علیک سلامنقل قول:
پس این چه محصولی هست عزیز؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علیک سلامنقل قول:
پس این چه محصولی هست عزیز؟
سلامنقل قول:
خسته نباشید
والا در این باره اطلاعات بنده کاملا ناقص و بدرد نخور می باشد
باید دوستان اطلاعات ارائه کنند
ولی اینطور که نوشته کارهای معمولی یک آنتی ویروس را انجام میده
این محصول گارد فعال حفاظتی نداره و فقط برای اسکن و پاک سازی ازش استفاده میشه
سلامنقل قول:
همونطور که اشاره شد این محصول فقط یک اسکنر هستش.شما میتونید ازش به عنوان مکمل در کنار آنتی ویروس اصلی استفاده کنید.
بچه ها یه راه حل موقتی برای حل مشکل دانلود پیدا کردم !
چه راه حلی ؟؟ منم مشکل دانلود دارمنقل قول:
سلام. نسخه رایگان بله داره من چند وقت پیش دانلودش کردم ولی استفاده نکردم،نقل قول:
ظاهرا نسخه رایگان آویرا بهتر از این باشه، محبوبیت جهانی نسخه رایگان آویرا هم خیلی بیشتره،
به عنوان نمونه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای آویرا:
کلّ دانلود: 142,378,607
دانلود در هفتهی اخیر : 61,349
حالا برای بیت دفندر:
کلّ دانلود: 398,101
دانلود در هفته اخیر: 1,686
سلام. نه اتفاقاً برای من خیلی گیر داد!نقل قول:
من قبلا سیستمم را با کسپرسکی و نورتون و آویرا فول اسکن کرده بودم،
وقتی با بیت دفندر اسکن کردم خیلی چیزها گیر داد بخصوص یه ایزوی ویندوز داشتم که از داخلش چند تا مخرّب تشخیص داد خیلی تعجب کردم!
کلاّ آنتی ویروس مشتیه فقط نامصّب با این دانلود مشکل داره! :دی
حالا این دوستمون ببینیم چه راهی پیدا کرده؟
در ضمن اون دوستمون پرسیده بود که توتال با اینترنت سکوریتیش؟ به نظر من همون اینترنت سکوریتیش بهتره، چون توتال چیز خاصّ به درد بخوری نداره.
بچه ها این راه حل تا وقتی هست که برنامه رو آپدیت کنین :
ابتدا آپدیت برنامه رو طوری تنظیم کنید که وقتی میخواد آپدیت بشه از شما سوال بپرسه
برای این کار برید به Setting>Update و Update Processing rules رو بزارین روی Prompt Before Downloading تا وقتی میخواد آپدیت کنه ازتون سوال کنه
حالا کافیه bdtl.dll رو که توی C:\Program Files\Bitdefender\Bitdefender 2013 هست رو به bdtl.dll.old تغییر نام بدین ، فقط توجه داشته باشین که این فایل فقط از طریق Safe Mod امکان پذیر هست
تا وقتی آپدیت نکنین میتونین هرچی خواستین دانلود کنین به محظ آپدیت برنامه تلاش میکنه یه فایل 143 KB رو دانلود کنه که وقتی Detail آپدیت رو بزنیند میبینین نوشته bdtl.dll این یعنی وقتی بیت تشخیص داده که فایل rename شده یا وجود نداره و به محظ آپدیت فایل bdtl.dll جایگزین میشه
در حال مکاتبه با بیت هستم برای رفع این مشکل و کلا مشکل دانلود انشالا راه حل دائمی رو هروقت پیدا کردم میگم
مدیران محترم اگه لازم دونستن این راه حل رو بزارن توی پست اول که بقیه دوستان هم استفاده کنن
عجیبه! و جالب!:18:نقل قول:
هیچ کس کی جدید نداره؟ نسخه 90 روزه ام داره تموم میشه فقط 15 روزه دیگه مونده
سلام
جدیدترین نسخه این نرم افزار چیه ؟
من دارم total 2013 v16.22 رو دانلود می کنم
قبلش هم ورژن قبلیش رو دانلود کردم ولی چون نمیزاشت دانلود کنیم پاکش کردم
یه کرک داشت که انگار باید از طریق safe mod اجراش می کردی و کرک می کردی این کارو کردم و گفت کرک شده ولی نگاه نکردم که واقعا کرک شده یا نه ولی بعدا که چند بار آپدیت شد نگاه کردم دیدم نوشته چند روزه دیگه تموم میشه اگه آپدیتش کنی کرکش میره؟
