پیش از این هم اینطور بود، شمارش در بخشهای منتخبی که احتمال پستهای بی رویه میره خاموشه،نقل قول:
و برای شناسایی در مقابل اون بخشها نوشته قرار داده شده : [ شمارش پست ها : خاموش ]
Printable View
پیش از این هم اینطور بود، شمارش در بخشهای منتخبی که احتمال پستهای بی رویه میره خاموشه،نقل قول:
و برای شناسایی در مقابل اون بخشها نوشته قرار داده شده : [ شمارش پست ها : خاموش ]
اگه میشه استایل قبلی P30 رو اضافه کنید . اون خیلی بهتر و البته طرفدار بیشتری داشت .
کاش پی سی ورد اینجوری نمیشد . قالب قبلی
- خیلی سریع بود و مناسب برای اینترنت ایران که سرعتش پایینه
- آدم خیلی راحت هرچی رو که میخواست پیدا میکرد . نظم بسیار عالی داشت و کلا کار کردن باهاش بسیار آسون بود
- بک گراند صفحه چشم آدمو کور نمیکرد بر عکس این جدیده که سفیدش خیلی اذیت میکنه
- خیلی خیلی خیلی های کلاس بود و مدرن و مث این گل منگولی نبود
- و ...
کاش بر میگشت به حالت قبلی یا حد اقل امکان استفاده از هر دو قالب در سایت فراهم میشد
نظر شخصی بود . با تشکر:11:
دوستانی که میگن برگردیم قالب قبلی یا اینکه اون بهتر بود و اینا، این امکانش دیگه وجود نداره. با توجه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست.
آقا ما بعد از 900 تا پست هنوز نمی تونیم تشکر بزنیم؟؟؟؟می زنه دسترسی شما امکان پذیر نیست.
سلام
یه عکس ترولی ساختم گفتم اینجا هم بذارم
البته فقط توی تاپیک بارسلونا دیدم
شاید باگه
شاید میشه مخفی کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوب شده الان
الان من اینو حتی بیشتر از تم ورژن قبلی می پسندم
کار خوبی کردین که این طرح برجسته گرافیکی رو از عناوین تاپیک ها حذف کردین
لطفا تاریخ زیر پستها به اضافه ساعت ارسال پست و کلمه start by رو کامل حذف کنید. فقط نام کاربری رو باقی بگذارید. مثل PT
این تاریخ های زیر تاپیک ها بسیار روی ذهن پیاده روی می کنه ، به نظرم برداشتنش جزء واجباته :دی
Started by mefmef, 25-10-2010 13:25 و ...
سلام
خوب منم مثل دیگر دوستان به تم قبلی خیلی سازگار بودم و یکی از دلایل محبوبیت پی سی سادگیش بود
اما اینم بد نیست و بعد از مدتی جا میافته
فقط چند تا مشکل دارم
1.قبلا میتونستم لیست گروهایی رو که عضوم رو مینیمم کنم یعنی لیستش جمع میشد اما الان یه لیست دراز تو پروفایلم هست که داره عذابم میده
2.وقتی به آخرین پستهایی که زدم مراجه میکردم آیکنی کنار تاپیک ها بود که مشخص میکرد آیا تاپیک پست جدید داره یا نه.به راحتی میتونستم تشخیص بدم که تاپیک مورد نظر به روز شده یا نه اما الان امکانش نیست
3.تو همون قسمت آخرین تاپیکها علاوه بر اسم تاپیک اسم انجمن هم سمت چپ میزد که به راحتی میشد به انجمن مورد نظر مراجعه کرد اما الان امکانش نیست
اگر قسمت جدیدترین تاپیک ها و پست های انجمن رو مثل فروم زیر اول فروم بذارین خیلی بهتره
سلام.
انجمن جدید با نرم افزار Tapatalk هم کار نمیکنه.
این پیغام رو میده:
سلام
راستی لیست کاربران راه افتاده
ممنون.
