتر از حفظ کردن لغاته.
و اگر متن های کنکور رو خوب میتونی جواب بدی، فعلن توو فکر کتاب خریدن واسه متن نباش. ولی اگه نمیتونی، از همین الان به فکر باش و یه کتاب مثل "و نترسیم از متن" یا درک مطلب شهاب اناری رو بخر و بطور منظم کار کن.
آمار درسیه که کل جزوش رو میشه توی دو برگ خلاصه کرد. ولی بخاطر خصلت محاسباتی بودنش، میتونه توی کنکور پیچیده یا طولانی بشه که چند بارم شده. پس باید تست زیاد بزنی. کتابشو نمیدونم چی بگیری! نمیدونم گاج سفید ویرایشش عوض شده یا نه، ولی اگه همون قبلیه باشه، باید بگم تستای کنکور یه سر و گردن بالاتر از گاجه.نقل قول:
همینطور برای آمار چی؟
نه نیازی نیست، به شرطی که اول یه وقتی بزاری و بشینی تستای دینی کنکور رو ببینی و گزینه هاش رو بخونی تا با شیوه ی طرح سوال توو درس دینی آشنا بشی و بدونی چجوری کتابو باید بخونی. این خیلی مهمه ها. در کنار کتاب درسی، یه آیات و نکات گاج هم داشته باشی بهتره.نقل قول:
دینی رو از روی کتاب میشه خوند یا باید کتاب جدا بگیرم؟ بیشتر توی آزمونا مشکلم روی آیات هستش...مثلا میگه کدوم آیه مربوط به این مطلبه...من اگه بتونم کتاب رو + آیاتش حفظ کنم دیگه نیازی به کتاب های دیگه هستش؟
کتابو که باید دقیق ِدقیق و چند بار بخونی. و این سوالت بستگی به این داره که چه تستایی بزنی. :11:نقل قول:
شیمی ، یه جزوه +کتاب+تست میتونه جای مبتکران رو بگیره؟:دی
(جزوه ی شیمیـم خوبه)
نقل قول:
سلام دوست من
خرید کتاب تست بسته به سطح خود شما دارد.
ولی انچه که مسلم است شما باید تستهای کنکورهای سالهای قبل رو حتما مطالعه کنید .
پس تست کنکورها مهم هست .... در دروسی مثل زیست رمز موفقیت تست زنی است ...
در مورد کتابهای کانون بگم یکی از پر اشکال ترین کتابهای بازار کتابهای کانون هست
عدم توضیح مناسب و حل سوالات به صورت یکدغعه و نه تدریجی مشکل بزرگی است.
شیمی مبتکران خوب هست مخصوصا دوم اون
موفق و پیروز باشید
با سلام واقعا ممنون ميشم بگين چطور ميشه كنكور ازاد داروسازي قبول شد چه منابعي رو استفاده كنيم و اينكه سطح كدوم درسها با سراسري فرق داره مثلا شنيدم عمومي ها سخت تره و اختصاصي ها راحت تر؟
من ليسانس صنايع هستم و به هزاران دليل مي خام حتما داروسازي بخونم با توجه به اينكه متاهلم و خيلي فرصت مثل كنكوري ها ندارم فكر مي كنم ازاد راحت تر بتونم قبول شم امسال سراسري شركت كردم با وجود اينكه درصدهام خوب بود ولي رتبم اصلا خوب نبود از فكر سراسري كلا اومدم بيرون چون فرصت كلاس رفتن ندارم به خصوص براي رياضي و فيزيك مي دونم ازاد هم خيلي سخته قبول شدنش ولي با شرايط من تو خونه راحتتر ميشه براي ازاد خوند خواهش ميكنم راهنمايي كنيد امسال ميانگين عمومي هاي سراسري 60 بود و زيست هم 50 زدم شيمي هم 40
سلام میشه چند تا کتاب خوب برای موارد زیر معرفی کنید ؟ (رشتم تجربیه)
1. معنی لغت ادبیات فارسی
2. قرابت معنی ادبیات فارسی
3. املا ادبیات فارسی
4. آرایه های ادبیات فارسی
5. کتاب فیزیک خوب برای پایه و پیش (به غیر از گاج و گتاب های خیلی سبز)
6. کتاب ریاضیات تجربی
7. کتاب عربی تست !!! (به غیر از گاج) نمی دونم اون کتاب خیلی سبز (که عکس صفحه کلید روشه ) خوبه یا نه !؟
ممنون که راهنمایی کنید >> سطح کتاب هارو بالا در نظر بگیرید <<
سلامنقل قول:
اين كتابايي كه بهت معرفي ميكنم واقعا امتحانشونو پس دادن...