بعد اگه لایسنس بخریم چه فرقی با کرک می کنه ؟
ممنون
دوستان سلام
من یک لایسنس اوژینال واسه اینترنت سکویریتی که واسه سال2011 بود دارم الان رفتم تو سایتش
ثبت نام کردم در قسمت ورود لایسنس زدم دیدم نوشته 365 روز بیت دفندر 2011 میخوام بدونم واسه
ورژن2013 هم کار میکنه یانه ،
ممنونم علی
این مشکل دانلود چیه هی همه در موردش می گن ؟؟نقل قول:
در حال مکاتبه با بیت هستم برای رفع این مشکل و کلا مشکل دانلود انشالا راه حل دائمی رو هروقت پیدا کردم میگم
من که دارم نسخه 2013 اینترنت سکوریتی رو استفاده می کنم و مشکلی برای دانلود ندارم از لحاظ اپدیت هم نرم افزار مشکلی نداشته تا الان و خود به خود اپدیت میشه ..جدید ترین اپدیت افلاین هم که باری 18 اکتبر 2012 هستش و لینک مستقیمش روس سایت بیت دفندر موجوده ..
اون یه نسخه ایراد دار تو سال 2012 بود که حل شد مشکلش .. دیگه من به اون مشکل برخورد نکردم نسخه های جدید اون مشکل رو ندارننقل قول:
قبلش هم ورژن قبلیش رو دانلود کردم ولی چون نمیزاشت دانلود کنیم پاکش کردم
اون کرک مشکل داشت و موقع اپدیت نرم افزار اپدیت نمی شد .. من اول گذاشتم اون 30 روزش رو مصرف کنه بعد از یه سریال نامبر استفاده کردم و لایسنسش کردم الان هم به راحتی اپدیت می کنه .نقل قول:
یه کرک داشت که انگار باید از طریق safe mod اجراش می کردی و کرک می کردی این کارو کردم و گفت کرک شده ولی نگاه نکردم که واقعا کرک شده یا نه ولی بعدا که چند بار آپدیت شد نگاه کردم دیدم نوشته چند روزه دیگه تموم میشه اگه آپدیتش کنی کرکش میره؟
خوب شما لایسنس بخری قانونی شده و می تونی به راحتی نرم افزار رو اپدیت کنی .. دیگه مشکل کرک و پاک شدن کرک رو هم نداری .. لایسنس شما هم توی اکانت شما در بیت دفندر ثبت میشه و می مونه .. مثلا من لایسنس های ثبت شده در سال 2009 رو هنوز توی اکانتم دارمنقل قول:
بعد اگه لایسنس بخریم چه فرقی با کرک می کنه ؟
کار کردنش که کار می کنه منتها باید لایسنس رو ری نیو کنی .. یعنی برای محصول جدید دوباره ثبتش کنی .. اگه زمان داشته باشه میشه اینکار رو کرد .. اگه نسخه لایسنس اصلی هستش و از نمایندگی گرفتی ببر نمایندگی برات اینکار رو انجام بده .. اگه اکانت رو هنوز داری و فعاله برو تو قسمت Products و اونجل اکانت هارو می بین و دکمه Renew رو بزن و لایسنس رو وارد کن و بعد روی محصول جدیدی که می خوای داشته باشی ثبتش کن و مراحل رو تا اخر برو ..نقل قول:
من یک لایسنس اوژینال واسه اینترنت سکویریتی که واسه سال2011 بود دارم الان رفتم تو سایتش
ثبت نام کردم در قسمت ورود لایسنس زدم دیدم نوشته 365 روز بیت دفندر 2011 میخوام بدونم واسه
ورژن2013 هم کار میکنه یانه ،
هميشه نيست، در دانلود برخي لينکها مشکل ايجاد ميکنه،نقل قول:
مثلاً اين را دانلود کن ببينم چطور دانلود ميکني: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمراً اگه بذاره دانلودش کني :دي حتي اگه بيت دفندر را غيرفعال هم کني اصلا نميتوني دانلودش کني!:sq_11:
دوست عزیز kortol
با تشکر فراوان، من اینو از پارس انلاین گرفتم نخریدام بلکه هدیه گرفته ام
حالا اینکاری رو که شما گفته اید انجام دادم ولی جواب نداد میشه یکم دیگه
راهنمایی کنید وقتی renew رو میزنم در صفحه جدید که کلید رو وارد میکنم
قرمز مینویسه کلید معتبر نیست ولی در صفحه قبلی کلید رو قبول کرده و
نوشته تا 364 روز دیگه اعتبار داره .
