همین!؟ کاری دیگه ایی با لپتاپ نمی خوای انجام بدی!؟ مثلا باهاش کٌشتی و... نمیگیری!!؟ :n25: :n02:نقل قول:
Z500 با توجه به باطری جدانشدنی و شارژ کم ( خیلی حال بده 2 ساعت! ) و صفحه نمایش ناخوب! توصیه نمیشود.. :n15:
Printable View
همین!؟ کاری دیگه ایی با لپتاپ نمی خوای انجام بدی!؟ مثلا باهاش کٌشتی و... نمیگیری!!؟ :n25: :n02:نقل قول:
Z500 با توجه به باطری جدانشدنی و شارژ کم ( خیلی حال بده 2 ساعت! ) و صفحه نمایش ناخوب! توصیه نمیشود.. :n15:
خوب اره,ولی من موندم بین گرافیک بهتر وسریعتر z500 وباتری وصفحه نمایش بهتر n56 کدومو انتخاب کنم:n13:.کانفینگاشون:z500 i7 8g ram vga 2 gt635 1000g n56 i5 6g ram vga 2 gt630 1000g قیمتاشون تقریبا 3میلیون هسته،حالا به نظرت کدومو بگیرم باتوجه به کارهایی که ازش انتظار دارم؟راستی شاید هرچندوقتی باهاش کشتی هم گرفتم:n09:نقل قول:
من به شخصه از n56 به شدت راضی هستمنقل قول:
اگه کار های مالتی مدیا داری n56 پیشنهاد میشه
کیفیت پایین نمایشگر و باتری ضعیف Z500 دل آدمو میزنه اما دیزاینش خیلی زیباست
دوست عزیز شک نکن n56 بهتره.خب چرا n56vz نمیخری؟ گرافیکش فوق العادس gf 650
منم الان نظرم روی n56vmهست،درضمن بودجه من به n56vz نمیرسه اخه الان قیمتش حدودا 4 تومنه!:n03:ممنون که راهنمایی کردیننقل قول:
دوستانی ک n56 دارن،همتی کنن و چندتا عکس از لپ تاپشون بدار تا تاپیک حال بیاد....
بی روح شده بدون عکس....
سلام
دوستانی که n56 دارند تا حالا با hdmi به tv وصلش کردین؟
2 روزه هر کاری میکنم نمیشه!
تو فروم های خارجی هم دیدم همین مشکل را دارند.
کابل مخصوص می خواد ؟
سلام میخواستم ببینم n56vz با سی پی یو core i5 چنده؟خواهشا سریع جواب بدید چون تا هفته بعد یا n46vz میگیرم یا n56vz i5:n16:نقل قول:
سلامنقل قول:
الان قیمت دقیق ندارم ولی 2روبره! 3میلیون بود :n06:
سلام،آره من همیشه وصل میکنم و فیلم میبینم.بدون هیچ مشکلی وصل میشه.کابل خاصی هم نمیخواد.من با همین کابلهای معمولی وصل میکنم.نقل قول:
با i5 هم تو بازار هست؟چند؟!
با سلام دوستام من می خواستم ببینم آیا وقتی سیستم بدون بک لایته بازم با زدن کلید f3 و f4 تنظیملت کیبورد روی صفحه نمایش میاد یا نه؟
اخه من هر وقت این کلیدارو میزنم تنظیمات کم و زیاد کردن شدت نور میاد ولی روی صفحه کلید اتفاقی نمی افته ؟ :n13:
اون برای نور ال سی دیه!!!:n01:نقل قول:
دوست خوبم ال سی دی که f5 و f6 هستش:n09:
سلام.دوستان اگه خواستین ویندوز جدیدی نصب کنین،(در صورت داشتن ویندوز اورجینال) حتماً تمامی محتویات هارد رو تو یه جا کپی کنید.چون حتماً باید هارد رو فرمت کنید.
من که هرچی داشتم پاک شد ، شما حواستون باشه!
ربطی به اصل بودن نداره
حتما سایر درایو ها شیر شده از درایو c بوده که بعد از پاک کردن درایو c مجبور بودید سایر درایور ها رو هم پاک کنید.
من هم همین مشکل رو داشتم و کله اطلاعاتم ( تقریبا 1 ترابایت ) پاک شد. البته همش مالتی مدیا بود + عکس های شخصی مهم که نتونستم ریکاوری کنم.
موفق باشید
وقتی خواستم ویندوز جدید نصب کنم بعد از انتخاب درایو C به عنوان درایو نصب ویندوز این پیام رو بهم داد:
"windows cannot be installed on this disk. The selected disk is of the GPT partition style."
بعد از یه سری گشت و گذار تو اینترنت فهمیدم که باید partition style از GPT به MBR تغییر داده بشه تا بشه روش ویندوز نصب کرد.
که هزینه این کار پاک شدن کل هاردم بود!
بله،حدودا 3300نقل قول:
سلام. n56vz یه مدل با رم 8 و گرافیک 2 داره یه مدلم با رم 12 و گرافیک 4. من برا بازی میخوام ولی بم گفتن حافظه ی گرافیک مهم نیست قدرتشه که مهمه. یعنی فرقی بین 2g و 4g نیست؟ پس اونی که گرافیکش 2 هستا بخرم که ارزون تره؟
البته این حرف که فرقی بین 4 گیگ ,و 2 گیگ وجود نداره حرف اشتباهیه.
اون 4 گیگ در واقع پهنای باند کارت گرافیکه اما ماهیت گرافیک مهم تره چون سرعت پردازش و جواب دادن بالا میره.
همون 2 گیگ خوبه البته مدلی که رم 12 و گرافیک 4 داره ، هارد 2 ترا هم داره که قطعا گرون تر هست و می ارزه به خریدش ( فول اچ دی هم هست )اگه بودجه داری که همون 4 گیگ گرافیکی رو بخر.
ببخشید یه سوال دیکه هم داشتم. آقاهه گفت 2g up to 4g و 4g up to 6g.این یعنی چه؟ راستی جفتش مدلشن gt650 هست.خوبه؟
این که گفته up to تقریبا میشه گفت الکیه. منظورش این بوده در صورتی که 4 گیگ گرافیک کم بیاره میتونه تا 6 گیگ هم از رم بگیره . پردازش کنه. شما به همون مدل گرافیک بسنده کن و خریدت رو بکن. زیاد به مقدار گیگابایتی و مقدار شیر کردنش توجه نکن
اگه گیمر هستی تا چند وقت آینده و حتی همین الان 650 بهدرد بازی های روز نمیخوره مگر اینکه تنظیمات گرافیک رو پایین بیاری.
نه بابا گیمر نیستم فقط عاشق pes م. اقا یعنی تا pes2020 جواب میده؟!!!
البته یه کم خنده دار میاد که این لپ تاپ ت 7 سال دیگه بتونه دووم بیاره ( از نظر سخ افزاری ) به این هم توجه کن که بازی های روز به سرعت درحال پیشرفت هستن.
من به شخصه نمیتونم جوابی بدم. اما فکر هم نمی کنم که امکان داشته باشه
سلام میشه بگید چجوری باید از ویندوز اورجینال بکاپ بگیرم.ویندوز 8. درضمن نرم افزار ai recovery burner نداره
سلام.دوستان آخرین و جدیدترین قیمت لپ تاپ N56vm و N56vz با کانفیگ ci7,VGA 2g,RAM8g دارید؟؟اصلا موجوده در بازار؟؟
بعد کسی اطلاعاتی در مورد لپ تاپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دیجی کالا جدیدا زده تو سایتش و دارای گرافیک 4g هست با قیمت 3149000 ، داره؟؟نسبت به قیمتش سخت افزار خیلی عالی داره و لپ تاپ بسیار زیبا و در عین حال بسیار سبکی هست.
دوستان در خرید محصولات ایسوس شک نکنید.
من دیروز یه دونه asus n46vz گرفتم واقعا عالیه اگر به صفحه 14 اینچ راضی باشید اینم لپ تاپ بدی نیست از لحاظ گرافیک یکی هستن و واقها چه گرافیکی دارن!!!!!!gt 650m که حتی gt560m رو هم پشت سر میذاره!!!
650 از 560 قویتر نیستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا کلوپ k56 نیست در ظمن این مدل نمایشگر و بدنه ضعیفی داره. به گرافیک 4 گیگ هم زیاد اکتفا نکن. وقتی ذات کارت گرافیک معمولی باشه پهنای باند 1 ترابایت هم باشه فرقی به حال گیمر نمی کنه و تو پردازش کم میاره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حرفت خیلی باحال بود. خندیدیم.
موفق باشید
چند گرفتی داداش؟؟قیمت سری n56 را نداری؟؟نقل قول:
کسی از قیمت و موجد بودن تو بازار اطلاعی داره؟(n56)
با I5 میخوام و FHD با بک لایت؟
چند هست؟
این مدل تو بازار ایران موجود هست؟
i5 هست اما fullhd نیست بکلایت نمیدونمنقل قول:
تو تهران؟
میشه ادرس بدید؟
دوستان که دارن بیان بگن راضی هستن!
منم مدل n46vz ش رو میخوام
توو مشهد نیست
ناچارم اینترنتی بخرم
دوستان اگه کسی فروشگاه معتبر که این محصول رو داشته باشه رو مشیناسه پ خ کنه
Ci7 میخوام
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دوستان کسایی که asus n56vb دارن، می شه یه کمکی به بنده بکنن؟؟
می خواستم بدونم کیفیت صفحه اش چه جوره؟؟ ارزش داره به خاطر 1080 بودنش پول بدم؟؟
صفحه اش LED, Full HD, TN ئه، یه نکته خیلی مثبت داره و یه نکته خیلی منفی!!! خوبیش اینه که Full HD ئه و بدیش اینه که TN ئه. حالا از بین این 2 کدومش بر دیگری غلبه می کنه؟؟
بسیــــــــار ممنونم:n12:
TN چی هست؟
سایت لوتوس که 56vb داره ، بالای صفحه ی سایتش ، نمایشگر را زده full hd و در انتهای صفحه زده hd :n13: واقعا مسخره است...اینم وضعیت سایت های خرید اینترنتی مملکت ماست...
توی مدل 46jv هم بالای صفحه زده گرافیک gt750 و پایین صفحه زده gt650 :n24:
الان کدوم یکی از این اطلاعات صحیحه؟؟؟!!!
alan n56 che model hae azash mojod hast to bazar tehran?
n56DP AMD A10نقل قول:
n56bv Intel i7