1.به نظر من فقط براي لغتايي كه تو واژه نامه نيستن از كتاب استفاده كن..تويه كنكور خيلي كم از لغتاي داخل متن استفاده ميشه(چون ممكنه تويه معنياون ها اختلاف نظر پيش بياد و صحت سوال به فن بره يا مشكلاته ديگه.........) براي اين كار هم كتاب الگو خوبه....معني هر واژه اي از كتاب رو كه بخواي توش هست....تاكييد ميكنم حتما اين واژه ها تو اولويت دومت باشن(واژه هاي داخل متن)......واژه ها ي ته كتاب رو بخورشون.. .ضمنا ميدوني كه بايد معنياشون رو عينه خود كتاب حفظ كني .... همه ي معاني رو هم كه آورده بايد بلد باشي(چنبر:محيط دايره .حلقه .قيد.گرفتاري.)
2.قرابت هامون هست كه كتاب مفصليه...الگو هم تقريبا فقط تسته....هامون ميـــــــــــگه چه جوري بايد تستو بزني.
كلا قرابت آسونه...
3.فقط هامون سبطي......نشر دريافت.....اگه تموم شد و خواستي بازم تمرين داشته باشي بازم خيلي سبز اولويت دومت باشه....
كتاب املاي هامون رو بايد مثه اون واژه هاي ته كتاب بلد باشي...خيلي كتاب خوبيه...
4.براي آرايه كتاب الگو هست كه ميتونم بگم آموزشش خيلي مختصر مفيده بيشتر تست داره...ولي اين هامون سبطي يه كتاب داره (همايش ادبيات 2جلده تو اون جلدي كه توش آرايه داره بگير)كه همه ميرن خرداد ميگيرنش در صورتي كه آرايه چيزي نيست كه بتوني تو خرداد يه ماهه به تسلط برسي....
در كل تركيب الگو و هامون خوبه...
از آرايه و املا اصلا غافل نشو...خيلي از قرابت سخترن.مخصوصا آرايه كه براي به تسلط رسيدن بايد زمان بيشتري صرف كني.
5.براي آموزش اگه ميخواي فـــــــــــــــــــــقط فـــــــــار.....البته فار فقط براي پيشه پايه نداره....
ببين من چون معلم فيزيكمون واقعا شوت بود تقريبا بيشتر كتاباي فيزيكه بازار رو يه نيگايي انداختم...
براي تست پايه الگو خيلي خوبه..(2 جلد كتابه يكي پاسخ يكي جواب كه جواباشو براي دانلود گذاشته)
براي تست پيش الگو خوبه....... حتما مثال هايي كه تو متنش اومده حل كن حتي اگه فك ميكيني خيلي آسون هستن/.....
6.من رشتم رياضي بود....(ولي بياتي معلم ديفرانسيلمون بود:46:)
7.كتاب تست عربي:
اوني كه گفتي خوبه....توش تستاي سراسري و سنجش و ....تاليفي خيلي نداره....جواب تستاش رو هم خوب داده گزينه ها رو تا جايي كه تونسته توضيح داده...
من كتاب الگو رو نداشتم ولي دوستان ميگن سطحش بالاست و تستاش سختن....
راستي اگه يه موقه تمايل داشتي.همه ي كتابايي كه بت معرفي كردم رو ميخوام بفروشم اگه خوستي بگو......خيلي هم نو هستن..(به جز املا هامون و املا لغت الگو بقيه واقعا تر تميزن....)الانم كتاب گرون شده كتابه دسته 2 ئه نو ميصرفه....
برای شیمی پایه من شیمی 2 و شیمی 3 مبتکران را دارم . برای پیش شیمی مبتکران خوبه ؟
شيمي پيش مبتكران خوبه...نقل قول:
فقط پيش 2 رو هم مبتكران و هم خيلي سبز يه كم مطلبه زيادي آوردن يه چيزايي كه اصلا نه تو كتاب هست و نه ازش سوال مياد ...
منم یه عالمه کتاب نو دارم بیشترش مال otn خوشخوان و مبتکرانه.هر کی میخواد بگه بهم.مرسی
راستی هر کی سوال درسی داره بگه
به خصوص عربی و ادبیات و زبان و شیمی و ریاضی
قبلا المپیاد شیمی میخوندم شیمیم خوبه.
عربی هم یه معلم توپ داشتیم تو کنکور با یه عالمه بی دقتی زدم 74%
دوستان من خودم 91 کنکور ریاضی دادم به نظر من مبتکران کتاباش به درد کسی میخوره که قبلا تمتام دروس رو تموم کرده باشه
در مورد شیمی فقط کتاب رو بخونین و جزوه معلم اگه دارین و حاشه و زیر شکل ها هم حتما بخونین
در مورد ریاضی 8 کتاب گاج
فیزیک فقط گاج
ادبیات 5 گنج مهر و ماه
دینی گاج
انگلیسی تیک 8 و برای گرامر هم همون جزوه کتاب یا معلم کفایت میکنه و تست گاج
عربی فوت وفن خیلی سبز من خودم کتاب رو با فوت وفن تطبیق میدادم و نکات لازم رو میخوندم وتو دفتر چه مینوشتم و دوره میکردم در ضمن اگه تو این چند سال عربیت خوب بوده وقتت رو برای لغت تلف نکن چون تو عربی کنکور بخش تعریب بیشتر مشکلات نحویست و لغتی نیست من خودم با این روش عربی 70 زدم اونم تو 15 دقیقه کلاس هم نرفتم
دوستان من میتونم تجربیاتم رو در اختیارتون بزارم مطمینم کمکتون میکنه در خدمتیم اگه قابل بدونین:20:
سلام
من به حرفایی که میزنم مطمئنم
ادبیات حما موضوعی بخون قرابت الگو املا لغت الگو ارایه الگو 5بحث الگو
زبان مبتکران عالیییییییییییه
عربی فوت و فن خیلی سبز قول میدم زیر 70 نمیزنی
دینی کتابو واو به واو بخون.تست و ایه همگامان عالیییییییییه
ریاضی اندیشه فائق
ریاضی پایه رمزینه
فیزیک الگو را بخون کنکورو از حفظ میزنی
شیمی مبتکران کافیه
نگو این کتاب سخته و از این حرفا از اول سال سطحتو بکشون بالا
ریاضی اندیشه فائق
ریاضی پایه رمزینه
فیزیک الگو را بخون کنکورو از حفظ میزنی
شیمی مبتکران کافیه
نگو این کتاب سخته و از این حرفا از اول سال سطحتو بکشون بالا
نکته مهم اینه که به هیچ وجه تست کنکور و زرد رو نزن .اونا رو از اواسط اردیبهشت میزنی. تو الان فقط خوب بخون.و به اینکه عقبم و این جور حرفا کار نداشته باش.طوری بخون که انگار فردا کنکور داری.
روش تست زدن درست رو هم یاد بگیر
من تو پست های بعدی میگم
بچه های کنکوری بیاین از امروز دیگه اینترنت رو کم کنین و گوشی ها خاموش.
به خاطر هزینه و زحمت خانواده هاتون
من سال قبل کنکور دادم و الان میفهمم ازش همه سختی هایی که تحمل کردم رو داشت
به سرعت برق و باد میگذره
براي كسي كه عربيش صفر هست!ايا تنها لغات عربي 1و2و3 كفايت ميكنه يا كتاباي راهنمايي رو هم بگيريم بخونم:23:يه ابهاميه براي خودش!وقتي ميشينم ميخونم عربي از انگليس اسانتر ميشه!ولي ادم فكر ميكنه يه جاي كار بالاخره گير ميكنه!خصوصا در لغات و معني!البته متوجه هستم كه با كار كردن متن و تمرين ميتونم!منتهي ميخوام ديگه انقدرا عقب نباشم كه عربي بشه يك مهم!
دوست من کتاب همیشه در مورد عربی کافیست ولی حتما تست کار کن چون خیلی از نکته ها رو تو تست ها یاد میگیری من تجربه کردم
در ضمن اندیشه فایق ریاضیش واقعا سخته اگه پایت قویه و جزوه داری کار کن و الا گیج میشی
در ضمن دوستان برای دینی حتما کتابی بگیرین که پیام ایات داشته باشه 60 درصد پیام ایاته
فیزیک از همین حالا گاج کار کنین این پوری کهمثلا اگه 4 وقت در هفته به فیزیک پایه دادین 1 وقت رو برای دوره بزارین
در ضمن نرین واسه یه درس 500 کتاب بگیرین اشتباه محضه
من تو پست بعدی روش خوندن رو توضیح میدم برای هر درس تجربه شخصیه اگه قبول داشتین بگین اگه نه هم بگین
دوستان از چند روز دیگه هم کامپیوتر رو این ها رو کم کنین واستون بهتره
برای فیزیک پایه گاج سفید؟ درس نامه هاش خوبه واقعا؟
ادبیات
من خودم نپرم رو کتاب 5 گنجه مهر و ماهه ولی اگه کتاب دیگه هم دارین خوبه حتی کتاب هم اگه کامله خوبه
واسه لغت حتما دو وقت در روز بذارین با فاصله که تا کنکور چند بار دوره کنین
واسه املا هم همین طور متن کتاب رو بخونین یا از روی املا زبان فارسی
تو کتاب بالا که گفتم بخش اول لغات و املا و کنایانه که 36 % رو تشکیل میده حتما فول کنین
بخش دوم قرابته که اونم واسه درک مطالب خوندنش عالیه ولی قبلش به لغات تسلط داشته باشین و یه بار خوندنش کافیه
بخش سوم مفاهیم و تاریخ ادبیاته واسه کسایی که از حالا شروع کنن یه 15 در صدی میبره بالا
بخش 4 ارایه هاست حتما فول کنین
بخش 5 زبان فارسیه که 30 قمتیهست ولی تا قسمت 9 و 10 بیشتر بدرد بخور نیست چون بقیش یه بار هم تو کنکور ازش نیومده
اره عایه چه پیش چه پایه اگه تسلط پیدا کنی و تست بزنی تو کنکور بالای 60و70 میزنینقل قول:
منم کرمانشاهیم
در مورد وقت بندی بهتره که به جای تعیین ساعت وقت تعیین کنیین به این صورت که در روز 4 یا 5 وقت بین 1:30 تا 2 ساعته قرار بدین و بنا به سلیقه و رعایت توازن ومدرسه و کلاس اونا رو بچینین و هفته رو پر کنین این حرف ها رو هم که جمعه اتراحت و کامپیوتر رو این ها رو هم بریزین دور
عربی
کتاب عربی رو خوب بخونین (متن) تا به لغات تسلط داشته باشین
بعد به نظرم فوت و فن رو اون قسمت ها لازم نه نکات اضافه خوب بخونین و دروه کنین هر هفته یه یار
بعد که خوب تسلط پیدا کردین تست کار کنین که اگه با خوندن 50 میزنین با تست کار کردن تو عربی 70 تا 80 میزنین اونم تو15 دقیقه
عربی تست هاش راحتهنگران نباشین خوندین وتست زدین میفهمین
دینی
کتاب خودش بهنرینه و فقط پیام ایات میمونه که از روی کتاب گاج میشه خوندش
کتاب برای دینی میکرو گاج
انگلیسی
من چون خودم از بچگی کلاس میرفتم مشکلی نداشتم و برای همین هم نمیتونم کمکی کنم و فقط میگم لغت زیاد بخونین مگه نه گرامراش همون سوال ها اوله که کتاب و معلم مدرسه به راحتی توضیح دادن
ریاضی
بشینین از هر راهی شده بخونین جزوه معلم خود کتاب ولی خواهشا اگه کلاس نمیرین کتابی نخرین که توضیح نداده باشه وکلا 10 کتاب نگیرین
بهترین برای ریاضی تست های 8 کتاب گاجه که آموزشی نیست ولی تست هاش عالیه و بهتون میگم نرین کتاب اندشه فایق و خیلی سبز بگیرین چون سخته و بدرد کسی که معمولیه نمیخوره و در ضمن اینو بدونین که نمیشه ریاضی رو کسی که امسال به فکر کنکوره 100 بزنه و تا 50 عالیه
فیزیک
گاجگاج و فقط گاج عالیه واسه کسی که میخواد 70 به بالا بزنه
خودش هم اموزشه عالیی داره و هم تست های عالی فقطبخونین و دوره کنین و تست بزنین
من تضمین میکنم
شیمی
کتاب مبتکران واسه همش عالیه ولی سخته وبه نظر من اول خوب کتاب رو زیر و رو کنید از متن گرفته تا حاشیه جدول و زیر شکل ها حتی رنگ برخی چیز ها خوب بخونین و دوره کنین
بعد برین راغ تست های گاج چون مش ماله کنکوره و هم سطح اونه ولی مبتکران فقط ذهن تو نو مشغول چیز هایی میکنه که لازم نیست
خوب کتاب رو بخونین و تست کار کنین بدون ماشین حساب تا سریع بشین من با این روش با این شیمی 91 که دیدین چه سخت بود 60 زدم که واسه امسال خوب بود
دوستان بازم میگم کتاب زیادی نخرین من تجربه کردم و دیدم دوستام فقط تا 10 روز قبل کنکور داشتن کتاب میخریدن
واسه هر سوالی حاضرم درخدمتم بفرمایید