ممنونم علی
خوب فروم که نمی زاره لینک کامل رو پست کنی .. برام لینک رو پیغام خصوصی کن تا یه تستی بزنم ..چون با این لینکی که فرستادی اسم سایت نقطه چین شده ..نقل قول:
عمراً اگه بذاره دانلودش کني :دي حتي اگه بيت دفندر را غيرفعال هم کني اصلا نميتوني دانلودش کني!:sq_11:
خوب شما تنها راهی که داری اینه که لایسنس رو اگه توی برگه های مخصوص لایسنس نوشته شده برای یه نمایندگی بیت دفندر توی ایران ارسال کنی ..نقل قول:
حالا اینکاری رو که شما گفته اید انجام دادم ولی جواب نداد میشه یکم دیگه
راهنمایی کنید وقتی renew رو میزنم در صفحه جدید که کلید رو وارد میکنم
قرمز مینویسه کلید معتبر نیست ولی در صفحه قبلی کلید رو قبول کرده و
نوشته تا 364 روز دیگه اعتبار داره .
برگه های مخصوص لایسنس مثل برگه های ضمانت نامه یا گارانتی هستش که یه هولوگرام نقره ای هم داره .. براشون بفرست و بگو که لایسنس رو برت Renew کنن ..
با اکانت خودت نمی تونی ..منم تست کردم با اکانت خودم نشد ..
برای این نسخه ای که داری این لایسنس معتبر نیست و می تونی همون نسخه 2011 رو استفاده کنی بال این لایسنس ..برای نسخه های جدید تر باید لایسنس رو یه بار ارسال کنی تا تایید بشن و بعد برای Renew شده رو می فرستن .. نماینگی هاش مثل رایان بدر الکتریک این کار رو انجام می دن .. البته اگه با انصاف باشن !
یه کار دیگه که می تونی بکنی اینه که از لایسنس های لو رفته استفاده کنی و اون رو نگه داری ..
تا جایی که یادمه یا 5 سال یا 10 سال لایسنس هات برای اون نسخه های مخصوص که باهاشون ثبت شدن می مونن و بعد کلا بلوک می شن ..
آهان باشه ميفرستمنقل قول:
کرک جدیدی نیومده ؟
کسی نیست یه کرک یا یه سریال بذاره ؟
کرک و نحوهي انجامش بطور کامل در اين پست هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام من bitdefender tital security 2011 دارم ، وقتی می خوام دانلود شبانه کنم ، می بینم که 400 مگابایت از فایلهای منو دانلود کرده ولی در کانکشنم یک گیگابایت و 500 مگابایت دانلود شده ، یعنی 1100 مگابایت معلوم نیست کجا رفته .
