سلامنقل قول:
خودت ناراحت نکن با ساپورت کسپر صحبت کن ممکنه اونا راه حلی داشته باشن
در ضمن بهتره با چندتا از برنامه های معروف ریکاوری دوباره تست کنید ممکنه نتیجه بگیرید
موفق باشید.
Printable View
سلامنقل قول:
خودت ناراحت نکن با ساپورت کسپر صحبت کن ممکنه اونا راه حلی داشته باشن
در ضمن بهتره با چندتا از برنامه های معروف ریکاوری دوباره تست کنید ممکنه نتیجه بگیرید
موفق باشید.
سلامنقل قول:
اولا از سایتهای معتبر(نمایندگیهای نرم افزار) خرید کنید.
دوما لایسنسهای نوع oem یکی از مشخصاتشون اینه که تاریخ مصرف دارن یعنی اگر فروشنده به شما گفت که لایسنس رو باید تا فلان تاریخ وارد کنید و بعد از اون از اعتبار لایسنس کم میشه مطمئن باشید اون لایسنس oem است.
سوما شرکتهای ساخت انتی ویروس لایسنسهای خیلی معتبر و خریداری شده به صورت رسمی رو به راحتی blacklist میکنن چه برسه به لایسنسهای oem که معلوم نیست غیر از شما به چند نفر دیگه هم دادن.(مثلا کسپرسکی اگه در طی اعتبار لایسنس بیشتر از 3 با ویندوز عوض کنین تازه اونم روی یک سیستم با سخت افزار یکی لایسنس شما رو بلوک میکنه و شرکتهای پشتیبانی هم کاری براتون نمیکنن)
چهارما اگر بازم خواستید از این نوع لایسنس خرید کنید از شرکتها و نمایندگی رسمی خرید کنید تا اطمینان بیشتری باشه.
مورد اخر هم اینهکه فکر نمیکنم شرکت اصلی فروش نرمافزار این نوع لایسنس رو مستقیما به شخص بفروشه معمولا این نوع لایسنسها رو به شرکتها و کارخونه ها می فروشه که این شرکتها هم سوء استفاده میکنن!
(در اخر مشتری خوب برای این کاسپر ما پیدا نشد اتیش زدم به مالم 60 تومن!:31:)
سلام
من چند سالیه که از کاسپر استفاده میکنم و واقعا ازش راضیم. اما من چندوقت پیش یه نرو افزاری رو کامپیوترم اجرا کردم(مربوط میشه به دستگاه های لیزر CO2) و بعد از اون وقتی سیستم رو ریست کردم ویندوز تو صفحه welcome گیر میکرد و بالا نمیومد. بعدش کاسپر رو حذف کردم(مجبور شدم).
از اون وقت تا حالا دو بار ویندوز جدید نصب کردم ولی باز وقتی کاسپر نصب میکنم همون مشکل بوجود میاد. یعنی براحتی کاسپر نصب میشه و لی به محض ریست شدن سیستم دیگه سیستم بالا نمیاد و تو صفحه welcome گیر میکنه.
یکی راهنمایی کنه که چیکار کنم؟ هرجور شده باید کاسپر نصب کنم
نسخه اینترنت سکوریتی رو نصب کردم
مشخصات لپتاپ:Dell inspiron 1501
cpu 3500+ AMD
RAm 1GB
.
.
.
نقل قول:
سلام
سیستم با برنامه بهینه ساز تمیز کنید
در run تایپ کنید msconfig به تب start up برید و برنامه هایی که احتیاج ندارین با استارت اپ بالا بیاد تیکش بردارید تا استارت اپ سیستم شما سبک بشه
هر نوع برنامه امنیتی دیگه ای رو سیستم دارید پاک کنید
کسپر از این لینک دانلود و نصب کنید
کد:am.kasperskyamericas.com/files/main/en/kis2012_12.0.0.374hEN_2912.exe
و در اخرسیستم ریست کنید
موفق باشید
سلام دوستان
چطوری میشه کاری کرد که هر برنامه موقع اتصال به اینترنت اول اجازه بگیره بعد خودم تعیین کنم که متصل بشه یا نه؟
میدونم توی تنظیمات میشه بلوکشون کرد ولی اگه بخواهم همه رو بلوک کنم یکسال طول میکشه! تازه خوده کاسپر همه برنامه ها رو توی Trusted گذاشته لامصب!
سلامنقل قول:
این پست ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاک شود...............
