سلام
خسته نباشین
یه سوال داشتم، البته کمی تنبلی کردم جست و جو کنم
آیا امسی سافت هم مثل کسپر برنامه هایی داره که وقتی تو نت میگردیم و تو سایتای مخربی وارد میشیم بهمون تذکر بده؟
مثل
Kaspersky URL Advisor
Kaspersky Anti-Banner
و امثال اینها
سلام
خسته نباشین
یه سوال داشتم، البته کمی تنبلی کردم جست و جو کنم
آیا امسی سافت هم مثل کسپر برنامه هایی داره که وقتی تو نت میگردیم و تو سایتای مخربی وارد میشیم بهمون تذکر بده؟
مثل
Kaspersky URL Advisor
Kaspersky Anti-Banner
و امثال اینها
سلامنقل قول:
قبلا این شرکت یه آنتی بنر خیلی خوب داشت ولی از داخل سبد محصولات خارج شد
حتی نرم افزار رفتار شناسی را هم از سبد محصولات خارج کردند و بیشتر تمرکز خود را معطوف به سه محصول اصلی خود کرده اند
که امیدوارم هستیم باعث ارتقای عالی این سه نرم افزار شود
موفق باشید
کاش اون محصولاتش رو خارج نمیکردن، اونوقت دیگه یه آنتی + فایروال تمام عیار میشد، البته الانم همینطوره ولی خب اوناهم بودن که دیگه عالی تر میشدنقل قول:
جایگزینی براشون نمیشه پیدا کرد؟
کسپر که با هر نسخه جدید فایرفاکس همیشه مشکل داره و اون افزونه هاش بخوبی کار نمیکنن و ناسازگاری پیدا میکنن
امسی سافت در آینده دو محصول بسیار مهم را وارد سبدش خواهد کرد و با توجه به دلایل زیر امکان حضور محصولات قبلی نیست :نقل قول:
1- تعداد متخصصان محدود
2- تعهد این شرکت به ارائه نرم افزار در بهترین سطح کیفی
در ثانی امسی سافت اعتقادی به نرم افزار های جانبی ندارد و حتی در نرم افزار های خودش ابزار های فانتزی و غیر کاربردی ندارد
میشه این دو محصول مهم رو معرفی کنین و کمی در موردشون توضیح بدین؟نقل قول:
متشکرم
امسی سافت در آینده نسخه جدید اینترنت سیکوریتی خود را ارئه خواهد کردنقل قول:
اخبار ما حاکی از انتشار آن در همین سال 2013 هست
نسخه ای که میتونه آغاز ارائه یکی از بهترین اینترنت سیکوریتی های دنیا باشد
خبر بهترش هم این هست که زبان پارسی را هم به خوبی پشتیبانی خواهد کرد که این میتونه برای کاربران پارسی زبان بسیار ایده آل باشد
و محصول دوم نسخه اندرویدی این شرکت هست که البته خبر دقیقی از تاریخ انتشار نیست ولی بطور حتم تا پایان 2014 ارائه خواهد شد
خبر خوب دیگر هم تغییر سرور آپدیت این شرکت هست که سرعت دسترسی به بروز رسانی ها را به نحوی کاملا محسوس افزایش خواهد داد بخصوص برای کاربران غیر اروپایی
خیلی از شرکت ها به خاطر اینکه به دلار های بیشتری دست پیدا کنند و سعی در تبلیغات کذایی کنند سعی میکنند سبد محصولات خود را به نحوی شلوغ و پر کنند
این باعث کاهش کیفیت کار را در همه نرم افزار های اون شرکت میشه
مثل همین محصول شرکت کسپراسکای که به نظر میرسد زنگ تفریحی هست برای متخصصان این شرکت و ابزاری برای پرکردن منوی محصولات این شرکت
جالب تر اینکه بعضی از شرکت ها در نسخه آنتی ویروس خود ابزاری را میگذارند که اصلا ارتباطی با امنیت ندارد و ضمنا در دنیای نرم افزار با کیفیت تر و بهتر از اون ها هست
مثل همین ابزار پاکسازی ها که فقط باعث سنگین تر شدن نرم افزار ها می شود در صورتی که CCleaner بهترین و معروف ترین هست و دلیلی ندارد آنتی ویروس این ابزار را داشته باشد
شما نسخه توتال شرکت بیت دیفندر را ببینید هیچ چیز بدرد بخوری ندارد فقط باعث افزایش درآمد این شرکت شده است و بسیاری از کاربران بی خبر هم میگند توتال بگیریم چون بهترین هست !!!
در کل اینکه ابزار های جانبی را سعی کنید از شرکت های تخصصی خودشان تهیه کنید مطمئنا نرم افزار های آنها بسیار با کیفیت تر خواهد بود و باعث کارایی قوی تر نرم افزاری سیستم شما خواهد شد
درمورد بهینه سازی صحبتی شد یه سوالی داشتمنقل قول:
البته میدونم جاش اینجا نیس ولی خب یه پست قبلی کمی مربوط میشه دیگه :دی
بنظر شما تو مجموعه برنامه های بهینه سازی، CCleaner خوبه یا TuneUp ؟؟
بدون شک CCleaner بهترین هستنقل قول:
شما برو توی گوگل بزن best cleaner for windows توی همه اونها این نرم افزار دیده میشه
نرم افزاری کاملا جم جور ، رایگان و توصیه شده توسط اکثر شرکت های معروف
فقط توی سایت CNET تعداد 62,309,245 دانلود داشته شما برو نرم افزار دیگه را هم مقایسه کن ( تازه انتخاب ویژه این سایت هم هست )
در کل من به همه دوستانم فقط این نرم افزار را توصیه میکنم
البته خودم شاید بالای 10 تا نرم افزار را چرخیدم ولی هیچ کدوم به اندازه این نرم افزار بنده را متقاعد نکرده و همیشه دارمش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8.0.0.11 with BETA updates enabled:
- توسعه ردیابی مکانیسم کرش
- رفتار اشتباه دکمه قرنطینه و حذف - حل شد.
- مساله سازگاری با ادغام اکسپلورر - حل شد.
- اشکالات جزیی GUI - حل شد.
- نمایش اشتباه روش اسکن در کارنامه اسکن - حل شد.
- گاهی آیکون برنامه در نوار ابزار دیده نمی شد - حل شد.
ارائه نسخه جدید Emsisoft Emergency Kit Version 4.0
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه دوستان.من چند تا انتقاد دارم چند تا هم پیشنهاد!
اولین انتقادم اینه که وقتی آنتی رو غیر فعال میکنی خیلی نا محسوس و بصورت یه نقطه قرمز روی آیکون برنامه نشون میده.شما بقیه آنتی هارو ببین.وقتی میخوای غیرفعالشون کنی چند بار پیغام میدن و بعدشم کلا رنگ آیکون برنامه عوض میشه.بصورتی که کاملا مشخصه برنامه غیرفعاله.
دومیش اینه که وقتی روی گزینه ای راست کلیک میکنیم و فایلی رو میخوایم اسکن کنیم کل برنامه میاد بالا و این سبب تاخیر در اجرای فرمان میشه.چه خوبه که مثل بقیه آنتی ها یه پنچره کوچیک باز بشه و فایل رو اسکن کنه.به نظر من همین باعث سریعتر اجرا شدن فرمان میشه.
مورد بعدی اینه که امسی سافت به نظر من تمام حواسش رو به امنیت داده! منظورم اینه یکم به ظاهرش بیشتر توجه کنه.شما بعضی از این آنتی های الکی و یه بار مصرف رو ببین چه ظاهری دارن! چه آب و رنگی دارن! همین تبلیغ خیلی خوبی براشونه.خیلی از کاربرا ظاهر آنتی هم خیلی براشون مهمه.اگه یه گجت هم برای این آنتی ویروس تهیه بشه که خیلی عالی میشه.کاربر با یک نگاه از وضعیت آنتی ویروس اعم از فاعل بودن یا آپدیت بودنش باخبر میشه.
ببخشید طولانی شد.
سلام.نقل قول:
یه بحث کوچولوی Off-topic داشتم.
معیار برتری یک برنامه تعداد دانلودهای بیشتر نیست. من از سال 2006 کاربر Tuneup بودم. تقریبن تمامی برنامه های Optimizer رو هم تست کردم.
امکاناتی که Tuneup Utilities ارائه میده مثال زدنیه ، در تمامی موارد شامل تعمیر ویندوز ، عیب یابی سیستم ، آپتیمایز سیستم
اصلن امکانات این دو تا برنامه قابل مقایسه نیست ، CCleaner فقط یک پاک کننده ( + تنظیم استارت آپ و وایپ دیسک سخت ) ولی Tuneup utilites
دیگه کم کم داره تبدیل میشه به یک سیستم عامل به واسطه ی امکانات بسیار زیادی که داره. اگه کسی با نحوه ی حرفه ای کار با این برنامه آشنا
باشه سیستم کیفیت و سرعتش دو چندان میشه.
اینم یه سری مقایسه بین برنامه هایی که حداقل در حد و اندازه ی Tuneup هستن..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی.
