دوست عزیز از همون اول فولدر the walking dead103 هستش و قبلا اپیزودهای اول و دوم رو همونجا کپی کردم و تا آخرشون رفتم ولی همون کارارو برای اپیزود سوم کردم کامینگ سوون میزنه:20:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز از همون اول فولدر the walking dead103 هستش و قبلا اپیزودهای اول و دوم رو همونجا کپی کردم و تا آخرشون رفتم ولی همون کارارو برای اپیزود سوم کردم کامینگ سوون میزنه:20:نقل قول:
دوستان شرمنده اسپویلرو رعایت نکردم. واقعا ببخشید...!
کرک رو از کجا گرفتی . مطمئنی ؟ میخوای دوباره از یه جا دیگه هم بگیر و مطمئن باش که مربوط به اپیزود 3 هستش . من فکر میکنم از کرکت باشه .نقل قول:
اصلا امکان نداره! حتی اگه هیچ فایلی نداشته باشی و فقط یه پوشه خالی به اسم WalkingDead103 تو پوشه Pack بسازی وقتی وارد بازی بشی می نویسه Installed !! حتی اگه واسه اپیزود 4 و 5 هم این پوشه هارو بسازی می نویسه Installed و ...نقل قول:
الان من یه پوشه خالی به اسم WalkingDead104 که می سازم تو بازی که میرم میزنه اپیزود 4 نصب شده
مشکلم حل شد... ایراد از بی دقتی خودم بود!
با تشکر ویژه از توجه شما:40:
آقا خبری از اپیزود 4 نیست هنوز؟
به همین زودی ؟ اپیزود سه دو هفته قبلش گفتن کی میاد .
سام دوستان
من به پینهاد کسی بازیو گرفتمو اپیزود 1 رو تمام کردم اما اپیزود 2 رو که دانلود، نصبشم کردم کرکشم ریختم میرم تو بازی باید چیکار کنم اپیزود جدیدش بیاد؟ بازم زیره عکسش نوشته coming soon
احتمالا مشکل شما مشکل اقای DJ POLESTAR هم هست که چند پست قبلتر نوشته تونسته حلش کنه . یه پیغام بهش بده ببین چه کار کرده .نقل قول:
دوستان حل شد باید تو یه درایو دیگه بازیو نصب کرد تا بازی اجرا بشه:5::31:نقل قول:
ببخشید بازم یه مشکل دیگه:
تو اپیزود 2 اونجایی که اون زنه رو گروگان گرفتن تا میرم جلو میکشتم{آروم میرم و رو زنه هم نمیشه کلیک کرد}
سریالش که عالیه بازیشو نمیدونم...؟؟خوبه دان کنم؟؟:20:
ببین منو . یعنی از لحاظ زیبایی و لذت بردن با سریال مو نمیزنه . حتما بگیر . چون داستانش فرق میکنه و تکراری نیست و دقیقا همون جو سریال رو بهت میده . فقط میتونم بگم شاهکاریه .نقل قول:
باید بعد از هر قدم که بر میداری با زنه صحبت کنی . باید بشه روش کلیک کرد و باهاش حرف زد . بعد از چند قدم خودش گرفتار میشه .نقل قول:
سلام دوستان. آقا این اپیزود 3 نیومد؟! لطف کنین برام پیغام بذارین چون معلوم نیست باز کی بیام تو فروم باید 3 ساعت بگردم تا جوابو پیدا کنم...:دی
لطف میکنین رفقا...
اپیزود سه که یه سه هفته ای میشه اومده . نکنه منظورت اپیزود 4 هست که اونم هنوز معلوم نیست.نقل قول:
:دینقل قول:
آقا راست میگی! من اون پست بالایی رو خوندم که راجع به اپیزود 2 بود یه لحظه هنگ کردم فک کردم قراره 3 بیاد!
پی 4ـش هنوزم معلوم نیست....بابا سر کارمون گذاشتن دو ماه منتظر میشیم برای 2 ساعت گیم پلی!:دی
تو اپیزود 3 اونجایی که برگشتن تو متل و یه چراغ دستی شکسته داره باید چیکار کرد؟
نقل قول:
دوست عزیز ، در آن مرحله باید تو با همه صحبت کنی ، بعدش از متل خارج شی ، از سطل آشغال ها بری اونور ، و به سمت راست بری به یک کانال می رسی که اونجا باید یه چیز رو برداری !
دیروز تل تیل اعلام کرد که چهارمین قسمت از بازی اپیزودیک The Walking Dead در ماه آینده یعنی اکتبر منتشر میشود.امروز این شرکت در صفحه ی فیسبوک خود اولین اسکرین شات رسمی از قسمت چهارم را به اشتراک گذاشت.
در این تصویر کلمنتاین و یک زامبی را مشاهده میشود ؛اینبار در فضای شهری …
اپیزود Around Every Corner چهارمین قسمت از این سری بازی است و قرار است ماجرای این بازی در اپیزود پنجم تمام شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : گیم فا
واقعا بازی جالبه. خیلی خوشم اومد ازش. مثل فیلمش جالبه. هر دو نسخش
واسه همیشه تموم میشه ؟ یا فصل بعد هم داره ؟ فصل بعد هم داره دیگه !نقل قول:
آره فصل دوم هم دارهنقل قول:
این فصلش 5 اپیزوده و فصل بعدش هم احتمالا 5 اپیزوده
نقل قول:
اصلا دوسندارم بازی تموم شه ، باید حداقل 10 فصل ادامه اش بدن ،
اپیزود 4 هم همینطور که میگین پس اگه دوباره بدقوی نکنن اواسط آبان منتشر میشه دیگه !
فکر کنم حالا که اسکیرین شاتش هم که انقد زود داده معلومه زودتر میاد !
Telltale Games دو تصویر از قسمت چهارم بازی The Walking Dead را منتشر کرد که ان ها را در پایین مطلب مشاهده میکنید.
قسمت چهارم بازی The Walking Dead در ماه اکتبر عرضه خواهد شد و تمام قسمت های این بازی نیز در تاریخ ۴ دسامبر امسال منتشر خواهد شد.
The.Walking.Dead.Episode.4-RELOADED
3 ساعت پیش امد
چه غافلگیر کننده بود . حالا واقعا اومد ؟نقل قول:
▀▄▄ ▀نقل قول:
▄▄▄▄▄▄▓▌ ▐██▄ ▓█▄ ▀▄
░▓▓███████▀ ▄████▌▐██▌ ▐▓
▄▄▄▄▄▄ ▄ █▀██████▓░▄▓████ ▄███▓ ░█▌▄▄▄ ▄ ▄▄▄▄▄▄
█ ▐▌▐▌▐██████▌▐███ ████████▌ █▌ ▐▌ █
█ ▓ ▓███████▄███████ ████▌▐██ ▓ █
█ ▄ ▐▌ ▐▓██████████████ ████▄███ ▐▌ ▄ █
█ ▐▌▐█ ▀▀▀▀▀▓▓█████████ ▀▀ ▓▓░ █▌▐▌ █
█ █░▓▌ ▄▓▄ █████░ ░█▌ ▐▓░█ █
▌▄ ▐▌ ▐█ ▀ ▓▓▄▄▄▄▓▓ █▄▄██████▌ ▀ █▌ ▐▌ ▄▐
▐▌ ▓▄ ▀▓▄ ███████ ███████▓▓ ▄▓▀ ▄▓ ▐▌
▌▀▄ ▀▀▄▄░▀▄ ▀▀▓▓███▌ ▐█░▄▄▄▄ ▀▀ ▄▀░▄▄▀▀ ▄▀▐
▄ █ ▀▀▄▄ ▀▀▄▀▄ ███▀▀▀▀▀▀ ▓███░ ▄▀▄▀▀ ▄▄▀▀ █
▐▌ █ ▀▓▓▄ ▐▌▐▌ ▄▄▄ ▐███▌ ▐██▓▌▐▌▐▌ ▄▓▀ █ ▄ ▄
▄▀ █ ▄ ▐██▌░█▓ ▐█▓▌ ░▓██▓ ▓█░▐█▄ █ ▐▌ ▐▌
▄▀▄▄▀ █ ▐▌ ██▐▓▄▀ ▄▄▀▀▀██▄▄ ▀▄▓▌▐▌ ▀▄▄█░ ▄▀
▐▌▓█▌ ▀ ▄▄█░▐█▓▀ ▄███ ██▓▓ ▓▀ ▄▓██▀ ▄▀▄▄▀
▓███▓ ▄▓██▀ ██▌ ▓▓██▌ ▐████▌ ▄▀▄▄▀ ▐███▌ ▐▌▓█▌
▐████▌ ▐███▌ ▐▓▓ ▐████ █████ ▐▌▓█▌ ░▓███ ▓███▓
█████ ░▓███ ░██▌ ▄▄▄▄████████ ▐████▌ ▓███▓ ▄▄███▓░ ▐████▌
░█████ ▄▄███▓▐██▌ ░███▓▓▀ ▀████▌ █████ ▐████▌░██████▀ ▐███████▓
▓▓█▌ ▐████▌▓▓███▀ ███ ▓▓███ ▄████████████▓▓█ ████▓▐█████▌ ▐███░█████
████ █████████▌ ░███ ▐████▌ ▓▓████▌ ▐████████░██████ ███ ▐█▓▓ ▐████▓
████ ▐████████ ▐███░▐████▌ ▐███████ ▓███████ ▐█████████▌ ███▌ █████▌
████▌▄█████████▌ ▐███▌▓▓███ ██████▓▓ ▀▀▓▓██▌ ██████████▄▄███▌ ▐████▓
▐███████▓▓▀▓████ ▓▓████████ █████▌ ░███▌ ▐████▓ ▀▀▀▓▓███▌ ▄█████▌
▐███▓▓███▄▄▄░░▀▀ ██████████▄▄▄███ ▓▀ ▐███▌ ▄█████▌ █ ▐████████▓▓▀
████ ▀▀▀████▄▄▄▄▄░░ ▀▀▀▀▀ nERv ▐████████▓▓▀ █ ▐▓▓████▀▀▀
▀▀▀▀ ▄▀▀▀██████ ▐▓▓████▀▀▀ █
█ ▓▓██ █
█ █
█ ▄▀▀█ ▄▀▀ ▓ ▄▀▀▄ ▄▀▀▄ ▄▀▄ ▄▀▀ ▄▀▄ █
█▄▄▄ █▀▓ ▓▀ ▄ █ █ ▓ █▀▀▓ ▓ █ ▓▀ ▄ █ ▓ ▄▄▄█
█ ▀▀▀▀ ▀▀▀ ▀▀ ▀ ▀▀▀ ▀▀▀▀ ▀▀▀
The Walking Dead - Episode 4 "Around Every Corner" (c) TellTale Games
10/2012 :..... RELEASE.DATE .. PROTECTION .......: Steam
1 :.......... DISC(S) .. GAME.TYPE ........: Adventure
▄▀▀ ▄▀▀▄ ▄▀▄▀▄ ▄▀▀ ▀ ▄▀▀▄ ▄▀▀▄ ▄▀▀▄ ▄▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▀▓ █▀▀▓ █ ▓ ▓▀ ▄ █ █ ▓ ▓▀ █ ▓ ▀▀▀█ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀▀ ▀▀
The living will have to survive amongst the dead in this game based on The
Walking Dead, the widely acclaimed comic book series and television series.
Across five dark and emotional episodes of gameplay, every decision and
action you take can result in the entire story of the game changing
around you.
Based on Robert Kirkman's Eisner-Award winning comic book series, The
Walking Dead allows gamers to experience the true horror of the zombie
apocalypse.
A tailored game experience -- Live with the profound and lasting consequences
of the decisions that you make in each episode. Your actions and choices
will affect how your story plays out across the entire series.
Experience events that connect to the Walking Dead saga. Meet people and
visit locations that foreshadow the story of Deputy Sheriff Rick Grimes.
Meet Glenn before he heads to Atlanta, explore Hershel's farm before Rick
and his group of survivors arrive and before the barn becomes a notorious
location in Walking Dead lore.
You'll be forced to make decisions that are not only difficult, but that
will require you to make an almost immediate choice. There's no time to
ponder when the undead are pounding the door down!
▀ ▄▀▀▄ ▄▀ ▓▄▄ ▄▀▀▄ ▓ ▓ ▄▀▀▄ ▄▀▀▄ ▓▄▄ ▄▀▀ ▄▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ █ ▓ ▀▀▀█ █ ▄ █▀▀▓ █ █ █ ▓ █ ▓ █ ▄ ▓▀ ▄ ▀▀▀█ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
▀ ▀ ▀▀ ▀▀▀ ▀ ▀▀▀ ▀▀▀ ▀ ▀▀ ▀▀▀ ▀▀▀▀ ▀▀
1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Copy the content from /Crack directory on the DVD to the <install>
directory of the game, overwriting existing files.
5. Play the game.
6. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!
▄▀▀ ▄▀▀█ ▄▀▀▄ ▓ ▄ ▄▀▀█ ▄▀▀▄ ▄▀▀▄ ▓▄▄ ▄▀▀ ▄▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▀▓ █▀▓ █ ▓ █ ▓ █▀▀ █ ▓ █ ▓ █ ▄ ▓▀ ▄ ▀▀▀█ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
▀▀ █ ▀▀ ▀▀ ▀ ▀ ▀▀ ▀▀▀ ▀▀▀▀ ▀▀
2 گیگی هست
لینک دانلود مستقیم قسمت 4 (فقط قسمت 4)
[PHP]http://www.starfox.in/game/WalkingDead4.www.deltafoxy.com.rar[/PHP]
این قسمتم تمام شد
در مورد بازی بگم که مثل اپیزود قبل خوب بود من دو سه جا ناگهانی جا خوردم که واقعا هیجان انگیز بود.البته دیشب دانلودش کردم از ساعت هشت صبح نشستم بازی کردم تا اینم تمام شد.
در مورد داستان بازی و انتخابهای من لطفا کسی اگر انتخابهای دیگه ای کرده بگه.ممنون.
محتوای مخفی: تصمیمات من
کسی اگه انتخاب دیگه ای کرده که باعث گاز گرفته نشدن لی شده بگه.با تشکر.
من سرعت دانلودم خیلی کمه مطمئنی لینک سالمه و قابل اعتماد ؟نقل قول:
کسی تا حالا از این لینک دانلود کرده ؟
راستی بابا لو ندید داستان بازی رو! اینکه می گید اتفاق هولناک می افته چه لطفی برای بقیه داره جز اینکه داستان بازی رو حدس بزنن ؟ :sq_3:
درصدهای آخر بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://myup.ir/viewer.php?file=10671798590091407942.png
بله کاملاً درسته من خودم از همین لینک دانلود کردم و دارم بازی میکنمنقل قول:
جناب saeedblack به نظرت اون موضوع درباره لی را نمی باست توی spoiler می گذاشتی ؟!!
بازیه منو که حسابی تحت و شعاع قرار داد.....دوستان لطفا رعایت کنند .
خوب این اپیسود هم تموم شد . دوستان لطفا تصمیمات مهمی که گرفتن رو داخل اسپویلر (متن رو میذاری داخلش پنهان میشه )بگن تا ببینیم چی کار کردین.
محتوای مخفی: کسانی که بازی رو تموم نکردند نخونند
محتوای مخفی: تصمیمات من
آخه اینقدر اون جریان خودمو تحت شعاع قرار داد که گفتم تو اسپویلر نذارمش یکی جواب بده دوستان دیگه چطور شد لطفا اگه کسی طور دیگه ای شد بگه تا ماهم دوباره بریم.نقل قول:
من میگم شاید با توجه به اتفاقاتی که افتاد فصل دومی در کار نباشه و همین فصل کار یه سره میشه احتمالا . اخه داستان خیلی کشدار شده . منظورم اینه که هر اپیزود به اندازه یک فصل فیلمش داستان داره . به همین دلیل فکر نمیکنم داستان رو از این بیشتر طولش بدن . مگه یه داستان دیگه شروع بشه که عالی میشه .نقل قول:
محتوای مخفی: تصمیمات
به نام خدا
بررسی کوتاه اپیزود چهارم The walking dead
با سلام
همانطور که اطلاع دارید اپیزود چهارم بازی سریالی محبوب The walking dead با نام around every corner دو روزی میشود که عرضه شده است
و من در اینجا قصد دارم در یک بررسی کوتاه مهمترین جنبه های مثبت و منفی این اپیزود را به صورت خلاصه وار عرض کنم .
زمانی که اولین اپیزودش را شروع کردم با خودم گفتم:”باز هم یک عالمه زامبی و یک گروه کوچک که در نهایت نجات پیدا میکنند و همان قصه تکراری , تکرار میشود” اما با پیدا کردن کلمنتیان…Previously on walking dead
دختری که چندین روز به تنهایی درون خانه درختی اش در میان شهری متروکه و پر از زامبی به انتظار برگشت والدینش نشسته است فهمیدم که “انگار یه فرقایی هم داره!” در ادامه وقتی
به نقاطی خاصی از داستان رسیدم و مجبور شدم تصمیمات بسیار سختی را بگیرم و با تصمیمم جان کسی را نجات دهم ودیگری را به کشتن, فهمیدم که ” نه انگار فرق میکنه “
اپیزود دوم هم به همین صورت سپری شد . گرسنگی عقل انسان را میگیرد.داستان بیشتر کاراگاهی ترسناک و در کنار آن یک تراژدی غم بار و یک حقیقت تلخ بود. گیم پلی کمی
سریعتر شده بود و محیطها خیلی بازتر . این بازی در بخش طراحی محیط هیچ چیزی کم نگذاشته است. مزرعه کاملا امن به نظر میرسد و با رنگ سبز چمن ها و سیم خاردار های برقدار
این را به شما میفهماند که نگران نباش اینجا امن است مگر اینکه صاحب مزرعه ریگی به کفشش باشد.
اپیزود سوم بازی کاملا جدی است و به همه میگوید :” گرافیک فانتزی ام را جدی نگیرید زیرا ممکن امشب که خوابیدید فردا را دیگر نبینید” در این قمست بازی کاملا این حقیقت را که انسانها
در شرایط سخت چه کار میکنند را نشان میدهد و چند تراژدی غمبار دیگر را هم به نمایش میگذارد . کاملا بی رحمانه به پیش میرود و کاملا حس تنها بودن و نداشتن امید به زندگی را بازسازی میکند .
راهی طولانی در پیش است …
و اما چهارمین قسمت :
دیگر بازی بیرحم بودنش را ثابت کرده و فقط با همان بی رحمی اش میتازد. با افراد جدید زیادی آشنا میشوید ولی معلوم نیست که کدام دوست است و کدام دشمن .
باید از کلمنتیان محافظت کنید.به نوعی وابستگی بین شما و کلمنتیان ایجاد شده . بدون او شما دیگر دلیلی برای جنگیدن ندارید و بدون شما او … ” معلوم نیست او به
چه چیزی فکر میکند . دنیای خشن او را هم که دختر بچه هفته ساله ای بیشتر نیست شجاع و مبارز کرده است “
روند روایت داستان در این قسمت کمی تغییر میکند و بیشتر به نگرانی شما نصبت به کلمنتیان میپردازد . از طرفی بخش های غم انگیز بسیاری را نیز به همراه دارد .
بن میخواهد اعتراف کند,کِن میخواهد به هر قیمتی قایقی پیدا و شهر را ترک کند و … همه مسائل خود را دارند شما با تصمیمهایتان مسیر اجرا شدن آنها را هموار یا نابود میکنید.
در بخش گیم پلی اپیزود چهارم تغییرات بسیاری داشته و بسیار بیشتر از گذشته سریع و روان شده و در بیشتر مناطق بیشتر ۱۵ دقیقه نخواهید ماند که این خود نکته مثبتی است .
از دیگر تغییرات گیم پلی در بازتر شدن محیط است . مناطق بسیاری طراحی شده است تنها برای اینکه از آن عبور کنید .
موسیقی بازی هم مانند قبل کاملا متناسب با همان قسمت و منطقه و داستان است و به نحوی هم میتوان گفت بهتر از قبل هم شده است . صدا گذاری هم که کاملا بدون نقص است
همه چیز به خوبی رعایت شده است صداهای محیط به گونه ای است که به راحتی میتوان با گوش دادن به آن سمت و فاصله آن را حدس زد .
در مقایسه این اپیزود با اپیزودهای قبلی میتوان به صورت کلی گفت : این بازی روند پیشرفت خوبی دارد و
از هر اپیزود که منتشر میشود سازنده گان درسهایی میگیرند و اپیزود بعد را بهتر میکنند .
در پایان زمان زیادی برای زنده ماندن,نمانده است . باید همه چیز درست شود . . .قبل از اینکه لی . . .
نمره من به این اپیزود: ۹ از ۱۰
اپیزود بعد
امیدوارم که مورد توجه تان قرار گرفته باشد
منتقد:مرتضی امیری
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]