خب درسته که انگلیس حذف شد و ما هم ناراحتیم .
ولی در لیگ خودمون با 67 امتیاز تمامی رقبا رو در جیب بغل خود گذاشته و به رتبه 7 صعود کردیم :31:
خب درسته که انگلیس حذف شد و ما هم ناراحتیم .
ولی در لیگ خودمون با 67 امتیاز تمامی رقبا رو در جیب بغل خود گذاشته و به رتبه 7 صعود کردیم :31:
خب دور چهارم هم با شگفتیهای زیادی تموم شد
جدول لیگ کلاسیک پی سی ورلد در پایان دور چهارم
امیر با امتیاز خوبی که در این دور به دست آورد اول شد
علیرضا هم با 67 امتیاز بالاترین امتیاز رو به دست آورد
به هر دو نفر تبریک میگم چون واقعا عالی بودن
خیلیها که به آلمان و گل نخوردنش در مقابل یونان دل بسته بودن با دو گلی که یونان زد غافلگیر شدن و امتیازات زیادی رو از دست دادن
و البته کسایی مثل من که سه نفر رو از دفاع این تیم انتخاب کرده بودن بیش از دیگران آسب دیدن که البته طبیعتا هر ریسکی یا جواب میده یا...:31:
و یه جمله معروف هست که میگه: خودم کردم که لعنت بر خودم باد:31:
ولی نکته ای که واقعا توی جدول مشخصه امتیازات واقعا نزدیک تیمهاست تا جایی که با کمی شانس حتی تیم دهم جدول هم میتونه در دور پنجم به سه رده نخست برسه
و واقعا مشخص نیست که چه کسی در پایان دور پنجم صدرنشین میشه
نتایج هد تو هد در مرحله یک چهارم نهایی
من با اختلاف امتیاز کمی باختم که واقعا شگفت انگیز بود:31:
اگه آلمان گل نمیخورد الان به راحتی برای خودم توی نیمه نهایی قدم میزدم:31:
در کل به 4 تیم صعود کرده به مرحله نیمه نهایی تبریک میگم
برم تیمم رو متلاشی کنم:31: مثل رویانیان بیفتم به جونشون:31:
خب من با کلی فلش قرمز در سمت راست تصویرم مواجهم که همتون می دونید معنیش چیه :37:
با امتیاز این دوره حتی با حرفای قشنگ و امیدوارانه هم فکر نمی کنم امید به تیم برگرده:41:
+اما در این دور باید کمی هوشمندانه تر عمل کنیم چون درسته 8 ترانسفر داریم اما برای فینال فقط 4 تا داریم.
و البته ثابت بازی کردن بازیکنانی چون گومز ،فابرگس و تورس در هاله ای از ابهامه که این انتخاب ها را سخت تر می کنه.
ولی خودمونیم این صدر جدول عجب حالی داره !جای دوستان خالی :31:
این دور کلا ریسکی هست و واقعا نمیدونم چجوری ترکیب رو بچینم :41:
دوستان من از اول مشکل سیستم تیمو داشتم ، چه طوری میشه سیستم تیمو عوض کرد از 442؟ یک سوال دیگه اینکه این قابلیت wildcard دقیقا چه کار میکنه و چه طور میشه استفاده کرد؟
سلــام بر فانتزی دوستان و فانتـزیـن ها :دی
خوب من بعد از تحولی که توی تیمم انجام دادم تا الان تیـم روند رو به رشدش رو ادامه داده و تونسته نمره نسبتا قابل قبولی رو کسب کنه :دی
هر چـند امیـدم واسه قهرمانی کمرنگ شده ؛ ولی خب دیگه چه میشه کرد ! باید ادامه داد اون هم بـا ریـسکی خــفــن ! :دی :دی من یـه تنه 6 بـازیکن از اسپانیا گرفتم که اگه زبونم لال خدایی نکـرده گوش شیطون کر و ایـنا بـاخت ! تیـم به فـنا میـره !!
ولـی اگـه ببره و خصوصا اینکه گل نخوره نونم تو روغنه : دی
ولی خب از اونجایی که من شانس ندارم ... :/
دیروز هم به نت دسترسی نداشم و نتونستم کاسانو رو تو ترکیبم بزارم ! مفت مفت دو امتیازش پرید و 0 امتیاز دیارا واسم ثبت شد :| هــعی !
در آخر هم امیـدوارم تیمی که شایسـته هست قهرمان بشـه(M.Susa ترجیحا :دی) و مسائل خارج از زمیـن قهرمان رو تعیین نکنه :دی
:10:
همون جوري كه قبل اين دور گفتم تيم ما براي انتقام به ميدون رفت و موفق هم شد
دور اول جلوي همين تيم و روز آخر باختم و اين دور تو روز آخر و به زحمت پيروز شدم
به تيم حريف هم تبريك ميگم:11:
از اونجايي كه تيمم داره در 2 جبهه ميجنگه فعلا از صدر پايين اومده ولي هنوز هيچي تموم نشده
به امير هم بابت صدرنشينيش تبريك ميگم
تو جدول كلاسيك خيلي باحاله بعد هر matchday يكي ميره اول
تا پايان دور اول فكر كنم argentina اول بود، دور دوم علي رضا، دورسوم من و تا پايان دور 4 هم امير :31:
دوست من کافیه بازیکنی رو که میخوای بیاری داخل بگیری و بکشی روی بازیکنی که میخوای ببری بیروننقل قول:
مثلا اگر در حال حاضر سیستم تیمت 4.4.2 باشه
با کشیدن یه مهاجم روی یه هافبک و جا به جا کردنشون سیستمت میشه 4.3.3
یعنی یه مهاجم میاری داخل و یه هافبک میاری بیرون
wildcard به شما اجازه میده بدون کم شدن امتیاز و بدون محدودیت ترانسفر داشته باشین یعنی تمام تیمتون رو عوض کنید
البته به نظر من نیازی نیست در این مرحله ازش استفاده کنید چون الان خود سایت به شما اجازه میده 8 بازیکن جا به جا کنید
توی فینال wildcard بیشتر به دردتون میخوره
جدول لیگ هد تو هد اپدیت نشده؟
من یه لیگ هد تو هد دیگه عضوم ولی اون اپدیت شده
دوستان من به علت تعویض خونه تا 2 هفته الی 1 ماه اینترنت نخواهم داشت در نتیجه نمیتونم تیممو در این بازی رهبری کنم بنابراین به اجبار کنار میکشم از مسابقات!ایشالا جام جهانی!
توی این دور متاسفانه بازیکنای من کم کاری کردن و باید یکمی تنبیه بشن :دی
جالبه 4 تا بازی انگلیسیم 20 امتیاز گرفتن ولی 2 تا بازیکن آلمانیم فقط 5 امتیاز!
من توی انتخاب چند تا بازیکن اشتباه کردم مخصوصا دو تا بازیکن دفاع همین طور برای کاپیتانی که برای گرون تموم شد. بازی اول رونالدو کاپیتان بود 12 گرفت بعد من شنبه شب باید کاپیتان رو مشخص می کردم چون یکشنبه دسترسی به نت نداشتم که بیام برای بازی چهارم هم دوباره کاپیتان رو تغییر بدم و به خاطر همین باید شنبه بین اسپانیا و انگلیس یه کاپیتان رو انتخاب می کردم که نمی دونم چرا اینیستا رو انتخاب کردم! اگه مثلا اشلی کول رو کاپیتان گذاشته بودم برام 14 امتیاز گرفته بود!
کلا اینکه بعضی ها مثل من همیشه نیستن که تیم رو تغییر بدن حتما ضرر می کنن
غیر از کاپیتان یه جای دیگه هم من ضرر کردم. یعنی برای دفاع که اول دیبوچی رو توی ترکیب گذاشته بودم که با توجه به اینکه امتیاز پایینی گرفته بود می تونستم برای بازی آخر آباته رو جای اون بیارم که برام هم مشخص بود امتیار بالاتری می گیره که اگه اون روز به نت دسترسی داشتم حتما این کارو می کردم...
این یعنی اینکه دست های پشت پرده باز کار خودشون رو کردن :دی
قیمت بازیکن ها خیلی بالاست ! اصلا نمیتونم تیم رو جمع کنم ! مهاجم میارم مدافع ها ضعیف میشن مدافع میارم اصلا پولی واسه مهاجم نمیمونه !
مثلا این کلوزه رو چه حسابی 11.2 قیمتش شده ؟! :24:
انتخاب کاپیتان هم که خدا به خیر کنه . یعنی یه انتخاب اشتباه کل شانس قهرمانی رو از بین میبره
چون کلوزه توی مرحله مقدماتی با 9 گل بعد از هونتلار ( 12 گل) بهترین گلزن بوده.نقل قول:
ممنون از راهنمایینقل قول:
خوب این وایلدکاردو چطوری باید استفاده کرد؟ چه جوری فعال میشه؟
این سیستم لاگین سایت یوفا انگار مختل شده!! از شما هم همینطوره؟ من هنوز تیممو نچیدم!
بله براي منم مشكل دارهنقل قول:
نگران نباشيد درست ميشه تا فردا. هر از گاهي سر بزنيد ببينيد درست شده يا نه
پ.ن: الآن درسته ميتونيد لاگين كنيد
خوب خود هونتلار چرا قیمتش از کلوزه کمتر بود !!:24:نقل قول:
مسلما ملاک فقط بازیهای مقدماتی نیست.نقل قول:
کلوزه به مراتب امار گلزنی خیلی بهتری نسبت به هونتلار داره.
کلوزه در بازیهای ملی 64 گل و هونتلار 31 گل .
کلوزه در رقابتهای ملی اروپایی 19 گل و هونتلار 14 گل .
کلوزه یک رکود هم در جام های جهانی داره (حداقل چهار گل در 3 جام متوالی ) و بعد از رونالدو 15 گله با 14 گل در کنار گرد مولر بهترین گلزن تاریخ جامهای جهانی هست.{البته احتمال داره این مورد تاثیری در ارزش گذاریش نداشته باشه محض اطلاعات عمومی گفتم:31:)
البته من نمی دونم ملاک ارزش گذاری بازیکنان در فوتبال فانتزی چیه اما اینها بعلاوه اون مورد بالا می تونند دلایل خوب برای بالا بودن امتیاز کلوزه باشند.
این ترنسفر بازیکن هم خیلی دردسر شده. نمیدونم همه همون 105 تا رو دارن؟ این اشتباهه. وقتی تیم ها میان بالا تر و کیفیت بازیکن ها میره بالاتر کلاً قیمتهاتشون هم بالاتر میره. الان اصلاً بازیکن ارزون کمه.
نه الان برای من 104.9 هستش و می دونم همین 0.1 مانع قهرمانیم میشه :دینقل قول:
ولی حالا جدا با همین قیمت هم میشه ترکیب خوب چید
بستگی داره دور قبلی ترکیب چه جوری بوده و توی این دو چند تا تغییر بخواد
من حتی مجبور شدم دروازه بان دومم رو که از یونان بود رو نگه دارم! چون پستای دیگه خیلی مهمتره
بچه یکی لطف کنه ترکیب احتمالی هر چهار تیم باقی مونده تو رقابت ها رو بذاره .. نخ سوزن آلمان !!! واقعا مونددم کیا رو میخواد بازی بده ولی من فکر کنم کلوزه و پودولسکی رو از اول بذاره:27:
پول هم که خیلی کمه........