سلام عزیزنقل قول:
ممنون بابت نظراتت :
1- در مورد اول فکر نکنم مسئله خیلی خاصی باشه البته نظر خوبی هست مثلا اگر سپر طلایی ، بی رنگ بشه شاید شیک تر باشه
بر روی چشم مطرح میکنم به عنوان پیشنهاد
2- این تاخیری که شما مشاهده میکنید حتی اگر پنجره جدا هم داشته باشه بازم خواهد بود ، چون باید هر دو موتور و دیتابیس را داخل رم بیاره بخاطر همین تاخیر داره
البته ما پیشنهاد پنجره جداگانه برای اسکن را دادیم چندین مرتبه ، شاید در آینده اتفاق بیفتد
3- در مورد گجت :
بنده اطلاعتی ندارم البته مطلبی هم در مورد یک نقص امنیتی در گجت ویندوز منتشر شده است شاید در ویندوز های آینده اصلا چنین چیزی نباشد
سلام دوستان
ببخشید من دنبال لینک آخرین ورژن این آنتی ویروس میگردم . کسی هست کمک کنه !؟
درضمن یه راهنمایی میخواستم
1- اونم اینکه کار با این آنتی ویروس چطوریه ؟! یعنی میشه راحت PC را اسکن کرد و ویروس ها را نابود کرد ؟!
2- تو فضای وبگردی چطور کار میکنه ؟! من قبلا BitDefender داشتم ، سایت های آلوده به ویروس را در گوگل شناسایی میکرد و نمیذاشت باز کنم ! اینم همونطوری کار میکنه یا نه ؟!
من الان دارم Emsisoft Internet Security Pack را که در پست اول همین تاپیک قرار داده شده دانلود میکنم
این برنامه کامل و جامع است ؟! یعنی هم آنتی ویروس و هم فایروال را داره ؟!
سلامنقل قول:
شما هر موقع که از سایت امسی سافت ضد مخرب یا فایروال را دانلود کنید ؛ آخرین ورژن را دانلود خواهید کرد
1- کار باهاش راحته ، ضد مخرب زبان پارسی را هم داره و خیلی هم روان هست
2-یه وب گارد داره که سایت های آلوده را مسدود میکنه ( داخل تنظیماتش هست و میتونید به شیوه دلخواه تنظیم کنید ) عملکرد خاص خودش را داره
3-اینترنت سیکوریتی شامل ضد مخرب و فایروال میشه و بسته کامل این شرکت هست البته سیستم HIPS فایروال خیلی خاص هست و اگر قبلا با این نوع سیستم کار نکردید پیشنهاد میگردد کمی بیشتر آشنا بشید
البته شما میتونید HIPS فایروال را خاموش کنید چون خود ضد مخرب گارد رفتار شناسی خوبی داره
سوالی بود در خدمت هستم
موفق باشید
ممنون بابت توضیحاتتون . فقط یه سوال ، الان من این فایل 203 مگابایتی موجود تو پست اول را دانلود کنم چه چیزهایی باهاش نصب میشه ؟!نقل قول:
(( اطلاعات من تو زمینه آنتی ویروس و فایروال خیلی کمه ))
ضد مخرب Emsisoft Anti-Malware و فایروال Emsisoft Online Armorنقل قول:
هر دو با هم نصب میشوند
ممنون دوست عزیز
من حین نصب گزینه 30 روز رایگان را انتخاب میکنم ولی ارور میده و مینویسه که "شما باید یه کد لایسنس وارد کنید" .....
من که کد لایسنس ندارم . وقتی هم که Close میزنم مینویسه که "مراحل نصب باید کامل انجام بشه ، اگر برنامه را ببندین مراحل نصب انجام نمیشه"
چیکار کنم ؟!
حتی برای نصب Online Armor هم کد میخواد ! برنامه ها نصب میشن ولی بدون کد کار نمیکنن
سلامنقل قول:
شما فایل پیوست این پست را دانلود کنید
داخل دسکتاپ خود دانلود کنید
اجرا کنید
تمامی گزینه ها را فعال کنید و گزینه Remove را بزنید سپس ریستارت کنید
بعد از ریستارت اقدام به نصب 30 روزه هر دو نرم افزار کنید
بازم اگر مشکلی بود اطلاع دهید در خدمت هستم
موفق باشید
دوست عزیز همین کاری که گفتی را مو به مو انجام دادم ولی موقع نصب مینویسه "Trial Period Expired "نقل قول:
دیگه نمیدونم چیکار کنم ؟!
اون پیغام یعنی دوره امتحان 30 روزه (Trial) شما به پایان رسیدهنقل قول:
یا باید دوباره ویندوز بریزید و از 30 روز دیگه استفاده کنید یا باید لایسنس اصلی خرید کنید
چون شما قبلا لایسنس 30 روزه رو فعال کردین این پیغام براتون ظاهر میشه
سلامنقل قول:
براتون یه لایسنس ارسال کردم لطفا بررسی کنید
برای فایروال که چنین پیغامی نمیده ؟؟؟
ممنون دوست عزیز.با لایسنسی که دادین کار کرد.فقط Online Armor با اون لایسنس همخونی نداشت ! یعنی قبولش نکرد !نقل قول:
برای اینکه متوجه بشم یه سایت دارای ویروسه یا نه ، از کجا متوجه بشم ؟! بیتدفندر یه علامت تیک سبز داشت کنار هر لینک ، برای اینکه مطمئن بشی لینک سالمه ! و اگه ضربدر قرمز داشت سایت را باز نمیکرد
این آنتی ویروس هم این خصوصیت را داره ؟!
++
از وقتی این آنتی را نصب کردم احساس میکنم سرعت PC اومده پایین ! البته واقعا هم اومده پایین.وقتی تو دسکتاپ راست کلیک میکنم کاملا مشهوده !
خواستم ببینم روی دانلود و وبگردی تاثیر داره ؟!
++
این آنتی ویروس IDM منو به عنوان ویروس شناسایی میکنه ! وقتی آنتی ویروس و فایروال روشنه نمیتونم با IDM کار کنم .... فقط وقتی خاموشه میتونم دانلود کنم .... چطوری میشه بهش بفهمونم که IDM ویروس نیست ؟
++
آقا عجب بدبختی گیر کردیم ما بعد از نصب این آنتی ! هم سرعت اومده پایین ، هم IDM کار نمیکنه ، هم هیچ فایل زیپ ــی را باز نمیکنه !
میخوام بازش کنم ارور میده ! اصلا هیچکدوم از Zip ها را باز نمیکنه ..... راهنمایی کنید خواهشا !
سلام
1- در مورد فایروال که اعلام کردم باید از حالت رایگانش استفاده کنید
2- رم و سی پی یو خود را اعلام کنید همچنین سیستم عامل و نوع بیت
3-IDM را به عنوان ویروس شناسایی نمیکنه عزیز شما برید داخل ضد مخرب بخش محافظ ، برنامه هایی که مسدود کرده اید را مجاز کنید
4- پروگرام گارد فایروال را غیر فعال کنید
5- در صورتی که سایت مخربی را در داخل مرورگر وارد کنید بصورت اتوماتیک اون را بلاک میکنه و به شما هشدارش را هم میدهد
بازم ممنوننقل قول:
اطلاعات PC من :
باور کن سرعت PC اومده پایین ! ولی مشکلاتم با IDM و ZIP حل شد .... ممنون .
روی چنین سیستم قدرتمندی اصلا نباید تاثیری داشته باشه !!! تعجب میکنمنقل قول:
فول اسکن کردید سیستم خود را ؟؟؟
باروتون نمیشه من روی رم 512 چند روز پیش نصب کردم حالا نمیشه گفت راحت ، ولی میشد کار کرد با سیستم و مشکلی نبود
حالا چرا روی سیستم شما تاثیر گذاشته یک مقدار تعجب برانگیز هست
برام یه زحمتی بکش
1- این نرم افزار را دانلود کن
2- میزان استفاده از رم و سی پی یو را نشان میدهد یه شات از موقعی که آنتی ویروس در حالت بیکار هست برام بگیر و یه شات هم از موقعی که آنتی ویروس را باز کردی عزیز
تا بررسی کنم ببینم مشکل از چیه
با تشکر از xman681 که تنها فشردن دکمه تشکر براشون کم هست:n01:
1-دوست عزیز وقتی از سایت نمایندگی خرید کنیم لایسنس رو آنلاین تحویل میده یا از طریق پست؟
2-برای سفارش به سایت پارس میزبان هدایت میشیم؟
با سپاس از پشتیبانی خوبتون
سلامنقل قول:
اطلاعات براتون ارسال شد دوست عزیز
ضمنا جهت اطلاع دوستان مرکز پشتیبانی مرکزی امسی سافت هم راه اندازی شده است و از این پس دوستان میتونند از طریق این سایت برای
1- خرید محصول
2- پشتیبانی
3- رفع مشکل لایسنس و...
خود اقدام کنند
دوستان امسی سافت این روزا روزی چند مگ آپدیت میگیره؟از کجا میشه فهمید که این نرم افزار مخصوص چقدر از حجم اینترنت رو مصرف کرده؟
سلام در حال حاضر روزی حدود 15 مگ آپدیت دارهنقل قول:
یه سئوال امسی برنامه ایی در آینده دارهنقل قول:
که فقط از موتورای خودش استفاده کنه
جی دیتا و بیت دفندر بودن؟ یا یکی حذف شده
درود، نهنقل قول:
امسی سافت از موتور خودش و بیت دیفندر استفاده می کنه و برنامه ای برای حذف بیت دیفندر نیست.
سرعت رشد و فراگیری مخرب ها به گونه ای شده که به نطر من، داشتن دو موتور قدرتمند در تامین امنیت نقش مهمی داره.
در مورد حجم آپدیت ها، به زودی شاهد کاهش 95 درصدی در حجم آپدیت ها خواهیم بود! :n19:
خدا کنه چون الان حداقل روزی 20-30 مگ آپدیت رو داره راستی یه سوال اگه امسی سافت دقیقا از موتور بیت و آپدیت هاش استفاده می کنه پس چرا تو تست av-comparatives نرخ شناسایی بیت بالاتره؟؟؟:n04:
کجا بالاتر هست عزیز ؟؟؟نقل قول:
یه تست شناسایی داشته که امسی و بیت برابر بودند که البته مدیر عامل امسی سافت اشاره کرده بود نمونه ها جدید نبودند و قدیمی زیاد داشته به همین خاطر موتور خود امسی چیزی در واقع شناسایی نکرده
توی تست Real World هم امسی سوم شده بعد از کسپر و ترند میکرو و بالاتر از همه دو موتور های بیت دیفندری قرار گرفته
درسته امسی سوم شده اما بیت به خاطر فالس پوزیتیو رتبش پایین تره(real word) تشخیص بیت رو زده 99.9امسی رو زده 99.4سوال من اینه که چه فاکتورهایی هست که با وجود یکسان بودن موتورها و چون امسی موتور خودش رو هم داره حداقل باید نرخ تشخیص امسی اگه بیشتر نیست برابر باشه اما گاهی اینطور نیست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز تست های Real کلا با تست ها شناسایی متفاوت هست :
در این تست تعدادی سایت های آلوده مورد وب گردی قرار میگرند ( سایت آلوده سایتی هست که میخواهد یه فایل آلوده را به سیستم شما وارد کنه و در کل خرابکاری کنه )
حالا آنتی ویروس ها باید جلوی این خرابکاری ها را بگیرند
1- آنتی ویروس سایت را بلاک میکند
2- آنتی ویروس موقع دانلود مخرب را تشخیص میدهد
3- آنتی ویروس موقع نصب و اجرا مخرب را شناسایی میکند
در مورد اول امسی سافت ارتباطی با بیت دفندر نداره و دیتابیس خود را داره
در مورد دوم دیتابیس بیت را هم داره
در مورد سوم هم گارد تدافعی خودش را داره
در نتیجه این صحبت ها نشون میده که حتما نباید نتایج بهتر یا مساوی بیت باشه در صورتی باید برابر و یا بیشتر باشه که فقط با دیتابیس سر و کار داشته باشه
ضمنا فالس بالای بیت در این تست نشون میده که دیتابیس های وبگردی این دو آنتی ویروس اصلا بهم ارتباطی ندارند
ضمنا شما نتایج بولگارد و جی دیتا را نگاه کنید بد بوده در صورتی که موتور بیت را دارند
اساتید اگر اشتباه گفتم بگید تا اصلاح کنم سواد ما یه مقدار کم هست :n16:
کاهش 90% در حجم آپدیت ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8.1.0.1 with BETA updates enabled:
- جدید: بروزرسانی ترکیبی جدید که به طور قابل توجهی ترافیک بروزرسانی آنلاین را کاهش می دهد (بیش از 90%)
- بهبود سازگاری با screen readers.
کی از حالت بتا خارج میشه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
امیدواریم طی هفته آینده نهایی شود :n06:
سلام چند تا سوال از دوستان :
1-چرا وقتی امسی رو باز می کنیم و روی مثلا ارسال فایل مشکوک کلیک می کنیم جایی نمیره؟(از نسخه تریال استفاده می کنم علتش اینه؟)
2-اینترنت سکییوریتی امسی نسبت به آنتی مالویر باعث کاهش سرعت نمیشه؟(مخصوصا وبگردی وسرعت دانلود)
3-چرا امسی با اینترنت سکیوریتی تو تستا شرکت نمی کنه؟
4-آنتی مالویر با فایروال کومودو سازگاره؟
5-تاریخچه آپدیت ها رو کجا میشه پیدا کرد؟