سلام. من برای یک بازی انلاین بعد از اینکه لوگین میشم صفحه بسته میشه و هیچ اتفاقی نمی افته گفتم شاید کسپر بلاکش کرده باشه. سوالم اینه که از کدوم بخش میتونم این موضوع رو چک کنم؟ (KIS 2012)
دوست عزیز مشکل من کند شدن سسیستم نیست که بالا نمیاد. وقتی کاسپر نصب میشه دیگه سیستم بالا نمیاد. به هیچ وجه. قبلا با کاسپر کار کردم و همچین مسکلی نداشتم. هیچ برنامه ای تو strat up اجرا نمیشه و همشو خارج کردم..نقل قول:
یکی راهنمایی کنه چون نمیتونم از کاسپر دل بکنم...................
نقل قول:
سلام
من یه بار با یه چیزی شبیه مشکل شما برخوردم و بعد از چند روز کلنجار رفتن باهاش و چند بار ویندوز
عوض کردن با یه کار عجیب و ظاهرا بی ربط تونستم دوباره نصبش کنم که برای شما هم توضیح میدم
من اومدم و درایو بعد از C یعنی درایو D رو خالی کردم و با نرم افزارهای پارتیشن بندی چند گیگ به درایو C
اضافه کردم ، در واقع از D کم کردم و به C اضافه کردم و بعدش نصب کردم و اپدیت و تمام ، امیدوارم که مشکل
شما هم درست بشه ، نتیجه رو اعلام بفرمایید تا با همکاری دوستان عزیز این تاپیک تا رفع مشکل در
خدمتتون باشیم در ضمن نام دو نرم افزار پارتیشن بندی که به نظرم بهتر از سایرین هستند رو براتون مینویسم
Acronis Disk Director Advanced Server-Workstation 11.0.12077
EASEUS.Partition.Master.9.1.1.Professional.Edition
سلامنقل قول:
ممکنه سیستم شما الوده باشه با برنامه combofix سیستم اسکن کنید این برنامه از از لینک پایین میتونید دریافت کنید قبل اجرا هر برنامه امنیتی رو سیستم هست ببندید بعد از دانلود برنامه در دسکتاپ save کنید و اسم برنامه رو به مثلا 987 تغییر نام بدیدبر
روی combofix راست کلیک کنید و گزینه ran as adminstrator بزنید و مراحل پیش برید و بزارید سیستم اسکن کنه ممکنه طول بکشه بعد از تموم شدن اسکن سیستم ریست کنید و با برنامه superantispyware اپدیت شده سیستم اسکن کنید و هر الودگی
شناسایی کرد پاک کنید و سیستم ریست کنید
حالا کسپر نصب کنید ببینید مشکل برطرف میشه
لینک دانلود combofix
اگه با مراحل بالا مشکل برطرف نشد بعد از نصب کسپر سیستم ریست نکنید و از قسمت start برید کسپر اجرا کنید اگه اجرا شد طبق پست پایین تیک قسمتی که با علامت مشخص کردم بردارید تا کسپر با استارت اپ بالا نیاد تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید
در ضمن بعد از نصب کسپر و در زمان ریستارت سیستم اتصالات usb رو از جمله موس وفلش مموری ها از سیستم جدا کنید
کاری که گفتین رو انجام میدم نتیجه رو ببینم چی میشه بعدش اعلام میکنم. ممنوننقل قول:
دوست عزیز سیستم آلوده نیست چون چندین نرم افزار امنیتی دیگه نصب کردم و هیچ آلودگی تو سیستم شناسایی نکرد.نقل قول:
درمورد راه حل دومتون هم این کارو کردم ونتیجه اینکه اگه از تو strat up خارج بشه ویندوز براحتی بالا میاد و وقتی میخوام خودم اجراش کنم سیستم کاملا هنگ میکنه یعنی حتی موس هم تکون نمیخوره، یه جورایی سیستم قفل میشه. امیدوارم راه حل amir.7 جواب بده.
دعا کنید....
نقل قول:
سلام
با تشکر از علی جان که بار عمده زحمات رو متحمل میشن و با صبر و بزرگواری دوستان از جمله
خود بنده رو بارها راهنمایی کردن و نتیجه هر چی باشه چیزی از ارزش زحمات ایشون کم نمیشه
:11: :7: :10::11:
دوست من برای اینکه بهتر نتیجه بگیریم با خود یکی از این نرم افزارها یه سی دی بوتیبل بسازید و
سیستم رو با اون بوت کنید و در اون محیط اقدام به فرمت درایوهای مورد نظر ( c و d ) و پارتیشن بندی
مجدد کنید ، اینجوری تمام احتمالات رو به نفع خودمون میکنیم
یک بار شما تو فایل غیر از c کاسپر رو نصب کنید بعد نتیجشو به من بگید و بعد پارتیشن بندی کن
دوباره اومدم...
با نرم افزار Paragon Hard Disk Manager Pro 2008 که بوتیبل هست اندازه پارتیشن c رو تغییر دادم(حدود 1.2GB) ازش کم کردم و دوباره kis2012 رو ننصب کردم ولی باز همون آش و همون کاسه.
درمورد فرمت درایو c با نرم افزار پارتیشن بندی بوتیبل هم باید بگم که یک هفته پیش قبل از اینکه این ویندوز رو دوباره نصب کردم درایو C رو حذف و دوباره ایجاد کردم بعد رفتم سراغ نصب ویندوز و ویندوز نصب کردم.
بازم نتیجه نگرفتم
اگه کاسپر رو نصب نکنم خودمو میکشما:4:
سلام
دوست من شما pure 2 رو هم یه تست بزن
نقل قول:
امیر جان شما نسبت به بنده لطف دارین ممنون عزیز امیدوارم بیشتر در مباحث شرکت کنید تا از تجربیات شما استفاده کنیم:40:
معمولا اینجور مشکلات باید با ازمون خطا بررسی بشه دقیقا مشخص نمیشه مشکل از کدوم قسمته و بایدقدم به قدم احتمالات بررسی بشه
امیدوارم روش شما و پدرام جان جواب بده و مشکل دوستمون حل بشه
.................................................. .................................................. .................................................. .........................
به نظر من باید به درایو سی حجم اضاف میکردید نه کم!!!!!نقل قول:
دوباره اومدم...
با نرم افزار Paragon Hard Disk Manager Pro 2008 که بوتیبل هست اندازه پارتیشن c رو تغییر دادم(حدود 1.2GB) ازش کم کردم و دوباره kis2012 رو ننصب کردم ولی باز همون آش و همون کاسه.
درمورد فرمت درایو c با نرم افزار پارتیشن بندی بوتیبل هم باید بگم که یک هفته پیش قبل از اینکه این ویندوز رو دوباره نصب کردم درایو C رو حذف و دوباره ایجاد کردم بعد رفتم سراغ نصب ویندوز و ویندوز نصب کردم.
بازم نتیجه نگرفتم
شما دقیقا از کدوم سرویس پک ویندوز xp استفاده میکنید ؟
و دقیقا از کدوم نسخه از کسپر استفاده میکنید؟
شما گفتین که با نصب اون نرم افزار co2 همچین مشکلی اتفاق افتاده اگه میشه اون برنامه رو از رو سیستم پاک کنید و کسپر نصب کنید ببینید باز هم همین مشکل دارید
شاید باید نیم نگاهی به مشکلات سخت افزاری داشته باشیم!!!!!!!!!!!!
ممنون علی جان ، ما که خیلی دوستت داریم :11:
ما باید محتمل ترین چیزها رو هم در نظر بگیریم چون واقعا نمیدونیم مشکل از کجاست
دوست من شما دیسک ویندوز و نوع ویندوز و همونطور که علی جان گفتن اگه از xp استفاده میکنید
سرویس پک رو عوض کنید و اگه از سون استفاده میکنید نسخه جدیدتر تا شاید یکی از این موارد
مشکل رو حل کرد و ضمنا یه بار هم به حجم درایو c اضافه کنید و نسخه PURE 2 .
فعلا که دسترسی به Pure ندارم. مگه چند روز آینده. بنظر pure خیلی از KIS سنگین تر باشه. درسته؟
از ویندوز XP SP2 SP3 استفاده کردم ولی رو هردو مشکل داشت. آپدیت 2011
هم kis2012 , هم kis2011 رو نصب کردم. هردو همون مشکل رو داشتن.
(همین kis2012 ,2011 رو سیستمهای دیگری نصب کردم و بدون هیچ مشکلی کار کردن.
اون نرم افزار Co2 الان رو سیستم نصب نیست.
نمیتونم از 7 استفاده کنم جون این نرم افزاری که من استفاده میکنم و مربوط به اون دستگاه ها میشه فقط رو xp کار میکنه و ایمیل هم به کمپانی دادم و جواب دادن که فعلا نسخه تحت 7 رو تولید نگردن.
دوباره سایز پارتیشن رو تغییر دادم(2.2گیگ به درایو c اضافه کردم) ولی...
خودمم خسته شدم...:37:
حجم درایو C رو یه بار هم زیاد کن و یا اصلا درایو D رو به C اضافه کن ببنیم چی میشه و اگه
بازم نشد این مشکل رو در بخش تاپیک هارد دیسک هم مطرح کن
من فردا موضوع رو براتون پیگیری میکنم
دوستان کسپری خودم
کسپراسکای نسخه فارسی رو هم منتشر کرد
می تونید برید به لینک زیر و اون رو دریافت کنید
Kaspersky internet security 2012 | 90 days free trial
با سلامنقل قول:
تمام کاربران کسپرسکی :
سویت امنیتی فارسی کسپرسکی توسط شرکت ایدکو (نمایندگی کسپر) فارسی شده نه توسط خود شرکت کسپر.
البته تنها فارسی کردن ان خطری ندارد و چند فایل متنی است که باید ترجمه شود اما با توجه به این که تغییرات دیگری نیز در ان دیده می شود احتمال Resource شدن برنامه هست.
با تماسی که با این شرکت داشتم توضیحی در این مورد ندادند و تنها چیزی که گفتند این بود که تا یک هفته دیگر این محصول در سایت رسمی کسپر منتشر می شود.
به نظر من تا 10 روز دیگر منتظر بمانید تا از خود شرکت کسپر ان را منتشر کند (انتشار در خود سایت کسپر یعنی تایید کردن این محصول توسط خود شرکت کسپرسکی).
با تشکر
سلام محمدنقل قول:
راستش منم شک کردم که خوده شرکت فارسی کرده باشه ولی اگر رو سایت کسپر قرار بگیره خیلی عالی میشه / چون کسپر برای بعضی کاربرا هشدارهاش نامفهوم هست که با فارسی کردن این سوییت می توانند امنیت را حس بکنند و به خطر نیفتاند.
راستی محمد کسپر تک یوزر چنده؟ و یعنی اگر دوبار از نت فعال بشه سریال بلوک میشه؟؟
یا میشه از سایت خوده کسپر سریال را به صورت کی فایل دانلود کنیم که برای استفاده بعدی به مشکل برنخوریم؟؟
نظرت چطوره محمد؟
سلام امیر جاننقل قول:
اره حد اکثر تا 10 روز دیگر مشخص می شود که ایا کسپر ان را تائید می کند یا نه (همان گونه که گفتی اگر کسپر ان را تائید کند برای کاربران ایرانی خیلی خوب است).
kis تک کاربره در سایر نمایندگی ها مانند ایدکو و اتنا حدود 70.000 تومان است. اما اگر لایسنس داشته باشید بسته به نمایندگی مقداری تخفیف برای افزایش اعتبار دریافت خواهید کرد.
اما اگر بخواهید از شرکت سانا سیستم پارس خریداری کنید قیمت در حال حاضر 76.000 تومان است که دقیقا مانند سایر نمایندگی ها برای تمدید لایسنس تخفیف می دهد.
اما خوب که سانا سیستم پارس دارد کد تخفیف است. مثلا شما می توانید با وارد کردن کد زیر 15% تخفیف بگیرید :
که قیمت ان حدود 64.000 تومان می شود. البته کدهای تخفیف دیگری هم هست مثلا 25% که اگر خواستید براتون پ.خ میکنم.کد:-----------
-----
بله اگر بیش از 2 بار فعال سازی شود لایسنس شما بلاک می شود اما راه کار های زیادی برای دور زدن وجود دارد مثلا :
شما می توانید بعد از نصب ویندوز کسپر را نصب کنید و ان را فعال سازی کنید و از کل درایو سیستم خود backup بگیرید و به جای ویندوز عوض کردن backup را restore کنید.
* البته تا جای که من شنیدم با درخواست از پشتیبانی سایت کسپر می توانید لایسنس را ازاد کنید.
از نظر خود سایت کسپر هم شک میدونم که چنین کاری را انجام دهد تا جایی که من اطلاع دارم این قانون برای تمام لایسنس ها وجود دارد.
-----
به نظر من بهتره یا از ویندوز اصل استفاده کنید و یا از اخرین کرک ویندوز که ویندوز قابلیت اپدیت را داشته باشد در این صورت طول عمر سیستم زیاد می شود (البته استفاده از نرم افزار های بهینه ساز فراموش نشود. من TuneUp را پیشنهاد میکنم).
البته با این قانونی که کسپر گذاشته مسلما تعداد کاربرانش کم می شود خصوصا این که بعضی از انتی ویروس ها قیمت های خود را نجومی کاهش دادند:
با تشکر
با سلام
دوستان میشه لینک دانلود ابدیت افلاین نسخه اینترنت سیکیوریتی 2012 رو از سایت کسپر اینجا قرار بدن . سایت سافت گذر از 11 تیر به این ور چیزی نزاشته
من ابدیتهای سیستم خودم رو به سیستم دیگه که اینترنت ندارم می برم اما تا 15 درصد میره ولی ابدیت نمیشه . نمی دونم چرا . با ابدیتهای سافت گذر ابدیت میشد اما با ابدیتهای سیستم خودم نمیشه
با تشکر
سلام داداشنقل قول:
اگه اشتباه نکنم کسپر از ورزن 8 به بعد اپدیتهای افلاین در سایتش قرار نمیده اما:
میتونید با برنامه kaspersky updater اپدیت افلاین از سرورهای کسپر دریافت کنید
لینک دانلود:
برنامه درون پوشه ای از حالت فشرده خارج کنید و فایل KasperskyUpdater.exe اجرا کنید و به سربرگ application برید و تیک محصولی که می خواید اپدیتش دریافت کنید بزارید و اکی کنید
و همچنین برای دریافت حجم کمتراپدیت در سربرگ fillter میتونید تعیین کنید اپدیت ورزن 64 و یا 32 بیت بسته به نوع ویندوزتون دریافت کند
محل ذخیره اپدیت در پوشه ای به نام temp هست و سایت سافتگذر هم از همین روش برای جمع اوری اپدیتها استفاده میکنه
موفق باشید.
نسخه فارسی کی در سایت اصلی قرار میگیره؟
ممنون علی جاننقل قول:
خوب من با این روش امروز ابدیتها رو جمع کردم ولی هنوز امتحان نکردم که کار می کنن یا نه
یک سئوال
خوب من تا امروز ابدیتها رو دارم حالا اگه 4 روز دیگه دوباره بخوام ابدیتها رو جمع کنم باز از اول شروع میکنه به جمع اوری یا فقط ابدیتهای این 4 روز رو به ابدیتهای قبلی اضافه میکنه ؟
با تشکر
شرمنده پست های بالایی رو ندیدم
ممنون دارم دانلود میکنم.
ایتنا- جایزه موثرترین توزیعکننده از بین سه توزیع کننده دیگر به پارس آتنا دژ تعلق گرفت.
به گزارش ایتنا شرکت پارس آتنا دژ (پاد) توزیعکننده رسمی محصولات کسپرسکی، جایزه Champion Award کسپرسکی و جایزه توسعه موثر و مفید کانال فروش را برای سه ماهه نخست سال ۲۰۱۲ در منطقه غرب آسیا دریافت کرد.
طبق اعلام کسپرسکی، ارزیابی برای اهدای این جوایز، بعد از بررسی کیفیت و عملکرد در یک بازه زمانی مشخص ۵ ماهه انجام شد.
معیارهای این ارزیابی براساس کیفیت و عملکرد فاکتورهایی از قبیل میزان فروش، گسترش کانال نمایندگان فروش و کنترل کانال نمایندگی برای جلوگیری از تخلف بود.
همچنین ایجاد ارزش افزوده، آموزش و پروموشنهای مختلف برای توسعه برند کسپرسکی در این بازه زمانی از دیگر عوامل تعیین کننده جوایز بود.
شرکت پارس آتنا دژ در این رقابت و ارزیابی توانست از سه توزیعکننده دیگر کسپرسکی در منطقه غرب آسیا پیشی بگیرد و جایزه موثرترین توزیعکننده و کانال فروش موثر را از آن خود کند.
گلمر بحری، مدیرعامل شرکت پارس آتنا دژ در اینباره گفت: ما معتقدیم داشتن کانال فروش موثر صرفا فروش بیشتر نیست، بلکه باید به طرق مختلف با کانال فروش همراه بود و از نمایندگان حمایت کامل را به جا آورد.
وی با بیان اینکه شرکت پاد سعی کرده ارتباط نزدیکی با نمایندگان خود برقرار کند افزود: شرکت پاد به طور مستمر برای نمایندگان خود در هر فصل یک دوره آموزش فروش و یک دوره آموزش فنی کامل کسپرسکی برگزار میکند.
بحری با اشاره به اینکه پاد هر آنچه نماینده برای فروش بیدغدغه نیاز داشته است فراهم کرده است افزود: ارایه تخفیفات ویژه برای نمایندگان پاد، حضور مشترک با نمایندگان در نمایشگاههای شهرستان، انتشار و ارایه اطلاعات فنی و بروشور با زبان فارسی و دریافت ریالی در درگیری نوسانات ارز که از ضرر نماینده جلوگیری میکند از دیگر فعالیتهایی است که پاد برای حمایت از کانال فروش خود انجام میدهد.
مدیرعامل شرکت پاد گفت: در مدت زمانی که شرکت پارس آتنا دژ به عنوان Value Added Distributor کسپرسکی در منطقه غرب آسیا در آمده است سه نماینده این شرکت توانستند به رده PBP که بالاترین سطح از نمایندگی کسپرسکی قبل از توزیعکننده محسوب میشود ارتقا پیدا کنند.
به گفته وی شرکت نوژن رایانه نماینده مشهد شرکت پاد برای فروش محصولات کسپرسکی که جزو این سه نماینده بوده است جایزه بزرگترین پروژه سهماهه نخست سال ۲۰۱۲ کسپرسکی را دریافت کرده است.
بحری گفت: موفقیتهای پاد در زمینه توسعه کانال فروش تلاشهای این شرکت را برای حمایت همهجانبه نمایندگان بیشتر میکند و باعث میشود انگیزه شرکت پاد برای برطرف کردن نیازهای نمایندگان برای توسعه و فروش موثرتر بیشتر شود.
وی افزود: تثبیت کیفیت و کانال فروش قدم بعدی پاد برای کسپرسکی است که تا پایان سال ۲۰۱۲ تحقق خواهد یافت.
itna.ir
سلام جواد جاننقل قول:
با مشورتی که با دوست عزیز20 karkas داشتم به نظر میاد ادامه دانلود میشه دریافت کرد حالا شما تست کن ببین چی میشه و خبرشو اینجا اعلام کنید
جشن معرفی نسخه فارسی ضدویروس کسپرسکی روز یکشنبه 18 تیر ماه 1391 در نشست خبری و با حضور خبرنگاران برگزار شد.
منبع : ایتنا
با سلامنقل قول:
علی جان فکر می کنم درست باشه
من حجم پوشه temp رو نگاه کردم امروز 342 مگ بود . بعد برنامه رو اجرا کردم و حالا شده 376 مگ . خوب این برای حجم ابدیت از دیروز تا الان زیاد به نظر میرسه
داخل پوشه رو که چک کردم دیدم پوشه ای retranslation داخلش ایجاد شده . نمی دونم شاید هم از قبل بوده
و در خود برنامه هم این retranslation رو داره
با تشکر
امان از اینهمه مشکل:d
یه کرک درست حسابی برای نسخه pure 2 finalهست؟ من اون کرکی رو دارم که ریست میکنه و اینا ولی جواب نمیده. چی کار کنم؟
این کاسپر هم که شورشو در اورده یک سریال 90 روزه گرفتم و 70 روز دیگه ازش مونده بود مجبور شدم کاسپر رو پاک کنم و 1 ساعت بعد دوباره ریختم کلید رو بهش دادم قبول نکرد گفت تمام شده
بعد زدم تریال 30 روزه 2 روز گذشت از کار افتاد بدون هیچ دلیل
جالبه چون اپدیت میشه
دوستان عزیز
خواهشا یه لطفی بکنید به ما بندگان خدا
من الان نسخه Pure 2 رو دانلود و نصب کردم . از الان عزا گرفتم که 30 روزه دیگه چیکار باید بکنم ؟!!
دوستان عزیز و اساتید گرامی ، خواهشا یه تریال ریست یا یه مرجع جهت دریافت کلید های معتر مربوط به Pure 2 به ما معرفی کنید . بخدا ثواب داره عزیزان
با تشکر
دوستان عزیز باید اینجا برای کرک یا هر چیزی که لازم دارند پست بدهند :
قدرت پیور با اینترنت سکیوریتی هیچ فرقی نداره ، نمیدونم چرا شما پیور نصب کردید؟؟
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: