منم یک ساعتی بازیش کردم فعلا تا الان به یک نتیجه رسیدم که سازنده ها قصد داشتند
هر چی فن اساسین، GTA، عناوین مخفی کاری مثل اسپلینتر سل هست رو همشو جذب این بازی بکنه، یک جورایی اشی هست که همه چی توش پیدا میشه.
Printable View
منم یک ساعتی بازیش کردم فعلا تا الان به یک نتیجه رسیدم که سازنده ها قصد داشتند
هر چی فن اساسین، GTA، عناوین مخفی کاری مثل اسپلینتر سل هست رو همشو جذب این بازی بکنه، یک جورایی اشی هست که همه چی توش پیدا میشه.
حالا این آش چطوریه؟نقل قول:
شوره یا بی نمک؟:n02:
جذابیتش رو از دست داده ؟
من که اصلا نمی تونم رانندگی کنم خیلی چرته
بدترین قسمت رانندگیش هم توی گاز دادن اولشه
تا w رو فشار میدی ماشین در میره و اصلا نمیشه کنترلش کرد کلا تسلط شخصیت بازی روی کلاچ خوب نیست :n02:
ولی صحنه های تعقیب و گریزش خیلی خوبه
گرافيكش با چيزي ك قبلاً ديدم خيلي تفاوت داره!
بهتر بود فقط براي نسل جديد كنسول ها ميومد :n27:
آش عالیه ... فوق العاده خوش مزه و باحال :n02:نقل قول:
حالا این آش چطوریه؟:n02:
شوره یا بی نمک؟
جذابیتش رو از دست داده ؟
یکی دو روز دیگه نظرت کاملا عوض میشه :n09:نقل قول:
من که اصلا نمی تونم رانندگی کنم خیلی چرته
گرافیکش روی کیفیت تکسچر ultra واقعا عالیه !! منتهی اصلا بهینه سازی نشده. :n13:نقل قول:
گرافيكش با چيزي ك قبلاً ديدم خيلي تفاوت داره!
بهتر بود فقط براي نسل جديد كنسول ها ميومد
حامد دقیقا" منم به همین اشاره کردم...لامصب رانندگی کمی مثل درایور سانفرانسیسکوئه....کلا" دوربین شخصیت مثل اسپیلینتر سل....دویدن کمی مثل سری AC و کمی مثل اسپلینتر سل....البته بیشتر از همه چی اون ترمز بعد دویدنه که تو ذوق میزنه...لامصب تو هر صحنه ای انگار داره فرار میکنه....به نظر من بهتر بود کلا" شخصیت از رو سری AC ساخته میشد....نقل قول:
آقا میلاد عالــــیه عالی....نقل قول:
پچم بدن بیرون بیشتر تر عالی میشه...بابا دو تا که -- نمیکنی آدم به وجد میاد...
+
دوستان اون اسکیل مربوط به -- رو که افرادی رو که بانکشون پره رو نشون میده رو بگیرین...آقا با این مهارت پول در آوردن میشه باقلوا....کلا" اونایی رو که نشون میده تو حسابشون زیر 2000 تا نیست....
+
دوستانی که کارت گرافیکی DX10 دارن و بازی رو تا الان از دست دادن یه نگاهی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بکنن ببینن میتونن اجرا کنن بازی رو.....
تا اینجا که بازی کردم نمیتونم دقیق بگم بازی در چه سطحیه ولی حتما ازرش بازی کردن رو داره.نقل قول:
از بابت نمک و فلفلش میزون میزون هستش فقط باید کمی باهاش کنار بیای بعد قلغ بازی دستت میاد که بعد اون بازی لذت بخش میشه و بازیو جذاب میکنه.
از بابت گرافیک بازی هیچ وقت اون چیزی نیست که تو اولین ویدئو معرفی بازی دیدیم و حتا در حد و اندازه های نسل جدید هم نیست اما باز خوبه و قابل قبوله.
بازی خوراک نقد نوشتن هستش و به مرور در مورد بازی توضیحات تکمیلی رو میدم.:n02:
پلیسا قایق ندارن چرا ؟؟! : دی . من هر وقت میخوام از دستشون در رم میپرم تو آب و خلاص .