راستی به نظرتون با توجه به اینکه تو مسابقات حذفی احتمال داشتن گل زیاده بازیکنایی بگیریم که گرون هستن + 3 تا بازیکن ذخیره که تیمشون حذف شده یا اینکه یه سری بازیکن ضعیف ولی با این تافوت که همشون بازی میکنن؟
update............
Balzaretti-Schweinsteiger یا بواتنگ - موتینیو مسئله این است؟ کدوم زوج رو بذارم:31:
ترکیب احتمالی بازی امشبنقل قول:
Casillas,Arbeloa, Ramos, Pique, Alba,Busquets, Alonso,Silva, Xavi, Iniesta,Torres
Rui Patricio,Pereira, Pepe, Alves, Coentrao,Moutinho, Veloso, Meireles,Nani, Almeida, Ronald
اینجاست که یکی میره بالای جدول و یکی سقوط می کنه...من که بازیکنای گرون برداشتم و 3 تا ذخیره نیست در تورنمنت:31:نقل قول:
راستی به نظرتون با توجه به اینکه تو مسابقات حذفی احتمال داشتن گل زیاده بازیکنایی بگیریم که گرون هستن + 3 تا بازیکن ذخیره که تیمشون حذف شده یا اینکه یه سری بازیکن ضعیف ولی با این تافوت که همشون بازی میکنن؟
دوستان تا ساعت 11 وقت دارين سيستمتون رو كانفرم كنيد.
اينم تركيب دوتا تيم:
اسپانيا: casillas--jordi alba--sergio ramos--pique--arbeloa--xavi alonso--busquets--xavi hernandez--iniesta--negredo--silva
پرتقال: patricio--fabio coentrao--bruno alves--pepe--joa pereira--joao mutinho--miguel veloso--raul meireles--ronaldo--hugo almeida--nani
الان اگه ترنسفر انجام بدم تو تیم، برای بازی فردا اعمال میشه؟ بر فرض نانی 2 امتیاز گرفته میتونم با یه بازیکن دیگه عوضش کنم؟
ترنسفر نه نمیشه ولی تعویض میتونی بکنینقل قول:
بازیکن ذخیره ات رو drag کن بذار جای بازیکنی که نمیخوای اینجوری اون تعویض میشه اخرش هم دکمه تایید رو بزن
+
من شانس اوردم 5 تا بازیکن از اسپانیا داشتم ولی با این حال دلم می خواست حذف بشه :3:
منم 3 تا ازشون گرفتم ولی امید به حذفشون داشتمنقل قول:
من شانس اوردم 5 تا بازیکن از اسپانیا داشتم ولی با این حال دلم می خواست حذف بشه
ولی اگر امشب ایتالیا حذف بشه باید به فکر کسر امتیاز به خاطر ترانسفر بیوفتم
اقا به نظرتون نویر میتونه تو بازیه امشب بیشتر از 7 امتیاز بیاره؟؟؟
به هیچ عنوان !!!نقل قول:
نویر بیشتر از این که سیو داشته باشه گل میخوره !!
ترکیب بازی امشبو کسی نداره ؟
چه موقعی نجاتم داد اوزیل.
اگر گل نزده بود بازی هد تو هد رو باخته بودم :دی
ولی حیف که المان حذف شد.
عجب پنالتي مفتي گرفت!!
تو فوتبال فانتزي هم بايد از دست داوري بكشيم!
ولي اشكال نداره به به برد ايتاليا ميچسبيد. حاضرم تيمم امتياز نگيره ولي ايتاليا قهرمان شه:31:
آقا پدر من امشب در اومد!
اولاً که دیشب یه بار نانی رو کشیدم بیرون و پیرلو را جاش گذاشتم داخل که دکمۀ کانفرم عمل نمیکرد. دوباره این کار رو انجام دادم باز نشد. از سایت لاگ آوت کردم و دوباره لاگ این کردم. اومدم دیدم بله پیرلو بیرونه. باز با نانی عوضش کرد و کانفرم کردم و انجام شد. بعد دیدم اِ یادم رفت بزارمش کاپیتان و باز دوباره کاپیتانی رو از رونالدو گرفتم دادم به پیرلو که باز هم انجام شد و قشنگ پیرلو رفت تو ترکیب و اون علامت کاپیتانی هم اومد زیرش و امتیاز هم ازم کم کرد.
اما .... امشب بین دو نیمه اومدم ببینم بازیکن هام چند امتیاز گرفتن که دیدم پیرلو بیرونـــــــ] و رونالدو کاپیتانه. آخه این چه وضعشه؟ دو بار کانفرم شد. یه بار تعویض و مجدداً تغییر کاپیتان. خدا میدونه چند امتیاز از دست دادم. بعدشم که این پنالتی مسخره رو گرفت داور و امتیاز مدافعینم هم پرید!!! اصلاً یهو .... زد به اعصابم.
اشتباهات سایت هم جز از بازی فوتبال فانتزیه :31:نقل قول:
ها ها ! :31: آره فقط میتونم همچین چیزی بگم.نقل قول:
مگه وقتی من اشتباه میکنم سایت چیزی میگه؟ ... راستش میگه ها! اون اسیستنت منیجره هم یه قسمت از سایته دیگه :31: ولی حیف شد.
روزی که داشتم ترکیب انتخاب میکردم نزدیک 1 ساعت به مانیتور خیره شده بودم و داشتم در مورد نانی و یا بالوتلی فکر میکردم. اشتباه اصلی انتخاب نانی بود.
ببین من فکر کنم شـــــــــــــــــــاید یه اشتباهی کردی که من خودم چند روز اول زیاد سرم میومد:دی
شما وقتی میخوای امتیازات رو نیگاه کنی حتما برو تو قسمت لست پوینت چون صفحه اولی که برات میاد موقع لاگ این ترکیبت واسه هتفه اینده هست
جدول لیگ پی سی ورلد در پایان دور پنجم
اتفاق مهم این بود که امیر تونست از صدرنشینی خودش دفاع کنه مجددا تبریک میگم
اما واقعا باید منتظر بازی فینال بود تا قهرمان نهایی لیگ پی سی ورلد مشخص بشه
جناب راستین هم آهسته و پیوسته به مکان دوم رسید و با فاصله کمی از امیر قرار گرفت البته بیشترین امتیاز(54) توی این دور رو هم به دست اورد که جای تبریک داره
مسعود هم جهش خوبی داشت و به مکان ششم رسید که به مسعود عزیز هم تبریک میگم
نتایج نیمه نهایی جام هد تو هد پی سی ورلد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با شکست دادن حریفاشون به بازی فینال رسیدن که بهشون تبریک میگم و امیدوارم فینال خوب و هیجان انگیزی داشته باشیم
به تیمای بازنده هم خسته نباشید میگم در هر صورت یه سمت فوتبال باخته
تیم لاماسیا هم داره پیشاپیش خودش رو برای ucl فصل پیش رو آماده میکنه:31: اونجا دیگه از این ریسکای خانمان برانداز نمیکنه:31:
من که قهرمانی رو از دست دادم
بیشتر روی پرتغال و المان سرمایه گذاری کرده بودم که هر دو حذف شدن :41:. حالا باید امتیاز بدم تا تعویضشون کنم .
قابلیت wildcard رو چطور باید فعال کنیم؟
علیرضا دعا کن من قهرمان بشم بعد میتونی ادعا کنی که تیم قهرمان رو توی دور اول بردی؟!!!:31:نقل قول:
Perspolis و iran & 5+1 با شکست دادن حریفاشون به بازی فینال رسیدن که بهشون تبریک میگم و امیدوارم فینال خوب و هیجان انگیزی داشته باشیم