سلامنقل قول:
این لینک ها همشون سوخته
Printable View
سلامنقل قول:
این لینک ها همشون سوخته
لینک مستقیمنقل قول:
بجای --- d-o-wnloadha رو بدون فاصله وارد کنکد:http://dl2.----------.com/Game/Patch/Max Payne 3 Update v1.0.0.22 RELOADED (www.----------.com).rar
آپدیت ورژن 1.0.0.22 مکس پین :
محتوای مخفی: Change Log
نسخه ای که من دارم، در هنگام نصب، اسم و آدرس فروشگاه فارسی روش هست (یعنی به نظر درواقع نصب نمیشه، بلکه در حال اکسترکت هستش). آیا امکان داره دلیل نصب نشدن آپدیتها همین باشه؟نقل قول:
راهی داره که من متوجه بشم بازیم آپدیت شده یا نه؟
اگر هیچ راهی برای نصب آپدیت نیست، یکنفر لطف کنه آدرس یک فروشگاه که نسخه کامل 27 گیگی را که قابلیت نصب آپدیت هم داشته باشه به من پیغام خصوصی کنه تا برم خریداری کنم. چون اصلا حال ندارم دوباره اینترنتی بخرم و بعدش خراب از آب در بیاد.
عجب بازی سنگینیه، با هزار زحمت نصبش کردم اما لپ تاپم در حد مرغ کم میاره. برای مثلا MW یا سایر بازی ها اصلا کم نمیاره اما تو این بازی ... تازه تنظیمات کارت گرافیک رو آوردم رو حداقل. البته خود بازی که اجازه نمیداد، از توی فایل "graphics" توی مای داکیومنت ادیت کردم
از وقتی روی شورتکاتش تو دسکتاپ کلیک میکنم تا وقتی که موفق به انجام بازی بشم، حداقل 5 دقیقه طول میکشه.
چطوری با فایر وال جلوی بازی رو بگیریم که به بازی وصصل ننشه ؟
دوست عزیز شما باید dlc , profile بازی رو توی پوشه اصلی بازی بریزید تا اجرا بشه.نقل قول:
سلام من نسخه Black_Box رو دانلود کردم که کرک نداره و بعد از نصب موقع اجرا این خطا رو میده
please run maxpayne3 using the launcher
چه کار باید کنم
سلام دوستان من یه مرحله ای از بازی گیر کردم تو رو خدا هر کی بازی رو تموم کرده به منم بگه اونجایی که یارو مرده با شمشیر میخواد بزنه مکس پین و اونو بکشه میگه راست کلیک کن شمشیر رو ازش میگیره بعد میگه چپ کلیک کن یهویی مکس پین میخواد بره یارو رو دخلشو بیاره میگه Press _ بزن که کارشو تموم کنه این چه دکمه ایه رو کیبورد من اونجا گیر کردم که یهویی یارو میزنه میکشتم.:41:
نقل قول:
اگه از نرم افزار های فایروال استفاده کنید بهتره مثلا با NOD 32 SS راحت میشه بلاک کرد
با فایروال ویندوز هم به طریق زیر باید عمل کنید :
اول فایروال رو در قسمت زیر فعال کنید :
Control Panel\System and Security\Windows Firewall
بعد منوی Allow Programs to communicate through windows firewall رو از ستون سمت چپ باز کنید و اگر گزینه Max Payne 3 وجود داشت Remove ـش کنید ؛ یا اگر موقع اجرا بازی سوال کرد تیک های Home و Public رو بردارید
در حالت پیش فرض این دکمه F استنقل قول:
اگه تغییرش دادید باید از منوی controls ببینید چه دکمه ای ـه
نقل قول:
آپدیت 1.0.0.22 رو از صفحه آخر یا پست اول تاپیک زیر دانلود و نصب کنید ( کرک هم داخلش هست )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش عزیزم ممنونم مرسی اره دکمه F رو زدم راحت رفت جلو منتها بازم گیر کردم و ایندفعه فکر کنم اینو گفت Ctrl l یه اینجور چیزی اینو چیکار کنم بابا چه مسخرس مکس پین هم میتونست با همون ضربه اول دخلشو بیاره 100 تا حرکت میکنه اخرشم بعید بدونم بتونه یارو رو بکشه شمشیر دستشه هااااااااااااا.:41:
Ctrl I ...!!!!نقل قول:
برای من که اول راست کلیک بود بعد چپ کلیک در آخر هم F ، چیز دیگه ای نداشت
الان عکس میگیرم میزارم داداش گلم حالا چه دنگ و فنگیم دارم من باید اینترنتو قطع کنم بعد برم تو بازی چون اگه نتم وصل باشه درجا ارور کانکشن میده و یعنی کل بازی فرت من برم عکس بگیرم ازشو بیام ممنونم.
اینم عکس داداشم ممنونم از کمکاتون.>>>بین حروف V و a یه نقطه گذاشتم برش دارین عکس رو ببینید.مرسی.
بازی رو نصب کردم کرکم ریختم ولی هر چقدر کلیلک میکنم رو ایکون بازی نمیاد هیچ اروری هم نمیده
منظورش left Ctrl هست ( کلید کنترل سمت چپ )نقل قول:
نقل قول:
PC رو یکبار ریستارت کنید
بعد بازی رو در فایروال بلاک کنید که به اینترنت وصل نشه ( طریقه بلاک کردن رو چند پست قبل تر گفتم )
بازم نمیشه چی کار کنم؟؟/
نقل قول:
آقا دمتون گرم جان هرکی دوست دارید بگید مشکل از کجاس.
ویروس جان میتونه مشکل از کرک باشه؟؟نقل قول:
سلام وقتی که میزنم اجرا کنه اینو میده چیکار کنم؟(آنتی ویروسم غیر فعاله،اینترنتم قطعه،نصب آسان هست)
نقل قول:نقل قول:دوستان در محل نصب بازی نگاه کنید ببینید فایل gsrld.dll وجود داره یا نهنقل قول:
اگه وجود نداشت آنتی ویروستون رو غیر فعال کنید و کرک رو دوباره کپی کنید ، ممکنه این فایل در فولدر کرک هم پاک شده باشه ( این فایل رو باید در لیست استثنائات آنتی ویروس بزارید )
@navid
احتمال زیاد مشکل از کرک ـه
شما آپدیت 1.0.0.22 رو هم نصب کن
تمام دوستانی که با مشکل close the program برخورد می کنن فقط یه راه دارن update کارت گرافیکشون
حل می شه برا من که شد.
خوب چطوری این فایلیی که ویروس شناخته میشن رو توی استثناعات آنتی ویروس نوت32 بزاریم.... نود یه همچین چیزی توش پیدا نکردم
سلام.
من هم همین مشکل رو داشتم ارور Stop working میداد.من ویندوزم سون بود روی آیکون بازی کلیک راست کردم از Properties به سر برگcompatibility رفتم و تیک Run As ... رو زدم و روی Win XP(Sp3) گذاشتم حل شد.
اول F5 رو بزنید تا منوی تنظیمات باز بشهنقل قول:
بعد به آدرس زیر برید :
Computer>Antivirus and Anti spyware>Exclusions
در اینجا هم فایل رو add کنید و بعد OK
آقا من آپدیت 1.0.0.17 رو از سایت دانلود ها گرفتم ...
ولی وقتی پوشه رو بازی می کنم ، ارور صفحه آبی ویندوز میاد ...
این مشکل رو با آپدیت 1.0.0.22 ندارم ...
البته الان دارم آپدیت اول رو از لینکی که امیرجان قرار داده در صفحه اول ، می گیرم ببینم چی می شه ؟!
من این نسخه رو دانلود کردم نصب کردم موقع اجرا این پیغام رو میداد please run maxpayne 3 using the launcher
رفتم اپدیت آپدیت 1.0.0.22 نصب کردم با کرکش و وقتی خواست به اینترنت وصل شه نزاشتم موقع اجرا بازی و میزنم روی حالت افلاین میره تو بازی ولی همون اول یه صفحه میاد میگه باید به اینترنت وصل شی و بازی رو فعال کنی دیگه نمیشه رفت به منو بازی ! چیکار کنم
لپ تاپ من گرافیک GT540m با 6 گیگ رم و سی پی یو 2630 داره .... اینم تنظیماتی که بازی میکنم باهاش ..... خیلی روون نیست ولی چون گرافیک خیلی برام مهمه همینطوری فکر کنم حدودای 20 فریم بازی میکنم
این همه میگن ویندوز 7 تا 2.7 گیگ گرافیک شیر میکنه کوووووووووووووووووو ... اینکه یه چیزی هم از 1 گیگ کارت گرافیکم کمتره
با سخت افزار زیر تظمیات در بالاترین حد خودش بدون افت فریم بازی کردمنقل قول:
Intel E5400
4GB RAM DDR2
HD5750 1GB
Res : 1920*1080
اوه اوه، عجب تنظیماتی، مدل لپ تاپتون چیه ؟نقل قول:
من رندر تصویرم زیاد خوب نیست جاهایی که شلوغ میشه فریمم افت میکنه
من با لپ تاپ HP-Pavilion 6190 بازی میکنم
8Gb ram
Vga Ati 6770M DDr5 2gb up to 4gb
Cpu Core i7
اینم تنظیماتم هست چه کار کنم سرعت بازی روان تر بشه؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام دوستان:
جون من کمکم کنید:
وقتی می خوام اجرا کنم این ارور رو می ده.
نقل قول:
فولدر profile داخل پوشه کرک رو در مسیر زیر کپی کنید :
\Documents\Rockstar Games\Social Club
نقل قول:
کارت گرافیک رو آپدیت کنید
آپدیت 1.0.0.17 , 1.0.0.22 رو هم نصب کنید
صفحه قبل رو یک نگاه میکردی مشکلت بر طرف میشدنقل قول:
آقا من چی کار کنم اون مرحله که مکس میره سر قبر زنش بعدش میگیرنش خاک میریزه تو صورت یکی از دشمناش بعدش بازی واسه من هنگ میکنه . کسی میتونه کمک کنه ؟ :42:
سلام من وقتی دارم بازی میکنم وسطا این پیغامو میده چیکار کنم؟
آقا من دوباره بازی رو از اول نصبیدم ولی دوباره همون مشکل رو داره آنتی ویروس رو هم غیر فعال کردم ولی همون شد.
من این کرکی که شما می گید رو می تونم از جایی دانلود بکنم؟؟؟؟؟؟؟اگه می شه لینکش رو بهم بدید.ممنون.
بدجوری دلم می خواد بازی کنم توروخدا کمکم کنید دوستان.
به همه بگم تا ویندوزشون 7 سرویس پک 1 نباشه نمی تونن بازی رو اجرا کنن.
مرحله رو restart کن درست میشه این مشکلات پیش میاد برای من هم چپتر 4 هنگ کرد.نقل قول:
با سلام
من وقتی بازی رو اجرا میکنم اول این پنجره باز میشه
بعد وارد بازی میشه و این صفحه باز میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نمیدونم باید چیکار کنم
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
برای دیدن عکس ها نقطه وسط وطن دانلود رو بردارید