این مشکل همیشه بود تا اینکه شنیدم comodo فایروال خوبیه ، فایروال بیت دفندر رو غیرفعال کردم ولی باز هم هر شب از این اتفاقا می افته. نمی دونم چیکار کنم .
.
آپدیت ویندوزم غیرفعاله. دسترسی به همه فایلها نداده ام . ویندوزم 7 هست.
دوستان
آیا شرکت Bitdefender همانند شرکت Panda نسخه ی کلود انتی ویروس هم داده بیرون؟؟
یعنی یه چیزی دقیقا تو مایه های Panda Cloud Antivirus Free و Hitman Pro...
راستی دوستان
آیا بیتدیفندر رو میشه به عنوان یه آنتی ویروس مکمل با گارد غیر فعال و فقط واسه اسکن ها کمکی ازش استفاده کرد یا خیر؟
دوست عزیز شما چرا نیاز به مکمل دارید یه آنتی ویروس قدرتمند میتونه برای همیشه امنیت شما را تضمین کنهنقل قول:
و نیازی به مکمل اصلا نیست
بله
میدونم دوست خوبم
فقط جهت اطلاع میخواستم بدونم
چون مثلا نورتون اصلا همچین قابلیتی نداره
میخواستم بدونم بیتدیفندر داره یا نه؟
من خودم مخالف نصب چند نرم افزار امنیتی مختلف هستم(البته یه آنتی اسپاور خوب یا یه کلود آنتی ویروس کنار فایروال و آنتی ویروس اصلی رو دوست دارم)
ولی نصب 2 آنتی ویروس مختلف و غیر فعال کردن گارد یکیشون فقط برای اسکن ماهانه و از این جنگولک بازی به نظرم یه کمی مسخرس...!!!
راستی...
کسی از دوستان بیتدیفندر 2013 رو تست کرده؟
فرق خاصی داشته با نسخه ی 2012 ؟
ایکاش هنوز هنوزه بیتدیفندر از همون لوگو و آیکون معروف و همیشگیش و سابقش استفاده میکرد هنوزم!!
خیلی خوشم میومد از اون آیکون!!!
حیف شد عوض کرد و الان واقعا مسخرس به نظرم لوگوش!!
دانلود نسخه 90 روزه قانونی توتال سکوریتی 2013 از صفحه فیسبوک بیت دیفندر----البته بگم که نصبش به صورت آنلاین از خود بیت دیفندره-برای کاربرانی که دانلود نامحدود و شبانه رایگان دارن مناسبه
لینک صفحه :
اين بايد آنلاين نصب بشه دوست عزيز.:sq_11:نقل قول:
بیت دیفندر یک محصول رایگان هم داره که فقط اسکنره و میتونید تو پست اول پیداش کنید.نقل قول:
آره خوب مخصوص کاربران فیسبوکه-الان اکثر ضد مخربها باید آنلاین نصب بشن البته از خود سایت-حالا دلیلش امنیته یا برای رجیستر کردنه نمیدونمنقل قول:
درود
دوستان واسه نسخه ی 2013 کرک چیزی هست که اذیت نکنه؟!
بلي هست خوب هم کار ميکنه، اين پست را بايد مطالعه کنيد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام...
امروز 22 نوامبر 2012 بیت دیفندر رسما از نسخه 16 مخصوص ویندوز 8 پرده برداری کرد و اونو در سایت رسمی خودش قرار داد....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
لینک دانلود آنتی ویروس رایگان بیت دیفندر 9 - ورژن 12 -از سافت پدیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
مدتی است دچار مشکل عجیبی شده ام
روی سیستمم DU METER نصبه و یکسره سیستمم درحال دانلود میباشد به طوریکه به سختی میتوانم یک صفحه وب بازکنم
وحتی یکبار سیستمو 2شبانه روز روشن گذشتم و حدود 3گیگ هم دانلود کرده بود ولی بازم ول کن نبود که من دیگه سیستمو
خاموش کردم!!!
از طرفی نمیدونم چی دانلود میشه و کجا ذخیره میشه!!!
و این مشکل از وقتی که اینترنت سکوریتی بیت دیفندر نصب کردم احتمالا شروع شده چون قبلا همچین سابقه ایی نداشتم(بیت دیفیندر 2013 اینترنت سکوریتی)
دوستان فکر می کنید مشکل سیستمم از کجاست؟
و راه حلش چیست؟
با سپاس:11:
کسی نیست کمک کند؟؟؟
مشکل از بیت نیست من چند ماهه دارمنقل قول:
آپدیت ویندوزم انقد نیست که بگیم واسه اونه
به نظر من یه دیسک نجات از یه انتی ویروس خوب و اپدیت شده تهیه کن وسیستمت رو اسکن کن
به نظرم تروجانه یا شایدم همین برنامه ای که نصب کردی !
Sent from my One X using ARHD15
از دیروز که بیت و انیستال کردم مشکلم برطرف شد
پس حتما مشکل از انتی ویروس بوده!!!
نقل قول:
درود
من هم با نظر شما کاملا" موافقم. من واسه تست ( سه روز ) بیت دفندر رو نصب کردم و با کمال تعجب مشکلی رو که شما داشتین رو هم منم مشاهده کردم
البته اینو باید عرض کنم که این مشکل مواقعی که یک فایل حجیم رو دانلود میکردم بیشتر مشهود بود. اما همیشه این اتفاق نمی افتاد. ( سرعت دانلود هم کمی با افت مواجه شده بود )
ضمن اینکه عمل بوت سیستم عامل با تأخیر مواجه میشد و سرعت سیستم عامل کمی کاهش پیدا کرده بود ( برخلاف آنتی ویروس های ناد 32، آویرا و آوست که قبلا" استفاده می کردم و نورتون که الان تو سیستمم دارم )
اما برنامه های نصب شده در ویندوز بدون هیچ تأخیری بخوبی اجرا می شدند ( بر خلاف آنتی ویروس کاسپرسکی ). البته اینو هم باید در نظر گرفت که سخت افزار هم در این مقوله ها تأثیر گذاره.
دوستان توجه داشته باشند که این فقط نظر شخصی من و تجربه ای که داشتم هستش و قصد تحمیل و تخریب هیچ برنامه امنیتی رو ندارم.
و نکته آخر و بسیار جالب Removal-Test November 2012 سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که از دوستان عزیزم خواهش می کنم که حتما" مطالعه کنند( آنتی ویروس های: بیت دفندر، کاسپرسکی و پاندا حائز بیشترین امتیازات شده و رده های اول تا سوم رو کسب کردند )
پیروز و سربلند باشید.
نقل قول:توی تستهای سایتهای مختلف،آنتی ویروس بیت جزو بهترینهاست و امسال در اکثر اونها اول هست ولی فایروال بیت در این حد نیست.نقل قول:
شما هم مثل ایشون internet security نصب کرده بودید یا فقط آنتی ویروس؟
شهرام عزیز،لطفا این سوالم رو جواب بدید چون من هم می خواستم آنتی ویروسش رو دانلود کنم.
نقل قول:
بله حق با شماست فایروال اون چنگی به دل نمی زنه. من آنتی ویروس پلاس بیت دیفندر و فایروال رایگان کمودو رو نصب و تست کردم. به نظر من ترکیب ایده آل و مطمئن تری از خود اینترنت سکیوریتی بیت دیفندر بود.
منم مثه اون دوستمون ابتدا اینترنت سکیوریتی رو نصب و تست کردم ولی روز سوم تست، آنتی ویروس پلاس رو. و نتیجه رو توی پست بالاتر دادم
با تشکر
متاسفانه منم مشکلی که دوستان گفتن رو دارم.اشکال اصلیشم اینه که این نرم افزار امنیتی با download manager ها مشکل داره.
هنوز راه چاره ای که کامل مشکل رو حل کنه پیدا نکردم.
در ضمن لایسنس 3 ساله اینترنت سکیوریتی این نرم افزار رو من دارم.