یه نکته ای هست
توی بعضی فرومها دیدم تاریخ بعضی پست ها رو زده مثلا 6 روز پیش،3 ساعت پیش
یا تاریخاشون شمسی هست
اینطور بشه خیلی بهتره
قسمت تاپیک های جدید رو بیارید بالای انجمن خیلی عالیه.
بعدشم کی این متنای انگلیسی رو فارسی میکنید؟
یا فایلاشو بدین من بگین کجا رو ویرایش کنم خودم دست به کار میشم D:
در ضمن یه تنظیمی برای این تایید خودکار پیغام های بازدید کننده برای کاربر قرار بدین ما میخوایم یکسره تایید باشه ممنون.....
وای اینجا چرا اینجوری شده فکردم اشتباه اومدم:18::37:
راس میگی D:نقل قول:
نه درست اومدین قالب جدید رو راه انداختیم D:نقل قول:
در ضمن اون 5 دقیقه بین پست ها رو هم زودتر بزارین خیلی خوب میشه.
اینکه حالت دیفالت صفحه ها vb4 default شده بهتره
ممنون
اینگار ظاهرش شبیه قبلی شده خب یکم بهتر شده . راستی اگه میشه Tapatalk رو هم درست کنید . ممنون .
خب ظاهر صفحه اصلی فروم که یه مقدار بهتره شده. اما هنوز تو قسمت گروه های اجتماعی وضع به همون ترتیبه. خیلی شلوغ و در همه. اگه برای اون قسمت هم فکری بکنید خیلی خوب میشه.
ممنون
سلام
کلاً نظر من اینه که از نظر ظاهر ورژن قبلیش بهتر و خوانا تر بود . اگر همون رو ارتقا یا چیز های بهتر اضافه میکردید بهتر بود. همین امکاناتی که روی این ورژن گذاشتید رو روی ورژن قبلی میگذاشتید. شکلشو تغییر نمیدادید. بهتر بود.
حالا این نظر من بود دوستان.
شادباشید:11::40:
دوباره سلام...
1-گزینه انتقال سریع به انجمن ها که پایین صفحات بود حذف شده
2-مشکل تشکر حتی با حذف کوکیهاو هیستوری پابرجاست. یک مثال قاطع : اگر شما در حال دادن پست باشید و در میانه نوشتن تشکر رو بزنید، پیغام حذف نوشته سیو شده در ادیتور ظاهر میشه که نشون دهنده رفرش صفحه است.
ممنون، حتی بنظر میرسه با اصلاحات جدید مقداری سرعت لود صفحات بیشتر شده... اما امیدوارم با تغییرات روی استایل دیفالت، قول تم جدید رو فراموش نکنید.نقل قول:
یکسری تغییرات ظاهری جدید انجام شده که ظاهرا انجمن رو به تمپلت کلاسیک قبلی شبیه تر کرده :)
موارد جزئی باقی مونده نیز به مرور زمان برطرف خواهد شد
مرسی ...خیلی بهتر شد....
امیدوارم یک تم جدید دیگه همه تو همین مایه ها اضافه بشه.....
من خودم ظاهر متفاوت تر از قبل رو بیشتر میپسندم
فقط صفحه اصلی مثل pt نشه آدم کور میشه تا یک چیزی رو پیدا کنه.....
بنطرم رنگ تاپیکهای صفحه اصلی کمی آبیش تیره تر هم بشه بهتره
رنگ همین آبی زیر آواتورها.....
رنگ هدر فروم رو روشن تر کنید ...کادر اطراف رو هم از تیرگی درآودید بهتر شد....
لوگوی پی سی ورلد هم خیلی ضایع است ...لوگو قبلی رو نمیتونید بچسبونید...؟
تتبلیغات زیر هدر رو اگه با مرورگر رو حالت زوم بذاریم بتدریج از سمت چپ خارج میشند
موفق باشید
lممنون از مدیران چون قالب داره به قالب قبلی شبیه تر میشه و این خیلی خوبه...
+
بنظرم روی فونت اسم کاربرا هم کار بشه خوبه یکم فونت اسامی بزرگتر بشه....
و همچنین اگر بشه کاربران معمولی هم بتونن به اندازه سایز آواتار های ناظران و مدیران آواتار بزارن خوب میشه..
+
این فاصله بین انتهای پست و قسمت امضا هم هنوز خیلی زیاده...
+
بازم ممنون از مدیران و میثم عزیز بخاطر پیگیری های این چند روز اشون....
آقا میثم اگه امکانش هست هرچه سریع تر تعویض قالب رو شروع کنید تا پی سی ورد بیشتر از این ضربه نخورده!
همون قالبی که گفتید شبیه قالب قبلیه رو انتخاب کنید
یه ویژگی داشت که میشد بخش گروه ها و آخرین بازدید کنندگان و دوستان و غیره رو موقتا بست ولی الان نمیشه خیلی صفحه پروفایل ها دراز شده:20:
چرا شکلک ها شد مثل قدیم ؟
این جدیده که بهتر بود:18:
خسته نباشید
دستتون درد نکنه ظاهر فعلی انجمن بسیار به قالب قبلی شبیه شده
مشکل تشکر برای من حل شده
فقط یه نکته
اگه ممکنه این کلمه Viewing رو از جلوی عنوان بخشهای مختلف بردارین یه کم با نمای کلی انجمن هماهنگی نداره فقط عدد کاربرای بازدید کننده باشه بهتره
الان بهتر شده
عـــه بخش امضا هم درست شده الان دیدم:11:
فقط یه سری چیز دیگه مونده که تو پست بالایی گفتم:12:
tapatalk هنوز مشکل داره
سلام من هنوزم روی تشکر زدن مشکل دارم هر وقت روش کلیک میکنم از صفحه ای که هستم میپرم بیرون بعد از دوباره باید وارد انجمن بشم :41:
نقل قول:.............نقل قول:
در مورد ریفرش شدن بعد از تشکر کردن ، حتما یکبار کوکی ها و هیستوری مرورگر خودتون رو پاک کنید ! مشکل حل میشه :)
درسته برخی مشکلات با ورژن 4 پدید اومدن ولی همشون فراگیر نیست و فقط عده ای دارن ازین مشکلات:20:نقل قول:
مشکل دکمه تشکر برای من، دیروز به محض خوندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سینا و اجرایی کردنش، حل شد:
نقل قول:
در مورد ریفرش شدن بعد از تشکر کردن ، حتما یکبار کوکی ها و هیستوری مرورگر خودتون رو پاک کنید ! مشکل حل میشه :)
......................... خیلی تغییر کرده ..... لحظه اول فک کردم اشتباهی اومدم!
امکان ویرایش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در پروفایل بگذارید...
قالب دیفالت خوب شده فقط اگه لوگو بره سمت چپ و خوش امدید و پروفایل و... همه بره سمت راست خیلی بهتره
گزینه مدیریت پیامها به بالای پیغامها انتقال پیدا کنه یا هم بالا و هم پایین باشه خیلی بهتره
باکس تشکر هم بطور کلی مشکل داره، بعضی اوقات وجود داره و چیزی داخلش نیست و صفحه رو بیخود بزرگ میکنه
گاهی هم دکمه تشکر وجود نداره،
و همونطور که گفتم با وجود پروندن کوکیها برای من همچنان رفرش میکنه...
سلام.
بسیار زیبا شده انجمن.. درحقیقت میشه گفت از اولشم بهتر شده..
چیزی که جز با زحمت های بی دریغ بدست نمیاد. منم به نوبه ی خودم از مدیریت تشکر و قدردانی میکنم که با حوصله و سعه ی صدر توانستند همه ی دوستان رو رضایتمند کنند.
ان شالله چرخ این فاروم بهتر از قبلتر میچرخه.
بهترین هارو براتون آرزومندم.
سلام
خیلی خیلی ممنون
فوق العاده ست