بعد این که تا یه حرکتی جلو ملت میزنی زنگ میزنن 911 خیلی جالب و از طرفی رو مخه
شما بدو گوشی رو ازش بگیر....نقل قول:
دریا ام از درجه 3 به بعد کارساز نیست.....هلیکوپتر میاد بلاسرت عمرا" هم برا....
Watch Dogs بر مبنای ایده های جدید بنیان گذاری شده است و المان های موجود در بازی کاملا جدیدی می باشند و نمونه ی آن ها تا کنون در هیچ بازی رایانه ای مطرح دیگری دیده نشده است. مهم ترین و البته جدید ترین ایده ای که در بازی وجود دارد قابلیت -- کردن است، چیزی که در اولین نمایش بازی به خوبی به تصویر کشیده شده بود و توانست خود را به عنوان المان اصلی گیم پلی و حتی داستان بازی مطرح کند. شخصیت اصلی بازی یک هکر با تجربه و البته زخم خورده به نام Aiden Pearce می باشد که قرار است از قدرت اصلی خود یعنی -- کردن در جهت انتقام گرفتن استفاده کند. Watch Dogs یک عنوان Open World است که شما را به یکی از بزرگ ترین شهر های آمریکای شمالی یعنی شیکاگو می برد، جایی که همه چیز توسط سیستم های نظارتی فاسد کنترل می شود و این جا است که باید یک قهرمان خیزش کند و شهر را از خفقان نجات دهد اما Aiden قهرمانی نیست که شما انتظار آن را خواهید داشت. یوبی سافت اعلام کرده است که نوشتن داستان Watch Dogs از حدود ۲ سال قبل از شروع مراحل ساخت بازی یعنی سال ۲۰۰۸ آغاز شد و تیم نویسندگی داستان بازی با تحقیق و پژوهش بسیار توانستند تا به موضوعی برسند که به توان آن را برای چنین بازی بزرگی گسترش داد. تیم سازنده داستان بازی را بر مبنای یک چیز ساده پایه ریزی کرده است و آن وجود سیستم های نظارتی در جامعه است. چیزی که امروزه در اکثر مناطق جهان وجود دارد و حتی در انگلستان پوستر هایی بر روی دیوار ها وجود دارد که روی آن ها اعلام شده دولت مراقب شما است. چنین مبحثی که در آن تقریبا تمام فعالیت های انسان ها زیر نظر سیستم های نظارتی است، باعث می شود تا در برخی از مواقع عده ای از مردم از این وضعیت ناراضی شوند و دست به طغیان بزنند. داستان Watch Dogs نیز دقیقا بر روی همین مسئله تاکید دارد، وجود پیش از حد سیستم های نظارتی باعث می شود که یک هکر قدرتمند دست به طغیان بزند و به کمک قدرت -- کردن خود، یک تنه با این سیستم مبارزه کند.:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در طی چند روز گذشته سیستم مورد نیاز بازی Watch Dogs برای کامپیوتر های شخصی (PC) منتشر شد که پس از آن یوبیسافت (Ubisoft) سریعا اعلام کرد که سیستم معرفی شده جعلی می باشد. حال سرانجام خود یوبی سافت دست به کار شده و سیستم مورد نیاز این بازی را منتشر کرده که می توانید این سیستم را در ادامه ی مطلب مشاهده کنید .
