والا منم که صبا دارم از شما بهتر نیستم!نقل قول:
Printable View
والا منم که صبا دارم از شما بهتر نیستم!نقل قول:
قصد جسارت نداشتم دوست عزیز.من هم مثل تو دانلودرم ! برای همین اومدم مخابرات گرفتم!من قبلا دانلود هامو دوستم واسم انجام میداد هفته ای 30 یا 40 گیگ!خودش شبی 20 گیگ میگرفت! دیگه شبی 2.5 گیگ واسم کمه زیاد میخام :D .نقل قول:
کیوان جان من دانلودرم و 2.5 گیگ کمه البته بگذریم 27000 ماهی هم خیلی زیاد بود بودجه من نمی کشید بهم فشار میومد من که فعلا دارم با مخابرات سر می کنم با این پولی که ما میدیم تو isp های دیگه توف کف دست ما نمیندازن چه برسه به اینترنت پرسرعت به این شکل که شبی 7-8 گیگ هم دانلود کنینقل قول:
بسمِ ربِ الشهدا و المستشهدین بین یدین! :31:
اینم کاسبیِ دیشبِ ما! :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار و عزيز:11:
شما بزرگواريد دوست عزيز، اختيار داريد دوست گلم، الان يه سوال برام پيش اومده، دوستتون چي جوري با چه سرويسي شبي 20 گيگ دانلود ميکردند؟ با وي پي اس ميشه، تو روز هم ميشه؛ ولي دانلود تو هارد پي سي...؟! نميدونم چي جوري ميشه؟نقل قول:
قبول دارم قيمتش خيلي زياد بود، برا بنده هم زياده، ولي اون تُفُ خوب اومدي داداش:39::31:نقل قول:
ولي از شوخي گذشته، خب من تو مخابرات هم دارم ماهي بيست تومن ميدم، با همين مبلغ ميشد تو پارس آنلاين يه مگ حجمي گرفت، ولي شبهاش برا من خيلي داغون بود، البته قطعيش خيلي کم بود، نسبت به مخابرات.
اگه مثل شما تو آسياتک، بنده با آي اس پي پارس آنلاين يا آسياتک ميتونستم همين مقدار 2.5 گيگ دانلود کنم، مطمئناً عطاي دانلود عالي مخابراتُ به لقايش ميبخشيدم :37:
دوست عزيز شما که وضعتون خوب بود؟! هرشب 6-7 گيگ دانلود داشتيد؟ شماهم بــلـــــه؟! سرويس خوب شماهم خراب شد؟! :25:الان ديگه نوبت بنده است که با حداکثر سرعت دانلود بتازم:38:نقل قول:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::
اميدوارم يه روزي بياد که لااقل سرعت اينترنت ملّت ايران از سرعت اينترنت کشوري همچون افغانستان بالاتر بره، ميدونستيد سرعت اينترنت در کشور افغانستان از ايران خيلي بيشتره؟ :9::41:
ارادتمندم
موفّق باشيد
دوستان مخابراتی اعلام وضعیت کنن،آسیاتک امروز افتضاح شده :41: هر روز از روز قبل بدتر.
اميدوارم يه روزي بياد که لااقل سرعت اينترنت ملّت ايران از سرعت اينترنت کشوري همچون افغانستان بالاتر بره، ميدونستيد سرعت اينترنت در کشور افغانستان از ايران خيلي بيشتره؟ :9::41:
البته تو افغانستان سرعت اینقدرها بالا نیست ولی توآلمان....... خدا قسمت همه بکنه!!
من 4تا لینک مدیا فایر میدم سرعت میشه450 اصلا جالب نیست!!:19:نقل قول:
سلام و عرض ادبنقل قول:
عرضم به خدمت شما علي آقاي گل، دوست گلم، که آلمان جز کشورهاي 10-12 جهان تو سرعت اينترنت محسوب ميشه، فعلاً کشور ليتواني از نظر سرعت دانلود كه بهطور متوسط 35.53 Mbps (مگابيت بر ثانيه) بوده ، پرسرعت ترين اينترنت جهانُ داراست و بعد اون کره جنوبي
ضمناً افغانستان با سرعت دانلود 1440 کيلوبيت برثانيه، و ايران با متوسط سرعت 480 کيلوبيت بر ثانيه، اختلاف فاحشي دارند، اينترنت افغانستان تقريباً سه الي چهار برابر از اينترنت ايران پر سرعت تره
ما انتظار زيادي از دولت نداريم، همين که سرعت اينترنتمون از افغانستان بيشتر باشه برامون کافيه
ارادتمندم:11:
این طور که مشخصه سرویس های مخابرات هم مثل آسیاتک افت داشتن..
دوستان ساعت دانلود رایگان مخابرات از چند تا چند هست؟!
با 20-25 تومن ماهی میتونم سرویسی بگیرم که شبی 5-6گیگ دانلود داشته باشم؟!
نقل قول:
البته دوست عزیز قبل از لیتوانی و کره جنوبی نباید هنگ کنگ رو فراموش کنی .... میانگین 39.92 Mbps
دوست ما اینترنت داتشگاه دستش بود با سرعت 4 مگ واقعی نه از این 4 مگ های که مخابرات میده! از ساعت 4 بعد ظهر میزاشت دانلود تا 7 صبح فردا!البته رکورد 27 گیگه :31: . به قول دوستان اینترنتو کپی زدیم !!!نقل قول:
سلام و عرض ادبنقل قول:
عرض شود که بله، حق با شماست، چون اونا به سرور مادر وصلند، سرعت دانلودشون 4 مگه، اصولاً سرويسهاي ايران اسمي هستند، يعني ضريب اشتراک يک به هشت يا يک به ده دارند، بالفرض سرويس دو مگ، سرعت دانلودش در ايران 264 کيلوبيت بر ثانيه است، در حالي که سرويس دو مگ بايد سرعت دانلودشم دو مگ برثانيه باشه:37:
بنده تو دوره ي کارشناسي رئيس انجمن اسلامي دانشکدمون بودم، خرم خيلي ميرفت،:46: اتاق اختصاصي داشتم و اينترنت اختصاصي، عرض شود که اونموقع حداکثر سرعت 128 بود همه ميگفتند خوش به حالت، من سال 79 فيلم دانلود ميکردم، البته اونموقع نميدونستم آي دي ام چيه، فوق فوقش هفته اي يکي دوتا فيلم ميگرفتم، بعد يه مدّت لو رفتم ولي گندش در نيومد:42:اصولاً سرويسهاي دانشگاه از طرف مسئولين دانشگاه زير نظر و بازرسي ميشه، يعني حتّي اگه کل هيستوريشم پاک کنيد بازم اونا متوجّه ميشن، حتّي اگه نرم افزاري نصب کنيم که هيچ ردّپايي از ما در هيچ وبسايتي نذاره بازم اونا متوجّه ميشن، البتّه يه سخت افزاري هم دارند که در اکثر دانشگاهها پشت کيسشون نصبه، در محلّ اتصال سيم يا فيش کيبورد به کيس، اونا کلّ اطلاعات تايپ شده رو به مرکزي که خودشون تعيين ميکنند ارسال ميکنه:18::9:
موفّق باشيد
حالا اینا رو بیخیال کیوانِ عزیز...نقل قول:
هدفتون از اینکه رئیسِ انجمنِ اسلامی شدید چی بود؟!! :9:
سلام و عرض ادب
عرضم به خدمت شما وظايف انجمن اسلامي تو دانشگاهها ميدونيد چيه؟ گويا نميدونيد، نکنه فکر ميکنيد شبيه گروه بسيجه؟:38:
عرض شود که احقاق حق دانشجوها، چه از لحاظ امکانات چه از لحاظ تفريحي فرهنگي( مثلا برگزاري اردو:7:)، و حتّي در مورد تغذيه، از همه مهمّتر بخاطر اين بود که کلّي آدم دور و برت بودن:31: ايجاد دوستي بين گروههاي مختلف اسلامي، و رفع خرافات، هدف اصلي و تعيين شده انجمن اسلامي دانشگاههاست
ارادتمندم
همینطوره متاسفانه :23:نقل قول:
بله حق با شماست. ولی اسن دوستمون حق دانلود داشت و مسوئلش خبر داشت که داره دانلود میکته!ما از سال 84 داشتیم دانلود میکردیم تا مسال که مسئولش عوض شد :44:.البته اوایل سرعت مثل الان خوب نبود البته موقع انتخاب واحد سرعت 6 مگ میکردن وای چه حالی میداد دانلود :31:.نقل قول:
دیشب مخابرات افتضاح بود شما باز 6 گیگ دانلود داشتی؟
حالا چرا متاسفانه دوست عزيز؟ الان به نظرتون کدومش بد بود؟ اردو؟ احقاق حق دانشجوها؟ يا رفع اختلاف بين دانشجوهاي سنّي مذهب کُرد و شيعه مذهبها تو دانشگاه بزرگ تبريز؟نقل قول:
هيچ کدوم اين مسائل را با مسائل سياسي قاطي نکنيد؟!
هرچقدر هم بعضي ها با برخي سياستهاي عصرشون مخالف باشند، به معني مخالفت با اسلام نيست، همتون تو روز عاشورا تو روز شهادت حضرت علي (ع) حتّي اگه سياه به تن نکنيد، لااقل به دل غم داريد، جز اينکه اصلاً مسلمون نباشيد، که اون بحثش جداست، انجمن اسلامي هيچ کار سياسي اصولا به عهده نداره و نبايد داشته باشه
شما 18 تير 87 يادتون نمياد، بيشترين آسيب و تلفات تو دانشگاهها از بچه هاي انجمن اسلامي بودند، نه دانشجوهاي عادي يا بسيجي...!!!:9:
موفّق باشيد
سلام ، دوست گلم ديشب واقعاً خراب بود، سراسري هم بود، لااقل تو آمل، نه!!! ديشب متاسفانه فقط 4 گيگ دانلود داشتم:31:شانس نداريما دوست عزيز:10:نقل قول:
موفّق باشيد
اینجوری که شما گفتی برعکس حقِ بقیه رو هم خوردی با دانلودهایی که از اموالِ عمومی و شهریه دانشجوها انجام میدادی!! :23:
بعدِش هم کی گفته هر کی غمگین نباشه مسلمون نیست؟!
این بدعتِ بد و اشتباه رو یک سری ها باب کردن که هر چی غمگین تر باشی و بیشتر تو سرت بزنی یعنی مسلمون تری...
والا ما این روزا یَک چیزایی میبینیم که روزی 100 بار میگیم اگر مسلمونی اینه 100 رحمت به ملحد و بی دینِش..
اولا در جواب دوستمون اون چیزی که شما میبینی مسلمونی نیست بلکه مسلمان نمایی هست هر غلتی که یه عده می کنن به خودشون مربوطه نه به دینشون حالا می خواد مسلمون باشه یا یهودی
دوما دوستا خواهشا دیگه بحث غیر اینترنت مخابرات رو کنار بزارید چون تاپیک ممکنه قفل بشه کلا اینجا رو به حاشیه نکشید
سلام و عرض ادبنقل قول:
عرضم به خدمت شما اون فرمايشي که شما فرموديد ربطي به مسلموني نداره
گويا شما واقعاً از کار اون انجمن هيچ اطلاعي نداريد، و براي بار دوم عرض ميکنم يکي از کارهامون رفع همين خرافاتي بود که شما فرموديد،، ولي چون تعجيل فرموديد نوشته هاي بنده را نخونديد و اصلاً هم متوجه عرايض بنده نشديد، ملّت ما هرچي ميکشه از همين پيش داوريهاست
ضمناً شما از کجاي نوشته هام متوجه شديد، که بنده عرض کردم هرکسي ناراحت نباشه مسلمون نيست؟ بنده همچين حرفي زدم؟
و درثاني اينکه بنده حق دانلود نامحدود داشتم چون در اختيار بنده بود، ولي از اختياراتم سوء استفاده کرده بودم نه اينکه حق ديگران را پايمال کرده باشم، بنده از سايتهايي فيلم دانلود کرده بودم که مورد تائيد دانشگاه نبود، و اين يک مساله شخصي بود
و از همه مهمتر بنده ادعاي مسلموني ندارم و نداشتم
و طبق فرمايش دوست خوبمون، بحث سياسي و مذهبي تعطيل...؟! و چون شما اين بحث را شروع فرموديد، بنده هم به پايان مي رسانم، اگه دوست داشتيد ادامه بديد، با کمال ميل تو پروفايلم در خدمت شما دوست عزيزم هستم
ارادتمندم:40:
موفّق باشيد
بحثِ دوستانه بود رفیقنقل قول:
کسی قصدِ به حاشیه کشوندن نداشت و نداره
شاید اشکال از منه که به کلاً به بسیجِ دانشجویی و انجمن اسلامی و اینجور چیزا حساسیت پیدا کردم...که اونم دستِ خودم نیست
دوست عزیز من کاری با اعتقادات شما ندارم من خودمم مثل شما هستم ولی منظورم از به حاشیه کشوندن هر بحثی غیر از اینترنت مخابراته اگه می خواید بحث کنید به pm بدین تو اینجا بحث نکنید خواهشا دیگه ادامه این بحث رو تموم کنید اگه هم می خواید جواب بدین پیام خصوصی
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزيز:11:
نقل قول:عرضم به خدمت شما دوستان گلم، باور کنيد منم مثل شما هستم، حتّي... چشم ادامه نميدم، ببخشيد جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ارادتمندم
موفّق باشيد:10::40:
سلام و عرض ادب
دوستان يه سوال دارم، شايد به نظر همه غيرممکن و محال باشه، شايدم، معذرت ميخوام مسخره به نظر برسه
بنده از صبح تا ظهر و از عصر تا حوالي 6-7 غروب، تو محلّ کارم از اينترنت استفاده ميکنم، يعني فقط وبگردي ميکنم، بدون دانلود، البتّه با يه آي اس پي خصوصي، در پايان روز وقتي به پنل کاربريم ميرم، ميبينم فوق فوقش 50 مگ از ترافيکم کم شده، اونم فوقِ فوقش؟!
امّا وقتي ميام خونه، با اي دي اس ال مخابرات يه ساعت وبگردي ميکنم، همون سايتهايي که صبح رفتم را بازديد ميکنم، ولي وقتي تو پنل کاربريم ميرم، ميبينم تو همين يه ساعت بيشتر از پنجاه يا صد مگ، از ترافيکم کم شد.
حالا به نظرتون اين سوال اصلا معقول نيست درسته؟:31:ولي باور کنيد اين اتفاق هر روز برام ميفته:18:
ارادتمندم
موفّق باشيد
درسته دوست عزیز منم همین مسئله رو باهاش مواجهم. به احتمال زیاد میشه ریشه این حرفتون رو به زمانی که از یک برنامه عبور از فلترینگ استفاده میکنید بست داد . تو اون لحظه شرکت ارائه دهنده عبورینگ در حال گرفتن اطلاعات از سیستم شماست . حالا شما همین رو به مخابرات بست بده دوست عزیز!
یه بار گفتی گفتیم Ok دیگه...نقل قول:
جوِ مدیریت کردن مثلِ اینکه شما رو گرفته ها...با 100 تا پُست!
--------------------------------
دیشب سرعت بد نبود، حدودِ 4 گیگ دانلود شد
کلیه اطلاعاتی که گفتی در مورد ساری هم صدق میکنه. مرسینقل قول:
سلام و عرض ادبنقل قول:
بله دوست عزيز در کل استان مازندران اين موضوع صدق ميکنه، البته دانلود رايگان شبانه هم در تمام شهرها صدق ميکنه
موفّق باشيد
سلام و عرض ادب:11:
بنده بازم اومدم با سوالهاي عجيب و غريبم:31:شرمندم
عرض شود که تو هفته اي که گذشت، در اکثر روزها، لينکهاي هيپ فايل و آپلودباز و رودفايلم قابليت رزيمشون را از دست داده بودند، يعني امشب يه مقداري دانلود ميکردم، فردا شب آي دي ام پيغام ميداد ارتباط قطع شد، يا دي ان اس شما تغير کرده.
و در عين حال خبر دارم، که تو هفته جاري يه ويروس جديد اومده بود که کارش اينه که دي ان اس ها را تغير ميده، خواستم بدونم شما هم دچار اين مشکل شديد يا نه؟
اگه شما هم دچار اين مشکل شده باشيد مطمئنم که اشکال از مخابرات بوده، والّا شک ميکنم که اين ويروس به جونم افتاده باشه
ضمناً اين مشکل را با لينکهاي مستقيم ندارم
ارادتمندم
موفّق باشيد
دوست عزیز می تونم سوال کنم منظور شما از غیر قابل اعتماد بودن چیه؟نقل قول:
فردا دیگه می رم آسیاتک و جمع می کنم،فقط ببینید سرویس 512 دیشب ساعت 2:15 بامداد ، زمان دانلود رایگان:
روزبه جان شما از اسیاتک دارید یا مخابرات کدوم شهر هستید برام جالبه که سرعتتون اینقدر کمه اخه مخابرات و اسیاتک هیچ کدوم دیگه اینقدر افتضاح نیستن با پشتیبانی در میون گذاشتی مشکل از خود سیستمت مطمعنی نیست
آقا سرعتم از ساعت 8 غروب تا 12 شب به 3 مگ می رسه، اما از 12 شب به بعد داغون.شهر نوشهرنقل قول:
اگه در طول روز چند ساعت سرعتت به 3 مگ میرسه پس اشکال از طرف شما نیست احتمال داره مخابرات نوشهر اون منطقه که شما هستید شلوغ باشه یا تجهیزات مخابراتی شهر کلا داغون باشه در هر صورت مشکل از مخابراته یه کار کن ببین کلا تو شهرتون همه این مشکل رو دارن یا خط شما فقط این مشکل رو داره اگه فقط برا شما این مشکل است برید پشتیبانه کنه بشید اینقدر برید بیاد تا کلافه شن مشکل خطتون رو حل کنن
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوارنقل قول:
دوستان کسي از شما تو اين هفته دچار اين مشکل نشده؟
ممنونم
قبلا" از یک جا دیگه داشتم،اصلا" این طور نبود،مشکل از آسیاتک هستش تو کله استان این مشکله آسیاتک هستش.نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
من الان از پارس انلاین سرویس 256 دارم که روزا رو 190 فیکس اما شب 20 30 اما امشب 100 بود
خلاصه دیگه کلافه شدم دانلود هم زیاد میکنم . واسه همین میخوام برم از مخابرات سرویس بگیرم
مرکز مخابرات ما انقلاب 4راه فرهنگ بابله
کسی از این مرکز سرویس داره ؟؟ سرعت تو بابل چه جوریاست ؟؟؟
من تو روز زیاد کار ندارم فقط وب گردی ولی شب میزارم واسه دانلود تا صبح
رهنمایی لطفا
دوست عزیز بابل غیر بابل نداره من خودم مرکز کشاورز بابل هستم که خلوت ترین مرکز تو بابله ولی در طول روز مثل همه افت سرعت دارم سرعت تو روز 450 و شب هم 450 میشه ولی باید 8-9 تا لینک همزمان بزاری دانلود تا صبح که پا میشی 7.5 گیگ دانلود کرده باشی اگه دانلودر هستی تو حالت افتضاحش باز از پارس انلاین 2-3 برابر بهتره خیالت راحت ولی از نظر وب گردی تو روز ممکنه اذیت بشی گفتم که افت سرعت زیاد داره