حداقل سیستم مورد نیاز
- Supported OS: Windows Vista SP2 64bit, Windows 7 SP1 64bit, Windows 8 64bit
- Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
- RAM: 6 GB
- Video Card: 1024 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 (see supported list)
- Sound Card: DirectX 9 compatible Sound Card
- This product supports 64-bit operating systems ONLY
سیستم پیشنهادی
- Processor: Core i7 3770 @ 3.5Ghz or AMD FX-8350 @ 4.0Ghz
- RAM: 8 GB
- Video Card: 2048 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 or higher (see supported list)
- Sound Card: Surround Sound 5.1 capable sound card
کارت های گرافیکی پشتیبانی کننده
- nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series;
- AMD Radeon HD5850 or better, HD6000, HD7000, R7 and R9 series
- Intel® Iris™ Pro HD 5200
لینک دانلود تریلر بازی WATCH DOGS
حالت خوبه؟؟؟بازی منتشر شده بعد شما میای تریلر میذاری و تاریخ انتشار بازی رو اعلام میکنی؟؟؟!!:n04:
حالا نه که تویه کامپیوترت که با ذغال کار میکنه می خونه،برو پسرم خدا روزیت و جای دیگه بده:n02:
من نگفتم کامپیوتر من غوله میگم شما پست ها قبلی رو نخوندی که بدونی بازی چند وقتی میشه که اومده.تازه اومده واس ما میگه"سیستم مورد نیاز بازی رسما اعلام شد"..بعدشم کسی که در عرض یک روز عضو شدن میاد 40 تا پست میده معلومه که پستاش چقدر پر محتوایه:n09:...برو عمو جان........نقل قول:
دوستان یه چیزیشم دوباره تو ذوق میزنه...تو GTA دقت کرده باشین،وقتی میزنی به یه ماشین حداقل میوفته پایین دعوا کنه یا کلا" دیوونه میشه میوفته دنبالت....ولی اینجا انگار داری به یه راننده ی مرده میزنی....:n29:
سلام
ببینید من از کی در مورد فیزیک ماشینا گفتم !!(صفحه 10 این تایپیک)
من تا حالا این بازیو امتحان نکردم ولی از گفته های دوستان به نظر میاد که یوبی سافت هنوز باید خیلی بیشتر از اینا تجربه به دست بیاره که بتونه یک بازی اپن ورد با یک دنیای سر زنده و نزدیک به واقعیت در حد اندازه های GTA بسازهنقل قول:
نقل قول:
پلیسا قایق ندارن چرا ؟؟! : دی . من هر وقت میخوام از دستشون در رم میپرم تو آب و خلاص .
نقل قول:
دریا ام از درجه 3 به بعد کارساز نیست.....هلیکوپتر میاد بلاسرت عمرا" هم برا....
پست های دیگه هم بود،البته قصد ندارم کلا بازی رو خراب کنم ولی به نظر میاد هنوز خیلی جا برای طبیعی تر شدن دارهنقل قول:
دوستان یه چیزیشم دوباره تو ذوق میزنه...تو GTA دقت کرده باشین،وقتی میزنی به یه ماشین حداقل میوفته پایین دعوا کنه یا کلا" دیوونه میشه میوفته دنبالت....ولی اینجا انگار داری به یه راننده ی مرده میزنی....
دقیقا" ....من تو اولین نگاه دیدم که کاملا" فیزیک ماشینا قوطی بُعدی و شبیه به Sleeping Dogs درست شده...(البته همه ی ماشینا نه .... ماسل ها خوب درست شدن...)نقل قول:
واقعا" بعضی چیزا خیلی تو ذوقن...
منم نسخه 360 بازی رو گرفتم و یه نیم ساعت چهل دقیقه ایی بازی کردم .
بعد از بازی کردن با خودم گفتم واقعا این همه هیاهو برای چی بود ؟ گرافیک بازی به واقع در حد جی تی ای 4 بود و از زمین تا آسمون با جی تی ای 5 فاصله داشت ، گیم پلی بازی هم که به قول یکی از دوستان ترکیب بازی های یوبی بود .
رانندگی هم که دیگه افتضاح ، اون از نحوه رانندگی ، اونم از تصادفات که انگار دو تا قوطی کبریت به هم برخورد کردند ، من که کلا نا امید شدم و این بازی رو فعلا گذاشتم کنار و نشستم پای ولفنشتین .
البته فکر کنم تضعیف این نسخه و نسخه ps3 به علت مانور بیشتر روی وان و ps4 بوده .
با این سیستم دارم بازی می کنم
cpu e2180
ram:3g
vg:hd 5450
خیلی حال کردم اینو خوندم ... ببین اونا کجاعنو ما کجا ... :n14:نقل قول:
وجود پیش از حد سیستم های نظارتی باعث می شود که یک هکر قدرتمند دست به طغیان بزند و به کمک قدرت -- کردن خود، یک تنه با این سیستم مبارزه کند.
آره ... ولی جالب اینجاس اگه تو شهر تصادف بشه و دو تا ماشین بهم بزنن راننده هاشون میان پایین و یکم با هم حرف میزنن ولی اگه تو بزنی طرف هیچ کاریت نداره :n02:نقل قول:
دوستان یه چیزیشم دوباره تو ذوق میزنه...تو GTA دقت کرده باشین،وقتی میزنی به یه ماشین حداقل میوفته پایین دعوا کنه یا کلا" دیوونه میشه میوفته دنبالت....ولی اینجا انگار داری به یه راننده ی مرده میزنی....
هیچ وقت گیم رو با طبیعت و واقعیت مقایسه نکن !نقل قول:
ولی به نظر میاد هنوز خیلی جا برای طبیعی تر شدن داره
اگه گیم طبیعی باشه که دیگه گیم نیس.
اتفاقا همین چند روز پیش gta iv رو نصب کردم و انصافا واچ داگز گرافیکش بهتره.نقل قول:
گرافیک بازی به واقع در حد جی تی ای 4 بود و از زمین تا آسمون با جی تی ای 5 فاصله داشت
بابا مگه یادت نیس iv سیاه سفید بود اصا رنگ و رووو نداشت :n04:
میشه بیشتر توضیح بدی ؟ :n02: خداییش کدوم گیم پلی از اساسین رو توی واچ داگز دیدی ؟نقل قول:
گیم پلی بازی هم که به قول یکی از دوستان ترکیب بازی های یوبی بود .
کدوم گیم پلی اسپلینترسل رو توی واچ داگز دیدی ؟
درسته ممکنه یه اثراتی ازش باشه چون یوبی سافت میخواسته هر چی تجربه داره رووو یه گیم پیاده کنه.
ولی نامردیه بگی عین اونا بود ... این بازی حتی مخفی کاریشم با سم فیشر فرق داره.
به نظرم اصلا حرف عادلانه ای نیس ...
این بازی یه المان مهم به نام ــــک داره که باعث میشه مثل اون بازیا نباشه.
آره با سرعت میخوری به در و دیوار یا یه ماشین اصا انگار نه انگار !!نقل قول:
اونم از تصادفات که انگار دو تا قوطی کبریت به هم برخورد کردند
بی خیال بابا اگه بخوای اینقدر سخت گیر باشی نمیتونی از گیم ها لذت ببری.نقل قول:
من که کلا نا امید شدم و این بازی رو فعلا گذاشتم کنار و نشستم پای ولفنشتین .
منم یه زمانی اینجوری بودم ولی اتفاقا الان بر عکس دقیقا از المان هایی لذت میبرم که تو واقعیت نیس.
:n16:
فکر کنم شما متوجه منظور من نشدیدنقل قول:
هیچ وقت گیم رو با طبیعت و واقعیت مقایسه نکن !
اگه گیم طبیعی باشه که دیگه گیم نیس.
من نمیگم بازی باید کاملا شبیه واقعیت باشه
من میگم همین تصادف ها، رانندگی ماشین ، برخورد مردم موقع تصادف با ماشینشون و... اگه طبیعی تر بود بهتر بود
به نظر شما طبیعی بودن برخورد مردم و خیلی چیزای دیگه توی GTA به گیم بودنش لطمه زده ؟
در کل یه توضیح در مورد هندلینگ ماشینا بدم ... خیلی از دوستان توقع دارن این بازی هندلینگش مث gta باشه !
یا حداقل همچین استانداردی توو ذهنشونه و فک میکنن همه بازیای open world باید هنلینگ ماشیناشون مث gta باشه !
ما سبکای مختلفی توی هندلینگ ماشین داریم، یکیش مث gta سعی میکنه یه چیزی بین شبیه سازی و بازی باشه.
اما بازی های دیگه ای مث watch dogs,sleeping dogs,saintrow سبک هندلینگ ماشیناشون Arcade هست.
و توی سبک Arcade بیشتر Fun بودن مهمه نه طبیعی بودن.
اگه میبینید هندلینگ ماشینای واچ داگز اینجوریه به این دلیل نیست که ubisoft نمیتونه مث gta در بیاره !!
بخاطر اینه که خواسته با gta متفاوت باشه و رقابت کنه باهاش نه این که کپی کنه.
نه لطمه ای نمیزنه و حق با توعه.نقل قول:
فکر کنم شما متوجه منظور من نشدید
من نمیگم بازی باید کاملا شبیه واقعیت باشه
من میگم همین تصادف ها، رانندگی ماشین ، برخورد مردم موقع تصادف با ماشینشون و... اگه طبیعی تر بود بهتر بود
به نظر شما طبیعی بودن برخورد مردم و خیلی چیزای دیگه توی GTA به گیم بودنش لطمه زده ؟
یکی از بدترین قسمتاش وقتیه که با سرعت میخوری در و دیوار اصلا اتفاق خاصی برات نمیفته !
فک کنم دقیقا سورس درایور سان فرانسیسکو رو کپی کردن روش ادیتم نکردن :n02:
رقابت کردن یعنی ساختن چیزی بهتر از قبل !!نقل قول:
اینجا رو A کلیک می کنی تو ۱ ثانیه ماشین ۳۶۰ درجه میچرخه :دی
توی این که رانندگی واچ داگز بهتر از بقیه ی بازی های اپن ورد یوبی سافته هیچ شکی نیست !! (در مقایسه با درایور و واچ من)نقل قول:
رقابت کردن یعنی ساختن چیزی بهتر از قبل !!
اینجا رو A کلیک می کنی تو ۱ ثانیه ماشین ۳۶۰ درجه میچرخه
رقابت بین سلیقه ی سازنده هاس ! gta حال میکنه اونجوری بسازه، واچ داگز اینجوری میسازه و فید بک میگیره واسه نسخه های بعدی.
من اصا با رانندگی بازی مشکلی ندارم، با همه ماشینا خیلی خوب و راحت رانندگی میکنم تازه لایی هم میکشم :n02:
شاید شماها هنوز گواهینامه تونو نگرفتید :n02:
بله ،به نکته ی خوبی اشاره کردید....وقتی به یه آدم میزنی انگار به یه تابلو میزنی.....تو GTA پرت میشن میخورن به شیشه و خونو.....نقل قول:
منم دقیقا" منظورم اینه...انگار فقط جوری شده که طرف میخواد مسابقه بده...حتی وقتی میری رو دوربین توی ماشین فرمون گیری طرف مثل درایوره...انگار مثلا" با اولین گاز جفت پا میپره رو گاز....(به خاطر همینه که وقتی با ماسل داری رانندگی میکنی با گاز و فرمون 360 میزنه....نقل قول:
منم مشکلی ندارم خیلی ام حال میده....نقل قول:
+
این یوبی اصلا" جوری ماشینا رو ترکیب کرده که نگو....اون ماشین 50000 رو که مثل لامبورگینی هورکان هست رو دیدید؟!از جلو کلا" Agera R و از عقب وایپر.....بدنه هم مال هورکان...:n02:
یا مثلا" اون RR که جلوش مال RRــه عقب مال جگوار...
ما که هنوز بازی نکردیم..ولی اینجوری که پیش بینی میشد و مشخصه یوبی انتظارات رو برآورده نکرده...
از همون اولم مشخص بود این بازی قابل مقایسه با GTAV نیست..:n09:
ما که داریم حالشو میبریم :n02: تا وقتی gta بیاد ببینیم اون چه جوریه. :n02:نقل قول:
داداش من چرا انقدر تلاش میکنی بازی رو از اونچه هست ببری بالاتر؟!نقل قول:
قبول کن بازی اصلا در حد نام R* نیست! یوبیسافت اشتباهش این بود open world ساخت و ناخودآگاه مقایسه میشه با GTA و اینجاست که باید گفت یوبی سافت: آب قطعه ، آفتابه هم این دورو بر نیست!
رانندگیش افتضاحه! بک چیزی درحد PS2! خرابی های ماشین در حد Driver 2!!!! باورکنین!! نمیدونم چجوریه که خرابی های ماشین فقط توی راند درست کار میکنه! وقتی توی شهر دور میزنی با 200مایل میکوبی به دیوار بتونی میبینی شیشه شکسته!!!!!
پول در آوردن که از ماست خوردن اسون تره!! تو خیابون راه برو هرکی رو خواستی -- کن... -- کردناش خیلی زیاد اسونه اصلا حس هکر بودن بهت دست نمیده!
گرافیکش هم که بیخیال... خودت چطوری؟؟؟؟!!!!! :n02:
کرک برای اجرا روی 32 بیت هم اومد:n02:
اشتباه یوبی سافت این بود که خودش بحث مقایسه با gta وسط کشید!!!نقل قول:
دقیقا به مشکلاتی که براش حدس زده میشد گرفتار شد
یعنی شماها واقعا فکر می کردین یوبی سافت میتونه یک open world در سطح rock star بسازه؟؟؟؟:n02:
تنها دو سه تا شرکت مثل valve یا nau**thy dog یا nintendo در سطح این شرکت هستند و بقیشون مطمینا در سطحی نیستن که بتونن بازی مشابه این شرکت بسازن......
+
این بازی هم از همون اول عمده تمرکزشو رو گرافیک گذاشته بود(که اونم بعد انتشار دیدیم چقدر فرق داشت با نمایشای اولیه) و تو بقیه جنبه ها چیز درخشانی نداشت و قابل حدسم بود امتیازاش(اتفاقا چند روز قبل از منتشر شدن امتیازای بازی با یکی از بچه های انجمن خودمون صحبت می کردم و اونم پیش بینی های خیلی خوبی در مورد میانگین امتیازاش کرد و 80 گفت که تقریبا هم زد تو خال:n02:)
.
من حرف غیر منطقی ای نزدم!! اینکه بگم من با رانندگیش مشکلی ندارم دلیلی نمیشه که دارم بازی رو میبرم بالاتر.نقل قول:
داداش من چرا انقدر تلاش میکنی بازی رو از اونچه هست ببری بالاتر؟!
در کل بازی خوبیه منتهی ماها عادت کردیم ایرادای بنی اسرائیلی بگیریم :n10:
من اصا حرفی زدم سر این که این بازی بهتره یا gta ؟ میخوام بگم کلا سلیقه ایه تو نمیتونی ماشین سواری واچ داگزو با gta مقایسه کنی چون کلا با هم فرق دارن.
یعنی شما sleeping dogs یا saint row هم با gta مقایسه میکنی ؟
اره خداییش خیلی آسونه -- کردناش :n14: اتفاقا امروز داشتم بهش فک میکردم :n02:نقل قول:
. -- کردناش خیلی زیاد اسونه اصلا حس هکر بودن بهت دست نمیده!
گرافیکش هم که بیخیال... خودت چطوری؟؟؟؟!!!!!
گرافیکش رو ultra خوبه ولی خب بهینه نشده نمیشه بازی کرد.
دقیقانقل قول:
درسته که بازی مثل نمایش هاش نبوده و سطحش خیلی پایین تره
ولی اینکه طرف میگرد کل بازی زیر رو میکنه تا یه بافت بی کیفیت پیدا کنه و عکس بگیره بذاره تو نت واقعا عجیبه
اگه از بازی بدت میاد shift + delete
اگر حال کردی با بازی بی خیال این صحبتا شو
آخرش نفهمیدیم از این فن بازی ها چی بهشون میرسه
منظورم تنها این بازی و با کسی خاصی تو این انجمن نیست و کلی گفتم (فروم ها همسایه )
خب اینو هم مثل assassin's creed های اخیر تا آخرش رفتم تا صرفا ببینم داستان چطوری پیش میره،
داستان نکته جالب یا اوج یا چیزی نداشت.
در مجموع یوبی سافت داره درجا میزنه و هیچ پیشرفتی نداریم،
اگه نهایتا یه گیمر قرار باشه جذب گرافیک نسبتا خوب بازی بشه، خب یه چند وقت دیگه اکثر بازیا به همین سظح کیفی میرسن، اونوقت ارزش اصلی اینجور بازیا (که تنها نکته مثبتشون داشتن یه گرافیک نسبتا خوب تو یه برهه زمانیه) معلوم میشه و کسی 2-3 سال دیگه اصلا رغبتی واسه دوباره بازی کردنشون نداره.
کلا این بازی از نظر من:
+
اما یه چند موردو تو حرفای بچه ها دیدم که نظر خودمو میگم.
حامد گفت یوبی سافت میخواد نظر طرفدارای بازیایی مثل اساسین و gta و اپلینترسل رو جلب کنه، لکن شاید اینطور نباشه.
یوبی سافت از بجربیاتش تو این بازی استفاده کرد، یا ویژگی هایی که تو بازیای دیگس.
که به خودی خود بد نیس، مثل سیستم کاورگیری.
اما وقتی چیز جدیدی اضافه نشده باشه و همه چی "توهم تازگی" داشته باشه خب این بی محتوا بودن و تکراری شدن بیشتر به چشم میاد.
دوم درباره رانندگی بازی برخلاف نظر مجید سه یعدی، سلیقه با کیفیت متفاوته، البته همین تعریف کیفیت خودش یه چیز نسبیه و به قول بعضیا سلیقه ایه،
اما تفاوت سبک و سلیقه ای بودن هم با آزاردهندگی فرق داره، وقتی گیمر از هندلینگ بد بعضی ماشین ها آزرده میشه و با فشردن کلید گاز، ماشین یهو در میره یا دور خودش میچرخه خب نمیشه اینو سلیقه ای درنظر گرفت. و یه نکته منفی محسوب میشه.
دوستان خیلی فاز منفی زیاد شده تو تاپیک وگیر دادین به نقاط ضعف کوچک و ایرادای بنی اسرائیلی که راحت میشه جشم پوشی کرد( البته به جز حامد و 3Dmajid که سعی کردند نکات مثبت بگن تامنفی)
در صورتی که اگه متای بازی مثلا 92_93 میشد دیگه این جوری نمیشد...
من نمیدونم چرا ما اینجوری ایم !!نقل قول:
دقیقا
درسته که بازی مثل نمایش هاش نبوده و سطحش خیلی پایین تره
ولی اینکه طرف میگرد کل بازی زیر رو میکنه تا یه بافت بی کیفیت پیدا کنه و عکس بگیره بذاره تو نت واقعا عجیبه
اگه از بازی بدت میاد shift + delete
اگر حال کردی با بازی بی خیال این صحبتا شو
آخرش نفهمیدیم از این فن بازی ها چی بهشون میرسه
منظورم تنها این بازی و با کسی خاصی تو این انجمن نیست و کلی گفتم (فروم ها همسایه )
شما برو تو فرومای خارجی نگاه کن و نظراتشون رو بخون ببین چقد خوب دارن از بازی ها لذت میبرن.
بابا هدف از بازی لذت بردنه، خیلی راحت میتونی بی خیال ایرادای بنی اسرائیلی بشی و از بازی لذت ببری.
به نظر من اگه بخوای بدونی یه بازی موفق هست یا نه باید ببینی سرگرم کننده هست یا نه.
واچ داگز واقعا سرگرم کننده س پس یه بازی خوبه.
حالا من بیام گیر بدم چرا فلان جا فلان آبجکت تکسچرش اینجوری بود ....
واقعا برام عجیبه ... گیمر های ایرانی حتی 1 دلار هم توی سود فروش بازی سهیم نیستن که هیچ !! فقطم بلدن گیر بدن :n02:نقل قول:
دوستان خیلی فاز منفی زیاد شده تو تاپیک وگیر دادین به نقاط ضعف کوچک و ایرادای بنی اسرائیلی که راحت میشه جشم پوشی کرد( البته به جز حامد و 3Dmajid که سعی کردند نکات مثبت بگن تامنفی)
من واقعا تا حالا همچین مشکلی ندیدم، نمیدونم شماها چه جوری میرونید :n02:نقل قول:
وقتی گیمر از هندلینگ بد بعضی ماشین ها آزرده میشه و با فشردن کلید گاز، ماشین یهو در میره یا دور خودش میچرخه خب نمیشه اینو سلیقه ای درنظر گرفت. و یه نکته منفی محسوب میشه.
فک کنم عادت نکردین هنوز ... یادمه وقتی sleeping dogs بازی میکردم اولاش حالم از هندلینگ ماشیناش بهم میخورد ولی بعد از یکی دو روز عاشق بازیش شدم.
طوری که دو سه ساعت میشستم پشت پی سی بازی میکردم :n02:
به نظرم اگه بچه ها sleeping dogs, saint row رو بازی کرده باشن حتما از هندلینگ واچ داگز خوششون میاد.
مجید تو که خودت سر بازی اسپلینتر سل یاور ایراد بنی اسراییلی رو استاد کردی الان چی شده متحول شدی سر این بازی :دینقل قول:
ماها عادت کردیم ایرادای بنی اسرائیلی بگیریم :n10: